DF: Tijd om te omarmen

De energieën van 2017 liefhebben,
nu is het tijd om te OMARMEN

12 januari 2017

Omarmen: want nu is het tijd om aansluiting te vinden met alles waar u naar heeft gereikt. Al de synchroniciteit die u heeft opgemerkt, komt nu naar boven. De reeksen van gelijke cijfers, de liedjes, de veren – dat alles raakt nu het oppervlak van wat en hoe wij uw kennis naar boven halen.

Graaf dieper in uzelf. Graaf diep naar datgene waarnaar u heeft gereikt, want het is dichterbij dan u denkt, heb gewoon het vertrouwen om uw hand uit te steken en het te grijpen.

Omarm uw gevoelens, want zij zullen u tonen hoe u uw hart in de goede richting kunt leiden.

Omarm uw hart, want dat is de enige plek die u altijd zal leiden naar waar u zijn moet en naar wie u bent.

Omarm uw visioenen, want dat zijn de inzichten die u zullen tonen wat niet alleen het beste is voor anderen, maar ook het beste voor uzelf.

Omarm wat u hoort, want u wéét waar u naar moet luisteren.

Omarm uw gedachten, want u bent nu verbonden met het Goddelijke en met het Engelenrijk.

U hoeft niet langer te wachten. Zet één stap voorwaarts – en wees daar.
Omarm.

Dank u Aartsengel Michael

xxxxx

Donna Frasca via Mary Long – FB 2017 01 12

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.