door de gezamenlijke Raad van Licht van de Pleijaden, Sirius en Arcturus via Galacticdrago6,

25 augustus 2016

De Gezamenlijke Raad van Licht

Wij zijn nu hier. Wij houden van u. Wij zijn u, wij komen uit uw toekomst om u te helpen op uw pad. U heeft de eerste en tweede Golf van intense Energie ervaren, in de voorbije 12 maanden. Nu maakt u zich op voor de derde Energiegolf, die u krachtige ondersteuning zal bieden op uw Ascentie-reis.

Elk van deze golven ruimen oude trillingspatronen op in uw cellulaire structuur, uw DNA en uw emotioneel- en spiritueel lichaam. Dan worden er nieuwe Lichtcodes verdeeld over uw Planeet, om u te verheffen naar een Hoger Dimensionale wereld. Tegelijkertijd kunnen deze krachtige energieën en verschuivingen ervoor zorgen dat sommigen van u op emotioneel-, spiritueel- en fysiek vlak uit evenwicht raken. Terwijl u zich voorbereidt op deze komende golf is het zéér belangrijk dat u elke dag opnieuw heel goed let op uw trillingsfrequenties en uw emotioneel- en fysiek welbevinden.

Belangrijk om te weten: de hoeveelheid Lichtcodes die u zult ontvangen is afhankelijk van uw toestemming en keuze om de hoogste, maar gepaste hoeveelheid te ontvangen voor uw persoonlijke reis. Bent u er klaar voor om uw Ascentie – en daarmee ook een Hoger Dimensionale ervaring – te versnellen?

Wij raden u aan om elke ochtend de tijd te nemen om te mediteren, om uw intentie te bepalen voor wat u wilt ervaren en scheppen, dat u uw fysiek lichaam voedt met hoog trillend voedsel en zuiver water, dat u voldoende rust maar ook voldoende beweging neemt.

De tijdlijn voor september

U kunt deze tijdsperiode (9-11 september) beschouwen als het oefenterrein, voordat de eigenlijke Golf uw Planeet zal bereiken. Tijdens deze aanloopperiode zult u reeds de Energieën ervaren, en hoe méér zorg u kunt besteden aan uw fysiek-, emotioneel- en spiritueel lichaam, des te beter.

Te beginnen op 26 september zal de derde golf uw Planeet bereiken en dat zal verschillende weken aanhouden.

Hoe lang deze golf gaat duren is afhankelijk van het niveau van integratie van het collectieve massa-bewustzijn van de mensheid. Blijf zoveel als u kunt in uw emotioneel-, spiritueel- en fysiek centrum.

Tezamen met Adama van Telos en Aartsengel Michael zullen wij u op de hoogte houden gedurende die ingrijpende en belangrijke tijd.

Wij zijn bij u … altijd.
Wij houden van u.
Wij zijn u.
Namaste.

* * *

Toevoeging door In5D
Gregg Prescott, M.S.
Redacteur van In5D.com

We hebben al veel horen praten over deze transformerende Energiegolven die in september 2016 zullen komen. Hoewel ik niet veel channelings plaats, hier op In5D, vond ik deze toch relevant.

We kunnen allemaal voelen dat we als het ware op het punt staan van iets wonderbaarlijks dat gaat gebeuren voor de mensheid. Ik vind het moeilijk om daar een datum op te plakken, omdat we al een heel gamma van niet-uitgekomen voorspellingen hebben zien komen en gaan.

Dat gezegd zijnde, toen ik die droom had over de drie vloedgolven die gaan komen, was dat echt een profetie voor deze ‘golven’ van Energie. U kunt er méér over lezen in het artikel ‘Er komen DRIE enorme vloedgolven: klik HIER en het is niet wat u denkt!’. Het is opvallend dat er VELE mensen een gelijkaardige droom hadden over een vloedgolf – en dat ze GEEN ENKELE angst voelden. Heel wat mensen hadden ook DEZELFDE droom over de DRIE vloedgolven! Dit toont aan dat we allemaal verbonden zijn met het collectieve bewustzijn en dat we voorkennis hebben om deze toekomstige gebeurtenissen te kunnen voorspellen.

Ik had ook een visioen van wat er zal gebeuren als de golf inslaat. In dit visioen zag ik mijzelf van de achterkant, en de GOLF van Wit Licht OVERSPOELT de Planeet. Wanneer het zover is zullen alle 3D-zorgen volledig verdwenen zijn. U zult zich geen zorgen meer maken over rekeningen, geld, stress of gelijk welke andere, laag-trillende toestanden, omdat u alléén nog maar volledige, onvoorwaardelijke Liefde zult voelen.

Helaas kan ik niet zeggen op welke datum dit zal gaan plaatsvinden, dat laat ik over aan anderen. Ik weet WAT er gaat gebeuren. Ik weet alleen niet WANNEER het gaat gebeuren. Laat ons hopen dat wat iedereen zegt over aanstaande september, ook echt de transformerende veranderingen zal brengen waar de mensheid op heeft gewacht!

Gregg Prescott, M.S.

origineel bericht: klik HIER

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen