Thuiskomst Eerste Golf

RANANDAATCHAKRA8
30 augustus 2014

rananda

Het aantal van de ‘Eerste Golf Zielen’ die gedurende vele levens gewerkt hebben op de Aarde loopt in de duizenden, maar nu zijn er door de grote Lichtwezens van de Hogere Rijken regelingen getroffen om hen te laten terugkeren naar ‘Huis’, op de schepen van de Galactische Federatie van Licht (GFL). Dit zal gebeuren in groepen van een paar honderden tegelijk, te beginnen op de Winter-Zonnewende van 21 december 2014 en het zal zich verder doorzetten op de astronomische- en astrologische afstemmingsdata in 2015 en daar voorbij.

Deze ‘Eerste Golf Zielen’, waarvan velen gedurende vele duizenden jaren op de Aarde gediend hebben – sinds het begin van de evolutie, welke eindigde op 21 december 2012 – hebben nu hun dienstplicht op Aarde beëindigd en zullen opnieuw ascenderen naar de schepen van de GFL, om hun beloning te ontvangen voor de vele levens in dienstbaarheid aan Moeder Aarde en de mensheid.

Deze Eerste Golf heeft zich oorspronkelijk vrijwillig aangemeld voor deze dienst. Zij daalden af vanuit de 6de en de 5de Dimensie, om hen in staat te stellen wederom binnen te treden in de cyclus van reïncarnatie. Zij waren hoogstaande spirituele wezens die een beschaafde invloed hadden op de mensheid, en zij vormden voor hen een spirituele verbinding. Velen van hen werden beschuldigd van ketterij en in sommige van hun reïncarnaties werden zij gruwelijk vervolgd. Een paar van hen werden bejubeld of heilig verklaard en weer anderen verdwenen volkomen onbekend in de annalen van de geschiedenis. Sommigen hadden al op eenzelfde manier gediend op andere planeten, voordat ze naar de Aarde kwamen.

De ‘Tweede Golf Zielen’ (en alle daarop volgende) die meer recentelijk zijn afgedaald (vanaf ongeveer 1980) om de Ascentie te vergemakkelijken van Moeder Aarde, en van die mensen die ervoor gekozen hebben om in dit leven te ascenderen om te leven op een 5D-Aarde, zullen terugkeren naar de schepen van de GFL, wanneer hun werk bij de ‘Oogst’ is afgerond – zij zullen dan hun beloning ontvangen.

Al de ‘Eerste Golf Zielen’ die zullen ascenderen op 21 december 2014, moeten zich herenigd hebben met hun Hoger Zelf en zij moeten een walk-in toegewezen hebben gekregen, zodat zij kunnen uittreden en naar de schepen terugkeren. Indien u van uzelf denkt dat u tot die groep behoort, dan moet u uw Hoger Zelf vragen of u een walk-in heeft en zo ja, wat zijn of haar naam is. U moet ook vragen naar de datum van uw Ascentie, die u aangeduid kan worden als het punt, waarop het ene sterrenbeeld overgaat in het andere. (Bijvoorbeeld: ‘wanneer Stier overgaat in Tweelingen’).

De eerste groep van de ‘Eerste Golf’ zal uit een paar honderden zielen bestaan en zij zullen worden voorafgegaan door twee ‘Voorgangers’, die zich al herenigd hebben met hun Hoger Zelf, die zijn uitgetreden en teruggekeerd naar hun schepen en die zijn ingewijd in 7D door de grote Heren van Licht, Heer Sananda en Heer Sanat Kumara. Zij zullen, tezamen met de hierboven vermelde grote Heren van Licht, de bijeenkomst leiden van de grootschalige Ascentie van de Eerste Golf naar 7D. Deze twee ‘Voorgangers’ zijn ook Kumara’s uit de hogere dimensies van Venus en zij zijn Heren en Vrouwen van Licht.

Deze inwijding van 6D naar 7D is de beloning voor de lange en trouwe dienst die deze ‘Eerste Golf Zielen’ betoond hebben aan Moeder Aarde en de Mensheid. Zij zullen de Heren en Vrouwen van Licht worden. (In de Hogere Rijken worden een ‘Heer’ en een ‘Vrouwe’ bijzonder hoog geacht en worden zij gerespecteerd als Leraar). Sommigen van hen kunnen – vrijwillig – afdalen vanuit 7D om te werken op de 5D-schepen van de GFL, als persoonlijke raadgevers van de bemanningsleden of als adviseurs bij de verschillende afdelingen op de schepen. Na ‘Disclosure’ – en de ‘Landingen’ die daarop zullen volgen – kunnen zij ook afdalen in hun Lichtlichamen, om op de Aarde onderricht te geven aan hen die zich bij de GFL willen voegen.

De Ascentie-ceremonie zal worden gehouden in een groot stadion of amfitheater aan boord van een enorm Plejadisch ruimteschip, ‘de Witte Winden’. In dit grote schip zijn de plafonds van de openluchtgebieden zo hoog, dat het lijkt alsof ze de hemel zelf zijn. De gastheer zal Heer Adrigon zijn (uitgesproken als ‘Adi-Ri-Jon’, aan elkaar uitgesproken). Hij is de opperbevelhebber van de Witte Winden en de grondlegger van de Plejadische Vloot.

Er zullen ook honderden gasten aanwezig zijn bij de Ascentie-ceremonie: leden van de Sterrenfamilies van de Zielen die ascenderen; hun gidsen en leraren die hen begeleid hebben tijdens hun Aardse reizen, en ook oude vrienden uit de Hogere Rijken.

De ‘Tweede Golf Zielen’ zullen ook te gast zijn en de Eerste Golf zal hen vaarwel zwaaien voordat ze opgaan naar 7D. De Tweede Golf zal daarna terugkeren naar de Aarde om hun werk te voltooien: het helpen bij de Ascentie van Moeder Aarde en haar Mensheid naar 5D.

Dit zal niet enkel een Ascentie-ceremonie zijn, maar ook een groot gala en tevens de viering van de ‘Thuiskomst’ van de ‘Eerste Golf Zielen’.

Heer Rananda Kumara via (walk-in) Commandant Zanna.

Liefde en Licht van Rananda.
meer info: http://towardchakra8.com/2014/08/30/the-homecoming-of-the-first-wavers/

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.