Ik krijg vaak de vraag of er nieuwe codes zijn, of codes voor bepaalde ziektes/aandoeningen. Als die er al zijn, dan heb ik er niets over vernomen. De codes in dit bericht zijn de enige die mij bekend zijn. Ik heb geen medische kennis en kan dus ook geen advies geven over wat het beste is voor uw gezondheid. Zoek bij twijfel of vragen altijd het advies van een arts of voor u betrouwbare therapeut! – V

Door Isabel Henn

Vertaald uit het Engels door Henk Steur – bewerkt door spiritueellezen.com

Mijn geliefde kind, nadat Marc Gamma, Rilana Jaun en mijn kopiist de eerste healende codes van Rafael en mij hebben ontvangen is het nu tijd om deze te verzamelen en ook iets te vertellen over het juiste gebruik daarvan. Er zullen meer codes volgen en die zullen worden opgenomen in dit document.

Mijn zoon Rafael gaf de eerste codes en vertelde er iets over. Ik gaf ze niet alleen voor gebruik aan de mensen van Atlantis maar ook al aan mijn geliefde mensen van Lemurië. Zij waren de eersten die deze codes hebben ontvangen. Sommige codes die ik nu geef zijn helemaal nieuw; dit is nodig omdat niet alle ziekten zoals jullie die kennen, in die tijd ook bestonden. Ook het manipuleren van voedsel zoals dit bij jullie gebeurt, was in die tijden onbekend. Het maakt niet uit of zij nieuw of oud zijn omdat tijd voor mij geen enkele rol speelt, zij werken nu zoals zij toen ook werkten – omdat het allemaal in het NU gebeurt.

Deze verzameling van codes en de gebruiksaanwijzing mag NOOIT worden verkocht maar dient altijd vrijelijk te worden gedeeld, zonder enige claim of tegemoetkoming. Ze is geschreven voor vrij gebruik door alle mensen en alle wezens, omdat ik de codes geef voor het gebruik voor ALLEN. Elke mens, elk wezen heeft het recht om deze codes vrij en zonder betaling te gebruiken. Het is ook niet toegestaan om deze verzameling te wijzigen zonder mijn persoonlijke gepaste opdracht hiertoe. Zonder mijn autorisatie of als zij worden omgewisseld, zullen de codes niet werken omdat zij een bepaald bewustzijn en een bepaald trillingsniveau van de mensen vereisen zodat zij kunnen worden gebruikt. Ik vertel jullie dit om ideeën voor verkeerd gebruik in de kiem te smoren. Dit is een levend document; alle nieuwe codes en de links naar boodschappen zullen hierin zijn verwerkt.

Het copyright behoort toe aan mij – de Goddelijke Moeder – en verder ook aan degenen die hier zijn genoemd, onafhankelijk van degenen door wie de codes werden gegeven. Dit kan worden gevonden in de links.

Copyright © Isabel Henn. Het is toegestaan om deze boodschap in zijn geheel en zonder wijzigingen te verstrekken en de naam van de auteur en de link naar de originele site dienen te worden weergegeven. http://thesilverplatinumflame.wordpress.com/
Copyright © Gamma Marc. Het is toegestaan om deze boodschap in zijn geheel te delen zonder wijzigingen en als de naam van de auteur en de link naar de originele site zijn weergegeven. http://soul4free.wordpress.com
Copyright © Rilana Jaun. Het is toegestaan om deze boodschap in zijn geheel te delen zonder wijzigingen en als de naam van de auteur en de link naar de originele site zijn weergegeven. http://soul4free.wordpress.com
Instructie voor het gebruik van de codes: Wel, mijn kind, je zult mij nu vragen hoe je hen moet gebruiken. Ik zal het graag aan je uitleggen.

Het gebruik van de codes vervangt niet een bezoek aan je arts. Het is zeer belangrijk dat je resoneert met de codes, dat je in je hart bent en in onvoorwaardelijke liefde. Je moet bewust een beroep op hen doen, anders zullen zij niet werken. In en achter de codes is er een speciale energie die zich alleen openbaart en voor je werkt, als je de hoogte van je trilling kunt laten toenemen en dit kunt vasthouden. Alsof je ‘verliefd’ bent. Denk aan – en schrijf – de codes met de intentie om te genezen.

Schrijf ze op jezelf, op andere mensen, dieren, planten, je voedsel, flessen water en zelfs op het water uit de leiding. Gebruik een pen, je vinger of een kristal om te schrijven. Je kunt de codes direct schrijven op de huid, de vacht, de schors of het voedsel of je kunt een vel papier gebruiken of zelfs een pleister of een stukje tape. Er is geen einde aan jullie voorstellingsvermogen. Maar het moet met de hand geschreven zijn omdat je eigen energieën hier ook bij betrokken zijn.

Je kunt je ook voorstellen dat je ze schrijft met je vinger of een pen. Op deze manier kun je de codes gebruiken voor mensen en dieren die niet bij jou zijn. Zo is genezen op afstand mogelijk. Twijfel er niet aan dat zij er zijn. Jullie zijn allemaal met mij en met elkaar verbonden als met onzichtbare, zeer dunne zijden draden. De energie zal door je gedachten worden overgebracht. Het gaat om de intentie die erachter zit. Hoe meer liefde je in de codes meegeeft, hoe sterker het effect zal zijn.

Jullie kunnen de codes meer dan eens gebruiken, om zeker te zijn dat jullie de goede codes hebben geschreven. Schrijf de ene over de andere heen, het maakt niet uit of het dan dikker zal worden. Jullie kunnen een code ook meerdere malen op een dag gebruiken, door ze met je vinger of een kristal net zo vaak te schrijven, totdat de gewenste healing heeft plaatsgevonden.

Je kunt ook meer dan één code gebruiken als je meer dan één gezondheidsprobleem wilt genezen. Schrijf ze na elkaar op. De enige uitzondering hierop zijn de watercodes, maar dit wordt uitgelegd in de links. Alle links met codes staan vermeld aan het einde van dit document. Je kunt daar meer informatie vinden. Lees ze alsjeblieft.

En herinner je alsjeblieft de spaties in de cijferreeksen want die zijn heel belangrijk. Zonder hen zullen de codes niet werken maar het zou nu te ver voeren om uit te leggen hoe dit komt. Wees zorgvuldig bij het correct opschrijven van de cijfercodes.

Ik vraag jullie om dit document (of de link) met de juiste codes altijd bij je te dragen.
Je kunt dan effectieve eerste hulp geven bij een noodgeval. Deel het document en vertel je medemensen over de codes. Vertel over jouw ervaringen hiermee.

Je kunt een prachtige instructie vinden bij de volgende link: http://reikidoc.blogspot.de/2014/06/divine-healing-codes-and-how-to-use-them.html

Nu eerst de Codes voor de verbetering van jullie voedsel en drinkwater. Ik wil ze niet allemaal herhalen en daarom kopieerde mijn schrijver deze informatie op mijn verzoek, vanuit de reeds gegeven boodschappen van Marc Gamma en Rilana Jaun.

Vertaald door spiritueellezen.com

Codes voor de verbetering van voedsel:
“… de volgende codereeksen zijn toepasbaar op alle voeding en voedingsmiddelen die niet meer van natuurlijke oorsprong zijn – respectievelijk worden bewerkt en veranderd door processen van de voedings- en voedingsmiddelenindustrie. Deze codereeksen kunnen ook gebruikt worden bij voedingsmiddelen die niet van originele of betrouwbare bronnen komen. Zij hoeven maar eenmaal op de verpakking geschreven te worden om de hele herprogrammering in gang te zetten…”

24 46 713: Neutraliseert genetisch gemanipuleerd voedsel. Dit specifieke voedsel zal worden teruggebracht tot zijn oorspronkelijke toestand, met een maximaal effect op het menselijk lichaam.

24 57 892: Neutraliseert alle giftige bestanddelen die aan voedsel worden toegevoegd tijdens het productieproces.

24 67 987: Neutraliseert alle onnatuurlijke toevoegingen aan vrijwel elke bereiding van voedsel (voor economische redenen, om geld te besparen). Dit Code-nummer moet altijd worden toegepast, aangezien op het meeste voedsel nog steeds geen goede vermelding op het etiket staat. Deze code kan altijd en overal worden toegepast, zelfs als het voedsel al op het bord ligt.

24 60 123: Bijkomende Code voor voedsel (fruit of groenten) om het volledig te laten rijpen. Deze Code steunt het rijpingsproces op celniveau. Bij reeds gerijpt fruit en groenten mag deze Code niet worden gebruikt – anders kunnen ze overrijp worden en hun werking en voedingswaarde verliezen.

42 67 982: Bijkomende Code voor elk voedsel dat op het punt staat te beschimmelen. Door de werking van deze Code wordt het voedsel weer smakelijk, ook al is dat er niet aan te zien. Deze Code werd bedacht voor voedselschaarste of voor die mensen die – vanwege hun levensomstandigheden – genoodzaakt zijn om zich in leven te houden met zulk voedsel. Code alstublieft niet gebruiken voor voedsel dat nog goed is. Anders zou het – van perfect eetbaar – overgaan naar een oneetbare toestand.

99 42 167: Bijkomende Code voor elk voedsel waaraan alcohol is toegevoegd als bewaarmiddel. Deze Code neutraliseert alle alcohol in het voedsel. Het kan ook worden toegepast op drank, om de alcohol daarin te neutraliseren – het heeft verder geen invloed op de smaak – maar de alcohol verliest wel elke werking op het menselijk lichaam. Dit kan belangrijk zijn voor alle mensen die geen alcohol verdragen, met name in medicijnen die op alcoholbasis gemaakt zijn. Ik raad ten zeerste aan om altijd gebruik te maken van deze specifieke Code, wanneer u alcoholverslaafden helpt in een medische omgeving. Neutralisatie van de alcohol in een medicijn zal leiden tot een aantal positieve werkingen in het lichaam van een verslaafde, waardoor zijn verslaving kan afnemen en later helemaal kan worden overwonnen.

A a n d a c h t   a l s t u b l i e f t !
Onder geen enkele omstandigheid mag bovenstaande code worden gebruikt voor medicijnen die gemengd zijn met alcoholtoevoegingen, om een ontsmettende werking te krijgen!

Codes voor het verbeteren van drinkwater:
Terwijl wij druk waren met het proces van schepping – en dit is een geheim dat ik lang verborgen heb gehouden – legde ik daarvoor de sleutel in elke unieke druppel water, in de vorm van weer een andere getallencode. Dit vormt HET EIGENLIJKE BESTANDDEEL VAN ALLES en tegelijk is het de formule voor water in zijn kristalheldere en zuiverste toestand. En dit bericht voor de hele MENSHEID is mijn geschenk, dat ik hiermee aan u allen wil vrijgeven en overdragen: deze hoogst effectieve Code Van Het Water.

Ik wil hieraan toevoegen dat deze code – bij wijze van uitzondering – het resultaat was van een gezamenlijk werk van Schepper Adonaï en de Vrouwelijke Schepper Shekinah en daarom bestaat deze code uit twee reeksen getallen. U zult merken dat zij een vrouwelijke en een mannelijke formule hebben, die – in samenwerking toegepast – een volledige harmonie zullen scheppen in de structuur van het water.

Door de toepassing van deze Code, bijvoorbeeld op een karaf met water, zal dit water zich verbinden in een soort van heilig huwelijk, dat een ‘Alchemische Bruiloft’ wordt genoemd.
U ontvangt nu de Water Code, u kunt haar vrijelijk gebruiken en toepassen voor alle mensen hier op Aarde.

99 77 654 en 44 66 111
De respectievelijke cijferreeksen moeten naast elkaar worden geschreven, dit wil zeggen: Je neemt een fles of een glas. Je schrijft aan één kant de éne code, draait een halve slag en schrijft de andere code. Schrijf alstublieft de cijferreeksen zorgvuldig en let op de spaties die tussen de getallen worden gegeven!

U kunt deze Code schrijven op gelijk welke karaf, bidon, fles of glas waaruit u uw water drinkt (let op: uitsluitend en alleen voor water – nooit voor frisdrank of melk!)
Het is al voldoende wanneer u deze code schrijft op reeds gevulde flessen met mineraalwater, zelfs op PET-flessen (dit zijn plastic flessen – V) of rechtstreeks op het plasticfolie waarin meerdere flessen verpakt zijn.

Deze specifieke Code is bedoeld als nog een hulpmiddel en u moet het zien als een soort van toevoeging aan uw eigen persoonlijke Ascentie-proces – gelijkend op die, welke u onlangs ontvangen heeft van AE Raphael.
De Tsunami van Liefde en meer genezende codes door de Goddelijke Moeder
http://www.lichtboodschappen.nl/57385815
door Isabel Henn 21 juni 2014 Bron: https://thesilverplatinumflame.wordpress.com/
(vertaling van wakkeremensen.blogspot.nl – bewerkt door spiritueellezen.com)

Mijn geliefde kind, ik vraag je vandaag – op jullie Zonnewende – om je hart wijd te openen voor de energieën die naar jou toestromen, maar Mijn Tsunami van Liefde heeft sinds enkele dagen zijn climax bereikt en zal nu zo blijven. De energieën kloppen aan bij je hart en zeggen je: “stel je open en laat ons binnen”.

Je voelt deze energieën en zucht weer onder hen. Ze zijn vanaf mijn moederschip naar jou toegestuurd als gouden energie. De naam van het schip is Mesime, dit betekent ‘Het Licht van God’ in de taal van Sirius. Zij is het grootste schip van de Galactische Federatie en nadert langzaam de Aarde. Door haar omvang kan ze niet te dichtbij komen; ze zou de energievelden van jullie planeet verstoren. Ze is het moederschip van de Goddelijke Moeder en bestaat uit mijn eigen energie, die zij op dit moment naar jullie toezendt.

Misschien voel je het alsof je een grote beweging van energie ervaart, welke sterke trillingen van Genezend Licht heeft en je helpt bij het oplossen van alles in je dat jou niet meer hoeft te dienen. Ze gaan diep in je en je hoeft het alleen maar te laten gebeuren en los te laten.

Gelijktijdig met deze energieën stuur Ik je mijn diepe, oneindige liefde. Voel het, neem het in jezelf op, mijn kind. Je weet het zo goed. Het is jouw huis. Het is waarvan je gemaakt bent en vanwaar je komt. Adem in en adem alles uit wat je niet meer dient. Ik hou zoveel van je, mijn kind. Weet dat deze energieën en mijn liefde je wakker zullen maken en je laten herkennen wie je bent.

Ik geef je ook wat meer helende codes, die je kunt gebruiken op een beproefde manier vanuit je hart en in je liefde.

88 33 421 bij hardhorendheid/problemen van het gehoor en doofheid

78 83 434 bij aambeien

13 78 887 cyste op het ooglid (gerstekorrel)

44 37 224 bij bindvliesontsteking

78 43 149 bij verstuiking

23 31 878 bij waterpokken

88 81 643 bij longontsteking

19 19 311 bij brandwonden, ook zonnebrand

86 86 694 bij regulering van de schildklier

11 11 171 bij bloedarmoede en voor gezonder bloed

33 14 871 bij Psoriasis

Laat jezelf gehuld zijn in mijn liefde en laat het in je schitterende hart, mijn geliefd kind. Weet, dat ik oneindig en onvoorwaardelijk van je hou.
Jouw Goddelijke Moeder

Codes voor healing of gezond blijven voor mensen en dieren:
Het systeem dat Reiki Doc gebruikte in haar prachtige artikel is ook hier gebruikt om de codes beter te kunnen opslaan en te kunnen vinden.

De helende codes voor eerste hulp bij hartaanvallen en beroerten vervangen niet de noodzaak om een dokter en de benodigde hulp in te roepen. Zij zijn bedoeld om erger te voorkomen totdat de dokter komt; als EERSTE hulp totdat de patiënt aan de dokter kan worden overgedragen – omdat juist in de eerste minuten hulp zeer belangrijk is bij deze gevallen. Jullie kunnen ze natuurlijk ook gebruiken tijdens de verdere behandeling in het ziekenhuis, om het herstel te bespoedigen. Denk er ALTIJD aan om in deze beide gevallen de noodarts op te roepen, naast het gebruik van de codes.

1. Het Centraal Zenuwstelsel

23 74 555 voor het helen van hoofdpijn in het algemeen

58 33 554 om migraine te helen

71 81 533 voor het helen van rugpijn in het algemeen

23 31 443 bij chronische pijn in het algemeen

78 89 535 eerste hulp bij beroerte – in afwachting van behandeling in het ziekenhuis

88 21 233 bij herpesvirussen

33 45 634 bij elke soort cellulaire beschadiging

2. Bij Psychologische gevallen

84 72 723 bij verslaving

78 19 335 bij eetverslaving

3. Het Hoofd en de Nek

13 14 335 bij allergieën in het algemeen

35 41 553 bij kiespijn

88 21 233 bij stoornissen door herpesvirus

4. Ogen en Zicht

77 78 176 bij glaucoom, hoge druk in het oog

77 78 177 bij grauwe staar in ooglens

5. Het endocriene systeem (het hormoonsysteem)

44 34 131 bij diabetes en om het insulineniveau in evenwicht te brengen

31 22 778 om gewicht kwijt te raken

6. Het Hart en de Bloedsomloop

11 84 744 voor het regelen van de bloeddruk, te gebruiken bij zowel hoge als lage
bloeddruk

98 88 119 bij myocardiaal infarct (hartinfarct), als eerste hulp op weg naar het
ziekenhuis

7. De Longen en de Ademhaling

21 22 413 bij astma

84 72 723 bij verslaving (tabak)

8. De Spijsvertering

83 33 889 bij misselijkheid

83 41 783 bij wagenziekte

87 47 988 bij hepatitis door virale en andere redenen

13 45 899 bij maag/buikpijn

45 45 899 bij diarree

45 55 899 bij constipatie

42 53 899 voor het in balans brengen van geïrriteerde darmen

33 37 899 voor het verwijderen van parasieten en wormen, ook etherische
verbindingen/parasieten

35 87 225 bij gebrek aan eetlust

31 22 778 om gewicht kwijt te raken

9. De Nieren

68 43 833 bij nierstenen

63 34 831 bij nierbekkenontsteking, veroorzaakt door nierstenen

76 42 688 bij de versterking van de nierfunctie

87 33 478 bij blaasontsteking

10. De Vrouwelijke Geslachtsorganen

11 12 121 bij de bevalling

11 32 899 bij symptomen van menstruatie, opgeblazen gevoel, PMS-pijn

31 31 798 bij pre-menopauze, peri-menopauze en problemen bij de menopauze

88 21 233 bij herpesvirus

38 31 418 voor het verwijderen van wratten

11. De Mannelijke Geslachtsorganen

88 21 233 bij herpesvirus

38 31 418 voor het verwijderen van wratten

12. Beenderen, Gewrichten en auto-immune aandoeningen

34 41 323 bij artritis en artrose

83 73 879 bij reumatische aandoeningen

43 14 223 bij ontstekingen in het algemeen

35 31 223 bij ettervorming door ontstekingen

33 45 634 bij alle soorten van cellulaire beschadiging

13. Infectieziekten

88 21 233 bij herpesvirus

43 14 223 bij algemene ontstekingen

35 31 223 bij ettervorming door ontstekingen

38 89 332 voor het verlagen van koorts

33 45 634 bij alle soorten van cellulaire beschadiging

38 31 418 voor het verwijderen van wratten

14. Kanker

14 44 338 voor alle vormen van kanker

33 45 634 bij alle soorten van cellulaire beschadiging

15. Trauma, zoals bij botbreuken en open wonden door ongelukken

44 56 789 voor het helen van open wonden (schrijf in de lucht boven de wonde)

33 78 133 voor het helen van ernstige verwondingen aan het onderlichaam, wanneer
chirurgie niet onmiddellijk voorhanden is

44 57 678 voor het helen van open fracturen, wanneer chirurgie niet onmiddellijk
voorhanden is

16. Diversen, ook in relatie met dieren

22 33 311 bij insectenbeten en -steken

33 37 899 voor het verwijderen van parasieten en wormen, ook etherische
verbindingen/parasieten

53 23 411 bij sarcoïdose (huidaandoening) bij paarden

Links naar berichten met codes of in relatie daarmee:
Altijd de laatste link eerst:
http://reikidoc.blogspot.de/2014/06/divine-healing-codes-and-how-to-use-them.html
http://thesilverplatinumflame.wordpress.com/2014/06/12/more-healing-codes-3-the-divine-mother-through-isabel-henn-june-12-2014/
http://thesilverplatinumflame.wordpress.com/2014/06/08/more-healing-codes-2-the-divine-mother-through-isabel-henn-june-08-2014/
http://thesilverplatinumflame.wordpress.com/2014/05/31/more-healing-codes-the-divine-mother-through-isabel-henn-may-31-2014/
http://soul4free.wordpress.com/2014/05/16/consciousness-is-the-key-to-the-divine-codes-the-divine-mother-shekinah-through-marc-gamma-16-05-2014/
http://illuminations2012.wordpress.com/2014/05/05/divine-mother-shekinah-message-to-all-mankind-on-earth-part-1-through-rilana-jaun-dtd-05-04-201/
http://reikidoc.blogspot.de/2014/04/reiki-doc-protocols-for-using-angelic.html
http://soul4free.wordpress.com/2014/04/25/code-numbers-for-nutritional-foodstuffs-and-health-archangel-raphael-through-marc-gamma-april-25-2014-heilungszahlen-fur-nahrungsmittel-und-gesundheit-erzengel-raphael-durch-marc-gamma-25-04