ML: De financiële wereld stort in

De financiële wereld stort in

 

20 juni 2017
Mary Long

De financiële wereld stort in, ook al wordt daar niet over gesproken in de gebruikelijke nieuwsmedia.

Ik wil u dit vertellen omdat de tandartsenpraktijk waar ik nu werk een rekening had bij de Commerce Bank – en die rekening is nu geblokkeerd. Wij zijn heel blij dat we al een andere rekening hadden geopend bij een plaatselijke bank, die niet tot de grote banken behoort.

Ik had mijn vriendin/werkgeefster, die tevens de eigenaresse is van de praktijk, verteld dat het naar mijn aanvoelen beter was om over te stappen, omdat er achter de schermen veel gaande is wat niet wordt verteld in het Nieuws.

Binnen de twee weken na onze overstap kregen we telefoon van de bank: de rekening bij Commerce Bank was geblokkeerd. Niet omdat ze nog betalingen had openstaan, maar volgens de bank vanwege het feit dat – nadat haar echtgenoot overleden was – zij de zaak had verdergezet en nog steeds gebruik maakte van de zakelijke rekening. Hoewel die rekening op hun beider naam stond en staat, beschouwt de bank dit toch als fraude.

Er stond geen groot bedrag meer op, maar ze kreeg te horen dat ze een advocaat in de arm moest nemen om aan het geld te geraken. Toen ze contact zocht met een advocaat vertelde deze haar dat het 2000 dollar zou kosten (veel méér dan het bedrag op die rekening) en dat ze dus beter dit geld kon vergeten en een rekening kon openen bij een andere bank.
Hij zei ook nog ‘ZET NOOIT JE GELD OP EEN REKENING BIJ EEN GROTE (beursgenoteerde) BANK’.

Zij was blij dat ik haar op tijd had gewaarschuwd, dus daarom: als u rekening(en) heeft bij grote (beursgenoteerde) banken, dan wilt u misschien overwegen om dat geld over te zetten naar een niet-beursgenoteerde bank of een kleine Kredietverlener.

Het net sluit zich en de Duisteren zijn wanhopig.

Liefde en Licht wens ik u allen.
Mary

Het origineel bericht is te vinden op de FB pagina van Mary Long

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.