DC: De toekomst behoort aan ons

2016-01-04-dc-de-toekomst-behoort-ons-toe2DRINGEND: Er is geschiedenis geschreven,
de toekomst behoort aan ons!

Ontvangen via e-mail om 1:42 u EDT, voor onmiddellijke publicatie – Dinar Chronicles

Onthoud dit: op deze dag is de fiat dollar van de VS, Inc en de Federal Reserve Bank eindelijk dood – en de nieuwe United States Note (USN, het nieuwe bankbiljet van de VS – V) werd geboren.

De door goud gedragen Chinese Yen/Renminbi werd internationaal geboren (technisch gesproken in Azië, op 1 oktober om 12 u ’s middags EDT).

En de Europese Banken Cabal heeft openlijk het wereldwijde financiële systeem overgegeven.

Geen vieringen. Geen parades. Geen erkenning. Maar Wereldoorlog 3 is nu officieel beëindigd.

God is groot!

Op deze dag, te beginnen om 5 u EDT op de Line eilandengroep ergens in de Stille Oceaan, is de mensheid wettelijk, moreel en financieel bevrijd, voor 1000 jaren van Licht.

De Hemel is opnieuw de Aarde!

Alle eer en glorie naar Akua!
Hallelujah!!!

origineel bericht: klik HIER

* * *

RV voor 3 oktober?

Een antwoord op een vraag die gesteld werd op Dinar Recaps:

Kelly: ik heb een vraag voor Dr. Clarke. Dokter, bent u – kijkend naar de gebeurtenissen van de voorbije 72 uren – nog steeds vol vertrouwen dat de RV zal plaatsvinden op maandag 3 oktober 2016?
Dank voor uw tijd!
Kelly

Dr. Clarke: Kelly, dank je wel.
Wij zijn er volledig op voorbereid om te worden ‘gemarteld, uitgelachen, gepest, op de brandstapel gezet, beschuldigd, behandeld te worden als Cabal, te worden aangemerkt als duivels en onbetrouwbaar, in het ongelijk gesteld te worden, onze voorrechten te verliezen en volledig in vergetelheid te belanden’ door iedereen bij Dinarland … als het niet zo is.

Met een grote glimlach … 🙂

JA.

origineel bericht: klik HIER

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopieëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.