COR: Rechtstreeks contact met ons Spirit Team

Rechtstreeks contact maken met ons Spirit Team

door Caroline Oceana Ryan

Bericht aan Lichtwerkers – 26 mei 2016

Deze week beantwoordt het Collectief weer een vraag van een Lichtwerker:

Ik denk dat het belangrijk is voor Lichtstrijders om te beseffen dat hun Spirit Team alles onder controle heeft en dat zij ieder van ons vooruitbrengen aan een volmaakt tempo. Dat we ons geen zorgen hoeven te maken en dat alles altijd onder controle is.
Wij zijn de voorlopers, wij banen de weg voor de volgende Golf van Lichtwerkers. Wij moeten eindelijk rechtstreeks contact gaan leggen met ons Spirit Team. We moeten hen hun werk laten doen! Hoe kunnen we onze Spirit Teams helpen om ons doorheen het Ascentie-proces te brengen – hoe maken we hen het werken gemakkelijker?

Het Collectief: Gegroet, machtigen! Dit is een prima vraag en wij zijn u dankbaar dat u ze gesteld heeft. Want u bent niet hier om enkel maar op uw eigen wijsheid terug te vallen. Dat zou hetzelfde zijn als een huis gaan bouwen en dan tegen de metselaars, elektriciens en loodgieters zeggen, die vrijwillig hebben aangeboden om uw huis gratis te bouwen ‘ik hoef jullie hulp niet! Ik zoek het zelf wel uit, dank je.’

Natuurlijk zou u dat huis helemaal alleen kunnen bouwen.

Maar het zou een krakkemikkig huis zijn en er zou veel nodeloze tijd worden gestoken in het aanleren van heel veel kennis die u gratis werd aangeboden door anderen.

Het zou een huis met problemen zijn dat niet voldeed aan uw behoeften of voorkeuren – lang niet zo goed als een huis dat gebouwd zou zijn door volledig opgeleide mensen met precies de nodige ervaring en vaardigheden – de inside-informatie – die u nodig heeft.

Wij gebruiken de term ‘inside-informatie’ omdat dit in veel culturen een gevleugelde uitspraak is.

Het staat voor ‘Hier is een korte route naar de informatie waar u naar zocht – u hoeft er niet naar te raden of maandenlang onderzoek te doen naar iets terwijl u aan de buitenrand staat! Hier is de leiding en het inzicht dat u zoekt, rechtstreeks van de bron.’

En wij zouden zeggen dat dat het allereerste en meest belangrijke is wat u kunt doen om uw Team te helpen om u beter te ondersteunen, door over gelijk welke kwestie tegen hen zeggen ‘wat is het Hoger Perspectief hierover? Wat mis ik? Wat moet ik hierover weten?’

COR 2016 05 26 - foto 2

Als het niet dringend is en u wilt erachter komen wat u niet weet maar wel moet weten, vraag dan gewoon: ‘Wat moet ik nog weten?’

Want dit is één van de moeilijke punten van hun werk – het feit dat u zich er meestal niet van bewust bent welke informatie of leiding u kunt vragen en over welk onderwerp.

De ‘onzichtbaarheidsfactor’ is voor hen niet het moeilijkst, want de meesten van u kunnen hun Goddelijke helpers wel voor hun geestesoog zien of hun aanwezigheid op één of andere manier voelen. U spreekt hen ook rechtstreeks tijdens uw slaap.

Naarmate u verder Ascendeert zult u in staat zijn om hen even duidelijk te zien als u uw dierbaren ziet, wanneer die de kamer binnenkomen.

Het moeilijkste voor hen is dat zij over informatie beschikken die uw leven zoveel eenvoudiger, zoveel méér vreugdevol en vervullend zou kunnen maken en u zoveel méér op uw hoger doel gericht zou kunnen houden – maar dat er geen open channel, geen luisterend oor is om die te ontvangen.

En natuurlijk sturen zij u informatie zonder dat u daar om vraagt. Dat doen ze voortdurend. Maar u moet er voor openstaan om het op te merken, en dan moet u nog vertrouwen hebben in wat u ontvangt.

U ziet misschien een krantenkop eruit springen met woorden die het antwoord bieden op iets wat u zich in stilte had afgevraagd – of een beeldspraak die iets vereenvoudigt of verduidelijkt waar u mee worstelde.

Of u hoort een gesprek tussen vreemden of leest een artikel op internet, waardoor er een deur op een kier gaat staan naar een heel nieuw interessegebied, waar u onbewust naar op weg was.

COR 2016 05 26 - foto 1

Misschien voelt u een zachte of iets dringender innerlijke aansporing om een vriend te bezoeken die u al een tijdje niet heeft gezien of om een bepaalde film te kijken waar u normaal niet naartoe zou gaan, of om een bepaalde winkel te bezoeken terwijl u dat niet van plan was … enkel om daar iets te vinden van troost, bemoediging, een voorwerp of een boodschap die uw Team, uw Zielenfamilie of uw Tweeling Vlam u wilden doen toekomen.

Er zijn ontelbaar vele manieren waarop uw Team deze berichten bezorgt.

Maar veruit de snelste en meest betrouwbare manier voor hen om met u te spreken is om een gesprek met u te hebben, geleid door u, waarin u iedere morgen met hen als het ware ‘om de tafel gaat zitten’ en vraagt wat u moet weten, hetzij over een bepaald onderwerp of in het algemeen.

Stel u voor dat u bij hen bent in de Hogere Rijken, misschien bij een schitterende rivier of waterval. Of stel u voor dat ze bij u in de kamer zijn. Het kan allebei.

Want er zijn veel belangrijke dingen die u moet weten, zeker in deze tijden van Ascentie – en u weet niet eens dat ze belangrijk zijn … of waarom dat zo is.

Er is nog veel dat uiterst belangrijk is voor uw levensweg of de opdracht van uw ziel, maar waarvoor u nog niet klaar bent om het na te vragen omdat dit voor u nieuw terrein is of iets waar u nog niet bewust aan heeft gedacht als zijnde dringend genoeg om erover naar Hoger Inzicht te zoeken.

Dus wachten zij, sturen ze u herinneringen en duwtjes. Kleine en grote berichten, bewust zowel als onbewust, willen heel krachtig uw aandacht richten op datgene wat u – zelfs nog voordat u incarneerde – besloten heeft te leren, te onderzoeken, te bereiken of te ervaren.

Misschien heeft u hen voordat u incarneerde er nog van verzekerd dat u elke dag zou wachten op en luisteren naar hun onmisbare, liefdevolle, ondersteunende Hogere Leiding … en dat ze zich maar beter klaar konden houden om die te bieden!

Toen kwam u aan op de Aarde, als jong kind – nog steeds overgelukkig dat u kon spreken met deze geliefden die over u waken en u op ieder ogenblik Liefde sturen, wat ook uw omstandigheden waren.

Vervolgens werd u wat ouder en tegen de tijd dat u ongeveer zeven jaar was (de leeftijd waarop de meeste kinderen niet langer Engelen en feeën kunnen zien) raakte u het contact kwijt, u viel ten prooi aan de opvoedingsmethoden die specifiek werden bedacht om u te programmeren zodat u weg zou gaan bij uw Hoger Zelf, uw ondersteunende Team en uw levensopdracht – op alle niveaus.

COR 2016 05 26 - foto 3

Maar er is nog niets verloren. Want u bent hier in deze opmerkelijke tijd om precies dat te doen wat in andere tijden enkel gedaan kon worden door dichters, wijzen en visionairs … en dat is: u herinneren wie u bent en waarom u hier bent.

Een deel van dat herinneren is het besef dat u een Hoger Zelf heeft, dat zich samen met die Engelbewaarders en Spirit Gidsen vrijwillig heeft aangeboden om met u mee te gaan, dat er voortdurend naar verlangt om met u te spreken, om bij u betrokken te zijn op manieren die niet alleen uw trilling verhogen tot 5D-niveau, maar u er ook aan herinnert hoezeer u op ieder ogenblik innig en volledig geliefd en begeleid wordt.

Zoals altijd, geliefden, is de hoeveelheid Licht in uw leven maar zo groot, als u bereid bent toe te laten.

Dus zullen we geen lijst geven van tien of twaalf dingen die u zou kunnen doen om uw ondersteunend Team een beetje gerust te stellen en hun werk wat gemakkelijker te maken.

Zij zijn er helemaal aan gewend om stilletjes op de achtergrond te blijven en alleen maar in te grijpen of zich duidelijk te melden als er een noodgeval is – iets wat u van uw pad zou kunnen brengen – en wat onverwacht opduikt.

We willen alleen maar zeggen: Spreek met hen! Wanneer u onderweg bent, wanneer u op straat loopt of een wandeling maakt, wanneer u in bad ligt, wanneer u wakker wordt of voordat u gaat slapen.

Wanneer u onder een boom zit en nadenkt over de schoonheid van uw Moederplaneet en de voortdurende stroming van kleur en leven.

Wanneer u mediteert of vreugdevol een leven visualiseert van onafhankelijke rijkdom, volmaakte gezondheid, vervullende relaties, vreugdevol werk (wat eigenlijk spel is) en ja, volledige onthulling van de Galactische aanwezigheid en volledige inwerkingtreding van de NESARA-wet.

Vraag hen ‘Zeg mij wat ik mis! Waar zou ik nu op moeten letten? Als ik jullie woorden niet duidelijk hoor, stuur me dan de Energie van jullie Wijsheid, zodat ik er vanzelf achter kan komen! Spreek, vrienden! Ik luister.’

‘Laat uw wijsheid mijn wijsheid zijn. Laat uw Goddelijke Liefde de mijne zijn,’ met andere woorden.

COR 2016 05 26 - foto 4

Denk er zelfs niet aan om ’s morgens de deur uit te gaan of op gelijk welke manier aan uw dagelijks werk te beginnen, zonder eerst minstens vijf minuten met uw Team te spreken, om te ontdekken welk perspectief nu aan de orde is.

Welke kwestie aandacht verlangt. Welke vreugde u gemist heeft, maar waar u eigenlijk halsoverkop in had moeten duiken.

Vraag en eis hun antwoord, op gelijk welke manier die u het beste kunt opvangen.

Dans vervolgens op die prachtige innerlijke muziek! Laat ze u leiden met troost en vreugde doorheen uw dag.

Want uw eigen stem, uw eigen Hogere Wijsheid – uw eigen 5D intuïtief vermogen – worden allemaal geboren, ze worden sterker met de minuut, met al de Energieën van het Hemelse Rijk die achter u staan.

Het is altijd uw Liefhebbende, wonderbaarlijke aanwezigheid die ons werk vergemakkelijkt, geliefden! U bent het enige wat ertoe doet … en de Liefde in u is het enige wat er bestaat.

Namaste! Wij zijn bij u, altijd.

Copyright 2016, Caroline Oceana Ryan
origineel bericht: klik HIER

Als u dit plaatst, behoud dan aub de integriteit van deze informatie door haar precies zo door te geven als u haar hier vindt en door de link naar het originele bericht erbij te zetten. Dank u.

© 2016 CAROLINE OCEANA RYAN

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.