COR: Overbodig gewicht verliezen

Overbodig gewicht verliezen

Gegroet, Vrienden en Mede-Lichtdragers!

Ik wilde met u delen dat ik de laatste tijd een grote verschuiving heb opgemerkt in mijn fysieke gezondheid, onder andere hoe ik mij voel over mezelf … en dit leek te komen nadat ik mijn dagelijks ‘Bekrachtigd Gebed van Overvloed’ had aangepast en er fysieke gezondheid en het loslaten van overbodig gewicht aan had toegevoegd.

Bij wijze van experiment besloot ik om een afzonderlijk Bekrachtigend Bevelend Gebed te maken, voor het loslaten van alles wat niet langer voor mijn Hoogste Goed is – waaronder ook extra gewicht.

De Verklaring van het loslaten van al het gewicht dat niet langer dienstbaar is aan mijn Hoogste Goed (zie onderaan) is voor het loslaten van overbodig mentaal-, emotioneel- en etherisch gewicht of dichtheid, maar ook fysiek gewicht. (Aangezien een probleem in één opzicht vaak wijst op problemen in andere gebieden.)

Ik voeg de Verklaring bij in deze tekst, mocht u met mij willen meedoen aan dit experiment. Maak er een kortere versie van als deze voor u te lang is – zodat u het luidop kunt uitspreken, minimaal 4 ochtenden per week. Verbind u ermee en wees u bewust van elke zin.

Ik heb geweldige resultaten gehad door 5 ochtenden per week het Bekrachtigd Gebed voor Overvloed uit te spreken, dus ik denk dat dit ook wel zal werken.

Deze nieuwe Verklaring staat nog niet op mijn website – ik deel ze hier met u, zodat ik uw reacties kan krijgen. Als u merkt dat er dingen voor u veranderen nadat u dit een paar weken heeft toegepast – gelijk welke verbetering in uw conditie op fysiek vlak of anderszins … laat het me aub weten!

Dit is een tijd van krachtige en manifesterende energieën! Tijd om daarin te duiken en onze mede-scheppende vermogens aan het werk te zetten.

Namaste!
Caroline

Verklaring voor het loslaten van
elke vorm van gewicht die niet langer dienstbaar is voor/aan mijn Hoogste Goed

Goddelijke Schepper God/Godin, Engelen en Aartsengelen, Mijn Goddelijk Zelf,
Meesters van Licht en Manifestatie, Geascendeerde Meesters en Krachten van
de Universele Goddelijke Liefde, Vreugde, Vrijheid en overvloedig Welzijn:

‘Ik verklaar nu en ik aanroep de zichtbare manifestatie van mijn Goddelijke Erfenis van Vrede, Vreugde, Vrijheid, Overvloed, Volmaakte Gezondheid, Vitaliteit en Slankheid.

Ik laat nu alles en iedereen los wat niet langer dienstbaar is voor mijn Hoogste Goed in brein, lichaam of geest.

Ik laat nu al het gif los uit verleden en heden, ook vergiftigd voedsel en drinken, vergiftigde omgeving en levenservaringen en alle herinneringen, gedachten, gewoonten, emoties en fysieke omstandigheden die niet langer beantwoorden aan mijn Hoogste Goed.

Ik eis nu op en ben dagelijks Dankbaar voor mijn volmaakte gezondheid en vitaliteit, op ieder vlak.

Ik ben Dankbaar voor de steeds groter wordende flexibiliteit, kracht, hogere wijsheid, eigenliefde en het vermogen om vrijelijk lief te hebben en te vergeven.

Ik ben Dankbaar voor het toenemend vermogen om mij gemakkelijk en veilig te voelen in mijn lichaam.

Ik ben Dankbaar dat AL het overbodige gewicht – van gelijk welke aard – dat ik heb meegedragen, nu op Volmaakte wijze is Opgelost!

Ik laat de energetische blauwdruk los van het vasthouden aan en behouden van datgene wat niet langer dient voor mijn Hoogste Goed.

Ik los hierbij voor altijd alle blokkades en obstakels op tussen mij en mijn Goddelijke Erfenis van Volledige gezondheid, welzijn, slankheid en vitaliteit.

Ik manifesteer mijn hoogste visie, zoals een streefgewicht van … kg (vul het gewenste gewicht in) of minder.

Ik aanvaard de lessen die ik moest leren aan de hand van de toestand van mijn brein, lichaam en geest.

Ik begeef mij nu buiten de beperkende voorwaarden, naar de bekrachtigende voorwaarden van vreugdevolle lichaamsbeweging, gezonde gewoonten, evenwichtige emoties, mijn eigen volmaakte manier van eten en mijn volmaakte gewicht.

Ik laat nu de energiepatronen los die boosheid, wrok, angst en al die andere lage trillingen hebben vastgezet in mijn lichaam, brein en geest.

Ik laat hen en al hun gevolgen nu los, in alle richtingen van de tijd.

VERDWIJN!

Ik beveel en trek aan: mijn ware Gezondheid, Rijkdom en Vitaliteit in alle aspecten van mijn leven!

Ik ben de Goddelijke Manifesteerder in mijn leven.

Ik zeg Dank!

Het is volbracht. Het is volbracht. Het is volbracht!

En zo is het.’

Copyright 2017, Caroline Oceana Ryan
Als u dit plaatst, behoud dan aub de integriteit van deze informatie door haar precies zo door te geven als u haar hier vindt en door de link naar het originele bericht erbij te zetten. Dank u.

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.