COR: Ingrijpende Wedergeboorte van uw Planeet

De ingrijpende Wedergeboorte van uw Planeet
door Caroline Oceana Ryan

Bericht voor Lichtwerkers – 28 juli 2016

De laatste richtlijnen van onze vrienden, de Galactische- en Engelen wezens die bekend staan als het Collectief:

Gegroet, brengers van Licht!

Wij zien u steeds krachtiger ontwaken, elke dag – ieder uur. En wij voelen uw ongeduld voor uw wereld, dat hij zou verschuiven en veranderen en zichzelf zou vernieuwen op manieren die de vrijheid en soevereiniteit brengen die u heeft opgeroepen. Weet dat, zoals we al eerder zegden, er niets ‘onspiritueel’ is over deze specifieke vorm van ongeduld.

Want het brengt de ingrijpende wedergeboorte tot stand van uw Planeet, niet enkel in nieuwe uiterlijke vormgeving, maar een heel nieuwe Trillingswereld, iets wat u nooit eerder heeft gezien.

Die is niet gemaakt van het soort kleinzielige of schaduwrijke duister waar de mensen van het Licht ooit in moesten zien te leven, terwijl ze naar de Hemel schreeuwden om gelijk welke vorm van Licht om hen te begeleiden op hun Aardse reis.

Ja, zo heeft u vele levens doorgebracht in de voorbije eeuwen – hele levens werden besteed aan het zoeken naar bemoediging en een reden om te blijven doorgaan, terwijl u te lijden had onder het dagelijkse gewicht van een akker of fabriek, het opvoeden van twaalf kinderen, het doorstaan van de gruwelen van een oorlog of gevangenschap, of de lege, ongerepte afzondering van een leven in elitaire rijkdom.

Maar er hebben voldoende mensen geroepen – zelfs uw Aarde heeft het uitgeschreeuwd – om een einde te maken aan de waanzin die het leven op Aarde was geworden, waar zelfs de dieren en de elementen op elkaar botsten in agressie, angst of chaos.

En wij hebben u gehoord, hier in de Hogere Rijken.

En we hebben zo vaak gevraagd dat u zou beschikken over helderheid en zuiverheid van intentie, toen we begonnen met u te helpen bij uw Ascentie, uw opwaartse klim.

COR 2016 07 28 - foto 1

Want wij respecteren volledig – en zelfs méér dan de taal der mensen nu kan beschrijven – de omstandigheden omtrent keuzevrijheid en de vrije wil van dit Universum en van uw Planeet.

Er kan geen tussenkomst of ingrijpen zijn, wanneer dat niet volledig wordt toegestaan en verordend door de Universele Wet.

Dus kijkt u nu om u heen en vraagt ‘waar is die grote verandering, die volgens zeggen op komst is?’

Wij antwoorden daarop: ‘die is gelegen in uzelf‘.

Zij is gelegen in uw bewustzijn, die plek op Aarde die geen enkele ‘macht’ nu nog kan overheersen.

Op elk ogenblik straalt die helder en krachtiger, in trilling verbonden met Hogere Bronnen zoals de Grote Centrale Zon en al de Legioenen van Engelen die uw Aarde omringen.

Zodat wij, wanneer u kijkt naar de toestand in uw wereld die niet zoveel veranderd lijkt … of niet snel genoeg verandert … kunnen zeggen: ‘u beweegt zich feitelijk met de snelheid van het Licht’.

COR 2016 07 28 - foto 2

De reden waarom er zoveel uitbarstingen lijken te zijn, in de zin van boze of gewelddadige uitingen, waaronder ook de natuurrampen zoals u ze noemt, is niet doordat er niets verandert, maar juist omdat ze veranderen … aan hoog tempo … zo snel als u en uw Planeet aankunnen – en op nooit geziene wijze.

Diep binnen in u wéét u dat de oude machtsbolwerken zich niet zo wanhopig zouden gedragen, als ze niet zouden gaan inzien dat ze geen poot meer hebben om op te staan.

Zelfs de strenge, zeer grondige programmeringen volgens dewelke de duisteren (Rockefellers, Rothschilds en andere machtige families) werken, kunnen niet ontkomen aan de Waarheid wanneer deze hen bezoekt in zulke steeds sterker wordende energieniveaus als nu het geval is.

Naast uw bekommernis om welke wanhopige dwaas er nu weer de één of andere oude truc uithaalt om de massa in het oude patroon van angst en mind control te houden, kijkt u ook steeds méér naar buiten … en vooruit.

Uw visie gaat véél verder dan de huidige omstandigheden op uw Planeet.

U begint in te zien dat er geen moment bestaat van ‘ontdekking’ van de Galactische aanwezigheid, geen moment van ‘hun komst’.

Want u ziet nu volledig in, dat ze er altijd zijn geweest – dat ‘zij‘ eigenlijk niet bestaan omdat ook u afkomstig bent van vele Sterren en Planeten in dit Universum.

En u voelt de aanwezigheid van de miljoenen rassen die zijn samengekomen rondom de Aarde, om getuige te zijn van uw vooruitgang, om u Golven van verlichte Energie en bemoediging te sturen.

Zij weten dat u zich binnenkort bij hen zult voegen, om een einde te maken aan uw afzondering.

COR 2016 07 28 - foto 3

Zij weten dat uw bevrijding uit de ketenen van het verleden verzekerd is, net zoals uw Ascentie verzekerd is, wanneer u het pad blijft volgen waar u zich nu op bevindt.

En wij zien u niet daarvan afwijken.

Ongeacht van wat er gaande lijkt te zijn op de één of andere conventie, de één of andere bijeenkomst, in de regeringsgebouwen van Europa, de VS, de Aziatische landen en overal op de Planeet … wij zien slechts uw stille begrijpen – uw intuïtief weten – dat alles nu verandert.

Daarom herinneren wij u aan uw Galactisch burgerschap, uw Intergalactische aanwezigheid in dit Universum.

Wij zijn u niet vergeten en u zult nu niet worden overgelaten aan de laagste vorm van leiderschap of dogma of economisch resultaat.

U hoort niet in/bij de chaos – daar heeft u nooit bijgehoord.

En nu begint uw Planeet het Licht, de Hogere Orde, de helderheid van intentie en intuïtieve verbinding tussen volkeren weer te geven, waarnaar u als Lichtwerkers altijd heeft verlangd.

Wij zouden zeggen dat uw dromen op dit ogenblik belangrijke richtpunten bieden – veel méér dan alles wat u hoort of leest in het nieuws! – van wat er werkelijk gaande is op deze Planeet, ongeacht in welk land u woont.

Schrijf daarom elke morgen uw dromen op, welke het ook mogen zijn, meteen als u ontwaakt.

Zie de symbolen, de aanwijzingen van toenemende onderlinge verbondenheid en Ascentie en Lichtlichaam-activatie die doorkomen – hun betekenis zal u duidelijk worden wanneer u ze opschrijft.

Besteed er aandacht aan – en verheug u erover!

De link naar YouTube voor de speech van Michelle Obama: klik HIER

COR 2016 07 28 - Michelle-Obamas-Speech-to-the-2016-DNC
Want de Sluiers zijn weggevallen, geliefden. De leugens moeten nu ophouden. U zult er niet eens meer naar luisteren en u er al helemaal niet meer door voor de gek laten houden – nooit meer.

Zo zal het gebeuren dat uw mooie blauw-en-groene Planeet haar rechtmatige plek weer opeist binnen de Intergalactische Confederatie.

En wij, als uw Familie en Hogere Gidsen wachten op uw volledige voltooiing – uw viering – van deze wonderbaarlijke reis.

In tegenstelling tot wat uw religies en filosofieën u hebben verteld, heeft u niet tevergeefs gevochten. U hoeft deze Aarde niet te verlaten … om de Hemel te ervaren.

Namaste, vrienden! Wij zijn bij – altijd.

© 2016 CAROLINE OCEANA RYAN
Origineel bericht: klik HIER

Als u dit plaatst, behoud dan aub de integriteit van deze informatie door haar precies zo door te geven als u haar hier vindt en door de link naar het originele bericht erbij te zetten. Dank u.

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopieëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.