COR: U baart uw eigen 5D-Wereld

U baart zelf uw eigen 5D-Wereld
Het Collectief, via Caroline Oceana Ryan

Een bericht aan Lichtwerkers – 30 september 2016

De meest recente aanwijzingen van onze vrienden de Galactischen, Elementalen, Geascendeerde Meesters en Engelwezens, die het Collectief worden genoemd.

Gegroet, dappere Lichtwezens!

Wij zijn heel blij met deze kans om vandaag met u te spreken.

Het zal u misschien verbazen om te horen dat u – alvorens te incarneren – ‘vooruitblikte’ (hoewel dat gebeurde in een Dimensie waar geen tijd bestaat) naar dit deel van uw reis op Aarde … wanneer de Energieën zouden binnenstromen en u zich zou scheelkijken op hun helderheid.

U wist dat u zich soms onzeker zou voelen over het omgaan met deze krachtige Energieën – het ego-brein tracht er soms tegen te vechten, het denkt dat dit nooit goed kan zijn, aangezien ze zo vreemd en uitdagend aanvoelen.

Velen melden dat ze zich zwak of onzeker voelen. Anderen voelen zich uiterst emotioneel of merken dat hun huidige job, relatie of huis niet langer past bij wie zij zijn. Zelfs hun kleding en kapsel lijken bij iemand anders te horen.

cor-2016-09-30-foto-1

Dit zijn allemaal prachtige aanwijzingen van de woeste rivier die u nu bevaart, en de dapperheid en volharding waarmee u uw kleine vaartuig doorheen de machtige stroomversnellingen stuurt.

Weet dat het niet altijd zo zal blijven.

U zult niet altijd het gevoel hebben dat u overspoeld wordt door aanhoudende golven van verandering met de wereld om u heen die in beroering is, zoals de huidige gebeurtenissen u aantonen.

Beschouw dit als een mooi, bekrachtigend en positief teken dat alles nu in een versnelling lijkt te komen.

Voordat er een nieuw systeem op gang komt, moet het oude ineenstorten en wegvallen.

En hoewel het soms moeilijk te begrijpen of te bevatten is voor het linkerbrein en het ego-brein – zonder erdoor in paniek te raken, in elk geval – wist u dat deze ogenblikken zouden aanbreken, en onbewust heeft u uw hele leven hier op Aarde met ingehouden adem gewacht op precies dit moment.

En zo breekt dat ogenblik aan.

Het liet lang op zich wachten; het duurde eeuwen eer het zover was, en het duurde tientallen jaren van uw leven voordat het zich ontvouwde.

Maar, hier is het dan: het onsluiten, ontsluieren en ontmaskeren van die niet-langer-meer machtige krachten, die u en uw wereld nog verder naar een duister pad hadden willen leiden om hen te dienen, waarbij u ook uw persoonlijke Goddelijke Essentie zou zijn kwijtgeraakt.

cor-2016-09-30-foto-2

Hun duistere inzichten en plannen vallen elke dag weer iets verder uit elkaar – en ze maken zich echt grote zorgen over de snelheid van dat proces.

Wanneer u dus een zogenaamd ‘debat’ ziet op televisie, tussen een duistere maar menselijke levensvorm en een kunstmatige levensvorm, die allebei beweren dat ze menselijk zijn en het leiderschap opeisen … dan weet u wel beter.

Het overgrote deel van de mensheid is nog onwillig om de misleidingen te herkennen, welke zij zo zorgvuldig geleerd hebben te geloven. Diezelfde Energieën die u helpen bij het geboorteproces van uw Ascentie, hebben ook hen onherroepelijk tot dit moment gebracht.

En dus zien we niet slechts duizenden hun steun betuigen aan de Beschermers van de Aarde in Noord-Dakota – we zien vele miljoenen.

We zien niet slechts duizenden bezwaar maken tegen de mensonwaardige retoriek over Syrië en andere vluchtelingengroepen – we zien vele miljoenen.

Met het vestigen van het National Museum of African American History and Culture (nationaal museum voor Afrikaans-Amerikaanse Geschiedenis en Cultuur – V) zien we een voorbeeld van de enorm grote verschuiving die zich in de voorbije decennia heeft voorgedaan voor alle rassen en culturen, over de hele wereld.

Begrijp dat gedurende méér dan 20 jaren, President Obama en zij die hem steunen (zowel in de fysieke wereld als in de Etherische Rijken) de Energieën hebben uitgestuurd van bekrachtiging, waarheid, stabiliteit, rechtvaardigheid en gelijkheid – de fundering voor de NESARA-wet – niet enkel voor de gehele VS, maar voor de hele wereld, voor alle landen en alle volkeren.

Dit is een krachtig baken en wij verlenen er ook ons Licht en onze Energieën aan – zoals wij altijd zullen blijven doen, geliefden, tenzij uw gezegende Moeder Aarde anders beslist.

Weet dat deze tijdelijke periode van ongemak door groeipijnen, van het opduiken van oude kwesties en conflicten die naar boven komen, niet slechts gaan om schietpartijen door de politie of fraude bij de voorverkiezingen of de strijd van u en uw dierbaren met geld, gezondheid of welzijn – hoe moeilijk dat ook kan zijn.

cor-2016-09-30-foto-3

Dit Nieuwe Tijdperk kondigt het vrijmaken van de 3D-constructie aan, en de geboorte van het Geascendeerde Bewustzijn – het Kristallijnen Bewustzijn dat elke fysieke cel opnieuw vormgeeft en ieder deel van uw leven verheft naar een heel nieuw niveau.

Dus … ongemakkelijk en vreemd? Zeer zeker.

Maar ‘ongevraagd’? Zeer zeker niet.

Want uzelf baart uw eigen Ascentie, uw eigen 5D-Wereld, en uw eigen krachtige groei en Hoger Bewustzijn.

U heeft momenteel misschien nog niet uw eigen ruimtevaartuig op de oprit staan, maar u heeft er in elk geval wel al plaats voor in uw bewustzijn. U heeft de werkelijkheid daarvan reeds geschapen: door uw vreugdevolle verwachting, uw vreugdevol bevel.

U bent feitelijk degenen die besloten hebben: ‘En zo is het! Breng deze Nieuwe Aarde en het nieuwe leven op de voorgrond, onze collectieve zielen! Breng het naar voren en schep dit, Universum!’

Dus zo zal het gaan.

Namaste, geliefden!

Uw Galactische en zielenfamilies scharen zich rondom u, vervuld van vreugde, vol van bewondering voor en verbazing over uw kracht, uw moed en uw steeds krachtiger wordende Licht. Wij sluiten ons bij hen aan en danken u voor uw prachtige dienst aan de mensheid, aan de groei van uw eigen Ziel, aan het redden en healen van uw Planeet.

En zo is het!

© 2016 CAROLINE OCEANA RYAN

Origineel bericht: klik HIER

Als u dit plaatst, behoud dan aub de integriteit van deze informatie door haar precies zo door te geven als u haar hier vindt en door de link naar het originele bericht erbij te zetten. Dank u.

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopieëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

One comment

  1. Mijn oprechte onmetelijke DANK aan al de Lichtwezens van ons hele Universum ,voor de niet aflatende inspanningen ,het grote geduld en de onvoorwaardelijke Liefde door hun inzet voor onze PLANEET en al haar bewoners!!!

    Laat ons zingen,dansen van VREUGDE die geen einde kent !
    Ik kan niet wachten ……………………
    lia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.