CB: Aartsengel Michael 6. Valuta

Aartsengel Michael geeft ons kleine Juweeltjes voor het Nieuwe Jaar
6 van 11 – VALUTA/BETAALMIDDEL
Vrede, Voorspoed en Vrijheid zijn beslist de Uwe!

7 januari 2017

Aartsengel Michael:

Ik ben Aartsengel Michael. Gisteren was het – zoals veel Lichtwerkers kunnen bevestigen – een echte ‘alle hens aan dek’ dag. Natuurlijk is dit Goed nieuws, in het kader van alles wat er zich nu op Aarde ontvouwt. Er werd weer een belangrijke stap gezet. Lichtwerkers/Liefdegevers dragen bij aan de vervulling van Iedereen die staat voor Vrijheid, zij werken voor Vrijheid voor Iedereen. U bent diegenen die weigert te breken onder het gewicht van wat voorbij is. U bent diegenen … u straalt en verlicht het Pad, open en vrij.

Gisteren was het channel van deze berichten – net als velen van u die bijdragen op bekende en onbekende manieren – betrokken bij een Werking van het Licht. Zij heeft, naast vele andere toegewijde Lichtwerkers, een geleide Lichtwerking uitgevoerd op de Innerlijke Velden.

Het was schitterend en succesvol, als een stap vooruit en opwaarts. Zozeer zelfs dat wij in de Hemelse Schare in staat zijn geweest om het doel ervan nog te verleggen, vanwege het momentum dat werd bereikt. Wij nodigen u dan ook uit om deel te nemen – als uw hart u daartoe aanzet – aan een nog versterkt Werk, dat morgen plaatsvindt. Wij zullen u morgen de verdere aanwijzingen geven en dan de dag daarna in een volgend bericht een update geven (dus twee berichten op één dag).

Het soort Werk waar ik over spreek is een geleide inspanning waarbij u en wij betrokken zijn als één, hetgeen nog verder Gods Licht en Liefde op Aarde zal vestigen. U heeft al vaak deelgenomen aan dergelijk werk. Groepsmeditaties zijn Lichtwerk. Patricia-Cota Robles en anderen hebben wereldwijd Lichtwerk begeleid, zoals het vestigen van de Kelken van Licht die het gehele Aardse Veld verbeteren en verhogen. Deelnemers dragen hieraan bij door intenties van Goede Wil, Liefde, Healing en Vrede. Doet het u glimlachen als u hoort dat Dinarland een uitgebreid Lichtwerk is van transformatie en Liefde? Morgen zult u de kans krijgen om het door u gekozen vermogen en uw stralende Licht in te zetten voor een verdere stap in de healing, als u dat wenst.

Het kan helpen als u eerst nauwgezet nadenkt over het belang en de rol van ‘valuta/betaalmiddelen’ op Aarde. Wat is voor u, voor anderen, voor de hele Aarde de belangrijkste valuta geweest? Ik zal u vertellen dat ik het niet heb over de nu falende VS fiat-dollar of dergelijke.

In de Hogere Rijken bestaat onze valuta uit Verbondenheid, Mededogen, Eénheid, Liefde.

Op Aarde geldt vooral de valuta van het slachtoffer zijn. U bent dusdanig gekwetst, gemarteld, vergiftigd en uitgeput, dat u – allemaal tezamen – op Aarde als valuta de rol en het gevoel heeft ingevoerd van prooi en jager. U bent bijvoorbeeld zo murw geslagen, dat u de houding heeft aangenomen van te vechten voor uw rechten als slachtoffer. Daarmee heeft u de slachtofferrol verheven tot een vorm van valuta. U kunt de gruwelijke dingen die u heeft meegemaakt inruilen voor deernis, voor tegemoetkomingen en terechte verontwaardiging. Wees dapper. Wees bereid om op zoek te gaan en te ZIEN waar u macht aan heeft gegeven, wat u tot valuta heeft gemaakt.

Wij zijn hier, bereid om u liefdevol bij te staan tijdens uw overweging. Dank u voor uw Dienst. Die is van het grootste belang.

Ik Ben Aartsengel Michael
Gechanneld door Christine Burk 7 januari 2017
origineel bericht: klik HIER

Bericht 1. Glorie
Bericht 2. Vasthoudenheid
Bericht 3. Perspectief
Bericht 4. Harmonie
Bericht 5. Geheiligd

Lees aub ook het belangrijke nieuwjaarsbericht van Patricia-Cota Robles – de stralende inspiratie voor de berichten van Aartsengel Michael: HET MEDESCHEPPEN VAN EEN NIEUW PARADIGMA VOOR 2017

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.