CB: Aartsengel Michael 5. Geheiligd

tekst in foto: Het Heilig Land is overal
– Black Elk, Lakota Healer

Aartsengel Michael geeft ons kleine Juweeltjes voor het Nieuwe Jaar:
5 van 11 – GEHEILIGD
Vrede, Voorspoed en Vrijheid zijn beslist de Uwe!

4 januari 2017
Aartsengel Michael:

Dit is uw fan, uw bewonderaar, uw voorvechter, Aartsengel Michael. Als deze binnenkomst u een beetje van de wijs brengt, u in enig opzicht ongemakkelijk maakt, dan hoop ik dat het bericht van vandaag ons zal helpen om elkaar nader te komen. Ik wil graag dat u mij goed kent. Ik geef om u, persoonlijk. Ik sta niet ver van u af. Ik ben niet gewoon een Engel of een Verheven Wezen. Iets dergelijks bestaat niet. Wij zijn allen even uniek als ieder van u uniek is. Wist u dat dit uniek zijn al ontstaat wanneer we worden geschapen door God? Aan beide kanten van de Sluier der Vergetelheid brengen wij allemaal ons uniek zijn tot uiting, doorheen ons hele bestaan. Het Leven is een grootse kans om precies dát te doen, met enthousiasme, originaliteit en verbeeldingskracht.

Ik wil graag dat u mij kent. Ik wil dat we elkaar goed kennen. Ik Ben Aartsengel Michael, ik heb veel titels, eigenschappen, vreugden, zorgen en verantwoordelijkheden. In de Hogere Dimensies belichamen wij de deugden van de functies die wij vervullen. De functies die wij innemen zijn afhankelijk van onze capaciteit – ons vermogen om het Licht te dragen en uit te stralen – het grotere plan voor onze Dienst, onze keuzes en onze Ascentie. Ik Ben Michael, een wezen, een kind van God, een energie, een vriend, een broeder, gekend maar niet te omschrijven, iemand die liefheeft en geliefd wordt en Liefde is.

Geheiligd

In de omgekeerde wereld die de Oppervlakte Aarde geworden is, wordt ‘geheiligd’ vaak gebruikt als een verheven omschrijving die enigszins aangeeft dat geheiligd staat voor ‘heilig’, als in afstandelijk, hoger staand, superieur. Geheiligd werd één van de betekenissen en gevoelens die opzettelijk werden ingepikt en geherprogrammeerd door de duistere leiders, om u weg te houden van uw nauwe verbondenheid met God. Het is geen toeval dat ‘scared’ (angstig) een anagram is voor ‘sacred’ (geheiligd).

Ieder woord geeft eigenlijk een richting aan, een betekenis, het drukt een gedachte, een gevoel, een bedoeling uit. Het woord ‘geheiligd’ betekent ook wel ‘heilige communicatie’, maar dat slaat niet op een onbereikbare, verre, minachtende God. Geheiligd is altijd aanwezig, net als God. Het dagdagelijkse is vol van geheiligdheid. Dienen, schoonmaken, opruimen, wandelen, ademen, beginnen, voelen, helpen, proberen, omarmen, uiten, beëindigen, ervaren, uitwisselen, verzoenen, dragen, huilen, doen, ontdekken, zijn, verlangen, hebben, geven – groot of klein, het is allemaal geheiligd. Een ademhaling, een ogenblik, een gebed, een liefde – ze zijn allemaal hier en nu, ze zijn allemaal eeuwig, ze zijn allemaal geheiligd.

Kom dicht bij God. Kom zoals u bent. U wordt diep en innig geliefd, gekoesterd. Wanneer u er klaar voor bent, nodig ik u uit om dicht bij mij te komen. Wij zijn oude vrienden. Ik ben hier om u daaraan te herinneren, om u te steunen, om het Licht trouw voor u te laten schijnen terwijl u ontwaakt – zoals u dat ook voor mij heeft gedaan.

Ik hou van u. U bent zo onvoorstelbaar geheiligd.

Ik Ben uw Michael.

Gechanneld door Christine Burk 5 januari 2017
origineel bericht: klik HIER

Bericht 1. Glorie
Bericht 2. Vasthoudendheid
Bericht 3. Perspectief
Bericht 4. Harmonie

Lees aub ook het belangrijke nieuwjaarsbericht van Patricia-Cota Robles – de stralende inspiratie voor de berichten van Aartsengel Michael: HET MEDESCHEPPEN VAN EEN NIEUW PARADIGMA VOOR 2017

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.