CB: Aartsengel Michael 4. Harmonie

Aartsengel Michael geeft ons kleine Juweeltjes voor het Nieuwe Jaar
4 van 11 – HARMONIE
Vrede, Voorspoed en Vrijheid zijn beslist de Uwe!

4 januari 2017

Aartsengel Michael:

Dit is Aartsengel Michael. Kom, laat ons een kijken naar Harmonie. Dit is een bestaan van wederzijds respect, ongehinderde doorstroming en soepel bestaan.

Afstemmen

Alles is vloeiend, in beweging, evoluerend. Wanneer wij elkaar begroeten in de Hogere Dimensies dan zijn wij ons daarvan bewust. Op zachte, niet indringende wijze scannen wij elkaar en bepalen de meest respectvolle benadering. Wij gaan een dergelijke ontmoeting niet aan met een vooraf bepaalde mening over hoe de ander zich wellicht zal gedragen. Het is een begrijpelijk maar spijtig neveneffect van het leven in een dusdanig gevaarlijke dimensie, dat u elkaar begroet met argwaan en voorzichtigheid.

In plaats daarvan kunt u misschien uw vermogen inzetten om zachtjes en niet opdringerig te scannen – u scant nu ook al elke interactie – om op te vangen hoe het gesteld is met de persoon die u begroet. Dan biedt u die vorm van Liefde die die persoon het best kan dienen: warmte, humor, begrip, geduld, nieuwsgierigheid … zo werkt u mee aan het scheppen van Harmonie.

Lachen

Lachen is het 5D-portaal tot eeuwigdurende Welvaart in al zijn vormen. Er is geen afstemmen nodig, enkel er op letten dat de humor nooit verzuurd door een ander te vernederen, beschaamd te maken of uit te sluiten. Dat is geen humor en leidt niet tot een 5D-transformatie. Laat alle ernstige eigendunk los die u omlaag haalt en u uitput – en lach. Lach gemakkelijk en vaak. Lach het van u af. Lach het OMHOOG.

Boven en Beneden, Moeder Aarde is ons Voorbeeld

De Aarde is in beweging! Stem u op haar af. Vraag haar ernaar. Benader haar met respect en Liefde. Moeder Aarde zal uw inspanningen herkennen en u verwelkomen, omdat zij heel wijselijk altijd in Harmonie blijft. Zelfs na alles wat de mensheid en anderen haar hebben aangedaan, wacht zij nog steeds op uw tedere benadering. Harmonie. Wanneer Moeder Aarde een ‘Raad van Licht bijeenkomst’ in de Hogere Rijken betreedt, dan is daar altijd een respectvolle stilte, een erkenning van haar steeds liefdevolle betoon van Vrede en Harmonie. Wat haar ook wordt aangedaan, Zij is onwrikbaar in haar Liefde.

Laten wij allen ernaar streven om zo te zijn.

Ik Ben Aartsengel Michael.

Gechanneld door Christine Burk 4 januari 2017
origineel bericht: klik HIER

Bericht 1. Glorie
Bericht 2. Vastberadenheid
Bericht 3. Perspectief

Lees aub ook het belangrijke nieuwjaarsbericht van Patricia-Cota Robles – de stralende inspiratie voor de berichten van Aartsengel Michael: HET MEDESCHEPPEN VAN EEN NIEUW PARADIGMA VOOR 2017

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.