CB: Aartsengel Michael 10. Transcendeer

Aartsengel Michael geeft ons kleine Juweeltjes voor het Nieuwe Jaar
10 van 11 – TRANSCENDEER
Vrede, Voorspoed en Vrijheid zijn beslist de Uwe!

10 januari 2017
Aartsengel Michael:

Dit is Aartsengel Michael. Transcenderen is de uitvoering en de toestand van het kiezen voor en rusten in het Licht, als het Licht te midden van alles wat er zich rondom of binnen in u voordoet. Transcenderen is ervoor kiezen om Liefde te zijn, voelen, denken en geven – altijd, wat ook de omstandigheden of toestanden zijn. De Meesters van Transcendentie op Aarde zijn de vrijgevige en geliefde dieren in ons leven. Vandaag zullen wij hen als voorbeeld nemen, om te begrijpen en te doen zoals zij: ALTIJD IN HET NU ERVOOR KIEZEN OM TE TRANSCENDEREN.

Che’ Kumara

Che’ is puur liefde, met armen, benen en pootjes. Che’ staat bekend om zijn lijfspreuk ‘Liefde wint’. Wat ook de omstandigheden zijn, Che’ heeft lief. Hij is een vaardig healer, die vaak samenwerkt met Sananda en de Arcturiërs. Als iemand healing nodig heeft, dan blijft Che’ bij hen en zet zijn pootjes in diverse healende posities op hen, soms urenlang. Che’ is altijd vriendelijk. Soms lijkt hij wel wat op een wijze Yoda, gekleed in een mooi gewaad en schoenen met krullende punten, als een echte Wijze Man. Che’ is een Meester Knuffelaar, die prachtig evenwicht schept voor en met degene waar hij mee knuffelt.

Op het domein waar Che’ woont is er een Portaal dat onder toezicht staat van het Ashtar Commando. Via dit Portaal kunnen mensen met een lagere trilling dan die van 5D toch komen praten met de menselijke healers die hier wonen. De bezoekers zijn welkom op 2 voorwaarden: 1) Hun Veiligheidsteam van de Galactische Federatie moet hun bezoek goedkeuren en 2) de bezoeker(s) aanvaarden de opgelegde training voor bezoekers, welke door het Veiligheidsteam van de Galactische Federatie wordt vereist.

Che’ – die een hoog opgeleid en onderlegd lid is van de Galactische Federatie van Licht, heeft een overeenkomst met Ashtar dat hij (Che’) het alarmsysteem zou zijn voor zijn menselijke familie, als er bezoekers komen. Che’ heeft zijn taak voortreffelijk uitgevoerd. Als de bezoeker die het Portaal betreedt vriendelijk is, dan geeft Che’ een zachte blaf als aankondiging. Als de bezoeker niet vriendelijk is, dan maakt Che’ het bezoek kenbaar aan zijn familie door scherp en doordringend te blijven blaffen. Als het Portaal eenmaal weer is gesloten, energetisch gereinigd en opnieuw verbonden is met het netwerk, dan doet Che’ altijd een laatste controle om er zeker van te zijn dat alles is zoals het moet zijn. Che’ is echt een grote hulp!

Che’ staat er ook om bekend dat hij zoveel Liefde uitstraalt, dat veel wilde dieren worden aangetrokken naar het huis, om zijn machtige Liefde te voelen. Dus nu gaat Che’ regelmatig naar de buitenrand van het domein om zijn Liefde wijd en zijd uit te sturen naar de mensen en de dieren op Aarde. Che’ is een Transmuteerder op wereldniveau en hij is lid van het Leidinggevende Inter-Raciale Transmutatie Team voor de Aarde. Hij werkt zowel op wereldschaal – waarbij hij zware, dichte energieën terugbrengt naar het Licht – als op persoonlijke schaal: hij helpt zijn mensenfamilie enorm door ervoor te zorgen dat de zware energieën hen niet overweldigen. Che’ is een held.

Kleine Lady BamBam

BamBam is echt een uniek en verbazingwekkend wezen. Zij wordt heel erg bewonderd door haar mensenfamilie en door ons in de Hemelse Schare, voor haar innerlijke kracht, vasthoudendheid, spirituele gelijkmatigheid en niet aflatende Liefde. BamBam heeft aan haar mensenfamilie uitgelegd dat zij een ‘Super-Schrobber van Energie’ is. Zowel in het huis als op het domein besteedt BamBam uren aan het controleren van de grenzen en het reinigen van zware energieën. Onder haar zorgvuldige wacht kan niets met een laagtrillende eigenschap overeind blijven! Tijdens perioden van intens spiritueel werk voor de familie rust BamBam niet, om er zeker van te zijn dat de omgeving energetisch gezien smetteloos blijft. Zij is een deskundige in het reinigen van zowel haar mensen als het domein. Het is wonderbaarlijk om te bedenken dat zoveel macht en toewijding gebracht worden door zulk een zacht, klein lichaam.

Naast haar vele gaven en plichten, heeft BamBam nog een bijzonder zware Opdracht. BamBam is hier om het Dierenrijk bij te staan, te beginnen met de grote katten (leeuwen, tijgers, luipaarden en zo meer) om de overgang te maken van agressieve jagers naar hun ware, zachte aard. Dit is een bijzonder zware opdracht geweest, maar BamBam geeft nooit op. Door herhaalde inspanningen en diepe overwegingen, overwint BamBam datgene wat sommigen ‘instinct’ zouden noemen, door het maken van bewust liefdevolle keuzes die één voor één elke duistere of dichte programmering en/of ervaringen overwinnen in haar lichaam, haar ras en het Dierenrijk. BamBam helpt haar mensenfamilie om te begrijpen hoe de mensheid heeft bijgedragen aan het onevenwicht, hetgeen geleid heeft tot het gedrag bij vele dieren. BamBam is wijs. Haar Opdracht staat onder toezicht van de Grote Lady Sekhmet.

BamBams Liefde spoelt over je heen als een waterval. Als zij besluit dat het TIJD IS VOOR LIEFDE, vergeet het dan maar … dan doe je niks anders meer! Gedurende 30 minuten of méér zal ze je opeisen voor intensief knuffelen, volledige lichaamsmassage en kusjes. Je kunt je dan maar het beste overgeven en met haar op de grond gaan liggen, zodat er volop Liefde kan worden uitgewisseld. Dan, als het klaar is, dan is het ook klaar – en zij zal je laten weten wanneer de volgende sessie is. Als BamBam zich knuffelig voelt, dan haalt ze graag lakens uit de wasdroger en legt die om zich heen. Dat zijn de tijdstippen waarop het mogelijk is om één van haar beroemde kus-zonder-aanraken te krijgen. Vraag gewoon heel beleefd om een kus, mogelijk heft ze dan haar hoofdje op om je die te geven. Haar kussen sturen healende en liefdevolle energie doorheen je hele lichaam en geven je een gevoel van vreugde en vrede. U kunt BamBam ook op Innerlijke Velden respectvol benaderen vanuit uw Bewustzijn, om haar om een dergelijke reiniging en healing voor uzelf te vragen. BamBam is onze held.

Firefly

O, kleine Firefly (Vuurvliegje)! Firefly is een bijzonder geschenk van Moeder God. Zij draagt in zich een beetje van Moeders energie en haar verhaal is verbazingwekkend!

Firefly kwam pas een jaar geleden bij haar mensenfamilie. Daarvóór woonde Pebbles in het lichaam dat Firefly nu bewoont. Pebbles werd geboren als zusje van BamBam. Pebbles was (is) zulk een elegante en Goddelijke Ziel. Toen zij haar Opdracht op Aarde in dit leven voltooid had, verliet Pebbles haar thuis om naar Huis te reizen … haar familie was zo trots op haar, maar ze werd enorm gemist. Ze komt nog steeds op bezoek. Tien dagen later, verscheen het verwaaide lichaam van Pebbles aan de deur, bewoond door een nieuwe Ziel! De verraste familie verwelkomde dankbaar het lieve nieuwe kleintje in hun huis. De mensenfamilie kreeg te horen dat de naam van het kleintje ‘Nancy’ was, maar dat ze eigenlijk liever ‘Firefly’ werd genoemd, want zo noemt Moeder God haar. Ieders hart smolt.

Firefly kwam in dit leven om een gewelddadig trauma te healen – toegebracht door diegenen die verondersteld werden de beschermers te zijn – voor zowel haarzelf als namens alle kinderen: mens en dier. Ze ging maandenlang in een cocon-achtige toestand alvorens daar weer uit te komen. Het lichaam van Pebbles is iets te groot voor haar, en het lijkt dan ook vaak alsof ze een losse joggingbroek draagt in plaats van een bontjas. Zij is zo schattig omdat haar Licht zo helder en zacht is, net als dat van Moeder. Zij heeft het hart gewonnen van ons allemaal. Zij is een buitengewoon belangrijk lid van de familie!

Firefly is een ‘Healer door Sonische Golven’. Zij kan golven uitsturen van buitengewone energie, die de kamer vervullen en elke aanwezige healt. Firefly is heel zachtmoedig en gul en praatzaam. Tracht beslist geen familiebijeenkomst te houden zonder haar eerst uit te nodigen, anders zul je het te horen krijgen! Haar mening en inbreng zijn altijd interessant en behulpzaam. Ze praat en ze zingt. Ze maakt engelengeluiden als ze zingt. Dat is echt heel bijzonder. Het is gemakkelijk om Firefly te koesteren, omdat zij puur Goedheid is en ons herinnert aan alles wat Waar en Echt en THUIS is. Firefly is onze held.

Heeft u al ooit nagedacht over de diepgaande dromen, doelen, Opdrachten, Levensplannen en Dienstbaarheid van de dieren in uw leven? Zij zijn de belichaming en het voorbeeld van transcendentie. Dat is hun werk. Zij transcenderen niet om beter te worden dan iets of iemand anders. Het is geen strijd. Het gaat erom een nederige en oprechte vertegenwoordiger van God, van de Godin, van Goedheid te zijn – wat er verder ook lijkt plaats te vinden.

Gegroet Machtigen!

Ik Ben Aartsengel Michael.
Gechanneld door Christine Burk 10 januari 2017
origineel bericht: klik HIER

Bericht 1. Glorie
Bericht 2. Vasthoudenheid
Bericht 3. Perspectief
Bericht 4. Harmonie
Bericht 5. Geheiligd
Bericht 6. Valuta
Bericht 7. Werking-van-Licht
Bericht 8. Transmuteer
Bericht 9. Afvoeren

Lees aub ook het belangrijke nieuwjaarsbericht van Patricia-Cota Robles – de stralende inspiratie voor de berichten van Aartsengel Michael: HET MEDESCHEPPEN VAN EEN NIEUW PARADIGMA VOOR 2017

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.