BTR: Lessen voor de ziel – deel 2

BTR Vader Bron – Lessen voor de ziel,
Sananda en Nada in de Tempel van Licht

5 maart 2015

blauwe hemel2

Begintune: Imagine van John Lennon

Goedenavond iedereen en welkom bij de BTR-uitzending van Dr. May. Vandaag is het woensdag 4 maart 2015 en vanavond hebben wij onze presentator Dr. Kathryn May die een bijzonder bericht meebrengt van Vader Bron in de serie die hij Lessen voor de ziel noemt. We hebben ook een update uit de Tempel van Licht – zowel die op de grond als die in de Hogere dimensies – van ons team van Lichtwerkers in New York en Sananda en Nada.

Dit is Meg, uw mede-presentator. Ik bel vanuit Georgia en Kathryn belt vanuit het retraitecentrum in High Falls, New York – omringd door al de Meesters die een retraite van Visual Centering bijwonen. Zij is daar met Christine, Eleanora en de groep.

Goedenavond, mijn vrienden.

Kathryn: Hallo, ja hier zijn we! We hebben hier een prachtige kamer, ze noemen het de bibliotheek. Iedereen zit hier rondom de radio, zoals in vroeger tijden (iedereen lacht). Ik hoop dus dat het derde deel van de uitzending van vanavond de kans zal geven aan de mensen hier, om te praten over hun ervaring tijdens de retraite, hier in de Tempel van Licht.

Het is een geweldige, opwindende, prachtige tijd geweest en ik hoop dat een aantal van hen in staat zullen zijn om de dingen te beschrijven die wij hier ervaren hebben. Maar dat laat ik over aan hen.

U kunt ons vinden op http://www.whoneedslight.org en morgen beginnen we aan een nieuwe workshop met een nieuwe groep, maar het voelt alsof we een heel jaar gestopt hebben in de voorbije 4 dagen – en iedereen hier knikt (lacht)!

Op mijn website vindt u alle berichten – de oude en de nieuwe – en ook veel informatie en ik wil ook meegeven dat Eleanora delen van de uitzending op YouTube heeft gezet. De aantallen mensen die ons op YT volgen neemt met de dag toe. Schijnbaar gaan mensen liever naar YT dan naar BTR – of we bereiken een ander publiek … dat is heel opwindend, het betekent dat er ook meer mensen luisteren en deze informatie krijgen. We hebben 931 leden en we zijn pas een paar weken geleden begonnen!

Ik wil ook de Facebook-pagina van Meg nog aanreiken, dat is ‘withandwithin-megdavis’ en Meg is onze geweldige acupuncturist, voedingsdeskundige en gediplomeerd therapeute in de Chinese geneeskunde en alternatieve gezondheidszorg. Zo kunt u Meg vinden.
Tot dusver de huishoudelijke mededelingen.

We zullen gaan horen van Vader Bron – ik heb niet met hem kunnen praten, ik weet dus niet precies wat hij zal vertellen, maar ik heb hem gevraagd om gewoon hierheen te komen en met ons te spreken. Want het is zo interessant, al die lessen die hij gepland heeft: wat een ziel is, hoe je ziel verbonden is met je Hoger Zelf, hoe incarnaties verband houden met de ontwikkeling van je Hoger Zelf, enzovoort. Ik denk dat hij ons daar meer over zal vertellen.

En Sananda en Nada zullen verslag doen. Zij zullen zoals gezegd een update geven over wat er gebeurt in de Tempel van Licht in de Hogere dimensies, en de mensen hier zullen u een update geven over de Tempel hier beneden.

Wij zijn ons steeds meer bewust geworden in de voorbije week dat wij de 3D-ruimte scheppen in de 4D Tempel van Licht. Schijnbaar wordt er dus gekeken naar wat wij hier doen in de Tempel. Wij maken ook wel grapjes over de ‘jumbotron’ (grootbeeld-televisie) – zij kijken door de ‘jumbotron’ naar wat er hier gebeurt (lacht). Het is bijna letterlijk alsof ze onze groepsbijeenkomsten bijwonen. Wij kunnen dat voelen: wij voelen hun aanwezigheid, wij voelen de Meesters … maar wij voelen ook de energie van de mensen in de Tempel. Dat is voor ons allemaal een hele ervaring.

Laat ons nu Vader Bron roepen en kijken wat hij ons over dit alles wil vertellen. Dan gaan we van daaruit verder en zien we wel waar Sananda en Nada het over willen hebben.

Meg: We geven Kathryn even de tijd om contact te leggen met Vader Bron. We kunnen zijn mooie energie al voelen. Verbind je met deze mooie, liefdevolle en onvoorwaardelijke energie. Welkom Vader! Welkom bij onze mooie uitzending!

Vader Bron: Welkom lieve Meg! Het is zo fijn om hier te zijn en zo fijn om er een live publiek bij te hebben! Natuurlijk is ons publiek bij de uitzending ook live, maar hier kan Kathryn de energie zien en de aanwezigheid voelen van alle deelnemers in de groep, die een echte spoedcursus hebben gehad.

Ze zeggen: ‘jullie zegden wel dat het intens ging zijn, maar niet hoe intens het wel zou zijn!’ (lacht). Ze zijn nu aan het einde van de vierde dag en ze zijn allemaal een beetje moe. Ze zitten gezellig en warm bij elkaar en ik kijk al uit naar hun verhalen over wat ze deze week beleefd hebben.

Ze zijn de hele week omringd geweest door de Hemelse Schare en hun Tweeling Vlammen, hun Hoger Zelf natuurlijk en ons allemaal. En niet alleen omdat ze fascinerende en prachtige Meesters zijn – want dat zijn ze natuurlijk – maar ook vanwege het werk dat ze vandaag gedaan hebben. Dat was namelijk historisch en het werk dat zij eerder deze week gedaan hebben, heeft de basis gelegd voor wat er nu gebeurt in de Tempel van Licht.

Ziet u, de deskundigen hier – de Meesters die hier werken – zijn voor hen die naar de Tempel zijn gekomen een voorbeeld van wat er MOET gebeuren: alle duisternis opruimen, hun trilling verhogen … uiteraard werken zij aan enorme hoeveelheden duisternis … terwijl deze Meesters voornamelijk gericht zijn op de laatste snippers, de laatste schaduwen van duisternis die moeten worden weggehaald, en als dusdanig zijn ze een prachtig voorbeeld voor iedereen – maar vooral voor iedereen in de Tempel – van wat mogelijk is.

Als je een groep ziet van 15 mensen, die allemaal in staat zijn om zelfs de laatste restjes van duisternis weg te halen en feest te vieren … die zulke warme gevoelens hebben voor elkaar en daarbij ook nog zoveel plezier hebben … wat zou dan een beter voorbeeld kunnen zijn voor diegenen die gevochten hebben tegen het duister – soms vele levens lang – en die er geen idee van hebben hoe geweldig het leven kan zijn als je je eenmaal naar het Licht hebt gekeerd? Maar hier zijn ze dan: onze voorbeelden! En ik weet dat ze met plezier zullen vertellen over hun ervaringen. Ze zouden misschien wel anderhalve dag nodig hebben om alles uit te leggen – al het geweldige wat hier gebeurd is – maar ik weet dat ze u wat hoogtepunten zullen vertellen.

Ik wil alleen maar zeggen hoe prachtig, hoe geweldig ik het vind om te zien hoe ieder van u – niet enkel de groep hier in de kamer … zij weten hoe trots wij op hen zijn, want dat hebben we hen al verteld – maar u allemaal, u allemaal bent Meesters! U allemaal heeft jaren besteed aan het opruimen van de duisternis, het elkaar helpen om te groeien, uit te breiden … om de krachtige Lichtwerkers te worden die u bent!

Wij zijn zo dankbaar … wij eren ieder van u … zonder u hadden wij deze geweldige verschuiving, welke nu plaatsvindt over de hele planeet, niet tot stand kunnen brengen. Natuurlijk zijn er plaatsen waar wij krachtige Zuilen van Licht zien, die opkomen vanuit de grond, die diep in de Aarde reiken en dan helemaal naar boven naar de Centrale Zon, waar wij zijn.

Het is opwindend om dit te zien gebeuren: de Aarde wordt nu écht het Paradijs dat zij bedoeld was te zijn! Natuurlijk zult u in de eerste fase nog niet de gardenia’s zien bloeien in de straten … u zult nog niet het geluk zien dat zich over de planeet verspreidt, zoals wij dat zien in die Bubbels van Licht … maar het verspreidt zich: er komen steeds meer Bubbels van Licht die zich uitbreiden en binnenkort zullen ze elkaar raken en de hele wereld zal dan als een Lichtbal zijn.

De prachtige Moeder Aarde verheugt zich … zij voelt de veranderingen al en binnenkort zult u die ook gaan zien. Voorlopig hoop ik dat u uzelf zult afstemmen, zodat u het kunt voelen… zodat u weet dat wij hier zijn … u wéét dat wij bij u zijn en u wéét dat er verandering op komst is … het is overal om u heen en als u uzelf toestaat om de diepe intuïtie te ervaren waartoe u in staat bent, dan zult u voelen dat uw Hoger Zelf heel dichtbij is.

Nu, op dit moment, terwijl u luistert naar mijn stem … ga nu naar het centrum van uw brein. Voel de elektrische energie om u heen … want ik heb voor ieder van u uw Tweeling Vlam en Hoger Zelf opgeroepen en zij zijn akkoord gegaan om te komen… om u wat energie te sturen, u te omarmen, uw schouder aan te raken, u te kriebelen met hun elektromagnetische vingers (lacht) … en u zult hun aanwezigheid voelen.

Adem nu diep in, richt u op uzelf, zet uw voeten op de grond, blijf rustig zitten en sta uw Hoger Zelf toe om met u te versmelten, sta uw Tweeling Vlam toe om zich met u te verenigen. U zult het voelen als een warme knuffel … sta toe dat uw gevoeligheid versterkt wordt, zodat u met uw intuïtie hun aanwezigheid kunt voelen zoals zij de uwe voelen. Nu zijn ze hier bij u, bij ieder van u … spits uw oren, dan kunt u ze horen!

Ik vraag hen nu om uw naam te zeggen … gewoon heel zachtjes uw naam te zeggen, in uw oor. Dit zal bij u binnenkomen als een soort van echo in uw brein. Niet echt als een stem die spreekt maar … als een naam die opduikt in uw brein … ja, het klinkt als uw naam, de naam die u het liefste hoort voor uzelf … jaja, luister maar goed!

Nu hebben ze net iets tegen u gezegd … heeft u het gehoord? Ik zal zeggen dat ze het nog eens moeten herhalen … hé, nu hebben ze iets anders gezegd!! Eerst zegden ze ‘ik hou van je’ … daarom zei ik ‘zeg het nog eens’ … ze zegden ‘ik heb altijd van jou gehouden’ … en dit, Geliefden, is uw Tweelingziel.

Geniet van uw contact. Geniet van het gevoel van bij elkaar horen, van troost en steun die u kunt voelen van diegene die de spiegel van uw ziel is … de partner … de vriend die duizenden jaren en honderden levens met u gedeeld heeft.

U kent elkaar door en door, u weet alles van elkaar en al heel snel zult u nog méér van elkaar gaan weten. U zult zich de tijden tussen de levens gaan herinneren – omdat de Sluier dunner wordt – tijd die u heeft doorgebracht hier bij mij, in de Hogere dimensies … met uw Gidsen, uw Helpers, uw Voorouders … en uw Tweeling Vlam.

Nu is het een soort van traditie geworden dat mensen een naam bedachten voor hun Tweeling Vlam … wij beschouwen u eigenlijk als Tweelingzielen … omdat – toen wij u schiepen – u vanuit dezelfde ziel kwam … zoals ééneiige tweelingen.

En nu ontmoet u dan eindelijk uw Tweelingzielen. U zult binnenkort met ze kunnen praten … enkelen van u kennen misschien hun Tweeling Vlam al … dat is super … zelfs als u contact heeft met het wezen waarin uw Tweeling Vlam is geïncarneerd … kunt u nog interessante gesprekken hebben met het Hoger Zelf van uw Tweeling.

Ik reik u dit nu ook aan zodat ik kan beginnen met dit onderricht aan u, over zielen: wat het verband is met uw Hoger Zelf – velen van u kennen wel de afbeelding van de figuur in lotushouding met een Licht boven het hoofd … dat is dan een ander Wezen en ongeveer op die manier kunt u zich uw relatie voorstellen, wanneer u voor het eerst in aanraking komt met het idee van het hebben van een Hoger Zelf.

Hoe dan ook, wij stellen nu voor dat u en uw Hoger Zelf zelfs een nog nauwere band krijgen. Sta uw Hoger Zelf toe om met u te versmelten … want u, Geliefden, u op de grond bent de meest recente incarnatie van uw Hoger Zelf. En daarom bent u het uiterst belangrijke middelpunt van zijn aandacht – want wat u hier doet, wat u hier leert, wat u ervaart, dat is de groei die wordt teruggekoppeld naar uw Hoger Zelf en die u helpt bij het uitbreiden van deze lessen die u nu krijgt over de uitbreiding van uw Hoger Zelf.

Nu zal ik u nog iets anders uitleggen: wij kennen de uitdrukking ‘Grotere Ziel’. U heeft dus een ‘Hoger Zelf’ en u heeft ook een ‘Grotere Ziel’. De Grotere Ziel is als het Hoger Zelf van uw Hoger Zelf. Het is de totaalsom van uw ervaring en die van uw Tweelingziel. U ziet dus dat u volledig verbonden bent met elkaar, met uw eigen Hoger Zelf, met het Hoger Zelf van uw Tweeling en door uw Grotere Ziel ook met mij. En eigenlijk niet alleen met mij maar met elke ziel!

Er is nog een manier waarop u allemaal verbonden bent: sommigen van u kennen de uitdrukking ‘Overziel’. Wel, een Overziel is enkel de verbinding met en tussen al de Grotere Zielen. Zo ziet u: u bent op zichzelf al een netwerk en wanneer u zich bij anderen voegt, dan schept u een enorm netwerk, allemaal onderling verbonden … allemaal onderling samenwerkend in een Universum van zielen.

Ik gebruik nu het woord Universum en daarmee bedoel ik de hele groep. Wanneer u hier geïncarneerd bent, dan voelt het alsof er niets anders bestaat dan u. Sommigen van u hebben dat eerder in hun leven zo ervaren, nietwaar? Alsof u het meest belangrijke van en voor uzelf bent. Wel, het klopt nog steeds dat u heel belangrijk bent … maar u bent niet alleen!

Uw Hoger Zelf is diegene die door sommige mensen ‘Bewaarengel’ wordt genoemd, omdat hij of zij altijd bij u is en u vergezelt – met u verbonden, toekijkend, u volgend … Uw Hoger Zelf weet wat uw contract voor dit leven was, het weet wat u wilt volbrengen en het zal u betrouwbare duwtjes geven als u teveel lijkt af te wijken van uw pad.

Natuurlijk is dat uw keuze, u heeft een vrije wil … en als u ervoor kiest om alles te negeren waarvoor u hierheen kwam, dan mag dat! Maar de meeste mensen willen dat niet écht … zodra ze zich daarvan bewust worden. Ze willen graag de opdracht volbrengen waarvoor ze hierheen kwamen … en vooral DIT leven is zo belangrijk, omdat – zoals u weet – dit het laatste leven is dat u hier zult ervaren op planeet Aarde in 3D. Dit is het dus en daardoor is het zo bijzonder.

Dit is niet het laatste leven dat velen van u hier zullen ervaren. U kijkt er waarschijnlijk zelfs al naar uit om terug te komen, wanneer alles opgeruimd en netjes en mooi is en wanneer de mensen op de grond even gelukkig zijn als wij hier in de Hogere dimensies.

U heeft allemaal gehoord over Ascentie, over hoe u dat moet bereiken en wat het betekent en er is nogal wat verwarring geweest … ik zal het uitleggen … en als voorbeeld neem ik wat de groep hier gedaan heeft: toen zij hun Tempel van Licht geschapen hebben en hun werk begonnen … waren zij zich ervan bewust dat de Tempel in de Hogere dimensie ook deel uitmaakte van hun werk … omdat ze dat konden voelen, omdat ze konden voelen wat er gaande was in de Tempel die zich in de hogere 4D bevond.

Deze werd daar geschapen omdat de meest duisteren die werden samengebracht om naar de Tempel te komen, niet naar de Hogere dimensies toe konden. Dat wilden ze niet en dat hebben ze vele levens ook niet gedaan. Dus moesten zij naar de Tempel in de hogere 4D gaan, omdat ze niet hoger konden.

En dan – bij hun lessen in de Tempel – konden wij hen helpen om hun trilling voldoende te verhogen om naar het Licht te gaan. Ik wil nog eens benadrukken – voor diegenen onder u die het idee hebben dat het niet eerlijk is en zich afvragen waarom zij dat niet mogen (lacht) – wel, ik verzeker u, Geliefden: u gaat dat wél mogen! Maar u hoeft niet te worden bijeengedreven en met de dreiging van een ultimatum worden overgebracht … u doet dat al!

En zij hier in de Tempel zijn er geweest! Ook al leek het alsof hun lichamen hier in 3D bleven. Zij zijn geascendeerd, zij hebben de 5de dimensie van deze Tempel ervaren. Zij zijn daar nu – en dat bedoelen wij met ‘multi-dimensionaliteit’ … Zij hebben nu een heel goed idee van het tegelijkertijd op twee plaatsen zijn. Ze zijn hier op de grond en ze zijn in de Tempel van Licht in de hogere 4D, heel dicht bij 5D.

Nu kunnen deze Meesters natuurlijk nog hoger ascenderen, zij kunnen naar onze vergaderingen komen in 5D, 7D en 9D … en dat doen ze ook! Wanneer ze slapen zijn ze actieve leden in de Raden. Zo leven ze dus een heel afwisselend leven, ook al dachten de meesten van hen dat ze hier op de grond bleven!

En zo hebben ze veel geleerd en voelen ze zich er nu gemakkelijk bij, nu ze weten dat ze niet zomaar geïncarneerde mensen zijn, maar dat ze ook zielen zijn … de zielen die volledig verbonden zijn met hun Hogere Zelven.

Het is zelfs zo dat … naarmate u dit leert aanvaarden, deze configuratie ontwikkeld werd voor ieder van u, zodat u kunt zien dat het heel natuurlijk is voor u om te versmelten met uw Hoger Zelf, en wanneer u dat doet zult u merken dat u het vermogen heeft om verder te kijken en verfijnder te ruiken. U zult de energiestroom beter onderkennen, u zult de energie voelen stromen, u zult de golven van energie voelen en u zult leren om zelf ook mee te gaan op die beweging, zodat u dingen kunt waarnemen in andere dimensies.

Het is niet zo vreemd, het is volstrekt natuurlijk en het is een vermogen dat iedereen in de Hogere dimensies heeft. Sterker nog: in het Universum bent u een bijzonder iets, vanwege uw dichtheid hier op de grond … de dichtheid van uw lichamen, de dichtheid van de atmosfeer om u heen is eigenlijk vrij uitzonderlijk … dus de meeste wezens zijn in Hogere dimensies, zij hebben vermogens die u beschouwt als fantastisch, maar zij zijn eigenlijk vooral geïnteresseerd in u!

Wat u doet, zien zij niet als een tekort aan het één of het ander – integendeel! Zij verbazen zich er juist over, dat u bereid was om zoveel van uw aangeboren vermogens op te geven om hierheen te komen en uzelf te ervaren als deze dichte, intense, interessante wezens … (lacht) … natuurlijk, ik maak een grapje!

Maar het klopt wel dat Galactische entiteiten vanuit alle Universa gekomen zijn … en velen ervan zijn voor de eerste keer naar de Aarde gekomen … zij hebben nooit van dichtbij een menselijke beschaving gezien. Dus bekijken zij u met evenveel verbazing als u kijkt naar hun beschavingen. Er zijn bijvoorbeeld heel veel planeten waar de wezens 2 of 3 keer zo groot zijn als u. Maar elk wezen is aangepast aan de omstandigheden en de energieën van hun specifieke planeet, hun specifieke omgeving.

Ik denk dat ik u nu wel een beetje een beeld heb gegeven van wie u bent ten opzichte van uw ziel. Laat mij u iets meer vertellen over uw Grotere Ziel … uw Grotere Ziel is de bron van de zielen die komen incarneren. U kunt het vergelijken met een paardenbloem die heel veel zaadjes uitstuurt. U bent één van die zaden die voortkomen uit uw Grotere Ziel. En uw Hoger Zelf is een deel van die Straal. Niemand is zonder een Hoger Zelf en een ziel kan niet worden geschapen zonder de hulp van ons, uw Moeder en Vader – degenen die u beschouwt als ‘Bron’.

Maar wij hebben het zo geregeld, dat u nooit alleen bent: u heeft altijd uw Hoger Zelf dat de wacht houdt over u, en uw Hoger Zelf is als een Gouden Draad naar het Groter Zelf van waaruit alle incarnaties van uw ziel voortkomen. Aangezien u een oude ziel bent en u vele, vele, vele, vele levens heeft geleefd, zijn er heel veel draden geweest … heel veel zaadjes … die zijn uit gezworven in het Universum. Zij hebben veel verschillende en prachtige dingen ervaren en hebben dat mee teruggebracht naar de Grotere Ziel die u bent. Zo groeit een ziel.

Laat me nu die Draad wat meer uitleggen: wanneer een ziel een lichaam betreedt, zoals u allemaal gedaan heeft toen u hierheen kwam, houdt hij de verbinding met het Hoger Zelf en met de Grotere Ziel. Zonder die verbinding zou er geen leven zijn. De ziel die uw lichaam bewoont – deze Straal die vanuit uw Grotere Ziel komt – is een uitstraling van Leven, is een Vlam die ik in elk hart heb geplaatst. Ieder van u draagt in zich de Vlam in uw hart, die u tot een prachtige schepping van God maakt. Er kan geen mens geschapen worden die niet van oorsprong die Vonk heeft gekregen.

Diegene die nu naar de Tempel van Licht worden gebracht zijn de bijzonder duisteren, die er lang geleden van overtuigd raakten – de meesten ten tijde van Atlantis – dat zij de Vonk in hun hart konden opgeven … in die zin dat ze niet terugkeerden na hun levens … ze keerden niet terug naar de verwelkomende armen van hun vrienden en Gidsen en Meesters in de Hogere dimensies.

Zij reïntegreerden en reïncarneerden telkens weer opnieuw vanuit 4D en daardoor werden zij geprogrammeerd – velen werden ook gemarteld en opgeleid – tot wat u nu geheime agenten noemt. En daardoor voelden zij de Vonk in hun ziel niet, de Vonk werd nooit hernieuwd voordat ze aan een ander leven begonnen. Ze raakten alleen maar steeds sterker geprogrammeerd; met elk leven werd de duistere programmering dieper ingeprent – u noemt dat ook wel de Matrix.

Na op die manier leven na leven te hebben geleid, waren velen van hen zo volkomen afgedwaald van hun verbinding met ons en hun Zelf, dat zij gingen denken dat zij beter konden scheppen dan God, dat zij technologieën konden ontwikkelen en macht konden krijgen over anderen … hierdoor konden zij zich als Goden voelen.

Maar hun definitie van ‘een God zijn’ … het overheersen van anderen … dit is niet wie ik ben! Dit heeft geen gelijkenis met de God die van het Licht is. Wanneer wij zeggen: ‘u bent allen Goden’ dan bedoelen wij dat u een deel bent van het Vermogen van het Licht om te scheppen vanuit het Licht.

Dus zij die zijn overgebracht naar de Tempel zijn diegenen die hebben deelgenomen aan één of meerdere afschuwelijke dingen. Zij zijn in de Tempel omdat ze volledig vernieuwd moeten worden … volledig opnieuw moeten worden opgeleid … en hopelijk naar het Licht kunnen worden gebracht.

Ik ben genadig, dat klopt … Moeder en ik houden van elk van onze scheppingen … ook van hen die zijn afgedwaald, die zijn ‘gevallen’ zoals u het noemt. Ons hart gaat naar hen uit omdat wij weten dat ze verloren zijn … zij zijn zichzelf kwijtgeraakt in de moerassen van de duisternis en programmering. Duistere gedachtevormen hebben hun denken overgenomen en zij scheppen er nog voortdurend bij. Dat heeft gezorgd voor zulk een dichte duisternis, dat het bijna onmogelijk werd om vanuit de Hogere dimensies contact te maken met u.

Natuurlijk weet u dat hun aanval op onze Meesters – die met hen zouden gaan onderhandelen over vrede – het einde betekende van onze tolerantie. De vrije wil wordt gerespecteerd, maar het vermoorden van zielen zal NOOIT aanvaard worden – nergens, in gelijk welk Universum dat door Moeder Bron en mij geschapen is.

En zo is dit enorme programma van de … noem het maar de restitutie van zielen, de herschepping zelfs van zielen … echt goed op gang gekomen. Ik zal het overlaten aan Sananda en aan Nada – die onvermoeibaar aan dit project hebben gewerkt – om u te beschrijven wat er gebeurt in de Tempel en de vooruitgang die zij hebben geboekt. Ik denk dat u dat wel fijn zult vinden.

Misschien heeft u ook vragen over de Lessen die ik gegeven heb. U kunt schrijven naar de website, naar Kathryn of naar degenen die haar helpen, haar fijne medewerkers Christine en Eleanora. U kunt ook naar de Facebook-pagina gaan: Who needs Light? De verantwoordelijken van de pagina kunnen uw vragen beantwoorden.

Volgende week zullen we tijd hebben waarin u kunt bellen en vragen stellen. Maar vanavond hebben wij iets speciaals voor u. Omdat hier een aantal prachtige Meesters zijn die ook bij u zullen blijven. Misschien hebben wij inmiddels al veel vragen beantwoord, maar kom aub volgende week en stel uw vragen, zoals wij de voorbije weken gedaan hebben. Wij vinden het leuk om van u te horen!

Goed dan, ik ga het woord geven aan … ik zie Sananda, ik ga hem verder laten vertellen.
Maar eerst even naar Meg om Kathryn even een pauze te gunnen, waarna zij onze geliefde Sananda zal channelen. Dank u Meg! Namaste!

Meg: Dank u Vader! Dank u voor uw bericht, het was zo leerzaam! Hallo Kathryn?

Kathryn: Hallo Meg! Ik rek me even uit …

Meg: Wat heeft hij een prachtig beeld geschetst van het netwerk dat ons allemaal verbindt! Heel mooi … al die draden en de namen die hij gebruikt … het is een prachtige omlijsting van waaruit kan worden gesproken en gewerkt.

Kathryn: Ik denk dat het ons echt zal helpen. Oké, we hebben wat behoorlijk opwindende informatie vanuit de Tempel. Dus ga ik nu Sananda erbij roepen. Ik heb hem nog niet gesproken over wat hij zal gaan vertellen, maar we hebben al veel ervan kunnen voelen. Ik weet dus dat er daarboven … daarginds … om ons heen … (lachend) heel wat gaande is.

Meg: Het is een beetje vreemd en ook een beetje verwarrend …

Kathryn: Het voelt alsof we er middenin gezeten hebben … Ik ga even opzij en laat Sananda doorkomen …

Meg verwelkomt Sananda: we kijken echt uit naar wat je ons wilt meedelen!

Sananda: Hallo lieve Meg! O ja, we hebben veel te vertellen. Eens even kijken … wat Vader u verteld heeft was heel verhelderend. U heeft nu een beeld gekregen van hoe het mogelijk is voor gelijk wie van u, om op veel plaatsen tegelijk te zijn, in verschillende dimensies.

Natuurlijk is het niet gemakkelijk om het te beschrijven … tussen dimensies … omdat het niet zoiets is als de lagen van een taart of … wel … het beleg op een pizza (lacht). De dimensies waarover wij het hebben zijn werelden die gelijktijdig bestaan, en ze overlappen elkaar op een manier die moeilijk te beschrijven is. Het lijkt meer op de temperatuurschommelingen in de oceanen … zoiets … of hoe de wind voelt dicht bij de Aarde en in de hogere luchtlagen.

Zodra u hier bent zult u het begrijpen, (lacht) dan zult u het zelf ervaren. Wat ik wil duidelijk maken is: dat hier in de Tempel van Licht wij in heel nauw contact staan met ieder van u. De energie van uw Licht – uw essentie – wordt gevoeld hier in de Tempel. Omdat het een trilling geeft – een weerklank – rechtstreeks vanwaar u bent naar de Tempel. Dus voelen wij met name de gedachten en intenties die u bewust uitzendt en hier in de Tempel voelen wij uw mededogen en uw Liefde, vooral zij die nu ontwaken.

Wanneer ze hier voor het eerst zijn of pas aankomen hebben ze natuurlijk geen idee van wat er om hen heen gebeurt. Ze zijn niet in staat om hun intuïtie te voelen, zoals u dat kunt. Ze voelen niet zoveel van de gevoelens van anderen. Maar naarmate wij langer met hen werken … ik zal het u beschrijven: de eerste dagen noemen wij de eerste gebeurtenissen (wanneer ze naar de Tempel worden gebracht) ‘schok en ontzag’.

Wij hebben hierover al gesproken en geschreven in onze berichten aan u, maar ik zal het een beetje beschrijven voor u. Vanuit ons standpunt is het nogal grappig … omdat het ons de kans geeft om een nogal dramatisch toneelstukje op te voeren. Velen die naar de Tempel van Licht komen hebben verschillende verhalen gehoord over wie ik ben, over wie AE Michael is … zij hebben gehoord over Rafael, Gabriel … velen van hen zijn bekend met de Aartsengelen en sommigen van de Meesters, maar natuurlijk is hun interpretatie daarvan, dat het wel sprookjes zullen zijn … of mythologie of een overdreven verhaal of fantasie … of iets wat een religieus iemand bedacht heeft.

En dan komen zij in de Tempel van Licht … en dan zien zij wat wij hen tonen en voor hen is dat verbazingwekkend … wanneer ze zien … bijvoorbeeld AE Michael die zich toont in de enorme arena van de Tempel: zijn verschijning bedekt dan het halve plafond, met een vleugelwijdte van enkele tientallen meters, zijn blauwe gewaden wapperend en golvend, zijn Zilveren Zwaard hoog geheven in een overwinningsgebaar … En de Engelen die zingen in het Engelenkoor … en dan kom ik er natuurlijk ook bij … ongeveer even groot als Michael en dan, eventueel, komen er ook nog een paar Wijze Mannen voorbij en nog wat Aartsengelen – Rafael en Gabriel – en de Engelen van Genezing komen zich ook graag voorstellen. Wij maken er een echte Lichtshow van!

Maar dan begeven wij ons tussen hen, we praten met hen, we tonen hen dat wij écht zijn en dat wij daar zijn om te helpen. Dat heeft een krachtige uitwerking en als we eenmaal hun aandacht hebben, dan vormen wij een soort van therapiegroepen … een grote groep waarin gewerkt wordt en natuurlijk komt Vader nog om met iedereen te spreken. Hij komt dan met vurig stralend Licht en wanneer wij aankondigen dat dit de Schepper is van alle Scheppers … dan zijn ze totaal overrompeld en sprakeloos.

Zij hebben natuurlijk geleerd gekregen dat zoiets niet bestaat, dat er geen God van Licht is. De God die zij kennen is duister, machtig, wreed en wraakzuchtig … En zo gaan we over naar persoonlijke therapie met ieder van hen, en al die tijd tonen we hen dat het mogelijk is dat ook zij gewoonweg naar het Licht kunnen gaan. Meer hoeven ze niet te doen: alleen ermee instemmen om naar het Licht te gaan … zoals ieder van u gedaan heeft na elk leven.

Dit is niet Ascentie. Wij leren hen niet om te ascenderen. Wij proberen hen alleen naar het Licht te krijgen, zodat ze geheeld kunnen worden. Wij zijn begonnen met vijf miljoen van de meest duisteren van de duistere Cabal. Ze hebben allemaal de keuze gekregen tussen naar het Licht komen of opgelost worden als ziel. Omdat hun negeren van de Universele Wetten het onmogelijk had gemaakt voor Vader om verder te gaan en hen te laten voortbestaan, omdat ze niet betrouwbaar waren en omdat ze de grootste vernietiging hadden geschapen: het enige dat ervoor kon zorgen dat een ziel … er is geen andere benadering voor … het was bedoeld voor de vernietiging van een andere ziel. En dat hebben ze gedaan …

Zo kwamen de eerste vijf miljoen en het duurde voor hen iets langer omdat het moeilijker was om hen ervan te overtuigen om naar het Licht te gaan. We begonnen toen met slechts een paar, maar na een paar dagen kregen we bijna iedereen zover dat ze naar het Licht gingen. Een paar van hen verkozen om opgelost te worden in plaats van het aan te durven om naar het Licht te gaan. Zij konden niet begrijpen dat er – op de plek waar zij heen zouden gaan – geen martelingen zouden zijn, omdat dat de manier was waarop zij te werk gingen, dat was wat zij kenden en zij konden niet geloven of begrijpen wat genade en mededogen zijn.

Maar zodra de eerste groep overging … zij werden naar het Licht gebracht, zij doorliepen hun terugblik – en ik wil u eraan herinneren dat velen van hen zovele levens hadden doorgebracht met telkens weer te recyclen en dat ze nooit een terugblik op één van die levens hadden gehad. Zij leefden verschrikkelijke en vernietigende levens – er was dus veel werk te doen. En dus kregen zij zoveel tijd als nodig was om hen volledig hernieuwd te krijgen, om terug te keren tot zielen van Licht. Voor sommigen was daar – in uw aardse tijd omgerekend – duizenden jaren voor nodig. Maar zij bevonden zich natuurlijk op een plek waar geen tijd bestaat en dus konden zij terugkomen en hun leven verderzetten, bijna alsof ze nooit weg waren geweest.

Die groep wacht nu een grote uitdaging: omdat ze teruggaan … wel, ze bleven verbonden met een Draad, dus ze zijn nooit echt weggeweest … nu moeten ze dus opnieuw integreren in hun lichaam, het lichaam van de duisteren der duisteren en zij zullen hun neurologische systeem moeten gaan omzetten, in die lichamen. U kunt zich voorstellen dat dat een hele uitdaging is en dat het even kan duren … weken, misschien ook wel maanden voor sommigen onder hen – de meest duisteren – maar het zal geen jaar gaan duren, dat verzeker ik u. Maar de uitwerking hiervan zult u vrijwel onmiddellijk gaan merken, omdat diegenen die de meest duisteren waren en de grootste macht bezaten, nu degenen zijn die zielen hebben die écht op hen inwerken.

Ik zal u vertellen hoe het systeem werkt: toen éénmaal de eerste groep doorkwam naar het Licht en hun terugblik afgerond had, keerden zij terug naar de Tempel van Licht en spraken zij met de tweede groep. Dan hoef ik u niet te vertellen dat de ‘schok en ontzag’ nog enorm groter werden met die presentatie, omdat zij zagen dat hun bazen, hun meesters terugkwamen om hen te vertellen: ‘weet je, dit is echt een geweldige plek! Het is het paradijs daar en jij kunt erheen. Je wordt daar niet gestraft, er wordt alleen gevraagd dat je met je Gidsen mee zou terugblikken en dat je dingen oplost en afwerkt. Maar je wordt niet gemarteld, je wordt juist gevierd wanneer je slaagt.’

Natuurlijk waren ze stomverbaasd … dat was voor hen ondenkbaar. Niettemin is een groot aantal van de tweede groep – die bestond uit 10 miljoen zielen – onmiddellijk naar het Licht gegaan, want het eerste wat ze te horen kregen van hun bazen was: ‘als we allemaal weer terugkeren, dan heb je geen baan meer. Dan kun je dus net zo goed naar het Licht gaan. Er zal voor ons niet veel meer te doen zijn.’

Dus gingen ze. De tweede groep ging – allemaal, de hele groep, ieder van hen. En toen kwam de derde groep aan in de Tempel van Licht – weer 10 miljoen – terwijl de tweede groep zijn terugblik had. En toen kwam de vierde groep aan en kreeg het verhaal te horen van hun terugkerende kameraden en hun bekenden – want zij waren de dienaren, de volgelingen. We komen nu bij diegenen die niet de hoge plaatsen hadden bezet, maar de meesten kenden elkaar wel.

Er was nu dus een beweging op gang gekomen, waarbij één groep terugkeerde en sprak met de groep die aankwam, terwijl de derde groep in 5D zijn terugblik deed. Ziet u: we hebben onze mankracht zo goed mogelijk ingezet (lacht) en gaandeweg hebben wij iets bereikt wat vrij opmerkelijk is. We hebben nu de vijfde groep in de Tempel en het gaat steeds sneller, omdat dit degenen zijn die een iets hoger Lichtquotiënt hebben en in staat zijn om hun verwachtingen iets meer bij te stellen. Elke groep gaat dus een beetje sneller en het momentum neemt toe. Er is een energiestroom ontstaan die dit verder draagt. We hebben nu dus groep 3 die terugkeert als Lichtwerkers, groep 4 heeft nu zijn terugblik en groep 5 ondergaat ‘schok en ontzag’.

Dit blijft zo doorgaan en ik zal u op de hoogte houden van wat er daar gebeurt. We zullen elke week voor u verslag doen van wat er gebeurt in de Tempel, van hoe wij dit uitvoeren en zo meer. U zult de uitwerking hiervan gaan zien, op de grond. Hou uw oren afgestemd en lees tussen de lijnen, dan zult u gaan zien dat de dingen écht nu heel anders zijn op planeet Aarde.

Wij hebben u beloofd dat wij Nada zouden laten spreken. Zij zal zo aan het woord komen en ik wil graag dat zij u vertelt hoe het is met haar genezingsproces en hoe zij en Kathryn dit samen hebben doorgemaakt en zij zal u wat meer vertellen over zielen en hoe die geheeld kunnen worden.

Ik doe nu een stapje opzij, want ik wil er zeker van zijn dat we nog kunnen luisteren naar die prachtige Meesters die wij hier hebben. Ik zou willen dat ze vanavond allemaal hier spreken, omdat elk van hen een fascinerende en inspirerende ervaring heeft gehad. Zij hebben bewezen dat ze echte Meesters zijn. Vandaag was er zelfs nog een Ceremonie voor hen, waarbij zij allemaal hun titel van ‘Verheven Meester’ hebben ontvangen. Wij zijn zo trots, wij zijn zo blij met hun werk, met hun heldere Licht.

Nu zal ik het woord geven aan mijn Lady Nada en ik laat haar wat meer vertellen over het verhaal van haar genezing en hoe het nu met hen gaat. Dus, tot ziens volgende week en hallo Meg!

Meg: Dank u Sananda, dank u wel! Wat een opwindend nieuws! Kathryn? Of heb ik Nada al aan de lijn?

Kathryn: Hallo Meg, het is Kathryn. Ik moet even wat drinken, ik heb een kikker in mijn keel … Hoe kan iemand nu een kikker in zijn keel krijgen? (algemeen gelach)

Oké, ik zal mijn stukje van deze beschrijving geven … Ik heb de voorbije maand doorgebracht in bed. Ik was heel blij om mijn geweldige helpers bij mij te hebben, die mij geholpen hebben bij de organisatie van alles. Ik heb dus vooral gerust en ik heb inmiddels geleerd om echt afgestemd te blijven, zodat ik weet wat Nada doet. Zij werkt in de Tempel boven, ik werk in de Tempel beneden en ik kan het voelen wanneer we beiden een lange werkdag hebben gehad. Aan het einde van die dag zijn we echt gewoon uitgeput. Ik let dus nog steeds heel goed op en het is heel interessant geweest, omdat het de bedoeling is dat ik altijd afgestemd ben op wat zij voelt. Wij werken dus echt als één en weet je … ik wil natuurlijk niet dat dit ooit nog gebeurt, maar het is beslist wel een verhelderende ervaring geweest voor mij, om zo afgestemd te zijn op de fysieke ervaring van mijn Hoger Zelf. Dat had ik nooit verwacht … voor mij was het dus een afgestemd blijven op háár energieveld, dus dat kunnen we ook! Dat heb ik in elk geval geleerd.

Ik ga even een pauze nemen en laat Nada doorkomen om te spreken en een beschrijving te geven van wat er gebeurt.

Meg: Oké, dan geef ik je even de tijd, maar ik weet zeker dat ze niet ver weg is! Welkom Nada, we zijn zo blij om jou te horen!

Nada: Hallo Meg! Ik ben ook blij om van mij te horen! (lacht) Het was een beetje een zware tijd … ik wil u alles vertellen over mijn genezingsproces. Wanneer jou in de Hogere dimensies iets overkomt wat moeilijk of pijnlijk is, dan hebben wij een medisch team dat onbeschrijflijk is. Ik had de Witte Broederschap, de Arcturiërs, Vader en Moeder, Sananda, Rafael, Moeder Maria, Michael … noem maar op. Ze kwamen voortdurend langs om mij te helpen, gaven mij energie … het was een heel ontroerende tijd. Ik heb erover verteld in het bericht dat ik heb laten uitgaan naar iedereen via email. Daarom ga ik nu niet meer in detail in op het gebeurde. Ik denk dat de luisteraars inmiddels wel weten over de aanval met het scalaire wapen.

Toen ik geraakt werd, voelde het alsof mijn Wezen verscheurd werd. Ze hebben mij ingepakt en naar de Schepen gebracht voor behandeling. Ze hebben mij echt ‘ingepakt’ in een soort weefsel dat letterlijk de moleculen van mijn lichaam omvatte, zodat er niets verloren ging. Ze brachten mij dus naar de Ziekenboegschepen en begonnen daar met mij te werken. Het was een vrij lang en moeizaam proces, een beetje te vergelijken met wat u zou ervaren als u drie weken lang op de operatietafel lag. Ze deden het stapsgewijs en na de eerste paar dagen kon ik al af en toe een korte tijd naar Sananda gaan om ons werk verder te zetten, zoals Kathryn dat ook op de grond deed. Beetje bij beetje kregen wij onze energie terug. En dit is het deel waarvan ik denk dat het u kan helpen om uw ziel beter te begrijpen … hoe uw ziel georganiseerd is.

Zoals Vader Bron zei: ‘u bent op dit ogenblik het middelpunt en de meest interessante en belangrijke ervaring van uw Grotere Ziel’. Als uw Grotere Ziel op dit moment meerdere incarnaties heeft, dan kan dat er één zijn hier op Aarde en één in een ander sterrenstelsel. Maar over het algemeen richt uw Grotere Ziel op dit ogenblik zijn energie vooral op diegenen onder u die nauw betrokken zijn bij dit Aarde-project. En dus is ook mijn aandacht vooral gericht geweest op wat Kathryn deed. Wij hadden al een hele nauwe band ontwikkeld, waarbij zij in staat was om de ervaringen van onze ziel waar te nemen en te beleven. Dat hield in dat zij de beschikking had over de ervaringen van al de incarnaties van onze Grotere Ziel.

Wanneer u zich volledig verbindt met uw Hoger Zelf dan is dit het gevolg: u wordt de meest vooruitstrevende, de meest ontwikkelde, degene die in het heden de meeste energie en ervaring en kennis draagt van de Grotere Ziel zelf. Vanwege het werk dat Kathryn gedaan heeft met Sanat Kumara en daarna met Vader God en met mij, waren wij eigenlijk één. Toen ik dus gewond raakte konden ze haar essentie, haar DNA, gebruiken om mij te herstellen en waar het te pas kwam bood Sananda zijn energie en zijn DNA aan, en Vader en Moeder – die de blauwdruk bezitten van onze oorspronkelijke ziel – konden die bijdragen.

Maar ziet u: je kunt geen ziel herscheppen die al miljoenen jaren geleefd heeft en miljoenen jaren aan ervaringen verzameld heeft. Maar zij hadden iets – u zou het het skelet van onze ziel kunnen noemen – de blauwdruk, het patroon waarnaar wij geschapen zijn en Vader en Moeder dragen die schepping voor ieder van ons. Zij zijn écht onze Scheppers, zij kennen ons … want wij zijn het patroon dat zij voor ons ontwierpen … daar zijn wij begonnen … en omdat zij die blauwdruk nog steeds bezitten, konden ze mij herstellen. En langzaamaan hebben de Arcturiërs en de Witte Broederschap en nog zovelen méér … mij geholpen.

Nu weet u dus dat het gedichtje uit ‘Alice in Wonderland’, over Humpty Dumpty die nooit meer heel kon worden gemaakt … ik heb bewezen dat het wél kan (lacht).
(‘Humpty Dumpty climbed up a wall. Humpty Dumpty took a great fall. And all the kings’ horses and all the kings’ men, could not put Humpty together again’. In vertaling: Humpty Dumpty klom op een muur. Humpty Dumpty viel naar beneden. En al ’s konings paarden en al ’s konings mannen, konden Humpty niet meer heel maken.’ – V)

Wij zijn weer samen … wel met nog de nodige rust en wat kleine details hier en daar die nog in orde moeten komen … dat is een opluchting natuurlijk, voor iedereen hier. Zij wilden niet dat die verschrikkelijke vernietiging zou slagen. Wij houden van elkaar met heel ons hart en ik wéét dat ze mij niet kwijt wilden – en ik wilde hen niet kwijt. Dus vieren wij deze week feest, omdat ik het gevoel heb dat het mijn verjaardag is (lacht).

Ik ben gloednieuw! Zo voelen velen zich hier ook … en dus voeg ik mij bij u in Dankbaarheid en in dank voor het Leven, voor het Leven zélf. Er zijn geen woorden om mijn Dankbaarheid daarvoor uit te drukken … voor het voortzetten van dit leven dat ik zo fascinerend, zo vervullend vind. Er is niets wat ik zou kunnen wensen, behalve dan: dienstbaar blijven aan onze Vader/Moeder van het Licht. Het is mijn enige wens, om dat werk verder te zetten met mijn geliefde Broeders en Zusters, met mijn lieve Sananda. Wij zullen verdergaan … feestelijk en met grote Vreugde … dus, dank u Geliefden, dat u met mij meedoet in deze viering.

Nu geef ik het woord aan deze prachtige groep Meesters. Ze zullen misschien eerst wat verlegen zijn, maar ik weet dat er verschillende zijn die willen spreken. Daarom ga ik vragen of zij willen komen en ik geef het over aan Kathryn. Dan kan zij hen vragen om hun avonturen te vertellen. Wie wil als eerste? Daar … daar is Lani – en Kathryn is terug. Hallo Lani! Daar ga je!

Lani: Hallo familie! Het is zo geweldig om met u te spreken! Ik hou zoveel van jullie allemaal en met de ervaring van iedereen hier kan ik voelen dat onze Vleugels volledig gevormd zijn (lacht). Ik kan mijn prachtige Tweeling Vlam voelen en ik weet dat u er misschien aan twijfelt of u uw Tweeling Vlam wel zult kunnen voelen, maar geef elke twijfel over aan Hen. Zij zullen die voor u oplossen, zodat u helder kunt praten met elkaar – en vertrouw gewoon op die druk in je hart of die warmte die uitstraalt vanuit je hart of die stroom van energie … die jou alleen maar wil vertellen, dat ze van je houden.

Het is het meest kostbare geschenk … geniet gewoon van de reis, er is geen haast bij … en je zult merken hoe je je meer en meer bewust wordt van wie je werkelijk bent. U allen bent Meesters! Ik hou van jullie! Dank jullie dat jullie het werk hebben verricht! Ik geef nu het woord verder. Dank u!

Kathryn: Lani komt uit Australië, ik wed dat u dat kon horen! Hier is Nancy.

Nancy: Hallo iedereen! Ik kan niet beschrijven hoe gelukkig ik ben met mijn besluit om naar deze retraite te komen. Kathryn, Christine en Eleanora zijn de meest geweldige leraren die je je kunt voorstellen, en de groep die we hier hebben is zulk een geheel geweest en onze leerervaring werd enorm versneld, gewoon doordat we hier samen waren.

We hebben allemaal onze sleeper cel verwijderd voordat we hierheen kwamen en we oefenden allemaal al de Visual Centering, maar in slechts 2 dagen tijd hebben we allemaal de prachtige energie kunnen voelen, die door je lichaam heengaat wanneer je het eindelijk ‘snapt’ … (algemeen gelach).

We hebben een aantal prachtige Zuilportalen gehad en een paar Reuzenvlam-reinigingen. En lieve help … we voelen ons allemaal als gloednieuwe mensen: helder en klaar om uit te vliegen en onze Toorts te dragen. Probeer het zelf (iedereen lacht). Dank u allemaal!

Kathryn: Dank je Nancy … hier is Anna.

Anna: Hallo, hier is Anna. Even heel snel … ik wil even zeggen hoe geweldig dit is. Ik ben zo 100% dankbaar dat ik de beslissing heb genomen om naar deze geweldige Broeders en Zusters te komen, om hierheen te komen en opnieuw te leren, en de vaardigheden en vermogens te oefenen die wij allemaal hebben. Omdat wij allemaal Meesters zijn … we hoefden het ons alleen maar te herinneren, zodat we ons kunnen richten en het Licht dat we meedragen, sterker kunnen maken. Het is een geweldige, prachtige staat van zijn … dat wou ik even zeggen. Als u nog twijfelt, twijfel dan niet meer: dit is het echte werk! Dank u allemaal!

Kathryn: Hier is Barbara!

Barbara: Hallo iedereen! Dit zijn waarschijnlijk de meest belangrijke en meest fantastische 3 dagen van mijn leven geweest, en wat ik met u wil delen is hoeveel vooruitgang wij allemaal geboekt hebben, door het achterlaten van dingen die moesten worden achtergelaten om vooruit te kunnen in ons leven. Iets wat vooral voor mij heel leuk was, waren de verrassingen. De ene dag zei Christine: ‘we hebben vandaag een verrassing voor jullie!’ En de dag daarna zei Kathryn:’we hebben vandaag wéér een verrassing voor jullie!’ Dit zijn verrassingen die je nergens anders zult krijgen. Het waren prachtige, spirituele verrassingen, die mijn leven veranderd hebben. Het is het dus waard om hierheen te komen en zelf te ontdekken wat ze inhouden.

Kathryn: Ik ga Christine vragen om iets te vertellen over de activatie die wij vandaag met de groep hebben gedaan. Zij zal zelf vertellen waar het over ging en de persoon die hier is zal ook aan het woord komen, hij heet Jacques. Maar eerst dus Christine.

Christine: Hallo iedereen! Het is zo fijn om met u te spreken! Ik hou van u allemaal zoveel … en wij hebben jullie zeker hier bij ons gevoeld, bij elke stap … u bent zozeer een deel van ons hart en ons bewustzijn … Maar nooit méér dan vandaag, toen we een prachtige activatie mochten ervaren – hetgeen ook voor ons een verrassing was.

Er gebeurde het volgende: terwijl wij dagenlang onze Visual Centering oefenden, om nog dingen op te ruimen en gericht te raken op de ware essentie van ons lichaam, om ons te verbinden met ons Hoger Zelf – zoals Vader en Sananda hebben uitgelegd – waren wij ons ervan bewust dat wij ons aan het voorbereiden waren op een wereldwijde Netwerk-activatie. Maar we hadden beter kunnen weten (lacht) … wat er gebeurde is het volgende: toen wij ons voorbereidden op de activatie en onze eigen inwijding doorliepen, onder leiding van Kathryn en Nada en de Hemelse Schare – met een reinigende, heilige Vlam waar we allemaal doorheen liepen – kwamen we aan de andere kant en vormden daar een Lichtcirkel.

Eén van onze groepsleden blijkt nu in zijn wezen de code mee te dragen om de Boom des Levens mee te healen, hier op Aarde. Nadat we allemaal waren gereinigd in de Vlam en onze eigen inwijdingen hadden doorlopen – na al ons harde werk van opruimen, ons richten en ons Hoger Zelf belichamen – hebben we onze eigen energieën verbonden met die van hem, waarna de codes geactiveerd werden en de healing begon van het verwrongen beeld, dat de Boom des Levens werd genoemd.

De echte Boom des Levens hier op Aarde werd hersteld en verbond zich via ons met het Netwerk van het verenigde Christusbewustzijn. Hij is nu volledig geheeld voor de hele Aarde. Dat was dus een onvoorstelbaar ontroerende en mooie activatie en het was ons een eer om eraan bij te dragen. Ik heb nu een nog mooiere verrassing: Jacques is hier en zal ook iets vertellen! Mijn Liefde voor u allemaal! Terwijl wij ons voorbereiden op de volgende retraite, zult u met elke ademtocht bij ons zijn. Ik hou van jullie!

Kathryn: Dat was Christine. Ik wil Jacques aan u voorstellen. Hij komt uit Zwitserland.

Jacques: Hallo! We zijn hier maar met 2 mannen … ik wil dus een oproep doen aan mannen om hierheen te komen. Hier zijn zoveel mooie vrouwen (algemeen gelach), dus kom ook hierheen!

Wij kregen een overzicht van ons leven en ik wil iets met u delen … Het gaat over gevoeligheid … mannelijke gevoeligheid. Ook mannen hebben het vermogen om gevoelig te zijn, om aan te raken, gevoelens te tonen, vriendelijk en zacht te zijn. Hij kan voelen, hij kan zijn gevoelens beleven, hij kan sociaal zijn, hij kan geraakt en ontroerd worden en hij kan oprecht vanuit zijn hart huilen bij het aanschouwen van schoonheid – of uit dankbaarheid … terwijl hij toch ‘man’ blijft, sterk en mannelijk is, krachtig en beschermend.

Kathryn: Dat verdient applaus (iedereen applaudisseert). Dank je Jacques! Hij heeft heel hard zijn best gedaan om het Engels hiervoor onder de knie te krijgen. Dank je wel, Jacques! Hij heeft echt wel ‘de code’ …!

Dat was een deel van zijn werk hier en hij heeft samen met ons deze prachtige realisatie tot stand gebracht, van wat het écht is om een man te zijn … en het had voor ons niet leuker en fijner kunnen zijn … voor ons hier als vrouwen, om een man te zien die in zijn Meesterschap treedt … en uiteraard stappen beide mannen in hun Meesterschap.

Louis zegt: ‘Maar zonder sex’ en iedereen lacht. Kathryn vraagt hem, of Jacques het woord heeft gedaan voor hen beiden en Louis zegt: ‘O ja!’

Kathryn: Wat een dag … wat een week … echt verbazingwekkend! Dank u allemaal voor uw mededeelzaamheid. U heeft een klein voorproefje gekregen van de opwinding en het plezier dat wij hier ervaren hebben. Ik hoop dat wij – al is het een klein beetje – iets hebben overgebracht van het onvoorstelbare gevoel van verbinding, dat wij hebben met de Hogere dimensies en met ons Hoger Zelf en onze Tweeling Vlam.

Vader God kwam gisteren naar ons en hij zei: ‘Het is tijd. Het is tijd voor ieder van u om u te verbinden, om uw Hoger Zelf te ZIJN. Verbind u met uw Tweeling Vlam.’ Ik hoop dat iedereen hier die luistert, het gevoel heeft gekregen hoe goed dat mogelijk is, hoe interessant dat is, hoe prachtig ook, om volledig verbonden te zijn met de Hogere dimensies, je Hoger Zelf en je Tweeling Vlam.

Dus, dat is het nieuws vanuit High Falls.

Jolene wil nog iets zeggen, maar eerst wil ik nog dank zeggen aan de drie dochters van Eleanora die hier aanwezig zijn geweest, die op Meesterlijke wijze hun weg hebben gevonden de voorbije week. Ze hebben in de keuken gewerkt, ze hebben deelgenomen aan de workshops en we hebben gezien hoe zij gegroeid en opengebloeid zijn en mee zijn gegaan in deze inwijding, waarbij zij ook aanvaard zijn als Verheven Meesters.

Dit is Jolene die iets wil zeggen, misschien wel namens hen alle 3:

Jolene: Wel, eerst wou ik niks zeggen, maar toen besloot ik … ik wil zo graag de mensen geruststellen. Ik weet dat iedereen twijfels heeft en onzeker is, maar ik wou gewoon zeggen dat wij er allemaal voor gekozen hebben om dit alles op deze planeet mee te maken. Misschien waren er een aantal dingen heel erg, maar wanneer je je Visual Centering gaat doen en het allemaal opruimt, dan maakt het niet uit wat je hebt meegemaakt of hoe erg het ook was … hoe erg je ook denkt dat het was … dat doet er allemaal niet meer toe, want in de Hogere Rijken wéten wij waarom we daar doorheen zijn gegaan. We aanvaarden elkaar ondanks alles. Sta uzelf dus gewoon toe om de Liefde van ons allemaal te voelen, (raakt geëmotioneerd) zodat u echt kunt zijn wie u bent en echt kunt genieten van het Leven en gewoon uzelf kunt zijn. Ik vind geen betere woorden, maar: Wees gewoon de Meester die u bent! (iedereen juicht)

Kathryn: Wel, volgens mij is dit zo ongeveer de beste afsluiting die we ons kunnen denken.

Meg: Kathryn, ik wil toch even vertellen dat – toen onze geliefde Jolene begon te praten – haar kleine Angel aangerend kwam van verderop in het huis. Hij sprong op mijn schoot en begon te janken omdat hij Jolene hoorde praten. We hebben dus zelfs een verbinding tussen de verschillende rassen die over de bandbreedte is gevlogen, en Angel zegt ‘hallo’.

Kathryn: Dank je Meg! Ik had je op speaker gezet, zodat iedereen je kon horen.

Meg: Zo lief … onze kleine diertjes willen er óók bijhoren, op gelijk welke manier!

Kathryn: Goed dan, ik ga onze muziek opzetten en voor nu goede avond wensen aan iedereen. En ik wil u eraan herinneren dat wij hier volgende week zijn … woensdagavond, 8 uur EST, met Vader God en meer lessen en meer plezier. We zullen dan ook meer updates krijgen uit de Tempel van Licht. Hopelijk horen wij dan ook wat meer van jouw avonturen, Meg. Je vond het jammer dat je niet hier kon zijn …

Meg: Ik heb het gewoon geweldig gevonden om ieders hart te voelen. Ik loop over van vreugde bij elk van jullie verhalen … mijn gezicht doet pijn van het glimlachen. Ik ben zo blij voor iedereen daar en zo dankbaar voor het werk dat jullie doen. Ik weet dat wij er ook deel van uitmaken, of wij nu daar zijn of verder af.

Dank je wel iedereen daar en ook Kathryn, voor een geweldige uitzending en ook Sananda, Nada, Vader Bron. Dank u wel, alle luisteraars wens ik een fijne avond en tot volgende woensdag!

Engelstalige audio-versie van dit bericht:
http://www.blogtalkradio.com/channelpanel/2015/03/05/father-god–soul-studies-sananda-nada-in-the-temple-of-light

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.