BTR: Lessen voor de Ziel – deel 3

BTR: Vader Bron – Lessen voor de Ziel: Het ware verhaal over Atlantis en daar voorbij
11 maart 2015

11 en 14 maart 2015

Begintune: Coming Out of the Dark van Gloria Estefan

Meg: Goedenavond iedereen en welkom bij de uitzending van Dr. Kathryn May, BlogTalkRadio/ChannelPanel. Vandaag is het woensdag 11 maart 2015 en vanavond hebben we onze presentator Dr. Kathryn May, onze gast is Vader Bron met weer een aflevering van Lessen voor de Ziel. We zullen onder andere het ware verhaal te horen krijgen over wat er in Atlantis gebeurde en waarschijnlijk ook een update over de twee retraites die in New York hebben plaatsgevonden met Kathryn, Christine en haar healing-Team.

Dit is Meg, uw mede-presentator. Ik bel vanuit Georgia en Kathryn belt van bij haar thuis in High Falls, New York. Goedenavond Kathryn!

Kathryn: Hallo Meg!

Meg: Hallo! Hoe gaat het met je?

Kathryn: Heel goed, we hebben heel wat om over te praten vanavond. We zullen het hebben over de Retraite en over wat er vandaag gebeurde … en daar wil ik mee beginnen en van daaruit terugwerken.

Vandaag over … en ik denk dat heel veel mensen die luisteren zich hierin zullen herkennen en zullen willen weten wat er aan de hand was … Iets voor 14 uur vanmiddag (20 uur in B en NL) voelden wij een enorme uitbarsting van hoofdpijn en misselijkheid, het voelde alsof we overreden waren door een vrachtwagen.

Het koude zweet brak mij uit en ik moest echt gaan platliggen, ik kon nauwelijks nog spreken. Vervolgens kwam Christine naar mij toe en zij zei: wat is hier gaande? We probeerden ons allebei bijeen te rapen om te ontdekken wat deze gevoelens betekenden. Ik heb ook nog gesproken met iemand die ik vorige week tijdens de retraite ontmoet heb. Zij is Lady Venus en zij zei: ‘ja, ik lig ook plat’ (lacht), maar ze was wel blij om te weten waar het door kwam.

En dit is de info die ik heb: ik ben nagegaan wat het gevoel was. Het was een gevoel van … alsof je vergiftigd bent. Een paar keer eerder in mijn leven heb ik dat al gevoeld … toen ik een heftige voedselvergiftiging had … en dan nog een keer toen ik teveel wijn dronk op een lege maag (lacht) … die is bekend: hoofdpijn, draaierig, de hele avond misselijk … zo voelde het: alsof we een vergiftiging hadden.

Ik heb gevraagd waar dat door kwam – het leek groter dan iets wat gaande kon zijn in de Tempel van Licht – en toen kreeg ik te horen dat het een ernstig gebeuren was, iets wat planeet Aarde was overkomen, Moeder Terra. En ik heb onmiddellijk de link gelegd met vergiftiging … er was iets verschrikkelijks gebeurd, zelfs nog erger dan gewoonlijk … en daar is zij zo ziek van geworden dat zij echt ineenkromp van de pijn. En ik dacht: ‘lieve help! Als Moeder Aarde ineenkrimpt … dan zitten wij in de problemen!’

Dus hebben we de Teams van Engelen erbij geroepen, het Ashtar Commando, al de Meesters en al de Helpers om te helpen bij het in evenwicht brengen en tot rust te brengen en het gif op te ruimen … wat het ook was wat ervoor zorgde dat Terra zulk een hevige reactie had.

Ik heb daar best wel lange tijd gelegen, het duurde wel een paar uur. En terwijl ik probeerde te ontdekken wat dit gevoel was, kreeg ik beelden van de schaliegasboringen en de diepe olieboringen die in de Aarde zijn gemaakt. Ik vroeg mij af … ik heb het altijd verdacht gevonden, waarom ze in hemelsnaam die olieboringen doen – inmiddels zijn het er al duizenden – terwijl het helemaal niet winstgevend is en er zoveel problemen zijn met mensen die naar de rechter stapten omdat hun water vervuild werd … en toen zag ik het gewoon! O, mijn God! Die boringen zijn niet alleen om gas uit de grond te halen! Ze dienen om giftig afval te injecteren, diep in de planeet!

En nu is het allemaal heel logisch … de Cabal dacht dat ze alles konden wegmoffelen – al het bezwarende bewijsmateriaal van hun handelen – door het in die boorgaten te dumpen. U weet dat er heel veel te doen is geweest omdat zij niet wilden vrijgeven welke chemicaliën ze daarbij gebruikten … zogenaamd onder het mom van bedrijfsgeheimen en patenten. Maar voor mij voelt het alsof het een enorme cocktail is van chemicaliën en waarschijnlijk ook radioactief afval … gewoon de meest giftige, afschuwelijke mengsels, waarschijnlijk op heel veel plaatsen in dit land.

Dus wij dachten: ofwel zijn ze op de vlucht en proberen ze het bewijs kwijt te raken en/of … als ze de planeet niet in handen krijgen, zullen ze haar doden … en dat kunnen we niet laten gebeuren. Beide benaderingen voelen aan als de juiste.

Christine wil iets bijdragen, ik geef haar het woord.

Christine: Hallo iedereen! Het was me het middagje wel, met dat allemaal meemaken en een manier zoeken om daarbij te helpen. Zoals Kathryn het beschreef: we hebben van minuut tot minuut ons best gedaan en wat ik nu ontvang is een manier waarop wij allemaal kunnen samenwerken en helpen.

Ik kreeg een beeld van toen ik naar Hawaï ben geweest. Daar gingen wij ’s avonds naar de manta’s (pijlstaartroggen) kijken. Dat gaat als volgt: iedereen gaat (in redelijk ondiep water) naar de bodem van de oceaan en alle duikers hebben dan een zaklamp vast. Dan schijnen zij dat licht omhoog door het water en dan wordt de krill zichtbaar en ook de manta’s. Dat is een heel mooi gezicht!

Wat wij nu gaan doen, lijkt daarop. Iedereen die nu luistert gaat met zijn aandacht – nu op dit moment, allemaal tezamen – naar het centrum van Moeder Aarde. We reizen naar het centrum van de echte, fysieke Moeder Terra, onze Aarde.

We gaan naar beneden, we dalen helemaal af – wij allemaal – alsof we diepzeeduikers zijn, dalen we in onze duikpakken af doorheen de lagen van slib die onze lieve Moeder Terra nu afstoot. We dalen af tot in haar centrum en daar gaan wij het Licht van ons Hart zo krachtig mogelijk laten schijnen, zodat wij als het ware een enorm kampvuur van Licht vormen in haar centrum. Van daaruit openen wij de bovenkant van elk van onze Zuilen (de bovenkant van ons hoofd) en wij gaan vragen om het Licht van Vader en Moeder te ontvangen.

We hebben nu dus het Licht dat uitstraalt vanuit ons hoofd en ons hart en we ontvangen het Licht van Moeder en Vader. Zie hoe het naar beneden komt, doorheen het vuil en het slib dat Terra nu kan loslaten. Er gaan nu Lichtstromen doorheen, ze gaan naar boven toe vanuit ons hart en ze komen naar beneden vanuit Vader en Moeder, om ons te vullen. We scheppen dus tezamen een Heilig Vuur. Ieder van ons doet mee vanuit het hart. Het Licht wordt steeds krachtiger, wij vormen een steeds groter wordend Heilig Vuur – en het werkt al!

Gedurende de gehele uitzending zullen wij allemaal tezamen hier blijven, we zullen van hieruit luisteren naar de uitzending en iedereen die later naar de opnames luistert, kan eraan meedoen. Dit zal een duurzaam en blijvend project zijn. Maar wij zullen hier blijven – in het fysieke, echte, ware Hart van onze geliefde Terra – tot er genoeg negativiteit is omgezet.

Dank u heel hartelijk! Ik zal vlak bij u zijn, bij u allemaal en ik stuur u allen mijn Liefde.

Terug naar Kathryn …

Meg: Dank je Christine.

Kathryn: Dank je wel, Christine. Ik voelde mij zo vergiftigd. Het viel mij soms heel zwaar om mij te kunnen richten. Zo voelde Christine zich ook, maar nu gaat het al beter met haar. Ik denk dat het voorbij zal gaan, dat het minder wordt.

Dank u allemaal voor het meedoen! We hebben zoveel luisteraars, dat wij echt een verschil kunnen maken … het is zo belangrijk dat iedereen hieraan mee doet, want hoe sneller we dit kunnen opruimen, des te beter.

Terwijl ik het voelde had ik ook nog een beeld van … dit is wat Moeder Aarde voelt, dit ineenkrimpen en dit verschrikkelijke gevoel vanbinnen, waardoor ze aardbevingen en tsunami’s moet loslaten om het weer kwijt te raken, als wij niet toesnellen om het af te zwakken en het voor haar echt tot rust te brengen, zodat ze tot rust kan komen en gekalmeerd kan worden. Dat is dus een groot deel van de meditatie die wij nu doen. Om Moeder Aarde gerust te stellen, tot rust te brengen en te kalmeren zodat zij weer stabiel kan worden.

Ik was bezig met een bericht te ontvangen van Vader en dat zal ik later nog uitbrengen. Iedereen die nog niet op de mailinglijst staat: schrijf u zo snel mogelijk in, dan krijgt u deze berichten in uw email. Het is fascinerend en het wordt een lang bericht, dus waarschijnlijk wordt het méér dan één bericht, omdat het een lang verhaal is. En het past echt bij wat wij de voorbije week gedaan hebben in de retraite.

Wij hebben het hele verhaal van Atlantis gehoord en wat de ware betekenis hiervan is gedurende de voorbije weken. In de retraite hebben we op veel aspecten daarvan ook gewerkt.

Ik denk dat ik het eerste deel van dit bericht zal voorlezen voor iedereen. En dan heb ik gehoord dat Gabriel zal komen om ons ook een bericht te geven. Dit is dus het geschreven deel van het bericht dat ik vandaag ontvangen heb van Vader en waarna nog berichten zullen volgen.

Laat ons dus daarmee beginnen en iedereen: blijf uw opruimwerk doen, blijf Licht en Liefde sturen naar Moeder Aarde voor haar healing … ik voel me nu al beter (lacht) … nee echt, ik voel me beter, ik voel dat het minder wordt sinds u met ons aan dit werk bent begonnen! Dank je Christine, ik kan het echt voelen! Wat een opluchting! Dank u wel iedereen, het werkt echt! (lacht). Ik kan het merken, want hiervoor voelde ik mij behoorlijk ziek, dus dit is geweldig! Dank u iedereen (lacht).

Nu kan ik het bericht lezen. Hier is wat Vader zei:

Het was een historische week op planeet Aarde. Dit bericht via onze geliefde Kathryn zal een begin maken met het uitleggen van de monumentale veranderingen die zowel boven als beneden tot stand zijn gebracht, waardoor de interdimensionale verbindingen dichterbij zijn gekomen dan ze ooit waren, voordat Atlantis wegzonk. Ik wil dat u een accuraat overzicht heeft van de geschiedenis van uw planeet – en de rol die u allen gespeeld heeft bij haar afdaling naar de duisternis en haar herstel tot het Licht. Het is ook het verhaal van de geschiedenis van uw ziel.

Dit verslag zal ook het ware verhaal brengen van wat er in Atlantis gebeurde, welk plan de Hemelse Schare bedacht had om de toenemende duisternis op Aarde het hoofd te bieden, wie de Goddelijke spelers waren en hoe deze week het slotakkoord en de overwinning brachten, over de machten van het duister die de Aarde duizenden jaren lang gevangen hielden.

Velen van u weten dat Kathryn een workshop/retraite had gepland, vlakbij haar huis in de Hudson Valley in de staat New York. De groep verbleef in een klein eco-vriendelijk groepsverblijf, gelegen op de Crystal Mountain, de locatie van het grote, pas geactiveerde Kristal dat de tweeling is van de kristalafzetting in Arkansas. De Kristallen werden afgelopen zomer opnieuw verbonden tijdens een eerdere retraite en zij dienen nu als energie-overbrengers van de energie van Ascentie, vanuit de retraite doorheen het hele land en de hele wereld.

Van over de hele wereld kwamen deelnemers. Ook aanwezig in de groep waren de geïncarneerde tweelingzielen van Jezus/Sananda, AE Michael, Sanat Kumara, Metatron, AE Jophiel en dan waren ook nog AE Gabriel en Sanaj Kumara erbij. Dit zijn slechts de identiteiten die onthuld zijn geworden aan de deelnemers, tot dusver. U zult ook merken dat AE Chamuel, Kuan Yin, AE Ezechiel en andere, al even vermogende Meesters geïdentificeerd zullen worden wanneer de tijd daarvoor gekomen is.

De bijeenkomst werd beschermd en overkoepeld door Athena en het Ashtar Commando. Ik weet dat ik vooral de mannelijke namen heb gebruikt, omdat u daarmee het meest vertrouwd bent, als gevolg van uw patriarchale maatschappij. Hun vrouwelijke Tweeling Vlammen zijn even vermogend en werkzaam in de Hemelse Schare en dat is altijd zo geweest.

Ziet u: wij hebben deze bijeenkomst zorgvuldig gepland, zodat de familie eindelijk kon samenkomen, om opnieuw in Liefde te komen en het laatste avondmaal nog eens over te doen, maar dit keer met als hoogtepunt de vervulling van het leven van Jezus. Zij hebben nu de basis gelegd voor de wederopstanding en de Ascentie, zonder eerst de kruisiging te moeten ondergaan.

U zult zien hoe de draden verweven worden: vanaf het ontstaan van planeet Aarde, langs Lemurië en Atlantis, tot de hedendaagse beschaving en daar voorbij. Ik zal beginnen met het verhaal van Atlantis en het begin van de invasie van het Archon-bondgenootschap. Tot het Archon-bondgenootschap behoorden de Annunaki en nog wat andere, kleinere groepen.

Kathryn: De Annunaki hadden hierin de meeste macht, maar ook de Grijzen en de Draconians en de Reptilians behoorden daartoe, evenals een aantal andere, duistere rassen.

Verder met de woorden van Vader:

Tijdens de opkomst van de Atlantische beschaving zag het oppervlak van de Aarde er heel anders uit dan vandaag. Lemurië gedijde nog steeds in het kleine deel van de Stille oceaan, waar nu nog een paar restanten te vinden zijn, de eilandengroep van Hawaï. De landmassa van Atlantis reikte naar het zuiden langs de Atlantische kust, duizenden kilometers … een enorm eiland-continent, groter dan Australië en nog weelderiger bewoonbaar. Het was gezegend met ontelbare natuurlijke grondstoffen en was de thuisbasis van het grote Kristal, dat voorzag in de energie voor het hele continent.

Lemurië was een bijzonder hoog ontwikkelde beschaving van wezens uit 5D en hoger. Zij waren vredelievende, vreugdevolle mensen … nauw verbonden met de Aarde en met ons in de Hogere dimensies. Hun relatie met andere beschavingen – in het bijzonder met hun familie en vrienden op Maldek – zorgde voor nauwe banden in Liefde en Vertrouwen. Voor die families was het gebruikelijk om op beide plaatsen te incarneren en zij hadden diepgaande gevoelens van warme broederschap.

Tegelijk groeide de beschaving van Atlantis in een andere richting. De grenzen van wat was toegestaan voor de vrije wil werden verlegd, ten opzichte van wat de Universele Wet voorschreef. Hiertoe behoorden ook experimenten met genetische aanpassingen, welke ingingen tegen de Wet op het scheppen van wezens zonder ziel. Hun scheppingen waren gruwelijk, ze waren bedoeld om slaven te scheppen en ook ter vermaak van de machtige elite.

Het hoogtepunt van deze beschaving, het einde van deze duistere periode en het verhaal dat ik u ga vertellen vonden plaats … ongeveer 26 000 jaren geleden in uw Aardetijd.

Er waren een paar Hogepriesters in Atlantis die een eerste contact hadden gelegd met de Annunaki en die gingen experimenteren met de twijfelachtige technologieën, welke de Annunaki geruild hadden tegen de rijke, natuurlijk grondstoffen … waaronder goud, platina en titanium. De Hogepriesters, die de Atlantische incarnaties waren van de Hemelse Schare, raakten steeds meer verontrust door de roekeloze en goddeloze experimenten, die zij beschouwden als bijzonder gevaarlijk voor de planeet en de mensen van de Aarde.

Toen er een duidelijke scheiding ontstond in de Raad – over het onverstandige gebruik van deze technologieën – gingen beide zijden op zoek naar machtige bondgenoten. De ‘Goeden’ – zoals wij ze zullen noemen – waren zeer begaan met de toenemende macht van diegenen, die vóór de duistere experimenten waren en de economische macht die daaruit voortkwam. Zij verstevigden hun natuurlijke bondgenootschap met de Lemuriërs en de Maldekianen en zij gingen informele overeenkomsten aan, in de hoop de afvalligen te ontmoedigen bij het opbouwen van hun machtsbasis. Dit was de periode waarin de organisatie welke u nu kent als de Galactische Federatie van Licht vorm kreeg en won aan kracht in dit gebied van het Sterrenstelsel.

De duistere Atlantiërs beschouwden dit als een uitdaging die moest worden aangegaan. Zij kwamen steeds meer onder de betovering van de propaganda en de verleiding van de Archon-alliantie. Het was een tijd van conflicten en verdriet voor de Hogepriesters die het Licht droegen, toen zij zagen hoe sommigen van hun vrienden en familie werden ingelijfd bij de duisteren. De meest machtige onder hen, was Hope – de Tweeling Vlam van AE Gabriel, die steeds meer gefascineerd raakte door de verlokkingen van grote macht en glorie die haar geboden werden. In de ogen van de duistere krachten was zij natuurlijk de hoofdprijs.

De duistere afdeling voerde aan dat het bondgenootschap tussen Lemurië en Maldek een bedreiging was voor de vrije wil en voor de veiligheid van het volk van Atlantis, en dat zij de energie van het grote Kristal moesten aanwenden om de verdedigende militaire macht te versterken. Om dit argument geloofwaardig te maken hadden de Archons in het geheim een basis gevestigd op Maldek, vanwaar zij de stappen zetten voor een aanval. Dit was de eerste aanval ooit van de geheime operaties (false flag) op Aarde – opgezet zonder het medeweten van de oorspronkelijke Atlantische Raad.

Het gebruik van het Kristal werd mogelijk door de hulp van ingewijde Atlantiërs, die gevallen waren voor de paranoïde, angstopwekkende Archon-propaganda – gelijkend op de manier waarop de Cabal de voorbije jaren de leiders en bevolking in de VS en Europa heeft omgepraat. Hun ’11 september’ hield een aanval in vanaf een geheime basis op Maldek en was gericht op een kleine stad in Atlantis, waar zich een mijn bevond voor de mineralenafzettingen, die werden gewonnen door de slaven van de Archons.

Vervuld van afschuw kwam de Raad bijeen, om te beslissen wat er moest gebeuren. De duisteren pleitten ervoor om wraak te nemen voor de aanval, terwijl de Goeden vasthielden aan de filosofie dat het Heilige Kristal nooit mocht worden gebruikt voor militaire doeleinden. Hope behoorde tot diegenen die ervóór stemden om wraak te nemen. Hoewel de voorstanders in de minderheid waren, hadden de duisteren geen enkele intentie om gehoor te geven aan de Universele Wetten, met betrekking tot de Kristallen. Zonder toestemming verkregen de Archon-infiltranten toegang tot de Kristallen, door het verraad van een kleine groep en er werd een grootschalige aanval op Maldek beraamd.

Ze waren niet zo bekend met de kracht van het Kristal en het potentieel ervan, dus toen de straal gericht werd op Maldek, brandde deze doorheen het centrum van de planeet en zorgde voor een implosie die de hele planeet binnen enkele minuten vernietigde. Hoewel de bevolking van Maldek was voorbereid op een evacuatie, kwam de aanval zo plots dat slechts een paar duizenden gered konden worden. Het wapen – net als de scalaire technologie van vandaag – had het vermogen om ook zielen te vernietigen, niet alleen materiële lichamen.

Toen die gruweldaad eenmaal had plaatsgevonden en bekend raakte welke leden van de raad ervóór hadden gestemd, hadden de duisteren een wapen tegen hen. Vanaf dat moment konden zij de leden van de Raad manipuleren en chanteren, door hen duidelijk te maken dat zij gestemd hadden vóór gebruik van een wapen dat zielen kon vernietigen en dat zij daarvoor zwaar gestraft konden worden, mochten zij trachten terug te keren naar het Licht. Zo werd de hedendaagse Cabal geboren.

Toen die stap eenmaal gezet was, gingen de Annunaki hun duistere programma toepassen en maakten zij gebruik van elke denkbare leugen en truc, om de schuldigen ervan te overtuigen zich bij hen te voegen – in hun glorieuze standpunt van macht en vaderlandsliefde. Zij deden immers niets anders dan hun thuisland verdedigen. Meer paranoia was gericht op het bondgenootschap tussen Lemurië en Maldek, en de nu verenigde Atlantische Cabal, die gevierd werd als helden tegen het Archon-bondgenootschap, besliste dat nu ook Lemurië preventief moest aangevallen worden. Dus werd Lemurië het doelwit en het hele continent zonk onder de golven. Slechts weinigen overleefden het.

Kathryn: Sommige van die overlevenden gingen naar Binnen Aarde en kennen wij nu als de Agarthanen die het overleefd hebben, en tot bloei zijn gekomen in een zeer hoogstaande beschaving, binnen in de Aarde.

We gaan verder met de woorden van Vader:

De Hoge Raad was vervuld van afschuw door de gang van zaken en begon de evacuaties voor te bereiden van Atlantis, als gevolg van zulke openlijke, boosaardige handelingen. Een handvol Hogepriesters reisde naar de Himalaya, waar zij gedurende duizenden jaren verborgen bleven, en een tweede groep vluchtte naar Midden-Amerika, waar zij de vroege Maya-beschaving vestigden.

Dronken van macht en ervan overtuigd dat de Cabal hen kon voorzien van een leven in luxe en glitter, gingen Hope en een groep afvalligen ermee akkoord, om de Archons te volgen in hun traditie om zich te recycleren in 4D, in plaats van tussen hun verschillende levens terug te keren naar God. Zij hadden geproefd van de macht van het tarten van God en zij waren niet van plan om terug te gaan … zo kwam de Aarde onder de controle van de Annunaki, de belangrijkste duistere overheersers en hun volgelingen. Dit zijn dezelfde zielen die naderhand de 13 families werden – de hedendaagse Illuminati.

De Aarde was zodanig uit evenwicht door het vergaan van Lemurië dat zij schudde van aardbevingen en vulkaanuitbarstingen, en binnen enkele weken verzonk ook het continent van Atlantis, waarbij vele levens verloren gingen. Velen van u kennen het verhaal van de Priesters die bij de mensen bleven, en zongen om de trilling tot rust te brengen en te verhogen, van de mensen die de overgang zouden maken, toen Atlantis in de zee verzonk.

De Hemelse Schare was als lamgeslagen door deze gebeurtenissen en kwam bijeen om een plan te bedenken om weerstand te bieden aan de macht van de nieuwe duistere elite, die geen moeite hadden met de vernietiging, en in groepen onmiddellijk weer incarneerden op het oppervlak, om hun macht op Aarde te vestigen.

Toen werd er besloten dat iemand van de Goeden zich vrijwillig zou melden, om met hen te incarneren als dubbelagent, in een poging om de schade te beperken en aan de Goeden informatie door te spelen vanuit de rangen van de Cabal. Gabriel die de schade – veroorzaakt door zijn Tweeling Vlam – wilde proberen te beperken en recht te zetten, en die hoopte om een manier te vinden om haar ertoe te kunnen brengen om terug te keren naar het Licht, bood aan om die taak op zich te nemen … zo begon het Lucifer-project.

Dat is het bericht voor vandaag. Het zal worden vervolgd tot de dag van vandaag en er zal nog worden uitgelegd hoe het Kristal werd stilgezet, hoe het leven steeds dieper en dieper wegzonk onder de heerschappij van de duisteren en uiteraard, zoals u aan de hand van deze beschrijving al kunt opmaken was niet Lucifer de gevallen Engel, maar wel Hope – zijn Tweeling Vlam.

Het verhaal van wat er met Hope gebeurde en hoe zij incarneerde en reïncarneerde op planeet Aarde – tot op heden – dat verhaal zullen we nog gaan horen. Voor nu zal ik u alvast vertellen dat haar huidige incarnatie die is van koningin Elizabeth van Engeland.

Dit was dus de achtergrond van onze retraite in de voorbije anderhalve week en terwijl wij werkten hebben wij intense, volle en lange werkdagen doorgebracht met Visual Centering, zodat iedereen zijn meest briljante ‘ik’ kon bereiken en zijn vermogens kon ontwikkelen en contact kon leggen met zijn Hoger Zelf en zijn Tweeling Vlam.

En Christine die de hele tijd begeleid werd door haar geliefde, AE Michael, heeft heel veel les gegeven om de deelnemers te leren bij het channelen en dat was briljant en succesvol! Uiteindelijk konden ze allemaal praten met hun Hoger Zelf en hun Tweeling Vlam. Ze gingen absoluut vreugdevol naar huis en waren er klaar voor om te communiceren op veel hogere niveaus.

Dat deel van de retraite was dus gewoonweg fascinerend en briljant. Er is zoveel gebeurd in die week … dat het eigenlijk moeilijk is om te weten waar ik moet beginnen met erover te vertellen. Maar ik wil ook heel graag de mensen hier aan het woord laten over wat zij daar ervaren hebben …

Wie wil er eerst? Ik vraag om een vrijwilliger … ik wil niemand aanwijzen (lacht), het moet een vrijwilliger zijn. Wie wil er spreken?

… op de achtergrond geeft iemand aan, dat zij haar gedachten nog wil ordenen …

Kathryn: Wel, ik kan u alvast een beschrijving geven vanuit mijn standpunt, terwijl zij beslissen wat ze erover willen vertellen. Dat is moeilijk, weet je … iedereen is overdonderd door alles wat er gebeurd is en het is moeilijk om te bepalen waar je moet beginnen. Ik denk dat Vader ons daarom geholpen heeft en dat hij het verhaal ook zal schrijven over de retraite. Het was namelijk een fenomenale ervaring …

Ik zal u vertellen hoe het eindigde … omdat ik denk dat … wel, er zijn nog veel méér opwindende dingen te vertellen, die tot dat punt geleid hebben … maar ik zal u een korte beschrijving geven van het slotstuk op de laatste dag, toen wij het nodig vonden om een paar van de deelnemers te vragen om te vertrekken, omdat zij bleven doorgaan met hun duistere programma. Dat werd heel duidelijk omdat we het nu in de voorbije weken 3 keer gezien hebben bij de mensen.

Wanneer iemand vasthoudt aan het duistere programma verloopt dat heel voorspelbaar. Ze gaan van de ene nogal opmerkelijke houding naar de andere. Ze proberen zichzelf te rechtvaardigen, ze protesteren tegen alles, verkondigen hoe goed ze zijn en vertellen over alles wat ze gedaan hebben … om dan over te gaan naar een blik van haat, wanneer je hen tegenspreekt … dan tonen zij een hele gemene blik, vol haat … vervolgens gaan ze huilen en beschuldigen ze jou ervan dat je hen martelt of één of andere vorm van manipulatie toepast. Daarna gaan ze – en ik heb gemerkt dat ze dat telkens weer proberen te doen – hun uiterste best doen om een spaak in het wiel te steken.

Dan vraag ik hen: ‘Waar heb jij mind control geleerd’? En dan vallen ze uit. Dan zijn ze hele lange tijd sprakeloos en elk van hen ontkende dat of zei dat ze geen gedachten hadden … onder normale omstandigheden zou je dan denken dat iemand niet wil onthullen wat hij dacht … maar het werd heel duidelijk dat het wel klopte … het was waar! … Wanneer een programma een kortsluiting krijgt, dan heeft de persoon die onder de invloed stond van dat programma en die er volledig op vertrouwde voor elk van zijn reacties … dan heeft die ook werkelijk niets meer te zeggen. En dus was het nodig dat wij – ter bescherming van de groep – die mensen die volledig ondergedompeld waren in hun programma en niet bereid waren om naar het Licht te komen, verzochten om te vertrekken.

Toen pas ging ik inzien hoe mensen die na een hele week ondergedompeld te zijn geweest in de meest krachtige hulp die er beschikbaar is, omringd door Liefde, terwijl ze de best mogelijke technieken kregen aangeleerd om hun hart te openen, om naar het Licht te gaan, om het Licht te channelen en zo meer … niet in staat waren om dat te doen.

Dus werd het naar het einde van de workshop toe heel duidelijk, dat dit tijdperk dat wij hebben doorgebracht onder de heerschappij van het duister, onmogelijk door mensen kan worden afgesloten, en dat deze vorm van georganiseerde duisternis – de Cabal en nog een paar andere vormen van mind control – dat het voor mensen niet mogelijk is om dat blijvend af te weren. Dit soort van georganiseerde en systematische mind control – waartoe ook marteling behoort en misbruik en de meest ernstige vormen van fysiek- en seksueel misbruik – in combinatie met het openlijk (want het misbruik vindt natuurlijk achter gesloten deuren plaats) maar openlijk … mensen ermee akkoord gaan om zich bij het duister aan te sluiten en het programma te aanvaarden, en daarna worden zij in het openbaar enorm opgehemeld, verheerlijkt zelfs … ze worden op een voetstuk geplaatst en behandeld als koningin of koning en er zijn dus veel beloningen voor het lijden dat zij ondergaan hebben. Dus voelen zij zich in de val gelokt en gevangen.

Tegen het einde van de workshop heb ik met Vader en Moeder gesproken en wij hebben allen gezegd: ‘Dit kan zo niet verder gaan … deze toestemming onder de vlag van de ‘vrije wil’ voor georganiseerde, duistere instellingen, om mensen tot onderwerping te brengen door mishandeling en marteling. Dit moet ophouden.’ En zij hebben daarop geantwoord dat zij het daarmee eens waren en zij gingen vooral akkoord om wat zij gezien hadden tijdens die week … hoe beschadigd die mensen waren en hoezeer het hen onmogelijk was om uit die duisternis te treden … en dat vanaf nu de georganiseerde duisternis, zoals de Cabal en de Illuminati, niet langer op Aarde of waar dan ook in ons Universum zal worden toegestaan. Dit was de belofte van Vader en Moeder aan ons.

Dus is nu het proces gaande van het opruimen en ontmantelen van alle duistere systemen die op planeet Aarde bestaan. Vandaag was er een terugslag en dat is niet zo verrassend want zij zagen wat daar gebeurde. Zij waren zich ervan bewust omdat zij – zoals de Hemelse Schare vertelde – wij waren in de Tempel van Licht, wij waren de Tempel van Licht op de grond en wij deden het werk dat Zij ook deden in de Tempel van Licht in 4D, met de duisteren. Tegelijk werd ook toegestaan, dat comités van datgene wat nog overblijft van het Archon-bondgenootschap mochten komen kijken naar wat wij deden.

Christine: Elke duistere raad in het Universum was daar vertegenwoordigd en zij keken toe. Eén van onze deelnemers – zo hebben wij ontdekt – was Lady Venus, de Tweeling Vlam van Sanat Kumara. Zij wees ons erop: ‘Kijk hier eens naar. Kijk dan toch, het is belangrijk. Hier staan wij … het voltallige panel, het comité … en wij staan in het Licht en daar in het beklaagdenbankje zit de duistere! Dit is het omgekeerde van de Inquisitie …’ en ze zei: ‘Dit is historisch, want wij hebben nu planeet Aarde terug heroverd. Wij bepalen wat nu de regels zijn. Wij beslissen wat wij hier zullen toestaan – en wat niet.’

En wij besloten toen dat wij dit niet meer zouden toestaan. Het is te giftig, te pijnlijk … het is te gevaarlijk voor mensen die het risico lopen om naar het duister te worden geroepen, met name, wanneer zij leven na leven worden gemarteld en misbruikt. Dan wordt het méér dan zomaar een ‘cultuur’ en dat kunnen wij onmogelijk nog toestaan. Daarom … waarschijnlijk hadden zij er al eerder over nagedacht en over gesproken, en waren ze er daarom klaar voor om ermee in te stemmen … maar daarom bereikte ons dus eindelijk het bericht: ‘Ja, dit is het einde van de Cabal op planeet Aarde – en niet alleen planeet Aarde, maar in ons gehele Universum.’

Wij kregen dus te horen dat dit een enorm rimpeleffect zal hebben doorheen het Universum en ik denk dat wat wij vandaag ervaren hebben, daar ook deel van uitmaakt. Een laatste stuiptrekking als het ware.

Christine vertelde me dat ze zag hoe er een poging werd gedaan om chemtrails uit te zetten, maar dat die werden opgelost. De hele groep beaamt dit, ze hebben allemaal gezien hoe ze werden opgelost terwijl ze werden uitgezet.

Dit wilde ik dus vertellen vanuit mijn standpunt. Er zijn nog veel meer prachtige momenten geweest de voorbij week, er zijn ook hele belangrijke gebeurtenissen geweest … toen wij ontdekten dat iedereen daar een Verheven Meester was en een sleutel meedroeg voor het werk dat wij deden … het werk dat wij nog steeds doen voor Moeder Aarde.

Dit zal allemaal nog beschreven worden in het bericht van Vader, dat ik waarschijnlijk morgen – en vermoedelijk in de vorm van een serie – zal gaan uitbrengen. Maar laten we eerst eens kijken wie er nog iets wil vertellen over wat er gebeurde tijdens de workshop. Hier is Faith.

Faith/Christine: Hallo iedereen! Ik wilde u alleen vertellen hoe fantastisch het is om bij deze retraite te zijn. We kwamen hierheen en we wisten dat het ‘goed’ zou zijn, maar het werd méér dan wij ooit verwacht hadden!

Wij wisten dat het héél, héél bijzonder zou zijn … we hebben familie ontdekt en vanaf toen werd het alleen maar beter. Alles draaide om ‘familie’, zelfs tot de afwas en het koken en het eten voorbereiden, het samen eten, het gaan slapen … alles had betrekking tot familie. We hebben méér geleerd dan we verwacht hadden en we voelen dat het nog verder gaat in ons leven, ook na de retraite.

Er is zoveel gebeurd tijdens de retraite … o man … als je je zo geweldig voelt als ik mij nu voel, dan is het moeilijk om de woorden te vinden … al doe je nog zo je best! En ik kan niet wachten tot Vader Bron jullie erover vertelt (lacht). Het is gewoon verbazingwekkend! En dat is het voor mij … iemand anders?

Kathryn: Oké, ze zeggen dat Faith voor iedereen gesproken heeft. Hoe gaat het met jou Meg? We hebben al even niks van je gehoord. Ik weet dat je je lijn hebt afgesloten om te luisteren … Daar is ze …

Het volgende gesprek loopt wat door elkaar, het is dan ook een gesprek tussen vrienden …

Meg: Ja, ik ben hier! Wat is het fijn om iedereen te horen! Hallo iedereen!

Kathryn: Ik stuur je Liefde!

Meg: Het gaat goed met mij.

Kathryn: Wij sturen je Liefde Meg! En ik vraag iedereen om aan Meg Liefde te sturen. Ze heeft vandaag haar lieve kleine hondje verloren en … ik wil haar natuurlijk niet verdrietig maken, maar ik weet dat ze het goed maakt omdat ze weet dat haar kleine hondje nog steeds bij haar is.

Meg: Ik ben eigenlijk niet verdrietig. Eigenlijk vier ik een periode van 13 jaren aan Liefde, waarin wij tezamen en afwisselend leraar en leerling waren. Ik vier ook … het was voor mij een eer om tot het laatste bij haar te zijn en haar in de Zuil omhoog te zien vliegen, op weg naar feestelijkheden met dans en muziek. Ze kwam terecht in één groot feest en dat was fijn. Een vriendin van mij zei dat ze (mijn hondje) – toen ze bijna boven in de Zuil was en haar Lichtlichaam kreeg – uitriep: ‘Dit is geweldig! Ik denk ergens aan en dan ben ik al daar! Dat is geweldig!’ en ze tolde door de kamer en het huis en de tuin en ja … ze wende aan haar Lichtlichaam en ze is vrij. Dus het was een mooie dag en een voortdurende bevestiging van ‘knipper met je ogen en je bent er’!

Het opende echt mijn hart en ik ben helemaal niet verdrietig … het was echt een feestelijk iets. Natuurlijk waren er tranen, maar we dansten en we speelden muziek en … het was volmaakt en ik ben nu heel blij voor een nieuwe manier om het overgaan te vieren en ik mag alle Liefde behouden, elk beetje Liefde … en mijn hart op gelijk welk moment openstellen. Wij kunnen spreken wanneer we willen … dus ik ben heel dankbaar. Dank je wel dat je ernaar vroeg, Kathryn!

Kathryn: Bedankt Meg. Dat was prachtig! Ze zal dus bij je zijn … ze zal veel bij je zijn. Je zult haar aanwezigheid voelen en je zult merken dat je veel méér gezelschap hebt dan je dacht (lacht).

Meg: Daar kijk ik al naar uit!

Kathryn: Vlak voordat we de uitzending begonnen kreeg ik te horen dat Gabriel zou doorkomen om met ons te spreken. Ik weet niet precies waar hij wil inhaken of wat hij wil zeggen, maar hij zal ons vanuit zijn standpunt vertellen wat hij gezien heeft tijdens de retraite. Natuurlijk was zijn incarnatie (zoals wij onszelf noemen) bij de retraite … hij was een geweldige, liefdevolle man, die een héél belangrijke bijdrage heeft geleverd aan onze evolutie.

Ik ga het woord geven aan Gabriel en kijken wat hij erover wil zeggen.

Meg: Ik geef Kathryn even een momentje en ik verwelkom Gabriel bij onze familie. Welkom! Ik ben zo blij dat je vanavond bij ons komt.

Gabriel: Gegroet iedereen! Ja, dit is Gabriel … en hallo Meg! Natuurlijk zijn wij allemaal heel vertrouwd met je radio-uitzending en je bijdrage daaraan en wij bedanken jou. En ja, jouw kleine Budge is hier bij ons! Wij zagen haar de Zuil van Licht opkomen en ja: het is een gelukkig klein hondje!

Meg: Dank je wel!

Gabriel: Ik wil wat meer vertellen over wat er deze week gebeurde. U weet hoe moeilijk het is voor diegenen die erbij waren om het te beschrijven – omdat elke dag zo vervuld was van verbazingwekkende verrassingen en met veel warmte en Liefde. Maar ik kan het een beetje aanvullen. Ik denk zelfs dat ik wat ga vertellen over een aantal van de grote gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden.

Zoals u wellicht gehoord heeft waren er mensen aanwezig van over de hele wereld: Australië, Europa, Mexico, Paraguay … en velen die in het Midden-Oosten hebben gewoond. Velen van hen hebben over de hele wereld gereisd en dus was er een breed en prachtig begrijpen van internationale culturen vertegenwoordigd binnen de groep. Naarmate zij elkaar leerden kennen in deze heel nauwe en hardwerkende groep, bood iedereen zijn informatie aan en vroeg de hulp van de anderen om hen te helpen hun trilling te verhogen, om alles op te ruimen dat wellicht nog was achtergebleven van elk programma dat zij ooit volgden, tot het laatste restje duisternis dat nog in hun systeem aanwezig was. Zij hebben allemaal heel hard gewerkt om dat te bereiken.

Velen van u weten dat – wanneer u eenmaal de sleeper cel verwijderd heeft – er dan toch nog de neurologische verbindingen achterblijven, waar uw lichaam aangepast was aan de programmering, en waar uw breinverbindingen en de verbindingen in uw lichaam de oude gedachtevormen bij zich droegen.

Dus nu is het proces – het belangrijke werk dat gedaan moet worden – dat iedereen die oude verbindingen moet opruimen en ze moet vervangen door een nieuw denken, een nieuw voelen, nieuwe ideeën, nieuwe manieren van spreken … en dus werd het programma ontworpen zodat iedereen, na de eerste inleiding bij dit werk zou begrijpen, dat van hen verwacht werd dat zij zich volledig bewust zouden zijn – op ieder ogenblik – van elk woord, elke gedachte en elke handeling gedurende die hele week.

Als u dit zelf probeert zult u beseffen dat dat een hele opgave is. Maar het is ook de manier waarop u zich aan al die duisternis kunt ontworstelen, waarin u gedompeld bent geweest gedurende uw hele leven. Er is niemand die hier niet door is beïnvloed.

De eerste openbaring kwam dus toen de man uit Zwitserland door Christine bekend werd gemaakt als iemand die de blauwdruk meedroeg voor de Levensboom. Maar de blauwdruk die hij meedroeg was degene die de schade en de verminkingen kon herstellen die aan de Levensboom waren toegebracht, gedurende het proces van het afdalen naar de lagere trillingen op planeet Aarde.

Dus was er een ceremonie binnen de groep, waar ze allemaal samenkwamen om eerst doorheen de grote Zuil van Vuur te gaan, om alle duistere energieën weg te nemen, en daarna hebben zij een groep gevormd rondom Jacques, zodat hij dan zichzelf kon plaatsen – omdat hij in zichzelf de codes meedroeg om de Levensboom te herstellen. Dus heeft hij zichzelf aangeboden als de blauwdruk om de grote Levensboom te herstellen en te healen.

Dit zal vanaf nu een onvoorstelbare uitwerking hebben op de hele Aarde, alle wezens, alles wat leeft … het was zulk een ontroerende ervaring en het bracht iedereen een diepgaand besef dat er iets prachtig had plaatsgevonden. Zij keken naar elkaar in verwondering en dachten: ‘wat een fenomenaal iets’! Dit was Jacques ZELF die de code droeg … en toen snapten ze dat elk van hen een stukje van de puzzel meedroeg en dat dat naar boven zou komen.

Ongeveer op de helft van de retraite ontdekten ze dat een deelnemer uit Engeland feitelijk de incarnatie van AE Gabriel was en tijdens zijn sessies van Visual Centering kwamen ze erachter dat aan de rechterkant van zijn brein – boven en naast zijn oog – hij de ‘zwarte doos’ meedroeg die de codes bevatte voor de oorspronkelijke duistere cel. De cel die in elk geïncarneerd mens was geïmplanteerd. Gedurende al die 26 000 jaren is er nooit een mens geïncarneerd zonder duistere cel. Dit was de overeenkomst met de duisteren, die bedoeld was hen ervan te verzekeren dat ze macht zouden hebben over de mensheid. Maar vanuit het standpunt van de Hemelse Schare was het natuurlijk een bewijs van hoe krachtig de mensheid is en hoezeer zij in staat is om het duister te overwinnen. En nu levert u allen daarvan het bewijs: door de duistere cel te verwijderen.

Die werd dus verwijderd uit het brein van Hoessein – natuurlijk hield ik toezicht en hielp ik daarbij – en de cel werd teruggegeven aan Vader/Moeder God, onze Bron … en opgelost in het veld van moleculen, teruggebracht tot het niets.

Hij herstelt zich goed, hij is een zachtmoedige geest en hij is sterk. Hij zal herstellen van de jaren van eenzaamheid en isolatie die hij ervaren heeft, omdat hij afwist van de duisternis in hem. Hij wist dat er iets was wat niet klopte en hij wilde anderen geen schade toebrengen. Daarom hield hij zich afzijdig en op afstand van anderen. Zodra de cel – de ‘zwarte doos’ zoals wij het noemen – verwijderd was, werd hij speels en kwam zijn gevoel voor humor naar boven … en leerde hij iedereen buikdansen (lacht).

Mijn hart liep over van Liefde toen ik dat zag. Mijn geliefde Zelf, degene die mij hier vertegenwoordigde, was een vriendelijke man … ondanks de moeilijke taak die hij op zich had genomen en ons hart leefde met hem mee, om de vreugde te zien die hij voelde toen zijn werk eindelijk klaar was.

En dit, mijn geliefde vrienden, is het einde van het Lucifer-project en van het lijden dat de mensheid ondergaan heeft vanwege deze overeenkomst met de duisteren. Ik geef toe: we zijn er allemaal mee akkoord gegaan om dit project te doorlopen. We hebben ermee ingestemd dat dit onze uitdaging en onze leerschool zou zijn.

Toen we hieraan begonnen wisten we niet hoe lang het zou duren en hoe moeilijk het écht zou zijn … en in de voorbije jaren is het zo ontzettend moeilijk geweest voor ieder van u omdat, toen de Reptilians van de planeet werden weggehaald in de zomer van 2013, wij niet verwacht hadden dat de Cabal – de 13 families die Vader beschreven heeft in zijn bericht – de vrijgekomen plaatsen zouden innemen. Het leek wel een kettingreactie: de Annunaki waren al eerder akkoord gegaan om te vertrekken en hun plaatsen werden ingenomen door de Reptilians. Toen die werden weggehaald nam de Cabal hun plaatsen in en werden zij nog gemener. De laatste paar jaren zijn dus heel moeilijk geweest voor ieder van u … daarvan zijn wij ons bewust.

Het zorgde voor een kronkel in het elektromagnetische veld en maakte het heel moeilijk voor ons om het project te voltooien. Het project dat wij voor u in gedachten hadden en dat gedurende duizenden jaren voorzien was. Maar uiteindelijk was het een kort uitstel en wij zijn zo verheugd om de veranderingen te zien, welke nu plaatsvinden.

Wij zullen hierover nog meer vertellen, ik zal u meer vertellen vanuit mijn standpunt over hoe het was tijdens al die levens … terwijl ik probeerde om greep te houden op wat de duisteren op de planeet deden … steeds maar weer reïncarnerend … ik zal u iets vertellen over hoe dat voelde:

Mijn Tweeling Vlam … zoals ieder van u … u weet wanneer u eenmaal uw Tweeling Vlam heeft ontmoet … dan kent u de diepgaande en diepe Liefde die er bestaat tussen Tweeling Vlammen, omdat u tot dezelfde ziel behoort. Zij was de Liefde van mijn leven en toen het ten tijde van Atlantis zover kwam dat zij meegevoerd werd door het gevoel en de verleidingen van de duisteren … toen brak mijn hart. Het voelde alsof ze … weggleed … en daarom hebben wij het Lucifer-project bedacht. Ik zou naar planeet Aarde gaan en telkens opnieuw incarneren bij de duisteren en mijzelf voordoen als Lucifer, de meest duistere van de duisteren, de meest machtige en degene die God het meest uitdaagde.

Ik had gehoopt, dat door onze intense verbinding ik haar zou kunnen terugbrengen naar het Licht. Maar als het eenmaal zover is, lijkt niets te gaan zoals we verwachten. In plaats daarvan werd ze verliefd op Lucifer. Daarmee leek het lot bezegeld van degene die ik had liefgehad. Zij werd de koningin der duisternis. Ze heeft vele levens geleefd als machtige, hele mooie en invloedrijke koninginnen, hertoginnen en zo meer in haar incarnaties. Eén van hen kent u wellicht: zij was Lucretia Borgia en in dit leven is zij koningin Elizabeth. Er waren er nog veel meer. Als u op zoek gaat naar de duistere koninginnen die incarneerden op Aarde, dan worden de meeste daarvan uitgebeeld door mijn Hope.

Na vele levens van recycleren bij de duisteren was haar ziel zo beschadigd, zo verwrongen door de bestraffingen en de martelingen en de verheerlijking – die nog de meest krachtige techniek van hersenspoelen is – haar ziel was beschadigd en toen zij in 4D recycleerde, keerde haar ziel nooit terug naar de hogere dimensies. Haar Hoger Zelf bleef in de lagere dimensies en er was dus geen mogelijkheid om haar te bereiken.

Uiteindelijk merkte ik, dat ik nauw contact met haar moest vermijden, omdat ik vreesde dat ik mijn ware gevoelens zou tonen … mijn afkeuring en afwijzing van wat zij deed. Dat was heel moeilijk en natuurlijk was zij zich veel meer bewust van mijn gevoelens dan gelijk wie. Bij haar was het veel moeilijker om die te verbergen – en dus moest ik haar ontlopen en naarmate de eonen voorbijgingen ging ik aanvaarden, dat degene die mijn Tweeling Vlam was geweest, dat niet langer was.

Ik had een eed afgelegd om dit project te voltooien, om verder te gaan als Lucifer, om de spion te zijn, om te trachten te bemiddelen en sturing te geven aan wat de duisteren deden … om mijn contact te behouden met de Hemelse Schare – hetgeen ik altijd ben blijven doen – zodat zij alert zouden zijn op wat er gebeurde. Ik kwam mijn belofte na en pas de voorbije week kwam het project echt tot een einde.

Nu kunnen wij allemaal een zucht van verlichting slaken. Er is mij beloofd dat er een tweelingziel in opleiding is voor mij. Ik zal niet alleen blijven … ik vind het jammer dat zij verloren is … maar het is belangrijk, nietwaar, dat de puntjes op de i worden gezet.

Lucifer was niet de gevallen Engel – het was Hope. En toen zij naar de Tempel van Licht werd gebracht, heeft zij geweigerd tot op het laatste moment. Zij kreeg heel veel dispensaties vanwege mijn aanhoudende werk, omdat er nog hoop was dat ze tot inkeer zou komen … en omdat Vader en Moeder genadig zijn. Maar uiteindelijk heeft ze geweigerd en Hope is niet meer …

Ik zal niet rouwen, want zij heeft een keuze gemaakt vanuit vrije wil. Zij is een goed voorbeeld van iemand die verstrikt raakte in het duister … iemand die de aantrekkingskracht voelde in haar materiële lichaam in de lagere dimensies. Zij voelde zich aangetrokken tot duister, rijkdom, macht, heerschappij over anderen … het is verleidelijk. Het is een verleidelijke, mysterieuze aantrekkingskracht die mensen overkomt wanneer ze te dichtbij komen en te sterk gefascineerd raken door het duister. Dan komt er een punt waarop zij zich er niet meer aan kunnen onttrekken.

Zo voelde ik het aan en ik dank Kathryn en de anderen voor hun uitspraken hierover, maar het was mijn sterk aanvoelen dat dit soort duisternis nooit meer mag worden toegestaan. De voltallige Hemelse Schare ging unaniem akkoord en Moeder/Vader – onze grote Scheppers – hebben gezworen dat dit zal worden uitgevoerd.

U kunt allemaal opgelucht ademhalen. Er is nog wat opruiming nodig – zoals u dat vandaag zag – maar uw hulp bij deze vergiftiging van de Aarde … uw hulp wordt al gevoeld, het wordt al minder. Vanwaar wij zijn zien wij natuurlijk dat de Legioenen van Engelen en het Ashtar Commando onafgebroken werken. Het wordt minder. U zult voelen dat de blauwe lucht terugkeert. U zult de rust, de kalmte en de vreugde voelen die onze geliefde Terra voelt. Zodra de Liefde doorsijpelt zal ze in orde zijn, dankzij jullie allemaal. Dank u wel dat u om hulp heeft gevraagd, want wij kunnen niets doen zonder u. Dat leert u gaandeweg, het moet van u komen …

Dank u wel allemaal. Wij hebben het gevoeld, het in vraag gesteld en erom gebeden. Het opruimen zal doorgaan, maar de crisis is bezworen.

Er is nog zoveel meer te vertellen, maar voor nu wens ik u een hele mooie dag of nacht en een glorieuze morgen!

Ik ben uw Gabriel, Namaste.

Meg: Dank u Gabriel. Wow … ik weet niet wat ik moet zeggen. Dank je wel dat je je verhaal gedeeld hebt. Het betekent veel voor ons dat jij ons deze informatie toevertrouwd in ons hart. Dank u.

Hallo Kathryn!

Kathryn: Ja, dank je wel Meg. Het was een heel ontroerend verhaal. Er waren momenten dat ik het moeilijk had om te beschrijven wat Gabriel zei. Ik denk zelfs nog steeds … ook al is hij objectief en weet hij dat het klaar is … dat hij er toch hartzeer van heeft.

Het is zulk een dramatische en ontzagwekkende en ontroerende tijd geweest, om te zien hoe dit zich ontvouwde … en er was méér … met iedere gebeurtenis was het zo overrompelend en ook moeilijk om op te nemen, omdat alles zo snel ging. We zijn het nog steeds aan het verwerken, aan het opnemen, we overdenken het nog steeds … en soms is het zelfs moeilijk om het te bevatten, zoals je uit deze verhalen kunt opmaken … maar het is ook zo geruststellend om de waarheid te weten. En wanneer deze verhalen verteld worden klinkt het zo logisch. Alles lijkt gewoon op zijn plek te vallen op zulk een redelijke manier … ook al … weet je, als we dit verhaal vijf jaar geleden hadden verteld, hadden de mensen het onmogelijk kunnen opnemen.

Maar met wat we nu weten over Lucifer en nu ook over Gabriel … gaat het allemaal kloppen. Het begint allemaal te kloppen.

Kathryn laat de bellers aan het woord.

Engelstalige audio-versie van dit bericht:
http://www.blogtalkradio.com/channelpanel/2015/03/12/fathersource-soul-studies-the-true-history-of-atlantis-and-beyond

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.