BTR: Seksualiteit en Liefde

BTR: Seksualiteit en Liefde – Healen van de duistere gedachtevormen
8 april 2015

love

Begintune: Happy – Pharell Williams

Meg: Goede avond iedereen en welkom bij de BlogTalkRadio/Channel Panel van Dr. Kathryn May. Vandaag is woensdag 8 april 2015.

Vanavond is onze presentator Dr. Kathryn May – en onze gasten zijn geliefde Sananda en AE Michael; zij zullen ons voorgaan in een gesprek met als titel: Seksualiteit en Liefde en het healen van de duistere gedachtevormen. Elk van de Meesters die vanavond luisteren zal deze avond afsluiten met een heel krachtige, persoonlijke boodschap aangaande dit onderwerp. Ik heb er de hele dag naar uitgekeken toen ik zag welk onderwerp het zou zijn. Hopelijk zullen we als er de tijd voor is ook nog wat van onze luisteraars horen.

Dit is Meg, uw medepresentator van dit programma, ik bel vanuit Georgia en Kathryn belt vanuit haar prachtige huis in New York. Goede avond Kathryn.

Kathryn: Hallo Meg, het is zo fijn om je stem te horen.

Meg: Ik heb de hele dag al uitgekeken naar dit onderwerp.

Kathryn: Ik hoop dat dit voor iedereen geldt. Ik was heel terughoudend om dit te doen en heb inmiddels gemerkt hoe beladen dit onderwerp is en wat een uitdaging dit is. We hebben een paar onderwerpen die we zullen behandelen, maar eerst zullen we de mensen vertellen wie we zijn … ik ben zeker dat we weer een paar nieuwe mensen erbij hebben.

Ik ben Kathryn en dit is mijn medepresentator Meg. Zij is onze huisdeskundige aangaande voeding, Chinese geneeskunde en acupunctuur en haar facebookpagina is: WisdomWithinMeg Davis. Ik ben Kathryn en onze website is whoneedslight.org, op deze website kun je alles vinden over het boek Who Needs Light? Hoe je het kunt bestellen, hoe je je kunt aanmelden voor onze email-berichten en de archieven van honderden gratis berichten, die ons gegeven zijn gedurende de afgelopen jaren.

Er staan een aantal dingen op de agenda: ik wil een brief voorlezen van één van onze luisteraars en lezers … en ik wil Christine vragen om even te vertellen over de informatie die zij heeft gekregen. Zij heeft een bijzonder bericht voor andere Lichtwerkers want het is een zware week geweest. Ik denk dat het voor iedereen een zware week is geweest.

Ik geef dus even het woord aan Christine want zij heeft een boodschap.

Christine: Hallo iedereen, hallo Meg.

Meg: Hallo Christine, het is zo goed om je stem te horen.

Christine: O, voor mij ook. Ik heb een bijzondere aankondiging voor iedereen, maar voordat ik dat doe wil ik gewoon een persoonlijke en hartelijke dankjewel zeggen namens mijzelf en allen hier in New York. Als u de berichten heeft gevolgd kunt u die vinden op whoneedslight.org en op onze facebook-pagina: who needs light – en als u de berichten niet rechtstreeks ontvangt meld u dan zeker aan. Ik wil dat nog even meedelen want zelfs wij die ze meemaken kunnen het nauwelijks bijhouden. Dus zorg ervoor dat u geen enkel bericht mist.

Ziet u, wij – net als alle Lichtwerkers over de hele wereld op dit moment – hebben zo veel gedaan, zo veel méér gedaan … en zelfs te midden van dat alles ben ik compleet overspoeld geweest met helende liefde en wensen en gebeden … en dat is constant geweest. Er gaat geen dag voorbij waarop ik niet honderden uitstralingen krijg via de Lichtwerker-radiogolven van verheffende steun … en ik wil iedereen bedanken vanuit mijn hart. Het heeft voor mij echt een verschil gemaakt; het is een heel interessante weg naar genezing geweest en ik genees … maar zoals velen van u weten verwijs ik naar wat Sananda vorige week ook heeft uitgelegd en wat ook is uitgelegd in eerdere berichten.

Ik ben geraakt geweest door een scalair wapen; ik ben echt lichamelijk/fysiek geraakt geweest … het is een heel verfijnd wapen waar de Cabal over beschikt. Wij hebben vernomen dat mogelijk ook andere Lichtwerkers elders in de wereld geraakt zijn geworden.

Dat is dus één van de redenen waarom ik even het woord neem, om iedereen te laten weten dat uw Medische Teams van de Galactische Federatie van Licht zich bewust zijn van uw toestand. Ik richt mij nu dus niet alleen tot diegenen die misschien geraakt zijn, maar tot alle Lichtwerkers en met name die, die echt in de voorste linies hebben gewerkt … die vlakbij intense hoeveelheden van dichtheid en duisternis zijn geweest. Nu is het moment waarop de Galactische Teams echt onze healing nog meer bespoedigen. De Lichtwerkers gaan nu individueel en collectief een diepgaande fase van healing in. Dit is heel opwindend omdat het de enorme doorgang – het grote Portaal – aangeeft waar we net doorheen zijn gekomen … èn het nieuwe plateau van Licht waarop we ons nu bevinden.

Het is dus een tijd voor genezing … u, elke Lichtwerker … wij kunnen allemaal ons Team om deze healing vragen … vraag het hen gewoon. Diegenen onder u die zo onvermoeibaar hebben gewerkt, staan nu al vooraan en zullen healing, zorg en upgrades ontvangen. Dit zal gebeuren terwijl u slaapt … en gedurende de dag. Het zal allemaal zo elegant mogelijk worden gepland in uw dagelijkse leven, maar weet gewoon dat wanneer u soms momenten ervaart van vermoeidheid of vreemde dingen voelt, dat het allemaal kadert binnen de healing voor Lichtwerkers die nu plaatsvindt.

Ik wilde dit belangrijke bericht even doorgeven en ik weet gewoon dat de Medische Teams heel veel geleerd hebben van mijn situatie, maar ook van die van Kathryn en van die van zovelen van ons en daar zullen ze gebruik van maken. Wij zullen allemaal de broodnodige en diepgaande healing ontvangen want wij staan nu, sinds de Bloedmaan, letterlijk op een volledig nieuw Niveau van Licht.

Dat is het goede nieuws dat ik heb, tezamen met mijn liefde en mijn zoenen en mijn dank aan iedereen. Het is gevoeld … en het heeft zoveel betekend. Bedankt Meg!

Meg: Dank je Christine! Ik weet zeker dat dit een verzachtende balsem zal zijn voor heel veel mensen en misschien kan ik nu ook die kramp uit mijn nek krijgen (Meg en Kathryn lachen).

Kathryn: O ja, dat …

Meg: Ja, dat! Vijf yogalessen, negen massages … en nu zegt Christine gewoon ‘het is voorbij’! Dat is geweldig!

Kathryn: Ik weet dat er heel veel Lichtwerkers dit nu, precies op dit moment, ook voelen. Wat een opluchting om te weten dat we echt, ècht geholpen worden! Het is dus welkom en het wordt op prijs gesteld … en het is heel erg nodig.

Vandaag heb ik een bericht laten uitgaan van Patricia Cota-Robles. Wij lazen een paar berichten die doorkwamen, onder andere van haar en van Sheldan Nidle en het was echt verbazend. Het leek wel alsof het bericht dat ik gisteren uitstuurde, dat van Patricia en dat van Sheldan een serie vormden, deel 1, 2 en 3.

Ze zijn nu dus echt structuur aan het aanbrengen in datgene waar wij aan werken en ze brengen het bijeen, zodat het gericht kan worden. Het bericht van Patricia ging over de geschiedenis van hoe wij tot een staat zijn gekomen waarin wij duistere gedachtevormen voortbrengen. Het is een prachtige uitleg en echt héél belangrijke achtergrondinformatie. Ik raad u aan om het echt te gaan lezen, als u dat nog niet deed. Het geeft echt aanvullende informatie over datgene waar wij nu voor staan, hoe het begon, hoe het zo erg kon worden en hoe we kunnen uitkijken naar een manier om er uit te geraken.

Ik ga nu een stukje voorlezen uit een brief die ik gekregen heb van Janet. Dit is zo mooi … het volgt op onze meditatie van afgelopen zaterdag … en dit is iets wat ik de laatste tijd steeds vaker hoor van Lichtwerkers die geweldige dingen doen over de hele wereld. Deze heeft ons echt verbaasd doen staan, dus Janet: ik hoop dat je luistert!

Dit is wat ze schreef: Ze luistert nu al een jaar en ze bedankt ons voor het werk dat wij doen. Ze zegt dat ze ons informatie wil geven over twee dingen en ze stelt zich kort even voor: ze woont in Dallas en ze channelt al 30 jaar. Ze heeft het grootste deel van haar leven besteed aan het verankeren van Liefde en Licht, het afwerken en opruimen van karma van iedereen die zij in haar leven is tegengekomen en mensen helpen ontwaken tot Ascentie.

Zoals ze zelf zegt: “Het was geen gemakkelijk leven, maar het was een leven van aanhoudend leren en groeien”.

Kathryn: Dat klinkt bekend, nietwaar? (lacht)

Verder met de brief … Wanneer ik luister naar wat jij doorgeeft, dan heeft mij dat geholpen om heel veel inzicht te krijgen, heel veel losse eindjes vast te knopen en méér Licht binnen te brengen.

Vijf maanden geleden kreeg ik de kans om een vakantie naar Firenze in Italië te plannen. Naarmate de vertrekdatum naderde kwam er meer informatie binnen … ik kreeg de opdracht om Liefde en Licht te verankeren onder de koepel van de Maria della Fiore basiliek. (Kathryn: in het centrum van Firenze, mocht u daar ooit geweest zijn) Toen ik verder plannen maakte, werd het januari en februari en werd de Cabal overgebracht naar de Tempel van Licht en kwam er meer informatie door, met betrekking tot de manier waarop de Verheven Meesters wilden dat er een Portaal werd geopend – doorheen de koepel (de Duome) – en ik moest daarheen gaan om die te verankeren.

Toen het maart werd besefte ik dat ik in Firenze zou zijn tijdens de Heilige Week, de tijd van het lijden en de wederopstanding van Jezus Christus. Ik kreeg te horen dat ik op zaterdag 4 april om 12 uur ’s middags naar de basiliek moest gaan, om er de energie te aarden.

Als astrologe heb ik de horoscoop van die dag bekeken en ik zag dat het een volle Bloedmaan was en dat de planeten een exacte vierzijdige piramide zouden vormen, waarna de energie van transformatie volop zou binnenstromen door de top ervan.

Dat was een ‘wake up call’! Zoals u weet was Firenze de bakermat van de Renaissance – de Verlichting. Iedereen die ooit iets betekend heeft, was daar toen: Leonardo da Vinci, Michelangelo, Galileo, Dante, Brunelleschi, de Medici en honderden ingenieurs, architecten en artiesten.

(Kathryn: (lacht) Volgens mij heeft ze net een handvol van onze Meesters opgenoemd.)

Verder met de brief … Ze waren allemaal daar. Mijn Gidsen zegden: “Het Portaal van 4 april verankert de nieuwe Verlichting voor Moeder Aarde. Om 12 uur ’s middags zal de Kennis van het jaar 2500 neerdalen door de koepel, om samen te vloeien met de kennis van de jaren 1500, net zoals het wormgat in ‘Interstellar’ (de film), en Firenze zal Europa en de Aarde eens te meer naar het Licht leiden. Het Portaal zal afgestemd zijn op de volle maan en duizenden zullen het Licht op Paaszondag ervaren.”

Dus afgelopen zaterdag van 11 tot 12 uur ’s middags hebben wij met ons twee het Portaal verankerd vanuit alle vier de Kardinale richtingen. Om 11.55 voelden wij allebei een enorme kou om ons heen en het Licht daalde af. Ik had echter niet meegekregen dat er zaterdag een maansverduistering was! Dat is niet best voor een astrologe, hè!? (Kathryn lacht)

Een uur later bereikte ons daar in Firenze uw bericht over het Bloedmaanportaal. Daar waren wij echt ondersteboven van. Wij waren zo vereerd om daar te zijn op dat tijdstip om de nieuwe Ascentie te verankeren. Nadat wij de basiliek verlaten hadden voelden wij ons herboren.

Kathryn: Nu volgt het tweede onderwerp – en dat is ook al zo mooi … dit is trouwens maar één van de vele e-mails die wij hierover hebben ontvangen.

Verder met de brief … Luisterend naar Jovine en Jade en Faith heeft het me echt verbaasd, dat zij zo snel zo ver zijn gekomen. Ze klinken helemaal niet meer als de jongedames die wij hoorden in de uitzending in februari, maar ook energetisch voelen zij niet meer als de zielen uit die tijd. Het is verbazingwekkend! Knuffels aan hen en aan u allen, omdat u de blauwdruk heeft onthuld en ons inzicht heeft gegeven in dit laatste, snode plan van de Cabal.

Het verklaart ook wat er gebeurd is met de kleindochter van een vriendin. Zij heeft tot 4 keer toe getracht om zelfmoord te plegen en doolt nu rond in de straten van Houston. Janet beschrijft haar astrologische kaart. Eerst begreep zij die niet zo goed, maar in het kader van de blauwdruk begrijpt ze het nu wel.

Een andere vriendin van ons schreef dat ze op bezoek was bij een bevriende familie. ‘Toen ik drie weken geleden daar was, heerste er grote bezorgdheid over één van de dochters. Zij had het gezin moeten verlaten omdat er zoveel problemen waren, ze was van huis weggelopen en was dus alleen. Het gezin maakte zich grote zorgen om haar, maar plotseling keerde deze week alles ten goede: ze zijn weer herenigd, met geheel nieuwe gevoelens zijn ze begonnen aan een hernieuwde relatie en ze zijn verbaasd over hoe alles zo snel veranderd leek te zijn.

Ze schreef ons en zei: Nu begrijp ik wat er gebeurd is … in drie weken tijd is dit hele gezin veranderd!’

We krijgen dus steeds meer getuigenissen hierover en wij horen graag van ieder van u die gelijkaardige ervaringen heeft, omdat het zo belangrijk is dat de mensen ook uitkijken naar deze veranderingen en ze zelfs kunnen verwachten. Dat zal het veel gemakkelijker maken om uit deze oude, ingesleten patronen te geraken: wanneer de ouders beseffen dat ze kunnen uitkijken naar die veranderingen en dat die echt al gaande zijn.

Dat was dus heel veel goed nieuws en het was ook leuk. Hoe interessant dat Janet ons schreef dat zij in de koepel in Firenze was op het moment dat wij hier de meditatie deden! Ik weet dat er wereldwijd Lichtwerkers op datzelfde moment ook hun aandeel hebben geleverd en het is zo opwindend om van iedereen te horen en te vernemen wat er gebeurd is en de gevoelens die daarop volgden. Alles ziet er hier zo stralend en helder uit. Ik keek uit het raam – het was een zonnige dag – en ik dacht ‘die boom daar, die is veel groener dan hij gisteren was!’.

Meg beaamt en Kathryn lacht …

Sananda heeft dus gevraagd dat wij dit zouden doen en Michael is hier al de hele tijd. Ze hebben gevraagd dat wij dit onderwerp zouden openbreken, over seksualiteit en Liefde … omdat – zoals zij het zegden – het is op deze planeet één van de meest problematische manieren om duistere gedachtevormen te scheppen.

Ik zei toen nog ‘o ja, daar moeten we het op de radio eens over hebben …’ maar ik kreeg steeds vaker van hen de herinnering: ‘het is cruciaal dat wij er nu over praten’. Ik zal na de uitzending ook nog een mail laten uitgaan naar iedereen, met daarin meer informatie.

Wat zij zegden was: ‘het is zo hardnekkig en zo duister … de ideeën en de gedachtevormen die zich hebben gevormd over seksualiteit, over relaties tussen mannen en vrouwen en alle mogelijke ideeën over seks en wat dat betekent …’ Toen ik hierover sprak met mijn lieve vriendin Louise gaf zij mij een heel aantal ideeën over wat er vandaag aan bod kon komen. Ik heb toen mijn hoofd geschud en ik dacht: ‘Lieve help, ik kijk naar de wereld en het lijkt wel een woestenij van mensen, die beschadigd zijn door de verschrikkelijke gedachten die zijn uitgestuurd over wat dit allemaal is en wat het betekent.’

Dus … (ze lacht) … eerst wil ik iedereen vragen om alstublieft diep adem te halen … hou u klaar om van streek te raken en overrompeld te worden … niet van streek raken op een negatieve manier, maar misschien is het soms moeilijk te vatten … en om erop voorbereid te zijn. Wilt u mij ook alstublieft niet aanvallen? Denk eraan: ik ben slechts de boodschapper! Men heeft mij gevraagd om deze uitzending te doen en ik ben er ook op gewezen dat dit echt absoluut een mijnenveld is. Een mijnenveld van duistere gedachtevormen, waar wij ons gezamenlijk in zullen begeven.

Ik zeg dit opdat iedereen diep zou ademen, zich zou terugtrekken op zijn meest vredige plek en zich echt klaar houdt om dit uit te pluizen. We gaan hier dus doorheen en we verwelkomen … we zullen later wel vragen beantwoorden … maar eerst horen we van Sananda en Michael. Maar ik wil dat iedereen goed weet … en ik zal het nog wel een aantal keren herhalen: wij zullen het op geen enkele manier gaan hebben over … oordeel, moraliteit … ‘dit is goed, dat is slecht’, ‘doe dit, doe dat niet’ … niets van dit alles. Waar wij naar op zoek zijn is naar een gesprek over dit onderwerp, om erover na te denken op een dusdanige wijze, dat het ons naar Hogere Dimensies zal brengen – in elke zin van dat woord … onze gevoelens, onze gedachten, wat wij waarnemen … alles daar omheen.

Zoals zij ons gezegd hebben: ‘dit was de fabriek van de duistere gedachtevormen. De hele kwestie rondom seksualiteit bracht duistere gedachtevormen voort over de gehele planeet – en wij moeten het stopzetten, want even snel als ze worden weggehaald worden ze ook weer voortgebracht en zo wordt onze doelstelling ondermijnd’. We hebben dus een volledig nieuw begrip nodig en we moeten ook zover komen dat wij het anderen kunnen laten begrijpen. We zullen er dus aan beginnen en waarschijnlijk is hier méér dan één sessie voor nodig. Ongetwijfeld zullen we het er ook volgende week nog over hebben.

We beginnen nu met Sananda en dan wil AE Michael ook nog met ons hierover praten. We zullen dus twee standpunten krijgen van onze vrienden Hierboven, en zij hebben beslist wel een breder overzicht van datgene waar wij het over hebben. Wij verwelkomen dus hun waarnemingen en hun bijdrage. Ik wil de mensen er nog eens aan herinneren: het gaat niet om religie, het gaat niet over moraal, niet over wat u wel of niet moet doen … wat wij hier willen gaan doen is: dat allemaal doorbreken.

Ik ga nog een beetje voorbereidend werk doen en de mensen eraan herinneren dat wij uit een tijd komen waarin alles wat te maken had met seks, altijd samenhing met schuld en schaamte en iedereen moest zich daar vies en slecht door voelen. Vervolgens kwam er een tijd waarin het juist werd aangemoedigd, er werd gezegd: ‘als het goed voelt, dan moet je het doen’. Dat heeft zeker evenveel mensen in verwarring gebracht als die eerste tijdspanne had gedaan. We waren dus eigenlijk van de regen in de drup beland.

Het heeft mensen over de hele wereld geraakt … ik sprak met Ruiz uit Paraguay en hij zei: ‘weet je … dit heeft huwelijken kapot gemaakt, dit heeft relaties vernietigd, het heeft de mensen verward en verdrietig gemaakt … ze wisten niet hoe ze erover moesten praten, ze wisten niet wat ze moesten doen en iedereen was ongelukkig’. Laat ons dit onderwerp dus aanboren en laat ons elkaar helpen om dit te begrijpen, op de meest diepgaande wijze.

Goed dan (Kathryn zucht diep) … ik ga het woord geven aan Sananda en hem in het diepe laten duiken (lacht) … Hier gaan we dan!

Meg: Dat was een volmaakte inleiding, Kathryn … dank je! Ik denk dat we nu wel allemaal diep adem hebben gehaald en ik heet onze geliefde broeder Sananda welkom. We zijn zo blij dat je er bent.

Sananda: Gegroet iedereen en hallo Meg! Ik ben zo blij om hier te zijn! Ja, ik erken dat ik gevraagd heb om dit vanavond te doen, omdat het zulk een belangrijk onderwerp is. Maar ook omdat er afgelopen zaterdag zo’n prachtige atmosfeer was op de planeet. Alles sprankelde, wij konden het zien!

Maar … niet meer dan een uur later, werd alles alweer duister. Vanwaar wij stonden konden wij zien dat veel daarvan … wolken van duisternis … afkomstig waren van mensen die dachten aan-, luisterden naar-, keken naar-, of betrokken waren bij … iets wat te maken had met seks.

Dat was voor ons echt wel … pijnlijk om te zien. Ik weet – toen ik het er eerder met Kathryn over had – dat zij het gevoel had dat het moeilijk zou worden om er vanavond zelfs maar over te praten. Het bracht haar tot tranen, wanneer ze dacht aan hoeveel mensen hieronder lijden … en wanneer ze dacht aan zoveel mensen die hun leven geruïneerd hebben zien worden door iets wat te maken had met seksualiteit … een seksuele ontmoeting die fout liep, een relatie die kapot ging … het is tragisch … Maar dit is het laatste bolwerk van de Cabal. Deze ideeën werden de wereld ingestuurd en nu lijkt het wel alsof zij een eigen leven hebben. Zelfs nadat de Cabal werd ‘afgesloten’, bleven deze ideeën toch nog de ronde doen.

Er is een onderbreking vanwege technische problemen.

Kathryn: Sorry hiervoor, mensen. Het is wel interessant dat wij precies op dat moment werden onderbroken. Maar hier zijn we terug! Ik ga Sananda weer het woord laten nemen.

Meg: Wij verwelkomen Sananda weer bij ons programma en dan gaan we verder.

Sananda: Hallo Meg! Ja, we zijn er weer en Ashtar houdt nu voor ons de lijn vrij. Beter dan dat kun je het niet krijgen! Waar was ik? … Ik weet niet exact het moment waarop we werden onderbroken, maar ik vertel gewoon verder mijn eigen verhaal.

Toen we uitkeken over het landschap maakte Kathryn zich er echt zorgen om, dat ze er vanavond misschien over zou kunnen praten. Ze was echt in tranen als ze eraan dacht hoe moeilijk het is om hierover te praten en hoe pijnlijk het voor zoveel mensen is, om een leven te leiden waarin ze zich nooit echt op hun gemak hebben gevoeld.

Het elkaar na zijn, genieten van een seksuele relatie die vervuld is van Liefde … daar willen wij nu bij helpen. Dit is wat wij voor iedereen willen … het is tragisch als je bedenkt dat hele beschavingen zo afgekeerd zijn geworden van de meest fundamentele verbinding met God. En zoals Patricia Robles zei – zij noemt zichzelf meestal Patricia Cota-Robles – in haar bericht: dit begon heel, heel lang geleden met het loskoppelen van God … vanuit het idee dat de vrije wil gebruikt kon worden om kwaad voort te brengen.

Zodra de mensheid duistere gedachtevormen begon te denken en hun energie en vrije wil ging gebruiken om dingen te doen die onvriendelijk waren of losgekoppeld waren van God … toen raakten zij losgekoppeld van hun eigen hart. Naarmate dat méér pijn ging doen en steeds meer mensen van elkaar vervreemden … kwam men op het idee dat als je je hart afsluit, je dan veilig zult zijn.

Maar hoe meer je je hart afsluit … des te minder verbinding heb je met God en vooral ook: des te zwakker wordt je verbinding met Moeder God, de Bron van Liefde, Gevoeligheid en het Scheppende Vermogen van Liefde. Wij hopen dat u in staat zult zijn om die opnieuw op te wekken in uzelf en ze aan anderen te leren.

Waar wij het over gaan hebben is niet ‘seks’, want seks is een woord dat bedacht is door de Cabal, als beschrijving van iets wat leeg en betekenisloos is. Het is een vorm van lichaamsbeweging, net zoiets als aerobics. Het heeft niets te maken met Liefde of eerbied of de Heilige Verbinding tussen twee mensen die intens van elkaar houden. Daarzonder … zonder dat gevoel van veiligheid en verbondenheid, stille genegenheid en boven alles vertrouwen, kan er geen Heilige Verbinding zijn, die ons in staat stelt om werkelijk te scheppen.

Ik ga het hebben over creativiteit en dan bedoel ik niet enkel de voortplanting. Wij hebben het met u gehad over hoe u kunt scheppen, vanuit uw gevoelens en uw gedachten. Voor mensen is het zo: u schept! Elke keer als u een intense gedachte heeft in combinatie met een gevoel … dan schept u iets. U zult ofwel een duistere gedachtevorm scheppen ofwel een Licht-gedachtevorm. Elke keer als u iets intens aanvoelt, dan schept u.

Wij willen ècht dat u dit begrijpt: er is geen enkel sterk gevoel of een gedachte, die geen schepping voortbrengt. De energieën stijgen nu tot een dergelijk niveau, dat dit nog sneller en nog intenser plaatsvindt dan ooit voorheen. U zult het zelf voelen … elke gedachte, elk gevoel wordt onmiddellijk uitgestuurd in de atmosfeer – u zult het voelen, maar anderen ook!

Wanneer wij het dus hebben over relaties en Liefde, dan moeten we het eerst hebben over de kostbare verbinding: eerst die met God, door de Roze Vlam van Moeder God – die u in uw rechter hersenhelft voelt – te combineren met de Blauwe Vlam van Vader God in uw linker hersenhelft en de combinatie van die twee, de Violette Vlam, in uw hart en uw geest …Allemaal verbonden wanneer u het kanaal opent dat wij u geleerd hebben: van uw kruin helemaal omlaag door uw lichaam, naar het centrum van de Aarde.

U zult dat Lichtkanaal kunnen voelen. Dit kanaal stelt u in staat om u diepgaand en blijvend te verbinden met God. In die staat van Verbinding voelt u de Liefde in uw hart, voelt u vrede in uw geest … en vanuit die staat is het mogelijk om u echt te verbinden met anderen; om een rustig, vredig en aangenaam gevoel te krijgen, waardoor u oprecht de mensen om u heen zult kunnen Liefhebben – zonder strijd, zonder innerlijke strijd … zonder angst ook, want er is niets om bang voor te zijn als u verliefd wordt! Het idee dat mensen bang zijn om elkaar nader te komen is tragisch … zeker wanneer zij van elkaar willen houden. Dat is onvoorstelbaar triest … dat is een onvoorstelbaar tragische wending. Wij willen u helpen om dat te healen.

Wanneer dan twee mensen de verbinding hebben gemaakt – van hun hart naar hun geest en naar God – dan is het mogelijk om iets te ervaren wat volledig anders is dan wat de meeste mensen tot op heden ooit hebben gevoeld.

Stel u uzelf voor met uw dierbaren. Het hoeft niet iemand te zijn tot wie u zich seksueel voelt aangetrokken. Kijk gewoon eens om u heen naar hen van wie u houdt. Denk aan het gevoel, de warmte die u overspoelt, het rustige gevoel van vrede en tevredenheid wanneer u uzelf toestaat om gewoon bewondering te hebben voor de mensen rondom u.

Het is heel goed mogelijk om enkel maar om iemand te geven, zonder méér te willen, zonder een economische uitwisseling – laat het ons zo noemen … Zovele van uw relaties zijn vergelijkbaar geworden met wat u ‘zakelijk’ kunt noemen. Ze zijn economisch geworden in de zin van: ‘ik doe iets voor jou, jij doet iets voor mij’, ‘geven en nemen’, ‘voor wat hoort wat’, want ik sta bij jou in het krijt en jij bij mij … want seksualiteit is in dat systeem afgegleden naar grote diepten.

Denk er eens over na: mannen en vrouwen hebben geleerd om seks uit te wisselen, om seks te geven alsof het een gebruiksvoorwerp is. Natuurlijk is daar zoals het genoemd wordt ‘het oudste beroep ter wereld’ … helaas is dat niet uitgestorven … het is springlevend in vrijwel elke relatie waar vrouwen – vanwege het feit dat ze zich onderdrukt voelen of zijn – zich bijna gedwongen voelen om hun macht uit te oefenen … en de mannen worden daardoor gedwongen om te gaan eisen wat ze willen en de vrouwen moeten voorzien in die behoeften.

Dat is generatie na generatie steeds verder afgegleden, tot het punt waarop de vrouwen boos zijn en niets meer willen, of boos zijn en gaan eisen … en mannen zijn boos en van streek, dus zij gaan op hun beurt eisen stellen … en ze weten niet waarom; ze begrijpen niet hoe het zover heeft kunnen komen.

Waarom zou een man denken dat seks iets is wat een vrouw hem moet ‘geven’? Waar zijn die ideeën ooit ontstaan, dat een vrouw een gebruiksvoorwerp heeft dat zij kan inzetten om iets gedaan te krijgen of om zich staande te houden of haar in een nadelige positie te houden?

Laat ons al deze ideeën en gedachten achter ons laten. Gelijkheid betekent: gelijkheid in elke zin van dat woord! Dit is niet alleen wat wij nodig hebben, het is ook waar wij vol spanning en heel blij naar uitkijken: het idee dat iedereen kan genieten van relaties die niets te maken hebben met gelijk welke economische uitwisseling, maar gewoon met eerbied, Liefde, waardering, genegenheid en vertrouwen …

Dit is iets wat ik héél intens geleerd heb in mijn relatie, toen ik hier was op planeet Aarde met Maria Magdalena. Zij leerde me dat het niet nodig was om gelijk welke moeilijke gevoelens of onrust of gelijk welk ongemak te voelen, wanneer twee mensen de Heilige ervaring delen van fysiek samenkomen. God waakte over ons, wij waren altijd in de omarming van onze Moeder en Vader en wij hebben geleerd dat creativiteit en seksualiteit hetzelfde zijn.

Het is niet de enige manier om samen creatief te zijn, natuurlijk … maar het is een intens mooie manier om eerbied te betonen en deel te nemen aan het mede-scheppen van Leven, van het Leven zèlf. Op die manier scheppen wij werelden … soms scheppen wij kinderen, maar wij zijn altijd bezig met het scheppen van energie die vervuld is met Licht. Wij scheppen letterlijk werelden.

Wanneer je je geest verbindt met je energie, je passie en je liefde … en je verbindt die met een ander wezen en jullie zijn in overeenstemming, dan is datgene wat jullie scheppen prachtig, diepgaand of ingrijpend. Hoe meer intensiteit, hoe meer schoonheid u in die ontmoeting, die relatie brengt … des te grootser is datgene wat u schept.

Ziet u nu: er is geen strijd nodig … geen onenigheid, geen ongemak en er zijn geen sluimerende gevoelens van schaamte, schuld of verdriet! Dat kan toch niet, wanneer u net gezamenlijk een wereld heeft geschapen van schoonheid?

Laat elke ontmoeting die te maken heeft met seksualiteit in zich dat gevoel van eerbied meedragen en van diepe zorgzaamheid voor wat het ook is wat u schept. Het is niet zo moeilijk om te praten met Moeder en Vader, om met hen de opwinding in uw hart te delen, de spanning, de blijdschap van het één zijn met Moeder en Vader tijdens het scheppen … daarvoor zijn wij gemaakt! Daarvoor is ieder van u gemaakt: om te scheppen. U schept met uw gedachten en uw gevoelens en nu past u dat idee gewoon toe, overal en altijd op elk gevoel wat te maken heeft met seksuele uiting.

Het moet altijd in zich de erkenning dragen dat dit iets Heilig is … het is een geschenk dat wij hebben gekregen van onze Moeder en Vader. Het maakt ons krachtig … krachtig … dat mogen we niet licht opvatten! Maar wanneer je het waardeert, wanneer je beslist om dit geschenk, uw vermogens, uw energie, uw passie te gebruiken om samen iets te scheppen … dan is dat prachtig, wonderbaarlijk en u zult die ervaring nooit vergeten! Wanneer u zoiets deelt met een ander mens, dan is dat onvergetelijk!

En dat, Geliefden, wordt dan de fundering – de lijm – voor de meest prachtige relatie die u maar kunt scheppen met een ander mens – een partner. Het schept ook een intens liefdevolle atmosfeer voor kinderen. Elk kind dat op deze manier wordt geschapen en terecht komt in een gezin waarin het omringd wordt door deze vorm van Liefde, zal zich altijd veilig en oprecht geliefd voelen.

Het betekent ook dat elk koppel dat op deze manier voor elkaar voelt en met elkaar omgaat, een Zuil van Licht wordt. En dat Licht straalt uit, overal om hen heen … hun gezin voelt het, hun vrienden voelen het … het straalt uit doorheen het hele huis. En u zult zien … dat sommige huizen als het ware ‘stralen’. Dat zijn huizen waar mensen wonen die deze prachtige kennis delen, de kennis van hoe ze geluk kunnen scheppen.

Ik heb u een beeld gegeven van hoe u met uw partner geluk kunt scheppen. Ik hoop dat er veel gezinnen zijn waarvan beide partners nu luisteren, want u heeft iets héél moois om naar uit te kijken, wanneer u deze mooie manier van ‘zijn’ tezamen beoefent. U kunt het niet ‘fout’ doen … en hoe méér u investeert van uw hart, uw diepste gevoelens, uw vertrouwen en uw genegenheid voor de ander … des te wonderbaarlijker wordt het en des te meer zullen uw scheppingen diepgaand en blijvend zijn.

Ik zeg het nogmaals: u bent scheppers … u schept iets … telkens wanneer u met iemand anders sterke gevoelens deelt, dan schept u iets. U kunt een enorme duistere gedachtevorm scheppen – of u kunt een kristallen paleis scheppen. Elke keer wanneer u dat kristallen paleis schept, wordt het schitterender, groter en biedt het nog meer bescherming. Het wordt nog stralender en nog meer een deel van wie u bent.

Ik hoop dat ik u een beeld heb kunnen geven van wat er mogelijk is. Het is niet alleen mogelijk … het is waarvoor wij gemaakt zijn! In uw hart, in het diepst van uw ziel wéét u dat dit wáár is. U heeft het zelfs al ervaren: in vorige levens, in Hogere Dimensies. Iedereen heeft dit glorieuze gevoel ervaren van te scheppen met iemand anders, met de zegen van onze Moeder en Vader.

Daarom laat ik u nu met deze gedachte. Ik hoop dat u elke mogelijke inspanning zult doen om niet te trachten het te laten passen binnen een intellectueel kader, niet te trachten te begrijpen wat ik gezegd heb … ik hoop dat u gewoon zult luisteren naar de gevoelens die ik u met deze woorden gegeven heb. Als het nodig is, dan kunt u er nog eens naar luisteren. Er zal een opname beschikbaar zijn.

Zorg ervoor dat u het niet tracht te vergelijken met iets, dat u niet gaat oordelen … het is niet iets wat u op intellectuele wijze kunt leren. U hoeft hiervoor geen gebruik te maken van uw linker hersenhelft om het te analyseren, uit te pluizen of te vergelijken met iets wat u al weet. Ik wil u alleen helpen om los te komen van al de oude gedachtevormen, die geschapen werden om te voorkomen dat u zou ervaren wat ik net beschreven heb. Waar ik het over heb, is de meest diepgaande, meest opwindende, meest aangename, spannende en mooie vorm van Liefde – en ieder mens zou die moeten kunnen ervaren.

Sommigen kunnen ervoor kiezen om in één of meerdere levens een partner te hebben. Misschien zijn er ook levens waarin u ervoor kiest om alleen te blijven. Dat verandert niets aan het feit dat u diep in uw onderbewuste geest, dit gevoel van creativiteit en het weten dat u in staat bent tot deze vorm van creativiteit, met u meedraagt. Wanneer u dit ervaart met een ander mens die ook in belichaming is, dan zult u begrijpen wat wij bedoelen en wat ons aandeel is – tezamen met Moeder en Vader – in de manier waarop wij leren scheppen.

Het behoort allemaal tot één geheel, nietwaar? Wanneer wij zeggen dat wij allen één zijn, dan bedoelen wij dat wij dit allemaal tezamen scheppen. We kunnen Liefde, schoonheid, genegenheid en troost voor elkaar scheppen. Of we kunnen ellende en pijn, strijd en ongemak scheppen.

Nu dan, zie uzelf op die kruising staan en loop met mij mee naar het Licht, waar er alleen maar de Schepping is van een Nieuwe Wereld die wij gezamenlijk vorm geven, ons voorstellen en ontwerpen.

Doe met mij mee, geliefden, werk met mij mee aan deze prachtige schepping en draag samen met uw partner uw steentje bij hier op het oppervlak, door de meest prachtige gedachtevormen en de mooiste emoties en ervaringen te scheppen, die blijvend zullen zijn en u beiden zullen omringen met Liefde.

Nu wil onze geliefde Michael ook met u komen praten. Ik geef daarom het woord even terug aan Meg, dan kan Kathryn even overschakelen. Hallo Meg …

Meg: Ja, Sananda, dank u!

Kathryn: We gaan rustig verder luisteren naar wat Michael te zeggen heeft. Ik heb hier niets aan toe te voegen. Eens kijken wat Michael ons wil vertellen. Michael is hier en hij lacht. Hier komt hij! Ik denk dat hij de leuke informatie gaat geven.

Meg: Welkom Michael!

Michael: Hallo liefje. Ja, ik ben het, Michael. Wel, Sananda … dat was echt heel mooi en zo geruststellend. Ik ben zo blij dat Sananda die toon heeft gezet voor ons, want het is zo belangrijk dat mensen begrijpen, dat dit iets moois is waar we het over hebben. Het gaat niet om het rechtzetten van foute ideeën of het leren van nieuwe regels of veranderen wie u bent, wat u doet, wat u denkt … nee … Dit gaat over het vinden van uw hart, het ontdekken van uw verbinding met het diepste kanaal naar Moeder en Vader God.

Laat het ons vergelijken … ik ga de les een beetje verder brengen. Als u denkt aan wat Vader en Moeder doen … wij noemen hen beiden soms Schepper of Bron … Zij zijn de essentie van Schepping … zij zijn de werking, het element, de energie … zij zijn feitelijk ‘Schepping’ …

Kathryn: Ik vraag mij af waarom wij dit vreemde geluid op de lijn hebben. Maar goed, iedereen, luister goed naar mij: we gaan dit negeren. Ik weet zeker dat er méér dan voldoende zijn die dit gesprek willen verhinderen. (Kathryn probeert nog iets aan te passen). We zullen wel zien.

Michael: Denk aan Moeder en Vader. Zij zijn zèlf de Schepping, zij zijn de energie van Liefde. Wat Sananda beschreven heeft … IS de energie van Liefde. Wij hebben een rechtstreekse verbinding met Moeder en Vader. U daar op de grond heeft een rechtstreekse verbinding met Moeder en Vader. Telkens wanneer twee of méér mensen samenkomen en die verbinding met Vader en Moeder ervaren, dan kunt u niet anders dan helpen bij het scheppen van Lichtvormen: schoonheid in gelijk welke vorm of met gelijk welke eigenschap die u verkiest – maar wat u dan gezamenlijk schept, is Liefde.

Ziet u hoe eenvoudig het is? Er hoeven geen honderden vragen te zijn zoals ‘wat nou als ik getrouwd ben en ik ontmoet een mooie vrouw en ik voel mij sterk tot haar aangetrokken …’? Ja? En wat dan nog? Vrouwen zijn aantrekkelijk voor mannen. Mannen worden aangetrokken door vrouwen … geniet ervan!

Maar: de ervaring van seksualiteit – en merk op, dat ik NOOIT het woord ‘seks’ gebruik! Dat is de omschrijving voor de meest basale en betekenisloze ervaring tussen twee mensen. Als u eenmaal geproefd heeft van het verbonden zijn met Moeder en Vader, op de meest heilige en glorieuze manier … waarom zou u dan iets willen dat zoveel minder is, dat zoveel minder gevoel heeft en waarmee u iets duisters schept … want bedenk goed, geliefden: u schept! U schept ofwel duisternis ofwel Licht – en u kiest op elk moment van elke dag ervoor wat u gaat doen. Wanneer de energieën verhogen is er geen keuze of u wel of niet schept. U schept altijd. Tijdens uw dagelijkse bezigheden, met elke gedachte en elk gevoel, schept u iets.

Waar wij het nu over hebben is het scheppen van de meest glorieuze, de meest verfijnde vormen van schoonheid en Liefde. Soms, wanneer u de afwas doet en u zich een grap herinnert, dan schept u een klein bubbeltje van gelach en dat straalt uit naar buiten. Het zal uw keuken vullen met zeepbellen en met lachbellen. U kunt niet anders dan iets scheppen. Natuurlijk: als u denkt ‘O, hier heb ik een hekel aan, ik wou dat ik iets anders kon doen’, dan schept u een duistere wolk. Die zal uw keuken vullen met gevoelens van depressie en wanhoop.

Laat ons dat dus nu wegvegen en in plaats daarvan Lichtvormen scheppen. Ik zie dat u hierover nadenkt … ‘O lieve help, je bedoelt dat ik hier gewoon mee kan spelen! Ik kan hiermee experimenteren! Ik kan naar mijn tuin lopen en ik kan kleine bolletjes scheppen. Ik kan naar de planten kijken en naar hen glimlachen en tezamen scheppen wij dan een kleine Lichtbol!’

Ja, dat klopt … inderdaad, dat kunt u! En hoe gezonder en sterker de plant, des te groter zal de Lichtbol zijn die u samen kunt scheppen. Ga naar uw favoriete boom, leun er tegenaan, leg uw hart tegen de boom en zeg tegen hem: “laat ons tezamen een prachtig beeld scheppen … een beeld van Licht … laat ons tezamen iets moois uitstralen”. Adem dan samen met de boom en kijk wat u kunt scheppen … u ziet het al voor u, nietwaar? Het is wonderbaarlijk!

Probeer het nu eens met uw huisdier. Het is gemakkelijk om van je hond, je kat of je vogel te houden. Kijk naar je lievelingsdier. Bekijk hen liefdevol en natuurlijk bekijken zij u ook liefdevol! Ze hebben u altijd al aanbeden … ze wilden alleen dat u het zou opmerken. Wanneer u hen liefdevol bekijkt, hen aanraakt en in hun ogen glimlacht … kijk dan eens naar de prachtige Lichtbol die u net geschapen heeft. Hij zweeft verder, vult de lucht in uw huis met een bijzondere, zuivere geur – als een frisse oceaanbries – en een gevoel van Lichtheid dat uw hart zal verheffen.

Nadat u dit gedaan heeft met iedereen in uw omgeving, zult u wandelen in een wereld die vervuld is van Licht en sprankelende, glinsterende kleine moleculen die u om u heen heeft geschapen. Nu dan … doe dat de hele dag, terwijl u werkt. Stel het u voor: u zult van top tot teen sprankelen tegen de tijd dat u thuiskomt bij uw partner. Als uw partner dat ook de hele dag heeft gedaan, zult u de kamer binnenkomen, elkaar aankijken en zeggen: “O lieve help, jij bent briljant! Ik kan niet wachten om heel dicht bij jou te zijn en je te aanbidden”. Tezamen zult u dan de meest prachtige vormen van schoonheid en Licht scheppen.

Het is niet zo moeilijk. Het is zelfs waarvoor wij gemaakt zijn. Het is het gemakkelijkste wat we kunnen doen. Het lijkt moeilijk, het roept veel vragen, het leidt tot verdriet en zorgt voor opgetrokken wenkbrauwen, het brengt pijn en onrust … en dat komt allemaal omdat wij geleerd hebben om te denken dat het heel ingewikkeld en moeilijk is … onmogelijk bijna … om in uw leven mee overweg te kunnen: ‘O, ik heb die verschrikkelijke aandrang en die moet ik onderdrukken, want hij kan mijn leven vernietigen …’ Onzin! Dit is een prachtige aandrang die wij hebben. Wij zijn gemaakt om die tot uiting te brengen in de vorm van schepping – en als we dat doen, als ieder van u uw seksualiteit – uw creatieve aandrang – zou gebruiken om iets te scheppen wat mooi is, dan zal de wereld onmiddellijk een hele andere plek worden!

Wanneer wij zien – ik wil niemand omlaag halen, maar we moeten toch een paar voorbeelden aanhalen om dit over te brengen – wanneer u iemand ziet die een videospelletje speelt of kijkt naar bijvoorbeeld één van die videoclips, waarin de mensen rondhuppelen en in hun kruis grijpen en hun genitaliën tonen … dan schept dat een gevoel van wanhoop, nietwaar? Je krimpt ineen als je het ziet. Voor hen – voor degenen die erdoor geraakt worden – want het is bedacht om de meest basale, primitieve en losgekoppelde aandrang op te wekken, waar mensen toe in staat zijn.

Pornografie is bedacht om de mensen af te scheiden van hun vrienden, van hun geliefden en van hun verbinding met hun eigen hart. Het doet afbreuk aan het beginsel van verbonden zijn en haalt het omlaag … en het brengt seksualiteit terug tot iets wat alleen maar de meest primitieve en afgescheiden ervaring is van een fysieke gewaarwording … een fysieke gewaarwording zonder enige verbinding, zonder eerbied voor God en zonder Liefde. Dit werd opzettelijk bedacht om de mensen tot slaven te maken, om u los te koppelen van uw meest basale vermogen om te scheppen.

Hoe verdrietig is dit … en hoe gemakkelijk is het om het te herstellen, als u eenmaal ziet dat het gewoon een duister idee was – en natuurlijk heel effectief, want het heeft bij zovele mensen de verbinding met zichzelf vernietigd. Zovele mensen hebben geleden onder de verschrikkelijke industrie van seksslaven en pornografie. U weet wel, al die andere dingen die zo hardnekkig zijn … soms – zoals in de Amerikaanse maatschappij – gewoon openlijk, op andere plaatsen is het in het geheim, in het verborgene. Het wordt beschouwd als iets wat alleen mannen doen op donkere plaatsen, allemaal heel geheimzinnig.

Hoe dan ook: het heeft het vertrouwen vernietigd, het heeft de verbinding vernietigd … de verbinding in elke zin van dat woord; verbinding met uzelf op de meest zuivere manier houdt in dat u zich verbindt met uw hart, met uw gevoelens van eerbied voor het Leven, eerbied voor AL het Leven. Dat betekent ook eerbied voor de creatieve aandrang … hoe eenvoudig is het en hoe glorieus kan het leven zijn, als u een partner vindt waar u dat mee kunt delen!

Totdat u zover bent … waardeer het! Waardeer het weten dat er zoiets prachtigs voor u is weggelegd, dat er zoiets prachtigs in het leven bestaat … om naar uit te kijken, om van te genieten en om héél geduldig te waarderen.

Er is geen haast in het proces van creativiteit, dit is een heilige aandrang, dit zijn heilige ideeën en gevoelens. Er is geen ‘wanhopige behoefte’ wanneer u eenmaal volledig de controle neemt over uzelf, en wij hebben niet de behoefte om één of ander fysiek verlangen te uiten. Zoiets bestaat niet, wanneer je je verbindt met je hart, wanneer je je ziel voelt en je Hoger Zelf … dan bestaat er niet een eenvoudige, fysieke behoefte.

Elke fysieke behoefte is op een heilige manier verbonden met het Leven zèlf, even eenvoudig als het nadenken over wat u eet. Daarom eten wij niet langer vlees en daarom moedigen wij u aan om na te denken over de dieren die betrokken zijn bij het proces van uw voedselvoorziening. Wilt u echt dieren doden? En in dezelfde lijn: wilt u echt uw geliefde doden? Het is allemaal één geheel!

Als u liefheeft, dan heeft u volledig lief. Als u volledig liefheeft, dan voelt u de heelheid, de volledigheid van het mens zijn … en de beste mens te zijn die u kunt zijn. Wanneer u dat doet, is dat het grootste plezier dat er bestaat. Het is de grootste vreugde! Hoe mooi is het om die vreugde te delen met diegene waar u van houdt.

Ik hoop dat dit geholpen heeft en ik hoop dat het ieder van u zal aanmoedigen om om u heen te kijken. Leer het uw kinderen, leer het zelfs aan uw vrienden. Wanneer u mensen bijeen ziet staan in het café of op kantoor die grappen vertellen over ‘de andere sekse’ … schraap dan even uw keel en zeg: (Michael kucht echt) … “misschien kunnen we hier op een andere manier over spreken, jongens. Misschien missen we wel iets …” Vertel hen dan wat een geweldige ervaring het voor jou is om een partner te hebben (Michael lacht).

Doorbreek het patroon! Ieder van u moet het patroon doorbreken, want het patroon is nu nog steeds de meest krachtige duistere gedachtevorm op deze planeet. U stijgt daar bovenuit en … u begrijpt inmiddels heel goed de financiële systemen die u gevangen hebben gehouden, u begrijpt de politieke systemen die u gevangen hebben gehouden, u ontdekt de duisternis in de onderwijssystemen die u overheerst hebben. Wel dan, geliefden: pluis dit helemaal uit en laat de brokstukken ervan achter langs de kant van de weg en loop verder, naar het Licht.

Neem de hand van iemand van wie u houdt en ervaar het gevoel van creativiteit dat beschikbaar is voor ieder van u.

Wij sturen u onze diepste Liefde. Ik ben uw Michael, Namaste.

Meg: Namaste, Michael. Dank u Sananda en Michael! Prachtige berichten … zo creatief! Zo mooi! Wat een prachtige manier om deze energie te beschouwen …

Kathryn: Ja, en ook de manier waarop ze het hebben aangebracht. Dit was veel gemakkelijker dan ik gedacht had (lacht). Het was prachtig!

Meg: Ze bleven maar beelden in onze gedachten brengen van bubbels en bomen en prachtige beelden die – denk ik – iedereen wel gezien heeft toen ze erover vertelden. Ze spraken tot ons op een andere manier, ze lieten het ons voelen … echt heel mooi! Glitters en sprankelingen en die verbinding voelen … de verbinding voelen in de creativiteit, in al onze relaties, ook die met onszelf …

Kathryn: Ik ben echt heel blij dat ze het daarover gehad hebben.

Kathryn gaat spreken met de bellers.

Engelstalige audio-versie van dit bericht:
http://www.blogtalkradio.com/channelpanel/2015/04/09/sananda-and-aamichael-sexuality-and-love–healing-the-dark-thoughtforms

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen.

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.