BTR: De ‘echte’ Rafael

BTR: Sananda, Sanat Kumara en de ‘echte’ Rafael – De evolutie van Planeet Aarde, vervolg
13 mei 2015

groen van raphael

Begintune: Happy – Pharell Williams

Presentator en channel: Dr. Kathryn May vanuit New York
Mede-presenator: Meg Davis vanuit Georgia, facebook Wisdom Within – Meg Davis
Gasten: Sananda, Sanat Kumara en de ‘echte’ Rafael. Zij komen ons meer vertellen over het zich ontvouwende verhaal van de schepping van zielen en de evolutie van planeet Aarde.

Meg: Goede avond, Kathryn!

Kathryn: Hallo Meg! Hallo! Het is zo goed om jouw stem weer te horen!

Meg: En de jouwe. Hoe maakt iedereen het?

Kathryn: Heel goed. Het is net als in vroeger tijden, we zitten allemaal rondom de radio. (lacht)

Meg: Dat is een prachtig beeld!

Kathryn: Faith en Jade zijn hier en onze huisdieren, Christine is hier – ze glimlacht vanaf de andere kant van de kamer – en wij hebben hier een hele bijzondere toevoeging aan het programma vanavond. Daar zal ik u zo meteen wat meer over vertellen.

***

Vanavond komen Sananda en Sanat Kumara en degene die wij Rafael hebben genoemd en hij heeft een heel interessant verhaal te vertellen, dat veel vragen zal wegnemen bij de mensen.

***

Ik zei dat ik iets zou aankondigen en dat is dat onze lieve Faith – die net 21 is geworden – een verbazingwekkend verhaal heeft om te vertellen en dat zal zij nu met de hele wereld delen. Het is een verhaal dat ver teruggaat, en diegenen onder u die eerder geluisterd hebben kennen het verhaal van de Zusters die naar planeet Aarde kwamen, als diegenen die hier incarneerden om het leven te schenken aan de kinderen die van duistere planeten kwamen, om ze op tijd te kunnen redden zodat zij nog konden deelnemen aan de grote Verschuiving der Tijden. Toen raakten velen van ons verstrikt in de duisternis … al de Aartsengel-Zusters die hierheen kwamen om het leven te schenken aan die kinderen, raakten verstrikt in het duister en de levenswijze van duisternis en vernietiging. Dat was feitelijk het begin van wat wij de Val noemen … het waren niet enkel Adam en Eva, het was iedereen.

Maar nu zijn we aan het einde van die cyclus en we merken dat de mensen die vanaf het eerste begin betrokken waren bij dat programma, overal om ons heen zijn – zelfs dat zij ‘ons’ zijn. Het is dus geen verhaal van ‘zij’ en ‘wij’ … het is het verhaal van hoe iedereen betrokken raakte bij de duistere werkwijze en hoe de hele planeet veranderde tot hoe zij nu is. Iedereen is erdoor geraakt, iedereen heeft eraan deelgenomen – precies zoals wij waren overeengekomen toen we hierheen kwamen.

We hebben dus een persoonlijk verhaal van iemand … wel, ik ga u verder geen details geven, maar ik zal haar interviewen. Zo zal zij antwoord kunnen geven op een aantal vragen die de mensen zeker hebben omtrent dit verhaal. We zullen een aantal dingen proberen op te helderen. Er is in de voorbije maand veel informatie gekomen over Hogere Zelven en incarnaties, en hoe de Aarde geëvolueerd is tot het punt waarop zij zich nu bevindt en ik weet zeker dat daar vragen over zijn.

Eén van de vragen die zich aandiende was dat Moeder onthulde dat AE Rafael – de oorspronkelijke AE Rafael – was opgelost, vanwege zijn aandeel in de aanval op velen van ons, velen van de Hemelse Schare, velen van hen die zouden deelnemen aan vredesonderhandelingen. Dat heeft veel mensen verward … ‘met wie spreek ik dan, wanneer ik Rafael oproep? Hij komt dan, is zo lief’ … Zo beschrijft iedereen hem en dat is hij ook. Degene waar wij nu mee spreken is de nieuwe incarnatie, die de taak heeft overgenomen van Rafael te zijn. Hij heeft een deel van dezelfde blauwdruk; bij zijn schepping werd een deel van dezelfde blauwdruk gebruikt om de Lichtversie te maken, nadat de oorspronkelijke AE Rafael in duisternis was vervallen en zijn krachten had gebundeld met de anderen die hebben deelgenomen aan een aantal behoorlijk vernietigende zaken … het werd zelfs een echte bedrijfstak binnen het Universum.

Het klinkt verwarrend voor de mensen, maar het is hierbij belangrijk om te onthouden dat Rafael evenzeer een ‘baan’ is, als een persoon. Hij is een geweldige healer, hij staat met name bekend om de dingen waar hij goed in is. Maar AE zijn is eigenlijk een functie die iemand op zich neemt. Het is een verantwoordelijkheid, het is een taakomschrijving … het is net als bij de Meesters: elk van hen neemt een taak op zich die hij fijn vindt of waar hij goed in is, maar het is ook een taakomschrijving. Het is een grote verantwoordelijkheid en wij groeien door het uitvoeren van die verantwoordelijkheden, net zoals iedereen op de planeet dat doet. Lichtwerkers winnen aan kracht en wijsheid … elke keer als u kiest voor het Licht, elke keer als u iets doet wat dienstbaar is, dan groeit u in uzelf, in uw eigen energie. Zo evolueren en ascenderen wij.

Ik denk dat Sanat Kumara daar nog veel meer over zal vertellen en dan zal Rafael ook nog met ons komen praten. Het zal heel interessant zijn om te horen hoe hij dit beschrijft. Maak u dus geen zorgen als u een bijzondere band had met Rafael – zoals vele mensen dat hebben – en u de channelings van Rafael heeft gevolgd: hij is echt en oprecht de mooie, stralende, liefdevolle AE die hij lijkt te zijn (lacht). Wanneer u in het Licht bent en uw trilling verhoogt om te spreken met degene die u na staat … een favoriete Meester of een favoriete AE … vele mensen voelen zich aangetrokken tot een bepaalde Meester of Aartsengelen … diegene waarbij u zich echt op uw gemak voelt en waarmee u zich verbonden voelt … zij zijn degenen die in het Licht zijn, zolang u uw trilling verheft om hen te ontmoeten, dan zult u spreken met hen die in het Licht zijn en hoeft u zich geen zorgen te maken over die anderen, die ronddwalen in de lagere dimensies.

Omdat er geen … laat ons dit herhalen voor mensen die nieuw zijn; er is geen Cabal en er zijn geen vernietigende wezens in de Hogere Dimensies. Zij kunnen niet voorbij 5D geraken. Zolang u dus uw trilling verhoogt en u alleen maar spreekt met mensen in de Hogere Dimensies, hoeft u zich geen zorgen te maken over wie er rondhangt.

Wij hebben daar wel wat informatie over, omdat ik wil dat iedereen weet dat de voorbije paar dagen op de planeet bijzonder moeilijk zijn geweest. Ik heb met heel veel mensen gesproken en allemaal vragen zij zich af: wat is er met mij aan de hand? Ik heb verschrikkelijke gedachten en ik hoor dingen in mijn hoofd en denk dan ‘dit is van de gekke! Waarom denk ik dit nu’? Wel, er is … natuurlijk als gevolg van de berichten van Moeder, dat dit het einde is van de duisternis op de planeet … u bent bekend met de krachten die zorgen voor problemen op de planeet … de geïncarneerden zijn nog hier. Er wordt aanhoudend met hen en op hen gewerkt door hun Hogere Zelven en door Moeder en Vader, maar er zijn er nog een paar die nog koppig zijn en proberen om problemen te veroorzaken. Ze proberen doorheen elk netwerk te gaan dat zij kunnen vinden, om contact te leggen met mensen die geïncarneerd zijn om u zover te krijgen dat u meedoet met gelijk welk duister project … en omdat wij allemaal onderling verbonden zijn met zovele anderen, kunnen zij overspringen van de één naar de ander … zij kunnen u bereiken via iemand die met hen te maken heeft gehad … wees u er dus gewoon van bewust … u wordt niet gek (lacht).

De hoofdpijn die u de voorbije week heeft gehad kwam waarschijnlijk door de energieën en vanavond kunnen wij hen horen. Het is een schrille, hoge trilling en het klinkt alsof je naast een hoogspanningscentrale staat. Als u dat dus in uw brein voelt, maak u dan geen zorgen. Het is enkel maar dat er héél veel gaande is op de planeet. Sommigen zijn helemaal opgewonden en blij hierover – maar er zijn ook anderen die woedend zijn.

We zullen het gewoon moeten doorstaan, het lost zich allemaal héél, héél snel op. Ik durf te wedden dat een deel ervan ook komt, doordat ze feestvieren in Irak. Dat is iets wat ze al een hele lang tijd proberen stop te zetten … zij, die tot voor kort de macht hadden over de planeet, bedoel ik.

De mensen waren aan het zingen, feestvieren, elkaar omhelzen, kwamen samen met hun familie, kochten eten en aten een feestmaal … ze waren gewoon buiten zichzelf van vreugde, omdat er voor het eerst in zo lange tijd in Irak een werkende regering is die echt het volk vertegenwoordigt. In het licht van waar ze vandaan komen, gaan ze heel snel vooruit naar een regering die echt het volk zal beschermen en verzorgen. Zij hebben plotseling een internationale valuta die hen tot partner in de wereldhandel maakt. Irak heeft dus plotseling de sprong gemaakt van de duistere tijden naar de plek van leider – zeker in het Midden-Oosten, maar ook wereldwijd zijn zij een gerespecteerde leider. Ze gaan zo snel vooruit en ze doen zoveel goed werk in het omgaan met wat er in hun land gebeurt, om vooruitgang te boeken, om wetten te maken die voor vooruitgang zorgen en de mensen zijn zo onvoorstelbaar blij.

Dus ja: de RV is hier en het heeft zich doorgezet tot halfweg de vorige avond. Het is gestopt bij ongeveer 50% afgewerkt, zoals Tony het zei. Het is nu tijdelijk stopgezet en wij zullen ook allemaal in de straten gaan dansen … het kan nu ieder moment gaan gebeuren. Wij vieren dus ook allemaal feest en iedereen die zegt dat er niets gebeurt, is echt harteloos … want de mensen in Irak verdienen dit zozeer en zij hebben al zo lang geleden. Laat ons dus vieren voor hen. Voor ons is het heel fijn dat het zich zo ontvouwt, het ontrolt zich over de hele wereld en wij krijgen de kans om mee te vieren en hen Liefde te sturen.

Dat is dus de inleiding. Meg, wil jij hier nog iets aan toevoegen?

Meg: Lieve help, ik heb echt aan je lippen gehangen! (lacht) Ik ben zo opgewonden en zo ontzettend dankbaar voor wat je zei, want de schrille toon in mijn oren is echt ondraaglijk! Het is nog verdubbeld toen we met de uitzending begonnen en ik wist echt niet wat er aan de hand was. Ik ben dus echt heel dankbaar, want ook al hebben we met elkaar gesproken en is er een verbinding … is het zo fijn om deze informatie naar iedereen te laten uitgaan, omdat het zo geruststellend is. Soms kan het heel verontrustend zijn als er ineens van die gedachten opduiken en je niet weet waar het vandaan komt. Het is goed om dan te horen dat het gewoon de doorgaande energieën zijn, dat het niet aan jou ligt en dat het ook weer goed zal komen. Dat was belangrijk om te horen.

Kathryn: Ja, dat heb ik van meer mensen gehoord, dat ze het de voorbije week echt moeilijk hadden. Maar het is een natuurlijk verloop en wij bewegen ons aan warp-snelheid. Dat is een deel van de reden, waarom de trillingen zo ontzettend hoog zijn.

En weet je, je hebt gelijk – ik heb het gemerkt voordat we begonnen. Het was heel schril, maar niet zo luid als nu. Nu is het heel luid, bijna verdubbeld in volume sinds we deze uitzending begonnen.

Meg: We genieten van de uitzending en ook de vreugdefactor is zo onvoorstelbaar hoog. Het is gewoon het Licht dat doorkomt, de zon voelt tien keer stralender dan gisteren, de vogels klinken blijer … het is ongelooflijk hoezeer de natuur alles versterkt, je stapt gewoon naar buiten en alles is feestelijk, je kunt voelen hoe vreugdevol de natuur om ons heen is. Dat biedt méér dan voldoende tegenwicht voor alles wat we voelen. Alles is dus goed.

Kathryn: Wij hebben ook gemerkt dat de vogels hier echt ongelooflijk zijn. Ze zingen en hun kleuren zijn zo helder. We hebben kardinaalvogels en vinken en prachtig gekleurde vogels die de hele dag zo prachtig zingen. En als wij op onze afgeschermde veranda zitten – een gezellige kamer waar wij allemaal samenkomen – dan kijken wij uit over onze achtertuin en de berg. Gisteravond zagen we een vossenfamilie! Daar moeten kleintjes bij zijn geweest, want ze waren met een hele groep aan het springen en spelen. En gisteravond toen we allemaal naar bed waren, hoorden we een hert. We hebben hekken rondom het domein en het hert liep langs die hekken en maakte het typische geluid dat herten maken, het lijkt een beetje op snurken of een combinatie tussen snurken en je keel schrapen … (lacht) dat klinkt heel vreemd.

Hij liep dus twee keer rondom het domein en maakte dit hele luide geluid. Toen het aan de derde ronde zou beginnen ging hij toch weer naar de straat, maar hij is hier toch zeker een uur gebleven en al die tijd maakte hij dat geluid. Christine zei: dit hert wil met jou praten! Dus heb ik het raam opengemaakt en heb ik met het hert gesproken toen hij weer bij de achtertuin kwam. Hij heeft toen nog een halve ronde gemaakt en is toen weggegaan. Ik weet (lacht) dus niet wat hij wou horen, maar het was heel interessant.

We hebben beren gehad, maar die lijken verder getrokken te zijn dus we laten nu geen vogelvoer meer achter. De grote beer is vertrokken en wij zagen een berenjong de dag nadat de grote beer hier was geweest, maar naar het schijnt zijn ze nu verder getrokken. Het is dus echt een opwindende tijd geweest. De dieren schijnen allemaal naar het huis te willen komen (lacht).

Zo, laat ons eens kijken wat … Sananda zei dat hij wilde komen en Sanat kwam en kneep in mijn teen (lacht), dat is een grapje tussen ons twee, want zo kreeg hij ook mijn aandacht toen hij de berichten wilde doorgeven voor het boek dat we nu ‘When God Pinched My Toe’ noemen. Het staat op onze website, dus de mensen kunnen dat lezen. Er zijn 200 berichten van Sanat – die toen sprak voor God om de mensen te helpen Hem te leren kennen, zodat de mensen zouden wennen aan het spreken met iemand aan ‘de andere kant’, iemand die samenwerkte met Moeder en Vader, die als het ware sprak met hun stem. Ik weet zeker dat ze samen overlegden welk bericht er die week zou zijn en natuurlijk is Sanat Kumara het Hoger Zelf van diegene die hier geïncarneerd was en mij heeft opgeleid gedurende bijna 30 jaren. Ik heb dus een speciaal plekje in mijn hart voor hem. Het is dus altijd leuk als hij met ons komt spreken. Ik kende hem als Amos, toen hij nog hier was. Hij zal dus komen praten over – naar ik denk – opnieuw de geschiedenis en dan zien we wel of er meer is.

Sananda is dus hier, Sanat Kumara en ook Rafael. En dan nog onze Faith. We hebben vanavond een gevuld programma. Ik ga hen het woord geven, dan mogen zij ons vertellen hoe ze het vanavond willen regelen.

Sananda zegt dat hij de ceremoniemeester gaat zijn (lacht). Hij zal ons komen vertellen hoe de avond zal verlopen, dat regelen zij onderling wel.

Meg: Heel goed. Ben je er klaar voor, Kathryn?

Kathryn: Jazeker. Ik ga opzij en laat Sananda komen.

Meg: Fijn zo. Ik weet dat Sananda naast je staat. Welkom Sananda, we zijn zo blij dat je er vanavond bent!

Sananda: Hallo Meg (lacht). Weet je, wij genieten echt van deze uitzendingen. Ik kom graag praten met jullie allemaal en er is altijd een hele rij van mensen die zich hier vrijwillig voor aanmelden. We hebben nooit een tekort aan mensen die willen komen praten met u allemaal. We plannen het wel zoveel mogelijk, zodat we u kunnen helpen om de informatie te krijgen die u nodig heeft. Soms – met name in de voorbije weken – geven wij heel veel historische informatie en heel veel stof tot nadenken.

Dat doen we natuurlijk omdat zeker zij die luisteren naar dit programma en die onze berichten lezen echt spiritueel volwassen worden. Ze leren, ze zijn nu vertrouwd met ons en ze staan open om gloednieuwe dingen te leren. Gloednieuwe informatie … voor sommige mensen is het verbazingwekkend om te ontdekken hoe planeet Aarde tot vernietiging en duisternis is vervallen. Ik wil hier natuurlijk wel benadrukken dat wanneer wij de term ‘duisternis’ gebruiken, wij eigenlijk bedoelen ‘vernietigend, onvriendelijk’ en het soort gedrag dat u ‘kwaadaardig’ noemt. Wij gebruiken niet graag het woord ‘kwade’, omdat dat zou betekenen dat er zoiets bestaat als ‘het kwade’. Dat is er niet, er is alleen een manier van gedragen, van denken … die vernietigend en anti-leven is.

Planeet Aarde is werkelijk vervallen tot een staat die anti-leven is. Het is tegen-menselijk, het is tegen de dieren, het is tegen zichzelf … maar zoals ik al zei wil ik benadrukken dat er een verschil is tussen die toestand waarbij mensen zijn ondergedompeld in de Matrix – waarbij er een programmering was om gedachten te denken die gaan over competitie, conflicten, haat, boosheid, wanhoop en depressie. Die gedachten en gevoelens zijn wat wij beschouwen als ‘het kwade’ en heel vaak wordt ook het woord ‘duisternis’ gebruikt. Maar laat ons niet vergeten dat de nacht geen ‘kwaad’ behelst en dat er geen vernietiging is die iets te maken heeft met het Licht of het donker in de fysieke zin. Het is soms verwarrend voor mensen, wanneer we ‘duisternis’ zeggen als we ‘vernietiging’ bedoelen.

We hebben het heel vaak gebruikt en de mensen zijn er wel aan gewend, maar ik wil iedereen geruststellen dat het mogelijk is binnen een systeem van vrije wil om Licht en duister te ervaren, zonder ooit te vervallen in een systeem van vernietiging, oorlog en wat u ‘het kwade’ noemt. Dat is waar planeet Aarde heen ging … uiteraard tegen de wensen van Moeder en Vader in. Het begon allemaal duizenden en duizenden jaren geleden, toen – zoals wij eerder vertelden – de Aartsengel-Zusters incarneerden op planeet Aarde, om te trachten diegenen te redden die op duistere planeten hadden geleefd en die de Ascentie zouden missen die toen plaatsvond.

Het kan een verrassing zijn voor vele mensen om nu te horen dat de Grote Verschuiving der Tijden al heeft plaatsgevonden en dat planeet Aarde nu een inhaalbeweging maakt. Er zijn dus heel veel planeten rond uw Sterrenstelsel en uw Universum, die zich al in de Hogere Dimensie bevinden. Zoals wij gezegd hebben in ons geschreven bericht zijn er 143 planeten in uw zonnestelsel. Velen zijn voor u niet fysiek waarneembaar omdat zij zich in Hogere Dimensies bevinden, en uw wetenschappers hebben nog niet de juiste opnameapparatuur of observatiemogelijkheden ontwikkeld, waarmee zij dit kunnen begrijpen of zelfs maar zouden weten waar ze naar moeten zoeken. Wanneer zij kijken naar wat er gebeurt in uw zonnestelsel, dan hebben ze al redelijk goed geleerd om te kijken naar de planeten in 3D. Maar ik hoop dat u uw blik zult verbreden en dat u zult beseffen dat wat u ziet met uw menselijke ogen maar een héél klein deel van het verhaal is.

Vanavond hebben we iets heel opwindend. Ik ga Sanat u meer laten vertellen over uw geschiedenis en u een inzicht laten geven vanuit zijn standpunt. Weet u, velen van u zijn vertrouwd met de naam Sanat Kumara. Hij wordt ook de Oude der Dagen genoemd. Natuurlijk zijn wij allemaal nogal Ouden der Dagen, ieder van ons die hier zo lang geleden heen kwam, om te helpen om de Ascentie van planeet Aarde weer op de rails te krijgen na de zogenoemde ‘Val’. Hij is hier al die tijd geweest als de grote steun en toeverlaat, om planeet Aarde te helpen om eindelijk dan toch haar Ascentie te bereiken. Dit is ook een hele belangrijke tijd voor de rest van het Universum, omdat project Aarde – zoals u heeft gehoord – een verschijnsel is dat nergens anders voorkomt. Het is uniek in de manier waarop de mensheid zich gestort heeft in een zeer gewaagd en soms ook zeer ongelukkig systeem, dat geleid heeft tot grote vernietiging en groot lijden.

Ik wil benadrukken dat het niet het idee was van Moeder en Vader dat de mensheid zo moest lijden. Het was een deel van het plan om naar de Aarde te komen en alles te ervaren wat wij maar konden ervaren. Maar toen dat plan werd opgesteld wisten wij niet echt wat dat ‘alles’ zou inhouden.

Hier zijn we dan in de laatste fase van het afronden. Het is echt … ook al ziet u met uw 3D-ogen niet alles daarvan … ik verzeker u dat wat er gedaan wordt in de Hogere Dimensies door diegenen die heel erg betrokken zijn bij uw planeet, een enorme Verschuiving is.

U heeft gehoord over de Tempel van Licht, die een aantal maanden geleden werd opgericht om de terugkeer van de Hogere Zelven van de Cabal mogelijk te maken. Zij keren terug om met Moeder en Vader te werken, en de groepen die als eersten door de Tempel kwamen werden hersteld om weer Lichtwerkers te zijn. Dat zijn natuurlijk de Hogere Zelven, maar u begrijpt inmiddels het verschil, nietwaar? Zij zijn degenen die in uw oor fluisteren en zij brengen altijd … soms schreeuwen ze zelfs in de oren van hun geïncarneerden … dit werkt. De uitwerking ervan zal zich samenbundelen en in de voorbije maanden zijn er zovele groepen door de Tempel van Licht gekomen. Het is bijna onmogelijk om ze allemaal op te noemen.

Ze stonden in het laatste bericht dat u allemaal in de mail heeft ontvangen, en als u het niet heeft gekregen ga dan naar de website whoneedslight.org en meld u aan, want wij hebben de laatste tijd echt deze uitzendingen op elkaar afgestemd. Wat u hoort in de BTR is een vervolg op wat u in de berichten leest. U wilt dus niet de berichten missen en nu hebben we dit geweldige team die de BTR op schrift stellen en er geschreven berichten van maken, en we hebben ook onze lieve Eleanora die deze uitzendingen op YouTube zet. Er zijn inmiddels al duizenden mensen die elke week weer wachten tot de uitzending op YouTube staat. Het is gemakkelijker te vinden dan op BlogTalk, dus nu hebben we al deze mogelijkheden. Er worden vertalingen gemaakt van de geschreven berichten en we krijgen nu ook een Franse versie van de BTR … alles gaat echt goed vooruit.

Terwijl ik toch hier ben wil ik u ook vertellen dat ik met Christine en natuurlijk ook met Kathryn samenwerk om de Nieuwe Geschriften te herzien. Het duurt wat langer dan we gepland hadden omdat ze ook haar genezingsproces nog doorloopt, maar ik ben heel blij met wat wij doen. Het zal u een nog uitgebreider verhaal brengen en er zijn details die niet in de oorspronkelijke versie staan. Nu denkt u misschien: ‘wat was daar dan mis mee en waarom moet het worden herzien? Heb je gelogen de eerste keer (lacht)?’ Nee, natuurlijk niet! Maar er waren dingen die ik toen nog niet kon of wou vertellen en weer andere dingen waarbij het niet in het belang was van alle betrokkenen, om het verhaal volledig te vertellen. Maar nu we allemaal onthullen wie we zijn en wat we hebben gedaan en welke titels we dragen … is het tijd om het hele verhaal te vertellen. Dat hebben we gedaan: we hebben meer informatie toegevoegd om het aan te vullen zodat u het kunt begrijpen. Natuurlijk is ons belangrijkste doel om u te helpen uzelf te onttrekken aan de Matrix. De Matrix van ideeën die u religie noemde, de sociale beperkingen die de mensen opgelegd werden … en ik hoor het hert dat naar ons toe komt om met ons te praten. Dit is heel interessant. Dit hert is heel vastbesloten om een gesprek te hebben (lacht). Misschien kunt u het op de achtergrond horen. Wij verwelkomen iedereen die bij ons wil zijn.

Naast de 24 hoofdstukken van de Nieuwe Geschriften is er nog een hoofdstuk dat ik deze week heb doorgegeven. We zullen ook de drie delen toevoegen die Moeder ons allen heeft gegeven over de geschiedenis van planeet Aarde. Daar kijken we naar uit, het is ons volgende project dat we zullen uitbrengen. Het zal worden uitgebracht als deel van ons werk met de Stichting die het team heeft opgericht, en het boek zal zo veel mogelijk worden verspreid aan iedereen die het wil lezen. Dat is dus nieuw in de Tempel van Licht op dit ogenblik.

We zullen berichten laten uitgaan naar u, zo vaak als we maar kunnen, om u op de hoogte te houden van de veranderingen die vrijwel dagelijks plaatsvinden. Nu ga ik Sanat aan het woord laten om u op de hoogte te brengen van de laatste gebeurtenissen en u een overzicht te geven van hoe hij het ziet. Wij verwelkomen onze geliefde Sanat Kumara en nu zal ik, Sananda, u voorlopig vaarwel zeggen en Namaste aan iedereen. Hier is uw Sanat.

Sanat: Gegroet iedereen! Ja, ik ben het! Ik maak een grapje en ik grinnik bij de beschrijving die Sananda van mij gaf als ‘Oude der Dagen’. Dat was niet mijn idee (lacht) om u dit te vertellen. Het is iets dat de mensheid heeft bedacht (lacht). Ik ben niet zoveel ouder dan wie dan ook hier (in de Hogere Dimensies – V) maar het geeft toch een zekere glans aan de titel, vindt u ook niet? (lacht) Ik ben inderdaad heel lang geleden gekomen om planeet Aarde te helpen en ik denk dat de mensen dat bedoelen (lacht) maar uw Sananda kwam toen ook, dus … wij kwamen als een team … en zoals Kathryn kort geleden nog zei: wij hebben inderdaad een taakomschrijving zoals u die ook kent. Wij krijgen geen loon voor ons werk, wij doen het omdat we het graag doen en we hebben geen speciale titels en beloningen. We werken gewoon allemaal voor Ascentie, net zoals u. Want u kunt ascenderen, waar u ook bent, wie u ook bent, waar u ook mee bezig bent. Het is eigen aan onze ziel om te willen ascenderen en te willen groeien, daar zijn we mee geboren. Moeder en Vader gaven ons deze geweldige eigenschap.

Als u het in 3D moest benoemen, zou u het misschien ‘ambitie’ noemen. Het is een heel bijzondere soort ambitie, dat verband houdt met onze wil, onze wens om steeds Hogere Niveaus te ervaren van vervolmaking, van Licht. Het is heel opwindend, weet u, om op te klimmen langs de ladder van Ascentie. Elke stap is opwindend en elke stap is even belangrijk, net zoals voor het eerst naar school gaan een opwindend en prachtig iets is voor het kind. Je kijkt niet neer op dat kind omdat hij pas in de eerste klas zit. Je zegt: ‘hoe geweldig! Je bent nu oud genoeg om naar school te gaan! Het zal spannend zijn en je zult zoveel nieuwe dingen leren die je nog niet wist!’ Ascentie lijkt daarop. Er zijn heel veel klassen … u kent de algemene dimensionale omschrijvingen die wij geven, maar daarop zijn zoveel variaties en zoveel opwindende verschillen naarmate u hoger gaat in de Dimensies. Er is altijd iets nieuws te ervaren, altijd iets om naar te streven … want hoe hoger u uw trilling verheft, des te meer kunt u zien, ervaren en weten en des te dichter komt u bij Moeder en Vader. Het is eigenlijk heel eenvoudig. Helaas … wanneer je eenmaal in 3D belandt is het heel moeilijk om nog iets daarbuiten te zien, nietwaar?

Toen de Zusters hun vrijwillige project begonnen en het leven schonken aan de duistere zielen die zouden zijn achtergelaten … toen waren zij … zij deden dat uit Liefde, zij deden het als de meest vrijgevige, vriendelijke daad van Liefde die ooit plaatsvond. Kijken wij nu op hen neer, omdat ze verliefd werden op deze kinderen die zo moeilijk en vernietigend waren? En die kwamen met de inprenting van wat … wel, u kunt het beschouwen als de restanten van vele levens met ervaringen van marteling, gevangen zitten – een gevangen zijn zoals u ook ervaren heeft: u heeft gevangen gezeten in de gedachtepatronen, de psychologisch voorgeschreven patronen van denken en voelen die te maken hebben met …

Ik ga even stoppen, want ik voel dat Kathryn nu aangevallen wordt. En ik wil degene waarschuwen die deze moeilijkheden veroorzaakt – uiteraard weten wij wie het is. Ik wil iedereen die nu betrokken is bij het veroorzaken van problemen voor onze Lichtwerkers, aanraden om daarmee op te houden omdat wij het niet zullen toelaten. Dank u. Dit kunt u verminderen … dat is beter. Ziet u, iedereen die werkt met Moeder en Vader … iedereen die ons helpt bij ons werk … is de voorbije week aangevallen geweest. We zullen gewoon die geluiden negeren. Iedereen die met ons werkt is de voorbije week aangevallen. Als u dus het gevoel heeft alsof u in het hart wordt gestoken of alsof u vreemde en vreselijke ideeën door u heen voelt gaan, vat dat dan op als een compliment. Maar denk eraan dat u zich moet verankeren en beschermen en weet dat het slechts tijdelijk is. Roep onze AE Michael, bouw een Zuil van Licht.

We staan toe dat dit gevoel doorkomt opdat Kathryn zich ervan bewust wordt. Ze wordt heel sterk beschermd en voelt meestal niet alles wat er wordt uitgestuurd wanneer ze wordt aangevallen. Zij en de andere Lichtwerkers hebben meer dan genoeg ervaring daarmee.

Nu we het er toch over hebben, zal ik u beschrijven wat er echt gebeurd is toen wij een aantal maanden geleden allemaal werden aangevallen. We gingen allemaal samen in een grote groep om te onderhandelen met het Archon-Bondgenootschap. Wij waren goed van vertrouwen en wat er toen gebeurde was onverwacht, rampzalig en heel pijnlijk. Sananda heeft het beschreven in het bericht dat hij vorige week uitstuurde en ik zal nu tegenover u erkennen … nu we allemaal aan het genezen zijn, weer aan het werk kunnen, vreugdevol zijn en feestvieren met elkaar … ik kan u vertellen dat het een moeilijke tijd was.

Velen van ons waren gewond en wij hebben allemaal elkaar geholpen, we hebben samengewerkt. We zijn tezamen genezen en dat niet alleen … we hebben de meest geweldige teams van Arcturiërs, van Meesters van onze Witte Broederschap … en onze geliefde Christine kan dit beamen: zij zijn onvoorstelbaar goede Heelmeesters. Ze werken zo … prachtig samen, als een vloeiende groep. U weet dat wij 3D-beelden hebben, zoals een school vissen of een vlucht vogels. Zij werken zo soepel samen, zij zijn zo telepathisch met elkaar verbonden … en zij hebben Christine gebruikt als modelpatiënt, omdat zij vijf jaren geleden gewond raakte. Haar Hoger Zelf raakte gewond bij een aanval en onlangs, afgelopen november, raakte haar lichaam gewond toen zij werkzaam was in de Nevadawoestijn. Zij was dus gewond zowel in haar Hoger Zelf – haar Lichtlichaam – en haar fysiek lichaam.

De Teams hebben wonderbaarlijke technieken ontwikkeld in samenwerking met haar. Zij is bijzonder goed in het helpen van het team om hun best te doen, om hen op de hoogte te houden van alles wat zij doet, om nauw met hen samen te werken en zij heeft een prachtig proces doorlopen dat Kathryn haar heeft geleerd, namelijk het healen van binnenuit. Terwijl zij dus hun operaties op haar uitvoeren, neemt zij op een schitterende wijze actief deel aan haar eigen medische behandeling, waardoor het voor hen mogelijk was om haar heel snel doorheen het proces te loodsen, om haar Hoger Zelf en tegelijkertijd ook haar fysiek lichaam op schitterende wijze te healen. Wij zijn zo blij dat we kunnen zeggen dat zij in de laatste uren van haar genezingsproces is. We kunnen er nu over praten, zonder dat we ervoor moeten vrezen dat we iemand die ons kwaad toewenst op ideeën brengen – omdat hij denkt dat we op één of andere manier kwetsbaar zijn. Dat zijn we nooit geweest, maar natuurlijk is dat wel wat zij graag willen denken.

We hebben een heel zwaar genezingsproces doorgemaakt, maar we hadden elkaar, we hadden Moeder en Vader voortdurend bij ons. Het was ongelukkig, het was heel erg gevaarlijk omdat – zoals u weet – het gebruikte wapen zielen kan vernietigen. En als uw Hoger Zelf vernietigd is, dan verlies je … wel … hoe kunnen we dat beschrijven … het is het archief van je ervaringen, je herinneringen … veel van wat u beschouwt als uw herinneringen en waarvan u denkt dat ze liggen opgeslagen in uw geheugen, liggen feitelijk opgeslagen in uw Hoger Zelf. Dit helpt u bij uw Ascentie … als u heel nauw verbonden bent met uw Hoger Zelf dan kunt u delen in de gevoelens en de herinneringen en de kennis van uw Hoger Zelf, en dat helpt u – in uw lichaam – om te ascenderen.

Christine, maar ook Kathryn hebben in dit leven heel hard gewerkt om hun trilling te verhogen en om hun denken en hun fysieke brein om te polen, om zodoende de schade ongedaan te maken van het leven in de Matrix. Zijzelf en hun lichamen konden dus gebruikt worden als de blauwdruk om hun Hoger Zelf te healen – en omgekeerd. Hun proces is schitterend verlopen en ze zijn, zoals ik al zei, in de laatste uren van hun genezingsproces – net als wij allemaal. We hebben allemaal gewerkt met de teams. U kunt zich dat voorstellen zoals een veldhospitaal. Ieder van ons die gewond was keerde er steeds weer naar terug voor healing, omdat we wel nog steeds ons werk deden – al ging dat wel ernstig ten koste van onze speeltijd.

Wij kijken er heel erg naar uit om ons herstel te gaan vieren en te gaan genieten van ons herstel en onze goede gezondheid. We zullen weer wat tijd krijgen om muziek te maken en te genieten zoals wij dat hier in de Hogere Dimensies gewend zijn. Dat zal zo fijn zijn. De afgelopen tijd bestond voor ons grotendeels uit werken en genezen, maar hier zijn we dan om u te vertellen dat we hersteld zijn en u ziet het … we hebben u deze verhalen verteld die miljoenen jaren teruggaan, omdat de voorvallen van de voorbije 3 maanden werkelijk de afronding, het einde zijn geweest van dit verhaal dat zovele miljoenen jaren geleden begon.

Het klinkt misschien ongelooflijk en dramatisch wanneer u deze informatie voor het eerst hoort. In sommige opzichten is dat ook zo. Wat voor ons ongelooflijk is, is waarom iemand zoiets zou willen doen. Het lijkt zo dwaas en waanzinnig. Het is echt waanzinnig, dat iemand zou willen besluiten om een planeet te vernietigen als ze haar niet kunnen hebben, als ze haar niet kunnen overheersen. Het zijn niet anders dan misleidende ideeën, het gevolg van duizenden levens van programmering … en ik zal u vertellen dat die programmering veel leek op iets waarover u heeft gehoord in de programma’s van de geheime diensten, waarbij iedereen wordt opgeleid door gemarteld, overheerst en beproefd te worden, op manieren waarbij geen enkel mens zijn evenwicht zou kunnen bewaren wanneer ze het moeten doormaken. Ze gebruiken elke mogelijke vorm van mind control en als u denkt dat mind control iets nieuws is, dan heeft u het mis. Het is in de loop van miljoenen jaren ontwikkeld. Natuurlijk hebben ze steeds meer gewonnen aan macht naarmate de eonen verstreken en ze hun technieken konden verfijnen.

Misschien kan onze geliefde Faith u daar iets over vertellen. Ik verzeker u dat dit niet – zoals Kathryn het al zei – een verhaal is over ‘zij’ en ‘wij’. Onze geliefde broeders, onze geliefde broeders behoorden tot degenen die gevallen zijn. Ze waren met vijf en nadat die vijf gevallen waren hebben Moeder en Vader besloten, dat het geen enkele van hun Aartsengelen en Meesters van de mannelijke tweelingen nog zou worden toegestaan, om hun geliefde tweelingen te volgen in de lagere dimensies op planeet Aarde.

Kathryn wordt weer aangevallen … de anderen voelen het ook. Ziet u, er zijn er velen die niet willen dat deze informatie wordt doorgegeven. Wij weten wie ze zijn en Moeder heeft hen gewaarschuwd dat als ze hiermee doorgaan zij zelf zullen worden opgelost, want het einde van dit tijdperk is aangebroken. Er zullen geen martelingen meer zijn, er zullen geen atoomwapens meer zijn, er zullen geen aanvallen meer zijn op Lichtwerkers door deze gemene en misdadige daden, waarbij ze trachten om zielen te vernietigen.

Ik denk dat ieder van u wel begrijpt dat dit experiment waaraan u heeft deelgenomen inhield dat u hierheen zou komen, en dat er tijden zouden zijn waarbij uw lichaam in gevaar zou zijn – waarbij u zou omkomen door een ongeluk of in een oorlog. Dat was deel van het plan; dat u relatief gezien vrij korte levens zou hebben en dat u het lichaam zou achterlaten en zou terugkomen naar de Hogere Dimensies.

Maar het programma dat werd ontwikkeld moedigde de volgelingen aan om nooit meer terug te gaan naar Moeder en Vader, om in het Licht van hun omarming en hun diepe Liefde te spreken over hun ervaringen. Zo zijn velen van hen die gevallen waren – zoals wij het hebben genoemd – gaan recyclen, en de geïncarneerde zielen hebben leven na leven gerecycled … telkens een ander lichaam, maar steeds dezelfde ziel met dezelfde herinneringen en dezelfde patronen in elk leven, zonder geheeld of hersteld te worden. Dat was een heel verschrikkelijk idee en heeft eerst gezorgd voor zovele honderden en later vele duizenden die liever recycelden dan terug te komen naar Moeder en Vader.

Sommigen hebben miljoenen levens zo doorgebracht, voor anderen was het minder vaak of zij waren nog maar kort gevangen genomen door het duister. Maar iedereen, iedereen op deze planeet, is ingrijpend beïnvloed door deze overweldigende energie van vernietigingsdrang, competitie … wel, wij noemen het duisternis, maar het is niet zoals wanneer de zon is ondergegaan. Dat is een onschuldige ervaring. Het is alsof de zon is ondergegaan in je hart. Wanneer je vervalt in gedachten van wanhoop, eenzaamheid, afzondering, depressie, onrust … dat allemaal, geliefden, komt voort uit deze programmering. De programmering dat u geen Kind van God bent, dat er maar één Zoon van God was – dat was Jezus, en natuurlijk heeft hij dat nooit gezegd, het was nooit de bedoeling dat onze Sananda die hierheen kwam als … zeg maar … in de functie van de Christus … het was nooit de bedoeling dat de wereld een vreselijk idee te horen zou krijgen, waarbij iedereen was uitgesloten en achtergelaten en minderwaardig … als Hij de Zoon van God was, wat waren al die anderen dan?

Het was een misdadig idee … het idee dat u een priester of een dominee of een rabbi of een sjeik of wie dan ook nodig heeft om u te tonen wat juist is, wat wettig is, wat integriteit is … u weet in uw hart, geliefden, de Vlam van Moeder en Vader huist in het hart van ieder van u. U bent allen Kinderen van God en het maakt niet uit wat uw Weg is geweest. Het maakt niet uit of u een miljoen jaren geleden of pas vorige week in duisternis bent vervallen … u zit allemaal in hetzelfde schuitje.

U heeft allemaal perioden of levens ervaren van gevoelens van jaloezie, woede, verwarring, afzondering, vervreemding … het hing in de lucht die u ademde, het drong door in uw denken. Dat was niet toevallig, het was allemaal heel berekend. Het zat in uw onderwijssysteem: als de ouders het niet deden, werden er leerkrachten ingehuurd om een systeem aan te leren dat gebaseerd was op competitie – u noemt het ‘marketing’ of ‘vrije markt’ maar het is eigenlijk eerder ‘eten of gegeten worden’, waarbij diegene met de meeste wapens ook de meeste macht heeft, en wie het meeste geld heeft dan weer de meeste wapens heeft, zo eenvoudig is het. Dit systeem werd bedacht om de hele planeet in slavernij te brengen. Het werd oorspronkelijk voorgesteld door de Annunaki die kwamen om de mensheid tot slaven te maken voor hun eigen voordeel … zij bestaan niet meer.

Ze zijn allemaal naar de Tempel van Licht gegaan en nu … nu kunt u daadwerkelijk gemakkelijker ademhalen. We zijn bezig met de opruiming. Opruiming betekent dat de enkelen die nog over zijn diegenen zijn die hier geïncarneerd waren, en zij stribbelen nog steeds tegen, ze staan erop dat ze bijzondere voorrechten krijgen omdat ze vinden dat ze daar recht op hebben. Maar weet u, iemand die zichzelf duizenden keren heeft gerecycled en in elk van die levens geleefd heeft met martelingen en de tactieken die gebruikt werden zoals seksueel misbruik, klappen, bedreigingen en dan verheerlijking … dat is een typische en gebruikelijke manier van hersenspoeling: eerst verneder je iemand en vervolgens zet je hen op een voetstuk en geef je hen een medaille voor de moed waarmee ze de martelingen hebben doorstaan. Als je dat op genoeg verschillende manieren doet, dan breekt uiteindelijk letterlijk iemands psyche. En wanneer de psyche breekt, dan maakt dat die persoon kwetsbaar voor elke vorm van gedachteprogrammering die hun meesters in hun brein wensen te plaatsen.

Het zorgt voor een systeem waaraan maar heel moeilijk te ontkomen is. Ik weet dat, ik heb heel veel jaren gewerkt als iemand die de mensen hielp en hen leerde hoe zij zichzelf konden deprogrammeren. Zoals velen van u weten heeft Kathryn bij mij gestudeerd. De ideeën die ik heb bedacht en ontwikkeld, heeft zij uitgewerkt en verder opgetild tot een niveau wat zij noemt ‘een combinatie van Visual Centering en spiritueel werk’. Het is een heel effectieve manier om de programmering ongedaan te maken, welke geschapen werd door diegenen die er alles aan deden om ieder mens op de planeet te overheersen.

Maar nu, geliefden, is het uw taak … nu, op dit moment is het uw taak om dit voor uzelf te doen. Vraag niet dat het bij u wordt gedaan, vraag niet dat iemand anders uw brein herprogrammeert. Daarmee zou u vragen om de slaaf te worden van iemand anders. Het maakt niet uit welke briljante goeroe u zou vinden, als hij belooft dat hij u zal herprogrammeren: ren dan heel hard weg!

De programmering weghalen betekent dat u uzelf bevrijdt zodat u kunt zijn wie u werkelijk bent, dat u uw brein kunt opruimen, zodat u helder kunt denken en zien en werkelijk gaat leven. Dan zult u uw 3D-werkelijkheid zien en zult u Hogere Dimensies gaan zien – tegelijkertijd.

Dit is het wonder van het proces dat het menselijk brein bevrijdt, om het briljante en van Licht vervulde organisme te zijn dat u bedoeld was te zijn. U werd niet geboren om boos te zijn, u werd niet geboren om competitief, misdadig, oorlogszuchtig of agressief te zijn … neen, daartoe werd u geprogrammeerd: om te denken dat mensen zo moeten zijn. Kijk om u heen, zijn er zelfs maar een paar mensen vriendelijk … gelijkmatig vriendelijk, gelijkmatig behulpzaam voor de mensen om hen heen, dienstbaar? Dat bewijst dan toch, nietwaar, dat het mogelijk is dat een mens gewoon vriendelijk, intelligent, helder en liefdevol is?

Nu, ik heb u gezegd hoe wij deze meest recente aanval overleefd hebben en hoe wij ons hebben voorgenomen om voort te ploeteren en o, hoe gelukkig zult u zijn met het leven dat wacht op ieder van u!

Het is waarlijk een nieuwe dageraad, het is waarlijk de planeet waar u allen van gedroomd heeft. Nu vraag ik u … Voordat we verder gaan ga ik Rafael vragen om u een meditatie te geven, die u kunt doen om onze geliefde Terra te helpen – soms noemt u haar Gaia – want de toxines, de vervuiling, de ophoping van duizenden jaren heeft zo’n zware tol geëist. Ik kan u nu vertellen dat Kathryn en ik Terra ondersteunen, wij zijn de zielen die zich hebben samengevoegd om Terra te helpen – om de ziel van Terra te zijn. Toen we allebei geraakt werden moesten we elkaar afwisselen. Het was heel zwaar. Moeder en Vader hebben natuurlijk geholpen … nu wij genezen zijn hebben wij onze taak hernomen, maar er is … wel, het is niet echt een tekort … maar we hebben wel hulp nodig.

Wij doen een beroep op ieder van u om met ons te werken. Stuur uw liefde en boven alles: denk na, denk na over uw beschaving, denk na over manieren waarop u uw eigen levens kunt aanpassen om meer afgestemd te zijn op het Leven van Terra. U kunt niet doorgaan met haar te vernietigen, leeg te roven, te verkrachten, boringen en explosies te laten plaatsvinden en rijkdommen te onttrekken … en dan verwachten dat zij het zal overleven.

Het is de verantwoording van iedereen die hierheen komt … iedereen … om zich ten volle bewust te zijn van uw uitwerking op uzelf, op de mensen om u heen en uw invloed op de planeet. Er zijn genoeg mensen die naar deze uitzending luisteren … als ieder van u nu meteen beslist dat u nooit meer één hap voedsel zult eten dat in aanraking is geweest met een pesticide … of gelijk welk dierlijk product – met name die welke zijn geïnjecteerd met antibiotica en hormonen. Als ieder van u vanaf vandaag vastbesloten blijft en weigert om ooit nog deel te hebben aan wat het ook is dat te maken heeft met deze gruwelen … maar vooral: eet nooit – echt nooit! – iets wat genetisch gemanipuleerd is, want dat is echt gif voor het menselijk lichaam – het werd daar dan ook speciaal voor ontwikkeld.

Als u allemaal dat doet, zullen zij die deze chemicaliën en verschrikkingen produceren die voor voedsel moeten doorgaan, binnen een maand failliet gaan. U heeft allemaal gezinnen. Als u iets te maken heeft met het helpen bij het verzorgen van voedsel voor uw gezin – waarschijnlijk geldt dat voor ieder van u – dan kunt u de wereld veranderen. Wees bewust, wees alert, wees ook dienstbaar aan Terra en wij zullen u bedanken.

Nu wil ik graag iets vertellen over Rafael, een heel klein stukje maar van zijn achtergrond en dan ga ik hem aan het woord laten om met u te spreken. U weet dat er een paar Broeders waren die incarneerden op planeet Aarde, nadat hun geliefde Tweelingen diep in de Matrix waren afgedaald en gehersenspoeld waren door de duisteren. Rafael incarneerde met zijn tweeling om te proberen haar terug te brengen. In plaats daarvan werd hij ingelijfd bij het duistere systeem. Hij werd beschouwd als ‘de hoofdprijs’ … hij leerde hoe hij moest manipuleren en controleren … en naarmate de levens voorbijgingen leerde hij steeds meer gevaarlijke en meer duistere manieren van het manipuleren van de gezondheid van de mensen – in plaats van de grote genezer te zijn die hij eens was, stelde hij vaardigheden in dienst van het manipuleren en ziek maken van het menselijk lichaam. Als mensen namelijk ziek zijn, zijn ze veel gemakkelijker te overheersen.

Het was ondenkbaar dat onze geliefde Rafael gevangen zou raken in een dergelijke duisternis, maar het is ook ondenkbaar dat iemand zou aannemen – zoals bijvoorbeeld u allen heeft gedaan – dat oorlog onvermijdelijk is. Velen verkondigen dat elke dag. ‘Wel, het is gewoon onvermijdelijk, mensen doen dat nu eenmaal …’ Dat is onzin! Maar als je eenmaal in het duistere netwerk verstrikt raakt, is het heel moeilijk om ooit nog terug te keren. De reden daarvoor is dat als je eenmaal dingen gedaan hebt die vernietigend zijn, de mensen bang worden gemaakt. ‘Ik kan niet teruggaan naar Moeder en Vader. Ze zullen boos zijn, ze zullen me willen straffen …’ zo worden ze gehersenspoeld.

Zo ging Rafael voor ons verloren … miljoenen jaren lang. Net zoals u het verhaal heeft gehoord van Sananda, die afstand deed van de tweeling die miljoenen jaren geleden zijn tweelingziel was, zo geldt dat ook voor Rafael. Moeder en Vader zijn natuurlijk diegenen die beslissen over de geboorte van een ziel. Zij moeten daar altijd bij betrokken zijn, elke ziel moet het Licht van Moeder en Vader hebben om echt te kunnen Leven.

Nieuwe zielen werden dus geschapen met gebruikmaking van een groot deel van de oorspronkelijke blauwdruk, maar ook met inbreng van Moeder en Vader, en de nieuwe zielen werden geschapen om de functie over te nemen, om te worden voorbereid en opgeleid tot zielen die konden opklimmen, om de grote genezers en prachtige zielen te worden die u nu kent als Rafael en Moeder Maria. De Rafael en Moeder Maria die u nu kent zijn … wel, ‘nieuwe zielen’ … ze bestaan nog maar een paar miljoen jaren (lacht), maar ik verzeker u dat ze prachtig onderricht en bijzondere aandacht en Liefde hebben ontvangen van Moeder en Vader, zodat ze konden … wel, bijzondere aandacht klinkt misschien niet zo goed … ze kregen alle mogelijke kansen. Zo werken wij: ze kregen alle mogelijke kansen om te groeien en te evolueren – en dat hebben ze gedaan.

Diegene die u nu beschouwt als Rafael is het stralende Licht, de Aartsengel die zo’n geweldige genezer is, zulk een zachte en vriendelijke ziel. Nu ga ik met groot plezier het woord geven aan onze Geliefde. Ik denk dat hij zich steeds meer ongemakkelijk gaat voelen bij de naam Rafael – vanwege die andere die duister is geworden. Hoe kan het onderscheid worden gemaakt tussen de ‘Lichte’ Rafael en de ‘duistere’ Rafael? We kunnen niet werken met Rafael 1 en Rafael 2 (lacht) … Ik ga hem zelf laten vertellen over hoe hij zichzelf en zijn werk ziet.

Ik geef Kathryn even een korte pauze, want ik denk dat ik nogal lang van stof ben geweest (lacht). We geven haar even een ogenblikje voor een slokje water en dan zal ze daarna verder gaan. Meg, zou jij het even willen overnemen?

Meg: Heel graag! Dank u Sanat, voor uw woorden. Ja, we geven Kathryn even een overbrugging om iets te drinken en van oor te wisselen – dat doet ze soms als ze iemand anders gaat channelen.

Kathryn: (lacht) Ja, dat klopt. Zij doen dat soms. De ene komt in mijn linkeroor binnen en de volgende wisselt naar mijn rechteroor (lacht), alsof zij om de beurt komen.

Meg: Dat was bijzonder, om zo samen te zijn met je vriend.

Kathryn: Ja, dat is het altijd. Soms trakteert hij mij op het doorzenden van de energie, die dezelfde is als die welke ik hier kende in dit leven als Amos. Uiteraard zijn zij in elkaar opgegaan en is hij nu terug een deel van Sanat Kumara, maar af en toe komt hij door als Amos en stuurt hij mij de energie zoals ik die kende van mijn lieve vriend Amos. Dat vind ik altijd zo fijn. Ik heb 30 jaren doorgebracht, tegenover hem gezeten in een stoel met een rechte rug (lacht).

Meg: Dat laat echt wel zijn sporen na, hoor!

Kathryn: Ik weet dat jij soms graag een opmerking maakt of iets aanhaalt uit datgene waarnaar jullie hebben geluisterd … ik kijk daar naar uit op elk door jou gewenst moment! (lacht).

Meg: Daar ben ik blij om en ik weet dat de mensen dat ook fijn vinden. Het is prachtig geweest en ik kijk uit naar … het is interessant dat Sanat het had over zijn naam, en ik denk dat het interessant is omdat veel mensen zichzelf anders gaan noemen of een andere naam aannemen, en de naam willen achterlaten die samenhangt met een andere energie dan waar zij zich nu in bevinden. Ik denk dat Rafael het ook zo voelt en dat hij ons misschien zal vertellen of hij een nieuwe naam zal aannemen of deze zal aanpassen. Daar ben ik benieuwd naar.

Kathryn: Ja, daar wil ik toch even op inpikken. Dat is een heel goed punt, ik hoor heel vaak dat mensen vragen ‘wie ben ik?’ (lacht) maar ze bedoelen dan eigenlijk ‘wie was ik?’, omdat als je terugkijkt naar eerdere incarnaties of andere incarnaties, dan leren we in zekere zin … wel, ik zal het maar niet hebben over het multi-dimensionale- en tijdsbepalingsgedoe (lacht) dat is voor de meesten van ons moeilijk te begrijpen – maar er vindt wel een gelijklopende groei plaats. In dit leven hebben wij allemaal zo hard gewerkt en zoveel geleerd, dat wie we ook waren in een eerder leven, we nu niet meer dezelfde zijn. Zelfs als u de incarnatie bent van een Aartsengel, dan nog leert uw Hoger Zelf van u. Wie u ook was voordat u hierheen kwam, is niet wie u bent. Het is leuk om te weten waar u geweest bent en hoeveel u geleerd heeft, maar het is niet wie u nu bent. U bent de totale som van alles wat u nu ervaart, en wat u nu ervaart leidt tot uw Ascentie. Daardoor kunt u ascenderen. Niet omdat u uzelf heeft verbonden met een Hoger Zelf dat dit al gedaan heeft (lacht) – daar gaat het hier niet om. Wij zullen ons Hoger Zelf meenemen in het Ascentieproces, dus wij kunnen letterlijk onszelf een handje helpen door onze trilling te verhogen, door dienstbaar te zijn, door enthousiast deel te nemen aan dit proces dat onze eigen Ascentie is.

Het doet er dus niet toe wie u was of wie uw Hoger Zelf was. U bent nu niet meer dezelfde als voordat u hierheen kwam. Heel vaak … het is best grappig als je bedenkt dat mensen zeggen ‘wie ben ik’ terwijl ze bedoelen ‘wat is de naam van mijn Hoger Zelf’? Wel, de naam van uw Hoger Zelf kan interessant zijn, maar het is niet wie u bent (lacht). Wie u bent is wie u nu bent en hoe u nu evolueert. Ieder van ons gaat een enorme sprong maken in dit leven … wij, diegenen onder ons die hier op de grond zijn zullen deze reuzensprong maken! Dus ja, verbind u zeker met uw Hoger Zelf maar meen nooit dat dat alles is wat u bent.

Meg: Hier ben ik zo blij mee! Wat een verschil van zoveel informatie die nu op het internet te vinden is en waarin ze het hebben over incarnaties en teruggaan naar voorbije levens en zo meer. Hoe bekrachtigend om nu te horen: ‘u bent wie u nu bent’ en dat wij eigenlijk in staat zijn om – zoals jij het zei – ons Hoger Zelf een ‘handje te helpen’ … dat is zulk een sterk vertrekpunt. Dank je dat je dat gezegd hebt, Kathryn.

Kathryn: Ja … en het maakt het zoveel interessanter en ook veel leuker om te bedenken dat jij je Hoger Zelf kunt helpen groeien en dat wij daarvoor hier zijn. (lacht)

Laten we nu eens kijken wat Rafael wil vertellen. Ik doe even een stapje opzij en nodig dit stralende, schitterende wezen uit dat nu vóór mij staat en Licht uitstraalt (lacht). Oké, ik ga van oor wisselen en hem laten vertellen (lacht).

Meg: Welkom aan onze geliefde Vriend, hoe jij jezelf ook wil noemen, wij zijn zo blij dat je hier bent!

Rafael: Dank je, lieve Meg! Ja, ik heb de naam van Rafael gebruikt. Als mensen mij roepen, als ze Rafael roepen, dan antwoord ik (lacht). Ik ben er dus aan gewend geraakt om die rol op me te nemen, maar het is werkelijk een rol – net zoals Sanat een korte tijd de rol op zich nam om te spreken voor Vader God. Het was een fijne manier om mensen te laten wennen aan het feit dat wij kunnen spreken met Vader God. Hij is een aanwezigheid, hij heeft een krachtige en hele mooie energie en wij zijn geschapen – wij allemaal – uit deze prachtige energie.

Maar wij geven onszelf eigenlijk een naam omwille van de mensen. In de Hogere Dimensies hebben wij geen namen nodig, wij herkennen elkaar aan onze energie-signatuur. Wanneer u telepathisch spreekt met iemand over uw vriend, dan toont u hen de energie-signatuur. Wij hebben dus helemaal geen namen nodig in de Hogere Rijken. Het is een tegemoetkoming aan de mensheid.

Als iemand dus roept ‘Rafael! Aartsengel Rafael, ik heb u nodig! Kom alstublieft met mij praten’, dan verschijn ik. Natuurlijk doe ik dat, wij vinden het fijn om met u te spreken en het gebeurt steeds vaker. Wij horen van steeds meer Lichtwerkers dat zij worden opgeleid om te mediteren, om te reiken naar hun Hoger Zelf en zich te verbinden met ons. Het is een groot plezier … en onlangs hebben wij heel hard gewerkt met de Tempel, met de Genezers, met de Witte Broederschap … om de genezingen uit te voeren … en Kathryn wordt nu weer aangevallen, ik geef haar even een momentje om op adem te komen. Ze wordt in haar hart gestoken … ziet u, er zijn nogal wat wezens die het niet leuk vinden wat wij hier zeggen. Een aantal daarvan zou haar willen doen ophouden. Helaas hebben ze nog hun incarnaties hier, en een paar daarvan hebben voldoende telepathische vermogens om bijzonder vernietigende en gemene gedachten te sturen, naar diegenen waarvan zij vinden dat die hen aantasten in hun grote machten.

Zij die hier zijn in de Tempel van Licht worden voortdurend aangevallen. Moeder en Vader beschermen hen meestal volledig, zodat zij niet de inslag voelen van de gemene energieën die naar hen worden gestuurd. Maar zij willen dat diegenen die hier nu bij betrokken zijn, alert zijn. Ze willen dat iedereen alert is op wat er werkelijk gaande is met betrekking tot deze afronding, die de meest smerige, de meest gemene streken heeft uitgelokt van diegenen die nog niet naar het Licht zijn gekomen. Ze zijn uitgenodigd – ze zijn allen uitgenodigd om naar de Tempel te komen. Ik ben graag daar, het is zulk een levendige, prachtige plek. Wij komen daar allemaal samen om te helpen bij de healingen, om hen te verwelkomen die daarheen komen … gewond en zo wanhopig, zo gevangen in woede en ontevredenheid, eigenwaan, arrogantie en wanhoop … vooral wanhoop, omdat ze bang zijn. Ze zijn vreselijk bang …

Degene die oorspronkelijk de functie bekleedde van Aartsengel Rafael, mijn voorganger … is weg. Hij is weg omdat hij het brein was achter de aanval op de Hemelse Schare, de grote groep die op weg was naar de onderhandelingen. Wij waren overdonderd door wat er gebeurd was. Niet alleen fysiek, maar ook door het idee dat iemand die ooit een Aartsengel was – een Broeder – er zelfs maar aan kon denken om zich zo gewelddadig tegen zijn Broeders en Zusters te keren. Toch is dat wat er gebeurde … en het was iets waar Moeder en Vader al heel lang voor hadden gewaarschuwd; dat gelijk wie die een dergelijke misdaad beging, die het plande en uitvoerde – natuurlijk met de hulp van anderen, met name hun incarnaties omdat de wapens opgeslagen liggen in 3D en 4D – iedereen die deelnam aan een dergelijke daad zou worden opgelost. De oorspronkelijke Rafael – die zich nog steeds zo noemde – is nu dus weg.

Ik heb er dus over nagedacht: wil ik de naam aannemen van Aartsengel Rafael? Misschien niet … ik heb miljoenen jaren naar die naam geluisterd, maar ik weet niet of ik dat nog wil. Wat denkt u? Uiteraard bent u degenen die ons een naam heeft gegeven, omdat wij heel lang geleden tegen u hebben gezegd: ‘dit is wie ik ben, zo zie ik eruit … hoe zou je mij willen noemen?’ En in de loop der jaren zijn mensen het als normaal gaan beschouwen om ons bij die naam te noemen. Soms gebruiken wij de naam van een incarnatie, zoals Moeder Maria dat heeft gedaan. Kathryn heeft daar ook toe besloten, zij zal bekend staan als Kathryn. Zij wil de naam ‘Nada’ niet … enzovoort.

Christine heeft besloten dat ze bekend zal staan als Christine en zij is de tweeling van Aartsengel Michael. Wij kunnen dus zelf beslissen. Ik denk … dat ik Ramuel wil worden genoemd. Ik hou ervan dat het begint met ‘Ra’, in vele talen toch de naam voor God. Ik ben een dienaar van God … Ik ben een genezer … ik ben iemand die diep liefheeft, die geniet van het helpen van anderen om te genezen van wat hun verwondingen ook mogen zijn: fysiek, mentaal, spiritueel, emotioneel … het is mijn wens, mijn opdracht om dienstbaar te zijn, en vooral om dienstbaar te zijn aan de mensheid.

Wat denkt u? Zou u mij Aartsengel Ramuel willen noemen? Het klinkt wel mooi, nietwaar? Het zal geen grote verandering zijn, weet u. Wij hebben geen rijbewijs of verzekeringspolis of dergelijke, geen ziekenfondspasje dat van naam moet wijzigen. Wij kunnen zelf beslissen … wel, dat is mijn verhaal. Ik ben de echte Aartsengel Rafael, maar ik denk dat ik mezelf voortaan Aartsengel Ramuel zal noemen. Dat lijkt nog genoeg op de oude naam, maar het voelt nieuw en opwindend voor mij om dit Nieuwe Tijdperk te beginnen. Ah, dit Nieuwe Tijdperk te beginnen met u allemaal! Wat zal dat opwindend zijn! Hoe opwindend wanneer we elkaar kunnen zien, wanneer u ons allemaal echt kunt zien! Want wij zullen elkaar ontmoeten en wanneer we dat doen, dan omhels ik u allemaal … ik omhels u nu al allemaal! Er zijn zoveel geweldige dingen op komst! Nu dan … ik kan er niets aan doen, ik moet dit nog zeggen. Ik kan niet wachten om mijn Maria te zien. Ik denk dat zij de naam Maria zal houden, want zij is mijn Tweeling Vlam.

U allen heeft ook Tweeling Vlammen. Maak u geen zorgen of uw naam kan worden opgezocht op het internet. Dat is niet belangrijk. Velen van de meest glorieuze van alle Meesters en Engelen zijn volledig onbekend. Ze hebben geen plek in de zogeheten Hiërarchie die algemeen wordt beschreven op het internet. Dat komt omdat het werk dat zij toen deden geen rechtstreekse betrokkenheid bij de mensheid inhield. Dat betekent niet dat ze er niet bij betrokken waren.

Er zijn dus duizenden, miljoenen Engelen … eigenlijk zijn het er miljarden … ieder van u hier op Aarde bent Meesters. U heeft zich misschien – sommigen meer dan anderen – een weg gezocht op de ladder van Ascentie, maar dat had er meestal mee te maken hoe snel u vooruit wilde en hoeveel tijd u daarvoor nodig had. Iedereen is uniek, iedereen heeft unieke ervaringen.

Nu we het hebben over uniek … er is ons beloofd dat Kathryn en Faith samen zouden praten en dat Faith u haar verhaal zal vertellen. Het is een verhaal van groot belang en van grote moed en zij heeft alles ervaren wat u zich maar kunt voorstellen. Hier is dan die jonge vrouw, hier vlak naast mij … met een verhaal om met u te delen. Ze is bereid om het aan de wereld te vertellen, omdat ze weet dat het anderen zal helpen. Met grote Liefde en veel plezier zeg ik nu, Namaste aan ieder van u.

Ik ben Aartsengel Ramuel (lacht) en ik wens u … ik zeg u vaarwel voor nu. Tot de volgende keer dat ik misschien weer wordt uitgenodigd om met u allen te spreken in deze geweldige uitzending. Ik zeg u vaarwel!

Meg: Namaste, Ramuel en dank je wel dat je bij ons was. We vieren deze mooie nieuwe naam voor onze Nieuwe Tijd. Dank u!

Kathryn: Dat was leuk, hè!

Meg: Ja!!! (lacht) en zo mooi!

Kathryn: Hij had me al eerder gezegd dat hij misschien … dat hij dacht aan het veranderen van zijn naam en hij zei ‘wat vind jij van Ramuel’? Dat is een mooie naam voor een Aartsengel, waarom niet?

Meg: Dat is echt heel mooi!

Kathryn: Ik moest af en toe even pauze nemen tijdens het channelen, omdat ik een steek voelde in mijn hart. Dat was even moeilijk om doorheen te ademen, maar ik voel me nu beter. We zullen helemaal uitzoeken waar dit vandaan komt, maar ik denk dat Moeder en Vader wilden dat de mensen weten dat dit nu gaande is en ik weet zeker dat ik niet de enige ben die dit voelde. Let dus goed op, als u vreemde en pijnlijke symptomen heeft. Kijk dan om u heen, want er zijn er nog steeds – in dit allerlaatste moment – die trachten voor problemen te zorgen. Maar ze zullen daar niet in slagen. Het bezorgt mij geen problemen. Ze kunnen eigenlijk niemand nog in problemen brengen, ze zijn alleen vervelend (lacht). We zullen blij zijn als dit ook weer achter de rug is.

Faith is hier bij mij. We moeten dezelfde telefoon gebruiken, omdat we hebben gemerkt dat als we met meerdere lijnen werken er een probleem ontstaat met het geluid. Ik zal haar dus iets laten vertellen over het ongelooflijke verhaal dat zij heeft beleefd en schitterend heeft doorstaan en ik zal haar ook wat vragen stellen. We zullen zien hoe het loopt, want zij heeft een aantal bijzonder interessante dingen te vertellen. Ik stel haar aan u voor: dit is Faith. Meg, jij kent Faith natuurlijk.

Meg: Jazeker!

Kathryn: Ja, ik wil dat jij hier ook bij betrokken bent. Ik ga nu de telefoon aan Faith geven en haar iets laten vertellen over haar verhaal.

Faith: Hallo iedereen! Hallo Meg!

Meg: Hallo liefje! Heel mooi om je stem te horen! Dank je zozeer dat je in de uitzending komt. Je bent zo dapper!

Faith: Dank je. Ik weet dat het iedereen zal helpen. Ik wil u vertellen dat ik de incarnatie ben van Aartsengel Amethyst, die vele, vele, duizenden jaren viel. Als haar incarnatie voelde ik me geweldig en ik ervoer elk soort van duisternis – al wil ik het geen duisternis noemen – maar elke vorm van marteling die u zich kunt voorstellen … maar dan erger. Ik ontving die niet enkel, ik bracht die ook toe. Wanneer je in het duister bent blijft het nooit bij maar één iets, je doet het allebei en er is geen wit of zwart, alles is grijs.

Ik wist dat dit mijn verhaal was toen ik naar de Tempel van Licht kwam en ik was een wrak … ik draaide door, ik probeerde te ontdekken wat er fout was met mij … ik wilde in het Licht zijn, ik ben in het Licht … maar ik wist dat er iets niet echt helemaal compleet was, er ontbrak iets.

Toen ze mij mijn verhaal vertelden … toen ik het hoorde wist ik zonder enige twijfel met mijn hele wezen, dat het waar was, want ik doorzocht mijn ziel – je ziel bewaart al je herinneringen en alle informatie … ook al herinner jij het je niet, je ziel weet het. Toen ik mijn verhaal kende kon ik zeggen: ‘dit was slechts een slechte ervaring, ik kan hier overheen komen’. Dat deed ik dus en ik koos voor het Licht. Ik kwam door de poort gerend … (lacht)

Kathryn: Dat was zo mooi, dank je Faith. Ik ga Faith een paar vragen stellen, dan kan ze ons wat meer details geven, en als de mensen later nog vragen hebben zal ze misschien nog wat meer willen vertellen – hetzij aan het einde van deze uitzending of in latere uitzendingen. Faith zei net dat alles grijs is wanneer je in het duister bent. Ik denk dat dat iets is wat vele mensen maar moeilijk kunnen begrijpen. Kun je daar iets meer over vertellen?

Faith: Jazeker. Wat ik bedoel met ‘alles is grijs’, even een goed voorbeeld zoeken … (gefluister op de achtergrond: ‘straf is liefde’) Straf is liefde, ja dat is een geweldig voorbeeld. ‘jij hebt iets fout gedaan. Jij hebt de stroopkan omgestoten en nu is die over de hele tafel uitgelopen. Ik moet jou straffen, want als ik dat niet doe dan hou ik niet van je en dan leer je het nooit.’ Dat is helemaal grijs, je weet niet welk deel daarvan juist is en welk deel fout is, het loopt allemaal door mekaar omdat het gezegd wordt met een dusdanige oprechtheid en liefde – maar de handeling is helemaal fout. Dus is het grijs – en het is marteling. Het is echt marteling voor diegene die het ondergaat en diegene die het toebrengt.

Kathryn: Zonder in te gaan op al te pijnlijke details … je zei dat je alles ervaren hebt en ik denk dat je gaandeweg gekneed werd, want de incarnatie van iemand die een krachtige energie heeft – en de gevallen Zusters hadden dat – was voor de duisteren de hoofdprijs. Kun je ons een beeld geven van hoe ze jou gekneed hebben of wat ze van jou verlangden?

Faith: De marteling, jezelf alles onthouden, jezelf volledig kleineren – niet alleen dat anderen jou kleineren maar je moet ook jezelf kleineren, je moet jezelf enorm gaan haten en verafschuwen – en de woede, de haat en de afschuw van anderen naar jou toe, brengen je volledig uit je evenwicht … maar wanneer dat gebeurt dan zeggen ze: ‘kijk eens wat je bereikt hebt, dit is geweldig! Dat heb je heel goed gedaan! Je krijgt van ons een medaille en kijk eens: we doen er ook nog 1000 dollar bij (lacht)! Blijf op deze manier doorgaan, dan zul je koningin worden.’

Met die energie, met dat gevoel, met dat mengsel raak je verstrikt in een web van waanzin, waarbij je nog harder jezelf gaat kleineren en je jezelf dingen gaat onthouden, zodat je het gevoel krijgt dat je op weg bent naar de top – maar dat is slechts een gevoel, je komt niet echt aan de top … je gaat alleen maar omlaag, omlaag, omlaag … heel diep omlaag. Dat is het web en zo krijgen ze je te pakken. De enige manier om daaruit los te komen, is het weten in je hart.

Kathryn: Wow, terwijl ze dat beschreef kon ik het echt voelen. Niet alleen het jezelf kleineren maar ook het vernederen – en natuurlijk het geslagen worden. Marteling op vele manieren en seksueel misbruik was ook een middel, het werd beschouwd als een middel en je werd verondersteld erdoor te groeien, nietwaar?

Faith: Ja.

Kathryn: O, ja … alles wordt dus precies het tegenovergestelde van wat het is. Marteling is een geschenk …

Faith: Te martelen en gemarteld te worden.

Kathryn: Te martelen en gemarteld te worden is een geschenk.

Faith: Dat is dus precies het tegengestelde van wat Moeder en Vader ons leren: Liefde zijn en geliefd te worden, dat is een geschenk. Vriendelijkheid betonen en vrijgevig te zijn, dat is een geschenk. Het is volledig het tegenovergestelde en je voelt het in elke vezel, elke cel, elk atoom … in je hele wezen. En jullie weten precies over wie ik het heb!

Kathryn: Dank je Faith. Ja, we hebben dat allemaal ooit ondervonden hier op planeet Aarde – sommigen zelfs heel vaak. Dank je, Faith, dat was verbazingwekkend om te horen. Hier is Faith, ze is net 21 geworden en ze viert een gloednieuw leven. Wil je de mensen vertellen hoe hoog je jezelf had opgewerkt in het systeem van het duister?

Faith: Ik denk dat de mensen genoeg gehoord hebben voor één avond.

Kathryn: Ze heeft ook genoeg verteld voor nu. Het belangrijkste is niet waar je geweest bent, maar waar je heen gaat, hoe ver je bent gekomen. Dus dank je wel, lieve Faith! Het is zo levendig en zo vertrouwd voor heel veel mensen, dat alles op zijn kop komt te staan, dat de dingen het tegenovergestelde betekenen van wat ze zijn en het is in onze maatschappij natuurlijk overduidelijk: overal zie je het. Dit is waar wij nu allemaal van genezen, waar wij allemaal van moeten genezen en waar wij anderen om ons heen bij moeten helpen om van te genezen.

Ik denk dat wij vanavond heel veel gehoord hebben. (lacht)

Meg: Dank je, Faith!

Kathryn: Ja, dank je Faith! Het is voor mij opmerkelijk om de hoeveelheid moed te zien die zij getoond heeft gedurende haar proces, toen ze dit allemaal moest leren en ermee moest werken en moest aanvaarden dat het een ervaring was, iets waarvoor wij allemaal hierheen zijn gekomen: om de extremen te ervaren – en ik kan u vertellen dat zij één van de meest gevoelige en meevoelende mensen is die ik ooit ben tegengekomen. Haar vermogen om – ze wordt ook enorm helderziend – ze leest de trillingen van de energieën, ze leest de gevoelens van mensen, zo intens en zo nauwkeurig … dus uiteraard, wanneer je de dramatische dingen die je zelf ervaren hebt kunt ompolen, dan wordt je volledig invoelend met andere mensen, je weet dan wat zij voelen. Al die ervaringen waar wij doorheen zijn gegaan, kunnen dus echt worden omgezet in goud. Dat kan echt en hier naast mij zit het levende bewijs. Wow!

We hebben twee mensen die hebben gebeld. Die twee mensen gaan we nog in de uitzending laten … Beide bellers hebben het contact verbroken.

Kathryn: We zijn er weer volgende week woensdag en we zien u graag ook dan weer bij de uitzending. Wat een spannende uitzending.

Meg: Dank je wel Kathryn, voor de channelings.

Kathryn: En dank aan jou Meg, voor je medewerking. Bedankt iedereen voor het luisteren! Rafael herinnert mij er net aan dat hij zijn meditatie niet heeft kunnen geven. Dat zullen we volgende week doen. Ik werd in mijn hart gestoken toen hij die wou geven, dus dat is een beetje fout gelopen. Ik wil iedereen vragen om deze week – liefst nog vanavond – een meditatie te doen. Stuur genezende energie en Liefde naar Terra, want dat heeft ze echt nodig.

We gaan nu afsluiten en we zien jullie volgende week weer!

Eindtune: Happy – Pharell Williams

Engelstalige audio-versie van dit bericht:
http://www.blogtalkradio.com/channelpanel/2015/05/14/sananda-sanat-kumara-and-the-true-raphael-come-to-continue-earths-story

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen.

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.