BTR: Het Arcturische Moederschip

BTR: Sananda, Ashtar en Teamleider nemen ons mee naar het Arcturische Moederschip
25 juni 2015

mothershipBegintune: A Hard Day’s Night – the Beatles

Presentator: Kathryn May, www.whoneedslight.org
Channels: Kathryn, Christine, Jade
Medepresentator: Meg Davis. FB Wisdom Within – Meg Davis

Hallo iedereen en welkom. Vanavond wordt het een heel bijzondere ‘Healing voor Ascentie’-uitzending. Ik ben zo opgewonden! Sananda, Kathryn, Ashtar en Christine’s Teamleider zullen ons meenemen naar het Arcturische Moederschip. Daar zullen wij onze healingteams van de Galactische Federatie ontmoeten, waartoe ook de Arcturische verbindingspersonen behoren die ons healing en verheffing bieden tijdens onze uitstap naar ons prachtige 5D-schip.

Ik ben Meg, uw medepresentator. Ik bel vanuit Georgia en het steeds groter wordende New Yorkse team belt vanuit High Falls. Hallo iedereen!

Vanuit New York (iedereen tegelijk): Hallo Meg!

Meg: Wat een groep en ze klinken allemaal zo gelukkig!

Kathryn: Dat klopt! Er is zoveel te vertellen, het is echt moeilijk om te weten waar ik ergens moet beginnen. Maar ik zal even snel een overzicht geven van de mensen die hier aanwezig zijn. Ik heb toestemming gekregen van Moeder en Vader om ook hun identiteit vrij te geven. Is dat ook goed voor jullie? Oké … ze kijken erbij zo van ‘o, o …’ (gelach).

Onze twee meest recente familieleden die nu bij ons zijn, zijn onze lieve vriendin Mary, die de incarnatie is van Moeder Maria. Als je dus ooit iemand wou hebben die voor jou komt zorgen, dan raad ik zeer zeker Moeder Maria aan (lacht). Links van mij is onze lieve vriend Hossein. Hij is de incarnatie van AE Gabriel. Wij zijn allemaal hier voor een belangrijke opdracht. Het klinkt als een feestje en dat is het ook, maar wij zijn hier om ook ernstig werk te doen.

Ik moet u waarschuwen: als u vreemde, ratelende geluiden op de achtergrond hoort – dan is dat Christine. Zij doet dat deel van de opdracht die te maken heeft met ‘pijn’. En voordat we klaar zijn met dit project, ga ik een foto maken van Christine met een ijszak op haar hoofd – dit is nu haar vrijwel voortdurende staat … maar zij werkt het allemaal door, net als wij allemaal. Wij houden de moed erin, we zijn vreugdevol en doen gek en lachen zoveel we kunnen.

Ik ga even vertellen over … omdat het belangrijk is voor iedereen die luistert … de schrille energieën die zich over de radiogolven verspreiden. De frequenties die nu binnenkomen zijn gewoon oorverdovend en het zijn niet alleen maar vervelende geluiden, ze zijn echt bedacht om ons gek te maken – op vele verschillende manieren.

Ik zal u eerst een beetje vertellen over de frequenties en hoe ze ontworpen zijn om de nano’s te activeren die wij hebben binnengekregen via de regen, ons water, ons voedsel en zo meer. Nano-deeltjes zijn eigenlijk kleine zenders of ontvangers die in werking worden gezet door geluidsfrequenties – door bepaalde geluidsfrequenties – en dan gaan ze verschillende dingen doen, zoals bijvoorbeeld uitbarsten tot parasieten of … aangezien ze eigenlijk echt gruwelijk zijn … het zijn gefabriceerde levensvormen die ontworpen zijn om het hele mensenras ziek te maken en aan te vallen. Ze activeren ook de programma’s, die wij allemaal systematisch kregen aangeleerd, bijna alsof het zelf ook levensvormen zijn.

Wanneer die frequenties dan klinken, dan zult u gaan merken – afhankelijk van voor welk programma u het meest gevoelig bent – dat u dingen gaat voelen die u alleen gevoeld heeft in de meest zware perioden in uw leven, wanneer het u het allerslechtst ging. U gaat dingen denken die zo negatief zijn dat u zich zult afvragen: ‘waarom denk ik dit, deze deprimerende, terneerdrukkende gevoelens en gedachten’? Wel, dat zijn de programma’s die worden geactiveerd en we vertellen u dit allemaal, omdat het heel belangrijk is voor Lichtwerkers om te weten wat er nu gaande is.

Moeder Bron toonde ons vandaag een beeld van de Planeet met al die kleine groepjes van Lichtwerkers over de hele wereld, al die kleine – wel, zoals ik het zag leken het net kleine huisjes waar Licht van uitstraalde – en deze groepjes van Lichtwerkers zijn mensen die samenkomen, soms in kleine groepjes die ook openlijk hun betrokkenheid bij het Lichtwerk tonen, anderen zijn de grondtroepen zoals bijvoorbeeld binnen de financiële- en politieke systemen … en iedereen wordt gebombardeerd met deze frequenties.

Ze zijn overgegaan op een systeem met onderbrekingen. Ze weten uit psychologische studies dat wanneer je iemand voortdurend de duimschroeven aandraait, die persoon daar uiteindelijk niet meer op reageert of het niet meer merkt. Daarom zetten ze het aan, dan weer uit, dan weer aan – luider dit keer – dan weer uit … Het is de onderbroken aanval die ons echt gek maakt. En ze zijn er nu – net pas – mee gestopt. De frequentie is gestopt … (op de achtergrond zegt iemand ‘Ashtar’) en Kathryn zegt ‘dank je wel, Ashtar’ (lacht). Volgens mij was het vandaag wel de ergste dag tot nu toe voor wat betreft de frequenties van pijn en beklemming.

We hebben ons niet echt voorgesteld, maar dat zullen we nu meteen doen. Kathryn geeft de informatie die ook bovenaan dit bericht is geplaatst.

Vanavond is het een hele bijzondere uitzending. Ik ga Sananda laten doorkomen om met ons te spreken, en zoals de Healing-uitzendingen die we een paar maanden geleden hebben gedaan – die zich overigens ook in de archieven bevinden, u kunt ze herkennen omdat ze werden uitgezonden op zondag – ze hebben als titel ‘Healing for Ascension’. Elk ervan is bijzonder en behandelt een ander aspect van healing. We zijn elke week naar de Arcturische Schepen gegaan en hebben een enorm scala behandeld aan healende technieken en problemen waar we mee te maken kregen …

Vanavond gaan we dus naar het Arcturische Moederschip. Sananda en ik zullen u daar mee naar toe nemen en we gaan daar praten met een heel bijzonder iemand, iemand die een hele lieve, lieve vriend is geworden hier in de Tempel van Licht.

Hij noemt zichzelf Teamleider, hij is Arcturisch en hij is degene die is toegewezen aan Christine om haar te helpen bij haar bijzonder ingewikkelde genezingsproces. Ik kan u vertellen: als u een medisch team zoekt dat toezicht houdt op elke ademteug, elke hartslag … ze zijn echt fantastisch. Ik zal een voorbeeld geven … vanmorgen zei hij: ‘ga naar de koelkast. Achterin op het tweede rek ligt …’ iets waarvan hij wilde dat Christine het in de maaltijd verwerkte (lacht) … of hij zegt: ‘ga naar de kast, daar ligt een bepaalde soort medicatie. Ik had graag dat je die innam voor de parasieten. Elke dag, ongeveer 3 keer per dag, geeft hij ons onze behandelwijze. Hij vertelt ons precies welke thee we moeten drinken en ook precies hoeveel en hoeveel tijd we ertussen moeten laten. Elke dag is anders en hij houdt dus echt elke minuut toezicht op onze behandelwijze.

Daarnaast wordt hij ook steeds meer een grapjas en is hij heel erg leuk (lacht). We hebben ook een bijzonder cadeautje: Christine zal Teamleider gaan channelen, wanneer we op het Arcturische Schip aankomen, toch? (Christine geeft Kathryn vermoedelijk een teken of een gebaar, want ze vervolgt …) Ja, hij staat al te wachten! Hij is zo opgewonden (lacht) … ik hoop … zullen we Teamleider laten praten over de jasjes? O, dat is zo leuk! U moet horen over de jasjes die ze nu hebben! Hun hele medische team heeft speciale jasjes …

Kathryn: Ik word erop gewezen dat ik Meg nog niet heb voorgesteld.

Meg: Dat maakt niks uit, ik ben klaar om te gaan!

Kathryn: Nee, het is toch belangrijk dat de mensen ook weten waar ze jou kunnen vinden op Facebook (info bovenaan dit bericht – V). Zo Meg, ben ik nog iets vergeten? Hoe is het met jou?

Meg: Met mij is alles prima. Ik ben zo opgewonden over de uitzending en ik kijk er heel erg naar uit!

Kathryn: Ik wil je nog felicitaties overbrengen. We hebben zoveel reacties gekregen na de Mini-berichten van Moeder over jou, Meg. Ons hart was vervuld van vreugde en blijdschap en … ik denk niet dat je het echt ‘trots’ zou kunnen noemen … maar meer iets van ‘o, dat is onze Meg! Wat geweldig!’

Iedereen die dat e-mailbericht nog niet heeft gelezen, raad ik aan dat alsnog te doen. Het is een inspiratie voor iedereen om het verhaal van Meg te horen, en te vernemen hoe ze zo succesvol en vastberaden uit de programmering en de mind control is gestapt, waaraan ze duizenden levens lang onderworpen is geweest. Meg is onze inspiratie: als zij het kan, dan kan iedereen het. We houden van je, Meg!

Meg: Dank je.

Kathryn: Iedereen hier stuurt je zegeningen en ze hebben hun hand in de lucht voor jou.

Meg: Tienvoudig terug, dank je wel!

Kathryn: Het is echt … ik heb het liedje gespeeld ‘It’s been a hard day’s night, I’ve been working like a dog’ – ‘Het is een zware dag geweest, ik heb gewerkt als een paard’ … (lacht) dat speelden ze vanmorgen toen ik wakker werd en ze zijn het de hele dag door blijven spelen! Dit is onze geliefde familie Hierboven, om ons aan te moedigen … want: ‘when you get home to them, you’re gonna feel ALL RIGHT!’ – ‘als je thuiskomt bij Hen, zul je je helemaal prima voelen!’

Dat is eigenlijk de les: al die frequenties en problemen die opzettelijk, met voorbedachte rade en heel erg specifiek gericht worden op Lichtwerkers, daarvan moeten wij weten dat dit enkel een fase en een uitdaging is waar wij doorheen moeten als een vorm van afronding – het is de afronding van de duistere tijden op planeet Aarde en wij allemaal doen eraan mee, ieder van ons levert een bijdrage. Hoe meer u dus werkt op de programmering en uzelf bevrijdt van elke duistere gedachte, elke opflakkering van ongeduld, wanhoop, frustratie of twijfel … elke keer als u dat opruimt – en dan bedoel ik niet, zoals Moeder ook al zei: ‘hier Moeder, neem het maar’ (lacht) – wij bedoelen: kijk ernaar, zie het bij uzelf, weet hoe vaak u dat in het verleden heeft gevoeld, kijk waar het vandaan kwam, wat er in u de aanleiding toe was, waar u dit programma heeft geleerd … dan kunt u het ontmantelen en teruggeven aan de persoon die het u geleerd heeft.

Of geef het … dan kunt u zeggen: ‘oké, Moeder ik herken het programma. Dit heb ik geleerd van mijn tante Henriëtte die altijd kritiek had op mij. Ik wil het kwijtraken, ik wil het nu in een zak doen, die dichtknopen en hem dan aan u geven. U kunt hem wat mij betreft in het museum zetten.’ Dat is echt opruimen, maar u kunt het pas opruimen als u weet waar het vandaan komt, waarom u het meedraagt en wat het betekent.

Dat is dus het proces waar we de voorbije maanden mee bezig zijn geweest, en ik denk dat het interessant is dat we beetje bij beetje echt wel de diepgang hiervan zijn gaan begrijpen – dat dit niet voor ‘uitzonderlijke gevallen’ geldt, maar voor iedereen. Lichtwerkers zijn hier vooral heel goed in, omdat wij eraan gewend zijn om onze eigen gevoelens en gedachten in vraag te stellen, dus zijn wij diegenen die echt de weg kunnen banen en die de golf kunnen scheppen die ons allemaal naar de Ascentie zal dragen. Al doende zal hierdoor planeet Aarde bevrijd worden van alle duisternis.

In de berichten van Moeder hebben we het ook al gehad over de recente overwinningen die we hebben behaald. Heel velen van de duisteren zijn vertrokken uit de ondergrondse plaatsen en zijn naar de Tempel van Licht gekomen. Het laatste wat ik ervan heb gehoord, was dat het echoot in de grote werkruimtes: in de laboratoria waar gewerkt wordt aan gentechnologie, in de ruimtelaboratoria met programma’s die veel verder ontwikkeld waren dan alles wat onze regering heeft, in de laboratoria voor militaire wapens, bij de technische staf en de wetenschappers, de computermensen, de instructeurs en de leraren … ze zijn in grote aantallen vertrokken en naar het Licht gekomen.

Velen van hen waren mensen die als kind of baby ontvoerd werden en naar de ondergrond werden gebracht om daar te werken. Velen van hen hadden nog nooit daglicht gezien … Zij waren de eersten die beseften dat er hen een beter leven wachtte … en ergens in hun onderbewustzijn was er een herinnering aan ‘iets beter’ – die wij allemaal hebben. Wij weten allemaal dat we onderweg zijn naar iets wat echt geweldig is en dat zal lijken op wat wij ervaren tussen onze levens … alleen gaan wij het hier, op deze planeet, beleven.

Ik neem even een ogenblikje en neem contact op met Sananda … ik wil nog opmerken dat onze Meesters en Engelen ook healende sessies ondergaan, dus Teamleider is onze verbindingspersoon. Hij brengt verslag uit en vertelt ons hoe ze het maken. Ze liggen op volle snelheid wat betreft hun behandeling, zodat iedereen hier op volledige sterkte doorheen zal komen.

Zoals u weet werden velen van ons gewond door een scalair wapen, waaronder onze Meesters die naar 4D kwamen voor een ontmoeting met de onderhandelaars van het Archon-Bondgenootschap, over hun vertrek van de Aarde. In plaats van die ontmoeting werden wij geraakt door een scalair wapen, en velen van ons ronden nu hun healing af en de Arcturiërs volgen alles op de voet. Iedereen heeft zijn eigen team dat de behandelingen afstemt op het overige werk wat moet gedaan worden. Ze werken de klok rond – inmiddels al in meerdere dimensies – met ieder van ons … en Sananda krijgt de laatste tijd hele intense healingssessies.

Laat me even kijken of ik zijn stem kan horen. Sananda, ben je daar? Ja, hij is hier! We hadden dit wel afgesproken maar ik was toch niet zeker, omdat hij vandaag een hele lange sessie heeft gehad. Ben je er klaar voor, Sananda? Ja, hij is er klaar voor. Goed dan, ik neem even een slokje water terwijl Meg het van me overneemt. Daarna gaan we naar het Schip.

Meg: Dit herinnert me aan mijn eigen healingssessies. Ik kijk hier echt naar uit! Geliefde Sananda, welkom! We zijn zo opgewonden!

Sananda: Hallo lieve Meg! Dit gaat nogal een uitzending worden! We hebben zoveel in petto en het is best veel om het allemaal binnen de zendtijd te passen … misschien hebben we wel iets langer nodig. De healinguitzendingen zijn echt heel interessant en ze zitten boordevol met informatie voor iedereen.

U zult zo blij zijn wanneer u Teamleider ontmoet – onze lieve vriend die zo goed voor onze dierbare Christine heeft gezorgd – en die ook heeft gewerkt met het team van Kathryn. Alles wordt onderling goed overlegd, omdat we elkaar afwisselen – we werken bij toerbeurt: er is altijd iemand die toezicht houdt, er is altijd iemand die energie en Liefde en healing brengt aan onze geliefden op de grond. Dat geldt trouwens voor ieder van u, moet u weten. Ieder van u heeft een Hoger Zelf en een Tweeling Vlam die over u waken … en ieder van u heeft een Arcturisch team dat aan u is toegewezen.

Wij gaan u voorstellen aan de Grote Witte Broederschap en aan uw eigen Arcturische team. Teamleider gaat u vanavond een heel bijzondere leersessie geven, om u te leren contact te maken met uw medische team, hoe u hen kunt herkennen, om welke soort healing u kunt vragen en zo meer.

U zult dus van Teamleider een echte channeling krijgen over hoe u uw team kunt bereiken. Kathryn en ik zullen u nu door de Zuil van Licht meenemen naar het prachtige Arcturische Moederschip. Ik zal het u een beetje beschrijven: het bevindt zich in 5D, dus u kunt het niet echt zien met het blote oog – al flitsen ze soms met hun lichten, zodat de pinguïns hen kunnen zien (lacht). Er zijn hier vier Arcturische Schepen die toezicht houden op de healing van en op planeet Aarde. Het zijn de reusachtige Moederschepen die gestationeerd zijn boven de Noordpool en de Zuidpool en … o ik vergis mij, het zijn er geen 4 maar 6 … er zijn nog 4 kleinere schepen in positie boven de evenaar, verdeeld over planeet Aarde. Elk van hen heeft de bijzondere technologieën, de leslokalen, de behandelkamers, de soort van arena’s die wij gebruikt hebben toen we voor onze healingssessies naar het Schip gingen … en dat alles gaat u vanavond samen met ons zien.

Ga met ons mee, leun achteruit in uw stoel, adem diep in, open uw derde oog en laat gewoon toe dat de informatie, de beelden en de gevoelens binnenstromen in uw lichaam en uw geest. U hoeft niets te doen en boven alles: tracht niet te duiden wat u ziet … laat het gewoon op u afkomen alsof u naar een film kijkt. U hoeft het script niet te schrijven en de acteurs geen aanwijzingen te geven, u hoeft alleen maar te kijken.

Dat is het enige wat wij vanavond van u verlangen. Velen van u zijn nieuw en weten niet dat wij al eerder naar de schepen zijn geweest in eerdere uitzendingen. Daarom zal ik het voor u beschrijven, want dat is altijd zo fijn.

We gaan samen … en de healende Zuil van Licht vertrekt natuurlijk vanuit de Tempel van Licht op de grond, helemaal naar de Arcturische Schepen en daar nog voorbij, naar Moeder en Vader, naar de Centrale Zon en helemaal naar beneden, naar het centrum – het hart – van onze Terra.

Deze Zuil van Licht heeft zich verbreed, om de hele Aarde te omvatten. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over waar de ingang is, of u wel toegang zult krijgen, of u toestemming moet vragen … iedereen kan komen en iedereen kan het omringende, omhullende Licht voelen. Dat is onze Grote Zuil van Licht, beschermend en voedend, afkomstig van Moeder en Vader Bron. Het Licht neemt met de dag toe, de energie verhoogt en ik bedoel niet die schrille frequenties die u hoort van de Cabal. Dat heeft niks te maken met het opkomende Licht van Moeder en Vader en de harmonieuze, prachtige energieën die naar ons toekomen. Voel het, u kunt erop drijven terwijl u in uw eigen stoel zit … waar u ook bent op planeet Aarde. U hoeft alleen maar uw innerlijke blik op het Licht te richten, dan zult u voelen hoe het over u neerstroomt. Open uw kruinchakra, voel het … dit noemen wij de Honingliefde van Moeder en Vader, die neerstroomt in uw lichamen – in alle dimensies: spiritueel, emotioneel, fysiek … al uw lichamen … voel hoe het door u heen stroomt en laat het ook door u heen stromen, helemaal in Moeder Aarde … daar houdt ze van! Adem zachtjes, wees helemaal ontspannen, u hoeft niks te doen, niets in uw leven is belangrijker dan dit: te leren om contact te maken met Moeder en Vader, met ons mee te komen naar de Schepen van Healing en de geweldige healende- en medische behandelingen te leren kennen, die beschikbaar zijn voor elk van u.

Nu dan … neem mijn hand, kom met ons mee. Wij nemen u in de Zuil van Licht … daar bent u, ziet u? Iedereen verschijnt nu in de Tempel van Licht. We kunnen elkaar bij de hand nemen … ieder van ons. Ik kan elk van u zien en voelen.

Laat ons nu zachtjesaan opstijgen. Voor uw geestesoog zal het voelen alsof u omhoog drijft, waar de lucht fris en helder is, steeds dichter naar 5D waar harmonie heerst, waar overal Vrede is … hier komen we bij de ingang naar het Arcturische Schip.

Ze wachten al op ons en ze zijn zo opgewonden om iedereen te zien! We hebben al heel lang niet meer een dusdanig grote groep hierheen gebracht. Het platform … de deur is open, we kunnen binnen in de inkomhal. Kom maar allemaal, het is enorm groot. Nu sluiten ze de hal en openen ze de deuren naar de prachtige, grote arena die verlicht wordt door het meest prachtige Gouden Licht.

In de arena – dit is een enorme ruimte – en daarin bevinden zich healing-ligstoelen … het zijn geen ziekenhuisbedden want ze zijn veel comfortabeler en aangenamer. Ze staan in een kring en er zijn er evenveel als we mogelijkerwijze nodig hebben. Het zijn er duizenden, voor al die mensen die hier vanavond heen willen komen.

Wanneer u dit beluistert als opname, dan bent u er ook bij … net zoals wij dat nu zijn … u zult het ervaren. Dus de opnames kunt u telkens weer beluisteren en dan zult u dáár zijn en de Arcturiërs zullen u welkom heten, want dat is wat ze doen.

Ze hebben eonen lang gestudeerd, precies voor deze tijd … waarin ze hun vaardigheden beschikbaar kunnen stellen voor de mensheid. Ze zijn een heel hoogstaande beschaving. Ze beschouwen zichzelf als een groep. Meestal maken zij geen onderscheid in hun identiteit, ze vinden het prettiger om als team te werken. Maar u zult plezier hebben aan de prachtige veranderingen en verschuivingen waar Teamleider u over zal vertellen, waarbij de Arcturiërs dingen hebben geleerd over zichzelf, in de tijd dat ze gewerkt hebben met heel onze geliefde familie in de Tempel van Licht en daarbuiten.

Diegenen onder u die al eerder naar deze uitzendingen hebben geluisterd en onze vaste luisteraars in de Arcturische Schepen: u zult de prachtige energieën van de Arcturiërs herkennen. Ze zijn toegewijd aan hun dienst en het is hun doel om de mensheid te helpen bij haar Ascentie.

Kom dus allemaal, kom binnen in de healing-arena. U kunt een behandelzetel uitzoeken en wanneer u dat doet zal uw team naar u toe komen, u zult zien hoe zij zich rond u verzamelen.

Dit is pas het begin van uw les over hoe u zich kunt verbinden met uw Arcturische team. Ik zal het overlaten aan onze geliefde Teamleider om u meer details te geven. Hij is zo blij dat hij met u gaat kunnen spreken! Hij heeft nog nooit met een hele groep gesproken … de Arcturiërs zijn meestal vrij schuchter, ze treden zelden naar voren om te spreken … ze doen gewoon hun werk, met zulk een vaardigheid en Liefde.

Maar Teamleider is heel erg blij en hij wil dat u allen weet … zij willen dat u weet over de grote vooruitgang die zij onlangs nog hebben geboekt, bij het helpen van de mensen om te healen.

Ik wil nu even voor u deze prachtige arena beschrijven. Hij wordt gebaad in een soort van glanzend Licht. De Arcturiërs gebruiken vaak Licht bij hun healing, op verschillende manieren. Maar het Licht is altijd voedend, je kunt het bijna proeven als je ademt. Het is zo rustgevend, je voelt het in je ogen, in je brein, in je hele lichaam … en om u heen in deze prachtige arena kunt u buiten de kring van de behandelzetels zien, dat er groen is. Er zijn parken in dit enorme schip, dat bewoond wordt door miljoenen wezens. Er zijn meerdere niveaus met kamers waar de mensen verblijven als ze even op zichzelf willen zijn of wat willen rusten, maar er zijn ook grote open plekken, prachtige parken … het is een plek van grote schoonheid … en natuurlijk helpt het bij de healing om omringd te zijn door schoonheid.

Nu mag iedereen die dat wil naar binnen komen en één van die zetels innemen. Roep uw vrienden en uw familie om met u mee te komen. Als u hun Hoger Zelf kunt bereiken, dan kunnen ze ook nu nog komen. Of u kunt op een later tijdstip met hen naar deze uitzending luisteren en dan kunnen zij dit ook doen.

Hier is dan onze geliefde Teamleider. Hij is net vlak vóór mij verschenen en o lieve help, wat is hij prachtig om te zien. Hij is een hele knappe kerel (lacht) … wij denken niet vaak aan de Arcturiërs als ‘knap’, maar er heeft een verschuiving plaatsgevonden in hun stijl, als het ware.

U zult deze nieuwe ontwikkeling wel grappig vinden, dus ga ik u nu overdragen aan Teamleider en ik heb gemerkt, Teamleider, dat je een nieuwe, heel erg mooie steen hebt bevestigd op de borstzak van je jasje. Ik hoop dat je aan de groep zult beschrijven wat die prachtige stenen en kristallen precies zijn en wat ze betekenen – naast je andere lessen waarvan ik weet dat ze heel belangrijk zijn. Ik geef jullie nu door aan Christine en Teamleider, ik geef hen het woord.

Teamleider: Dank u Sananda. O, ik ben een beetje overweldigd (lacht). Ja, ik ben degene die u heeft leren kennen als Teamleider. Ik zal vertellen over mijn naam, mijn jasje en ons verhaal … maar eerst zouden wij niet onze echte, ware, Arcturische healende harten zijn die wij zijn, als wij niet eerst ieder van u zouden uitnodigen, hetzij nu hier aanwezig bij deze uitzending of op een later tijdstip. Er is voor ons absoluut geen verschil, want wij bevinden ons bij u binnen en tegelijk ook buiten tijd en ruimte. Dit betekent dat telkens wanneer u een beroep doet op ons – tijdens deze uitzending of op gelijk welk moment – u onmiddellijk wordt overgebracht naar waar wij zijn. Echt ieder van u heeft toegang tot de volledige Arcturische healing.

Zoals al werd aangegeven, weet u … wij werken hand in hand en hart naast hart met uw Galactische Federatie van Licht – ook bekend als de Witte Broederschap – en met de healingteams die ieder van u heeft.

Dus eerst en vooral wil ik dat u tot rust komt. Zie voor uw geestesoog of voel overal om u heen hoe uw team u troost, liefde en healing toezendt. We gaan een ogenblikje nemen, waarin u aan uw team kunt doorgeven welke specifieke healing u graag wil ontvangen voor uzelf tijdens dit bezoek aan ons prachtige, Healende Moederschip.

Natuurlijk weten wij allang welke healing bovenaan uw lijstje staat, welke healing belangrijk is voor u, wat u al lang dwars zit, waar u onder lijdt of gewoon wat u het meest dringend nodig heeft, maar er vindt een bepaalde uitwisseling, een openstellen plaats, wanneer u zich tot ons richt. Zo geeft u als het ware uw toestemming op een nog diepgaander niveau. Het is alsof u zegt: ‘wij houden van u’, waardoor wij nog dieper kunnen binnentreden in uw hart en uw energieveld.

Ik wil u verzekeren dat wij alleen zullen komen met healing, met eerbied, met respect, met Liefde … wij Arcturiërs – tezamen met de medische teams van de Galactische Federatie – kunnen u op geen enkele andere manier benaderen.

Ik heb een bijzondere verrassing aan te kondigen: natuurlijk zijn uw mentoren ook hier! Dit gaat dus echt een heel groots gebeuren worden.

Neem nu dan even de tijd om ons te vertellen – om uw team en uw mentor te vertellen – welke fysieke-, emotionele- of spirituele healing u vanavond het liefst zou ontvangen op deze reis naar het Schip. Terwijl uw healing gaande is, zal ik nog meer vertellen.

Heel goed … ik hoor uw gesprekken overal in de hele ruimte, bij al de comfortabele behandelzetels die wij voor u hebben klaargezet, die altijd klaar staan en beschikbaar zijn voor u.

Ik hoor: ‘heal alstublieft mijn gebroken hart’, ‘help alstublieft met mijn zieke zelf’, ‘mijn kanker’, ‘mijn uitputting’, ‘mijn depressie’, ‘mijn zenuwstelsel’. Ik hoor zovele verzoeken, dat is zo goed.

Wees gerust dat deze avond, deze namiddag, deze ochtend – waar u zich ook bevindt op deze wereld – uw verzoek in behandeling wordt genomen. De volledige healing voor wat u gevraagd heeft, is in beweging gezet.

Hoe kan ik dit zeggen … wel, Christine zegt graag: ‘uiteindelijk weten we hoe ‘het verhaal’ afloopt – het verhaal is overdrachtelijk bedoeld – dit verhaal eindigt met de Zege’. Dat is waar en het is ook waar, dat we nu aan het laatste stuk bezig zijn. Ik kan u dus vertellen, met de verzekering van Moeder en Vader die hier bij ons zijn, dat uw healing is uitgevoerd. U hoeft enkel maar een keer diep te ademen, te ontspannen en het toe te staan, te vertrouwen en ja … WETEN dat het zo is.

Nu ik de hele ruimte naloop om er zeker van te zijn dat eenieders healing begonnen is, zie ik … eigenlijk voel ik het meer … van mijn Arcturische familie dat het zo is: ieders genezing is begonnen, gefeliciteerd! Dank u dat u vanavond hierheen bent gekomen. Misschien vraagt u zich af waarom wij Arcturiërs zo lang studie hebben gemaakt van het healen van de mensheid. Wel, de mensheid is heel bijzonder, heel ingewikkeld en heeft zoveel meegemaakt wat healing nodig heeft. Maar wat ons werkelijk zo boeide, wat ons Arcturiërs ertoe gebracht heeft om zo diepgaand de healing te bestuderen, was uw moedige hart.

Toen wij het verhaal hoorden over hoe u lang geleden uitreikte om healing te bieden aan de meest duisteren onder de duisteren, in wat toen een duister universum was, aan een bundeling van duistere planeten … toen wij hoorden dat u dit wilde doen, waren wij bijzonder geraakt door uw aanbod en onze bijdrage daaraan was, dat wij onmiddellijk studie zijn gaan maken van uw healing.

Wij zijn een hoog-ontwikkelde beschaving, zoals Sananda u verteld heeft. Wij konden voorzien dat u behoefte zou hebben aan de steun van onze healing, bij de onderneming die u zo genadig aanbood – de grootste daad van Liefde in gelijk welk Universum, dat was het wat u en planeet Aarde aanboden – en wij wilden er voor u zijn om u te steunen.

Zoals Sananda al zei, is onze werkwijze wat stiller … wij zijn nogal doelgericht (lacht), misschien zelfs wat strikt in onze studie, maar dit is de smaak van vreugde die wij omarmen. Wij werken graag als een Eenheid, wij genieten ervan om samen te werken als Eén, wij zijn graag doelgericht … het is voor ons een vreugde om ergens naartoe te werken op een heel gerichte, verenigde en – zoals ik al zei – strikte manier.

Het geeft ons een enorme vervulling, om ons te richten op healing en die echt diepgaand te begrijpen. Maar wisten wij veel dat dit project waardoor wij bij u betrokken raakten, ons zou doen groeien naar weer nieuwe horizonten.

Waar zal ik beginnen … ik wil zeggen dat wij via Kathryn hebben gehoord dat sommigen van u hebben geschreven om te vragen waarom er soms specifieke voorbeelden worden gegeven van mensen. Wel, wij Arcturiërs begrijpen dat soort vragen, omdat wij zodanig groepsgericht zijn dat wij ons ook soms afvragen waarom er één individueel voorbeeld wordt aangehaald.

Maar ik kan u ter geruststelling vertellen dat het buitengewoon voordelig en een enorme hulp is, wanneer het gaat om mensen en mensen op Aarde – wij noemen u vaak liefdevol ‘aardlingen’ – dat er een specifiek voorbeeld van healing naar voren wordt gebracht.

Wees gerust, vanwege de manier waarop uw Eenheid stroomt en bestaat, dat één enkel verhaal van invloed is op en voordeel brengt aan u allemaal. Daarom is het soms goed om bepaalde gevallen van healing en vastgestelde ervaringen van Ascentie en heelwording naar buiten te brengen – ook wel bekend als ‘healing’.

Laat mij beginnen met … waarom ik Teamleider wordt genoemd. Tot mijn verrassing, toen ik op een meer bewuste manier ging samenwerken met onze Christine, was zij heel opgewonden dat ze mij kon horen en dat ze aan de andere kant van de Sluier ons team kon zien dat met haar werkte. Ze had ons vrijwel haar hele leven al daar gevoeld, terwijl we met haar werkten om haar te healen, te steunen, haar verder te helpen … maar in de voorbije maanden werden wij steeds meer als een ouder voor haar. Deels door de dunner wordende Sluier en haar eigen verlangen om contact te maken met ons, en al helemaal door datgene waar we nu aan werken.

Maar heel in het begin sprak ze me aan en zei: ‘hoe mag ik u noemen?’, maar Arcturiërs zijn niet zo snel met het geven van hun naam, omdat we er de voorkeur aan geven om te werken als ‘de Arcturiërs’. Dus was ik verrast door deze vraag. Ik aarzelde dan ook, ik wou niet naar voren treden met mijn naam, omdat ik voor mijn gevoel ook echt het getalenteerde en toegewijde team vertegenwoordig dat met haar werkt, op elk ogenblik van elke dag. Tegelijk voelde ik de vraag in haar hart, zij wou mij echt beter leren kennen. Daarom wou ik haar vraag ook niet onbeantwoord laten … dus zei ik maar snel: ‘ik ben Teamleider’. Ze was zo blij, ze keerde zich meteen naar Kathryn en zei: ‘ik heb mijn Teamleider ontmoet!’ (lacht) en zo is het gebleven.

Ik wil nu wel duidelijk stellen dat hoewel ik de Teamleider ben, ik een heel groot team vertegenwoordig van Inter-Galactische Wezens die samenwerken met Christine, met Kathryn en met de hele familie bij hun healing-projecten.

Ik wil hier ook meteen aan toevoegen dat ieder van u een Teamleider heeft, die u helpt met uw persoonlijke genezing, hetgeen in elk van die gevallen ook een bijdrage levert aan het healen van het Aarde-project.

Laat dat even doordringen, wil u?

Alles wat u geneest, op manieren die u zich niet kunt voorstellen en niet kunt waarnemen, is een bijdrage – een levensbelangrijke bijdrage – aan het Aarde-project, in elke betekenis: het healen van de Ascentie van u en van iedereen. De snelste manier om uw bijdrage te leveren, is door u te richten op uw healing. Uw team staat nu om u heen, ze zijn altijd bij u. Geloof mij, het is waar.

Wel, mijn reis met Christine was nog maar pas begonnen, toen ze begon op een gloednieuwe manier. Toen ze mij eenmaal Teamleider ging noemen, riepen ze mij – tot mijn grote vreugde – dag en nacht. ‘Teamleider! Ik heb een vraag’; ‘Teamleider, is dit de thee die ik moet drinken?’; ‘Teamleider, wat kan ik het beste nemen als avondmaal’ …
Oh, kunt u zich dat voorstellen? Na miljoenen jaren van stille voorbereiding, werkend vanachter de Sluier, om dan te kunnen werken zoals nu … geloof mij, dat was en is onze Arcturische Healing-droom die waar wordt!

Nu zal ik u vertellen … ik heb mijzelf – net als vele Arcturiërs dat ook doen – altijd beschouwd als een vrij stil wezen, maar hierdoor ontbrandde in mij de passie. Ik voel nu ‘IK BEN TEAMLEIDER! En wij werken samen om te healen, het gebeurt echt!

Dit is geweldig, dit voelt echt geweldig! Iedereen in elk team, wij zijn zo opgewonden! Tezamen doen we eindelijk allemaal de healing waarom u heeft gevraagd en die zozeer nodig was. Dit is de laatste fase van het Aarde-project.

Laat mij u iets meer vertellen over onze nauwe verwantschap. Dit is ook voor ons een verrassing geweest … op een keer verscheen ik terwijl ik een jasje droeg, waarvan ik dacht dat Christine het wel mooi zou vinden. Wel, tot mijn verbazing merkte ze het niet alleen op, maar ze slaakte echt een kreet van vreugde en riep meteen Kathryn en de hele familie erbij om tot in detail het jasje te beschrijven dat ik droeg.

Ik had een heel fris, wit jasje gekozen met een subtiele, blauwe bies. Oh, Christine had het gezien en ze sprak erover hoe indrukwekkend het was! Daarna zijn we er steeds grapjes over blijven maken, want haar Tweeling Vlam AE Michael – zoals u gehoord heeft in deze uitzendingen – heeft wel iets méér dan gewoon maar ‘stijl’ voor kostuums en kledij.

Ik zal u zeggen dat wij Arcturiërs hem wel eens ‘exotisch’ noemen. Maar dat zeggen we met de grootste bewondering. Wij zouden er niet eens aan dènken om iets te dragen van de pakken die hij zo gemakkelijk draagt. Maar we merkten dat die uitdossing Christine echt aan het lachen maakte, dus ben ik op een dag, in mijn nieuwe jasje – waarbij ik mij al zo ‘exotisch’ voelde omdat ik het droeg – wat juwelen op mijn jasje gaan maken.

Gewoon een paar kleine steentjes, langs de rand. Ik had Christine en Michael al grapjes horen maken over het gebruik van een ‘bedazzler’ – dat is zoiets als een nietjesmachine die kristallen op je kleren maakt; een apparaatje dat je wel eens ziet in een reclame-uitzending … hij schiet letterlijk kristallen op kledingstukken. Dat vond Christine zo ontzettend leuk. Dus om haar blij te maken heb ik kristallen aangebracht, overal op mijn jasje. O, natuurlijk zag ze het meteen.

Maar waarom vertel ik dit verhaal zo uitgebreid? Wat heeft dat met healing te maken?
Hoe meer u allen in vreugde bent en kunt lachen en u kunt verbazen en dankbaar kunt zijn … des te vollediger, sneller en diepgaander uw healing zich zal voltrekken. Dit is echt zo … en dus blijft er geen edelsteen ongebruikt, als we daarmee uw healing kunnen bespoedigen.

Christine ging de kristallen op mijn jasje al gauw ‘do-thats’ ‘doe-dat’s’ noemen. Dit bracht zoveel blijdschap en gelach, dat we echt gingen nadenken over hoe we onze jasjes nog mooier konden maken. Niet enkel voor Christine, maar voor iedereen met wie wij werken binnen de Galactische Federatie en voor onze prachtige healing-patiënten. Wij noemen u graag patiënten, omdat genezing echt wel vraagt om ‘patience’ ‘geduld’, nietwaar?

We zullen nu overgaan tot het eindresultaat van dit ‘doe-dat jasje’-verhaal. Gisteren hebben we Christine en Kathryn verrast door allemaal te verschijnen. We hebben ons echt grote moeite gegeven – de stof … de stof hebben we gekozen omdat die het jasje bepaalt … zoals Kathryn het beschrijft ‘het zijn net wolken in een blauwe lucht’, het lijkt een beetje op wat u ‘batik’ zou noemen, maar de wolken bewegen, dus het ziet eruit alsof er zich wolken bewegen aan een blauwe hemel.

Wij hebben de ene vergadering na de andere gehad – uiteindelijk zijn wij Arcturiërs, en wij wilden niet onze identiteit opgeven van de gerespecteerde, ernstige, medische deskundigen die wij zijn, enkel voor die jasjes. Maar wij konden niet het effect ontkennen, dat ze hadden op de genezing van onze familie.

Dus hebben we na heel veel vergaderingen uiteindelijk besloten dat we allemaal nieuwe jasjes zouden dragen – en dat we onze verzameling van geneeskrachtige- en healende stenen en edelstenen uit dit sterrenstelsel en verre sterrenstelsels zouden gebruiken. We zouden die stenen op ons jasje aanbrengen overeenkomstig onze functie, onze specialisatie en onze eigen healende gaven.

Dit heeft al een enorme uitwerking gehad. We hebben gemerkt dat onze ‘patiënten’ zich gemakkelijker en sneller herkennen in hun healing. Het heeft als het ware gezorgd voor een overbrugging, zodat ze zich vertrouwder en beter voelen bij ons en dat is wat wij altijd hebben gewild. Wij hebben ons nooit van u verwijderd willen voelen … dat was niet de aard van ons ‘ernstig zijn’. De aard van ons ‘ernstig zijn’ lag in een volledige gerichtheid, om in staat te zijn om een onmiddellijke en volledige healing te bereiken.

Wij willen niet alleen met uw hulp een einde maken aan het lijden in uw wereld, wij willen ook zien en voelen hoe u méér verheven bent dan ooit voorheen. Wij werken niet alleen op het laten ophouden van ziekte en kwalen, maar op het bevorderen van de kristallijnstructuur en op het aanbrengen in uw lichaam van gaven en uw nieuwe heelheid binnen Moeder en Vader.

Dit is dus het verhaal van de jasjes. Wij vinden het een geweldig verhaal, het is een verklaring van hoe wij verrast waren over de uitbreiding en de groei gedurende dit avontuur, dat bestaat uit het healen van u allemaal.

Wij willen u bemoedigen door u een beetje te vertellen over het verhaal van Christine’s genezing. Het is waar, vanwege wat wij de scalaire aanval noemen – die niet was afgesproken noch gepland of voorzien. Jaren geleden was zij vanuit de Hogere Rijken aanwezig bij een samenkomst met het Archon-Bondgenootschap, deze vond plaats in 4D. Deze bijeenkomst was een voorbereiding op verdere vredesgesprekken.

Toen werd zij geraakt in haar Hoger Dimensionaal lichaam, en in november 2014 werd ze geraakt in haar 3D-lichaam, in een poging om haar volledig uit te schakelen … omdat haar 4D-lichaam tijd nodig had gehad om te genezen … ik moet eigenlijk zeggen dat zij geraakt werd in 4D, maar haar Lichtlichaam is van een veel Hogere Dimensie. Ik had het voorrecht om toezicht te mogen houden op haar healing, tezamen met een spectaculair Inter-Galactisch team. Elke dag boeken wij nieuwe vooruitgang – met u allemaal – over hoe we elkaars genezing kunnen bevorderen.

Vanwege die scalaire aanvallen, zijn Christine’s nieren zwaar beschadigd. Deze frequentie-aanvallen van de laatste tijd zijn erop gericht om als het ware telkens weer ‘het verband van de wonde te halen’ en het resultaat van haar genezingswerk met ons ongedaan te maken.

Christine brengt dagelijks tijd door in meditatie, om de cellen in haar nieren en de rest van haar lichaam te herstellen zodat ze kan genezen. De frequentie-aanvallen die elk van u, Lichtwerkers, nu te verduren hebben, dienen dus om de wonde telkens weer open te halen. Zoals Michael het haar uitlegde: het is als het dansen van de cha-cha-cha … stap vooruit, stap vooruit, cha-cha-cha … genezen, genezen, cha-cha-cha. Het is alsof je ter plaatse stapt, één stap achteruit en twee stappen vooruitzet. Dat is oké, zoals we al zegden, wij weten hoe dit verhaal eindigt … het eindigt met de Zege en dat is volledige genezing voor Christine en voor u allemaal.

Nu dan, Christine heeft veel pijn en dat heeft haar ertoe gebracht om heel dicht bij mij en haar healende team te komen. Wij vertellen haar inderdaad voortdurend: ‘drink nu alstublieft meer water’, ‘drink nu alstublieft deze thee’, ‘neem alstublieft dit kruid’, ‘eet alstublieft dit als avondmaal’, ‘gebruik alstublieft deze soort van rauwe, biologische zadenmelk’ … Ik haal dit nu aan, omdat het nu voor ieder van u mogelijk is om een nauwere band te krijgen met uw healende teams. En hoezeer moedigen wij dat aan!

U heeft de techniek geleerd om de diamant in uw brein, de diamant in uw hart en de diamant in uw zonnevlecht te ontsteken en te zien … hoe de Zuil van Licht die hen onderling verbindt oplicht op een ononderbroken, heldere, stralende manier. Dit is de essentie van wie u bent!

Dan moet u deze Zuil van Licht omhoog laten reiken naar Moeder en Vader door uw kruin en tegelijk omlaag laten reiken naar Moeder Aarde, onze geliefde Terra, terwijl zij omhoog reikt om bij u te komen. Dan voelt u wellicht uw eigen Ascentiezuil, die normaal gesproken op ongeveer een armlengte afstand van uw lichaam staat, als een volmaakte buis om u heen. Soms is die natuurlijk veel en veel groter, maar dit is de normale positie van uw Zuil.

Sta toe dat hij gevuld wordt met de liefdevolle energieën van onze Aarde en met de waterval-Liefde van energieën die Moeder en Vader erin uitstorten. Het is van hieruit dat u het eenvoudigst contact kunt maken met uw eigen healende team en waar u hun reactie kunt voelen. U hoeft maar te zeggen: ‘ik roep u, mijn healende team, ik wil met u spreken, ik wil met u werken.’ Ontspan u dan en stel u open, want zij antwoorden.

Maak u geen zorgen als u ze in het begin nog niet hoort, het vergt even wat oefening maar dan zal het u lukken. U zult inspiratie krijgen in de supermarkt over welke groenten u moet kopen. Velen van u zullen hen rechtstreeks tot zich horen spreken … het is nu tijd voor die vorm van communicatie.

Zij begeleiden u dag en nacht, ze kennen op elk ogenblik uw waarden en uw behoeften, ze weten wat u nodig heeft, wat u steunt. Als u een kruid nodig heeft, dan gaan ze dat eerst energetisch naar u uitzenden. Ze werken in volledige harmonie met uw Hoger Zelf en uw Tweelingziel, uw Tweeling Vlam. Wij werken altijd met de instemming van Moeder en Vader. Alles is in harmonie en alléén maar voor uw hoogste goed.

Zoek een manier die goed voelt voor u om uw healende team op te roepen. Ze staan nu al om u heen en ze zullen altijd antwoorden, dat beloof ik u! Terwijl u oefent, zult u hen steeds duidelijker gaan horen. Wij zijn zo blij dat wij op deze manier zo nauw met u kunnen gaan samenwerken! U heeft geen idee hoeveel wij van u houden. Luister, ik ben een Arcturiër en ik kan onmogelijk de overstromende passie en liefde tegenhouden die ik voor u voel in mijn hart – zo voelen wij ons allemaal.

Christine heeft mij dit geleerd, zij zegt dan: ‘laat het gewoon gaan, Teamleider’! Christine wordt nu heel erg moe, dus als haar Teamleider – ook al zijn er nog zoveel méér leuke dingen om over te praten – vraag ik of ik nog een keer mag terugkomen om nog méér met u te delen … maar als haar Teamleider is het alleen maar juist (lacht) dat ik deze channeling beëindig, zodat ze kan gaan rusten.

O, voel al uw teams om u heen staan! Wij zijn zo blij om deze volgende stap te kunnen zetten voor uw genezing, voor de genezing van iedereen. Wij houden van u en wij beschouwen het als ons grootste voorrecht om u te mogen dienen bij uw genezing. We spreken elkaar snel weer! Ik geef het woord terug aan jou, Sananda.

Sananda: Dank je wel, Teamleider! Ons briljante Arcturische team, dat zo goed zorg draagt, zo geweldig goed zorg draagt voor onze geliefde Christine.

Bij het avondeten maakten ze nog grapjes, ze zegden: dit geeft een nieuwe betekenis aan de naam ‘intensieve zorg afdeling’ (lacht). Dit is echt wel een ‘intensieve zorg afdeling’ (lacht). Zoals Teamleider al zei … hij geeft intens en gepassioneerd aanwijzingen – dat doen ze allemaal – over dit geweldige werk.

Wij wisten natuurlijk altijd al van hun voorbereidingen, wij wisten dat we zouden samenwerken, wij wisten dat het een enorme zegen zou zijn voor de mensen van planeet Aarde, om hun Arcturische broeders en zusters naast zich te hebben staan. Maar weet u … het ‘je voorstellen’, het ‘voorzien’ is in geen enkel opzicht hetzelfde als het echt meemaken. Dit is echt de meest opmerkelijke, opwindende en troostende mogelijkheid die wij ons ooit hadden kunnen voorstellen.

Wij wisten niet – ik wist toen niet – dat ook ik hun bijstand nodig zou hebben op zulk een diepgaande en persoonlijke manier, omdat de scalaire aanval op elk van ons een andere uitwerking had. We hadden allemaal verschillende verwondingen, de diepte van de verwondingen was bij iedereen anders … maar zij zijn absoluut briljant geweest in hun vermogen om vast te stellen wat het probleem was, en er op een heel nieuwe wijze – zelfs voor hen – hele fantasievolle en creatieve technieken op toe te passen, om nieuwe manieren te vinden om ons weer aan elkaar te breien en om ons te helpen onszelf weer aan elkaar te laten breien.

De familie heeft gisteravond gekeken naar de film ‘Apollo 13’ en ik kan u verzekeren dat er af en toe momenten zijn in hun behandeling, waarbij ze alles op tafel gooien en zeggen: ‘oké, dit is het probleem en dit hebben we om het op te lossen’ en ze stellen dan een protocol op dat het probleem zal oplossen, gezien de bijzonder hoogstaande technologieën, de bijzonder ingewikkelde procedures … en met elke healingssessie leren ze méér en worden hun technieken steeds verfijnder en meer ingewikkeld. Het is een grote geruststelling voor ons allemaal om te weten dat onze geliefden zo zorgvuldig en op buitengewone wijze verzorgd worden.

Dit hele proces is nogal een gedoe geweest (lacht), zo kunt u het wel stellen. We zijn zo ontzettend veel dank verschuldigd, we zijn zo intens dankbaar voor deze onzelfzuchtige, liefdevolle broeders en zusters. Ze zijn in hun essentie zachtmoedig, ze zijn liefdevol in elke cel van hun wezen en o … wij hebben nooit beseft hoezeer wij hen nu nodig zouden hebben en hoe volmaakt dit partnerschap is geworden.

Wij zullen voor altijd nauw verbonden blijven met onze Arcturische vrienden. Als je eenmaal een periode zoals deze hebt doorgemaakt, dan vergeet je dat nooit meer. Hier zijn we dan en we danken hen uit het diepst van ons hart. We zijn zo dankbaar, niet alleen voor hun grote talenten en hun attente werkwijze, maar nu ook voor hun humor en het plezier dat ze hebben opgepikt en waar ze aan hebben deelgenomen.

We maken grapjes over de jasjes, maar zoals Teamleider al zei is het voor hen een leuke manier geweest om hun healende vermogens duidelijk te maken aan hun patiënten, om een deel te tonen van wie ze zijn en wat ze meedragen in hun hart. Ze zijn heel begaafd in hun vermogen om gebruik te maken van kristallen en edelstenen en gelijk welke andere, beschikbare healing.

Ze begrijpen de planten en de geneeswijzen die beschikbaar zijn op planeet Aarde. Ze hebben zulk een breed en diepgaand inzicht in wat er precies mogelijk is voor elke persoon waar ze mee werken, en ze kunnen hem of haar vragen om op zoek te gaan naar de kruiden of zelfs de voorwerpen die nodig zijn. Zo heeft Christine bijvoorbeeld – Teamleider heeft het daar niet over gehad (lacht) – maar Christine gebruikt nu iets wat een ‘zapper’ wordt genoemd. Dat hebben ze dus opgenomen in hun behandeling. Ze gebruiken Chinese kruiden, voedingssupplementen, specerijen van over de hele wereld – die welke beschikbaar zijn en uiteraard – vanwege de manier waarop transport en verkoop van die dingen in de laatste jaren veranderd zijn, is er heel veel te verkrijgen voor iedereen.

Dit geldt voor u ook: u kunt via het internet Chinese kruiden en verder bijna alles aankopen (nota: voor de landen van Europa gelden momenteel nog hele andere regels. Veel van de producten die in Amerika mogen worden ingevoerd, zijn hier verboden en worden door de douane ingehouden. – V). Dus is het mogelijk om in dit behandelplan, dat ze voor onze geliefde familie hebben uitgewerkt, een breed scala op te nemen van beschikbare gezonde voeding, geneeskrachtige kruiden en zo meer.

Ze hebben hier het geluk dat ze biologische voedingsmiddelen kunnen vinden die vers en puur zijn, gekweekt door bewuste landbouwers, verkocht door een groep van mensen die zorgvuldig bijhouden wat er in hun buurtcoöperatie binnenkomt … ze hebben het geluk dat ze wonen in een gebied waar dit allemaal beschikbaar is.

De meesten van u moeten daarvoor misschien wat verder gaan om aan dit alles te geraken, maar hoe meer u uw plaatselijke telers steunt, des te meer steunt u de biologische landbouw. Breng eens een bezoekje aan zo’n bedrijf, ze zullen het geweldig vinden. Hoe vaker u dat doet, des te gemakkelijker zal het worden. Er is op de planeet een enorme verschuiving gaande … er komt een nieuwe waardering voor de manier waarop Moeder Aarde echt voorziet in alles en u van alles zal voorzien in de streek waar u woont. Soms wil u misschien iets kopen uit Zuid-Amerika of China of nog andere plaatsen, maar meestal kunt u die dingen kopen terwijl ze in uw streek zijn geteeld. Mocht dat niet zo zijn, zoek dan telers die hun aanbod van producten willen uitbreiden.

Wist u dat het allemaal begonnen is met de restaurants? Toen de restaurants bij de lokale telers gingen vragen naar kruiden en specerijen zijn velen daarmee begonnen. Maak daar gebruik van, geliefden. Uw gezondheid is nu van het grootste belang.

U begrijpt het inmiddels al wel, denk ik: dit gaat veel verder dan alleen maar medische healing. Dit is een grote golf die naar uw Ascentie leidt. Wanneer wij het hebben over ‘healing’ dan bedoelen wij niet enkel maar uw zere rug of uw diabetes of de ziekte waar u onder lijdt. Wij zeggen niet dat u uw medische behandelingen moet stopzetten. Wij zeggen u dat er véél betere hulp beschikbaar is – overal om u heen – en het is nu aan u om de verantwoording te nemen. Geef uw lichaam of uw geest niet over – aan niemand!

Ga naar binnen in uzelf en met de mooie oefening ontsteekt u de prachtige diamanten in uw brein, uw hart en uw zonnevlecht. Voel uw Zuil van Licht, praat met uw teams, praat met Moeder en Vader, reik de hand aan uw Tweeling Vlam … dan zult u hen gaan horen, u zult hun aanwezigheid gaan voelen. Verwacht niet dat het zal klinken alsof u in een zaal naar een lezing zit te luisteren. Het zal ermee beginnen dat u een energie voelt of een kleur ziet of een woord hoort.

Test uzelf, vraag om een aanwijzing dat uw geliefde Tweeling Vlam daar bij u is. Vraag om een bewuste verbinding met uw Hoger Zelf. U zult het voelen … net zoals Teamleider u vertelde: uw Arcturische teams, de Witte Broederschap … ze zijn allemaal dáár voor u. Ze zijn altijd bereid en staan klaar voor uw oproep. Maar u moet het vragen en u moet een goede luisteraar worden. Raak niet ontmoedigd en denk niet dat u het ‘fout’ doet als u niet een hardop uitgesproken tekst hoort. Zo werken wij niet.

Wij fluisteren tegen u. Wij willen u niet verstoren of afleiden. Daarvoor zijn wij niet hier. Het gaat niet om ons. Wanneer wij met u spreken doen wij er alles aan om zachtjes binnen te komen, om ons aan u aan te passen, om ons af te stemmen op hoe u zich voelt en wat u nodig heeft en u zachtjesaan verder te helpen.

Want het is niet aan ons om binnen te dringen of eisen te stellen, zelfs niet om uw aandacht op te eisen. Zo werken wij niet, dat zullen we nooit doen. Wij moeten wachten tot u naar ons reikt … en wanneer u dat doet – zoals Teamleider al zei – dan is dat geweldig, om na eonen waarin wij gewend waren om toe te kijken, in uw oor te fluisteren en te zien dat de meesten van u ons niet hoorden … daar waren we aan gewend.

Maar nu, met het dunner worden van de Sluier is het zo fantastisch voor ons om te zien … wij spreken tegen u en wij zien dat u zich omdraait en zegt: ‘wat hoorde ik nu?’

Wij zullen u niet vaak of heel luid roepen … wij wachten op u. Wij hopen natuurlijk dat u hierdoor geïnspireerd zult worden, wij hopen dat ieder van u elke dag even tijd zal maken … elke ochtend als u ontwaakt, elke avond voordat u gaat slapen … praat dan met ons! Roep ons, wij zullen er zijn.

We bouwen een nieuwe brug tussen ons … dat doen we hier in de uitzendingen, dat doen we persoonlijk met Lichtwerkers over de hele planeet. Daarom openen de Portalen zich, de Sluier wordt dunner en elke keer als wéér iemand van u er doorheen reikt en contact maakt met uw Hoger Zelf of met uw Tweeling Vlam, wordt de Sluier weer wat dunner.

Ziet u, het heeft een toenemend effect. Elke keer als iemand van u contact maakt met ons, is er niet alleen feest in de Hogere Dimensies – uw teams gooien als het ware hun hoed in de lucht wanneer iemand van u contact legt (Amerikaans gebruik: wanneer een student klaar is met zijn studie, draagt hij bij de diploma-uitreiking een robe – soort van mantel – en een speciaal hoofddeksel. Als iedereen zijn diploma heeft ontvangen, gooien alle studenten tegelijk hun hoofddeksels in de lucht en kan het feesten beginnen. – V).

U kunt voelen hoe het toeneemt, u kunt het horen in de gesprekken die mensen voeren. Het is nu al vrij gewoon dat mensen spreken over Engelen of Hogere Dimensies of als ze zeggen dat ze echt gesproken hebben met iemand die al is overgegaan. Heel binnenkort zal iedereen dat heel gewoon gaan vinden. Uw mentoren wachten om u te kunnen ontmoeten, om u dingen te leren en te begeleiden.

We staan op de drempel, geliefden. Wanneer u de top van de berg bereikt, dan zijn die laatste paar stappen juist de zwaarste – totdat u ècht de top ziet en u wéét dat u bent aangekomen.

Wij weten dat u moe bent, wij weten dat u last heeft van die frequenties … maar wij verzekeren u dat het alleen maar de duisteren zijn die wanhopig en in paniek zijn en … wel, wij gebruiken niet vaak dit soort taal, maar nu komt dit toch wel in ons op: ze zijn pisnijdig (lacht) en ze willen wraak nemen in de laatste momenten waarop ze denken dat ze nog iets kunnen bereiken. Hoe meer u het ziet, hoe meer u het bestudeert en zegt: ‘aha, dat is weer zo’n programma dat ze op mij loslaten. Ik snap het, ik ga dit ook naar het museum brengen’ – dan zijn ze verslagen, geliefden. Zo wint u .. zo brengen wij dit project tot een einde … het deel ervan dat te maken had met het ‘leven met duisternis’.

Het zal ophouden: de strijd, het verdriet, de pijn … het loopt allemaal op zijn einde. Als wat u nu voelt erger is dan ooit voorheen … het is bijna voorbij. Dit is uw kans om precies te zien wat het is: ga in uzelf naar binnen, reik naar Moeder en Vader, haak uw armen in met uw geliefden en WEIGER om ontmoedigd te raken door deze recente pesterijen. Want uiteindelijk is het niet meer dan dat … ze hebben geen macht over ons, als wij weigeren om hen die te geven.

Ik stuur u mijn Liefde … de hele Hemelse Schare sluit zich bij mij aan, terwijl wij u Licht en Liefde sturen. Moeder en Vader stralen, ze zijn zo opgewonden en blij! Ze weten hoe hard u werkt en daarom hebben ze dit liedje laten spelen ‘It’s been a Hard Day’s Night’ … wij weten het, maar lach terwijl u luistert naar de woorden ervan, want het is ook een vreugdevolle tijd.

(gefluister op de achtergrond: ‘hoe zit het met Ashtar?)

Ik word er aan herinnerd dat ik u moet vertellen dat Ashtar ook over u waakt en hij wil even met u komen praten. Meg, ik hoor je op de lijn!

Meg: Ja, hallo Sananda.

Sananda: Hallo Meg! Ik wil Kathryn even een ogenblikje geven om haar stem tot rust te brengen en wat water te drinken. Daarna gaan we Ashtar laten doorkomen! Hij wil ook even wat komen zeggen. Hij is natuurlijk heel erg druk bezig geweest tijdens dit hele project. Wij heten hem hier welkom, onze lieve broeder Ashtar. Ik zal het woord aan jou geven, lieve Meg, en ik zeg Namaste aan iedereen. Wij houden van u!

Meg: Dank je, Sananda! Wij houden ook van jou! Ik wil nog zeggen: ‘dank je wel, Teamleider, dank je wel Christine!’ Dit is zo bijzonder, daarom een ietwat late knuffel en heel veel liefs ook van ons! Ashtar zal zo komen …

Kathryn: Hoi Meg, dit is Kathryn!

Meg: O hallo Kathryn!

Kathryn: Ik sprak nog met Sananda, en Christine heeft contact gelegd met Ashtar. Ik ga deze channeling dus overlaten aan haar. Hier is onze prachtige broeder Ashtar!

Ashtar (via Christine): Hallo stralende familie! Ik ben het, uw broeder Ashtar en ik stráál gewoon. Wij zien u, wij zien uw persoonlijke en gezamenlijke inspanningen en ik kon het niet helpen, ik moest me gewoon even voordringen en vanavond met u spreken. Ik ben Kathryn en Christine dankbaar, dat ze mijn ‘tikje op de schouder’ hebben gevoeld (lacht).

O, familie, ik kom om u gerust te stellen en te verzekeren dat uw inspanningen, uw dappere, onvermoeibare, onbaatzuchtige inspanningen … oh, we boeken de vooruitgang die nodig is! Ik dacht gewoon dat u dit vanavond moest horen.

We boeken vooruitgang … en telkens wanneer u een stap vooruit zet – persoonlijk en gezamenlijk – in het Licht, naar het Licht, van het Licht … wij hebben beloofd dat wij die zouden zekeren. Wij geven u rugdekking en we zijn nu sterker dan ooit. Wij hebben het u beloofd: uw Galactische familie geeft u rugdekking! Iedere stap – groot of klein – die gewonnen wordt voor het Licht, wordt door ons gezekerd. Wij zekeren elke vooruitgang die u maakt – u verdient het om dit te weten.

Zoals mijn lieve broeder Sananda al zei: ‘de laatste stappen kunnen zo zwaar zijn’ … u werkt zo hard, net als wij … dus willen wij dat u wéét dat er echt vooruitgang is!

Ik wil u vanavond nog iets anders komen vertellen: nee, u bent niet gek. Ik kom u vertellen dat de frequenties en … het gebruik van deze … vreselijke … laat het ons maar wapens noemen … deze vreselijke trillingswapens en de nano-technologie, dat gaat veel verder dan alleen de vergiften waarmee u wordt aangevallen. Het is vooral de nano-technologie die in die vergiften zit. Ik wil u eerst vertellen dat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken. Dit heeft geen blijvende of schadelijke uitwerking op u of op het Aarde-project – dat zal niet gebeuren.

Ik wil u ook geruststellen – met name de Lichtwerkers die zo gevoelig zijn – dat wat u voelt ècht is. Ik, Ashtar, vertel u nu: u wordt aangevallen – méér dan ooit – met deze agressieve frequenties die bedoeld zijn om schade, opschudding en vernietiging te brengen. Ik wil dat u begrijpt en wéét dat – ingevolge een maximale vrijstelling – te allen tijde de Galactische Vloot werkzaam is in uw belang, om u te beschermen tegen deze schelle frequenties. Dit betekent niet dat u ze niet zult voelen, het betekent dat wij ons van hen bewust zijn, dat ze geen blijvend effect zullen hebben … en wij werken met u samen om ze voor eens en altijd te stoppen.

De manier waarop u ze kunt stoppen, is door gecentreerd te blijven in uw prachtige Zuil van Licht, die gevuld is met de essentie van uw ‘zijn’, de Liefde van Moeder en Vader en onze eigen gekoesterde, geëerde Terra – onze Moeder Aarde.

Deze energieën die uw Ascentiezuil vullen … en u die in evenwicht bent, en rustig, liefdevol en vreugdevol bent en blijft lachen te midden van dat alles … zo verslaat u de frequenties. Wat ze ons ook aandoen … wij zijn vreugdevol, wij zijn familie en wij zijn – zoals wij graag en vaak zeggen – bezig aan de laatste etappe. Ik wou gewoon even langskomen en u vanavond deze geruststellende woorden brengen. Uiteindelijk werkt u zo hard.

Ik ben uw Ashtar. Wij werken altijd zij aan zij met u, wij beschermen u. Ik geef het woord aan Kathryn.

Kathryn: O dank je heel hartelijk, lieve Ashtar. Het is heel belangrijk dat de mensen weten dat ze hier niet bang voor hoeven te zijn – dat is misschien nog wel de meest belangrijke boodschap.

Ja, het is een uitdaging, ja, die moeten we ondergaan, ja, af en toe kan het lijken alsof iemand op je hoofd zit te hameren (lacht), misschien spelen oude blessures weer op of voelt u rare dingen … maar het is zo belangrijk … en ik heb dit nog niet eerder gezegd, maar het is zo belangrijk dat de mensen zich geen zorgen maken.

Wij hebben van Moeder en Vader en nu ook van Ashtar de verzekering gekregen dat het niet van blijvende aard is, we zullen er geen schade aan overhouden … het is enkel een fase waar we doorheen moeten en we moeten samenwerken om er doorheen te komen. Dank je wel, lieve Ashtar, voor je geruststelling. Hij glimlacht … hij is zo blij dat hij met ons kon komen praten en dat hij goed nieuws kon brengen! Hij brengt zo graag goed nieuws …

Het is dus een monumentale, historische tijd … dat is het echt!

Meg: Dat is het inderdaad. Wat een goede berichten van alle fronten. Ze geven ons zoveel bruikbare informatie, het helpt echt om dit alles te weten, het geeft ons het nodige zelfvertrouwen om dit te doorstaan om vreugdevol, rustig en vredig te blijven en ook om te blijven lachen. Lach er gewoon mee en … hoe heet jullie liedje ook weer? ‘Hit me with your best shot’? … (lacht).

Kathryn: Dat is het ja (lacht).

Meg: Zeg gewoon: ‘dank je wel voor het compliment, maar nu ben ik er klaar mee!’

Kathryn: Dat vind ik ook een sterke … beschouw het als een compliment! Als je wordt geraakt door schrille frequenties, dan weet je dat je behoorlijk belangrijk bent (lacht). Dus, als ze alles uit de kast halen om ons tot stoppen te dwingen … dan denken zij dus echt dat wat wij doen belangrijk is.

Dat sterkt ons alleen nog maar méér in ons voornemen om de armen in elkaar te haken, vol te houden en ons overal doorheen te lachen. Niet ‘gemaakt’ lachen, maar als je beseft dat dit slechts een verhaallijn is die wij afronden … wat wij meemaken is echt en we zullen het nooit vergeten, want het is een heel belangrijke stap in ons leerproces en onze ontwikkeling als zielen, maar het is niet … we kennen het einde van het verhaal al (lacht). Zoals Teamleider en Christine eerder al zegden: ‘we weten al dat het verhaal goed afloopt. Dat het afloopt met groot succes en Zege voor iedereen op planeet Aarde.’

Nu is het eigenlijk aan ons om naar voren te komen en de prijs op te eisen. Dat moeten we wel allemaal tezamen doen. Wij willen dus dat iedereen aanwezig is bij de diploma-uitreiking! Wij willen dat iedereen meedanst in de straten, niet enkel de mensen in deze uitzending, maar iedereen! Elke ziel, ieder mens op Aarde hoort erbij en – dit wil ik benadrukken – ook de duisteren!

We komen steeds meer tot het besef dat ook zij een deel waren van dit hele programma … en als we er eerlijk en oprecht naar kijken, dan zijn ook wij ‘de duisteren’. Ze zijn ‘ons’ geweest, ze hebben heel dicht bij ons geleefd, ze zijn een deel geweest van alles wat wij geleerd hebben … het duister is een deel van alles waaraan wij hebben deelgenomen, wat wij hebben doorgemaakt … Niemand is er dus van gevrijwaard, niemand gaat hierbij vrijuit. Weet u, het is zwaar werk – dat is gewoon zo – maar we hebben zovele middelen gekregen, zoveel zorgvuldige aandacht en hulp …

Deze berichten van Moeder zijn gewoon briljant en zo verheffend en zo bemoedigend, ze bieden zoveel diepgang. Wanneer u ze leest, wees dan bereid om erdoor veranderd te worden, wees bereid om erdoor geïnspireerd te worden. Soms krijg ik wel eens mailtjes van mensen die zeggen: ‘er is helemaal niets veranderd. Jij blijft maar die verhalen ophangen en je misleidt ons, want er is niets veranderd’.

Ik moet zeggen … wij moeten bereid zijn om ons voorstellingsvermogen, onze gevoeligheid, onze intuïtie en onze andere vijf zintuigen te openen – niet die welke we gewend zijn om te gebruiken, want als u alleen op uw zintuigen vertrouwt, zult u niet merken hoe ingrijpend alles verandert. Als u dus zegt dat er niets is veranderd, dan heeft u uw andere zintuigen nog niet opengesteld. Want zodra u dat doet, op de manier zoals u vandaag heeft gehoord in de meditaties en de aanwijzingen van Sananda, van Teamleider, van Ashtar en van hen allemaal, dan zult u worden aangemoedigd om uw geest, uw hart en uw wil te openen … om in uzelf nieuwe vermogens te ontdekken. Het ontdekken van die nieuwe vermogens betekent dat u de verandering die plaatsvindt wèl zult gaan zien en voelen. U zult dan zelfs op de eerste golf ervan meegaan.

Zorg dus dat u niets mist door uzelf af te sluiten en te blijven volhouden, dat als het niet komt als een ‘klap in uw gezicht’, het niet ‘echt’ kan zijn (lacht).

Moeder vertelde ons vanmorgen nog dat ze een bericht gaat schrijven over ‘bewijs’. De behoefte aan ‘bewijs’ is typisch 3D, want in de Hogere Dimensie is er geen enkele behoefte aan bewijs! Daar wéét je gewoon wat er allemaal om je heen is, dat kun je zien en voelen (lacht), je ontvangt het …

Poets dus uw ontvangers op, u allemaal, wij hebben een hele goede radar!

Meg: (lacht) O, dat vind ik prachtig! ‘Poets uw ontvangers op’, dat is geweldig, die ga ik onthouden!

Kathryn: Toen ik werkte met Amos zei hij altijd: ‘mensen zeggen wel dat ze geen intuïtie hebben, maar als je wie dan ook ernaar vraagt zal iedereen bevestigen dat ze weten/voelen wanneer ze stiekem door iemand worden bekeken’. Wat is dat dan? Dat is uw buitenzintuiglijke waarneming! Iedereen heeft die! Heeft u het ooit meegemaakt, dat u het gevoel had dat er iemand naar u keek, dat u zich omdraaide en er inderdaad iemand naar u stond te kijken?

Meg: Ja!

Kathryn: Natuurlijk, uiteraard … dat gevoel waarbij je iets verwacht … je weet niet precies wat, maar je weet/voelt dat er iets gaat gebeuren en dan gaat de telefoon. Of je denkt aan iemand, vervolgens gaat de telefoon en aan de lijn is de persoon waar je aan dacht. Dat is buitenzintuiglijke waarneming en die hebben we allemaal. Dus, iedereen: poets uw ontvangers op!

We hebben nog leuke dingen in petto. Volgende week zullen we in onze uitzending wat tijd vrijmaken, en ik wil dat de mensen nu alvast noteren dat ze moeten bijhouden wat ze gedurende de komende week ervaren. Laat het ons weten wanneer u tracht contact te leggen met uw team, hoe u het gedaan heeft en hoe het gegaan is, hoe het voelde …

Ik wil graag getuigenissen van mensen over hoe zij leren. Want de Sluier wordt steeds dunner, dus het wordt steeds gemakkelijker om te channelen. Zelfs als u dacht dat u dat nooit zou kunnen, zult u merken dat u allemaal kunt channelen. Binnenkort hebben we uitzendingen met allemaal mensen die hun favoriete Meester of hun Hoger Zelf of hun Tweeling Vlam channelen! (lacht). Dan kunnen Christine en ik rustig gaan zitten en bewonderend toekijken hoe iedereen channelt!

Dit was echt leuk … iedereen: schrijf het op, want volgende week willen we van u horen. We zullen dan tijd maken om te horen over uw channeling-successen en uw teams en wat de verzoeken zijn en zo meer. Dat zal echt leuk zijn, denk je niet?

Meg: Jazeker, dat gaan we doen!

Kathryn: Goed dan, ik ga nu weer dat grappige liedje spelen dat ze al de hele dag in mijn oren laten klinken, gewoon omdat de tekst zo geweldig is. Ik raad iedereen aan om goed te gaan luisteren naar dit liedje van de Beatles. Het is zulk een vrolijk liedje en als u goed luistert naar de tekst en die plaatst naast alles wat wij vanavond hebben besproken, dan zult u zien: het is echt een grappig liedje.

Dank je wel, lieve Christine – met een ijszak op je hoofd (lacht) – voor de bemoediging, dat was echt heel fijn. Dank je Meg, omdat jij Meg bent.

Meg: Wederzijds! Dank je wel iedereen die erbij was. Dit was zo’n rijkgevulde uitzending en ik heb ieder van uw harten kunnen voelen, u heeft zo aandachtig en ingespannen geluisterd en ik kon gewoon voelen hoe de mensen zaten te wachten om vanavond naar bed te kunnen gaan. Teams, staan jullie klaar?

Kathryn: Jazeker, en de teams staan gewoon te springen – ze zijn méér dan klaar, ze doen me denken aan de renpaarden in hun startboxen (lacht) … ze staan echt klaar om met u te praten.

Veel plezier allemaal, geniet van uw nieuwe relatie met uw teams en we spreken elkaar volgende week weer, om dezelfde tijd.

Eindtune: It’s been a Hard Day’s night

Engelstalige versie van dit audio-bericht:
http://www.blogtalkradio.com/channelpanel/2015/06/25/sananda-ashtar-and-team-leader-take-us-to-the-arcturian-mothership

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen.

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.