BTR: Nultolerantie voor het duister

BTR: Nultolerantie voor het duister
1 april 2015

blauw universum
Begintune: All you need is Love – The Beatles

Meg: Hallo iedereen en welkom bij de BlogTalk radiouitzending/Channel Pannel van Dr. Kathryn May.

Vandaag is het 1 april 2015 en vanavond is Dr. Kathryn May onze presentator en onze speciale gasten zijn Vader/Moeder Bron en Sananda, die ons nieuws komen brengen van onze familie van Licht en de veranderingen die plaatsvinden op onze Geliefde Planeet.

Ik ben Meg, uw medepresentator vanavond en Kathryn May zit gezellig in haar mooie huis in New York met haar hele Lichtfamilie bij haar. Hallo iedereen. Hallo Kathryn.

Kathryn: Hallo Meg, goeie avond. We hebben het inderdaad gezellig gemaakt. We hebben een vuur aan in de houtkachel en zitten in onze zonnekamer; er is geen zon meer maar we zitten gezellig in de zonnekamer en iedereen luistert rondom het vuur. Vanavond is dus ons ‘praatje bij het haardvuur’.

We hebben geweldige dingen voor het programma vanavond. Natuurlijk zullen Moeder en Vader komen en ook Sananda. En zoals de mensen die het journaal gelezen hebben dat ik heb uitgestuurd … inmiddels weten … zijn er fantastische dingen aan de hand in de wereld en in de Tempel van Licht. Als je niet bent afgestemd op de energieën heb je het misschien niet gemerkt, maar sinds ik de mail heb uitgestuurd heb ik heel veel mails gekregen van mensen die zeggen: ‘O, lieve help, die donderdag waar jij het over had, misselijk en hoofdpijn … ik was volkomen platgelegd … ik lag in bed … ik dacht dat ik de griep had … ik stond klaar om naar de eerste hulp te gaan’. Vele mensen hebben geschreven om te laten weten dat ze zo blij zijn dat ik het hen verteld heb, omdat ze nu begrijpen wat er met hen aan de hand was.

Er zijn dus heel veel Lichtwerkers die meehelpen. Ik heb zoveel berichten gekregen van mensen die zeggen: ‘Ik ben er mee bezig, ik help mee, ik help deze energieën verwerken, ik stuur Liefde naar Terra, we gaan haar helpen, we gaan haar in balans houden, alles is goed’. Het heeft dus echt heel veel mensen geïnspireerd.

Ik denk dat de andere kwestie, die heel veel mensen hebben opgemaakt uit het journaal en de recente e-mails en uitzendingen, de problemen zijn die zich hebben voorgedaan als gevolg van het werk dat plaatsvindt in de Tempel van Licht. Het betreft de eerste groep die er doorheen ging, de meest duisteren der duisteren: hun Hogere Zelven zijn naar het Licht gegaan en zijn nu weer 100% Licht … nu proberen ze terug te keren in hun lichamen – maar die zijn zo duister en zo beschadigd, dat ze er alles aan doen om zelfs het minste beetje Licht buiten te sluiten.

Ik heb dus een aantal hele interessante berichtjes gekregen van mensen. Ik kan de mensen verzekeren dat de Hemelse Schare de mensen niet gewoon K.O. mept (lacht). Dat is schijnbaar geen optie … Maar jij, Meg, hebt een geweldig idee en dat gaan we uitsturen naar Moeder/Vader en Sananda en we gaan zien wat zij ervan vinden. Wil je even het woord nemen en de mensen vertellen wat jouw idee is?

Meg: Zoals sommigen van u weten beoefen ik Chinese geneeskunde in een kliniek in Georgia. Ik werk ook met voeding. De basis van deze 10 000 jaar oude toepassing van de Chinese geneeskunde is het herstellen van evenwicht en harmonie in het lichaam, door elke blokkade uit het lichaam te verwijderen, door een zeker evenwicht te vinden.

Veel daarvan heeft te maken … natuurlijk met wat we eten en met het gebruik van het lichaam – wanneer die niet zijn afgestemd op het hoogste goed – maar daarbuiten kun je met acupunctuur ook het interne netwerk van het lichaam gebruiken om ook een vorm van evenwicht te bereiken.

Toen ik dus hoorde dat Kathryn en de Tempel van Licht op de grond samenwerkten met de Tempel van Licht in de Hogere Dimensies … dat zij samenwerkten om ideeën te bedenken, over hoe wij dingen kunnen verduidelijken aan de zielen; hoe we die Hogere Zelven kunnen helpen om de hogere energieën en de informatie van het Licht te downloaden, zodat zij het kunnen ontvangen en zich kunnen herstellen tot de wezens die zij voorbestemd waren te zijn, en zich terug kunnen verbinden met hun hart en hun geest … toen bedacht ik me: als acupunctuur gebruikt wordt om blokkades en obstakels weg te halen … en dat is waar we het hier over hebben: blokkades en obstakels – toen zag ik een afbeelding voor me – veel mensen zullen het kennen – een tekening die werd gemaakt door Leonardo da Vinci: de man die met armen en benen gespreid … in een vierkant en een cirkel staat – de symbolen van de heilige geometrie.

In deze man is het meridianenstelsel weergegeven. Het geeft aan hoe de meridianen verbonden zijn met het Licht. De armen reiken naar boven om zich te verbinden met de Hemelse Schare en de Hogere Dimensies – en de voeten staan op Moeder Aarde en reiken naar beneden. Je krijgt op die manier echt een geleidend stelsel met de acupunctuur-meridianen, om het Licht doorheen te sturen. Dat is het enige wat Ze van ons vragen … dat wij ‘geleiders’ zouden zijn … om te aarden. Deze wezens zijn niet in staat om dat te doen. Waarom gebruiken wij dan geen etherische acupunctuur? We kunnen dat in het etherische rijk doen – het hoeft niet op het fysiek lichaam – om de netwerken tussen het Hoger Zelf en de incarnaties op de grond te herstellen.

Dus toen ik hier dat idee zat te overdenken en tot groei liet komen, vond ik steeds meer acupunctuurpunten die ik zou gebruiken – omdat ik de problemen ken die zij waarschijnlijk ervaren: woede, frustratie, razernij … al die emoties … en ik weet met welke organen en orgaansystemen die samenhangen. Dus heb ik mij geamuseerd en ik heb me bedacht: als ik zo iemand op mijn behandeltafel had, dan zou ik deze punten behandelen …

Je kunt etherische acupunctuur toepassen via ‘toning’ (het voortbrengen van klanken of geluiden met een bepaalde trilling – V); je kunt een stemvork gebruiken, deze doen klinken en hem dan op het juiste punt houden; je kunt gouden naalden gebruiken – goud is het metaal van het Hoger Bewustzijn, het Christusbewustzijn – en je kunt ook Licht gebruiken.

Ik weet dat Melchizedek heel graag met Licht werkt en met kleuren. Dus ik heb gezegd: “Oké Melchizedek, kom maar en kies maar al de kleuren die de mensen op de grond nodig hebben en stuur dat Licht dan naar dat punt”. Tegen de vogels kun je zeggen: “Kom op vogeltjes, zing de klanken met de juiste trilling voor die acupunctuurpunten”. Ik was dus gewoon met het idee aan het spelen maar toen vond ik het zo leuk dat ik dacht: ‘waarom niet?’. Ik heb mij in verbinding gesteld en gevraagd om een geleider te kunnen zijn voor de grondtroepen, gewoon om te kijken of het zou werken … en ik had één van mijn vrienden als vrijwilliger willen vragen. Ik had willen zeggen: “Ga jij op de behandeltafel liggen, dan ben jij het proefkonijn” … maar ik denk dat ik het uiteindelijk gewoon op mijzelf zal doen.

Dus ik heb iedereen erbij geroepen; ik heb alle Lichtwerkers erbij geroepen en iedereen die naar het programma luistert en onze hele familie. Ik heb gezegd: “Kom op, Hogere Zelven, laat het ons samen doen” en ik heb gevraagd of de Hemelse Schare in de Tempel van Licht – met name Sananda en Michael en Jophiel, en Faith en Christine en Nada – hen heb ik gevraagd dat zij het zouden overstralen, als tussenpersonen tussen de Tempels. Ik heb hen gevraagd of ze ons kunnen leiden en ons kunnen zeggen wat er moet gebeuren. Toen heb ik gewoon dankjewel gezegd en dat ik hoopte dat het hielp en dat ik het leuk had gevonden. Dus dat is wat ik voor ogen had.

Kathryn: Dat is fantastisch! Jouw beschrijving om te beginnen … je beschrijving van hoe dit gebeurt en wat je zou doen, dat is zo onvoorstelbaar duidelijk en helder. Dank je wel. Ik weet zeker dat iedereen nu heel goed weet waar je het over hebt en voor diegenen die nieuw zijn … het gaat om de Hogere Zelven die volledig hersteld zijn tot het Licht en die het nu moeilijk hebben om terug binnen te komen in de lichamen hier op Aarde. Natuurlijk kunnen we niet al die lichamen op een acupunctuurtafel krijgen (lacht), maar jouw idee om Licht te gebruiken op etherische punten – want onze lichamen reageren op de energie – dus ja, zeker, dat kan, dat is mogelijk. Het kan symbolisch gedaan worden en het kan etherisch gedaan worden. Dat zou een enorme inwerking hebben, zeker wanneer het herhaald zou worden.

Weet je, het hoeft niet slechts één keer te zijn. Het kan voortdurend gebeuren. Het kan een voortdurende tussenkomst zijn om hun verbindingen te doen ontwaken om de blokkades te ontmantelen. Want het zijn blokkades, daar heb je gelijk in. Het zijn de aangebrachte blokkades vanwege al die jaren … zelfs levens … soms wel honderden of zelfs duizenden levens, zonder ooit naar het Licht te zijn gegaan. Ze zijn zo afgesloten en beschadigd, dat hun lichaam en hun geest volledig geprogrammeerd zijn om het Licht te vermijden.

We moeten dus iets hebben wat kan ingrijpen op een manier die het lichaam alert zal maken of kan zorgen voor een soort van (lacht) … we kunnen ze natuurlijk niet oppikken om shocktherapie te geven … maar iets wat hun lichaam zal doen ontwaken; wat in hun lichaam de herinnering zal doen ontwaken aan het ‘normaal mens zijn’ … want dat waren ze toen ze werden geboren. Dus totdat die (duistere – V) programmering weer in hun lichaam werd aangebracht, hadden zij een mogelijkheid om normale mensen te worden.

Oké, dan heb ik nu een voorstel … de organen van het lichaam weerspiegelen het Universum … Faith heeft iets wat ze wil doorgeven: Vader Moeder God zouden kunnen komen en Licht inmasseren in hun lichamen (lacht). Wat een mooie gedachte! In hun Hoger Zelf, want hun Hoger Zelf is echt bereid om alles te doen om te helpen, alleen: ze weten niet hoe, omdat ze alle normale en gangbare manieren hebben uitgeprobeerd … in hun oor fluisteren, hen dromen sturen, hen muziek sturen, alle bubbels in hun systeem brengen om ze naar het immuunsysteem te sturen … dat heeft allemaal niet gewerkt …. Hen een kneepje geven of een duwtje …. Maar niets, niets werkt … tot nu.

Ik ben dus echt heel benieuwd om te horen wat Vader en Moeder God hierover te zeggen gaan hebben, want wat je deed vind ik geweldig en ze zullen …. Ja, ik kan het horen, ze gaan je vragen om het nog een keer te doen …. Zij zullen ons laten weten hoe zij graag zien dat je dit verder uitbouwt, om er zeker van te zijn dat iedereen aan de beurt komt; dat niemand achter blijft, dat ze allemaal de juiste behandeling krijgen die ze nodig hebben, maar ik vind het geweldig dat jij hebt kunnen bedenken welke organen je zou aanpakken en welke acupunctuurpunten je zou behandelen. Kun je er een paar noemen?

Meg: Ja natuurlijk. Ik had vandaag een patiënte en zij is een perfect voorbeeld. Ze had heel veel opgekropte energie en een heel hoog adrenalinegehalte in het lichaam. De bijnieren draaiden overuren. Ze kon niet tot rust komen en toen ze op de tafel lag heb ik haar rug en haar schedel behandeld op de diverse acupunctuurpunten.

(De punten vermeld ik niet, omdat mij de kennis ontbreekt om de juiste benamingen te geven. Wie interesse heeft kan dit beslist wel vinden op Google of bij een therapeut. – V)

Ik heb dus punten gebruikt die het zenuwstelsel tot rust brengen. Ik heb gewerkt op het leverstelsel, het hartstelsel en het blaasstelsel en dat laatste is ook het grootste: het is het enige kanaal dat zo’n groot bereik heeft en het loopt aan twee kanten van de ruggenwervel, waar de zenuwen uit de wervel komen. Daarmee bereik je alle organen in het lichaam, dus wanneer ik op de ruggenwervel werk dan kan ik het zenuwstelsel tot rust brengen of juist oppeppen.

Ik heb dus op haar rug en haar schedel die punten behandeld en toen ze van de tafel afkwam zei ze: “Ik ben letterlijk een ander mens” … en ze vroeg: “Kan ik morgen en de volgende dagen terugkomen, totdat dit echt ‘zit’?”

Ik zag toen waartoe wij in staat zijn, wanneer wij afgestemd zijn … wat het betekent wanneer het zenuwstelsel een doorgang heeft. Haar hele uitdrukking was zo mooi en ze zei: “Ik ben in vrede” en ik zei: “Dat is dus precies waar ik het over had”.

Als de Hemelse Schare ons op enige wijze meer informatie kan geven over hoe wij dit soort meditatie kunnen doen voor hen (de Herboren Cabal-leden – V) … maar ook voor onszelf, zeker ook voor onszelf … We kunnen ook vragen aan ons Hoger Zelf en de Hemelse Schare om te zorgen dat ons eigen zenuwstelsel die behandeling krijgt! Maar het is vooral zo leuk omdat sommige mensen ervan houden om met klanken te werken, anderen met kleuren, weer anderen met edelstenen of metalen. Dus afhankelijk van waar je toe getrokken wordt, kun je gebruiken wat jij fijn vindt. Toen ik dat zag, dacht ik … wel, ik vraag me af of dit dezelfde uitwerking zou kunnen hebben op iedereen die problemen heeft met het genezen, het healen van dit stukje … al was het maar dat zij gedurende één ogenblik die opening hadden, dan zouden ze zich zo kunnen voelen en dan trachten om het vast te houden.

Kathryn: Dat klopt. Ze hebben het nog niet gevoeld, dus ze weten het niet, maar met name wanneer er een opening is, al is het maar een paar seconden, dan kan het Hoger Zelf het Licht inbrengen en de doorgang vrijhouden en ik denk dat dat ook gebeurt.

Omdat … ik ga dit wel vertellen, maar ik ga geen naam noemen omdat het proces nog niet afgerond is … iemand in de familie werkt met een man uit Irak die … zijn beeld kwam tot haar (in een droom – V) en zij voelde zich totaal uitgeteld door – zoals zij beschreef – hoofdpijn, misselijkheid en ademhalingsproblemen … hele zware ademhalingsproblemen. Toen ze wakker werd kon ze nauwelijks ademen en dat heeft uren geduurd, waarin zij het gevoel had dat zij een verschrikkelijke duisternis aan het opruimen was en ermee in gevecht was. Dan voelde ze zich weer even beter en dan begon het weer opnieuw.

Zij voelt dit nu al een paar dagen en ze zegt dat ze dacht de man te herkennen … maar ik ga deze week nog geen namen noemen. We zullen wachten tot het proces voltooid is, maar als u kunt bedenken welke Irakees er op dit moment zwaar in de problemen zit – een Iraakse leider die wij kennen uit het verleden – daarmee werkt zij nu samen. Natuurlijk was hij één van de eersten en meest duisteren … dus het werkt echt! Zij zegt dat ze kan voelen hoe de duisternis beetje bij beetje wordt losgemaakt. Als hij er even erg aan toe is als zij – waarschijnlijk is hij er erger aan toe, veel erger zelfs … dan zorgt hij momenteel niet voor problemen. Dat is voor ons belangrijk om over Irak te weten. Dat is dus echt heel goed nieuws.

En dat is maar één iemand waar wij van afweten, omdat zij me gecontacteerd heeft om het te vertellen. Zo zijn er dus nog veel meer … vele Lichtwerkers helpen hierbij. Zij treden op als plaatsvervangers … en wanneer deze mensen de duisternis gaan weghalen zal dat traumatisch zijn, omdat hun lichamen en hun zenuwstelsel zo beschadigd zijn … maar wat jij gezegd hebt vind ik zo mooi. Ik ben echt benieuwd wat Moeder en Vader hierover gaan zeggen. En eigenlijk wil ik nu van hen horen …. (lacht).

Kathryn geeft de facebook-gegevens van Meg en die van haar eigen website door, ze geeft ook aan dat de radioprogramma’s worden uitgeschreven in het Engels en dat ze op Youtube komen en dat Eleanora ook het verhaal van Meg over de etherische acupunctuur op Youtube zal plaatsen.

Dat is dus de inleiding voor vanavond. Dit is slechts een introductie van alles waar we over gaan horen. Ik geef even het woord aan jou, Meg. Ik ga een slokje water drinken en dan ga ik Moeder en Vader roepen en we zien wel wat ze ons willen vertellen over deze nieuwe uitdaging.

Meg: Dat is prima, Kathryn. We geven je even een momentje om je te verbinden met onze Geliefde Vader en Moeder en we kijken uit naar alle informatie die zij met ons willen delen. Ik weet niet wie er eerst gaat komen, maar welkom! Welkom bij onze uitzending!

Moeder God: Dank je lieve Meg. Dit is Moeder. Ik heb besloten dat ik vandaag met u kom praten. We komen om de beurt … aangezien ons hart en onze geest één zijn, werken wij natuurlijk altijd samen … maar soms vinden wij het fijn om vanuit ons eigen Zelf te praten.

Hier zijn we dan. Te midden van een enorm belangrijk project … en Meg, heel hartelijk dank voor je voorstel. Zoals Kathryn al zei, er is enige vooruitgang. We hebben onze inspanningen verdubbeld en de Hogere Zelven hebben inspiratie geput uit de reacties van zovele Lichtwerkers en door de voortdurende voorstellen die aangedragen zijn en die Kathryn ons heeft doorgegeven. Vele voorstellen komen per email; dan komt ze naar de Tempel bij ons en nemen we ze door. Er zijn heel veel voorstellen en natuurlijk zijn er ook heel veel mensen bij betrokken, dus de Hogere Zelven krijgen inspiratie van elk nieuw voorstel. Ze werken ermee om te kijken of hun incarnaties erop zullen reageren en dan hangt het ervan af … de ene reageert op dit, de andere reageert op dat.

Dus deze grote toestroom van bezorgdheid en Liefde en Licht die wij ontvangen en de speciale methodes die mensen hebben voorgesteld … sommige werken voor de ene, sommige werken voor de andere. Maar het is echt een hart onder de riem, onder de spirit van de Hogere Zelven die zo hard werken om tussen te komen, om door te dringen in hun geïncarneerde lichamen die zo beschadigd en zo duister waren en zijn.

Het werkt, geliefden! Ik wil dat u dat weet. Misschien ziet u het niet heel erg duidelijk, maar u zult merken dat er eerst een afname is van de veerkracht van de Cabal. Ze waren al – zoals uw Meesters het noemden – op de vlucht. Ze wisten dat de Lichtwerkers winnen aan kracht; dat de maatregelen die ze hadden uitgevaardigd – met name de economische systemen – nalaten en dat ze worden teruggedraaid.

Ik weet zeker dat niemand het feit heeft gemist dat de Grote 4 (BRIC-landen: Brazilië, Rusland, India en China) dat financiële systeem hebben opgericht … Ik geloof dat er inmiddels al 50 landen zich hebben aangesloten bij China en de andere Aziatische landen die dit project zijn begonnen … en kijk … nu is er een volledig nieuw systeem van toezicht voor het wereldwijde financiële systeem en dat is tot stand gekomen in minder dan een maand. Alles gaat heel snel op de planeet.

Mensen die zeggen dat ze geen verandering zien, die kijken echt niet goed. Of ze begrijpen niet hoe ingewikkeld en onderling verbonden deze veranderingen in de maatregelen zijn. U kunt toch voelen dat het gebeurt. Iedereen weet dat Irak verandert, heel snel zelfs. Nieuwe leiders, nieuwe wetten, nieuwe maatregelen komen dagelijks en dat is heel opwindend. De Irakezen zijn bijna buiten zichzelf van geluk en verbazing over hoe snel hun land verandert. U heeft diegene genoemd die behandeld wordt door iemand van uw geliefde vrienden … en inderdaad … het gebeurt en het heeft succes.

Beetje bij beetje gaan diegenen die betrokken zijn geweest bij de meest laaghartige tussenkomsten en afleidingen en oorlogsretoriek weggenomen worden van het podium. U ziet dat misschien niet op het nieuws. Misschien denkt u dat ze gewoon de griep hadden. (Kathryn begint te hoesten) Kathryn voelt mijn energie.

Natuurlijk wordt hier geen ruchtbaarheid aan gegeven, omdat de mensen die de touwtjes in handen hebben – de meest duisteren van de duistere organisaties – nooit erkennen dat ze ziek zijn of naar het ziekenhuis zijn gegaan. Dat is altijd een geheim, dus u hoort daar niet veel over. Maar wij verzekeren u dat er vooruitgang wordt geboekt.

Het is echt een nieuwe dag op planeet Aarde. Ik weet dat Kathryn in haar journaal vermeld heeft hoe hard iedereen werkt … de Lichtwerkers op de grond. Zij heeft een beschrijving gegeven van een deel van het werk dat in haar familie gebeurt, maar dit gebeurt wereldwijd. Wij hebben toegewijde Lichtwerkers die heel hard gewerkt hebben om deze duistere energieën om te polen en ik wil ook een melding maken … zij hebben in dit gezin en in Kathryns huis opgemerkt hoe de dieren reageren.

Er zijn hier 2 katten en dat zijn opmerkelijke Meesters. Zij werken onafgebroken, dag en nacht. Het zijn 2 zusters en ze werken samen: de ene houdt ’s nachts de wacht, de andere overdag. Zij zijn voortdurend alert en reageren op elke behoefte of elke duistere energie die zou trachten door te komen. Natuurlijk geraken die niet doorheen de Zuil van Licht die deze familie omringt, maar de katten zien ze komen. Zij zien de energieën buiten de Zuil en zij lopen wacht langs de buitengrens van het huis. Ze houden de wacht, ze kijken toe, ze zien de duistere energieën – de gedachtevormen – die nog steeds rondzwerven rondom u. De dieren werken heel hard om die op te nemen.

Uw ‘Zeewezens’ zoals wij ze noemen – de walvissen en de dolfijnen – werken ook heel hard. Het is hun toewijding en hun opdracht om de mensheid te steunen, te helpen en te verheffen. Zij werken heel hard om de energieën te reinigen en de toxines in de oceanen en de lucht op te ruimen … en om de mensheid op die manier te helpen.

De vogels … die zijn niet alleen daar om te zingen en u blij te maken … ook al doen ze dat heel mooi … ook zij zijn een deel van het opruimen en het reinigen van de lucht en de bodem.

Dan zijn daar ook nog de bomen. U weet hoe de bomen u helpen: zij reinigen voortdurend de lucht. Zij nemen de toxinen op en zetten ze om. Zij sturen de energie naar beneden in de Aarde zodat Moeder Aarde die kan opruimen.

En natuurlijk ook het journaal dat wij Kathryn gevraagd hebben om op te stellen, omdat wij wisten hoezeer Terra behoefte had aan uw hulp – nog steeds trouwens. Ze heeft het heel moeilijk gehad. Het idee van schaliegasboringen is één van de ergste, meest laaghartige verkrachtingen van een lichaam dat iemand ooit bedacht heeft. Niet alleen boren ze diep in haar lichaam – soms wel 7½ km – maar deze bronnen worden nu gebruikt … niet alleen om gas te winnen – dat was het excuus – de energiebedrijven en de politici wilden u doen geloven dat dit de beste oplossing zal zijn voor iedereen, dat het tegemoet zou komen aan uw behoefte aan energie … natuurlijk is dat niet zo. Dat was niet eens de bedoeling. De bedoeling was om die diepe gaten te boren en ze te gebruiken om er het meest smerige, giftige afval in te dumpen … zovele namen van samengestelde materialen en chemicaliën, radioactief afval, vergif in de vorm van chemische producten die het afval zijn van zovele industrieën, meststoffen en de chemicaliën die worden gemaakt om uw insecten te doden en zogenaamd te helpen bij de oogsten … u heeft gehoord over dit verschrikkelijke Monsanto-maaksel dat ‘Roundup’ heet. Het wordt nu al gespoten op gezonde planten die geoogst gaan worden. Dit betekent dus dat genetisch gemanipuleerde gewassen nog gevaarlijker zijn geworden dan u al dacht.

Er zijn zelfs boeren die ertoe gebracht zijn om het te gebruiken op hun gewone oogsten! Dus, geliefden, verander uw dieet naar biologisch voedsel dat geteeld is door boeren die u kent, in uw eigen omgeving. Sluit vriendschap met uw boeren. Sluit vriendschap met uw plaatselijke biologische winkels. U kunt op die manier de wereld veranderen.

Terra heeft zo, zozeer behoefte aan uw hulp. Er is geen enkele handeling die de wereld meer kan veranderen dan deze … als iedereen gewoon stopt met die producten te kopen. Het is geen voedsel, het is vergif! Om dus te zeggen dat het minder duur is … wel, ja … misschien is het goedkoper om uzelf te vergiftigen dan om echt voedsel te eten, maar dat is een keuze. Maar genoeg daarover.

We hebben u nu bijgepraat over een aantal dingen die op de wereld gaande zijn. Als u toegang heeft tot het internationale nieuws, dan moedig ik u aan om eens te kijken naar wat er in Irak gebeurt, het is heel opwindend. Dan zult u zien dat uw zegeningen op komst zijn. Wij zijn zo verheugd om dit te weten, om die prachtige verschuiving te zien die plaatsvindt. U heeft het ‘het ontvouwen’ genoemd … het zal zich ontvouwen over de planeet … heel stilletjes …. zo stil als mogelijk. Niettemin zult u, onze geliefde Lichtwerkers, zo overgelukkig zijn.

Nu, tegelijk met deze heel positieve en heel bemoedigende dingen die gaande zijn, hebben wij gevraagd aan onze geliefde familie – Kathryn, Christine en Eleanora en de dochters van Eleanora – om een nieuwe benadering te zoeken voor wat er gebeurt op de grond. U heeft vorige week gehoord dat zij het hadden over het verwijderen van een blauwdruk die overeengekomen was … laat mij u meer daarover vertellen.

Wij hebben hierover nog nooit met u gesproken. En dat vinden wij jammer, dat was niet onze bedoeling … maar u kent het verhaal niet over wat er gebeurde nadat de Annunaki vertrokken waren.

De afgelopen – in uw tijdrekening ongeveer 20 – jaren zijn voor ons heel druk geweest. Zoals u weet zijn wij heel voortvarend geweest in het scheppen van nieuwe Universa en nieuwe mogelijkheden. Aangezien de Aarde en de andere Universa uitdijen, hebben wij in het Multiversum heel veel nieuwe dingen geschapen.

Tegelijkertijd hebben uw Geliefde Meesters met ons samengewerkt … Sanat Kumara en Lady Venus, diegenen die u bekend hebben gemaakt met het idee van Vader en Moeder God en die onze plaatsvervangers waren die met u kwamen praten. Zij hadden een gezicht, zij waren voor u beschikbaar en aanwezig. Nu kent u hun identiteit … degene die zich Jahweh en Jehovah en Allah liet noemen – feitelijk zijn dit de namen die de mensen hen gaven – en zijn Tweeling Vlam, die Kathryn in haar teen heeft geknepen en haar al die prachtige berichten heeft gegeven …

Zij hebben nu de functie aanvaard van ‘Opperste Schepper’ in ons nieuwe Universum. Zij brengen daar prachtige dingen voort … de creativiteit stroomt volop. Wij hebben heel veel plezier met het scheppen van deze nieuwe Universa. Zij hebben ondertussen het toezicht over Planeet Aarde overgedragen aan een bepaald partnerschap – een Aartsengelenpaar – dat toezicht zal houden op de vooruitgang. Dit gebeurde rond de tijd dat de Annunaki hadden moeten vertrekken. Wij hadden de verdragen al klaar; we hadden aangenomen dat alles goed zou gaan en dat – zodra de Annunaki’s zouden vertrekken – de andere duistere rassen ook de Planeet Aarde zouden verlaten.

Dus dachten wij dat alles in orde was en dat alles veel beter zou worden voor u. Dit was ongeveer rond 1996. Wij verwachtten toen dat het Licht op de Aarde dag na dag zou gaan toenemen, maar in plaats daarvan hebben diegenen die aan de macht waren … hoe kan ik dit zeggen … eigenlijk het project van de Ascentie van Planeet Aarde verraden, door met de Annunaki en hun volgelingen akkoorden te sluiten … akkoorden die niet waren goedgekeurd door ons, contracten die niet op de normale manier tot stand waren gekomen. Wij zijn er nooit mee akkoord gegaan dat de mensheid een contract zou aannemen, zonder grondige overweging en overleg tussen de hele Hemelse Schare en de mensheid zelf. Allen die de mensheid vertegenwoordigen zijn altijd belast geweest met elk contract dat werd uitgegeven en dat moest worden nageleefd.

Deze Universele Wet werd overtreden door machthebbers en er werd een geheim akkoord gesloten … een deel van die overeenkomst … wij gingen er vanuit dat diegenen in de Hogere Dimensies zouden werken vanuit het hoogste niveau. Daardoor verbaast het u misschien dat uitgerekend een Aartsengel kon worden omlaaggehaald of verleid door de duisteren … maar dat was het resultaat van een uitwisseling tussen de Hogere Zelven en hun incarnaties: de zielen die naar Planeet Aarde kwamen om te incarneren, honderden duizenden keren.

Er is een echte uitwisseling tussen de ziel op de planeet – die hier geïncarneerd is – en zijn Hoger Zelf. Wanneer een Hoger Zelf heel veel incarnaties heeft afgesproken en de ziel een aantal traumatische en moeilijke levens heeft doorgemaakt, dan is dat van invloed op het Hoger Zelf. Dit was het geval met onze Geliefde Aartsengelen, die gedurende vele levens belast waren met de strijd tegen het duister – en dat eiste zijn tol.

Weet u – dit is een deel van de Lessen voor de Ziel die wij u beloofd hebben – wanneer u op deze planeet of gelijk welke andere planeet een incarnatie heeft en u keert dan terug naar het Licht om u weer bij uw Hoger Zelf te voegen, dan worden de gebeurtenissen, de energieën en het karma van dat leven opgenomen in het Hoger Zelf of wat wij de Grotere Ziel noemen. En wanneer het keer op keer gebeurt dat een incarnatie verleid wordt door het duister of zware mishandeling ondergaat en schade oploopt in dat leven, dan kan dat een ernstige invloed hebben op het Hoger Zelf, net zoals het Hoger Zelf een grote invloed heeft op de incarnatie.

Dus vele levens van hele moeilijke opdrachten hebben dit Tweelingpaar kwetsbaar gemaakt en soms werden zij aangetrokken door iets wat u als een soort van ego kunt beschouwen. Zo kwamen zij ertoe om zelf beslissingen te nemen … afgescheiden van ons en zelfs afgescheiden van de Hemelse Schare. Zij hadden het idee dat zij de redders zouden zijn en dat zij alles zouden regelen zodat Planeet Aarde er wel bij zou varen, dus de akkoorden en contracten waar zij namens de mensheid mee instemden werden van toepassing … en wij zien nu het resultaat daarvan op miljoenen van onze kinderen, van wie gevraagd werd dat zij de blauwdruk zouden dragen die deze jonge vrouwen hier ervaren hebben.

Gelukkig konden zij, binnen de zorg van volwassen Lichtwerkers om hen heen, deze blauwdruk herkennen en hem verwijderen. Zij hebben ze weggehaald in de naam van alle jongeren. Dit mocht, in tegenstelling tot de duistere cel waarmee u duizenden jaar geleden allemaal wel akkoord bent gegaan.

Deze blauwdruk … daar heeft u niet mee ingestemd. Niet de gehele mensheid heeft daarmee ingestemd en ook wij hebben er niet mee ingestemd. Zij die ermee akkoord gingen om hem te dragen – de kleine groep, die wij de regenboogkinderen hebben genoemd – hebben er wel mee ingestemd, maar zij wisten niet wat de echte uitwerking zou zijn en zij hebben daar zwaar onder geleden. Een gehele generatie van jonge mensen heeft enorm geleden hierdoor. Dat is nu voorbij … dankzij hun ingrijpen, dankzij hun vermogen om in zichzelf op zoek te gaan om de moeilijkheden te vinden die zij meedroegen en ze weg te halen. Dus dat contract is afgelast. Er zullen geen kinderen meer zijn die deze implantaten met zich dragen en dit zal nooit meer gebeuren bij de mensheid. Dat beloven wij u.

Ik heb de jongeren gevraagd om hierover te praten en zij zijn daarmee akkoord gegaan, dus wend ik mij nu tot hen en vraag hen om te beschrijven wat zij hebben gevoeld toen zij dat implantaat meedroegen, en hoe ze zich voelen nu zij het verwijderd hebben. Ik wil dat u allemaal héél goed luistert want zij kunnen u een belangrijke les leren … over meerdere dingen.

Eén daarvan is het gevaar … wel, laat ons zeggen dat het hele verhaal ons een stevige les leert over het gevaar van verleid te worden door de duisternis … en het gevaar van uw ego toe te staan om u af te leiden, om u te laten denken dat u iets in uw eentje kunt aanpakken en recht kunt zetten. Zo werken wij niet in de Hemelse Schare en wij willen niet dat u zo werkt. Wij willen dat u samenwerkt.

Ik ga deze jonge vrouwen vragen om ons hierover te vertellen en over hoe zij gewerkt hebben aan hun healing sinds het moment waarop zij dit ontdekt hebben. Ze werken nu aan het verwijderen van de programmering die het gevolg was van dit implantaat.

Hier komt de titel van ons programma vandaan. Wij hebben hen gevraagd om ‘nultolerantie’ in acht te nemen en geen duimbreed toe te geven aan het duistere programma. Om volledig alle resten daarvan uit te roeien, en terwijl ze dat doen zal dat een krachtige invloed hebben op de andere jonge mensen die ook te maken hadden met dit implantaat. Ik vraag u allemaal … wanneer u kinderen heeft of jonge mensen kent die lijden onder deze symptomen … nu u weet dat er nu hulp is om los te komen van die programmering … de implantaten zijn verwijderd. Nu blijft alleen de programmering nog over – en daar zullen ze hulp bij nodig hebben.

Laat mij nu het woord geven aan deze groep jongedames, die u een idee zullen geven van wat zij ervaren hebben in de voorbije 2 weken. Zijn jullie klaar, liefjes ?

Hier is Jovine.

Jovine: Dank u, Moeder. Hallo, mijn ervaring van de blauwdruk was vooral dat die eigenlijk voornamelijk bestond uit haat, eisen stellen en luiheid. Ik pak even mijn lijstje erbij, want we hebben al zoveel gedaan met ervaringen en opruimen en inzichten en onze normen verhogen dat het moeilijk is om alles te onthouden, dus ik heb het snel opgeschreven …

Eén van die dingen was boosheid op iedereen die ‘tegen’ de blauwdruk was, want de blauwdruk maakte dat iedereen die niet vóór je was, tegen je was. En ik begon haat te voelen tegen mijn ouders. Dat begon al heel jong. Het was een haat zonder reden. Dat verwarde mij want ik hield van hen en tegelijk haatte ik hen en ik wilde hen niet haten. Ook op school en zelfs met mijn zussen had ik het gevoel alsof ik ‘los’ stond van iedereen. Toen begonnen wij te leren over het pad van Verlichting en Hogere Wezens, over wie we zijn en Moeder/Vader God … Ik voelde me ook afgescheiden van hen.

Ik was heel nonchalant en lui; ik wou geen baan gaan zoeken, ik wou niet naar school, ik zag mij echt niet alleen gaan wonen, ik had alleen wel een beeld van dat ik een kindje zou krijgen en dat ik dan zou trouwen met de vader van dat kindje en dat ik dan een huisvrouw zou worden en eigenlijk niet veel hoefde te doen (iedereen lacht).

Kathryn: Jij bent duidelijk nooit moeder geweest.

Jovine: Ik heb nooit echt nagedacht over gelijk welk plan dat ik maakte. Alles zou wel heel gemakkelijk zijn en vanzelf gaan. In mijn geest was er een voortdurende strijd, en nadat wij de intense retraite met Kathryn hadden gedaan en de sleeper cel hadden verwijderd … zelfs daarna nog … bleef ik elke dag opnieuw maar gedachtevorm na gedachtevorm opruimen. Het was ook steeds dezelfde gedachtevorm, en zelfs toen we het programma hadden afgehandeld kwam toch weer datzelfde naar boven. Ik bleef maar opruimen en ik raakte uitgeput. Ik had voortdurend hoofdpijn omdat ik zo veel opruimde.

Ik dacht dat alles wat ik voelde – zelfs als jong kind – normaal was … en tegelijk, wanneer ik Kathryn hoorde praten over haar ervaringen en ik las het boek ‘Who Needs Light?’, dan dacht ik: dat is helemaal niet normaal, wat is er mis met mij? En daar komt het gevoel van vervreemding vandaan. Het gevoel van ‘ik hoor hier niet thuis’, ‘ik ben niet normaal’, ‘kijk naar de mensen om me heen: ik ben niet normaal’ … en dan ontstaat het idee: ‘ik kan er beter een einde aan maken’ … want je voelt je niet normaal, zelfs niet bij je ouders … Ik heb ook echt een keer geprobeerd om mijn eigen leven te nemen. Maar toen ik het mes op mijn huid zette dacht ik: ‘O, nee, dat gaat veel te veel pijn doen’, dus heb ik het toch maar niet gedaan.

Ik zal 16 of 17 zijn geweest, dus nog niet zo heel lang geleden, want ik ben nu 18. Ik voelde altijd twijfel … twijfel over mezelf, over mijn toekomst, over de mensen om me heen, de twijfel over alles, twijfel over mijn vermogens, twijfel over wat ik kon doen, zelfs twijfel over mijn opruiming. Ik vroeg mij af: “Ruim ik dit nu echt wel op? Verbind ik me echt? Ben ik echt het Licht?”. Het voelde alsof alles wat ik ooit gedaan had, nooit genoeg was … en dat hoort natuurlijk ook bij die twijfel.

Daarbij had ik het gevoel dat ik me niet echt kon verbinden met mijn Tweeling Vlam, dat ik Vader/Moeder Bron niet kon volgen … alsof er een enorme afstand tussen ons was en ik nooit in staat zou zijn om hen te horen en dat ik veel tijd zou nodig hebben om er te geraken. Ik voelde alsof ik op mezelf niets kon leren, net als op school. Ik had het gevoel alsof ik altijd hulp nodig had. Ook al haalde ik negens en tienen … ik had altijd het idee dat ik hulp nodig had, dat ik het niet alleen kon. Alsof ik het zelf niet kon begrijpen, er zelf niet achter kon komen.

Het is alsof een deel van mij wel wilde helpen en een ander deel van mij zei: “Nee, niet echt. Doe maar niet”. Maar toen dacht ik, ‘ergens’ wil ik het wel en dus besloot ik dat ik met die ‘ergens’ zou beginnen – en als ik dan niet meer wou helpen, dan was het ook goed. Ik had ook het idee dat ik liever dingen deed waar ik blij van word, dus als ik er blij van word dan doe ik het en als ik er niet blij van word, dan doe ik het niet.

Ik heb het heel moeilijk gehad om mededogen te voelen met de mensen en echte Liefde te voelen, want telkens als ik emoties voel, dan is er altijd wel iets wat er tussenkomt. Dan komt de twijfel er weer tussen … en wat ik dan deed was … ik leverde strijd om mijn emoties te kunnen voelen en dus versterkte ik ze enorm, zodat ik ze écht kon voelen en ervaren en er grip op kon krijgen. En één van de manieren om dat te doen was ‘mensen aanraken’. Ik wilde altijd mensen aanraken, ik wou ze voelen en de fysieke verbinding voelen … omdat ik de verbinding emotioneel niet kon voelen wou ik het fysiek voelen. Ik moest een verbinding maken.

Ik had ook altijd het gevoel alsof ik anderen nooit echt kon vertrouwen. Een klein zeurend stemmetje zei dat ik niemand kon vertrouwen … en dat ik mezelf ook niet kon vertrouwen. Binnen in mij was het dus eigenlijk altijd onrustig. En zelfs nadat de sleeper cel verwijderd was en we de intensieve retraite hadden gehad, voelde het nog alsof er niets mogelijk was. Maar toen … die avond dat we die cel met de familie bij iedereen hebben weggehaald … toen was het als een reusachtige opluchting, een onvoorstelbare, enorme, prachtige, mooie en zegenrijke opluchting.

Uiteraard bleef er daarna nog wel een programmering achter, zoals bijvoorbeeld de schaduwen die moesten worden opgeruimd. Ik moest echt – en dat weet ik nu inmiddels – ik moet er echt heel vastbesloten in zijn. Ik moet er echt bovenop blijven zitten, ik moet ermee doorgaan, ik kan niet stoppen, ik kan niet afremmen. Op het moment dat ik de wolken voel komen opzetten en in mezelf verward raak, dan moet ik mij verbinden met Moeder/Vader God. Ik moet het aan Hen geven en Hen vragen of ze mij willen healen. Als hierdoor iets in gang wordt gezet, dan moet ik dat oplossen; ik moet het gaan begrijpen en het aan Moeder/Vader God geven, ik heal het en ik blijf goed letten op alles wat ik voel. Omdat ik weet: als het mij geen vreugde brengt en niet dienstbaar is aan de opdracht op de planeet, aan wie ik echt ben en aan God, dan is het niet van het Licht en dan heeft het er geen recht op om in mijn lichaam te zijn.

Nog iets wat een probleem was voor mij: elke keer als iemand sprak over dienstbaar zijn, dan had ik zoiets van: ‘bah, dienstbaar …. Hoe kom je erbij? Wie wil nu dienstbaar zijn? Dat is zo walgelijk. Dat betekent dat ik iemands slaaf moet zijn’ … Maar nu begrijp ik het en denk ik: ‘dienstbaar’ is wat ik ben. Want als ik nu niet op de planeet was en ervaar wat ik ervaar, dan zou ik in de Hogere Dimensies dienstbaar zijn aan God en iedereen en mijzelf. En het is leuk … Kathryn zegt altijd: “Dit wordt leuk” (ze imiteert de stem van Kathryn en iedereen lacht). Dat zegt ze echt altijd, maar nu begrijp ik het. Het programma met al die duistere gedachtevormen doet het lijken alsof het iets ergs is, maar je moet er gewoon doorheen. Je moet jezelf hoog houden. Als je jezelf laat afglijden is het veel moeilijker om weer die hoogte te bereiken, dus je moet gewoon doorgaan.

Dat is mijn verhaal. Nu komt Faith.

Faith: Hallo, dit is Faith. Mijn implantaat was iets anders als dat van hen. Het resultaat of de uitwerking die het op mij had was, dat ik er gevoelloos door werd. Ik keek naar de mensen om me heen, ik zag wat ze deden en ik deed dat na, maar ik voelde er niets bij. Eigenlijk was ik dus een robot. Ik voerde alles volmaakt uit en laat mij dit herhalen: alles moest ‘volmaakt’ gebeuren, want dat zag ik als ‘doen wat iedereen doet’.

Het was een … het had de vorm van een hoorn. Het omsloot mijn hart en ging helemaal naar boven, door mijn keel. Mijn hele brein werd er door bedekt en ik heb het er echt af moeten sleuren. Het was echt heel moeilijk en ik heb heel vaak gevraagd: “Ben ik echt mijn implantaat kwijt? Zijn jullie zeker?” en dan kreeg ik te horen: “Ja, maar jij was anders … dus nu zul je wel ontdooien” en dat vond ik wel interessant. Het was … ik had het koud en … zo voelt ontdooien.

En in plaats van iets anders toe te laten bleef ik maar denken: ik heb het koud, ik heb het zo koud en toen werd dat weggenomen en begon ik aan kracht te winnen en kwamen de Liefde en het Licht binnen, zoals het altijd had moeten zijn en nu doe ik het ook zo. Ik leerde daar heel veel van. Ik leerde dat ik op een gegeven moment leefde en ben doodgegaan en nu weer leef (lacht). Het is veel leuker om te leven in het Licht en de Liefde dan het ooit zou kunnen zijn in duisternis, want in duisternis zijn er beperkingen en je ziet alles als een obstakel of een blokkade … je wilt iets doen, maar dan stop je, want: ‘dat kan niet, je weet niet hoe hoog die berg is en het is vast heel erg koud daarboven. Waarom zou je kou willen hebben, ga toch gewoon door zoals je nu doet, ook al weet je dat je daarboven een prachtig uitzicht hebt.’ Dat is mijn bijdrage.

Jovine wil u nog iets meer vertellen. Hier komt ze.

Jovine: Ik vergat uit te leggen hoe de blauwdruk eruit ziet. Hij was eigenlijk, voor mij en voor Jade, ongeveer anderhalve centimeter dik. Het leek een beetje op een harnas. Maar het stond vóór het lichaam. Niet helemaal om het lichaam heen, alleen vlak ervoor. En het was gevormd naar het lichaam. Het leek op geboetseerd metaal, ongeveer anderhalve centimeter dik en die moesten we écht weghalen … en Vader en Moeder waren daar en zij hebben geholpen.

Een ander deel van die blauwdruk was: ‘je bent goed of je bent fout en als je fout bent dan zit je in de problemen, dus moet je zorgen dat je altijd goed bent’ … dat was dus ook een deel daarvan. De blauwdruk begon bij de bovenkant van je hoofd tot aan je tenen.

Kathryn: Denk jij dat andere mensen van jouw leeftijd hetzelfde ervaren?

Jovine: Een deel van de blauwdruk, denk ik is, dat je ofwel je ellendig voelt of dat je alles doet wat je gezegd wordt. Ik heb dus kinderen op school gezien die zich afzijdig houden van andere groepen en in andere, meer traditionele groepen, heb ik gehoord dat dit een andere betekenis heeft … alsof je letterlijk afgescheiden bent. Je bent letterlijk afgescheiden, zelfs van de mensen in je eigen groep op school, zoals de sporters en de cheerleaders.

Ik heb gemerkt dat een aantal – maar met name één – van mijn vrienden altijd twijfelde aan zichzelf, zichzelf opjoeg en heel veel zelfhaat meedroeg … zelfhaat was een groot deel ervan. Je haatte iedereen en je haatte jezelf. Dus haalde zij zichzelf altijd omlaag; ze dacht nooit dat ze mooi was, ze dacht nooit dat ze ergens goed voor zou zijn, ze vond dat ze geen mooi lichaam had en ze zei altijd dat ze een oude vrijster zou worden, met een heleboel katten.

En dan de hele slimme kinderen, die gaan overal voor. Die doen alles, die studeren altijd en misschien hebben ze daar echt wel hun passie in gevonden, maar in het algemeen is het toch … ‘dit verwachten mijn ouders van mij, dus doe ik dat maar en ga ik er maar mee door en misschien word ik op een dag wel gelukkig’.

Kathryn: Ik wist niet of iedereen erdoor geraakt was. Alle jongeren in die leeftijdsgroep of misschien … wij dachten dat het misschien vooral de regenboogkinderen waren.

Jovine: Ik denk dat die wel de meerderheid vormen … de indigo’s, de kristalkinderen en de regenboogkinderen … zij die hierheen zijn gekomen als Lichtwerkers, heel specifiek om te helpen om de trilling te verhogen … met name zij waren uitverkoren voor die blauwdruk.

Kathryn: Oké, dank je wel. Willen jullie nog iets toevoegen?

Faith: Een klein beetje advies voor diegenen die het gevoel hebben dat ze vastzitten en het gevoel hebben dat ze niet verder kunnen: pik deze waarheid op, hou hem vast, vlieg ermee, grijp een andere waarheid, vlieg daar verder mee en pik weer een andere waarheid, enz.

Kathryn: Ik zie het hen doen. Wat ik hen zie doen op een opmerkelijke en vastbesloten manier, is dat ze voor zichzelf de waarheid willen vinden en daar zijn ze heel dapper in. Nultolerantie voor het duister. Ze zijn doortastend, ze helpen elkaar, ze hebben nu een opdracht om al deze duisternis en al deze programmering te verwijderen, welke samenhing met de blauwdruk.

Het is dus interessant dat Faith – zij is de oudste – een andere soort van blauwdruk had. Die van haar zorgde ervoor dat ze zich dood voelde. De anderen voelden zich eerder lusteloos. Ik denk dat dit de generatie is die de uitspraak bedacht heeft: ‘laat maar zitten … mij boeit het niet, ik geef er niet om, mij interesseert het niet’.
Ik hoor dat Faith aan het hoesten is. Dus, misschien …

Faith: Alle duisternis die ik ooit bij me heb gedragen komt nu naar buiten op de meest fysieke manier die maar mogelijk is. Ik hoest slijmen op en ik wil luisteren en niet hoesten, maar dat lukt niet echt. Het moet er echt uit, dus het werkt echt. Het gaat goed.

Kathryn: Dit bedoelen wij dus met ‘Leven in de Tempel van Licht’. Wij werken voortdurend.

Eleanora: Hallo iedereen. Ik wil gewoon even zeggen dat wij … iets wat wij vandaag ontdekt hebben en wat ik ook heel belangrijk vind is het volgende: wanneer de kinderen zich weer willen herenigen met zichzelf, dan ontdekken zij hun Goddelijke Wil. Hun Goddelijke Wil werd gebruikt voor eigenbelang in plaats van, voor … wel … waar wij allemaal onze Goddelijke Wil voor gebruiken: het dienstbaar zijn aan God. En zij hebben dus die bedrading moeten aanpassen zodat het in de goeie richting kon stromen, zodat zij in zichzelf de Liefde van Moeder/Vader God kunnen ontvangen … die vonk, die Goddelijke Wil, die hen in staat stelt om zich nu te verbinden met hun doel op Aarde en hen duidelijk maakt wat hun opdracht is.

Zij beseffen dat ze een opdracht hebben. Zij beseffen dat ze een doel hebben, net zoals wij allemaal. In plaats van zoals het vroeger was, toen het altijd werd ‘begrensd’ of alleen werd gebruikt voor henzelf. Daardoor leken zij dus een groep verwende pubers (iedereen lacht), maar zo waren ze niet echt. Ze moesten alleen gaan begrijpen dat de Goddelijke Wil die zij in zich dragen en waardoor zij dienstbaar willen zijn aan God, er altijd was en altijd zal zijn. Dat wou ik nog even vertellen.

Kathryn: Wacht even, we hebben hier handen omhoog. Even wachten.

Faith: Er is nog iets. In plaats van het te willen ‘bevatten’ moet je het gewoon ‘doen’. Het bevatten komt door het te doen. Erover nadenken en het verwerken kun je later nog.

Jovine: Ik wil hier nog aan toevoegen dat de voorbije 2-3 dagen met het hele gedoe rond de Goddelijke Wil, ik hier gewoon gezeten heb met het idee: ‘dit gaat niet om mij, dit gaat om de opdracht, om al die kinderen die in deze generatie geboren werden’ … en als u tieners heeft of 10-jarigen, help hen dan om hier doorheen te komen. Zij zijn gekomen met een reden. Ik kwam hier met een reden.

Mijn doel is niet om te ervaren hoe het is om een vriendje te hebben of te ervaren hoe al het drama van de puberteit zich afspeelt. Mijn doel is om een Lichtwerker te zijn en de planeet te helpen, tezamen met geweldige Meesters die mij leren en steunen en mij helpen met hun prachtige Liefde.

Wat kan helpen om het programma weg te halen – want soms kan het ego echt dwarsliggen – voor mijzelf is: ‘ik wil niet beloond worden, ik wil geen aanmoediging’. Wat ik wel wil is … bevestiging, dat kan mij helpen en is bemoedigend, maar met dit opruimen van het programma helpt het heel goed als je je ego in de hand kunt houden, zodat het zich niet bemoeit met het proces. Denk eraan om altijd alles aan Moeder en Vader God te geven. Zij zijn altijd voor ons daar. Je gidsen zijn bij je, dus geef het aan hen. Geef alles de hele dag door aan hen. Wanneer er iets gebeurt, moet je er meteen aan werken, want anders doe je jezelf tekort … en jij verdient overvloed.

Kathryn: Dank je. Wel, u kunt wel zien hoe hard ze gewerkt hebben en hoe uitdagend dit voor hen was. Zij willen deze boodschap uitdragen naar andere jonge mensen, omdat iedereen hierover moet weten en moet weten over de strijd die jonge mensen leveren.

Er was een tijd … ik heb hen dat verteld … dat ik in mijn praktijk plotseling heel veel leerkrachten kreeg die binnenkwamen en zegden: “Ik weet niet meer wat ik moet doen, de kinderen zijn zo veranderd”. Zij veranderden plotseling in een paar jaar en die leerkrachten zegden dan: “Ze willen niets meer leren … ik geef mijn beste les, ik ben de beste leerkracht die ik kan zijn en ik reik hen dingen aan op een interessante manier, en de enige vraag die ze stellen is … krijgen we dit op het examen?” De leerkrachten werden wanhopig omdat ze deze verandering zagen in de kinderen.

Vanuit het standpunt van de oudere generatie konden we niet bevatten wat er mis was met deze kinderen … zij waren niet zoals wij. Ze hadden niet dezelfde houding en zelfs diegenen die geen trauma hadden – iedereen heeft natuurlijk wel wat trauma in zijn leven – maar de kinderen die niet mishandeld werden … zelfs zij hadden dit gevoel van recht te hebben op bepaalde voorrechten en zelfgenoegzaamheid … en dat eisten zij ook van anderen om hen heen.

Dat is het programma. Er is niets mis met uw dochter of uw zoon of uw kleinkinderen of uzelf. Dit is een programma. Het werd aangebracht vanuit de duisteren, ten voordele van de duisteren en ongeweten door Opperste Schepper (die wij niet meer beschouwen als Opperste Schepper, want dat is een baan … het is geen bestemming … het is een functie met verantwoording en eer) en het is nog nooit eerder gebeurd dat dit soort overeenkomsten doordringen tot de Hoogste Dimensies, tot zelfs bij de Aartsengelen die zo dicht bij God waren.

Dit is dus een hele zware tijd geweest op planeet Aarde. Het was een zwaardere duisternis – dat maak ik op uit hun verhalen – dan er ooit eerder was. Dit behoorde niet bij de plannen in het oorspronkelijke ontwerp. Het had niet zo duister moeten zijn. Daarom is het nu onze taak om dit standpunt van nultolerantie tegen de duisternis in te nemen. We moeten die in onszelf verwijderen en dat moeten we nu doen. Als u dus merkt: ‘O, ik voel me depressief, ik ga al mijn vrienden vertellen hoe depressief ik wel ben’, dan verspreidt u duisternis. Wij moeten bereid zijn om te zeggen: “Ik zal geen onrust brengen naar andere mensen, ik zal niet aan iedereen in mijn gezin meedelen dat ik me zorgen maak over jou”, ik zal niet zeggen: “Ik hoop dat je niet onder een auto komt vandaag”. Dat is geen Liefde en het is geen Licht … en zelfs Lichtwerkers vallen hier soms toch nog op terug.

De vraag: “Waarom doet de Hemelse Schare niets om het hier beter te maken?” … wel, dat is niet de overeenkomst. Wij werken samen om het beter te maken. En Zij kunnen niet tussenkomen, tenzij wij hen daar heel specifiek om vragen en dan nog moet dat gebeuren binnen de richtlijnen van het beginsel van vrije wil.

Nu denk ik dat Sananda nog iets wil zeggen over de afspraak en hoe er tot nu toe – in de voorbije 20 jaren – werd omgegaan met de Vrije Wil, waar het fout is gelopen bij deze daden van hen die de verantwoording droegen in ons Universum. Het was die misstap, het akkoord dat gesloten werd zonder de inspraak van de mensheid, zonder de inspraak van Moeder en Vader God … de afspraak die gemaakt werd met de duisteren en die geleid heeft tot alles wat daarna kwam: de toenemende macht van de Reptilians en 2 jaren geleden – toen de Reptilians eindelijk vertrokken – nam de Cabal de macht over. Zij waren de volgelingen die door de Reptilians waren opgeleid en zij verdiepten de duisternis nog verder.

Het is dus eigenlijk pas de laatste 2 jaren dat alles echt heel moeilijk is geworden en daarom zijn Moeder en Vader tussengekomen, hebben Zij de Tempel van Licht geschapen en hebben zij gezamenlijk een streep getrokken en gezegd: “Het wordt niet langer toegestaan dat de Cabal de heerschappij heeft over Planeet Aarde”. Daarom werden de Hogere Zelven naar de Tempel van Licht genomen en kregen zij de keuze; ze konden naar het Licht komen of opgelost worden. Gelukkig hebben de meesten van hen – op een paar na – gekozen voor het Licht.

Iemand heeft mij vandaag in een email eraan herinnerd, dat zelfs wanneer een ziel wordt opgelost, dan hebben Moeder en Vader nog steeds de oorspronkelijke blauwdruk van die ziel zoals die heel lang geleden werd geschapen, dus die zou kunnen hersteld worden en de kans krijgen om helemaal opnieuw te beginnen.

Wij leren ook steeds meer over de afspraken tussen Hogere Zelven en diegenen onder ons die hier geïncarneerd zijn … en één van de dingen die wij leerden in de voorbije weken is, dat de geïncarneerden onder ons nu gelijke invloed hebben op hoe ons Hoger Zelf zich zal ontwikkelen in dit leven … en – dit is nieuw – de geïncarneerden kunnen de loop van de evolutie van de ziel veranderen. Wij hebben veel meer invloed op wat er met ons Hoger Zelf gebeurt, en als er iets gebeurt met ons Hoger Zelf waar wij het niet mee eens zijn of – zoals in dit geval – waar de Hogere Zelven beslissingen hebben genomen die vernietigend waren voor Planeet Aarde, dan kunnen hun incarnaties beslissen om naar het Licht te gaan en het over te nemen, om aan het roer te gaan staan van de functie van het Hoger Zelf.

Zo vindt er dus een enorme verandering plaats in de evolutie van de zielen. Dit kleine beetje achtergrondinformatie is misschien wat verwarrend voor sommige mensen, maar misschien kan Sananda het nog wat verder uitleggen…

Meg, ik hoor dat jij op de lijn bent. Dit is allemaal behoorlijk spannend wat er nu gaande is.

Meg: Ik wil maar één ding zeggen aan Faith, Jovine en Jade – omdat ik deze jongedames ken – en ook aan de anderen: hun lieve moeder Eleanora en Christine en Kathryn, wil ik zeggen dat ik in grote bewondering sta voor wat jullie vanavond gedeeld hebben.

Jovine en Faith … en ik weet dat ook Jade daar is. Zij heeft haar eigen inzichten – ook al deelt ze die niet in het programma – zij voelt en denkt heel diep en heeft een rijk verhaal. Zij draagt het Licht mee voor de andere jonge mensen op de planeet. Maar ik wil met name dankjewel zeggen, omdat jullie verhaal miljoenen zal raken. Niet alleen jonge mensen maar ook de volwassenen … als een voormalig leerkracht, als een healer die werkt met leerkrachten … zoals Kathryn zei, wij hebben hun pijn gezien en ook die van de mensen die werken met kinderen … de verwarring … de twijfel … de twijfel aan onszelf, die toeslaat wanneer wij hen niet kunnen bereiken. Jullie woorden zullen diep doordringen in het hart van de mensen over de hele planeet en ik wil alleen maar dank je wel zeggen. Dank je wel voor de dingen waarvan ik weet dat jullie ze heel dapper hebben opgepakt. Ik heb geen idee van de diepten van wat jullie ervaren hebben en omdat ik weet dat dit een deel is van jullie opdracht, omdat ik weet dat jullie miljoenen levens veranderd hebben, met wat jullie gedaan hebben zonder angst of vrees. Dank u. Dank u zo zeer. Dank je wel, Kathryn.

Kathryn: Dank je, Meg. Je hebt het zo mooi verwoord. Ja, het klopt. Nu hebben de andere jongeren leiding en geduld en Licht nodig van de volwassenen om hen heen … en hopelijk zullen zij allemaal genezen, zoals deze jongedames. Het is zo hartverwarmend om te zien wat zij al gedaan hebben en hoe ver ze al gekomen zijn in slechts anderhalve week. (iedereen lacht)

De dingen veranderen echt op de planeet. Dit kon hier niet hebben plaatsgevonden zonder de tussenkomst van Moeder en Vader en zonder het verhogen van de energieën die ons helpen. Dat alles is deel van wat er nu gaande is op planeet Aarde.

Ik sta vol bewondering en Liefde wanneer ik zie hoe moedig deze jonge vrouwen zijn en hoe toegewijd ze zijn. Ik denk dat we misschien volgende week, of een andere keer, van Jade zullen horen. Zij neemt dingen op en verwerkt ze en ze heeft haar eigen werk te doen waar ze mee bezig is en ik denk dat dat heel belangrijk zal zijn voor de mensen in de toekomst. Ze (Jade) stemt hiermee in. Ze zal op een dag klaar zijn om erover te spreken.

(lacht) Even kijken waar Sananda is.

Meg: Welkom Sananda.

Sananda: Hallo lieve Meg. Ja, ik ben er. Wat voor een dag is het en wat voor een week was het. Natuurlijk was ik hier. Ik heb gekeken … ik heb genoten van deze opmerkelijke familie en hun overgang. Het is gewoon geweldig om te zien.

Ik wil ook vermelden dat onze geliefde Christine ook door een heel belangrijke overgang gaat. We hebben het er hier niet uitvoerig over gehad, maar Christine heeft een aanval ondergaan, begin november. Zij was in de woestijn en deed daar haar werk met het netwerk, wat ze haar hele leven lang al trouw doet. Zij aanriep een paar Meesters die zij graag erbij wou hebben om de Tempel van Licht te scheppen – de Zuil van Licht die zij daar wou plaatsen – en helaas riep ze toen ook diegene op, die Hope werd genoemd.

Toen zij Hope aanriep om mee te doen bij het scheppen van de Tempel van Licht, zorgde dat voor een opening. Velen van u kennen het verhaal dat Hope heel erg duister is geworden – en zodra Christine zich onwetend richtte tot Hope, onthulde dat de plek waar Christine zich bevond. En hoewel Michael daar was – Aartsengel Michael probeerde haar te beschermen – hij trachtte de Zuil van Licht te versterken … heeft Hope toch haar volgelingen binnen kunnen brengen om haar aan te vallen. Zij konden tot op zekere hoogte diegenen uitschakelen die Christine zouden beschermen.

Het kwam zo plotseling: toen zij bezig was met het afdalen van de berg, werd ze geraakt door een scalair wapen. Dit had als gevolg dat zij een lange val naar de grond maakte. Ze heeft onmiddellijk hulp ingeroepen en werd natuurlijk ook geholpen. Ze wist wat ze moest doen en ze wist hoe ze haar eigen healing moest beginnen. Ze kon zelf opstaan en de weg naar beneden vervolgen, maar toen werd ze weer geraakt.

Het was geen rechtstreekse aanval, maar ja, zoals u onlangs geleerd heeft … een scalair wapen – zoals wij het noemen – lijkt op een atoomgeweer, dat gericht kan worden en moleculen kan smelten of atomen door elkaar kan gooien. Dit is het wapen dat gebruikt werd op 11 september, om de torens te laten ineenstorten, maar het laat ook mensen ineenstorten. En … het kan ook zielen vernietigen.

Christine liep dus hele zware schade op. Ze had een korte herstelperiode en ging toen weer aan het werk. Zij voelt zich sindsdien geen 100% meer, dus de voorbije week – met alles wat er rondom haar gaande was in het huis – werd aan Christine gevraagd om te gaan liggen en ons toe te staan verder te werken met haar, voor haar volledige healing.

Dat heeft ze gedaan. Met de aanmoediging van de hele familie is zij in bed gebleven, ze heeft de behandeling aanvaard. Het genezende team, de Witte Broederschap, de Arcturiërs, Michael en ikzelf en nog vele anderen hebben haar geholpen. Wat er gebeurde was iets als een etherische ingreep. Dit was nog nooit eerder gebeurd. Wij hebben u een beetje verteld over de healing van Kathryn en hoe we de blauwdruk van Kathryn gebruikten om Nada te helpen genezen na de aanval op haar.

Ik zal het verhaal nog eens kort vertellen. Ze (de Cabal) richtten op mij; zij (Nada) wierp zichzelf voor mij en werd zwaar geraakt. Kathryn heeft dit rechtstreeks en zeer diepgaand gevoeld. Nu kunt u zich hier iets bij voorstellen.

Christine’s ervaring was heel anders omdat haar Hoger Zelf en haar fysiek lichaam op de grond werden geraakt – en dat had hele zware gevolgen. Zij werd dus in omgekeerde volgorde geheeld, waarbij wij gebruik maakten van de blauwdruk van haar Hoger Zelf en met hulp van Michael, die geholpen heeft om haar in leven te houden tijdens het genezingsproces … net zoals ik deed voor onze Nada en Kathryn. Ze is heel goed hersteld, maar het is niet aangenaam geweest voor haar. Soms was het heel erg pijnlijk. Daarom zal nooit meer worden toegestaan dat deze verschrikkelijke wapens nog worden gebruikt tegen mensen of tegen Hogere Zelven: omdat zij schade toebrengen, ook aan Lichtlichamen. Vanwege die incidenten zijn vele veranderingen op gang gebracht, welke nu worden doorgevoerd.

De vraag was: “Hoe veranderen we de regels, hoe veranderen we de richtlijnen over de manier waarop de vrije wil wordt aangepakt?” Het was gemakkelijk toen de mensheid ermee akkoord ging dat zij naar deze omgeving zouden komen om de duisternis te ervaren en zij verwachtten zich aan een zekere hoeveelheid duisternis … maar niet aan de volledige controle die de voorbije 30 jaren aan de orde was.

Zij wisten dat het hier duister zou zijn; zij wisten dat er uitdagingen en zelfs lijden zouden zijn. Dat was precies waar de mensheid mee akkoord was gegaan als deel van wat de zielen – die hierheen kwamen in incarnatie – ook verwachtten, omdat Planeet Aarde bekend stond als de plek in het Universum waar dappere zielen heen kwamen om de diepste emoties te ervaren, de meest diepgaande ervaringen van Liefde, van Licht en van duisternis – en soms is de meest diepgaande ervaring juist het samengaan van al die dingen in één leven.

Dat was de opzet. Maar het was niet de opzet dat Planeet Aarde ondergedompeld zou worden in de meest duistere, onbeteugelde ervaring van slavernij in handen van de duisteren. Dat was het ongelukkige resultaat van het akkoord waar Moeder u over vertelde en dat werd opgesteld zonder onze goedkeuring. Toen het eenmaal klaar was, moesten wij manieren zien te vinden om die problemen op te lossen, om onze geliefden op de grond steun te bieden en te trachten dit om te keren, zonder ons te bemoeien met de vrije wil van wie dan ook. Dat was een echt dilemma, want zelfs de duisteren hebben een vrije wil.

Het was géén deel van de Universele Wet, dat wij toestemming kregen om in te grijpen bij wat er op een planeet gebeurde. Het is altijd een ‘ongeschreven regel’ geweest, dat wat er op een planeet gebeurt de zaak is van de mensen die daar wonen. Wij hebben alleen toestemming om tussen te komen wanneer daar door de mensen op de planeet om gevraagd wordt – en alleen wanneer het in afstemming is met de contracten en overeenkomsten waar ze mee hebben ingestemd.

Die vraag kwam dus … deze blauwdrukken, die de jonge mensen meedroegen … die werden overeengekomen door slechts enkelingen, door de kleine groepen die wisten dat juist de sterkste Lichtwerkers hierheen zouden komen. Zij wilden het duister verslaan en de machthebbers overtuigden hen ervan, dat dit de laatste poging zou zijn op planeet Aarde om het duister uit te schakelen; dat hun offer – van deze blauwdrukken mee te dragen – dat mogelijk zou maken en dat dit de laatste uitdaging zou zijn.

Op die overeenkomst volgde groot lijden. Niemand heeft hier iets bij gewonnen. Het was eigenlijk verraad. Maar toen het eenmaal overeengekomen was … wij vernietigen geen overeenkomsten, tenzij diegenen die de overeenkomst hebben gesloten een beroep doen op ons en de eerlijkheid ervan in vraag stellen.

Deze werkwijze lijkt op die, welke op het oppervlak geldt. Wanneer je een contract tekent, dan is dat bindend. Maar er zijn omstandigheden … wanneer kan worden aangetoond dat het contract getekend werd door misleiding of dat er dwang is gebruikt, dan kan daar opnieuw over onderhandeld worden. Dat is wat deze jonge mensen bereikt hebben. Zij hebben opnieuw over het contract onderhandeld, voor zichzelf en voor al de jonge mensen. Omdat dat contract niet eerlijk was opgesteld en er veel misleiding had plaatsgevonden, is het ongeldig verklaard.

Ziet u het onderlinge samenspel tussen ons grote respect voor – en ons opvolgen van – de richtlijnen? Wij hebben ze altijd gevolgd vanuit ons respect voor de vrije wil en dat daar rekening mee moest worden gehouden. Zo werd voldaan aan alle voorwaarden. Moeder en Vader konden ermee instemmen, omdat zij die erdoor getroffen waren om deze verandering verzocht hadden. Zij hadden een beroep gedaan op hen en met de hulp van hun ouders hebben zij er een bijzonder overtuigende zaak kunnen van maken: dit was geen eerlijke overeenkomst en dus mocht die niet worden afgedwongen of zelfs maar blijven voortbestaan. Zo is het volbracht.

Nu hebben we hier jonge mensen die zullen moeten genezen. Wij vragen ieder van u, ieder van u die deze jongeren kent – de stralenden, de aparten, de creatievelingen – die hierheen zijn gekomen om te helpen als Lichtwerker … met grote vastbeslotenheid en moed, ondanks deze beperking … in de overtuiging dat door deze beperking te aanvaarden, door deze duisternis te overwinnen, zij planeet Aarde konden veranderen … wel, dat is zo, dat hebben ze gedaan. Zij hebben dat Licht uitgedragen en getoond dat Licht altijd het duister zal overwinnen. Dat hun Goddelijke Wil, hun verbinding met God hen altijd overal doorheen zal brengen en dat het Licht uiteindelijk zal zegevieren, omdat Liefde altijd overwint.

Het heeft duizenden jaren geduurd om tot dit punt te komen. Maar u ziet, geliefden, u ziet hoe succesvol deze jongeren zijn geweest. Zij zijn niet alleen, zij vertegenwoordigen hun generatie … en wat hebben wij geluk dat zij dat doen. Hoe zeer mogen wij ons gelukkig prijzen om zulk een vastbeslotenheid en Liefde te zien, maar bovenal hun aanvaarding en hun gevoel van vreugde, van overwinning bij deze nieuwe mijlpaal van hun eigen Goddelijke Wil, die zo onderdrukt is geweest en zo in het nauw heeft gezeten … en nu zijn ze vrij. Ze zijn vrij om lief te hebben, om met ons mee te doen als volleerde, krachtige Lichtwerkers, die een sterke invloed zullen hebben op het werk dat nog gaat komen. U ziet hoe snel ze veranderd zijn. Wel, al even snel zullen zij de dingen om hen heen gaan veranderen.

Het klopt dat de jongeren de hoop zijn van elke generatie en deze generatie is daarop geen uitzondering. Zij zullen herstellen van de zware last die zij gedragen hebben, maar zij zullen herstellen met de hulp van de volwassenen om hen heen, die nu meer begrip kunnen opbrengen en meer mededogen kunnen hebben met deze jonge kinderen die het zo moeilijk hebben gehad, die zo moeilijk te begrijpen waren, die zo anders waren dan hun ouders. Het is een hele zware tijd geweest. Er was niets mis met hen; zij droegen een blauwdruk … en het was een verschrikkelijke blauwdruk.

Dus diegenen onder u die de duistere cel hebben verwijderd en die de opluchting voelen en het plezier om in leven te zijn … deze jongedames voelen dit tienvoudig. Diegenen onder u die de duistere cel hebben verwijderd, zullen kunnen meeleven met hoe vreugdevol je je daarna voelt … hoe opgelucht en licht van hart. Weet dan nu dat u de jonge mensen moet helpen om uit deze duisternis te komen, om de programmering af te handelen.

Het goede nieuws is dat ze jong zijn. Het zal voor hen sneller gaan dan voor hun ouders, die deze duistere cel tientallen jaren met zich hebben gedragen. Zij hebben het voordeel van hun jeugd en hun veerkracht. In hun essentie zijn ze de Lichtwerkers, zij zijn de Regenboogkinderen en zij zullen vrij zijn om zich bij ons te voegen in dit prachtige proces dat zich zo snel ontvouwt. Velen van hen komen op een leeftijd waarop zij even vermogend en stralend zullen zijn, en even actief in dit werk dat wij samen doen als hun ouders zijn.

Wij verwelkomen hen, wij eren hen, wij omarmen hen. Welkom in het Licht, geliefde kinderen van God. Ons hart gaat uit naar jullie. Wij zijn dankbaar voor jullie harde werk en voor het Licht dat jullie meedragen.

Zij hebben aan ieder van ons getoond wat het inhoudt om nultolerantie aan te houden voor het duister. Het betekent dat het beeld wat u zich voorhoudt volledig genezen wordt, niet dat u zich morgen een beetje beter voelt of dat u zult leren leven met uw norsheid, of dat u de mensen rondom u zult leren om uw onrust te aanvaarden. Nee … het betekent dat u niets daarvan in uzelf zult tolereren. Dit betekent niet dat u niets daarvan zult tolereren in anderen – behalve in zoverre het u raakt, behalve in zoverre u weigert er deel aan te nemen. U kunt niet eisen dat andere mensen zich genezen, maar u kunt wel eisen dat niets daarvan zich in uw eigen leven voordoet.

Begin bij uzelf. Verwijder elk restant van duisternis. Roei elke verleiding, elke flirt uit met iets waarvan u kunt voelen dat het verleidelijk en prikkelend is of een lokroep heeft van macht. De verlokking van macht is wat onze vermogende Aartsengelen verleid heeft, zij die gevallen zijn … het was de lokroep van macht en glorie. Dat heeft hun val veroorzaakt.

U ziet het overal om u heen. U ziet mensen zich wentelen in deze verleiding: om een rockster te zijn, om beroemd te worden door beroemd te worden, niet door iets belangrijks te doen of door een bijzonder moedig of intelligent persoon of een leider te zijn, maar gewoon door iemand te zijn die zijn lichaam kan bewegen of over een podium kan huppelen en daar heel veel geld mee verdient … door mensen te bedriegen.

Dit is geen beschrijving van iemand onder u … natuurlijk niet. Maar kijk eens, geliefden, kijk naar de kleine gevoelens, de kleine flintertjes van … misschien is het wel afgunst of een wens voor als eenmaal de zegeningen komen, die u zo lang al verwacht en zo oprecht verdient … kijk in uzelf naar de verleiding om uzelf te verwennen met wat wij hedonistische pleziertjes noemen: tijdelijk en opwindend, maar niet van lange duur. Dat zijn de verleidingen van het duister.

Het waren net landmijnen die daar opzettelijk werden neergelegd om u te vangen. Luister naar uw hart, geliefden. In uw hart verlangt u eigenlijk naar het Licht. Hier in het Licht voelen wij het verlangen om Liefde te uiten, om onze Liefde voor anderen te uiten. Ja, het is geweldig als anderen ook van ons houden. Dat is fijn, maar het is niet het doel. Als u de wereld in gaat … op zoek naar Liefde … dan bent u op zoek naar duisternis. In plaats daarvan moet u proberen om Liefde te geven en dan zullen grote zegeningen over u neerdalen.

Dit is de tijd dat de energieën zo hoog zijn dat uw handelingen, uw gedachten en al uw gevoelens tot resultaat zullen leiden. Dus let op uw gedachten. … let goed op uw gevoelens. Praat erover met uzelf, praat met uw Hoger Zelf, praat met Moeder en Vader. Roep mij of roep uw dierbaarste vriend, een Meester, een voorouder of zelfs iemand die geïncarneerd is vlak naast u. Deel uw gevoelens en uw gedachten, maar bovenal: deel uw Liefde.

Zodra uw zegeningen komen – en dat zal zeer snel zijn – deel ze dan! Laat dat uw favoriete vrijetijdsbesteding, uw favoriete hobby en uw favoriete baan worden … om een zegen te zijn voor anderen, om zegeningen te brengen aan anderen. Ik bedoel hiermee niet alleen dat u mensen geld geeft … alleen geld … verheft niemand. U helpt anderen door het Licht dat u meedraagt.

Deel dus dit beeld met mij, geliefden. Dit beeld van uw prachtige planeet, Moeder Terra, die herstelt … die straalt … die liefde uitstuurt naar u. U helpt elkaar en wanneer u haar helpt kan zij u verheffen. Zo werken wij, nietwaar? Wij zijn één. Wanneer u zich daarvan bewust wordt, wanneer u dat echt voelt in uw diepste binnenste en in uw hart … dan wordt het leven pas echt interessant, echt vervullend.

Ik zeg u dit, geliefden: doe met mij mee. Help mij deze toorts van Liefde te dragen, deze visie van een Nieuwe Gouden Tijd die wij nu betreden.

Ik zend u allen mijn diepste Liefde. Ik ben de uwe in dienstbaarheid. Ik ben uw Sananda. Namaste iedereen, Namaste.

BTR 2015 04 01 blauw universum 600x600Meg: Dank u, Sananda, Namaste namens ons allemaal.

Kathryn: O, wat mooi (lacht). Het is zo opwindend, het is zo fijn om nu hier te zijn en dit werk te doen. Ik voel mij het gelukkigste meisje op de planeet (lacht) en ik hoop dat iedereen zich ook zo voelt. Dat was echt leuk en ik wil het heel graag opnieuw beluisteren.

Meg: Wat een prachtige uitzending. Zoveel mooie informatie en elke week wordt het weer dieper doorvoeld. Dank je wel aan iedereen die hieraan heeft meegedaan.

Kathryn gaat nu in gesprek met de bellers.

Engelstalige audio-versie van dit bericht:
http://www.blogtalkradio.com/channelpanel/2015/04/02/zero-tolerance-for-darkness-motherfather-source-sananda-lay-down-new-rules

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.