BTR: Uw Aanwezigheid wordt gevraagd

BTR: Moeder en Vader God, Sananda en AE Michael – Uw Aanwezigheid wordt gevraagd: Uitnodiging door Moeder en Vader
6 juni 2015

purperen hemel

Begintune: We are the world – Michael Jackson and Friends

Presentator: Dr. Kathryn May – www.whoneedslight.org
Channels: Dr. Kathryn May en Christine Burke
Medepresentator: Meg Davis – facebook: Wisdom Within – Meg Davis

Meg: Goedenavond iedereen. Welkom bij deze uitzending. Kathryn kreeg van de Hemelse Schare en Moeder en Vader het verzoek om onze gebruikelijke uitzending van woensdag uit te stellen tot vanmiddag, om iedereen de kans te geven om de bijzondere berichten van Moeder en Vader te lezen en samen te komen in nog grotere aantallen, voor een krachtige, wereldwijde activatie. We hopen dat we vandaag met heel veel mensen zullen zijn voor een krachtige, wereldwijde DNA-activatie ter verheffing van Moeder Aarde en wij allemaal, naar onze Ascentie.

Ik ben Meg, ik bel vanuit Georgia en Kathryn en haar team bellen vanuit hun huis in High Falls. Hallo iedereen! Fijne zaterdag!

Kathryn: Hallo Meg, jij ook een fijne zaterdag! Dit is echt opwindend, er is zoveel gaande nu en zoveel om te vertellen … ik weet niet waar ik moet beginnen (lacht) dus ik ga het echt overlaten aan Moeder en Vader en Sananda om het allemaal te regelen. Michael heeft ook een groot aandeel hierin. Ze hebben ons gevraagd om het bericht van Michael voor te lezen, met de titel: ‘U bent gekoesterd, geliefd, veilig en geroepen om u te verenigen!’

Ik moet me nog even verontschuldigen bij u: ik heb in het bericht gezegd dat de uitzending op zaterdag 7 juni zou zijn, maar het is vandaag natuurlijk de 6de. Ik hoop dat ik niet voor te grote verwarring heb gezorgd. Ik heb een paar reacties gekregen van mensen … maar wij hebben zoveel berichten uitgestuurd en we werken voortdurend heel hard om de vele Mini-Berichten af te handelen van Moeder … het lijkt hier af en toe wel de redactie van een grote krant (lacht).

We zullen een aantal dingen samenbrengen. Het lijkt wel alsof de dingen die Moeder ons in de loop van de week heeft verteld … deze geweldige berichten die ze ons heeft geschreven … en er ligt er nog een klaar op ons bureau, dat we na afloop van deze uitzending zullen versturen. Zorg er dus zeker voor dat u zich heeft aangemeld voor de e-mailberichten.

** Kathryn legt uit hoe mensen zich kunnen aanmelden voor de berichten. Ze geeft ook aan dat – indien mensen de berichten via hun mail doorzenden aan anderen – ze ook de mogelijkheid meesturen dat die ‘anderen’ de toezending van de berichten stopzetten. Ze wijst erop, dat indien de persoonlijke mails niet meer binnenkomen maar er wel nog berichten op Fb en de website staan, de mensen moeten nakijken of iemand hen wellicht per ongeluk heeft afgemeld. Dan is het heel eenvoudig een kwestie van weer aanmelden, natuurlijk. **

Kathryn stelt Meg voor en beveelt van harte de ‘Eten voor Ascentie’-voedingsgids aan, die Meg heeft opgesteld. (Binnenkort vindt u de vertaling op www.spiritueellezen.org en op Google+ Spiritueel Lezen – V) Dit is een heel mooi en inspirerend hulpmiddel voor mensen die hun trilling willen verhogen en daarbij ook hun voeding willen betrekken.

Ze stelt de mensen nog eens gerust dat het niet moeilijk is en dat het ‘opgeven’ van vlees echt geen probleem hoeft te zijn, door gebruik te maken van kruiden en specerijen die het eten toch smakelijk en voedzaam maken. Maar gezond en biologisch eten is iets waar we actief aan moeten meewerken. Als iedereen zou weigeren om voedsel te kopen dat niet biologisch geteeld is, zou de keuze aan biologische producten in de winkel veel groter worden. Het is dus belangrijk om in de winkel aan te geven dat u plaatselijk geteelde, biologische producten wilt en dat u anders niets zult kopen. Kathryn vertelt dat zij het zo doet en elke keer neemt het aanbod van biologische producten toe. We moeten er dus meer op aandringen dat we biologische, onverpakte producten willen kopen en anders niet … want de winkels willen verkopen en zullen het dus in hun assortiment opnemen.

**

Meg: Ik heb daar een grappig verhaal over, Kathryn, over het eisen van biologisch voedsel. Mijn zuster Rebecca is 8 jaar ouder dan ik. Ze woont in Madisson, Wisconsin en ze heeft al jarenlang paarden. Als ze voor haar paard, Rex, gaat zorgen neemt ze altijd wortels mee. Terwijl hij op die wortels knabbelt staat hij redelijk stil terwijl ze hem borstelt.

Op een dag kwam ze aan en begon hem te borstelen, maar hij weigerde de wortels. Hij wou ze niet eten. Ze was verward, want dit was voor het eerst in 20 jaren dat dit voorkwam. Maar ze maakte het borstelen af en ging naar huis. Daar besefte ze dat de nieuwe zak met wortelen die ze had meegenomen een zak was met gewone wortelen, maar dat ze nog één wortel had die nog over was van haar vorige bezoek, toen ze per vergissing een zak met biologisch geteelde wortelen had gekocht. Ze had haar paard dus tijdens haar laatste 2 of 3 bezoekjes de biologische wortelen gegeven. En nu wilde hij de gewone wortelen niet meer. (lacht) Nu kan ze dus niet anders dan biologische wortelen kopen voor haar paard, dat niets anders meer wil!

Kathryn: (lacht) Zo zie je maar weer hoe het werkt! Wat een slim paard! (lacht). Dank je wel, dat is een geweldig verhaal! Dat verhaal ga ik beslist nog een keer gebruiken. En ja, paarden hebben echt wel een eigen wil, zoals blijkt (lacht).

We hebben een druk schema vandaag. Moeder en Vader zullen er zijn, Sananda gaat komen en Michael is altijd hier op afroep (lacht) … dus ik zal eerst teruggaan naar wat Moeder van ons gevraagd heeft, namelijk dat wij allemaal het bericht zouden lezen en dat we allemaal de oefeningen en de activaties zouden doen zoals die in de berichten beschreven staan, ter voorbereiding op de volledige, algemene en verbazingwekkende activatie die zij vandaag in petto hebben voor de mensen die nu luisteren, ze wilden dat wij hierop voorbereid zouden zijn. Uiteraard geldt dat ook voor de mensen die de opnames zullen beluisteren.

Ik heb hier een klein stukje van het bericht van Michael, dat Christine heeft doorgegeven over deze spannende tijd en over de veranderingen die er plaatsvinden in ons lichaam, ons brein, ons hart en onze wil. Dit was de beschrijving van wat wij als eerste moeten volbrengen.

Zo heeft Michael het verwoord:

…’Moeder en Vader reiken u nu dit nieuw en opmerkelijke aanbod tot steun aan. Er is een stralende, heilige diamant van Licht en heilig Vuur in het centrum van uw brein. Er is er nog één in het centrum van uw hart en een derde in het centrum van uw zonnevlecht. Stel u deze diamanten voor, brandend met de Liefde van Moeder en Vader. Tegelijk strekt u deze innerlijke Zuil van Licht uit naar beneden, tot in het centrum van de Aarde en naar boven doorheen uw kruinchakra – strek hem uit om u te verbinden met Moeder en Vader. Moeder en Vader hebben een belofte voor u.

Wanneer u dit doet vanuit uw diepste waarheid, dan zullen Moeder en Vader voor ieder van u reageren met de volgende Activatie. Eerst zal Moeder God haar hand op uw hart leggen en uw hart zal genezen en zich openen voor de Liefde. Daarna zal Vader God de verbinding herstellen tussen uw wil en zijn Goddelijke Wil. Deze verbinding is in zekere mate verbroken geweest in ieder van ons. Tot slot zullen Moeder en Vader tezamen elk van u helpen om de verstoorde verbindingen in uw brein te herstellen, welke veranderd waren door trauma. Zij zullen een proces opstarten, dat ons zal helpen om de kanalen in het brein opnieuw aan te leggen – van een misleide staat van programmering, tot de staat van echte werkelijkheid, waar u het vermogen zult hervinden om helder te zien en in het leven te staan vanuit het centrum van uw ‘zijn’.

De healende Activatie die u ontvangt zal plaatsvinden op een wijze en aan een tempo dat wordt bepaald door Moeder en Vader, aan de hand van uw persoonlijke behoeften. Deze glorieuze nieuwe vrijstelling die zij geven is hun warme omhelzing, hun bemoediging, hun wonderbaarlijke Liefdegave voor de laatste etappe naar uw Nieuwe Gouden Tijd.

Moeder en Vader willen dat u weet dat zij u willen zien slagen en zij bieden u elk mogelijk verheffend voordeel.’ …

Ik wil nog iets toevoegen aan wat hier beschreven is over ‘het opstarten van een proces dat ons zal helpen om de kanalen in het brein opnieuw aan te leggen, van een misleide staat van programmering tot de staat van echte werkelijkheid.’

Dit is wat wij Visual Centering noemen. Op ons YouTube-kanaal staan filmpjes over het gebruik van de techniek die ik Visual Centering heb genoemd, en mijn boek ‘Who Needs Light?’ gaat vooral over dit herprogrammeren – of … nee, het ‘ont-programmeren’ (lacht) en het aanpassen van de werking van de kanalen in ons brein.

Dat is juist zo moeilijk geweest, hierdoor was deze fase van onze genezing zo moeilijk: omdat er zovelen waren die brede kanalen in hun brein hadden gekerfd, die rechtstreeks leidden van een gedachte of een gevoel naar een vechtreactie. Dit moet worden bijgestuurd en omgeleid tot een andere staat van zijn, waarin wij alert en bewust kunnen zijn zonder enige vorm van onrust, angst of waakzaamheid. Het is een staat waarin je volledig wakker bent, waarin al je zintuigen werkzaam zijn en je waarnemingsvermogen openstaat … maar het is ook een fijne toestand, het is een fijne plek om te zijn, je voelt daar ‘Het is geweldig om te zijn wie ik ben, het is geweldig om te leven, ik hou van de dingen die ik zie, ik hou van de dingen die ik voel’ … in plaats van de onrustige staat waaraan de meesten van ons gewend zijn.

Zo bereiden zij ons dus voor om onze middelen, ons zelf, ons brein klaar en open maar ook beschikbaar te hebben, voor wat gaat komen. Nu kan ik u niet echt beschrijven wat er gaat komen. Dat zal ik moeten overlaten aan Sananda en Moeder en Vader. Ik heb een bepaald voorgevoel van datgene waarover zij het gaan hebben, maar ik zou het niet kunnen beschrijven (lacht). Ik ga dus het woord geven aan Sananda en Moeder en Michael, zodat zij u kunnen vertellen wat de volgende stap zal zijn, nu wij allemaal hier in deze uitzending de activatie hebben voltooid die Moeder en Vader beschreven hebben.

Ons brein, ons hart en onze wil branden met het mooie Liefdelicht – of zoals Moeder het noemt: de HoningLiefde – die neerstroomt door ons kruinchakra en elk van onze cellen vult.

U zou zich dus allemaal Ontvlamd moeten voelen in al uw diamanten – zoals vuurwerk. Dat vormt de basis voor wat er nu volgt en waar ze ons mee gaan helpen.

Sananda is hier en ik ga hem laten beschrijven wat er nu gaat volgen. Ik denk dat dat heel spannend wordt. Bent u er klaar voor? Kom dan maar. Ik ga even een slokje water drinken, zoals Meg het altijd zegt.

Meg: Laat ons dan allemaal onze geliefde Broeder Sananda welkom heten in de uitzending.

Sananda: Gegroet iedereen! Hallo Meg, dit is Sananda. Het is zulk een bijzondere dag vandaag! Wat een opwindende verrassing hebben wij voor ieder van u. Er is enorme vooruitgang geboekt, deze week.

Weet u, wanneer de mensen de berichten lezen, dan zien wij hoe ze oplichten. Wij zien hun betrokkenheid erbij en hun vreugde, in het weten dat zij veranderen, de mensen om hen heen veranderen … maar als u een Lichtwerker bent en u volgt deze berichten, dan verandert u elke dag. U kijkt naar binnen, u heeft uw mening uitgesproken en zoals Moeder het deze week beschreef: u heeft de salade – die uw programmering was – uit elkaar gehaald en u heeft gekeken naar elk onderdeel ervan, elk kleinste spoortje van de oude, uitgeleefde, duistere programmering.

Ik heb u aangemoedigd – net als Moeder en Vader – om gewoon naar uzelf te kijken als iemand die naar de Aarde kwam om deze vaak duistere, moeilijke en vernietigende plek te ervaren … en dat niemand van ons – echt niemand – er doorheen is gekomen zonder enig spoor van de duistere programmering … en die blijft aan je ‘hangen’, als een schaduw … als een smaak die in je mond achterblijft of zoals de geur die aan je kleren hangt nadat ze lange tijd in de kast hebben gehangen zonder dat ze gelucht zijn.

Ieder van ons heeft dat in zijn brein en van daaruit sijpelt het door in je zenuwstelsel en in je cellen, in je gevoelens en gedachten … en uiteindelijk wordt je zelf smoezelig, je wordt griezelig en krijgt gevoelens van vreemde en duistere momenten die je lijken te overvallen, terwijl je niet weet waar ze vandaan komen … zoals mensen die depressief zijn. Zij zeggen: ‘het komt gewoon over me heen, ik kan er niks tegen doen’. Wel dat is gewoon niet waar … geliefden, het kan moeilijk en pijnlijk en vreselijk zijn om te ervaren, maar U … U, Meesters … heeft er de controle over.

Dat was geen gangbare opvatting toen wij hier een paar jaren geleden over spraken. De mensen waren geschokt: ‘Hoe kun je daar zo over praten, als ze toch geestelijk ziek zijn?’ Wel, wij geven niemand de schuld. Wij erkennen dat ze beschadigd zijn en dat ze moeten genezen. We moeten gezamenlijk genezen en we moeten dat zelf ter hand nemen.

We hebben nu een aantal jaren van deze onderrichtingen achter de rug. Kathryn en ik hebben u deze berichten elke week gebracht, we hebben het besproken in de healing-uitzendingen waarin we de mensen hebben getoond hoe zij een fysieke ziekte kunnen aanpakken, hoe ze een emotioneel probleem konden aanpakken … en langzaam maar zeker gingen de mensen dat echt in zich opnemen: ‘daar is iets wat niet goed voelt … daar ga ik aan werken’. In plaats van te denken: ‘ik sleep me wel naar de dokter en haal daar wat pillen’ is het nu ‘dit ga ik uitzoeken. Ik ga het bekijken en ik ga het helemaal uitpluizen, ik ga de oorzaak ervan zoeken en dan ga ik die weghalen’.

De schitterende berichten die Moeder deze week heeft gegeven, gaan allemaal daarover. Alstublieft, geliefden, als u deze glimmende juweeltjes van Moeder nog niet heeft gelezen … wel, dan weet u niet wat u mist. Ze zijn een kostbaar, onschatbaar geschenk. Als u iemand bent die wil ascenderen, dan zeg ik u: dit is de manier! Moeder kan het weten! (lacht) In dit geval is het echt: Moeder weet het het beste!! U weet dat zij geascendeerd zijn en nog steeds ascenderen, net zoals wij dat willen gaan doen. We doen dit allemaal samen en de beste manier daarvoor is: zelf de controle nemen over uw eigen Ascentie. Dit is geen geval van ‘bij de deur staan en wachten tot die opengaat’. Helemaal niet. Ieder van u schept zijn eigen Ascentie, in zichzelf.

Het is heel leuk als u vrienden om u heen heeft die hetzelfde doen, maar het is niet noodzakelijk. Ieder van u kan dit indien nodig helemaal alleen doen – gelukkig hoeft dat niet en hebben wij elkaar. Maar ieder van ons is verantwoordelijk voor de snelheid en het pad van zijn eigen Ascentie – en dat, mijn lieve broeders en zusters, is het goede nieuws. Wij wachten niet tot Moeder en Vader iets geschapen hebben – bijvoorbeeld een Portaal – om doorheen te gaan … neen: wij scheppen het tezamen, óók Moeder en Vader.

Dit zijn de berichten die u zullen raken, omdat in elk ervan Moeder haar handen uitstrekt, ons allemaal omarmt en elk van ons uitnodigt om dichtbij te komen, héél dichtbij … om de adem te voelen op ons gezicht, om hun grote Liefde te voelen die ons omgeeft … is dat een uitnodiging die u kunt weerstaan? Ik kan het me niet voorstellen! Wat kan er beter zijn dan Moeder en Vader die hun Liefde uitstorten over u en u hoeft alleen maar de kraan open te draaien. Ik hoop dat iedereen daarom heeft kunnen lachen. Er staan echt een paar hele leuke verwijzingen in elk van die berichten.

Het is een nieuwe manier waarop Moeder zich aan u toont – maar ik moet zeggen: het is de manier waarop wij Moeder kennen, in de Hogere Dimensies. Ze lacht graag en ze ziet graag anderen lachen. Ze houdt ervan als wij … wel, ze straalt gewoon als wij plezier hebben en samen lachen, als wij onze rare dansjes doen en onze verkleedpartijen houden en onze grappen uithalen … als wij ons willen uiten … daar houdt ze van. Ze geniet van elke minuut en Vader ook. Ze lachen met zoveel vreugde … dat is echt een genot.

Zo zullen wij dus verder gaan. Waar wij het vandaag over gaan hebben, is misschien wel het meest belangrijke onderwerp van alles: Vrede.

Wat is Vrede? Hoe sluiten wij Vrede?
Eerst en vooral moet u afstappen van het idee, dat u zelf Vrede moet sluiten. Vrede is niet iets wat wij maken, het is iets wat wij zijn. Moeder en Vader zullen het u tonen en zij zullen u erbij helpen … het is tijd.

Gisteren hebben Christine en Kathryn in de Tempel van Licht een oproep gedaan aan Moeder en Vader en de Raad. Ze zegden: ‘wij willen naar voren treden en wij willen vragen dat vandaag zou worden aangewezen als het begin van de Vrede op Aarde. Wij zien dat het tijd is, wij voelen het in onze botten. Wij weten dat de Lichtwerkers ernaar verlangen in hun hart en dat zij gestaag maar zeker hun trilling hebben verhoogd. Ze hebben zo hard gewerkt en hebben vastgehouden aan de gevoelens en gedachten die het Pad van Ascentie vormen: hoop, vreugde, vooruitkijken, omhoogkijken, niet achteromkijken … naar het duister, maar juist vooruitkijken – naar het Licht.

Ze hebben het gevoeld, ze weten dat ze dat hebben gedaan en ze voelen het krachtveld. Dat hebben we allemaal tezamen gedaan, nietwaar? Elke week was het voelbaar in deze uitzendingen, uw hart verhief zich in vreugde en u heeft zo vaak naar ons en naar elkaar geschreven om ons te vertellen hoezeer u zich opgetild en vreugdevol voelde, hoe hoopvol u bent, hoe inspirerend het is en hoezeer u zich er volledig van bewust bent dat het deze keer – in dit leven – anders is dan al de andere. U voelt het verlangen in de lucht, de verwachting, er is iets geweldigs op handen en we kunnen het voelen.

U heeft vast wel eens experimenten gezien waarbij een voorwerp zich door de ruimte voortbeweegt en ervóór zijn golfjes te zien, als rimpelingen. De rimpelingen zijn niet achter het voorwerp, ze zijn ervóór. Wanneer u zich beweegt doorheen ruimte en tijd, in Hogere Dimensionale gevoelens en staat van zijn, schept u ook zulke golven, zulke rimpelingen vóór u uit. Dit is het wat u voelt: u voelt hoe ieder van u die golfjes vormt, hoe Moeder Aarde die golfjes vormt die de voorbode zijn van de Gouden Tijd … de vervulling van de Gouden Tijd, de vervulling van de Ascentie naar een Hoger Niveau.

Ascentie zal zich niet van het ene moment op het andere voltrekken, u doet het dag na dag. Elke keer als u weigert te vervallen tot frustratie, onrust, boosheid, oordelen over anderen, afkeuring … verhoogt u het niveau van Licht op de planeet.

U! U helemaal alleen … wanneer u het Lichtniveau in uw huis verhoogt, dan zorgt dat voor golfjes die uitgaan van u en uw huis .. ze gaan uit naar uw buurt, uw dorp, uw stad, uw provincie, uw land … de hele wereld.

Sommige mensen noemen het ‘het vlindereffect’. Het is een diepe waarheid. Het is een fysieke werkelijkheid dat ieder van u – tezamen – het Lichtquotiënt heeft verhoogd. U heeft het verhoogd tot een dusdanig niveau dat Moeder en Vader naar voren zijn gekomen om u weer een kostbaar geschenk te geven.

Dit keer is het er één dat alles in uw levens zal veranderen. Ik ga het niet volledig beschrijven, dat zal ik aan Moeder en Vader overlaten. Maar ik kan u vertellen dat ik het kan voelen, ik kan het zien en ik ben vervuld van vreugde – en opluchting! Wij vieren hier allemaal feest, wij gaan bijna uit ons dak als wij zien welk een enorme, enorme stap u heeft gezet.

U heeft gehoord dat het niet ‘iedereen’ hoeft te zijn … het hoeft maar een quorum te zijn. Een quorum is een rekenkundig iets, het betekent dat er voldoende Lichtwerkers moeten zijn met een voldoende hoog niveau. Wanneer je die twee elementen met elkaar verbindt … x-aantal Lichtwerkers met y-hoeveelheid Licht, dan vormen zij tezamen het ‘onomkeerbare punt’. U weet dat wij u rugdekking geven en u heeft inderdaad dat punt bereikt.

Ik wil nu het woord geven aan Moeder. Dan kan zij vanuit haar standpunt en in haar eigen woorden – haar prachtige, liefdevolle woorden – het geschenk beschrijven dat wij hebben verdiend en dat zij in ons zullen verzegelen … nu, vandaag … op deze historische dag op planeet Aarde.

Ik zeg nu tegen u allen ‘ik hou van u zonder einde, Namaste iedereen – u weet wat dat betekent: de God in mij viert de God in u! Nu dan, Moeder, geef ik u het woord. Ik buig voor onze Moeder en ik geef haar het woord.

Moeder: Dank je, lieve Sananda … geliefde Sananda. Je woorden raken mijn hart, jouw manier om mij aan te kondigen geeft mij zoveel vreugde. Wij hebben inderdaad een geweldig geschenk voor u, vandaag.

Heel vaak hebben wij u proberen uit te leggen, dat u de geschenken die wij u geven niet ontvangt omdat u ze ‘verdiend’ zou hebben. Het is niet zoals in uw 3D, waar u iets doet of een dienst verleent en er dan voor wordt betaald. Dat is niet … of zelfs als u meedoet aan een wedstrijd en u haalt de hoogste punten of u springt het hoogst of rent het snelst en dan krijgt u een beloning daarvoor … zo is het niet.

Het quorum waar onze geliefde Sananda het over heeft, is de gezamenlijke staat van zijn van onze geliefde kinderen. Het is de gezamenlijke energie, de intentie, het gevoel van eenheid en Liefde die wordt ontstoken wanneer velen van u tegelijk uw hart, uw blik, uw hoop en uw dromen verheffen en gezamenlijk schept u dan een hoog opvlammend Licht.

Daardoor kunnen wij u vandaag dit mooie geschenk geven. Het is niet enkel een geschenk van ons aan u, het is meer een ceremonie. Het is een Lichtceremonie. Wij willen als het ware de ceremoniemeesters zijn, omdat dat onze overeenkomst is. De overeenkomst tussen u, uw Moeder en Vader, de Hemelse Schare, ons allemaal … die u bent nagekomen. U bent de overeenkomst aan uzelf nagekomen en wij waren als het ware de Lichtwerkers die het Licht hoog hebben gehouden, om u te helpen herinneren aan de belofte aan uzelf … de belofte, dat op een dag ieder van u de duisternis zou afschudden, uzelf zou bevrijden van de ketens en verplichtingen van de programmering van vernietiging en geweld … alle vormen van geweld, die zodanig waren doorgedrongen op planeet Aarde dat u er – bijna – ongevoelig voor werd. U ziet het overal om u heen, u ‘neemt het erbij’ alsof het bij het leven hoort … natuurlijk was dat deel van de programmering; het idee dat mensen gewelddadig zijn van aard, dat er altijd oorlog zal zijn op planeet Aarde – hoe vaak heeft u dat niet gehoord? … het is niet waar. Mensen zijn niet van nature agressief van aard! Ze zijn van nature briljant, creatief, energiek … ze hebben een onvoorstelbaar vermogen om te scheppen wat zij zich voorstellen … ieder van u. Wij noemen u het ‘Schepper-ras’, want zo hebben wij u gemaakt: om diegenen te zijn die vooruitgang konden boeken. U heeft veel energie, uitzonderlijke intelligentie en een enorm groot hart.

Op die weg, doorheen al die eeuwen, zijn er keerpunten geweest waar diegenen die oorspronkelijk van andere planeten – en zelfs andere Universa – kwamen een enorme invloed hadden op u, en gaandeweg ging u akkoord met bepaalde dingen. U ging ermee akkoord dat uw DNA werd veranderd. Niet door ons, maar door uw Meesters, uw Zelven – diegenen die u beschouwde als uw gidsen, diegenen waarvan u aannam dat zij het beste met u voor hadden of diegenen van wie u dacht iets te kunnen krijgen door in te stemmen met hun voorwaarden. Het was een lange en moeilijke weg, gevuld met wat u ook ziet in uw oorlogsgebieden: landmijnen, bermbommen, onverwachte aanvallen, hinderlagen, trucs, obstakels … dingen die u nooit verwacht had … lijden waar geen einde aan kwam … het was nooit de bedoeling dat het zo zwaar of zo pijnlijk zou zijn, maar naarmate u steeds dieper wegzonk in de programmering en de vernietiging en het lijden, ging u dat alles uiteindelijk verwachten … en daardoor werd het geschapen.

Hoe meer u het verwachtte, des te meer werd het om u heen geschapen. Dit hebben wij u geleerd, de Universele Wet van Stroming, de Wet van Aantrekking: wat u zich voorstelt zult u tot u aantrekken … nu heeft u een nieuwe plek bereikt in deze opleiding, waar u die lessen in uzelf opneemt. U gaat op uzelf vertrouwen … u merkt, dat wanneer u zich iets mooi of glorieus voorstelt dit ook plaatsvindt – zelfs nog mooier of glorierijker dan u zich had voorgesteld! Of het komt in een heel andere vorm dan u gedacht had, maar het is zelfs beter, interessanter of verbazingwekkender in zijn vorm of eigenschappen … dat is hoe het leven bedoeld is op deze geliefde planeet, mijn lieve kinderen.

Ik heb het net nog gehad over de contracten en de veranderingen in uw DNA, die in de loop der tijd zijn aangebracht … deels vanwege uw eigen fantasierijke experimenten. Kijk om u heen, wat gebeurt er in de laboratoria van de meeste universiteiten, de farmaceutische bedrijven, de landbouwkundige bedrijven over de hele wereld? Ze proberen allemaal het gen van een plant, een dier of zelfs een mens te veranderen.

Mijn geliefde kinderen, dit is precies wat geleid heeft tot de problemen waarin u zich nu bevindt. Uw fantasie kan met u op de loop gaan. Het is één van uw meest vertederende, maar tegelijk ook één van de meest gevaarlijke eigenschappen – als u er niet mee leert om te gaan.

Relatief gezien bent u een jong ras in het Multiversum. In zekere opzichten bent u beginnelingen … maar o, wat voor een begin is het geweest! En o, hoeveel lessen heeft u ter harte genomen doorheen dit … hoe zal ik het noemen … gevaarlijk, dramatisch, intens en uitdagend leerproces.

Wij, als uw Moeder en Vader, hebben er altijd de voorkeur aan gegeven om vooral algemene richtlijnen te geven. Het zijn geen wetten en geen instructies, het zijn gewoon waarschuwingen langs uw levenspad.

Toen u naar planeet Aarde kwam werd er oorspronkelijk overeengekomen dat u dualiteit zou ervaren, dat u 3D en het leven in een vast lichaam zou ervaren … maar dat u zich niet zou mengen in het concept van ‘slecht’ en ‘goed’. Wanneer u de vrije teugel geeft aan uw eigen talenten en vermogens, uw eigen inspiratie, dan biedt het leven meer dan voldoende uitdagingen. Er is geen behoefte om … wel, u dacht eerst dat u er alleen mee zou spelen, het alleen vanaf een afstand zou bekijken … of het deksel zou afhalen van de Doos van Pandora om te kijken wat er zou gebeuren. Ja, u bent in beginsel nieuwsgierig en dat is ook weer één van uw meest vertederende eigenschappen. Maar nu is het tijd om – laat het ons zo zeggen – een deel van de rotzooi op te ruimen die u tijdens dat proces heeft gemaakt.

In eerste instantie hebben wij geamuseerd toegekeken hoe u met al die dingen experimenteerde, maar uiteraard zijn wij ons in de meer recente era’s toch wat meer zorgen gaan maken, omdat u ging knoeien met dingen en daardoor vreselijk lijden bracht over elkaar. Toch wilde u daarmee doorgaan en wanneer u hier incarneerde ging ieder van u akkoord met de reeds geldende contracten … u was ervan overtuigd dat u het kon veranderen. Maar nu is gebleken dat niemand het zomaar kon ‘veranderen’. Het vereiste dat velen, heel velen van u echt, oprecht en diepgaand gingen begrijpen dat dit soort van knoeien en slordigheden veel gevaarlijker is dan gelijk wie van u ooit geweten heeft – zelfs gevaarlijker dan wij wisten … en het is nu bewezen aan de meesten van u en zeer zeker aan ons, dat dit soort van experimenten nooit meer zal worden toegestaan in ons Multiversum, omdat gelijk welke ziel, hoe krachtig ook en hoezeer toegewijd aan het Licht … als ze eenmaal belichaamd zijn in de lagere dimensies … dan verandert alles.

Niemand heeft hier schuld aan, zelfs het feit van geïncarneerd zijn in een dicht lichaam is hier niet schuld aan … het is gewoon een feit dat het zover van ons verwijderd zijn, het onmogelijk maakt om de wijsheid, de kracht, de inspiratie en de kennis te behouden om te weten hoe u eruit kunt geraken. Het is alsof u vastzit in een teerput: u zakt weg, er is niets om u aan vast te houden of om op te staan, en als u eenmaal kopje onder gaat weet u niet meer hoe u naar boven kunt komen. Dat is wat er gebeurde.

Wij zijn hier – vandaag – om het feit te vieren dat uw … laat het ons maar koppigheid noemen … uw eonen van koppigheid, toewijding en vindingrijkheid u eindelijk op het punt hebben gebracht waarop u in staat bent, door steeds weer te reïncarneren en met ieder leven te leren hoe u zichzelf een héél klein beetje kon opwerken – natuurlijk heeft niet iedereen dat altijd gedaan: soms viel u terug, soms ging het met horten en stoten – maar u heeft voortgeploeterd! Herinner u dat u briljante zielen bent, die hierheen bent gekomen om samen te werken met deze lichamen, omdat u geloofde in het mensenras. U geloofde dat deze lichamen zo waardevol waren, zo kostbaar waren als groep, dat u werkelijk zou stralen … zodra u eenmaal die modder van uw laarzen had gepoetst en zodra u eenmaal in staat was om uw gedachten te veranderen, ten aanzien van een paar beslissingen die u gaandeweg had genomen.

Wel, het wonder van de groei … ik kijk naar de tuin … u kent het wonder van de groei van een zaadje: als het in de grond wordt gestopt en wat water krijgt groeit het uit tot een prachtige plant, een schitterende bloem, een enorme boom … Soms kun je aan het zaadje niet eens zien welke soort bloem eruit zal komen. Zo bent u ook, geliefde wezens. Wij hebben in u het zaad van leven, vreugde, gulheid, mededogen gepland en het vermogen om te zien … om te zien wat wij zien. Het is voor ons zo mooi wanneer één van u een omslag maakt, zijn ogen opent en tegen ons en uzelf zegt: ‘o, ik heb die boom nooit eerder gezien. Ik heb nooit het gezichtje van mijn kind op deze manier gezien. Ik heb nooit mijn partner met zulk een schittering gezien. Ik heb nooit gezien dat het Leven een dergelijke belofte inhield. Maar nu zie ik het.’

Dit, geliefden, heeft alles veranderd. Ieder van u heeft op zijn eigen manier begrepen, dat een aantal van uw beslissingen niet het beste waren voor u, voor de mensen om u heen, voor uzelf als ras … en door dat besef – zonder schuld, zonder uzelf neer te halen – kon u zeggen: ‘dit is niet wat ik wil. Wat ik wil is Vrede. Deze strijd, dit geweld, deze fascinatie voor strijd, voor ruzie en vechten … dat is niet wat ik wil – niet meer. Het is niet waar ik van wil leren … ik wil leren met vreugde, ik wil leren in het aangename gezelschap van mijn broeders en zusters. Ik wil groeien door de ervaring van Liefde, niet door klappen te moeten ondergaan, niet door tegenstand te overwinnen … O ja, daar heb ik van geleerd, maar ik wil niet langer te maken hebben met onophoudelijke moeilijkheden en pijn en strijd.

U beseft zelfs dat veel van die pijn en strijd voortkwamen vanuit uzelf. Het heeft even geduurd eer u inzag dat er in u een gevoel is dat niet klopt, dat er een aandrang is in u die niet goed voelt … wij beschouwen het als instinct, maar is het werkelijk wel mijn instinct als ik het niet fijn vind, als ik het niet wil? Ik ben het er niet mee eens, waarom voel ik het dan? U gaat dan aan ons vragen ‘Moeder en Vader, doe hier iets aan, maak het in orde in mij!’ Vervolgens zegt u ‘Moeder en Vader, maak het in orde in ons …’

Toen zijn wij naar u gekomen, geliefden, en wij hebben het u getoond: dit is wat u dacht dat u in uzelf in orde had gemaakt … Dit was geen onderdeel van onze oorspronkelijke schepping. Dit was een deel van de overeenkomst die u bent aangegaan met uzelf, met de duisteren, diegenen die u heeft gekend als de Annunaki, de Reptilians, de Draconians en vele anderen … Zij die naar de lagere dimensies kwamen om u te verleiden, om u ervan te overtuigen, om u er uiteindelijk van te overtuigen dat het veel beter zou zijn voor u om uw DNA te laten veranderen, op een paar kleine puntjes …

Wel, uw DNA is niet iets waar u aan kunt knutselen met slechts minimale gevolgen, geliefden. Dat kleine gevolg leidde tot andere gevolgen en die leidden op hun beurt weer tot ander geknutsel. Zo werd u agressief, vernietigend, bij tijden niet liefdevol, meedogenloos en gevoelloos … hoe kon dat? Dat kwam door de veranderingen die u heeft aangebracht in uzelf – of die u door anderen liet aanbrengen.

Ik verzeker u, lieve kinderen, dat u zo niet bedoeld was. Het was geen deel van de oorspronkelijke blauwdruk voor de mensheid. Het was nooit de bedoeling dat u onbeheerst agressief zou zijn … dat werd veroorzaakt door een verandering in uw DNA.

Er is roep om hulp geweest – maar niet enkel vanwege de pijn … wij konden de dingen niet veranderen toen u daar alleen maar om vroeg om u beter te voelen … dat konden wij niet, het maakte geen deel uit van onze overeenkomst. Maar toen een aantal van u op zoek ging … u ging op zoek naar manieren om uzelf te zuiveren, zo ijverig als u maar kon. U ontdekte toen dat er iets was in u dat niet goed voelde, het hoorde daar niet te zijn. Toen ging u vanuit een zekere wijsheid en kracht beseffen: ‘we moeten dit gaan begrijpen, we moeten dit gaan verkennen’.

Zo kwam u bij deze leringen en konden wij u onderricht geven over uw eigen opbouw, over uw neigingen … en hoe meer wij u daarop wezen, des te meer Licht kwam er in u, des te beter ging u de duisteren zien, ging u zien wat zij gedaan hadden. U was slaven, maar dat wist u niet eens en toen ging u beseffen: ‘wacht even, ik hoef het hier niet mee eens te zijn! Ik BEN het er niet mee eens! En als ik er ooit wel mee heb ingestemd, dan verander ik nu die overeenkomst.’

Steeds meerderen van u kwamen naar ons toe en zegden: ‘de tijd is gekomen voor ons om die overeenkomsten van zo lang geleden, te herschrijven.’ Zo groeide langzaamaan het momentum. U heeft gaandeweg de nodige stappen gezet, u heeft uw getrouwheid aan de Cabal, aan het Archon-Bondgenootschap verbroken … en ik gebruik het woord ‘getrouwheid’, omdat er gedurende enige tijd velen van u waren die een zekere getrouwheid, een bepaalde toewijding voelden voor het onderricht van de duisteren. Dat verandert heel snel – en met elke verandering, met elke aanpassing was u in staat om uzelf te veranderen. Wij hebben u daarin gesteund en met elke stap vooruit hebben wij u steeds weer gesteund … u heeft mensen onder u die het vaandel dragen, die u aanmoedigen, die als eerste die stappen zetten.

Die dapperen hebben op hun weg ideeën gezaaid en velen zien die zaden en zeggen: ‘dit kunnen we! Ik heb hier een rol in! Dit is mijn oproep om dienstbaar te zijn en ik ga mijn uiterste best doen!’ Ieder van u begint te begrijpen dat ieder van u een rol heeft. Ieder van u had een rol in het oorspronkelijke plan en nu heeft ieder van u een bijzonder unieke rol in de oplossing.

Nu dan, u kunt merken dat ik een kringetje heb gemaakt en ik ben nu weer beland bij het onderwerp van uw DNA – en daarmee bij het onderwerp ‘Vrede op Aarde’, want die twee dingen, geliefden, zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Vanwege het verzoek van onze geliefde kinderen hier in de Tempel van Licht, staan wij u – ieder van u – nu toe waar u allemaal om heeft gevraagd. U heeft met uw protestborden gelopen, u heeft geëist dat de dingen zouden veranderen … u wist niet dat de dingen die veranderd moesten worden besloten lagen in uzelf, en hoe méér mensen er naar voren kwamen om te zeggen: ‘verander mij! Verander wat er veranderd moet worden in MIJ, waardoor ik word aangetrokken tot geweld. Wat is dat toch in mij, ik wil dat het verandert!’

Liefste kinderen, dat kunnen wij u toestaan … omdat zovelen van u het hebben ingezien, velen van u hebben zo hard eraan gewerkt om uzelf opnieuw te scheppen … u heeft gemerkt hoe zwaar het was, maar u heeft volgehouden, u heeft glorieuze niveaus bereikt, u heeft van uzelf geëist om alleen maar de zuiverste gedachten en gevoelens te hebben en toch had u het soms nog moeilijk … Dat begrijpen wij en wij zijn hier om te helpen.

Wij kondigen hiermee het begin af van het Tijdperk van Vrede op Aarde. Dit hadden wij niet kunnen doen door het gewoon uit te spreken. Wij zullen u helpen, diegenen onder u die naar voren treden en zeggen: ‘Moeder en Vader, ik vertrouw u. Herstel alstublieft mijn DNA tot de van Licht vervulde, glorierijke staat zoals die bedoeld was voordat wij met onszelf zijn gaan knoeien. Herstel mij alstublieft. Herstel mij alstublieft, zodat ik het meedogende, liefdevolle, vrijgevige, vriendelijke, hoopvolle, inspirerende en prachtige wezen kan zijn, waarvan ik in mijn hart wéét dat ik het kan zijn’.

Nu, geliefden, wanneer wij die strengen in uw DNA veranderen – sommige ervan zullen worden verlicht of opnieuw verlicht … diegenen die uw vermogen vergroten om het Licht op te nemen, diegenen die uw verbinding met uw liefdevolle hart versterken, diegenen die uw vermogen versterken om te voelen en te zien en u met ons verbinden … ze worden allemaal aangezet, verhoogd, versterkt. U zult uw mededogen met sprongen vooruit voelen gaan, uw vrijgevigheid zal toenemen op een heel nieuwe manier die u nooit eerder in uzelf heeft gevoeld, en tegelijk is er nog een knop die wij helemaal omlaag draaien: degene die uw ‘vecht-of-vluchtreactie’ regelt, degene die werkte als aanjager, die ervoor zorgde dat u bliksemsnel kon uithalen, als iemand iets deed wat u niet wou. Dat vurige temperament, die snelle reactie … voel die … adem … sta ons nu toe om die dicht te draaien. In een veilige wereld hoeft u niet voortdurend op scherp te staan, steeds waakzaam te zijn, telkens weer over uw schouder te kijken … wanneer ieder van u dit gaat ervaren, zal de wereld zelf ook veranderen.

Er zullen er zijn die niet naar voren zullen komen, die niet zullen zeggen: ‘Moeder en Vader, help ons hierbij’. Dat zijn de meest duisteren, de meest weerspannigen, de meest gewelddadigen. Wij zouden u, onze geliefde Lichtwerkers, nooit vragen om uw bescherming af te leggen als u in gevaar bent. Dat zou niet eerlijk of juist zijn. De wens die wij u toestaan is dat alle mensen zullen merken dat ze minder agressief en meer liefdevol zijn. Dit zal gelden in en voor alle mensen.

De relativiteitsfactor is, dat er velen zijn die bijzonder gewelddadig zijn. Naarmate die gewelddadigheidsknop in hen wordt dichtgedraaid, zult u merken dat ze gematigder worden in hun denken, dat ze meer gaan openstaan voor vriendelijkheid. Maar wij kunnen niet zomaar de sluizen openzetten en iedereen in één nacht volledig veranderen. Dat zou veel te overweldigend zijn en het zou u de mogelijkheid ontnemen om u vanuit uw vrije wil aan te passen aan deze veranderingen, om uw eigenschappen en uw reacties te veranderen tot de vriendelijke reacties die u in uzelf wil zien.

Dit zal dus, zoals altijd, een project zijn van mede-scheppen. Wij herstellen uw DNA en u zult uzelf opnieuw scheppen, in overeenstemming met die nieuwe instellingen, die nieuwe ervaring van uzelf. U zult het dag na dag gaan voelen. Wij willen niet dat iemand zo plotseling in shock gaat dat hij zichzelf niet meer herkent, dat hij niet meer kan voelen hoe hij zich eerder voelde. Zo werken wij niet. Het is namelijk zo dat u als zielen uzelf schept. Na elk leven komt u terug, u ontmoet uw Hoger Zelf, u brengt de lessen mee terug uit dat leven … leven volgt zo na leven en er zijn er onder u die zeggen: ‘ik ben een oudgediende hier, ik ben al drie keer naar de Aarde teruggekeerd’.

Lieve hemel, kinderen, (lacht) velen van u zijn hier wel duizenden levens geweest. U heeft honderdduizenden levens achter u en elk daarvan heeft iets bijgedragen aan wie u bent. In elk ervan heeft u uzelf opnieuw geschapen. Maar in dit leven, mijn lieve kinderen, schept u zichzelf opnieuw … met een kwantumsprong!

Misschien voelt u zich een beetje gedesoriënteerd … dat kan ook niet anders! U zult zich een beetje onwennig voelen bij uw eigen manier van denken … dat moet ook! Maak er het beste van, geniet ervan! Probeer uzelf niet omlaag te halen, tracht niet terug te gaan naar het ‘oude vertrouwde’. Wees de moedige en dappere mensen die u kunt zijn.

U heeft geen nood aan regels en dogma’s, u heeft geen behoefte aan ‘het vertrouwde’. U weet toch: afwisseling van spijs doet eten! Geniet ervan! Ga ernaar op zoek in uzelf. Ga niet zitten afwachten wat er gaat gebeuren, nu uw DNA veranderd is … neen, ga ernaar op zoek. Ontdek in uzelf waar u nu toe in staat bent. Beschouw het als het meest interessante experiment waar u ooit bij betrokken was … deze zoektocht om uw echte zelf te vinden.

Dat echte zelf was werkelijk gemaakt naar ons beeld … en wat u dan zult ontdekken, is dat u in staat bent tot grote liefde en grote tederheid. Ja, tederheid! U heeft zovele levens doorgebracht met te trachten stoer te zijn, niet gekwetst te worden, u staande te houden, uzelf te vermannen, een dikke huid te hebben, geen krimp te geven, ‘kiezen op elkaar en doorgaan’ … o, geliefden, haal eens diep adem en laat het allemaal los … laat het allemaal los … en ontdek uw ware talent, de reikwijdte van uw intelligentie, de breedte en diepte van uw gevoelens en vermogens.

U bent nagenoeg onbegrensd, zelfs in deze lichamen. Zelfs in deze dichte lichamen bent u nagenoeg onbegrensd. In uw uitzicht, uw diepte, uw breedte … laat uzelf vliegen! Houd uzelf niet terug, ik zie dat u uzelf probeert te ordenen … nee, nee, nee, doe dat nog niet! Rek uzelf uit, helemaal, strek uw armen uit, draai uw schouders naar achter, sta op uw tenen, reik! Adem diep in, de lucht is elke dag frisser … geniet! Geniet ervan om uzelf te ‘zijn’, want er is geen groter plezier dan uzelf te zijn. Er is geen grotere vreugde dan uzelf te zijn, te midden van anderen … die ook zichzelf zijn: mooi en glorieus en gelukkig en … feestvierend. Zing uit volle borst, dans met alles wat u heeft en wees nooit meer bang dat iemand u zal afkeuren wanneer u dat doet.

En vooral, Geliefden, alstublieft … denk nooit dat God beledigd zou zijn (lacht) of het zou afkeuren wanneer u hardop zou willen zingen en zou dansen in de straten. Omhels elkaar! O, het brengt ons zoveel vreugde! Wij zouden niet van u vragen om uzelf te bedwingen, nooit! Of om uzelf kleiner te maken – nooit! Wij vragen wel dat u de beheersing zou hebben over uzelf, maar dat is hetzelfde als wanneer u een ervaren piloot zou zijn of de kapitein van een schip die de wind en de stroming kent, die weet wat zijn schip aankan … dat soort bekwaamheid, geliefden, is opwindend en wanneer u dat combineert met hoe dicht u bij ons bent … ah, wat zouden wij tezamen kunnen scheppen!

U dacht dat elke generatie één of twee genieën voortbracht, maar er wacht u een verrassing, geliefden: er zijn overal om u heen genieën. Er zijn genieën van het hart, genieën van het brein, er zijn genieën met fysieke vermogens, overal om u heen zijn er briljante sterren. De duisteren in uw wereld wilden dat u zou geloven dat alleen diegenen die op een podium konden staan en met hun achterste konden schudden de echte sterren zouden zijn. Enkel zij die iets konden waardoor ze stinkend rijk werden, konden ooit een ster worden. Maar dat is grote onzin en zo oppervlakkig. Ieder van u is een schitterende ster. Ieder van u heeft bijzondere talenten en vermogens. U moet – tegelijk met het bijsturen van uw DNA – ook gaan bijsturen wat u als ‘talent’ beschouwt, wat u ziet als ‘kunstenaarschap’ …

Er was een man die werkte op het vliegveld van Newark. Hij reed met zo’n wagentje waarmee de mensen vervoerd werden van de ene gate naar de andere, of als mensen een beperking hadden dan werden ze daarin rondgereden. Hij werkte lange uren, tot diep in de nacht. De vermoeide reizigers kwamen nog heel laat uit het vliegtuig, na vaak een urenlange vlucht, en hij reed dan naar ze toe in zijn wagentje en zei vrolijk: ‘spring er maar in, kom maar met mij mee! Kijk eens iedereen, zien jullie die bewaakster daar? Zwaai eens naar haar!’ En iedereen in het wagentje wuifde en dan stopte hij en zei ‘kijk, we hebben nog een plekje vrij! Stap maar in!’

En tegen de tijd dat iedereen bij de uitgang was, waren ze allemaal aan het lachen. Ze bedankten hem en waren blij dat ze op hun bestemming waren. Ze dachten bij zichzelf: ‘Dit is toch een leuke dag geweest, ik heb een fijne tijd gehad. Dit is een aangenaam vliegveld en die chauffeur was toch een hele vriendelijke man. Ik ben zo dankbaar voor dat ritje. Ik was zo moe, maar nu niet meer!’

Ziet u, welk talent die man had? Kunt u het benoemen? Zou hij er een miljoen voor krijgen of op een podium worden gezet en hem voor het voetlicht plaatsen?

Wel, als u slim was zou u dat wel doen. Als u menselijke diepgang kunt waarderen, dan zou u dat wel doen. Zo zijn er velen, velen! U ziet de filmpjes van de verkeersagent die een dansje doet of de leerkracht die zoveel van haar kinderen houdt dat ze hen knuffelt, ook al mag dat niet volgens de regels. De mevrouw die de honden uitlaat en die zo vol vreugde is om haar beschermelingen mee uit wandelen te nemen door de buurt, dat iedereen lacht als ze voorbijkomt. Hoe zou u dat noemen? Zou u dat in de categorie ‘briljant’ plaatsen? Of bij ‘geniaal’? Dat zou wel moeten …

Strek u uit, geliefden, maak u groot. Nu is het uw tijd. Vader en ik zijn hier, wij houden toezicht op dit project waarin wij uw DNA herijken. Het zal een gestaag proces zijn, ieder van u zal dag na dag veranderen, overeenkomstig wat u aankunt en wat uw wensen zijn, uw Lichtquotiënt wanneer u hieraan begint … maar elk menselijk wezen op de Aarde wordt opgewaardeerd – krijgt niet alleen onze Zegen, maar wordt letterlijk opgewaardeerd in hun DNA, op deze speciale manier die Vrede zal brengen op Aarde.

U zou het het Vredesproject kunnen noemen. Maar het is niet slechts een hoop of een droom, zoals uw geliefde Martin Luther King het zo mooi verwoordde … wij hebben een droom, zeker hebben wij die. Hij gaat zelfs nog verder dan de droom waarover hij vertelde en die ging over rechtvaardigheid en vrijheid en gelijkheid. Het gaat naar elke uithoek van de wereld … elke wijk, elk land, elk huis … zal worden ondergedompeld en overspoeld met Vrede.

Waar is Vrede van gemaakt? Het is een eigenschap waar u niet zo bekend mee bent. Het is niet het tegengestelde van oorlog. Vrede is de hoge trilling van de eigenschappen van vriendelijkheid, tederheid, vrijgevigheid en boven alles … waardering voor de schoonheid en het kostbare in anderen. Wanneer u die eigenschap voelt, de waardering voor uitmuntendheid en schoonheid in anderen, dan schept u Vrede … in uzelf en in de wereld.

Zoals ik in mijn bericht van vandaag schreef, is Vrede iets wat u doet en wat u bent. Het is een manier van Leven, een manier van Zijn. Het is een energie en het is een deugd, die nu aangeboren is in uw menselijke vorm.

Nu u van nature vreedzame wezens bent, zult u leren om uw denken te veranderen, om uw ideeën te veranderen over hoe u denkt dat de mensen zijn. Als u voorkeuren heeft in uw repertoire, zoals ‘mensen zijn … alleen begaan met zichzelf, mensen zijn … egoïstisch, mensen zijn … onvriendelijk’ … ban die uitspraken dan uit. Ban die gedachten uit – ze zijn niet waar.

De mensen zijn van nature mooi, ze zijn van nature vreedzaam, liefdevol, gul, meedogend, vergevend en vriendelijk. Dit is de wereld die u zult scheppen: met die eigenschappen in uw DNA, in uw hart en in uw intentie. Want dit is geen eenvoudig geschenk, geliefden. Wij geven u dit niet zomaar, wij maken het mogelijk dat u zou kunnen leven volgens uw eigen DNA en u zult merken dat u briljante scheppingen bent – ieder van u.

Begin te kijken met nieuwe ogen, kijk diep in de mensen om u heen. U zult zien hoe zij zich gaan uitrekken en gaan groeien, u zult de zaden zien kiemen. Eerst ziet u een blad en een steel, dan ziet u méér bladeren en een sterkere steel. Al snel zult u bloemen zien openbloeien … zal iedereen dezelfde bloem zijn? Natuurlijk niet! Er zijn enorm veel soorten en dat is fijn en dat maakt het zo geweldig. Vrede zal niet saai zijn, dat verzeker ik u!

Het zal u feestelijkheden brengen, voorspoed, gevoelens van overvloed en een soort van omhoogreiken, een handdruk over de hele wereld, doorheen het hele Universum, doorheen het Multiversum. U zult merken dat u tot daar reikt en uw reiken zal worden tegemoet gekomen met een handdruk … onze handdruk – van uw Moeder en Vader – van de Hemelse Schare, van uw Galactische Broeders en Zusters die u de hand reiken … en nog veel, véél meer verrassingen.

O, welke verrassingen u nog te wachten staan! Vader is hier bij mij, hij heeft tranen in zijn ogen. Tranen van vreugde en blijdschap, dat wij nu eindelijk onze geliefde kinderen hersteld kunnen zien … hersteld tot de glorieuze wezens, zoals u bedoeld was.

U zult uw Paradijs op Aarde krijgen. Het zal veel glorieuzer zijn dan alles wat u zich ooit kon voorstellen, want u kon zich deze Vrijheid niet voorstellen, dit gemak waarmee u zult verdergaan – en wanneer u gewend raakt aan uw nieuwe instellingen, uw nieuwe staat van zijn, dan zal alles veel gemakkelijker worden. Alles zal wonderbaarlijk zijn voor u, binnen in u en om u heen.

Ik kan u niet beschrijven wat u zult zien of zult voelen, omdat dat voor ieder van u een unieke ervaring zal zijn. Maar u moet uw ogen openen, u moet uw hart openen … ja, ik heb mijn hand op uw hart geplaatst om u te herinneren aan de activatie die wij eerder deden. Vader plaatst de verbinding tussen zijn Goddelijke Wil en de uwe. Nu houden wij uw hoofd vast, uw dierbare geest en uw brein, om de kanalen van Licht tot rust te brengen en te herstellen.

U bent héél, geliefden, u bent geschapen naar het beeld van God. U bent onbeschrijflijk mooi. Wij houden van u met heel ons hart. Wij zijn uw Moeder en Vader, naast u … bij elke stap op deze prachtige weg die wij nu samen delen. Namaste, onze geliefde kinderen, Namaste. Vrede zij met u …

Meg: En ook met u. Dank u Moeder, dank u Vader. Lieve help … oh, dat was … dit heb ik nog nooit gevoeld van Moeder. Toen ze zei ‘Vrede zij met u’ zag ik haar visioen van de hele wereld. Er is een gouden … wat wij het Netwerk noemden … is als een gouden deken – al is dat niet eens een goede beschrijving ervan – er is een Gouden Licht, dat de hele Aarde en iedereen die zich erop bevindt, omringt. En zij kan iedereen afzonderlijk zien, op de planeet – en in de planeet ook. Iedereen wordt geraakt door dit Licht. Wij ontvangen echt een opwaardering van ons DNA. Ik kan het voelen in mijn brein en omlaag langs mijn ruggewervel en zelfs in mijn voeten. Mijn elektrische verbinding met de Aarde kan ik in mijn hele lichaam voelen, het trilt gewoon. O, dank u Moeder, dank u Vader, wij zijn nu echt opnieuw geschapen! We moeten er alleen naar gaan leven (lacht).

Kathryn: Ik denk dat we daar wat hulp bij gaan krijgen (lacht). Ze laten ons nooit in de steek bij dit soort zaken (lacht).

We zullen véél hulp gaan krijgen. Ik denk dat hier de mentoren erbij zullen komen. Ik denk dat we héél veel hulp gaan krijgen. We hebben in het verleden een aantal lessen gehad over hoe wij ons kunnen verbinden met ons Hoger Zelf en met onze Tweeling Vlam … dat zal dit hele proces veel gemakkelijker en veel leuker maken, omdat zij al in de staat van verhoogd DNA zijn. Nu kunnen we dus echt partners worden van onze eigen Tweeling Vlam en ons eigen Hoger Zelf. We zijn nu meer gelijken. Woohoo! (lacht).

Wow… wel, ik denk niet dat hier nog iets achter kan komen aan commentaar of vragen (lacht). Dit was zo historisch!

Meg: Het was zo raar, Kathryn, want toen Sananda zei dat de rimpelingen ons vooraf gaan … ik heb een vijver op mijn domein en als ik daar wandel met de honden, dan wéét ik dat er een kikker in is gesprongen, als ik de rimpels op het water zie. Datzelfde voelde ik van Moeder. Want ik heb de voorbije dagen echt vaak gezegd: ‘Ik wil zingen. Ik wil dansen, ik wil naar plaatsen gaan waar we kunnen zingen en dansen. Ik wil dáár zijn met anderen die ook zingen en dansen’. En ik durf te wedden dat er velen zijn die hetzelfde voelen, die dit ook willen, die ook de rimpelingen hebben opgemerkt die vooraf zijn gegaan aan Moeders woorden, aan haar boodschap van vandaag die nu doortrilt en ik denk ‘ja, ja dit was op handen, deze gemeenschap waar ik deel van wil zijn om mee te zingen en te dansen en elkaar te waarderen en samen te zijn, handen vast te houden …’

Kathryn: En het was jij, Meg, die een e-mail liet uitgaan naar familie en vrienden over een Galactische Karaoke (lacht) en deze week heeft Jade zich aangemeld voor het Jazz-koor op school en ik speel Tina Turner (lacht) en ik dans op ‘rollin’, rollin’, rollin’ on the river’ (lacht).

Dus ja, we zingen en dansen allemaal! Ja, we hebben de rimpelingen voelen komen!

Meg: Juist daarom … kom op, doe mee! Trek je feestjurk aan en kom mee! Dank u Moeder, dank u Kathryn.

Kathryn: Dank je Meg, dank je Moeder, Vader, Sananda, Michael die hier is in zijn kostuum … (lacht).

Meg: O, vertel het ons alsjeblieft!

Kathryn: (lacht) Het is helemaal geborduurd en het is helder blauw … en hij kan dansen! O lieve help, hij kan echt dansen. Ik geloof dat hij elke dans kent die er bestaat. Weet je, ze zijn nu al zo lang hier en zij kunnen alles zien wat er gebeurt. Dus diegenen die van dansen houden leren de muziek en de danspassen, en zij weten alles daarover … net als wij dat kunnen leren. Onze Hemelse Schare heeft dus opmerkelijke talenten … en ze kunnen ons veel leren … en wij kunnen elkaar veel leren.

Dit gaat een hele interessante tijd worden … Ik denk dat we aansluitend hierop ‘Happy’ moeten spelen. We gaan afsluiten met dit hele leuke liedje dat iedereen kent.

Voor zover ik weet horen we mekaar weer in de uitzending van aanstaande woensdag, om 8 pm EDT (donderdagochtend 2 uur in België en Nederland) en ik hoop dat ik niet teveel mensen heb verward met zaterdag 7 juni, terwijl het 6 juni was.

Deze uitzending zal terug te vinden zijn in de archieven en ik hoop dat iedereen er nog vaker naar zal gaan luisteren, want dit was een uitzending met heel veel informatie. Elke zin van Moeder bevatte een boodschap en beelden die ze overbracht. Als u luistert en u uw ogen opent, dan zult u de beelden zien die zij heeft aangebracht in de woorden. Het is dan alsof u naar een video-opname kijkt. Want u hoort haar woorden en u ziet de beelden die ze toont. Dat is heel leuk!

We hebben nog een bericht dat zij heeft uitgestuurd, waarin ze vertelt dat ze aan Christine verscheen met een T-shirt aan en een gereedschapsgordel om (lacht) en ze droeg een Vredesteken. Dat is dus het bericht van vandaag: dan ziet u Moeder, met het Vredesteken, in een T-shirt en met een gereedschapsgordel om (lacht).

U weet uit het bericht dat ze ons net gaf, dat die gereedschapsgordel symbool staat voor het scheppen. U heeft uw hamer nodig en uw schroevendraaier en daarmee gaat u iets bouwen. Vandaar dat ze met die gereedschapsgordel kwam. Ze wilde ons duidelijk maken dat we een begin gaan maken met het bouwen, met wat ze ons heeft gegeven.

Ik kijk er al naar uit om te weten te komen wat deze week gaat brengen (lacht).

Meg: Ja, inderdaad!

Kathryn: Daar gaan we dan! Ik ga de muziek aanzetten, bedankt iedereen en tot ziens!

Eindtune: Happy van Pharell Williams

Engelstalige audio-versie van dit bericht:
http://www.blogtalkradio.com/channelpanel/2015/06/06/your-presence-requested-invitation-by-mother-and-father-sat-2-pm-edt

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen.

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

Share

One comment

 1. Heerlijk, Heerlijk, Heerlijk
  Wat een zegeningen, ik voel de grote LIEFDE van MOEDER, VADER BRON en de HEMELSE SCHARE.
  Wat een vreugde! En hoe groot is hun Liefde om ons dit bekend te maken!
  Dankbaar met stromen van honing-liefde, naar IEDER VAN HEN.
  Dankbaar naar het DREAM-TEAM, voor hun liefdegave, van het vertalen.
  LIEFS, lia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.