BLOSSOM GOODCHILD
30 januari 2015

Mijn ORBservatie over deze kwestie.

Na het tobben en de onzekerheid over de uitleg in verband met de ORB video’s … hoax of Waarheid … tijd en geen tijd … ontving ik letterlijk honderden e-mails. 99% daarvan waren vervuld van Liefde en met volledig begrip voor de uitleg die gegeven werd door de Federatie van Licht, via de gechannelde gesproken tekst. Velen ontvingen zoveel Liefde door de trilling van Hun stem, dat het hen tot tranen bracht. (Dat is heel goed!) Ik ben gisteren een lange strandwandeling gaan maken … nog steeds onzeker en behoorlijk ongelukkig.

Toen …
herinnerde ik me om te ADEMEN … dat hebben Zij me geleerd …
herinnerde ik me alles WAAR IK DANKBAAR VOOR KON ZIJN … dat hebben Zij me geleerd …
herinnerde ik me om MIJN HOUDING TE VERANDEREN … dat hebben Zij me geleerd …
herinnerde ik me DAT NIETS ERTOE DOET … dat hebben Zij me geleerd …
herinnerde ik me DAT ALLES LIEFDE IS … dat hebben Zij me geleerd …
herinnerde ik me om te LACHEN (met de toestand) … dat hebben Zij me geleerd …

en voor ik het wist … was mijn Energie omgevormd … Blossom was terug!

Al de wijsheid die ‘Zij’ overbrengen … alles wat ‘Zij’ … en nog duizenden anderen, wat dat betreft … geboden hebben, in de zin van LEVENSVERANDERENDE gedachten ten goede … hebben mijn leven duizendvoudig verbeterd.

De LIEFDE waar Zij over spreken … de Liefde binnen in ons … is iets wat ik in mijzelf wil ontdekken … als blijvende basis.

Ik heb ook nagedacht over het feit … dat indien de Federatie van Licht niet Waar zou zijn … dan zou White Cloud (die ik 100% vertrouw) nooit toestaan dat ik mijn gesprekken met hen voortzette … en hij zou beslist niet doorkomen in Hun gesproken bericht … om te zeggen ‘Ik ben hier … de Federatie van Licht is hier … Blossom is hier’.

Al deze gedachten hebben ertoe geleid dat ik besloten heb – aangezien ik op Aarde woon en de Federatie van Licht ergens anders verblijft, vele manen hier vandaan – dat als er af en toe een ‘uitglijder’ is of als ik een keer de behoefte heb om de informatie die ik van hen ontvang in vraag te stellen … van AL die gesprekken die we TELEPATHISCH gehad hebben de voorbije 9 jaren … we het nog niet zo slecht doen!

Ik weet dat ik gegroeid zal zijn door deze ervaring … en ik moet nogmaals mijn absolute en oprechte DANKBAARHEID uitspreken voor de steun die ik van zovelen heb gekregen. Dat is werkelijk overweldigend … en zo goed om te weten … wat ze ook te verwerken krijgen … zij VOELEN DE WAARHEID van de Federatie van Licht … en heel vaak begrijpen zij Hen beter dan ik!

IK BEN WERKELIJK ZO GEZEGEND MET ZULK EEN GEWELDIG STEUNEND TEAM … DAT ALTIJD NAAST MIJ STAAT. NIET ALLEEN ZULLEN WE TEZAMEN EN HAND IN HAND DE NIEUWE DAGERAAD BETREDEN … MAAR DOOR AF EN TOE IN ELKAARS HAND TE KNIJPEN … ZULLEN WE IN DIE STILTE WETEN … DAT WE HET GEHAALD HEBBEN!

In ALLE OPRECHTHEID vanuit het diepste van mijn hart: DANK U … DANK U … DANK U … aan Ieder van U.

Blossom Goodchild

Engelstalig bericht:
http://www.blossomgoodchild.com/

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen