BLOSSOM GOODCHILD
25 januari 2015

Hier is de link naar de 2de video, door twee verschillende getuigen. Voor zover ik het kan beoordelen … waren deze niet op dezelfde dag gefilmd als de eerste ‘nep’ video.

https://www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1421914688&x-yt-cl=84503534&v=Yc5StQpaUqk

BG: Ok, ik weet dat dit onverwacht is … maar er is iets gebeurd waar ik met u over wil praten … en tot die tijd … zal dit voor mij geen fijne dag kunnen zijn! Dus: de vorige week heb ik jullie vragen gesteld over een video met Lichtbollen in Massachusetts. Jullie zegden dat het een hoax was en niet afkomstig van de Galactische Federatie – en de video werd ook verwijderd nadat veel deskundigen hadden bewezen dat hij niet echt was! Nu heb ik vandaag een link ontvangen naar beelden van gelijkaardige bollen, op een ander tijdstip maar toch ook in Massachusetts. Ik ben nu helemaal in de war … met mijzelf en met jullie! Heeft mijn vermoeden dat het mogelijk een hoax was – vanwege een paar emails waar dat in stond – mij beïnvloed? Zo ja … dan kan ik niet meer op mijzelf Vertrouwen om de Waarheid over te brengen.

Een andere channeller – waar ik tot nu nooit persoonlijk van gehoord had – heeft gezegd dat de video echt is. En ik … op momenten als deze zou ik het liefst de handdoek in de ring gooien. IK MOET DE WAARHEID KUNNEN DOORGEVEN OF ANDERS HIERMEE STOPPEN. Misschien begrijpen de lezers niet waarom dit voor mij zo belangrijk is … ik had het zo naast me neer kunnen leggen … sommigen zouden die tweede video wel bekijken en anderen niet. Maar misschien zijn sommigen zoals ik … ze horen erover en vragen zich af wat ze moeten geloven. Ik stop liever nu, dan dat ik erachter kom dat ik de channellings beïnvloed. Ik bedoel … wat voor zin zou dat hebben?
FVL: Geliefde – en op dit moment ontevreden – ziel.

BG: Zeg dat wel. U zult weer gaan herhalen … ik weet het al … dat ik mijn humeur Lichter moet maken … en geloof me, het heeft behoefte aan verLichting. Hoewel: ik moest 10 minuten lang afstemmen om ‘verbinding’ met u te kunnen maken.
FVL: Wij koesteren u. Wij willen enkel maar dat u Lichter wordt, omdat wij WETEN dat het niet nodig is dat u zich zo terneergeslagen en verward VOELT.

BG: U begrijpt dus niet waarom ik mij zo voel?
FVL: Misschien mogen wij het uitleggen?

BG: Het woord is aan u.
FVL: Wij bewonderen uw vastbeslotenheid om te verzekeren dat wat wij zeggen DOOR u … van ONS komt … niet van U. Het is algemeen bekend dat elk ‘medium’ dat gebruikt wordt als een voertuig – waarmee zij die niet van de Aarde zijn contact kunnen leggen met de mensen op Aarde – beïnvloed KAN worden door haar/zijn eigen denkwijze … haar/zijn eigen gedachten en overtuigingen … begrijpt u dat?

BG: Precies!!
FVL: Toch zeggen wij heel stellig tot u … rechtstreeks van ONS … dat de video waarover u het heeft (van een paar weken geleden) … inderdaad bedoeld was om voor ‘opwinding’ te zorgen – hoewel de opwinding vooral bij de toeschouwer lag.

BG: Dat woord ’toeschouwer’ heeft me verrast … omdat ik dacht dat jullie gingen zeggen … de opwinding lag meer bij de ‘grappenmaker’.
FVL: De opwinding was er inderdaad op gericht om emoties los te maken …

BG: Voor de juiste redenen?
FVL: Eerst wel … maar eerder om te bewijzen dat zulke ‘voorstellingen’ kunnen worden ‘opgezet’.

BG: Wat betekent dat?
FVL: Het betekent dat eens te meer … mensen gelijk wat kunnen ‘opzetten’ … en dat iemand anders ervoor kan kiezen om het ‘echt’ te maken … of niet.

BG: Ik vind dit eerlijk gezegd moeilijk te volgen … en het zal me nog veel meer frustreren als de tijd die ik hiervoor heb vrijgemaakt … mij geen antwoord geeft – omdat het me nu eigenlijk helemaal niet uitkomt – maar heel eerlijk: IK MOET DE WAARHEID WETEN.
FVL: Is dat niet al heel vaak het geval geweest, Blossom?

BG: Veel te vaak naar mijn zin … ik denk dat ik me zo rot voel omdat het zo goed leek te gaan – met al de channelings van dit jaar – en dan nu deze toestand, die mij doet twijfelen.
FVL: Wat is het dan, waardoor je ons niet volledig VERTROUWT?

BG: Eerdere teleurstellingen.
FVL: En waardoor blijf je dit dan toch doen?

BG: Soms weet ik het niet. Ik zou het heel erg vinden als het mijn ego was … ik denk liever dat het komt omdat ik weet dat u WAARHEID bent en daarom zo velen bijstand geeft op hun reis.
FVL: ALS u dan WEET dat wij WAARHEID zijn … waarom blijft u dan die WAARHEID in vraag stellen?

BG: Omdat jullie – als jullie mij waren – hetzelfde zouden doen! Ik ben in menselijke vorm, weet u nog? Alles is anders voor mij. Als JULLIE die link deze morgen hadden ontvangen – die nog meer lichtbollen toonde in dezelfde omgeving maar op een andere dag en met totaal verschillende getuigen … wat zouden jullie dan gaan denken? Waarschijnlijk aan de mogelijkheid dat die eerste video achteraf gezien misschien toch geen hoax was. En dan speelt die hele ‘verantwoordelijkheidstoestand’ weer op. Dus, wat zeggen JULLIE over die andere video’s?
FVL: Wij zouden zeggen … nu je ons daarvoor de kans geeft …

BG: Dat is waar, ik moest er even om glimlachen …
FVL: Dat deze nieuwe idealen …

BG: Nieuwe wat?
FVL: Idealen … je hebt het goed gehoord … Dat deze nieuwe idealen van uitvoering veel dichter staan bij wat wij de WAARHEID zouden noemen …
(BG: ik heb ‘idealen’ opgezocht op Google … dat helpt altijd. ‘Een standaard of principe om naartoe te werken’.

BG: Dus, deze nieuwe video’s … ook in Massachusetts … zijn geen hoaxen?
FVL: Nee … dat zijn het niet.

BG: Is het niet een beetje teveel toeval dat ze van dezelfde plek komen als de hoax video?
FVL: Wij zouden het ‘van een andere categorie’ noemen. We willen u duidelijk maken dat – om ‘echt’ van ‘nep’ te onderscheiden – die knuppel opzettelijk in het hoenderhok werd gegooid.

BG: Opnieuw … ik weet niet of het aan mij ligt … maar waar heeft u het over? ‘Knuppel in het hoenderhok’ … ik WEET wat jullie zeggen … maar … dat gezegde betekent ‘zorgen voor oproer of tumult’.
FVL: Toch was onze – meer Lichthartige – bedoeling … dit ‘dilemma’ heeft nu een nieuwe ‘draai’ gekregen.

BG: O geweldig … Waarom, o waarom ben ik niet hierheen gekomen als poetsvrouw? Hier moet ik om lachen … dat werk heb ik vaak genoeg gedaan als er geen acteerwerk was. Maar ik wijk af. Waar waren we? Ik voel me al Lichter … Dank u … Maar laten we bij de les blijven. Ik hou er niet van om anderen die berichten overbrengen in vraag te stellen of omlaag te halen … maar waarom heeft een ander channel dan gezegd dat ze WAAR zijn?
FVL: Blossom … wat een andere channeler heeft gezegd … zijn niet onze zaken. Wij zijn alleen begaan met ONZE WAARHEID.

BG: Maar … wij hier beneden … die trachten het allemaal op een rijtje te krijgen … blijven dus achter en weten niet wat we kunnen geloven. Als u gaat ‘verschijnen’ … om onze dag te Verhelderen … om onze last te Verlichten … zoals u zei dat dat de reden is van die tweede video … Waarom, waarom dan toch kan het niet INEENS GROOTS ZIJN? Waarom moeten we steeds maar om die hete brij heendraaien? Wel … laat MIJ nu maar eens een knuppel in het hoenderhok gooien. Hebben jullie … jullie club (met het grootste respect) besloten om deze bollen uit te sturen – de echte, bedoel ik – NA de hoax video?
FVL: Ja. Dat werd overeengekomen.

BG: Door wie?
FVL: De Raad van Licht**. Omwille van wat we eerder al zegden … De knuppel.

BG: Wat kunnen jullie doen – nu, op dit moment – om mij te bewijzen dat DIT ALLES … deze hele conversatie … niet gewoon ik ben die een praatje houdt met een ander aspect van mijzelf … in mijn hoofd? Want … ik zou iets kunnen gebruiken!
FVL: Blossom … het bewijs voor jou … moet komen door hoe jij je VOELT … over ONS. Jij WEET … WIJ WETEN … dat jij op ieder moment kunt besluiten om het gesprek af te breken … als het niet langer juist VOELT.

BG: Ja, nou … gemakkelijker gezegd dan gedaan! Omdat mijn hart WEET dat ik daarom hierheen ben gekomen … en meestal … ga ik daarin mee. Soms op hoge toppen en met grote Dankbaarheid – en soms … zoals ik al zei … zoals nu … ben ik er helemaal klaar mee. Ik VOEL me zo verward.
FVL: Stop dan … want – zoals wij al zegden – wij willen jou niet verdrietig maken of ontevreden zien.

BG: Dat WEET ik. Echt wel. Ik WEET dat ik hiermee in het reine moet komen … IN MIJN WAARHEID.
FVL: En die WAARHEID IS?

BG: Ik WEET dat jullie echt zijn en van LICHT en LIEFDE … DAT WEET IK … Waarom blijf ik dan toch steeds weer hangen in dat in twijfel trekken van wat jullie doorgeven?
FVL: Vertel jij het ons, liefje. WIJ kunnen alleen doorkomen met onze WAARHEID wanneer jij daarom vraagt.

BG: Maar, word ik dan beïnvloed door mijn eigen gedachten over de dingen … in JULLIE antwoorden? Als jullie dit snappen?
FVL: Wij begrijpen het … en wij zouden zeggen … NEE. Jij wordt niet beïnvloed. Sommige anderen misschien wel … maar … … … wij vragen je om neer te schrijven wat wij net hebben gezegd.

BG: Als ik eerlijk ben, klinkt het veel te ‘hoogmoedig’.
FVL: Jij zegt het niet … Wij zeggen het!

BG: Grrr! Jullie gingen zeggen …
FVL: Maar jij bent van een Hoger kaliber.

BG: Hier ligt dus die HELE VERTROUWENSKWESTIE. Ik moet erop VERTROUWEN dat JULLIE dat gezegd hebben … en het was niet wat ik wilde horen. Als ik het gehoord had – letterlijk gehoord had – zou het zoveel gemakkelijker zijn. Het is die ‘gedachteoverdracht’ die het riskant maakt. Weten jullie … het muntje is net gevallen … een klein eindje … nog niet helemaal … en jullie kunnen het maar beter uitleggen, want ik VOEL dat jullie dat willen.
FVL: Dank je heel hartelijk.
WIJ KOMEN DOOR OM HULP TE BIEDEN EN OM LIEFDE AAN TE LEREN.
Wanneer jij – JIJ, BLOSSOM – ervoor kiest om vragen te stellen namens jezelf of de lezers … dan geven wij jou ONZE antwoorden … IN ONZE WAARHEID. Jij kunt ervoor kiezen om die antwoorden te aanvaarden of ze in vraag te stellen. Jij zegt … dat je soms jezelf in vraag stelt … in de zin van ‘of jij ONS verzint’ … Want hoe zouden wij het ooit fout kunnen hebben?
Wij zeggen je … IN ONZE WAARHEID … wij hebben het nooit fout … IN ONZE WAARHEID. Het kan fout lijken in de WAARHEID van iemand anders … maar nogmaals: dat is niet onze zaak. Onze enige zaak is ONZE WAARHEID. Of u er wel of niet VOOR KIEST om die te erkennen als JOUW WAARHEID … Ja, JIJ Blossom … het is helemaal aan jou.
Je hoeft wat WIJ zeggen niet te aanvaarden als JOUW WAARHEID.
WIJ BIEDEN HET ALS ONZE WAARHEID … HET HOEFT NIET DE JOUWE TE ZIJN.
Ziet u? Jij bepaalt je eigen standpunt … je hebt je eigen mening …

BG: Toch is het ook wel raar … om het niet met jullie eens te zijn.
FVL: Het kan raar lijken … maar het is echt wel mogelijk. Heeft White Cloud niet altijd gezegd … als er iets gezegd wordt dat niet bij jou past … laat het dan los … en zoek iets wat wel bij je past.

BG: Ja, dat heeft hij gezegd. Maar voor mij … aangezien ik het voertuig ben waar doorheen jullie spreken … zou ik toch moeten weten dat wanneer ik vraag of die video een hoax is of niet … dat jullie zullen doorkomen met de WAARHEID.
FVL: DAT DOEN WE! Maar wat wij zeggen is dat JIJ – of gelijk wie – ons niet op ons woord hoeft te geloven.

BG: Wat heeft het dan voor zin?
FVL: Zeg het maar. U bent degene die ons vragen stelt en wij kunnen jou alleen maar ONS ANTWOORD GEVEN OVER DAT ONDERWERP, IN ONZE WAARHEID.

BG: Maar … wat dan als ik bijvoorbeeld zou zeggen … ‘ok, jullie zegden dat de video een hoax was en ik ben er niet langer meer zeker van dat het zo is’?
FVL: Dan zouden wij zeggen … Bravo … voor het volgen van je eigen Waarheid.

BG: Maar, zijn jullie niet degenen die dit soort dingen WETEN?
FVL: Wij zouden zeggen ‘Wij weten’ dat dit een hoax was … Jij vroeg en wij gaven antwoord … Maar, je hoeft ons niet te geloven.

BG: Maar ik VOEL … dat jullie woorden WAAR zijn.
FVL: Maar niet altijd … Want vandaag stel je ze weer in vraag. WEET alsjeblieft Blossom … wij hebben geen probleem met deze vragen. Wij zijn eigenlijk zelfs juist heel blij dat je dat doet … om JOUW WAARHEID voor jezelf naar buiten te brengen. Het is niet gemakkelijk om met ons te werken … slechts weinigen begrijpen Echt hoe het allemaal werkt en wat erbij komt kijken … dus nemen wij deze gelegenheid om jou te danken voor het ‘blijven hangen’.

BG: Al is het soms aan een zijden draadje. Ik VOEL dat we voor vandaag klaar zijn. Ik voel me zoveel beter nu ik dit met jullie heb kunnen uitpraten. Ik kies ervoor om altijd elk gesprek met jullie te delen (zal wel deel zijn van mijn overeenkomst) en ik hoop dat het anderen helpt om meer te begrijpen van onze relatie en meer van hun relatie met jullie … en ook van mijn verlangen om de Waarheid over te brengen. Ik denk dat ik bereikt heb waarvoor ik vandaag contact heb gezocht.
Ik ben in deze situaties altijd een beetje … en ook wel méér dan een beetje … afwachtend, als ik aan dit soort sessies begin … omdat ik nooit weet hoe ze gaan verlopen. Nogmaals … in die voorbije 15 (!!) jaren van leren te Vertrouwen op mijzelf en mijn relatie met diegenen waar ik me mee verbind (en waarmee ik geen persoonlijk contact heb) … maar wie weet … Misschien ooit wel.
Dank u, mijn vrienden. Dank u voor uw geduld en dat u niet zegt ‘Blossom … in vredesnaam … wat nu weer?!’
FVL: Blossom, in vredesnaam … VOEL ONZE LIEFDE … VOOR JOU … Voor jouw vastberadenheid om enkel Waarheid te zijn … wat er ook op je weg komt … in of buiten de ring …

BG: Ik zal maar blijven doorgaan, denk ik … Misschien kunnen we verder praten over de nieuwere video’s van lichtbollen in ons volgende gesprek … we hebben niet de Energieverbinding om daar nu nog op door te gaan. Ik moet zeggen … ik verlaat deze sessie vervuld van Liefde … en dat is zoveel beter dan toen ik eraan begon.
Dank u. IK HOU VAN JULLIE.
FVL: Punt erachter?

BG: Punt erachter … Maar, is het goed als we het de volgende keer over die bollen hebben?
FVL: Natuurlijk. Als het past wanneer we de volgende keer weer onze ‘harten samenvoegen’. Liefde voor jou … Liefde voor allen … LIEFDE … LIEFDE … LIEFDE.
27 januari 2015

BG: Verder met mijn zoektocht naar WAARHEID.
Opnieuw hallo. Ik begin aan dit gesprek met een Licht hart, maar ook vastbesloten om deze kwestie aangaande de video’s van lichtbollen voor eens en altijd af te handelen.
Ik heb nagedacht over wat jullie gezegd hebben en heb het laatste bericht (hierboven) gelezen en heel vaak herlezen.
Ik aanvaard dus dat de eerste video een hoax was … maar de tweede niet (die met twee afzonderlijke waarnemingen) waarvan u zegt, dat het geen hoaxen zijn … kunt u mij uitleggen WAT ze precies zijn? … en waarom ze zich hebben laten zien … alstublieft?
FVL: Wij zijn opnieuw meer dan verheugd om ons gesprek met jou te hervatten aangaande dit onderwerp, dat toch ECHT wel in jouw gedachten blijft rondhangen. Deze Lichten … die u ‘bollen’ noemt … zijn een manifestatie van bepaalde Energieballen die zich tonen.

BG: Met welk doel?
FVL: Om aan het denken te zetten en vragen op te roepen. Om de onderzoeker de kans te geven zijn eigen mening te vormen over wat ze zijn, waarom ze er zijn … waar ze vandaan komen, enz …

BG: Maar dat vraag ik nu aan jullie.
FVL: Daar zijn we ons van bewust.

BG: Zijn het een soort van schepen? Zitten er Wezens in?
FVL: Nee. Het zijn geen schepen. Zoals we zegden … zij zijn een vertoning om aan het denken te zetten.

BG: Ik denk dat mijn verwarring voortkomt uit het feit dat ze verschenen zijn op dezelfde plek als de hoax video. Jullie zegden dat het een ‘knuppel’ was … om Echt van nep te onderscheiden … en daar heb ik het moeilijk mee. Ik snap het niet.
FVL: Blossom … er is veel dat heeft plaatsgevonden, plaatsvindt en zal gaan plaatsvinden … dat velen niet zullen snappen. Het feit is gewoon … het was gepast om deze ballen van Licht te ‘sturen’ en ze op die plek op dat tijdstip te plaatsen.

BG: Kunt u dat toelichten?
FVL: Aangezien wij wisten … dat de eerste beelden inderdaad een visuele truc waren … hebben wij besloten om iets wat ECHT WAS … en niet gemaakt met een programma … erop te laten volgen.

BG: Maar waarom dan die behoefte aan verwarring?
FVL: Als wij ze ‘gestuurd’ hadden naar een ander land … zou dat dan niet dezelfde uitwerking hebben gehad? Dezelfde vragen hebben opgeroepen? Zouden de mensen niet zeggen: ‘dit hebben ze in een ander land ook waargenomen’? Dus zie je … de uitwerking van DE WAARHEID … denken wij … is veel dieper door ze te ‘sturen’ waar wij deden.

BG: Wanneer u zegt ‘ze sturen’, wat bedoelt u dan precies?
FVL: Wij bedoelen dat zij geschapen zijn door GEDACHTEN die worden aangetrokken in ‘kristallen zuilen’, welke aanwezig zijn tussen vele Lichtschepen. Deze zuilen ‘scheppen’ dan de Energie. Wij kunnen deze uitleg enkel vereenvoudigen door te zeggen … dat deze specifieke Licht-Energie geschapen wordt in een kamer. Zij wordt daarin letterlijk ‘vastgehouden’ … en dan, wanneer het gepaste tijdstip daar is … wordt die GEDACHTE – vastgelegd in LICHT-Energie – losgelaten.

BG: Hebben zij nog een ander doel dan alleen een vertoning?
FVL: Ja. Zij zorgen ervoor dat de Energie waaruit ze zijn afgeleid* … kan doordringen in dat gebied.

BG: En die ene bal die vrijkomt uit de andere … waar gaat dat over?
FVL: De uitwerking die dat heeft … is om een groter gebied te bestrijken … een beetje zoals ‘uitlopers’.

BG: U zegt dus … dat dit ENERGIEBALLEN VAN LICHT zijn.
FVL: Ja, dat zeggen we. Wij hebben in het verleden al vaker gezegd … dat er in de toekomst steeds meer bewijzen van ons bestaan ‘aan het Licht zullen komen’, nietwaar? En nu is het tijd om uit te blinken … in het erkennen van onze vriendschap met diegenen op Aarde die klaar zijn … bijna klaar zijn … méér dan klaar zijn … om zich met ons te verbinden op een veel ‘nauwere’ manier. Deze Energieballen zullen in de komende dagen overal worden waargenomen. We mogen zelfs stellen … dat ze een vertrouwd beeld zullen gaan worden.

BG: Jullie weten toch dat ik het hier een beetje moeilijk mee heb?
FVL: We kunnen het VOELEN. Hoe kunnen wij helpen?

BG: Wat dacht u ervan om mij te vragen om ontslag te nemen en deze taak aan iemand anders te geven? Grapje … denk ik! Het lijkt allemaal een beetje vergezocht … ik bedoel … Energieballen … die bevatten dus alleen maar Energie?
FVL: Licht-Energie.

BG: Maar wat doet het?
FVL: Het Verlicht de Energie in dat gebied. Mogen we hier nog aan toevoegen … dat als u er moeite mee heeft om deze Energieballen te aanvaarden … en wij zeggen dit Lichthartig … dan zult u pas echt moeite gaan hebben met het aanvaarden wat er komen gaat. Want deze Lichtbollen zijn maar een glimp van waar wij toe in staat zijn. Maar wij voelen dat het nodig is om u zachtjesaan, stapje voor stapje, eraan te laten wennen … zodat we u niet ‘van uw sokken blazen’, zoals u het zou zeggen. Maar Blossom … wij VOELEN dat jij in gedachten bezig bent met wat er precies bij komt kijken om die ballen te maken … en wij zorgen dat het zo eenvoudig klinkt. Voor ONS … IS HET DAT OOK!
Met het grootste respect zeggen wij … dat uw wereld … als het gaat om technologie … echt nog op het niveau van de kleuterschool staat.
Stel u dan voor – met wat er de komende tijd nog aan communicatievormen gaat ‘opduiken’ op uw planeet – hoeveel meer er nog MOGELIJK IS … als u nog eens Lichtjaren vóór zou liggen op een Universitair niveau … als u ons begrijpt?
In de nabije toekomst … Geliefde Vrienden … in een tijd … in een wereld … waarin LIEFDE bestaat tussen de ENE verenigde Familie van Licht … in de eerste dagen van kennismakingsformaliteiten … hoe u dan allemaal ‘steil achterover zult slaan’ bij dingen die voor ons even gemakkelijk zijn als het aanzetten van de waterkoker. Maar voor u … zullen ze van een ’totaal andere wereld’ zijn.
Er is zoveel om te delen … zoveel hoop die wij u kunnen bieden in de vorm van Verlichting. Zoveel LIEFDE die wij kunnen geven …
Wij verlangen naar deze Eenwording … net zozeer als u.
Het begint nu … en zal zich ontwikkelen op manieren die zullen overtuigen, in plaats van twijfel te veroorzaken. Deze bollen zijn slechts het voorgerecht op het menu.

BG: Wel, het zijn beslist een paar rare dagen geweest voor mij … met te trachten mijn WAARHEID over dit alles te vinden.
FVL: Ben je er al een beetje geruster op?

BG: Een beetje. Maar, de tijd heelt alles … en dit kleine voorval zal – zoals al het andere – steeds minder belangrijk worden … wanneer de dagen verstrijken. Wilt u nog iets anders vertellen?
FVL: Verlicht je last, Blossom. Deze zwaarte die je voelt … over deze ‘LICHTHEID’ … gaat voorbij aan het doel …

BG: Dank u. Ik werk eraan. En nu ik dit gesprek met u heb gehad … zal ik het loslaten … en hopelijk verder kunnen gaan. Punt erachter?
FVL: Punt erachter … maar nog geen andere lijn.

BG: Dank u.
FVL: Nee. Dank JOU.

* Ik verander nooit hun woorden. Ik voelde dat ze zegden ‘afgeleid’ … maar ik vermoed dat ze ‘voortgebracht’ bedoelden.
** Opmerkelijk dat ze zegden ‘De Raad van Licht’ … Gewoonlijk zeggen ze ‘Hoge Raad’. Op dat moment dacht ik er niet aan om te vragen of die van elkaar verschillen.

Engelstalig bericht:
http://www.blossomgoodchild.com/

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen