BLOSSOM GOODCHILD
20 augustus 2015

BG: Hallo mijn vrienden. Het is bijna 2 maanden geleden dat we nog eens gesproken hebben. Ik hoop dat vandaag het goede moment is – binnen mijn energieën – om weer eens met u te praten. Schijnbaar doet er nogal wat nieuws de ronde over de ‘Zuilen van Licht’ die we indertijd tegen het einde van 2011 hebben ‘gemist’. Ze schijnen nu over de hele wereld op te duiken (hoor ik van lezers). Zijn deze ‘Zuilen’ dezelfde als waar u het toen over had? En zo ja, kunt u dan wat meer vertellen over hun doel? Dank u.
FVL: Wij ‘landen’ in uw hoofd met veel mededogen en bekrachtiging*. Datgene wat u vernoemd is inderdaad hetzelfde als wij hebben aangekondigd dat zou komen en toch, vanuit ons standpunt … zijn ze precies op tijd!

BG: Is dat zo … ach, bij echte vrienden tellen een paar jaren niet!
FVL: Steeds meer van dergelijke verschijnselen worden/zullen worden geschapen voor het Hoogste Goed van Allen. Zoals wij al eerder zegden … deze Energiestralen zijn hier om te helpen. Zij vormen in zich een vortex, waardoor datgene wat door hen heen komt … kan weerklinken in en samengaan met uw Aardse atmosfeer, om tegemoet te komen aan de vooruitgaande beweging van uw planeet.
Enkel door hun aanwezigheid … bieden zij al Hogere Energieën en sturen zij die uit … Niet enkel naar de nabije omgeving waar zij vandaan komen … maar de kracht die erin besloten ligt stelt hun ‘doel/werk’ in staat om zich veel verder te verspreiden.
Tot dusver … zijn zij dusdanig geplaatst dat zij ‘groei’ kunnen bevorderen van binnen in de Aarde, om hen opnieuw op te laden en de kracht te geven om te komen tot hun grootste vermogen.

BG: U heeft al eerder gesproken over de kennis die zij ook zouden bevatten?
FVL: Wij gebruiken liever het woord ‘informatie’.

BG: Waarover?
FVL: Informatie die aan Iedereen en Alles zal worden aangeboden, ter ondersteuning van de vooruitgang van het Goddelijk Plan.

BG: Hoe ontvangen wij die informatie?
FVL: Dat gaat via een telepathische toegang tot uw Wezen, die zij u zullen bieden. Het is niet zo dat iemand ineens stokstijf wordt en dingen krijgt gedownload aan een tempo waardoor de zintuigen zouden exploderen. Dit zijn bijzonder HOOGONTWIKKELDE Lichtstralen die ontworpen zijn om uit te zenden aan een tempo dat overeenkomt met diegene die … de vereiste informatie ontvangt.

BG: Zijn dan alleen enkelen van ons ontvankelijk voor deze informatie … of is het voor Iedereen?
FVL: Het is natuurlijk voor Iedereen, maar toch zijn ze ontworpen om de gedachtenboog te vergroten bij diegenen die een beetje vastgeroest zitten in hun denken … en aan de andere kant … bevatten zij informatie van de Hoogste rang ten aanzien van de ‘patenten’ voor Nieuw Bewustzijn.

BG: Kunt u daar wat dieper op ingaan?
FVL: Binnen het schema van WAT GAAT KOMEN … is er op uw planeet veel nodig om alles te verjongen wat nu wegkwijnt of al weggekwijnd en bijna vernietigd is. Deze Zuilen bevatten ‘Grondplannen’ om de vernieuwing daarvan mogelijk te maken. Er zijn velen … van wat wij ‘de Grondbemanning’ noemen, die zich op dit ogenblik niet bewust zijn van hun doel. Toch, op een ander niveau … hebben zij ermee ingestemd om de ‘Avonturiers’ te zijn, om naar voren te treden en manieren van technologische vooruitgang terug te brengen … die verder zullen gaan met tegenwicht bieden aan datgene wat hier is geplaatst om NIET te helpen.

BG: Hiermee bedoelt u dus … technologie om onze planeet schoon te maken en zo?
FVL: Precies. Ze werken op een prachtige manier omdat ze veel informatie/kennis bevatten, maar … hoe kunnen we dat zeggen zodat u het kunt begrijpen? De kennis is ontworpen om te worden ‘overgebracht’ aan diegenen die hun rol aanvaarden.
Mogen wij dit als volgt uitleggen? Een beetje zoals uw computer … onder uw vingers bevinden zich kennis en informatie voor iedereen. Maar, het hangt er vanaf … nietwaar? … waartoe een ziel zich ‘voelt aangetrokken’, om te bepalen waar zij zich mee verbinden om die informatie te ontvangen.
Bijvoorbeeld … iemand die grote interesse heeft in bloemen … zal geen informatie gaan opzoeken over raketmotoren. Dat is niet ‘hun ding’. Daarom zullen zij op zoek gaan naar kennis over bloemen. De raketgeleerden doen hetzelfde ten aanzien van raketmotoren.
Daarom … de informatie die van deze Zuilen uitgaat zal een keuze uit ‘het aanbod’ maken’ … en er is een groot aanbod … zodat de juiste informatie die zielen ‘bereikt’ die akkoord zijn gegaan met … en waarschijnlijk ook gebruik zullen maken van … een bepaald onderwerp.
Of bepaalde zielen meer informatie/downloads ontvangen … zou worden afgestemd op het uitvoeren van de volgende stap/fase van het ‘programma’.
Zij die niet op deze wijze echt erbij betrokken zijn … zij zullen veel energie ontvangen om hun ziel te verheffen en hen naar een zeker ‘evenwicht’ te brengen, zodat ook zij verder kunnen … op hun pad. Maar laat ons zeggen … aan een hogere snelheid dan zij gedaan zouden hebben … als deze Zuilen er niet zouden zijn gekomen.

BG: Wel, dit klinkt inderdaad alsof het heel ingewikkeld was om te bedenken. Er zijn ook mensen die zeggen dat deze Zuilen worden veroorzaakt door atmosferische storingen … zoals bijvoorbeeld de weersomstandigheden.
FVL: Men moet de verschillen zich laten ontwikkelen … om tot zijn eigen bepaling te komen van wat WAARHEID is.
Voor ons doet het er niet toe. Het doet er WERKELIJK niet toe wat iedereen ‘beslist’ te gaan geloven over deze ZUILEN VAN LICHT. Want … ZE ZIJN WAT ZE ZIJN … en ze zullen hun opdracht uitvoeren … ongeacht welke twijfel of angst er omheen worden gezaaid.
Bedenk ook, lieve Vrienden … dat er … voorlopig … via uw technische communicatiesystemen nog factoren ronddolen aangaande onwaarheden over vele dingen … ze zijn bedacht en ontworpen om precies te doen wat ze nu doen … verwarring en angst verspreiden.

BG: Mag ik dan nu heel beleefd toch vragen naar uw inzicht ten aanzien van het einde van september? Ik weet dat we er een tijdje geleden even kort over hebben gesproken … maar ook dat ’tijdsbestek’ lijkt als een vuurtje de ronde te doen … en ik vroeg me af of u ons een beetje duidelijkheid kon geven … natuurlijk vanuit UW aspect daarover … en ik aanvaard dat het misschien niet noodzakelijk ‘overeen zal komen’ met wat anderen channelen of speculeren.
FVL: Liefste Blossom, liefste zielen … datgene wat wij willen erkennen als zijnde deze ’tijd’ is vanzelfsprekend het ontwerp waar WIJ ons van bewust zijn … ten aanzien van de opeenvolging van alles wat al geweest is en daardoor toewerkt naar een bepaalde climax.
Wij herhalen … zoals wij al eerder hebben gezegd … dat tegen het einde van uw jaar 2015 … er heel wat méér zal zijn om over te schreeuwen.

BG: U bent dus niet bereid om te verklaren dat er grote veranderingen zullen komen tegen het einde van september?
FVL: Wij zijn de Federatie van Licht. Wat wij willen bieden met betrekking tot de Ascentie van de ziel, is voor een bepaalde ziel … voor een persoon.
Bij veel van de door ons gegeven informatie … die ontworpen is om te werken op verschillende niveaus … om velen te helpen … en hen te bereiken in een evenwichtige verstandhouding … is het niet belangrijk of de Ene meer ‘bewust’ is dan de andere. De berichten zijn er voor IEDEREEN … maar afhankelijk van de mate waarin iemand ontwaakt is … worden zij op verschillende niveaus ontvangen. Sommigen .. begrijpen hun betekenis … op een veel dieper niveau. Anderen … raken nauwelijks het oppervlak.
Zonder enige twijfel … stellen wij dat er in de nabije toekomst een tijd zal komen waarin uw planeet Gaia … uw Goddelijke Moeder Aarde … een explosie van LIEFDESENERGIE zal ontvangen, zoals nog nooit eerder werd ervaren.
Deze LIEFDESENERGIE is het ’toverdrankje’ waar zovelen van u zo lang op hebben gewacht. Het zal STRALEN zoals niets wat u ooit heeft gezien … in de eerste plaats in uw eigen hart.
Deze aankomst van deze Energie zal naar u toekomen om u … zoals u zo vaak zegt, Blossom … ‘op gang te brengen’. Wij geven geen datum, maar wij erkennen dat uw woord ‘SPOEDIG’ véél SPOEDIGER zal zijn dan u denkt.

BG: Ik krijg net een geweldige gedachte … hebben jullie die daar geplaatst?
FVL: Ja.

B: Wilt u dat met de mensen delen alstublieft? U kunt het veel mooier verwoorden.
FVL: De Zuilen van Licht zullen veel duidelijker waarneembaar worden gedurende een korte tijd … ze zijn een groot deel van deze Hogere Energie die binnenkomt. Ze zullen op bepaalde belangrijke momenten geactiveerd worden … dan zullen ze niet alleen zichtbaar zijn … maar door hun activatie … zullen zij hun Energie ‘uitsturen’ … in een pulserende Trilling … die u daadwerkelijk tranen van opperste vreugde zullen doen huilen.

BG: Maar voor zover ik weet … als ze verschijnen … dan blijven ze nooit zo lang. Hoe kan dat dan?
FVL: Het Universum werkt op wonderbaarlijke wijze, lieve Blossom. Zelfs daar waar de Zuilen zijn verschenen en nu verdwenen zijn … hebben zij hun ‘Blauwdruk’ achtergelaten … laat het ons zo noemen.
Hun Energie is nog daar. Terwijl er meer en meer blauwdrukken worden aangebracht … bereiden zij zich voor.

BG: Waarop?
FVL: Op het moment van hun activatie.

BG: Gaan ze dan allemaal tegelijk ‘van start’?
FVL: Neen. Omdat verschillende Zuilen bestaan uit verschillende soorten van Energie. Het is een vrij ingewikkeld samenspel van ‘wanneer en hoe’ … en in alle WAARHEID … zou het voor ons ietwat lastig worden om de werking uit te leggen over het ‘Van Start Gaan’, de ‘Activering’ … van deze Gekoesterde Stralen.

BG: We mogen ons dus verwachten aan nog méér Zuilen?
FVL: Veel meer.

BG: Het woord ‘Lichtshow’ danst weer door mijn hoofd. Maken de Zuilen deel uit van de ‘Lichtshow’ die u in het verleden heeft genoemd?
FVL: Zij zijn een geleider in het gebeuren … en daar willen wij het bij laten … voor nu. Wij verlaten u vandaag in de wetenschap dat ‘HET NU DICHTBIJ KOMT’.
Ga naar binnen … diep vanbinnen in uw ziel en VOEL WIE U BENT.
De opwinding van die WAARHEID zal toenemen … terwijl u zich voorbereidt op tijden waarvan u soms heeft gedacht dat ze nooit zouden komen.

BG: O, voordat u gaat … heel snel nog … wou ik vragen … en ik vraag het voor vele mensen die hetzelfde lijken te ervaren als ik … dit gevoel van ‘ik ben klaar’ … deze ‘leegte’ … deze ‘leegheid/gevoelloosheid’ die we voelen … heeft zich bij ons aangediend … zodat we inderdaad leeg zijn en daardoor klaar zijn om te worden gevuld met de HOGERE Energieën die ons te wachten staan?
FVL: Wij geven u tien op tien voor die conclusie.

BG: Maar er zullen beslist ook mensen zijn die dit niet ervaren … hoe zit dat dan?
FVL: Ieder van u is een afzonderlijk geval. Niemand … wij herhalen Niemand … zal deze GOUDEN KANS mislopen. Vele paden worden gevolgd … maar elk ervan zal leiden naar het hoogtepunt van uw keuze om hier te ZIJN.
Wij moeten nu onze Energieën bij u weghalen, anders zult u te zeer uitgeput raken.

BG: Dank u zozeer. Ik vroeg me af of mijn trilling Hoog genoeg zou zijn, in de omgeving waar ik nu ben. Schijnbaar was dat het geval. LIEFDE LIEFDE LIEFDE en méér LIEFDE naar u toe.
FVL: Wij ontvangen die LIEFDE van IEDEREEN … nu u samensmelt met onze LIEFDE … en wij die ENERGIE opnemen naar het Hoogste.

*Ik heb het woord ‘bekrachtiging’ moeten opzoeken. Ik wist wat het betekende, maar het leek niet op zijn plaats in die zin. Toch voel ik dat ze het op die manier hebben bedoeld, aangezien ik onlangs een bijzonder moeilijke tijd heb doorgemaakt en het mijn hart goed deed, dat zij het gebruikten. ‘Geestkracht die het mogelijk maakt dat iemand pijn of tegenslag moedig kan doorstaan’.

beams rays ufo sun aliens nibiru planet x
Hier zijn een paar links die mij werden toegestuurd met betrekking tot de Zuilen van Licht.

(gesproken/geschreven tekst in/bij deze links is waarschijnlijk in het Engels – V)

http://galacticconnection.com/strange-beams-of-lights-are-seen-all-around-the-world/#sthash.8gCNvxlM.dpbs
https://www.youtube.com/watch?v=326ottFgpto
https://www.youtube.com/watch?v=GcckJAh52cU
http://www.spherebeingalliance.com/blog/pillar-of-light-phenomenon-occurring-again.html
https://kauilapele.wordpress.com/2015/08/18/galactic-connection-8-18-15-strange-beams-of-lights-are-seen-all-around-the-world/
https://www.youtube.com/watch?v=JCR7cwip37U

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.
http://youtu.be/MYeqbshjgmA

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen