BTR: Verwijderen van de Sleeper Cel – deel 3

BTR: Verwijderen van de Sleeper Cel en Het Zuilportaal van Vrede – deel 3
18 februari 2015

lightbody ignitespirit.ca
Aankondiging/Voorwoord door Kathryn

Vanavond zal Sananda het met ons hebben over de 3de stap voor het verwijderen van de ‘sleeper cel’ voor de gehele mensheid, en over de herprogrammering van de duistere gedachtevormen die moet volgen op de verwijdering. Onze Hogere Zelven hebben er – sinds het begin van ons Grootse Plan om naar de Aarde te komen als geïncarneerde mensen – mee ingestemd om hier te leven in dualiteit, als duister en Licht, afgescheiden van God en met de bedoeling om ons terug te verbinden. Luister zeker ook naar de uitzendingen van 28 januari en 4 februari voor stappen 1 en 2.

Aansluitend zal AE Michael met ons het openstellen doorlopen van zijn wereldwijd verspreide Zuilportalen van Vrede. Er wachten ons leuke en spannende tijden! U hoort erbij en uw hulp is nodig bij deze zo belangrijke en glorieuze projecten.

Tezamen ‘Richten wij, Aarden wij Onze Zuil, wij Stralen, wij breiden uit, wij zijn Vrede, wij ascenderen, Voor Altijd – Ontsteek het Licht!’

Veel liefs van Kathryn, tezamen met Meg, Gabriella, Marlene, Mary, Ele, Christine en de rest van het team.

* * *

Begintune: We are the World van Michael Jackson and Friends

Welkom en introductie door Meg (vanuit Atlanta).

Ze vertelt dat het een drukbezochte uitzending zal worden en geeft een overzicht van wie er vanavond bij zal zijn …

Het programma bestaat uit 3 delen. Eerst verwelkomen wij onze presentatrice en channel, Dr. Kathryn May, die ons een update zal geven over de Tempel van Licht in de 4de dimensie, waar al onze Meesters zijn samengekomen om te werken met de vijf miljoen dappere zielen, die tijdens het programma van vorige week naar het Licht zijn gekomen en met wie gewerkt wordt. Ze krijgen het Licht te zien, ze worden geheeld en ze krijgen de kans om zich weer te herstellen tot het Licht.

Vervolgens zal onze broeder Sananda ons het derde deel brengen over het verwijderen van de sleeper cel. Hij zal wat meer vertellen over de geschiedenis van de sleeper cel, voor diegenen onder u die onze laatste twee uitzendingen nog niet gehoord hebben. Die cel moet echt verwijderd worden en Sananda zal ons weer een geleide meditatie geven. Zelfs als u de cel al verwijderd heeft, vragen wij u toch om eraan deel te nemen, om zodoende uw Lichtenergie toe te voegen aan deze meditatie. Als u de verwijdering nog niet deed, zal dit een levensveranderende ervaring worden voor u.

Dan zullen we ook meer vernemen over hoe het herprogrammeren in zijn werk gaat, nadat de sleeper cel verwijderd is. Als die cel eenmaal weg is moeten er nog heel wat gewoontes, gedachtevormen en patronen worden opgeruimd en dat is ook een groot werk. Sananda en Kathryn zullen dus met ons daaraan werken, om ons te blijven steunen bij ons werk hier als grondtroepen.

Dan volgt er nog een heel bijzonder deel 2. We zullen gaan werken met AE Michael, die zal worden gechanneld door Christine, tezamen met onze lieve vriendin Eleonora en Kathryn en Gabriella die allemaal in New York zijn.

Zij zullen ons gezamenlijk voorgaan in een geleide meditatie om een heel groot Zuilportaal van Vrede te scheppen, waar wij ons eigen persoonlijke Ascentieportaal aan zullen koppelen en ons zullen voegen bij ons grotere Vredesportaal, om zo verbonden te worden met een wereldwijd netwerk dat door onze Galactische Broeders en Zusters gebruikt zal worden voor Disclosure en voor de Landingen.

Michael zal ons ook wat meer vertellen over onze verbondenheid met Gaia en de Agarthanen, de Galactische Federatie van Licht, die allemaal samenkomen om een Vredesportaal te scheppen. Heel spannend allemaal en ik heb aan het einde nog een speciaal verzoek over hoe wij onze Facebookpagina en whoneedslight.org kunnen maken tot een plek, waar u kunt laten weten waar u uw Vredeszuil gaat plaatsen en verankeren op de plek waar u woont. Ik zal u daar iets meer over vertellen aan het einde van dat onderdeel.

Meg geeft nog info over de komende workshop en retreat.
Alle info is te vinden op de website: www.whoneedslight.org.
7’53

Kathryn: Meg, dat deed je Meesterlijk … alle info op een rijtje en achter elkaar verteld! Het klink heel interessant. (lacht)

Meg: Ja, er staat veel te gebeuren en ik ben zo blij dat jij hier bent want ik weet dat je weer heel wat hebt meegemaakt en wij zijn heel benieuwd naar hoe het met je gaat en om te horen hoe het ervoor staat in de andere dimensies.

Kathryn: Wel, het gaat goed met me. Ik wil iedereen geruststellen. Voor wie het nog niet gehoord heeft: er is een aanval geweest van de Cabal op een groep Lichtwerkers en er zijn een paar gewonden gevallen. Maar iedereen is herstellend en dat was de laatste druppel en het heeft bij Bron het bevel uitgelokt, dat al de Cabal naar het Licht moest worden gebracht – of worden opgelost.

Dus hebben we een Tempel van Licht ingericht en tijdens onze vorige uitzending – dat was speciaal zo gepland, zodat wij erbij konden zijn om er verslag van te doen – zijn vijf miljoen wezens (de Hogere Zielen van al de meest duisteren der duistere wezens) naar de Tempel van Licht gebracht. Deze Tempel lijkt op een enorm ziekenhuis, waar iedereen wordt heengebracht die akkoord is gegaan om naar het Licht te gaan en waar zij de klok rond zorg ontvangen. De eerste fase was een intensieve Lichtshow en kennismaking met wie de Lichtwezens zijn en wie Bron is, een kennismaking met al de Engelen en de Meesters die tussen al die wezens doorliepen. Toen begon ook echt het onderricht, om hen te leren begrijpen wat het is om ‘in het Licht’ te zijn.

Het is belangrijk … de reden waarom ik u deze toelichting geef over wat er daar gebeurt … is dat veel mensen zeggen: ‘wel, ik heb de Cabal helemaal niet zien vertrekken of iets dramatisch zien doen’. Ik zal u uitleggen waarom dat is en wat u kunt verwachten te zien in onze dimensie.

Wat ons deze week werd uitgelegd is het volgende: dit is geen eenmalig gebeuren. Veel mensen hebben de indruk dat … en ik kan begrijpen waarom … de hele Cabal zou worden weggehaald en dat daarmee een einde zou komen aan het duister. Maar zo eenvoudig ligt het niet.

Al de zielen van de Cabal zijn naar de Tempel van Licht gebracht en zij worden – letterlijk – weer ‘omhoog gebracht’. Ze worden her-opgeleid en opnieuw bekend gemaakt met God. Ze krijgen een speciale opleiding zodat ze kunnen begrijpen wat er met hen gebeurd is … zodat zij kunnen begrijpen waar ze vandaan komen en ook de programmering waaraan zij onderworpen waren. Zij leren die ook herkennen, want zolang je in de Matrix leeft wéét je natuurlijk niet dat je in de Matrix leeft … je weet slechts wat je weet … zij worden stapje voor stapje bekend gemaakt met het Licht – zodat ze het Licht kunnen herkennen en er niet bang voor zijn – zodat ze kunnen beginnen met hun trilling te verhogen en wanneer ze … ik ga een beeld geven van hoe dat gaat: de Engelen … ze worden omringd door de Engelen en de Meesters … iedereen krijgt aandacht, voor iedereen wordt gezorgd en ze krijgen zachtjesaan lessen geleerd. Dat was de eerste fase. Daarna werden ze in de loop van de week als het ware ‘opgedeeld’ in groepen – een beetje zoals therapiegroepen – en toen werden ze in groep behandeld.

Maar elk van hen, elke ziel apart heeft een heel eigen team dat met hen werkt. Nu dan … sommige mensen zeggen: ‘waarom krijgen zij zoveel aandacht en ik niet? Hoe komt het dat de Lichtwerkers niet die speciale aandacht krijgen?’ Wel, die krijgen we wel, maar in de eerste plaats is dit ook voor ons. Het werk dat zij doen zal de trilling op de planeet ook verhogen … dat begint nu al en alles zal zoveel gemakkelijker worden voor ons, die op de oppervlakte werken.

Wij weten dat heel veel mensen … de Lichtwerkers zijn vermoeid, ze zijn uitgeput van het vele werk dat zij nu al vele jaren doen, aan een steeds hoger tempo … ieder van ons doet zijn deel. Maar onze vrienden in de Hogere Dimensies werken letterlijk non-stop, ze werken letterlijk ‘het klokje rond’ – ONS klokje rond – 24 uur per dag … al hebben ze zelf geen klokken natuurlijk!

Gewoonlijk hebben ze in de Hogere Dimensies rustpauzes: even tot rust komen, wat vrije tijd nemen, luisteren naar muziek of een reisje maken … of op een wolk gaan zweven (lacht) … Maar niets van dat alles, zij werken non-stop. Dus vragen zij dat wij hen zouden helpen door hen onze liefdevolle energie te sturen, om hen te steunen, om hen gaande te houden. En als wij dat doen, als wij Liefde sturen naar ons Hoger Zelf en onze Tweeling Vlam en gelijk wie die je het verder nog sturen wilt … weet je … ze zijn er allemaal: elke Meester waar je ooit van gehoord hebt, werkt nu het klokje rond. Omdat ze dit proces willen afronden, zo snel mogelijk. En het werk is pas klaar als ze alle zielen naar 5D hebben gebracht.

Stel je maar eens voor dat alle zielen die overleden zijn teruggaan naar God om hun terugblik te hebben, om te ervaren hoe het is … de vriendschap en de zachtheid en de warmte, zoals wij die altijd ervaren hebben wanneer wij een leven beëindigd hadden en onze terugblik gingen doen en gingen overleggen en voorbereiden hoe we verder zouden gaan.

Niemand van deze mensen … hm, ik weet niet of dat helemaal juist is, maar ik geloof … dat niemand in deze groep gedurende vele levens – en waarschijnlijk zelfs generaties lang of in geen honderden jaren – nog naar 5D is geweest om te rusten en te herstellen van het moeilijke leven op Aarde. Sommigen van hen hebben zichzelf gerecycled – zoals wij het noemen – in 4D, zonder ooit hun terugblik te doen of tijd door te brengen met hun Groep, hun Raad. Dat is dus wat ze nu doen.

Ze krijgen de hulp en de terugblik en de bijles die ieder van ons krijgt aan het einde van elk leven. Het is dus niet iets wat wij niet eerder gedaan hebben of waarvan wij niet al het voorrecht hebben gehad om het te doen. Het is alleen zo, dat zij het al vele levens niet meer gedaan hebben en het dus NU moeten doen. En om dat te kunnen doen moet ieder van hen zijn trilling verhogen, vanuit 4D – waar ze allemaal geleefd hebben – naar 5D, waar ze naar God kunnen gaan. Dus moeten wij allemaal onze liefdevolle energie sturen om diegenen die ermee ingestemd hebben om naar het Licht te gaan, te transformeren en natuurlijk hadden zij geen enkel idee wat dat inhield – omdat zij geen Lichtwerkers zijn … zij zijn niet gewend aan datgene wat wij kennen. Zij hebben nooit de energie en de warmte en de troost gevoeld zoals wij die kennen … zoals wij die gevoeld hebben door onze verbinding met ons Hoger Zelf.

Ze leren dus vanaf het begin en hoe sneller ze dit kunnen doen, des te beter. Want als eenmaal de leiders – de meest duisteren der duisteren – in staat zijn om zich te verheffen naar 5D om voor hun terugblik te gaan, zullen wij het verschil gaan voelen in hun fysieke lichamen die nog hier zijn.

Het is dus geen dood en het is geen Ascentie. Wij werken naar Ascentie toe en zullen ons lichaam meenemen. Dit is geen van beide. Dit is een heel uniek en heel bijzonder gebeuren … proces … dat nog nooit eerder is uitgevoerd … en ik geloof dat ze zelfs gezegd hebben: ‘in de geschiedenis van het Multiversum is dit nog nooit eerder gedaan’. Dus voor ons op de oppervlakte is het heel belangrijk dat wij niet gaan zeggen: ‘waarom zien wij geen resultaat?’ Wij hebben hier niet de leiding over, maar wij kunnen zeker wel helpen en wij moeten erop vertrouwen dat ze dit zo snel en zo volledig mogelijk doen.

En we zullen de resultaten gaan zien, want als je er even bij stilstaat is dit het beste van alle mogelijke werelden. Degenen die werden weggenomen waren de hoogsten: de top van de Cabal, de verantwoordelijken en de meest duisteren onder de duisteren. Maar wanneer ze terugkomen, zullen ze Lichtwerkers zijn. Dus degenen die de leiding hadden over de duisterste activiteiten op de planeet, zullen terugkeren in dezelfde functie die ze verlaten hebben … en het kan even duren om zich te oriënteren, om de omschakeling te maken naar die nieuwe gevoelens die gaan doorkomen vanuit hun Hoger Zelf – want ze zullen zich opnieuw gaan verbinden met hun Hoger Zelf en met God – en dan zullen ze langzaam maar zeker gaan rondkijken en bij zichzelf zeggen: ‘dit klopt niet, dit is niet eerlijk. Waarom zouden wij al dat geld voor onszelf houden en waarom hebben wij al die wetten nodig, enz.’.

Kijk maar naar het nieuws, dan zult u zien dat de Lichtwerkers nu al enorme stuwkracht krijgen. Als u … niet de media en het gewone nieuws, maar … op het internet de betrouwbare bronnen volgt, dan zult u zien dat overal ter wereld de mensen wakker worden. Ze zien al het duistere handelen voor wat het werkelijk is. Ze zien dat alle oorlogen werden uitgedacht en gepland en dat ze ons werden opgedrongen.

En de mensen zeggen gewoon ‘neen’! Overal ter wereld zeggen de mensen ‘neen’! Wij geloven die leugens niet langer meer. Het is dus eigenlijk een dubbele vooruitgang: de Lichtwerkers doen verder met wat ze altijd al gedaan hebben en ze boeken ècht vooruitgang, en in de Lichtrijken geven onze geliefde Meesters en Engelen ons rugdekking. Ze geven ons ècht rugdekking! Ze hebben het beloofd … en ze doen het ook! Ze werken zo hard … ik vertel wel aan de mensen: ik praat vrijwel dagelijks, de hele dag door met onze Vrienden in de Hogere dimensies, maar de laatste tijd zijn ze zelfs te druk bezet om te praten!

Lachend: ze geven éénlettergrepige antwoorden … (lacht) ze zeggen: ‘ik spreek je later!’ Ik heb een paar minuten geleden nog contact gezocht met Sananda en toen zei hij: ‘ja, ik zal op tijd zijn voor de uitzending!’ … en toen was hij weer weg! Dus …

Meg komt tussen: Kathryn? Wat mij inviel was … de ontroerende uitzending waarin Reginald terugkwam, om te spreken over wat hij ervaren had toen hij zijn terugblik kreeg en de verbinding weer hersteld werd en hij genezen werd door de Hemelse Schare. Een hele ontroerende uitzending van vorig jaar. Ik dacht eraan, wat het zal betekenen wanneer 5 miljoen Reginalds teruggebracht zullen worden in hun lichaam … niet alleen in functies van macht en invloed, wat al een prachtige plek is om het Lichtwerk te kunnen versnellen, maar met de omvang van de kennis van de duisteren der duisteren – en dan zoals Reginald, met eenzelfde inzet en toewijding. Ik kan me zelfs niet indenken hoeveel Licht er zal uitstralen van deze planeet, wanneer ze zullen terugkeren met die mate van kennis. Ik kan me er geen voorstelling van maken hoe het zal zijn wanneer we zoveel voorvechters van het Licht zullen hebben, met zulk een gedegen kennis van het duister – die ervoor kiezen om dàt te ervaren … dat zal zo spannend zijn en ik kijk er zo naar uit. Want zij zullen het hardste werken namens het Licht … en ze doen mee met ons! Ik vind dat zo spannend!

Kathryn: O ja … dank je wel dat je ons daaraan herinnert! Dat is geweldig.

Meg: Ik voel dat Reginald bij ons is. Weet je … ook al is hij in de hogere dimensies … ik zag hem! Ik zag hem staan en hij begrijpt … dit zijn de mensen waar hij waarschijnlijk mee gewerkt heeft. Dit waren zijn kameraden … zijn medewerkers in zekere zin. Weet je … jouw werk met Reginald en hoe hij zich hervormd heeft en hoe hij de leider was en hoe hij zo nederig terugkwam en zei: ‘ik begrijp nu …’. Hij is zo vol mededogen en hoewel het niet helemaal hetzelfde zal zijn, omdat ze zich moeten oriënteren in hun lichaam – met hun Lichtlichaam hier op Aarde zullen ze moeten leren hoe die verbinding hier op Aarde werkt – maar dat zal zo spannend zijn! En het zal onmiddellijk zijn!

Kathryn: Dat is een goeie insteek! Laten we … we hebben die uitzending in het archief. Laat ons de datum opzoeken en nog eens op onze Facebook-pagina zetten. In het volgende bericht dat ik uitzend zal ik de link naar die uitzending er nog eens bij zetten. Want het lijkt inderdaad op wat er nu gaande is en het zal de mensen een goed beeld geven van wat er nu gebeurt wanneer iemand die echt een duistere was … die een leider van een duistere groep was … hoe het voor hen is, wanneer ze terugkomen. Voor wie niet weet wie Reginald was: hij was de leider van de Reptilians die van de planeet werden weggenomen – op een gelijkaardige manier: ze kregen te horen dat ze naar het Licht moesten komen of dat ze anders opgelost zouden worden.

De verwachting was dat na hun vertrek alles echt zou veranderen … maar wat er gebeurde was, dat de Cabal nog harder ging werken om de vrijgekomen plekken in te vullen. Dat hadden wij niet verwacht, dat dit zou gebeuren na het vertrek van de Reptilians. Maar hier zijn we dan, met weer een proces en dit keer zal dat niet meer kunnen gebeuren. Bron heeft regels ingesteld waardoor de mate van duisternis – zoals wij de voorbije maanden ervaren hebben – nooit meer zal worden toegestaan.

Dus dit is weer een toevoeging … ik ben natuurlijk een psychologe en dus ben ik geïnteresseerd in hoe therapieprogramma’s verlopen. En het is interessant om te zien, welke vooruitgang er geboekt is sinds ze werden binnengebracht in de Arena. Het is nu een week geleden en de eerste dagen werden ze in één grote groep aangesproken. Toen gingen ze naar kleinere groepen en nu worden ze individueel behandeld. Elk van hen heeft 3 of 4 Lichtwerkers bij zich: Aartsengelen, Meesters, Voorouders … wie dan ook die hen kan helpen. Dit zijn wezens uit het hele Multiversum, die allemaal willen helpen. Ze kwamen in hordes om hulp te bieden. Er zijn vijf miljoen duisteren die geherprogrammeerd en heropgevoed worden en dus zijn er ongeveer twintig miljoen Lichtwerkers betrokken bij de behandeling: de hele dag en de hele nacht.

Ze hebben dus een … wat ze nu nultolerantiebeleid hebben genoemd. Elke ziel is omringd door een groep van liefdevolle, aandachtige Lichtwezens en ze worden her-opgeleid, waarbij er geen enkele duisternis meer wordt toegestaan in hun Lichtzuil. Op die manier zullen zij volledig zijn voorbereid om hun trilling te verhogen, zodat ze 5D kunnen bereiken. Maar eerst moeten zij het idee van ‘nultolerantie’ voor duisternis gaan begrijpen.

Dat is heel goed, maar het is ook iets waar ieder van ons iets van kan leren. Om te kunnen ascenderen, om werkelijk je hele systeem te kunnen opruimen, moet je echt een nultolerantiebeleid voeren voor wat betreft het duister. Hierbij wordt zelfs geen zweem van duistere gewoonten, duistere gedachtevormen meer toegestaan. Dat brengt ons bij wat we in het volgende deel gaan doen, wanneer we het gaan hebben over de sleeper cel – want dat is wat ieder van ons nu ook moet gaan doen: het herprogrammeren van onszelf.

Wij kunnen wel onze energie en onze hulp uitsturen naar onze Meesters en onze Vrienden in de Hogere dimensies, maar we kunnen het ook zelf doen. En wanneer we dat doen, zullen we de hoeveelheid Licht op de oppervlakte van de planeet verhogen. Indien iedereen die luistert dit gaat doen en de meditatie volgt en de opruiming doet die wij voorstellen – dan zullen wij vandaag nog een verschil gaan zien.

Laten we dus Sananda erbij roepen om ons te leiden doorheen de verwijdering van de sleeper cel. Iedereen die dat nog niet gedaan heeft kan dat nu alsnog doen. Wij hebben gehoord van Bron, van Sananda en van AE Michael – die hier ook bij geholpen heeft – dat iedereen op de planeet hierheen kwam met wat wij een ‘duistere cel’ noemen, ingeplant – meestal in het centrum van ons brein – zodat er invloed kon worden uitgeoefend op ons derde oog. Het zorgt ervoor dat je je nog méér afgesloten voelt door de sluier. Dus iedereen op Aarde, ieder mens moet die cel verwijderen. Bovendien moeten we ook het contract herroepen waar we mee hebben ingestemd.

Sananda zal ons hier nog meer over vertellen, maar wij hebben allemaal ingestemd met die duistere cel. Ik wil Sananda nu vragen wat de omstandigheden waren toen dit contract werd opgesteld en wij de cel aanvaard hebben, want ik weet niet zeker wat daar de bijzonderheden van zijn.

Er is nog een belangrijk element hierbij: je kunt naar een sjamaan gaan of naar een Lichtwerker die verschillende soorten implantaten kan weghalen, maar alleen wijzelf kunnen onze eigen duistere cel weghalen. Niemand kan dat voor jou doen. Je moet dus in staat zijn om je te concentreren om dit af te werken en om je eigen duistere cel te verwijderen.

Laat me nu Sananda erbij roepen … en … ja, Meg, ik hoor je.

Meg: Er is nog iets en ik weet dat Sananda meeluistert. Vorige week had je het erover dat de grondtroepen soms iets kunnen voelen van de energieën vanuit de Tempel van Licht. Al die energieën van angst en onrust en paniek, komen in golven over ons heen en wij kunnen die waarnemen. Misschien kan Sananda daar iets over vertellen. Het kan verwarrend zijn dat – wanneer wij de sleeper cel verwijderen – wij in ons Hoger Zelf de weerklank voelen van de Tempel van Licht. Wij weten dat die zich daarboven bevindt en wij verbinden ons ermee, dus kunnen we Sananda vragen of hij daar meer over kan vertellen – wellicht was hij dat al van plan. Misschien kan dat bij mensen wat verwarring wegnemen over het feit dat zij zich de afgelopen week het ene moment helemaal prima voelden en het volgende moment helemaal de dieperik ingleden.

Kathryn: Vlak nadat iedereen opgenomen was hebben wij de volgende dag golven gevoeld van doodsangst en onrust en wij beseften dat ons Hoger Zelf daarboven was om te werken en dat wij dat konden voelen, omdat iedereen die daarheen was gebracht dat ook voelde. Niemand die naar de Tempel van Licht werd gebracht, had enig idee van wat er ging gebeuren. En natuurlijk – vanuit hun opleiding – dachten ze dat er hen straffen en martelingen te wachten zouden staan. Want dat is wat hen werd aangedaan.

Het duurde dus even – ongeveer anderhalve dag, zo herinner ik me – dat er heel veel ziekmakende gevoelens en onrust en angst over ons heen kwamen … golven van duistere gevoelens. Uiteindelijk nam dat af en voelden we meer rust – en hopelijk zullen we binnenkort de verheffing voelen … maar het is belangrijk om je ervan bewust te zijn dat wanneer je die hele intense en vreemde gevoelens ervaart, dat je dan niet moet denken dat je ziek bent of dat het aan jou ligt. Dezer dagen gebeuren er zoveel dingen op de planeet die zo krachtig zijn en zo enorm – dat wij van alles en nog wat zullen voelen … hopelijk zal het steeds beter gaan …

Iemand heeft nog een vraag gesteld: ‘Hoe zit het met kleine kinderen? Kunnen zij een sleeper cel hebben en kan die worden weggehaald?’ Dat zullen we ook aan Sananda vragen. Ik geloof dat ik dat ooit al gevraagd heb en dat het antwoord toen was, dat kleine kinderen die nu komen die niet meer hebben, omdat wij het contract verbroken hebben. Maar ik weet niet vanaf wanneer dat is ingegaan.

En nu ga ik echt een stapje opzij doen.

Meg: Hallo Sananda en welkom! Hoe gaat het nu met jou?

Sananda: Hallo Meg! (lachend) Ik kom even binnenvallen! Maar ik ben zo blij om hier bij jullie te zijn. In de hogere dimensies staat alles nu onder stoom. We hebben nog nooit zo hard gewerkt (lacht) Ik kan je echt vertellen: we hebben nog nooit zo hard gewerkt als nu. En iedereen heeft zich aangemeld. Iedereen heeft zich echt aangemeld. De mensen komen van overal, ze komen uit het hele Universum en zelfs uit andere Universa om ons te helpen. Zoals u net gehoord heeft is dit nog nooit eerder gebeurd. Om te beginnen is het héél zeldzaam dat zoveel zielen in één keer naar de hogere dimensies komen en dat ze dan nog behandeling nodig hebben … dat is nog nooit eerder gebeurd.

U heeft al een beetje gehoord over het programma dat wij aanbieden, maar ik zal u nog iets meer vertellen over wat wij daar doen. Natuurlijk, wanneer je het Licht aanreikt aan mensen die een heel leven – of zelfs vele levens – in duisternis hebben geleefd, dan is dat nogal een opgave. Het is alsof je iemand wilt vertellen hoe chocolade-ijs smaakt. Dat kun je niet aanleren, dat moet je tonen en laten ervaren. Dus hebben wij een programma ontwikkeld om hen te tonen wat het Licht is. Daartoe behoort ook het ‘shock and awe’, zoals wij in ons vorige bericht vertelden; wij toonden ons aan hen allemaal, in ons Lichtlichaam. En natuurlijk weet AE Michael zich als geen ander te presenteren op een manier die … gewoon prachtig is … en behoorlijk overdonderend.

Dus dat hebben we allemaal gedaan – met name diegenen onder ons die vertrouwd zijn met het omgaan met mensen op de oppervlakte. De meeste mensen hebben gehoord over AE Michael en Rafael en Gabriel – en mij natuurlijk – en dus hebben wij ons eerst getoond en we hebben hen onszelf laten zien. We hebben tussen hen doorgelopen, met hen gesproken en hen gerustgesteld en ja … ze waren overdonderd. Maar méér nog waren ze bang en we moesten hen bewijzen dat wij ècht van het Licht zijn en dat dat betekent dat wij geen kwaad doen, dat wij er zijn om hen te helpen, om te leren.

Na de eerste 72 uren van deze Lichtshow – zo kunt u het wel noemen – die dag en nacht doorging, die 24 uur per dag doorging … kunt u zich voorstellen dat gelijk welke oude ideeën die zij hadden over wie wij zijn, enigszins aangepast waren. Maar het was deze vorm van intense ‘vertoning’ die nodig was om hen hun denkbeelden te laten veranderen en dingen te laten voelen die zij nooit gevoeld hadden. Het is een heel aangrijpende tijd geweest.

En na de eerste 72 uren waren er een paar, die het minst duister waren van hen die gekomen waren, die echt al konden snappen wat wij wilden duidelijk maken en die meteen zijn doorgegaan naar een meer diepgaande opleiding.

Het lukt ons dus, maar na de daaropvolgende paar dagen van groepswerk zagen wij dat het voor sommigen nog steeds mogelijk was om ‘niet vooruit’ te gaan … om te observeren, maar niet echt te veranderen. En toen hebben wij de volgende techniek ontwikkelt die wij toepassen: de nultolerantie … privé-groepen – bijna als een cel die de Lichtwezens scheppen rondom een persoon – om elke duisternis uit te bannen en hen echt te bombarderen met Licht, om hen aan te moedigen om hetzelfde te doen: dat ze het Licht gaan opnemen, dat ze hun hart gaan openen en ook beginnen om hun geest te openen. Want ziet u: dat is het moeilijkste. Wanneer je een leven hebt geleefd waarin je bent gemarteld en gemanipuleerd en daarna groot gemaakt en zelfs aanbeden werd … dan schept dat een bepaalde manier van denken die heel star is en heel moeilijk te doorbreken.

Ik zal daarover niet teveel uitweiden omdat Kathryn daarover al een boek heeft geschreven. Het heet ‘Who Needs Light?’ en het bevat een volledig hoofdstuk dat u een beschrijving geeft van wat de duistere wezens voelen en denken, hoe hun houding is en wat hun ideeën zijn en hoe ze daarnaar handelen. Ik raad aan dat u het allemaal leest, dan zult u zien waar we mee te maken hebben.

Velen van u hebben hiermee te maken gehad: met mensen die geprogrammeerd waren en vastgeroest zaten in een duister systeem. Het is heel moeilijk om dat te doorbreken en dus wil ik dat u allemaal weet … het is niet zo, dat dit proces niet werkt, het is niet zo dat het niet heeft plaatsgevonden … en … als u niet meteen resultaten ziet … wel, dit is de reden: het is niet mogelijk voor iemand die leven na leven in het duister heeft geleefd om zomaar te veranderen. Ze moeten naar het Licht begeleid worden, ze moeten het getoond krijgen en zelfs dan, wanneer hun manier van denken niet veranderd is … dan kunnen ze het nog betitelen als ‘namaak, niet echt, iets waar ze niet op kunnen rekenen, een tijdelijk verschijnsel …’ ze zouden het op verschillende manieren bekijken – maar niet aanvaarden dat het hun manier van leven zou kunnen zijn of zelfs maar dat het ècht is. Dus moeten we hen er eerst van overtuigen dat het ècht is en dat ze ècht naar het Licht kunnen gaan en door God verwelkomd kunnen worden. Alleen al dat idee is voor hen ongelooflijk …

Nu dan, je vroeg over kinderen en over het contract …
Om te beginnen: ja, een kind kan een duistere cel hebben, wanneer ze ouder zijn dan ongeveer twee jaar. De ouders kunnen het kind helpen om de cel weg te halen. Ik zal u vertellen hoe u dat kunt doen.

U kijkt hen diep in de ogen. Kijk helemaal diep naar binnen, naar het centrum van hun brein. Wanneer u dat doet, zal het kind naar die plek in zijn brein gaan. Het zal daar plaatsnemen en u van daaruit aankijken.

Dan masseer je heel zachtjes de slapen en zijn voorhoofd en intussen beweegt u uw handen naar boven op zijn hoofd. Helemaal rondom zijn hoofd naar boven, net alsof u ze helpt een splinter weg te halen door hun kruin. Terwijl u dat doet kijkt u hen diep in de ogen, met al de liefde in uw hart voor dit lieve kleine wezentje dat uw kind is.

En terwijl u dat doet, zal de energie van de Liefde in uw blik uw kind helpen om de duistere cel gewoon naar buiten te duwen, door de bovenkant van zijn hoofd. Het is zelfs zo, dat het voor kinderen gemakkelijker is … omdat zij nog niet een heel leven hebben ontwikkeld rondom de uitstralingen van die cel. Zij … hun brein … heeft zich er nog niet naar gevormd, heeft zich er nog niet op aangepast. Er zijn in het brein nog geen sporen gelegd en dus is het veel gemakkelijker om een kind te helpen dit te doen, dan het voor de meeste volwassenen is.

En om helemaal zeker te zijn, kunt u dit vaker doen. Uw kind zal het geweldig vinden, omdat een kind gedijt bij het hebben van een ouder die hen diep in de ogen kijkt en terwijl u dit oefent met uw kind, merk dan op dat dit het ultieme ouderschap is. Dit is de manier waarop u uw kind Liefde toont … niet door hen iets te geven of door hen iets te vertellen, maar door hen diep in hun ogen te kijken, zodat ze het plezier zien dat u ervaart door rechtstreeks naar hen te kijken.

Er zullen heel veel gelukkige kinderen zijn, wanneer dit gedaan is. Ik ben dus heel blij dat deze vraag gesteld werd. Ik stel voor dat u dit vaker bij uw kinderen doet. U kunt hun schouders wrijven, maar elk kind houdt ervan om op zijn hoofdje gemasseerd te worden … dat voelt geweldig, niet? Achteraan, onderaan langs de hersenstam, over de nek, naar boven over de slapen, achter de oren … dat voelt geweldig! En vooral … wanneer je moeder of je vader je diep in de ogen kijken! Welk kind zou daar niet bij gedijen?

Laat mij nu antwoorden op uw vraag en u iets meer vertellen over de geschiedenis van deze duistere cel en waarom iedereen er één heeft. Ieder mens – mens, niet de dieren op de planeet – is gekomen om op Aarde te incarneren met deze cel, toegevoegd aan zijn wezen.

Laat me u nu een idee geven van waar dit begon. U bent zich ervan bewust – met name door deze recente uitdaging – dat planeet Aarde waarlijk het strijdperk is waar het gevecht tussen Licht en duister wordt uitgevochten. Wijzelf beschouwen het niet echt als een gevecht – de duisteren doen dat wel. Wij beschouwen het meer als ‘Licht brengen’ in een hele moeilijke situatie. Zolang u het op die manier kunt bekijken, zult u slagen. Wij kunnen immers niet ‘vechten’ tegen het duister, want het duister is niets … het duister is geen ‘ding’ … het is een illusie. En als je Licht brengt, verdwijnt het duister … het lost op.

Dus: wij kwamen hierheen … zoals ik gedaan heb toen ik incarneerde en zoals u gedaan heeft … wij kwamen hierheen met de overeenkomst dat wij dit zouden ervaren … en wij hebben een contract opgesteld … puur vanuit het weten en het vertrouwen dat het Licht ons Alles is … en vanuit onze toewijding aan Bron, onze Vader, hebben wij ermee ingestemd om hier te incarneren tussen de duisteren … en daarbij zouden wij een duistere cel meedragen, zodat wij iets zouden ervaren van wat de duisteren zelf ervaren. Daarmee zijn wij er eigenlijk mee akkoord gegaan om een zekere beperking te hebben en deze overeenkomst kreeg vorm tijdens heel veel Raadsvergaderingen tussen de leiders van de duistere rassen en onze Meesters. Ook velen van u waren daar. We hebben lang en hard gevochten in het gezelschap van de Hemelse Schare, over de gevolgen van deze uitdaging.

Maar ziet u, dit gaat niet alleen om planeet Aarde … er komt méér bij kijken.

U kent ons als de Meesters van planeet Aarde, maar dat is niet onze enige job. Wij zijn ook allemaal – diegenen die u bij naam kent, diegenen die u gevoeld heeft – wij zijn allemaal Wezens van dit Universum. Wij zijn geïncarneerd op vele plaatsen. Wij hebben gewerkt … met het duister … om het Licht te brengen op véél planeten, eonen lang.

Het is een lang proces geweest en één waarbij er altijd een beroep werd gedaan op Lichtwerkers om de duisteren te beteugelen en op hen te letten, zodat ze niet de macht konden grijpen.

En zo werd onze integriteit, onze toewijding en onze trouw, maar ook onze kracht uitgedaagd … om dieper te gaan, om verder te gaan, om hoger te gaan. Om te scheppen, om onze sterrenstelsels te scheppen, om planeten te bevolken, om nieuwe manieren van leven te vinden, nieuwe beschavingen … En al die tijd moesten wij de duisteren in bedwang houden.

Nu, zoals velen van u weten – kunnen de duisteren niet uitstijgen boven de hogere 4de dimensie en soms héél even in de 5de … maar nauwelijks. Ze hebben gevorderde technologieën, maar ze zijn op geen enkele manier van het Licht en dus hebben zij de hogere dimensies nooit ervaren – velen van u hebben dat wel. Zo beslissen ze af en toe wel eens om voor ons allemaal problemen te gaan veroorzaken en wanneer dat gebeurt moeten wij allemaal samenkomen. We moeten creatief en resoluut zijn in het vinden van fantasierijke en creatieve manieren om onszelf en onze dierbaren te beschermen, terwijl we het contract in stand houden – de Universele Wet – hetgeen de vrije wil is.

Ziet u: zij die besloten hebben om zich bij de duisteren te voegen, hebben een vrije wil. Zij kunnen komen of gaan vanuit de duistere … verbonden … de beloften van trouw die ze zijn aangegaan. Velen weten dat niet of hebben dat niet geweten, maar het is wel zo – en Bron zou nooit toestaan dat diegenen die van het Licht zijn, gewoon maar hun vijanden vernietigen … dat is niet mogelijk.

Maar zij die tot het duister behoren, begrijpen dit niet. Zij vinden ons ‘zwak’, omdat wij hen niet gewoon uitschakelen of opblazen … maar dat zouden wij nooit doen. Zij hebben een vrije wil, net als wij. En zoals u ziet komt de tijd dat een paar van hen misschien naar het Licht komen en met ons mee gaan doen – en dat is altijd waar wij op hopen: dat wij zullen winnen, dat het Licht zal winnen … omdat de mensen veranderen en met ons mee gaan doen. Zo wordt het Licht groter … zo beschermen wij de gebieden van onze Universa, welke wij hebben aangewezen als onze grondgebieden van Licht.

Maar zoals u nu weet heeft de planeet Aarde onder vuur gelegen … de duisteren hadden gehoopt dat ze … nadat ze geslaagd waren in hun opzet van de vernietiging van Atlantis … naar deze kwetsbare planeet konden komen en die gewoon konden overnemen. En dat is het moment waarop dit programma echt volledig van kracht werd.

Zoals toen Sanat Kumara zei: ‘ik zal naar Planeet Aarde gaan en daar het Licht houden. Ik zal daar blijven zolang het nodig is.’ En ik zei: ‘ik zal komen, ik zal op de Aarde wandelen en ik zal verantwoordelijk zijn voor wat er op planeet Aarde gebeurt. Ik zal mijn dierbare vrienden, mijn medewerkers helpen: zij die zullen opkomen voor de mensheid; zij die zullen incarneren tussen de mensen die worden onderworpen aan de duisternis – en wij zullen zoveel mogelijk mensen aanmoedigen om terug te keren naar het Licht.

Dit is het systeem geweest, zo hebben wij gewerkt – duizenden jaren lang. En zoals sommigen van u weten, zijn onze beminde Sanat Kumara en zijn Tweeling Vlam onlangs naar een nieuw Universum gegaan, om daar heel belangrijke functies te gaan bekleden. Ziet u: onze beminde Sanat – die hierheen kwam om te blijven ‘tot het einde’ – heeft nu besloten dat hij kan gaan en verder kan gaan naar de opwindende positie van Opperste Schepper. Ze worden allebei Opperste Scheppers van het nieuwe Universum. Dus onze eigen beminde Meesters hebben beiden de mogelijkheid om naar het nieuwe Universum te gaan, als zij dat willen.

Wij zullen allemaal prachtige kansen krijgen – maar éérst zullen we ons werk hier afmaken: ons werk hier, dat bestaat uit het brengen van het Licht en een nieuwe opbloei mogelijk te maken van de Gouden Tijd op planeet Aarde.

Nu dan, hiermee heeft u een beeld gekregen van de geschiedenis en van het belang hiervan. Weet u, zovele mensen zeggen: ‘ik voel mij maar een zandkorreltje in dit enorme Universum. Hoe kan ik nu belangrijk zijn?’ Wel, neem het beeld dat ik u net gegeven heb en vermenigvuldig dat met duizend. Ik kan u onmogelijk vertellen hoe belangrijk dit is … omdat dit … dit … u zou het drama kunnen noemen … dat zich hier afspeelt, zijn weerklank zal hebben doorheen het hele Multiversum. Onze overwinning hier zal een nieuwe maatstaf vormen … en dus zal planeet Aarde nooit meer worden lastiggevallen door de duisteren.

De energieën verhogen terwijl wij doorheen deze barrières breken van kolkende duistere energieën rondom planeet Aarde, die de vooruitgang naar Ascentie van zowel Moeder Terra als van de mensheid hebben afgeremd. Dat wordt nu verwijderd en ALLES is mogelijk. Terra zal haar trilling verhogen en haar Ascentie voltooien en ieder van u zal in staat zijn om met haar mee te gaan en wanneer u dat doet, zal er geen duisternis meer zijn op planeet Aarde, omdat – dimensionaal gezien – dat niet meer mogelijk zal zijn. De Cabal zal zich niet langer staande kunnen houden in het Licht van de nieuwe planeet Aarde.

Ik weet wel dat velen van u moe zijn. Velen van u raken zelfs ontmoedigd … het lijkt wel eeuwig te duren, maar u moet begrijpen wat een grote … enorm grote … onderneming dit is en hoe belangrijk het is voor Bron, voor de Hemelse Schare, voor het hele Multiversum … en dus moeten wij grondig te werk gaan en geduld hebben. We moeten ook resoluut zijn en wij vragen om uw hulp. Als u uw Liefde stuurt, als u ons uw aanhankelijkheid stuurt, uw positieve gevoelens, uw groeten … dan voelen wij dat. Dat verheft ons. Wij weten dat u dat bent. Wij weten dat u ons helpt – en dat waarderen wij.

Laat ons nu verder gaan met het verwijderen van de sleeper cel.

Wil ieder van u nu met mij meedoen? Zit rustig in uw stoel, maak het u gemakkelijk.
Als u in het noorden of het oosten woont, wikkel dan een warme deken om u heen en maak het u comfortabel in uw stoel. Laat ons dan beginnen.

Eerst moet u diep ademhalen. Ervaar uzelf helemaal … voel uw lichaam … voel uw adem … heel zachtjes … voel uzelf groter worden om héél veel zuurstof binnen te brengen en laat die door uw brein heen gaan. Ondertussen beweegt u uw brein naar de centrumpositie, naar de plek die Kathryn u geleerd heeft. Ik heb u geleerd om daarheen te gaan als u de Visual Centering doet, daar achteraan, vlak bij de pijnappelklier. Niet erin, maar er vlakbij.
Dat is de zetel van uw ziel. Het is de plaats in uw brein waar al uw intuïtie, reflexen en geheugen, uw rede, uw creativiteit … alles komt daar samen. Hier voelt u dat u het meest ‘u’ bent.

Breng nu die zuurstof naar die plek in uw brein, waar u zichzelf ervaart als ‘u’… de ziel die u bent … degene die dit leven overschouwt en alles volgt vanaf het begin. Adem nu naar die plek in je brein en schijn je licht in je brein. Voel elk deel van je brein … en diegene onder u die deze oefening al gedaan hebben … doe alstublieft toch weer met mij mee … u zult weer iets meer leren over uw brein, als u nog een keer meedoet.

Schijn het licht rond in uw brein – met name naar voren, naar het deel van uw brein dat ze de voorhoofdskwab noemen. Zie waar de lijn van uw derde oog zou lopen. Leg uw vinger op uw voorhoofd. Beweeg dan met uw vinger naar achter – vanaf uw voorhoofd naar het midden van uw brein, waar uw zielenzetel is. Langs die lijn bevindt zich de sleeper cel – of bevond die zich.

Gebruik nu uw verbinding van daar, achteraan in uw brein – uw verbinding met uw Hoger Zelf. Ga recht naar boven door de kruin van uw hoofd. Daar kunt u uw Hoger Zelf voelen en dat is verbonden met God en met Alles – met Alles Dat Is.

Laat uzelf de warmte en het Licht voelen die op u neerstralen. Naar beneden doorheen uw kanaal, doorheen al uw chakra’s en in Moeder Aarde. Veranker uzelf daar, in het hart van Terra.

Daar … voel de kracht van die energie die door u heen stroomt. U kunt die alle kanten opsturen … u kunt uw kruinchakra openen en het Licht door u heen laten stromen naar de Aarde – of u kunt het Licht opnemen in uw lichaam, vanuit de Aarde. Laat die energieën zich in u samenvoegen.

Nu dan, met uw Licht gaat u naar de plek in uw brein waar – als u hem nog niet heeft weggehaald – u een hoofdpijn zult voelen of een druk of een stekende pijn. Meestal in of dichtbij het centrum, meestal vlakbij de middenlijn waar de 2 helften van uw brein samenkomen. Het beïnvloedt de uitwisseling tussen uw linker- en uw rechter hersenhelft. Daarom zijn zovelen van u wat ze noemen ‘linkerbrein-mensen’ geworden. Zij die goed zijn in rekenen en analyse en gedetailleerd werk, maar die moeite hebben met emoties, met uzelf begrijpen en zo meer. Dit is een teken dat u de sleeper cel bij u droeg en dat u zich er omheen heeft ontwikkeld, op een manier waarop u toch uw leven kon leiden – maar met een beperking, omdat u niet de beschikking had over uw gehele brein dat synchroon samenwerkte.

Net zoals u in uw lichaam zou doen om een splinter weg te halen … laat de energie naar boven komen vanuit de Aarde, naar boven doorheen uw chakra’s, helemaal naar boven, nog verder door … duw het naar buiten. Duw het naar buiten door de bovenkant van uw hoofd en geef het aan uw Hoger Zelf.

Uw Hoger Zelf juicht u toe en is zo blij dat u dit werk doet. Geef het aan Hem, Hij zal het naar God nemen en het in de grote kom gooien waarin al de oude sleeper cellen, de duistere cellen worden verzameld. Ze zullen worden teruggebracht naar de oceaan van moleculen. En u, Geliefden, bent vrij!

Voeg hier nu meteen ook uw vastberaden intentie aan toe: ‘ik verwijder deze duistere cel vanuit mijn eigen brein en op dit moment verklaar ik dat het contract waar ik mee heb ingestemd voordat ik hierheen kwam, herroepen en verbroken wordt. Ik zal niet langer een duistere cel met mij meedragen. Ik zal niet langer beheerst worden door de gedachtevormen die geschapen werden door die duistere cel.’

Nu zal ik u vertellen dat de eerste gedachtevorm die uitstraalde van die cel – en daar hebben wij mee ingestemd voordat wij hierheen kwamen – het idee was dat u afgescheiden bent van God.

Nu waren het de duisteren die dat – heel slim – gebruikt hebben om een programmering aan te brengen, een propaganda die uiteindelijk evolueerde tot religies, politieke filosofieën, maatschappelijke bewegingen … allemaal hebben ze dat gebruikt om ideeën, gevoelens en gedachten te scheppen die zouden zorgen voor gevoelens van onrust, angst – met name angst om tekort te hebben, competitie met uzelf en tussen de mensen onderling, depressie, wanhoop … het gevoel dat u nooit in staat zult zijn om ‘genoeg’ te zijn: u zult nooit goed genoeg zijn, u zult nooit aanvaard worden, u bent altijd alleen … al die gevoelens werden uitgezonden vanuit de sleeper cel of ze werden u aangeleerd door de programmering, die opzettelijk ontworpen was door de duisteren om de hele mensheid te overheersen. Het was het plan van de Cabal dat al de mensen in slavernij zouden worden gebracht, dat ze allemaal aan het werk zouden worden gezet – zij die mochten overleven – in dienst van de duisteren. Dat was het meesterplan en zij gebruikten de gevoelens van afgescheiden zijn om in te spelen op ieder van ons. Om gevoelens te scheppen van waardeloos zijn … niet alleen het afgescheiden zijn van God, maar ook het ‘God niet waardig zijn’ … geen liefde waard zijn, geen geluk waard zijn.

Dat, Geliefden, moet u nu leren om volledig weg te halen uit uw denken. Nu u de sleeper cel heeft verwijderd, moet u ook uw eigen brein herprogrammeren. Om dat te doen, staat u het Licht toe om door u heen neer te stromen. Voel het als een golf van Gouden Honing die doorheen uw brein, uw lichaam, uw hart stroomt … en alle ruimten opvult … alle kleine hoekjes en gaatjes die zo pijnlijk waren, waar de duistere gedachten verbonden waren.

Wees u ervan bewust dat voor velen van u er diepe verbindingen waren tussen de duistere cel en andere gebieden in uw lichaam en uw hart. Bijvoorbeeld de hersenstam … er was een rechtstreekse verbinding vanuit uw sleeper cel naar uw vlucht-of-vechtreactie en daarom … als mensen iets ervoeren … wanneer er sterke emoties aan de oppervlakte kwamen … dan zou de eerste reactie zijn: ‘angst’.

Maar wanneer u denkt aan een menselijk leven of wanneer u denkt aan uw eigen zintuiglijke vermogens of de vermogens van uw hart … dan klopt het niet, wanneer iemand zegt ‘ik ben bang om mij te binden’. Dat klopt gewoon niet. Wij zijn sociaal, wij zijn ‘gezelschapsdieren’, zoals ze zeggen. U bent volledig in staat om lief te hebben met heel uw hart. Mensen staan bekend om hun trouw. Het is dus niet zo dat er iets mis is met uw menselijke vermogens … helemaal niet! Al die pijnlijke ideeën waren uitwassen van de duistere cel en de duistere programmering. Nu, die duistere programmering schiep gewoontes, patronen, gedachten, handelingen … die u uiteindelijk ging beschouwen als ‘normaal’ … Wat u zag was slechts een deel van het ‘mens zijn’. Niets daarvan … Geliefden, luister naar mij: onrust is géén normale staat voor een mens.

Kijk naar een blije baby. Zie hoe die kijkt naar een zonnestraal … met vreugde! Ze schoppen met hun beentjes, ze zwaaien hun armpjes … ze lachen, wanneer ze een dier zien. Zo zijn wij gemaakt! Zo was het bedoeld dat wij ons zouden voelen. Het is alleen de duistere programmering die ons bracht tot een gevoel alsof we ons voortsleepten, niet vooruit geraakten, vervuld waren van zorgen en ongerust … tot wanhopige mensen.

Kijk eens naar uw denken NU, Geliefden. Onderzoek elke gedachte, elke handeling, elk gebaar … zelfs iedere beweging van uw oogleden. Roei elke zweem van die duistere, negatieve manier van denken, bij de wortel uit. U heeft geen tekort. U leeft op een planeet van overvloed, in een Universum dat is opgebouwd uit Liefde. Er is geen tekort. Er is enkel de illusie dat u uw hele leven zult verlangen naar iets … dat is een illusie.

Elke mens op deze planeet heeft de mogelijkheid als zij hun hand uitsteken, als zij om zich heen kijken, als zij zich erop toeleggen om – zachtjes – op zoek te gaan naar dat sprankeltje Licht … dan kan iedereen vreugde vinden, diep in zijn hart. Zelfs iemand die in eenzame opsluiting zit … zelfs iemand die terminaal ziek is kan naar binnen gaan en naar zijn hart kijken en naar het centrum van zijn brein, waar u vreugde bent … en de omstandigheden van uw leven doen er dan niet toe, omdat er vreugde is. U hoeft die alleen maar in te ademen, u hoeft die alleen maar te grijpen!

Wij hier in de hogere dimensies, wij brengen vreugde tot uiting. Wij voelen zulk een grote Liefde voor u. Wij willen echt heel graag dat u dat voelt. Wij vieren nu feest omdat wij zien dat nu … eindelijk … de mensheid deze mantel van wanhoop en onrust zal afleggen – want het is niets anders dan een programma, en het is een programma dat is ontworpen vanuit duistere gedachtevormen.

Ga dus met uzelf de uitdaging aan, ga op zoek in uzelf naar dat programma en ga op zoek naar de specifieke gedachtevormen waaruit het bestaat. Wanneer u dat kunt doen, dan zult u ècht – met mij – naar het Licht lopen.

Ik stuur u al mijn diepste Liefde. De Hemelse Schare werkt zo hard – voor u – onze Geliefden. Wij wensen dat u in staat zult zijn om met ons mee te komen om deze prachtige, prachtige tijd te vieren, die in het teken staat van het openbloeien van onze geliefde planeet Aarde en de gehele mensheid.

Nu geef ik het woord aan mijn geliefde vrienden hier, die meer en hele belangrijke informatie hebben voor u. Mijn broeder Michael is hier – wel, u noemt hem Aartsengel Michael, nietwaar? Wij plagen hem soms – wij noemen hem soms zelfs ‘Mike’ (lacht voluit). Dus geef ik het woord aan Meg, Christine en Eleonora. Zij zullen de uitzending verder zetten.

Namaste, iedereen!

Meg: Namaste, Sananda! Die zag ik niet aankomen! En ik beslis nu officieel tot een verandering. Tot een overgaan van een aards drama naar een aardse romantische komedie. (Kathryn is het daar helemaal mee eens!)

Meg geeft het woord aan Christine, zij zal het volgende deel van de uitzending aankondigen.

Christine: Bedankt Meg, bedankt Sananda. Ja, we hebben nog één deel af te werken en we vinden het heel spannend. Ongeveer twee weken geleden was het voor mij tijd om een aandrang te volgen. Ik heb mijn spullen en mijn 2 katten in de wagen geladen en heb mijn zuster en vriendin Eleonora opgepikt in Georgia. Vervolgens zijn we naar Kathryn gereden en daar hebben we onze intrek genomen. Wat wij toen nog niet wisten was dat wij op die reis een speciale opdracht hadden, onder toezicht van AE Michael en de Hemelse Schare. Toen wij vertrokken kregen we te horen dat we in elke staat één van Michaels (AE Michaels) Zuilportaal van Vrede zouden openen.

Dat vonden we heel opwindend, ook al wisten we niet precies wat dat betekende (iedereen lacht). We zijn op weg gegaan en zijn gedurende de hele reis begeleid geworden. Elke stap werd ons op prachtige en heldere wijze getoond, terwijl we leerden om deze Portalen van Vrede te bouwen. Het ligt dus helemaal in de lijn van datgene, waarbij Sananda ons hiervoor begeleid heeft; het verwijderen van de sleeper cel uit het centrum van ons brein – en naar het centrum van ons hart te gaan.

Wij zullen heel kort iets vertellen over de reis en daarna komt Michael erbij om ons iets meer uit te leggen. Eleonora en ik zullen de opening uitvoeren van een Zuilportaal van Vrede, en ieder van u – waar u zich ook bevindt – kan met ons meedoen om het Zuilportaal van Vrede van AE Michael te openen, waar u ook bent. Het is heel spannend want het zal een netwerk gaan vormen en dat netwerk zal voor iets heel bijzonders dienen. Ik denk dat Michael ons daarover zal vertellen.

Eerst noem ik u de staten waar wij dit werk al gedaan hebben. We zijn begonnen met het werk van de Zuilportalen van Vrede – ze worden Portalen genoemd, want daarvoor zullen ze gebruikt gaan worden – het is een Zuil van Licht die nu gevestigd is in elke staat van Amerika, waar wij een dergelijke Zuil hebben opgebouwd.

Die staten zijn Nevada, Arizona, New Mexico, Texas, Oklahoma, Arkansas, Tenessee, Mississippi, Alabama, Georgia, South Carolina, North Carolina, Virginia, West Virginia, Maryland, Washington DC, Pennsylvania, New Jersey en New York. (op de achtergrond hoor je Kathryn ‘joehoe’ roepen! – V)

Wij zijn in elk van die staten gestopt en hebben de aanwijzingen gevolgd en daardoor is er nu een netwerk. Wanneer u nu met ons meedoet vanuit de plek waar u zich bevindt – of u nu de uitzending rechtstreeks volgt of later de opname beluistert – dat maakt helemaal niks uit … als u met ons meedoet aan de korte maar krachtige oproep om het Zuilportaal van Vrede te vormen, dan zult u in uw gebied een blijvende activering tot stand brengen in de naam van de Vrede.

We zullen dit overdragen aan AE Michael en we verwelkomen hem.

Ja, dit is AE Michael en ik kom tot u vanuit de Tempel van Licht. Ik breng met mij de groeten en de omarming van alle wezens die hier werken. Wij lachen hier nu volop, omdat we tegen elkaar zegden – door deze propvolle uitzending – dat jullie op dit ogenblik al even hard aan het werk zijn als wij.

Het verwijderen van uw sleeper cel, het ontsteken van mijn Zuilportaal van Vrede … dat vinden wij zo geweldig. Elke keer als wij samenwerken, zijn wij vervuld van vreugde en geluk.

Laat mij u iets meer vertellen over de Zuil van Licht die wij gaan ontsteken en activeren.
Op dit ogenblik zijn stand by en klaar om hieraan mee te doen en met ons te werken aan de activering: Aghartanen, onze geliefde Aarde, Ashtar en de Galactische Federatie van Licht, de Kristallen die over de hele Aarde verspreid zijn en met name ons geliefde Kristal Max. Hij staat het meest bekend en gebruikt – en wordt ook zo beschouwd – als een lieve vriend, die verblijft in Arkansas maar die uitstraalt in vele richtingen, vooral langs de route die Christine beschreven heeft en die als eindpunt New York heeft, waar zich de Tweeling Vlam van Max bevindt: de Kristallen Berg, Amelia.

Ook de verenigde Graal van Christuslicht en al de Grote Werkers staan klaar: de Aardehoeders, de Walvisachtigen, de Elementale Rijken … iedereen houdt zich klaar voor dit spannende moment. Ze zullen allemaal meedoen bij het activeren van elke Zuil van Licht die u vertegenwoordigt … die u vestigt vanuit uw hart. Als ze eenmaal geactiveerd zijn, zullen al deze Portalen een netwerk van Licht vormen, dat zal worden gebruikt voor vele prachtige doeleinden – maar vooral voor de massale landingen en het verheffen van de Aarde. De belangrijkste uitstraling vanuit deze Portalen van Licht – deze Zuilen die u zèlf zult gaan activeren – is: Vrede.

Christine heeft gevraagd om een speciaal voorrecht, waar ik graag mee instem. In elk portaal … toen zij haar eigen sleeper cel heeft verwijderd heeft zij opgemerkt hoe groot de vreugde was. Zij heeft inderdaad gemerkt hoe de inwerking van het signaal ‘ik ben afgescheiden, ik ben alleen’ in haar ophield en haar hart reikte uit. Zij wilde dat dat signaal … zij vroeg of dat signaal gedimd kon worden, of we het konden blokkeren en hoe we dat konden doen. Daarom vroeg ze of er een diamanten straling geplaatst kon worden – door mij – in elke Zuil en dat die diamanten straling het signaal zou uitsturen: ‘verwijder uw sleeper cel, verwijder uw duistere cel en uw duistere contract’, zodat er in plaats van alleen de voortdurend herhaalde trilling ‘u bent afgescheiden, u bent alleen’ ook een nieuwe frequentie zou bijkomen, die deze boodschap zou bevatten.

Ik vond dat heel slim van haar en ben er meteen mee akkoord gegaan. Dus: in elk van die Lichtzuilen die u gaat activeren tot een Portaal om te worden gebruikt voor Vrede op Aarde, zal ik een diamanten trilling plaatsen.

Wel, ik voel dat we klaar zijn om eraan te beginnen. Hou je klaar om – zoals Christine en Eleonora het zeggen: ‘het Licht te ontsteken’! Ik geef het woord terug aan hen, zodat zij u doorheen de activatie kunnen leiden. Want net als met de sleeper cel moet ook dit gedaan worden door u, onze geliefde en gekoesterde grondtroepen.

Wij krijgen veel gedaan vandaag, Lichtfamilie. Hoe dan ook, het is tijd en ik moet weer aan het werk. Natuurlijk zal ik bij u zijn tijdens deze Lichtactivering en iedereen is zo vol van spanning en staat klaar om ‘het Licht te ontsteken’.

Ik geef weer het woord aan Christine en Eleonora.

Ik geef u mijn Liefde, mijn hart en mijn toewijding. Ik ben uw AE Michael.

Christine: Dank u Michael, dit is Christine. Dank je. Wij vinden het ook heel spannend! We hebben gemerkt tijdens onze reis en het activeren van de 19 Zuilportalen … ‘Pillar Portal of Peace’, (zo worden deze Zuilportalen in het Engels genoemd. Dit is niet altijd eenvoudig om uit te spreken, zeker niet als het een paar keer achter elkaar in een tekst voorkomt. – V) Wij verdenken jou ervan, dat je deze naam extra hebt bedacht om ons te doen lachen, telkens als we hem uitspreken! Dat denk ik echt!

Terwijl we onderweg waren merkten we, dat er een momentum werd opgebouwd. Niet alleen hield elke nieuwe activatie verband met de vorige en maakte hij die nog helderder. We hebben ook gemerkt dat er een soort van keerpunt werd bereikt. Wat we vanavond dus gaan doen is dat Kathryn, Eleonora en ik de Verenigde Staten zullen activeren. We hebben genoeg staten bereikt om dat nu te kunnen doen.

Maar … en hier komt het spannende deel … in welk land of grondgebied of provincie of regio u zich ook bevindt … u gaat de naam van dat gebied opeisen en u zult zèlf de Lichtzuil ZIJN! U biedt uzelf aan als de geleider die het zal mogelijk maken dat deze Lichtzuil blijvend gevestigd zal zijn in uw regio. Dit is dus prachtig!

Wanneer wij u hier doorheen leiden, zult u zien dat het kanaal dat net werd vrijgemaakt door het werk met Sananda, precies datzelfde kanaal is dat wij gaan gebruiken om een activatie van het Portaal tot stand te brengen. Alles valt dus weer volmaakt op zijn plek!

We gaan de activatie beginnen en gaandeweg zullen we het uitleggen. Wanneer we dan komen bij de uiteindelijke activatie, zal Eleonora de zinnen voorzeggen die nodig zijn. Gezamenlijk herhalen wij die dan 4 keer. Elk van de zinnen wordt dus 4 keer na elkaar herhaald. U zult weten wanneer het klaar is, want de laatste zin is: ‘Ontsteek het Licht’! Ook die zin herhalen we gezamenlijk 4 keer en wij zullen allemaal overal het Licht ontsteken!

Adem diep in, ontspan u en hou u klaar, Lichtfamilie … om met ons mee te doen aan deze onvoorstelbare Lichtactivatie.

Zit rechtop in uw stoel. Adem diep in … Adem de Liefde die over ons uitstroomt. Dit is de Gouden Honing die Sananda beschreven heeft. Wanneer u uitademt, laat dan ALLES los. Laat uzelf gebaad worden in dit Licht. Richt dan uw aandacht op het stralend-zuivere centrum van uw brein. Zie het Licht dat daar straalt en volg dat Licht … naar beneden door de Zuil van Licht in u, naar het centrum van uw hart. Ieder van ons heeft een Zuil van Ascentie – ook al weten we dat niet bewust – we hebben die en hij is geactiveerd en gevuld met Licht. Wij staan toe om ondergedompeld te worden in dit Licht.

Terwijl deze Zuil van Licht – die door het centrum van ons brein en van ons hart gaat – breder en helderder wordt, merkt u op dat er vanuit het centrum van de Aarde, door onze geliefde Aarde heel bewust en Liefdevol een Zuil van Licht wordt gestuurd. Sta toe dat het Liefdevolle Licht en de energieën van de Aarde verbonden worden met uw Zuil.

Tegelijkertijd stuurt Bron vanuit het centrum van de Grote Centrale Zon ons de meest ongerepte, heldere, liefdevolle Zuil van Licht en op dit moment wordt al dit Licht één, en zijn wij de geleiders voor deze prachtige energieën.

Roep in uw hart uw Hoger Zelf en uw Tweeling Vlam op.

Nu zullen wij gezamenlijk iedereen oproepen die zich klaar houdt.

Wij zeggen ‘dank u’ en heten onze Aarde welkom. Wij zeggen dag en verwelkomen de Hoeders van de Aarde. Nederig en dankbaar verwelkomen wij de Agarthanen. Wij openen ons hart héél wijd voor de Galactische Federatie van Licht, voor de Galactische Wezens en de Wezens van 5D en hoger, die ons Hoogste Goed in hun intentie en hun Liefde voor ons bewaren. Wij verwelkomen Max en Amelia, die het Kristallen Rijk vertegenwoordigen en de Kristallen die ontwaken, stralender worden en in werking treden over onze gehele, prachtige Aarde. Wij verwelkomen de Engelen, de vele Rijken van de Aarde – gezien en ongezien, het Verenigde Netwerk van Christuslicht en zijn wonderbaarlijke Bewustzijn. Ook al de vele Netwerk-werkers die hun plaats hebben ingenomen en die nu klaar staan om ons te helpen het te Verlichten. De Poortwachters, de Walvisachtigen en onze geliefde en gekoesterde Bron. Iedereen is klaar en aanwezig en wij zijn klaar om te beginnen.

Wij openen en activeren het Zuilportaal van vrede in ons gebied: … (zeg nu luidop de naam van het gebied dat u activeert. Wij activeren de VS) en eis alstublieft het gebied op, dat u nu activeert.

Wij activeren elk van deze gebieden in de naam van Vrede, voor het Licht, voor Ascentie, in de naam van de Liefde, doorheen alle dimensies, alle tijden, alle tijdlijnen, alle ervaringen, incarnaties en levens – vanaf nu eisen wij deze gebieden op voor het Licht.

Nu zullen we beginnen met de mantra. Eleonora zal ons regel na regel daarin voorgaan. Gezamenlijk herhalen wij elke regel dan 4 keer, vanuit en met ons hele hart.
De slotregel is: ‘Ontsteek het Licht’!

Wij richten ons.
Wij richten ons. Wij richten ons. Wij richten ons. Wij richten ons.

Wij aarden.
Wij aarden. Wij aarden. Wij aarden. Wij aarden. Wij aarden.

Onze zuil.
Onze zuil. Onze zuil. Onze zuil. Onze zuil.

Wij stralen.
Wij stralen. Wij stralen. Wij stralen. Wij stralen.

Wij verbreden.
Wij verbreden. Wij verbreden. Wij verbreden. Wij verbreden.

Wij zijn Vrede.
Wij zijn Vrede. Wij zijn Vrede. Wij zijn Vrede. Wij zijn Vrede.

Wij ascenderen.
Wij ascenderen. Wij ascenderen. Wij ascenderen. Wij ascenderen.

Voor altijd.
Voor altijd. Voor altijd. Voor altijd. Voor altijd.

Ontsteek het Licht!
Ontsteek het Licht! Ontsteek het Licht! Ontsteek het Licht! Ontsteek het Licht!

(Iedereen juicht en de vreugde is voelbaar)

Christine: En nu vragen wij aan AE Michael om te komen en de diamanten straling van Liefde te plaatsen, die zal uitsturen: ‘laat de sleeper cel los. Verwijder de duistere cel en het duistere contract – en de duistere gedachtevormen. Wees vrij!’

Wij vragen aan u: plaats alstublieft dat diamanten Licht in elke zuil, zoals u beloofd heeft.

… Er is gejuich, er is opwinding … het Licht is verblindend … het is prachtig, het is prachtig! Ik kan gejuich horen en het komt van overal.
Dank u zo, zo zeer voor uw hart, voor uw werk, voor uw Licht.

Eleonora wil hier alleen nog aan toevoegen: ‘Zo Zij Het!’.

Christine: Dank u Eleonora! Zo Zij Het! Dank u.

Meg: Hallo Geliefden!

Kathryn: Hallo Meg, met Kathryn.

Meg: Ik voel de rillingen over en door mijn hele lichaam gaan! Dank u team in New York, dank u team dat nu naar deze uitzending luistert en dank u aan de geweldige mensen die deze uitzending zullen beluisteren en deze energie verder zullen uitdragen. Het was buitengewoon!

Kathryn: Ja, dat was het zeker! En wij hopen dat iedereen het met ons mee geroepen en gejubeld heeft … want dat is óók deel van de pret! (Iedereen lacht).

Er wordt nu tijd vrijgemaakt voor de mensen die gebeld hebben.

Opmerking van Veerle: Omdat de geluidskwaliteit niet altijd optimaal is, schrijf ik hier een weergave van enkele gesprekken. Het betreft dus niet altijd een transcriptie (waarbij letterlijk wordt overgenomen wat er verteld wordt).

Eerst komt Marlène aan de beurt. We kennen haar van haar eerdere samenwerking met Kathryn. Zij is helderziend en vertelt ons wat zij heeft waargenomen tijdens het plaatsen van het Zuilportaal.

Kathryn: Marlène woont in Canada en zij zegt dat Quebec gewoonweg stráált! Zij is een bijzonder hoogstaande Lichtwerker die al fantastisch werk heeft verricht en zij gaat ons vertellen wat ze gezien heeft.

Marlène: Als eerste wil ik zeggen dat het Licht van de Zuilen die wij geschapen hebben – en die bekrachtigd werden door onze Tweelingzielen – dat dat Licht de ziel heeft geraakt van de mensen die nog een grote hoeveelheid duisternis in zich hebben. Dus doordat het Licht hen aanraakt, zorgt dat voor een rimpeleffect naar diegenen die al boven zijn – om hen te helpen en te steunen.

Kathryn is blij verbaasd en zegt: ‘O? Wij wisten niet eens dat we ook daarvoor werkten!’

Marlène: Het is enorm, enorm. Met wat wij net gedaan hebben, helpen en steunen wij hen dus – de zielen die doorheen het proces gaan. Maar zij weten het niet …

Kathryn: … dat het Licht rechtstreeks naar hen gaat?

Marlène: Inderdaad, dat weten zij niet.

Kathryn: Dat is héél interessant! Schets ons eens een beeld, Marlène, daar ben jij zo goed in. Geef ons een beeld van wat jij ziet.

Marlène: Wat ik vooral zie is – als ik mij richt op de zielen – dan zie ik een bijeenkomen van zielen. Het Licht van onze Zuilen … deeltjes van het Licht van onze Zuilen … reflecteren rechtstreeks in de zielen van de mensheid en die deeltjes hebben een positieve invloed op de meer duistere zielen en als gevolg daarvan – vanwege die positieve invloed – helpt dit hen om opruiming te houden. We maken het proces voor hen – of zij zich nu wel of niet bewust zijn van dat proces – maar we helpen hen om zichzelf te reinigen en – juist vanwege die positieve invloed en omdat wij één zijn en onderling verbonden – helpen wij dus al die zielen die sinds vorige week zijn overgegaan. Zij zijn immers gebonden aan dat Lichtquotiënt, omdat ze eerst duister waren. Dus de duistere zielen hier worden geholpen door die deeltjes van Licht.

Kathryn: Zelfs op de zielen die zich niet wilden laten herstellen? Dit gaat een wonderbaarlijke uitwerking hebben! En de diamant die is geplaatst in elk Portaal zal hen ook helpen om de duistere cel te verwijderen, om hen daartoe aan te moedigen.

Marlène: Het vergemakkelijkt het proces voor hen en voor ieder van ons. Het zal ook helpen bij de opruimwerkzaamheden van de Galactische bemanningen en de teams van Binnenaarde. Het zal helpen om hun werk te vergemakkelijken en minder zwaar te maken.

Kathryn: (lachend) Als hulp voor de schoonmaakploegen die de klok rond aan de slag zijn met hun bezems!

De tweede oproep die ik plaats, komt van Peggy. Zij heeft een vriendin en de moeder van die vriendin is aan het einde van haar leven gekomen, maar zij lijdt hevige pijnen. Ze heeft meerdere herseninfarcten gehad, is niet meer helder en kan niet meer praten. Elke dag bidden ze met en voor haar, dat ze mag overgaan … dat de pijn zou ophouden. Peggy wil nu weten of het mogelijk dan wel toegestaan is, om bij die patiënt de sleeper cel te verwijderen. Zij stelt die vraag omdat de vrouw niet of onvoldoende ‘helder’ is om het zelf te doen.

Kathryn: Het zou een prachtig geschenk zijn, als je dit voor haar zou doen. Maar … jij kunt het niet voor een ander doen – ze moet het zelf doen. Ook al is ze niet meer ‘helder’… ze is wel nog in leven en dus kan de sleeper cel verwijderd worden. Bij dit proces draait het namelijk om het onderbewustzijn – en dat is volledig in werking, ook bij mensen met dementie, hersenbeschadiging of die bijvoorbeeld in coma zijn.

De werkwijze is als volgt: neem plaats aan het ziekbed – indien met meerdere personen (zoals in het geval van Peggy waar ook de dochter van de zieke vrouw kan meehelpen) aan beide kanten van het bed – en vertel de patiënt in eenvoudige bewoordingen over het bestaan en de herkomst van de cel. Vertel dan dat de tijd is gekomen om die te verwijderen en doorloop met hen heel rustig, stap voor stap, het proces. In hun onderbewustzijn weten zij heel goed wat er gaande is en wat er moet gebeuren en zij zullen de stappen één na één volgen, zodat ook zij bevrijd kunnen worden van de duistere cel, het duistere contract kunnen herroepen, de duistere gedachtevormen kunnen herprogrammeren en vervolgens in Vrijheid kunnen leven – of overgaan.

Volgende week zijn we er weer voor weer een opmerkelijke update en uitzending. Ik wil iedereen vragen om naar onze FB-pagina te gaan en te laten weten waar jouw portaal is. Als u geen FB heeft, kunt u ons ook mailen.

Op whoneedslight.org is onze website en daar vindt u het mailadres van Gabriella. Daar is ook meer informatie te vinden over de workshop en retreat die zal worden gehouden in maart.

Meg: Laat ons er ook voor zorgen dat we ons elke dag verbinden met ons Hoger Zelf, onze Tweeling Vlam en de Hemelse Schare om hen onze steun en onze Liefde te sturen en ons ook te verbinden met onze Zuilportalen van Vrede, zoals Christine, Michael en Sananda ons gevraagd hebben.

Ik wil ook de woorden herhalen die Sananda heeft gezegd: grondig, geduldig en doortastend. We kunnen elke dag heel grondig zijn, we kunnen geduld oefenen en gewoon meegaan op het tempo maar tegelijk ook doortastend zijn in onze toewijding, om ervoor te zorgen dat we ons werk afronden na het verwijderen van de duistere cel en dan ook nog onze Liefdevolle energie sturen. Ik heb nog nooit zoveel verzoeken om het toezenden van steun gehoord van de Hemelse Schare, laat ons daar dus gehoor aan geven en meedoen op de meest Liefdevolle manier.

Dank je wel voor deze geweldige uitzending, Kathryn, Christine, Eleonora en Gabriella.

Kathryn: Ja, dank je wel allemaal! Ik wil nog even Kathy danken. Zij heeft de chatroom verzorgd en heeft de mensen goede info en tips gegeven over hoe zij kunnen inbellen. Ze laat ons ook weten, dat zij zonet de Zuil heeft geplaatst in Atlanta (gejuich), dus daar bij Meg in Atlanta straalt het Licht!

Hier komt de muziek en dank je wel iedereen! Tot volgende woensdag!

Engelstalige audio-versie van dit bericht:
http://www.blogtalkradio.com/channelpanel/2015/02/19/part-3–dark-cell-removal-the-pillar-portal-of-peace-with-aa-michael

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen.

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BlogTalkRadio-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.