27 mei 2020

Lieve lezer,

Een paar dagen geleden kwam ik de Engelse vertaling tegen van een interessant bericht. Het zou afkomstig zijn van het Italiaanse Ministerie van Gezondheid maar dat kan ik niet bevestigen, aangezien ik geen Italiaans spreek of kan lezen.

Normaal gesproken plaats ik geen informatie die ik niet kan verifiëren, maar hiervoor wil ik een uitzondering maken. Sinds de eerste berichten naar buiten kwamen over de manier waarop C19 inwerkt op de mensen en de symptomen die ze ontwikkelen, heb ik er altijd aan getwijfeld of het wel een VIRUS was. Ik had steeds het idee/gevoel, dat er méér was dan alleen maar dat … Dit artikel, dat ik hieronder met u deel, lijkt tot dezelfde conclusie te leiden.

Daarom wil ik het toch aan u doorgeven. Zoals altijd vraag ik ook nu – zoals met alle informatie van gelijk welke bron, in gelijk welke taal of vorm – om écht bij uzelf AAN TE VOELEN, of het resoneert met datgene wat u in uw hart KENT ALS DE WAARHEID!

Ik wil ook nogmaals benadrukken dat ik géén medische of wetenschappelijke opleiding heb, en dat ik beslist niet bedoel dat dit DE (ENIGE) WAARHEID is … Ik wil het liever naar buiten brengen met de vraag … ‘WAT ALS?’. Wat als dit wáár is? Wat als méér mensen hier iets over zouden vernemen en er – op zijn minst – eens naar zouden kijken, wat opzoekwerk zouden doen of het in vraag zouden stellen?

Dat is wat ik van u vraag: ga op zoek en voel/ontdek voor uzelf wat uw hart u als Waarheid ingeeft … VOOR U! Altijd met als doel: het Hoogste Goed voor onze Planeet en de mensheid!

Liefs,
Veerle

Laatste internationaal nieuws:
* In Italië is eindelijk het medicijn gevonden tegen het coronavirus.

De Italiaanse artsen zijn ingegaan tegen de orders van de WHO, die zei dat er géén autopsie mocht worden verricht op corona-doden, en zij ontdekten dat het GEEN VIRUS is, maar een BACTERIE, welke de dood veroorzaakt. Het zorgt voor bloedproppen, waaraan de patiënt kan overlijden.

Italië verslaat het zogeheten Covid19, hetgeen niet méér is dan ‘verspreide intravasculaire bloedklontering’ (trombose).

De manier om die te bestrijden, of liever gezegd om het te genezen, is met ‘antibiotica, anti-ontstekingsmedicijnen en bloedverdunners’. ASPIRINE, hetgeen erop wijst dat de behandeling van deze ziekte helemaal fout was.

Dit sensationele nieuws werd aan de wereld bekendgemaakt door Italiaanse artsen, die autopsie hebben verricht op de lichamen van mensen die overleden zijn door Covid19.

‘En er is nog iets’. aldus de Italiaanse pathologen. ‘De beademingsapparatuur en de IC zijn nooit nodig geweest’.

Daarom is er in Italië een begin gemaakt met een ander behandelplan.

Deze aanpak om de wereldwijde pandemie te voorkomen en op te lossen, was altijd al bekend bij de WHO, maar OMWILLE VAN ZAKELIJKE BELANGEN hebben zij dat niet bekend gemaakt aan China (en de wereld – V).

Bron: Ministerie van Volkgezondheid in Italië

DEEL DIT, ZODAT DE HELE WERELD WEET DAT WIJ ZIJN BEDROGEN EN DAT ONZE OUDEREN ZIJN VERMOORD!!! @italiarevelacuradelcovid19

Deel dit bericht zoveel mogelijk met familie, vrienden, collega’s, bekenden en hun omgeving … Als ze besmet raken met Covid19 … hetgeen niet – zoals ze ons deden geloven – een virus is maar een bacterie … versterkt door 5G elektromagnetische straling, welke ook zorgt voor ontstekingen en zuurstoftekort …

Dan kunnen ze het volgende doen:
Neem 100 mg aspirine of paracetamol en Apronax …

Waarom? Omdat Covid19 ervoor zorgt dat het bloed gaat klonteren, hetgeen leidt tot trombose. Daardoor kan het bloed niet stromen en krijgen hart en longen te weinig/geen zuurstof. De patiënt kan dan vrij snel overlijden.

In Italië hebben ze het WHO-protocol aan de kant geschoven en toch autopsie gedaan op een Covid19 overledene. Ze hebben het hele lichaam onderzocht en daaruit bleek dat de aderen vernauwd waren en er overal bloedproppen zaten: in alle aderen en slagaders, waardoor de bloedsomloop verstoord was en de organen (hart, longen, hersenen) geen zuurstof meer kregen. Dit was de doodsoorzaak.

Zodra deze diagnose bekend raakte, heeft het Italiaanse ministerie van Volksgezondheid meteen de behandelprotocollen aangepast. Ze zijn aspirine/paracetamol 100 mg en Apronax gaan geven aan patiënten met een bevestigde besmetting. Het resultaat: de patiënten werden beter en herstelden, en het ministerie van Volksgezondheid heeft korte tijd later 14 000 patiënten kunnen ontslaan uit het ziekenhuis.

DRINGEND: verspreid deze informatie zoveel en zo ver als mogelijk in alle landen. Ze hebben ons voorgelogen met deze pandemie! Het enige wat onze president elke dag kon doen was het geven van data en statistieken, maar hij gaf geen informatie die de burgers had kunnen redden … wordt hij ook bedreigd door de elite (Cabal – V)?

Wij kunnen niet spreken voor regeringen in de rest van de wereld, maar Italië heeft de lijn doorbroken … omdat wij al overweldigd waren door de chaos van dagelijks zoveel doden …

Maar de WHO zou wereldwijd vervolgd moeten worden voor het achterhouden van deze informatie, het overlijden van ontelbare mensen en het ineenstorten van de economieën in zoveel landen in de wereld … Wij begrijpen nu waarom ze ons de opdracht gaven om de lichamen onmiddellijk te cremeren of te begraven, ZONDER AUTOPSIE … en waarom ze daarvoor als reden gaven dat die lichamen ‘uiterst besmettelijk/giftig’ waren.

Het is nu aan ons, om de waarheid uit te dragen, en hopelijk vele levens te redden …
VERSPREID DIT ZOVEEL MOGELIJK VIA ALLE NETWERKEN!!!
Dit is de reden waarom de antibacteriële gel en de chlorinedioxide wél werken …
Deze hele PANDEMIE is er, omdat ze ons willen vaccineren en een chip geven, zodat ze het grootste deel van de wereldbevolking kunnen uitmoorden en de resterende bevolking kunnen overheersen.

GOD REDT ONS!

*****

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.
OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link kopiëren en op uw website of social media plaatsen. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Instagram: spiritueellezen
Facebook: Spiritueel Lezen