29 juli 2018

Lieve mensen,

wij hebben een voorstel, wat voor onze lezers wellicht een oplossing kan bieden voor het probleem dat is ontstaan nu we geen Lezersbrieven meer mogen sturen. Hierdoor zien sommige lezers pas veel later, dat er nieuwe berichten zijn geplaatst.

Ingevolge de nieuwe Europese regelgeving hebben wij alle mailadressen verwijderd, welke wij hadden verkregen door uw inschrijving. Wij hebben nu geen enkele mogelijkheid meer om u nog persoonlijk te laten weten wat er nieuw is op de website.

Wij denken dat sommige lezers toch graag nog op de hoogte worden gehouden – en daarom hebben wij een manier bedacht waarop dat wel mogelijk is.

Dit hebben wij bedacht … de mensen die toch een berichtje willen krijgen als er nieuwe teksten zijn geplaatst, kunnen we een mailtje sturen.
Niet in de vorm van een mailing, maar via een ‘Vriendenlijst’.

De mailadressen moeten wij dan zelf in een groepslijst zetten.
Dit kan echter alléén als wij opnieuw uw mailadres krijgen.

Vandaar dit verzoek … als u van ons een mailtje wilt ontvangen (uitsluitend betreffende nieuwe teksten of info op de website), wilt u ons dan aub uw mailadres geven?

Dat doet u als volgt:
u stuurt een mail naar info@spiritueellezen.org en als titel (of in de mail zelf) schrijft u ‘vriendenlijst toevoegen’. Dan brengen wij het in orde voor u.
Let erop, dat wij het mailadres zullen gebruiken waarmee u ons mailt. Als u een ander adres wilt laten toevoegen, zet u dat dan aub duidelijk in uw mail.

Uiteraard is uw privacy gewaarborgd, geven/verkopen wij uw mailadres aan niemand, vallen wij u niet nodeloos lastig EN … kunt u altijd uw gegevens bij ons opvragen of uw mailadres laten wijzigen en kunt u zich te allen tijde heel eenvoudig aan- of afmelden.

Dat afmelden gaat zo: u stuurt een mail naar info@spiritueellezen.org en in de titel (of in de mail zelf) schrijft u ‘vriendenlijst afmelden’. Dan halen wij uw naam van de lijst.
U hoeft geen reden op te geven en u kunt zich altijd weer opnieuw aanmelden.

Belangrijk: u krijgt géén bevestiging van inschrijving of iets dergelijks. Daarmee zouden we weer onder de Europese regelgeving vallen … Mocht u merken dat er wel nieuwe teksten zijn, maar dat u – na aanmelding – geen mailtje kreeg, wilt u ons dat dan even melden op info@spiritueellezen.org ?

Ook al is het nu de vakantieperiode, wij zullen er alles aan doen om uw verzoek zo snel mogelijk te verwerken! En natuurlijk doen we ons best om ook de vertalingen up to date te houden 😉

Liefs,
Veerle