BLOG: RV en GCR

11 mei 2016
Lieve lezers,

het antwoord op een lezersvraag wou ik in een blog verwerken. Het duurde enige tijd eer ik daarvoor de tijd/mogelijkheid vond … nu is het zover!
Liefs,
Veerle

RV en GCR en wat die begrippen nu betekenen

 

BLOG: 2016 05 11: RV en GCRRV staat voor Re-Valuation. Dat is Engels voor Her-Waardering, maar voor de duidelijkheid (en omdat het gemakkelijker uit te spreken is dan ‘HW’) houden wij in al onze teksten RV aan.

Die herwaardering betreft alle valuta en waardepapieren over de hele wereld. We weten allemaal dat ons geld eigenlijk geen waarde meer heeft, omdat alle (centrale) banken naar believen geld bijdrukken, zonder dat dit geld een tegenwaarde heeft in edelmetalen (zoals goud, zilver of platinum) of edelstenen (bijvoorbeeld diamanten).

De waarde van alle valuta moet daarom worden teruggebracht tot reële proporties. Dat is de eerste stap naar het bevrijden van de mensheid uit de schuldenslavernij.

GCR staat voor Global Currency Reset, vrij vertaald is dat Wereldwijde Valuta Herstart. Na de herwaardering (RV) moet al de rijkdom (valuta en waardepapieren) opnieuw verdeeld worden onder de mensen. Het kan niet langer zo zijn dat een handjevol mensen niet weten hoe rijk ze zijn en dat de rest van de wereld hard moet werken voor (te) weinig geld of zelfs helemaal in grote armoede moet leven.

Om dat te bereiken moeten alle (onrechtmatige) schulden worden kwijtgescholden.
Waarom zeg ik ‘onrechtmatige’? Omdat bijvoorbeeld een lening of een hypotheek die is afgesloten om een huis mee te kopen, niet zomaar in alle gevallen kan worden kwijtgescholden. Maar: alle belastingen en (veel te) hoge rentes die gerekend worden, die hoeven na RV en met de GCR niet meer te worden betaald. Dus de lasten worden veel minder omdat alleen het nominale bedrag overblijft.

Ook de torenhoge rentes en boetes die regeringen van landen moeten betalen aan privébanken zoals de Wereldbank en de Federal Reserve zullen komen te vervallen.
Hierdoor kan de belastingdruk en de noodzaak van bezuinigen wegvallen, en het nieuwe bestuur van de landen zal de rijkdommen kunnen gebruiken voor de eigen bevolking. Dit is de tweede stap in de bevrijding van de mensheid uit de greep van de Cabal en wéér een opstap naar Ascentie.

Zodra de mensen bevrijd zijn uit de wurggreep van de financiële verplichtingen en niet langer leven onder de dreiging van armoede of tekorten, zullen ze zich kunnen gaan richten op hun Ontwaken en hun Spirituele groei … en dat opent de deur naar Disclosure: de aankondigingen die onze regeringen gaan doen ivm het jarenlange contact/samenwerking met Buitenaardsen, de aanwezigheid rond de Aarde van Ruimteschepen, de hulp die wij ontvangen van de bemanningen van die Schepen en zo meer. De volgende stap is dan de ontmoeting met de verschillende bewoners van zowel de Binnen-Aarde als van de Schepen. Daarna kunnen onze Mentoren beginnen aan hun taak: ons voorbereiden op de laatste stappen van onze Ascentie, waaronder de Lichtkamers.

Dit is in het kort het stappenplan waar we nu mee bezig zijn of waar we heel binnenkort aan gaan beginnen (afhankelijk van de mate waarin ieder van ons al ontwaakt is).

Liefs,
Veerle

 

Share

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.