30 mei 2020

Lieve lezer,

onderstaande tekst werd uitgebracht in maart 2020. Het is een inzicht/overzicht van een journalist/schrijver, die zijn eerlijke kijk geeft op de informatie die hij heeft verzameld. Met alles wat er nu gaande is in de wereld om ons heen, vond ik dit verfrissend om te lezen.
Ook hierbij wil ik u eraan herinneren, dat alléén de Waarheid in uw Hart u kan vertellen of deze info ook voor u interessant is!

Liefs,
Veerle

Putin & Trump Versus De Nieuwe Wereld Orde:
De Eindstrijd

door Sylvain Laforest via OrientalReview.org

31 maart 2020

NB: Helaas konden de bijbehorende foto’s niet worden overgenomen.
U kunt ze vinden in het oorspronkelijke bericht, op https://orientalreview.org/2020/03/31/putin-and-trump-vs-the-new-world-order-the-final-battle/

We leven in spannende tijden.

Het onbekende dat ieder van ons wacht, is zowel opwindend als beangstigend. Opwindend op lange termijn, redelijk beangstigend op korte termijn. Alle Rijken komen uiteindelijk ten val, en wij bevinden ons in de terminale fase van de Nieuwe Wereld Orde, die zich niet zal herstellen van de Russische roulette die het nu speelt, omdat Vladimir hen een geladen revolver heeft gegeven – en ze hebben de trekker overgehaald.

De voorbije weken hebben alles samengebracht voor de laatste strijd. Er zijn zoveel verschillende feiten en gebeurtenissen aan alle kanten, maar ik zal mijn best doen om zo methodisch mogelijk te werk te gaan in deze ingewikkelde materie. Probeer me te volgen, ik heb de voorbije drie weken met dit artikel lopen worstelen, vanwege de waanzinnige hoeveelheid details die er iedere dag nog bij komen. Misschien was dit niet de beste tijd om te stoppen met roken, maar ik hou wel van een uitdaging.

De dollar doen dalen

Hier is enige toelichting op zijn plaats. De Nieuwe Wereld Orde is eigenlijk gewoon de wens van een handjevol internationale bankiers, die in economisch en politiek opzicht graag wilden heersen over de hele planeet, als één gelukkige familie. Het begon in 1773 en door de jaren heen waren er belangrijke veranderingen, maar het concept en het doel zijn nog geen jota veranderd. Helaas voor hen, dreigt er nu hyperinflatie voor de internationale banken die via de US dollar de planeet hebben geplunderd sinds 1944, om hun absurde uitgaven te dekken voor ondersteuning van de oliebedrijven en voor de oorlogen over grondstoffen, die zij uiteindelijk verloren hebben. Om deze toenemende hyperinflatie te voorkomen, hebben zij een virusaanval opgezet op vier landen (China, Iran, Italië en nu ook de VS), om paniek te verspreiden onder de bevolking – daarbij geholpen door hun verachtelijke media.

Hoewel dit corona-virus niet zoveel verschilt met gelijk welke nieuwe virussen die de mensen ieder jaar belagen, heeft de angstcampagne van de media de mensen gedreven tot vrijwillige zelfisolatie, vanwege bangmakerij en angst. Sommigen zijn hun baan kwijt, bedrijven gaan failliet, door de paniek zijn de beurzen ineengestort waardoor portefeuilles verloren gingen en tegoeden opdroogden – hetgeen ertoe leidde dat er een paar miljard aan virtuele dollars van de markt moesten worden gehaald om de druk op de valuta te verlagen.

Tot zover ging het nog, maar al het andere ging verkeerd in dit wanhopige en ultieme gevecht. De top viroloog van deze planeet heeft bevestigd dat chloroquine door de Chinezen werd gebruikt met opzienbarende resultaten in de genezing van patiënten, en vervolgens verbeterde hij zijn magische drankje nog eens door het toevoegen van een antibioticum voor de longen, genaamd azythromycine. Hiermee genas hij – op één persoon na –  al zijn eerste 1000 patiënten.

Donald Trump heeft onmiddellijk eenzelfde behandeling opgelegd, door de strijd aan te gaan met zijn eigen Federale Administratie voor Geneesmiddelen (de FDA), die gekocht is door en in bezit is van de Deep State (cabal). Hierdoor MOESTEN alle media wel verslag gaan doen over het Wonderdrankje van Dr Didier Raoult, hetgeen de doodsteek betekende voor ons vertrouwen in de westerse regeringen, hun ministeries van Gezondheid, de Wereld Gezondheid Organisatie en de media, die probeerden om de smetteloze reputatie van deze arts te vernietigen, terwijl ze plotseling ‘gevaarlijke bijwerkingen’ ontdekten van een nagenoeg onschadelijk medicijn, dat al meer dan 60 jaren wordt gebruikt om malaria te behandelen.

Niet zo ver weg, in Duitsland, merkte de internationaal erkende Dr Wolfgang Wodarg op, dat de zorgvuldig uitgedachte paniek volledig overbodig was, aangezien het virus niet anders is dan alle anderen die ons ieder jaar weer bereiken. Dit is een onvoorstelbare zege geweest voor Trump en voor de gewone mensen op sociale media. Zij brachten de pathologische leugens aan het licht van al de officiële kanalen voor berichtgeving, in elk land van de Nieuwe Wereld Orde. Daarmee verdween volledig de geloofwaardigheid van de marionettenregeringen, en vanuit het oog van de storm zal Italië na deze crisis beslist uit de EU stappen – hetgeen een domino-effect zal hebben op alle andere EU landen en de leden van de NAVO.
Mijn vrienden, het globalisme is dood en klaar om gecremeerd te worden.

De afgrond graven

De internationale bankiers konden het in 1991 niet zien aankomen, toen ze nog 95% van de planeet in handen hadden, na de val van de Sovjet-Unie.
Het leek alsof niets hun uiteindelijke opdracht nog kon stoppen, om hun Orwelliaanse droom te voltooien: het vernietigen van een paar landen in het Midden-Oosten, Israël uitbreiden, en de totale controle verwerven over de wereldwijde oliemarkten – het laatste stukje van hun Xanadu-puzzel waarin ze een hele eeuw hadden gewerkt, sinds de Balfour-verklaring in 1917.

Toen Vladimir Putin de baas werd in Rusland, waren er geen tekenen dat hij het beter zou doen dan de dronkaard die hij opvolgde. (Boris Jeltzin – V)
Een voormalig officier van de KGB, dat leek een keuze die meer was ingegeven door nostalgie dan ideologie …
Maar Putin had méér in zijn mars dan aanvankelijk werd gedacht: vaderlandsliefde, humanisme, een gevoel voor rechtvaardigheid, geraffineerd en sluw, een briljante vriend-econoom met de naam Sergey Glazyev, die openlijk minachting toonde voor de Nieuwe Wereld Orde … maar bovenal, belichaamde hij de reïncarnatie van de lang verloren gegane Russische ideologie van volledige politieke en economische onafhankelijkheid.
Nadat hij een paar jaar lang het Russische moeras had drooggelegd en de oligarchen en maffiosi had verdreven, welke zijn struikelende voorganger had nagelaten in zijn spoor van lege flessen, rolde Vlad zijn mouwen op en ging aan het werk.

Omdat zijn tegenstanders de planeet gedurende 250 jaren hadden geplunderd, door kolonisatie die werd veilig gesteld door een militaire overmacht, wist Vlad dat hij moest beginnen met het vormen van een onoverwinnelijke, militaire machine. En dat deed hij. Hij bedacht verschillende typen van hypersonische (geluids) raketten die niet te stoppen zijn, en met de beste vliegtuigen. Om vervolgens ervoor te zorgen dat een atoomoorlog geen optie meer was, bedacht hij dingen die alleen in nachtmerries voorkomen, zoals de Sarmat, de Posseidon en de Avangard die allemaal niet te stoppen zijn, en die in een paar uur tijd gelijk welk land kunnen vernietigen.

Met een nieuw en ongekend arsenaal kon hij gelijk welke aanval afslaan van de NAVO of haar bondgenoten – zoals hij deed in Syrië, begin september 2015.
Hij bewees aan ieder land, dat onafhankelijkheid van het banksysteem van de NWO nu een kwestie van keuze was.
Putin won niet enkel de oorlog in Syrië, maar hij kreeg ook de steun van veel NWO landen, die plotseling overliepen naar de andere kant, toen ze inzagen hoe onoverwinnelijk Rusland was geworden. Op diplomatiek niveau kreeg hij ook China aan zijn kant, en hij slaagde er vervolgens in om de onafhankelijke olieproducenten zoals Venezuela en Iran te beschermen, terwijl leiders zoals Erdogan van Turkije en Muhammad Ben Salman van Saudi-Arabië besloten om zich bij Rusland te scharen – het land dat nu niet een paar troefkaarten maar alle kaarten in handen heeft.

Aan de hand hiervan kan worden vastgesteld dat Putin nu de almachtige oliemarkt in handen heeft, de broodnodige energiebron die economieën en legers smeert, terwijl de NAVO van de criminele bankiers alleen kan toekijken, zonder mogelijkheid om terug te slaan. Met de ongelooflijke resultaten die Putin de voorbije vijf jaren heeft behaald, lijkt de Nieuwe Wereld Orde nu ineens méér op een kaartenhuis dat op instorten staat. Het Rijk der Banken is de voorbije vijf jaren terminaal ziek geweest maar nu ligt het aan de morfine, en weet het nauwelijks nog wat er gaande is.

Tragedie en hoop

Aangezien ze er niet meer op kunnen hopen om een Wereldoorlog 3 te beginnen kwam de laatste aanval vanuit het niets, in de vorm van een virus en de daaropvolgende door de media veroorzaakte valse pandemie.
Het belangrijkste doel was het vermijden van een rampzalige hyperinflatie van de onmetelijke massa aan US dollars die niemand meer wil, en tijd te winnen voor het doorvoeren van hun virtuele wereldwijde crypto-munt, alsof de keer-op-keer falende bankiers nog enig recht zouden hebben op het aansturen van onze geldvoorziening. Het leek er even op dat het plan zou werken. Maar toen trok Vlad zijn revolver om de Russische roulette te beginnen, en de bankiers schoten hun kop eraf, door de druk op de trekker.

Hij belegde een bijeenkomst met de OPEP (OPEC??) en vernietigde de prijs van de olie door zijn weigering om de Russische productie te verlagen, waardoor een vat olie op minder dan 30 dollar kwam. Zonder enige bedenking en zeer beslist zonder enige spijt, maakte Vlad de dure Westers olie-productie dood.
Alle dollars die aan de markt waren onttrokken moesten opnieuw worden ingebracht door de Federal Reserve en andere centrale banken, om het afglijden en de uiteindelijke ramp af te wenden. Inmiddels hebben onze lieve bankiers geen oplossingen meer.

Intussen werden de witte boorden criminelen ook door Trump belaagd.
Terwijl de media het onderwerp van het corona-dodende chloroquine – een oud medicijn om malaria te behandelen – bleven vermijden, verplichtte Trump de FDA om dit levensreddende medicijn in te zetten bij besmette patiënten in de VS. De media had geen andere keuze dan hierover te berichten, hetgeen tot een kettingreactie leidde: de grote bazen van de farmaceutische bedrijven werden ontslagen omdat zij hierdoor het contract voor vaccins kwijtraakten, landen zoals Canada werden te kijk gezet als idioten die hun bevolking wilden ombrengen, omdat ze deze goedkope en veilige medicijnen niet wilden gebruiken. Er kwam ook nog een onvoorstelbaar criminele wet aan het licht: in Frankrijk had de regering Macron in januari 2020 bij wet bepaald dat chloroquine schadelijk was en dat het gebruik ervan aan banden werd gelegd – slechts enkele weken voor de uitbraak van deze valse pandemie! Dezer dagen is Russische roulette een veel gespeeld spel bij de westerse regeringen.

Op zaterdag 28 maart kondigde Rusland dan zijn eigen corona-dodend medicijn aan, op basis van het wondermiddel van Dr. Raoult. Alwéér een nekslag, dit keer voor de farmaceutische bedrijven, omdat de meeste westerse landen nu de behandeling van deze brave dokter moeten gaan uitvoeren als ze geen klappen willen krijgen, omdat er een Russische pil in de maak is die hun inwoners zal redden.
Putin is momenteel erg betrokken bij het redden van levens: in de laatste week van maart stuurde hij 15 militaire vliegtuigen met artsen en benodigdheden rechtstreeks naar Noord-Italië, nadat een vliegtuig met hulpgoederen vanuit China werd tegengehouden door de Tsjechische Republiek. Het wordt steeds duidelijker dat de Europese landen bang zijn dat China of Rusland de waarheid ontdekken in de regio van Lombardije, waar de mensen niet sterven aan het corona-virus, maar waarschijnlijk aan een dodelijke cocktail, dat bestaat uit een mengsel van twee eerdere vaccins voor hersenvliesontsteking en griep, dat ze in aparte vaccinatiecampagnes kregen ingespoten.

De clou van dit alles

Ik heb al eerder gezegd dat elke dag weer verbazingwekkend nieuws brengt. Wel, op zondag 29 maart kwam het meest adembenemende nieuws als een donderslag binnen op sociale media: mensen die thuis zaten en toekeken, ontdekten dat Trump de Federal Reserve had overgenomen, en dat die nu wordt geleid door twee vertegenwoordigers van de nationale Munt. Van al het rare nieuws in de voorbije maand, was dit veruit het beste en het meest schokkende. Na drie jaar presidentschap is Trump eindelijk zijn verkiezingsbelofte nagekomen, namelijk om een einde te maken van de invloed en betrokkenheid van privé-banken bij de werking van de VS, waarmee een einde komt aan een eeuw van uitbuiting van het Amerikaanse volk. Hij heeft de alom bekende Blackrock investeringsgroep aan het werk gezet, om bedrijven op te kopen die belangrijk zijn voor de Fed, hetgeen betekent dat hij grote delen van de economie nationaliseert en tegelijkertijd het ineenstorten van de beurs voorkomt, door belangrijke privé-investeerders bij deze deal te betrekken.

Deze buitengewone moedige daad komt net op een belangrijk tijdstip en doet ons beseffen dat Vladimir Putin en Donald Trump zich verenigd hebben, en de mensheid hebben gebracht tot het kruispunt van enerzijds de Nieuwe Wereld Orde en anderzijds de Vrijheid.

Zoals ik eerder al vaker heb gezegd, dacht ik dat de wereld ingrijpend zou veranderen tussen 2020 en 2024, omdat dit de laatste vier jaren zouden zijn waarin deze twee helden de politieke macht hadden in hun land.

De Nieuwe Wereld Orde staat nu tegenover de twee meest machtige landen op de planeet, en deze valse pandemie heeft alles veranderd. Het toonde aan hoe wanhopig de bankcriminelen zijn, en als wij niet willen eindigen met het scenario waarin atoomraketten beide kanten opvliegen, moeten Putin en Trump hen nu stoppen.

Maak een einde aan de BIS (Bank for International Settlements), de Wereldbank, het IMF, de Europese Centrale Bank, de EU, de NAVO … NU. Onze wereld zal niet perfect zijn, maar hij kan wel héél snel véél beter worden.

De Wederopstanding van Pasen komt eraan. Dit kon wel eens Bijbels worden.

Sylvain DeLaforest, 31 maart 2020

*****

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.
OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link kopiëren en op uw website of social media plaatsen. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Instagram: spiritueellezen
Facebook: Spiritueel Lezen