Lieve mensen,

naar aanleiding van de Telegrammetjes kreeg ik een mail met daarin een link naar een krantenbericht – met dank aan H.D. voor het toesturen!

Het artikel is in het Nederlands geschreven, daarom zal ik onderaan dit blog de link plaatsen voor wie graag zelf alle details ervan wil bekijken. Ik zal in dit derde blog alleen de hoofdpunten uit die tekst en de berichten op internet bespreken.

We horen weer dagelijks in de nieuwsberichten, dat de C cijfers opnieuw stijgen. Let wel: de CIJFERS gaan omhoog! De ziekenhuisopnamen stijgen niet in dezelfde mate.

Voor ieder logisch denkend mens geeft dat aan, dat de mensen er dus niet/minder/minder ernstig ziek van worden. En dat is een logisch gevolg van het feit, dat heel veel mensen zonder het te weten of te merken al met C in aanraking zijn geweest, en nu dus immuun zijn. Maar dat is logisch denken, en daar doen onze beleidsmakers niet aan. Die willen paniek en angst, want dan kunnen ze hun macht behouden.

Dat gezegd zijnde … terug naar de berichtgeving aangaande een nieuw schandaal, dat nog maar weinig bekendheid heeft.

Ik heb gehoord over meerdere onderzoeken hiernaar, maar de artikelen hebben het allemaal over een onderzoek in Spanje. Daarom richt ik me voor nu enkel op die gegevens. Waar het om gaat is een chemische stof met de naam ‘grafeen oxide’. Dat die naam toepasselijk is, zal blijken uit de rest van dit blog …

Grafeen oxide is niet alleen heel bijzonder – maar ook buitengewoon gevaarlijk voor de mens. De nanodeeltjes worden onder andere gebruikt voor het verbeteren van (de werking van) computerschermen en touchscreens.

De mensen die met dit spul werken, lopen risico op longschade als ze de nanodeeltjes inademen. Zolang het echter ‘gevangen’ zit in die schermen, kan het voor de gebruikers niet zoveel kwaad.

Grafeen heeft een paar opmerkelijke eigenschappen, die het voor ons zéér gevaarlijk maken. Om te beginnen krijgt het een magnetische lading zodra het op lichaamstemperatuur komt. Wellicht heeft u foto’s gezien van mensen die op de plek waar ze geprikt werden een (koelkast)magneet konden plakken? Op deze magnetische lading kom ik later nog terug.

Als de nanodeeltjes van grafeen in ons lichaam komen door inademing, implantatie of INJECTIE kunnen ze door de celwanden heen hun weg zoeken in ons hele lichaam. Herinner u dat ik in het vorige blog al zei, dat deze serums niet – zoals bij normale vacc – in de spier blijven waar ze ingespoten werden maar dat ze door het hele lichaam gaan.

Wat doet grafeen dan? (Dit citaat komt uit het Nederlandstalige artikel, link onderaan het blog):

“Grafeenoxide is volgens de onderzoekers een giftige chemische stof die trombose en bloedklonters kan veroorzaken, het immuunsysteem kan ondermijnen en zou kunnen leiden tot een cytokinestorm. Als er in korte tijd veel cytokine – ontstekingseiwitten – worden uitgescheiden kan dit leiden tot orgaanfalen, en daarmee de dood. Grafeenoxide zou zich opstapelen in de longen en zo een dubbele longontsteking veroorzaken. Vergiftiging door grafeenoxide kan zorgen voor een metaalachtige smaak in de mond en kan leiden tot geur- en smaakverlies.’

Wat zijn volgens ‘de experts’ ook alweer de kenmerken van C? Juist ja: ademhalingsproblemen, longontstekingen, smaakverandering, en verlies van geur en smaak …

Grafeen is een krachtig aerosol; het kan zich via de lucht verplaatsen, net als het vermeende C vir, aldus onderzoekers. Bovendien breekt het in ons lichaam onze meest belangrijke antioxidant af. Die heet ‘glutathion’ en gaat celbeschadiging tegen door de vrije radicalen in het lichaam af te breken. Het is belangrijk dat we daar voldoende van hebben zodat we gezond blijven. Maar grafeen breekt dit af, en dus worden we gevoeliger voor ziekten.

De belangrijkste werking ervan – naast de bovengenoemde – is echter dat het doordringt in de neuronen van de hersenen. Heel kort (en beslist onvolledig) uitgelegd: neuronen ontvangen de signalen die door de hersenen worden uitgestuurd. Ze sturen die signalen door, en zorgen ervoor dat ons hele lichaam functioneert. Voor dit blog is deze uitleg voldoende 😉

Grafeen dringt dus door in de neuronen. En doordat het magnetisch is, kan het signalen van buitenaf oppikken. Signalen die worden uitgestuurd door bijvoorbeeld 5 G. Verderop meer info hierover.

In Spanje hebben onderzoekers ontdekt dat dit goedje verwerkt is in alle serums waarmee geprikt wordt tegen C.
De vloeistof van de producent wiens naam begint met Pf bestaat voor minstens 99% uit grafeenoxide. Van de andere merken heb ik geen cijfers, maar ze bevatten allemaal aanzienlijke hoeveelheden van dit gif.

Dat het Pf serum voornamelijk uit grafeen bestaat, is ook de reden waarom het ingevroren bewaard en getransporteerd moet worden. Bij lage temperaturen is grafeen namelijk stabieler en dus minder gevaarlijk. Voordat het wordt geïnjecteerd wordt het op kamertemperatuur gebracht, zodat het zijn werking terugkrijgt.

Het waarom van dit alles …

kunnen we in grote lijnen wel zien …

Het Grote Plan van de wereldoverheersers is het terugbrengen van de wereldbevolking tot een veel kleiner aantal, want kleine groepen zijn minder sterk en dus beter te controleren – en te onderdrukken. Bovendien moet die groep ook zo klein blijven, dus moeten mensen onvruchtbaar worden. Ze moeten ook zo bang zijn, dat ze zonder vraag of twijfel alles geloven en aannemen wat hun ‘meerderen’ hen vertellen of van hen verlangen.

En tot slot willen ze de mensen voor altijd in slavernij laten leven; het middeleeuwse stelsel van lijfeigenen, maar dan via technologische onderwerping – onder andere door ons levenslang in te spuiten met stoffen die ons gedwee maken. Wie dit niet gelooft moet maar eens opzoeken wat er op de website van het Wereld Economisch Forum staat.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Natuurlijk is dit een plan wat al heel lang geleden werd bedacht en ook al lange tijd is voorbereid. De eerste stap was de introductie van de ‘griepspuit’. Op die manier raakten de mensen gewend aan het idee dat je niet zélf voor je gezondheid hoefde te zorgen, maar dat de pharma-industrie dat zou doen.

In 2019 – zo wordt nu aangenomen door de onderzoekers – werd er aan de griepspuiten al grafeen toegevoegd. Bovendien werd het ook boven ons uitgestrooid via chemtrails. Vrijwel iedereen heeft ze dus al binnengekregen, zij het in kleine hoeveelheden.

Dat was slechts de voorbereiding op wat er nu gebeurt: de grootschalige toediening. ALLE serums, ook de ‘vacc neusspray’ die nu wordt ontwikkeld – om vooral ook de mensen te bereiken die bang zijn voor naalden, denk ik – bevatten uitzonderlijk hoge hoeveelheden grafeenoxide.

Maar daarmee worden niet voldoende mensen bereikt (de huidige ‘vacc’ graad in NL lag eind juni rond de 34%, en ze streven ernaar om 80% van de bevolking geprikt te krijgen).

Dus moesten er andere manieren worden gevonden … en dat is hen gelukt, hoor!

Weet u nog dat onze beleidsmakers in het begin vertelden dat ‘mondkapjes en testen zonder symptomen geen zin hebben’? En dat ze daar na een aantal weken op terugkwamen? Toen werden eerst de mondkapjes verplicht en daarna werd het testen zeer sterk gepromoot en nu zelfs verplicht gesteld om toegang te krijgen tot heel veel ‘vrijheden’.

Lieve mensen, dat heeft een reden. En die reden is: GRAFEEN! In alle niet-medische mondkapjes en in alle PCR-staafjes zit grafeen. We ademen het in, rechtstreeks in onze longen. En het wordt aangebracht door de staafjes, rechtstreeks bij onze hersenen.

Onderzoekers vonden het al opvallend, dat de C ‘besmettingscijfers’ zo snel weer opliepen, kort na het verplicht stellen van mondkapjes. Nu weten we waarom: grafeen leidt tot alle symptomen van het zogeheten C vir.

Of zou het zo zijn, dat de symptomen van grafeen-vergiftiging juist toegeschreven worden aan het vir? Hmmm ….

Waarom deze info in een blog zetten?

Ik heb beloofd dat ik de berichten zou filteren en met u zou delen. En dat ik er een positieve benadering tegenover zou zetten. Dat ga ik nu ook doen.

Van bovenstaande info wordt niemand blij (althans niet de mensen die mijn blogs lezen …) maar gelukkig is er ook positief nieuws te melden!

In de eerste plaats zouden de ‘eiwitten met uitsteeksels’ – welke eerst als grootste oorzaak werd aangeduid voor de problemen bij geprikte mensen – iets minder schadelijk zijn dan eerst werd gedacht voordat dit grafeen-verhaal naar buiten kwam.


Ik weet niet zeker of ze dan helemaal niet schadelijk zijn, of eventueel in samenwerking met het grafeen toch nog negatieve invloed hebben. Daarom lijkt het mij (zonder enige medische kennis) toch verstandig om te proberen ze uit te schakelen. In mijn vorig blog heb ik al aangegeven hoe Moeder Natuur daarbij kan helpen.

Tegen grafeenoxide-vergiftiging kunnen we ook zélf veel doen.

Ik citeer uit een Engels bericht:

Grafeen kan op natuurlijke wijze uit het lichaam worden gespoeld, door een enzym dat myeloperoxidase heet en dat de grafeenmoleculen kan afbreken. Verbazend genoeg helpt het nuttigen van alcohol en zelfs tabak de toename van dit enzym.
Daarom willen de beleidsmakers dat we nuchter blijven en ons elke 6-12 maanden laten prikken: om de hoeveelheid grafeenoxide in stand te houden.

Er zijn echter nog méér mogelijkheden, en deze zijn ook geschikt voor mensen die geen alcohol drinken en niet roken 🙂

Als eerste (het zal u niet verbazen dat ik dit hier schrijf): blijf weg van die naald, neem géén (herhaal)prik. Of denk er in elk geval goed over na, lees alle beschikbare info en maak dan weloverwogen uw keuze.

Versterk uw immuunsysteem en hou het op peil: eet en drink gezond, neem voldoende rust, ga de natuur in, mediteer, chant de Mantra ‘Ik ben het Licht. Ik ben de Liefde. Ik ben de Waarheid. I AM.’, lees over en kijk/luister naar dingen die u blij maken, zoek naar – en geniet van – al het mooie om u heen … en lach! Lachen maakt zoveel gezonde stofjes vrij in onze hersenen, die hun positieve invloed hebben op ons lichaam en hoe we ons voelen.

Door dit alles verhoogt het GLUTATHION-niveau in uw lichaam, en dan wordt ook het (onbewust) reeds toegediende grafeen uit chemtrails en mondkapjes en teststaafjes afgebroken.

Niet iedereen is voorbestemd of in staat om in de frontlinie te vechten, maar in elke strijd is de achterhoede minstens even belangrijk. In mijn blogs wil ik u mogelijkheden aanreiken om vanuit de achterhoede bij te dragen aan onze uiteindelijke Overwinning.

Liefs,

Veerle

Onderstaand de link naar het artikel (in het Nederlands). Dit is beslist een aanrader voor wie graag nog méér achtergrondinformatie leest:

https://groningerkrant.nl/opinie/column-sars-cov-2-feitelijk-grafeenoxidevergiftiging/amp/?__twitter_impression=true

Heeft u iets gelezen of gehoord waar u méér over wilt weten of wat u besproken wilt hebben? Stuur dan het verhaal of de link naar: info@spiritueellezen.org, wellicht kan ik het dan verwerken in een blog. Alstublieft geen persoonlijke verhalen of vragen, zoals ik al zei kan ik daar niet over adviseren.

Ik wil er nog op wijzen dat ik géén medische of wetenschappelijke opleiding heb en dus geen advies daarin kan geven. De bovenstaande info heb ik van mensen die wèl gedegen studie, kennis en ervaring hebben op gebied van wetenschap, geneeskunde, virologie, labonderzoeken, economie en politieke spelletjes. De meningen en inzichten in dit blog zijn volledig van mezelf en het staat u vrij om ze naast u neer te leggen.

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link kopiëren en op uw website of social media plaatsen. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Instagram: spiritueellezen

Telegram: Spiritueel Lezen