7 juli 2021

Lieve mensen,

Ik volg al langere tijd een aantal Telegram kanalen. Hier is veel info en berichtgeving te vinden, die in de normale nieuwsmedia niet wordt gebracht. Uiteraard is dit allemaal in het Engels en ik vond het elke keer jammer, als ik weer iets gelezen had waarvan ik dacht dat onze lezers het mooi of interessant zouden vinden … maar dat het voor hen niet in het Nederlands beschikbaar was.
Heel vaak is ook niet te achterhalen wie ze schreef en wanneer … op social media gaat alles heel snel, op 1 kanaal verschijnen soms wel 150 berichten op één dag! Ik maak uit dat grote aanbod op eigen aanvoelen de keuze, welke teksten geplaatst worden op onze website.

Vrijwel al deze berichten komen oorspronkelijk vanuit Amerika. Daar is immers de grote beweging tot verandering op gang gekomen, die uiteindelijk wereldwijd zal worden doorgevoerd. Wij willen deze met u delen ter ondersteuning, maar als u die ondersteuning niet ervaart … dan zijn ze niet voor u bedoeld en leest u misschien liever de overige berichten op onze website.

Omdat ik nooit eigenhandig teksten aanpas, zal ik ook in deze korte teksten niet zomaar ‘Amerika’ vervangen door ‘Europa’. In gedachten kunt u dat natuurlijk wel doen!
Want – ook al is het met een beetje uitstel – het zal wel zover komen dat ook in Europa (en de rest van de wereld) de Overwinning op het duister eindelijk merkbaar wordt.

Vele jaren geleden zei Saint Germain: ‘Amerika is het Juweel van mijn Hart’. Ik denk dat hij toen al verwees naar deze tijd waarin wij nu leven, en de rol die Amerika nu speelt bij de bevrijding van de mensheid.

De boodschap en energie van deze berichten is onderling heel verschillend, het is immers een weergave van wat er allemaal wordt aangeboden naast/buiten de gebruikelijke kanalen. Ik hoop dat u met een open blik de teksten wilt lezen en er enkel uit zult behouden wat voor u goed voelt.

Liefs, Veerle