15 september 2018

Lieve mensen,

ik wil u vertellen over de boeken die ik tijdens de vakantie heb gelezen.
Niet zomaar ‘lichte’ lectuur, maar heuse ‘Licht’ lectuur!!

Dit is niet bedoeld als aanbeveling, niet als aanrader, niet als aanwijzing … ik wil gewoon mijn vreugde over deze ‘ontdekking’ heel graag delen met u en wellicht zult u er ook Vreugde aan beleven.

Het betreft een reeks van 3 boeken.
Ze zijn geschreven door de Nederlandse schrijfster Thea Terlouw, over een periode van bijna 16 jaren.

De opeenvolgende titels zijn:
1. De cyclus van Leven en Dood
2. Een Cirkel doorbroken
3. De Heelkamers

Ik lees best veel, maar vrijwel nooit ‘spirituele’ boeken – tenzij ze vertaald moeten worden. Het is dus toch wel bijzonder dat deze reeks van uitgesproken spirituele boeken mij zo raakt.

Ze beschrijven de reizen naar en in de Lichtrijken en Dimensies – reizen die de schrijfster zélf heeft gemaakt – maar ook de verhalen van Zielen die onderweg zijn in/tussen de Lichtrijken, of die hun reis juist al hebben afgerond. Er wordt informatie gegeven over hoe het eraan toegaat, wie er verblijven, op welke wijze zij hun taken uitvoeren/opdrachten vervullen, waar ze vandaan komen en waar ze heen gaan, hoe ze tot daar gekomen zijn, en nog veel méér. De overdracht van Lichtenergie is tijdens het lezen voelbaar en maakt het lezen tot een bijzondere belevenis!

Er zijn meer boeken met dergelijke verhalen, dat weet ik wel. Maar al die andere boeken trokken niet mijn aandacht. Deze dus wel! De manier van schrijven, de beeldende taal, de mooie omschrijving van details, de heldere beschrijvingen van hoe de omgeving daar eruit ziet …

In deze Eindtijd is er zoveel onzekerheid, verwarring, en soms zelfs angst bij veel mensen … onwetendheid brengt onrust en twijfel … en dat is nu juist, waar deze boeken duidelijkheid en houvast brengen.

Het reizen tussen de verschillende dimensies, de (tijdelijke of definitieve) overgang naar de andere werelden achter de Sluier, het terugblikken op het Levensboek, hoe liefdevol en helend daar met gekwetste zielen wordt omgegaan … Thea vertelt erover op rustige wijze, aan de hand van wat zij zelf mocht ervaren met haar eigen Gidsen/Leraren en met toestemming van hen, wiens verhalen zij neerschrijft.

Thea geeft ons in heel gewone taal een kijkje achter de Sluier – en een leidraad.
Als we die willen aannemen dan worden zoveel dingen duidelijk, zoveel angsten kunnen verdwijnen, zoveel pijn en verdriet worden verzacht en weggenomen, zoveel gemoedsrust komt ervoor in de plaats, zoveel Liefde en Lichtenergie wordt er uitgewisseld … en zoveel mensen zullen geholpen worden (in alle mogelijk denkbare opzichten) … dankzij haar dienstbaarheid en de samenwerking tussen haar en de Lichtsferen/Lichtdimensies.

Ik ben zelden voldoende enthousiast over een boek, om erover te spreken met anderen. Dat ik er nu een blog aan wijd, is omdat ze voor mij zo bijzonder zijn … en ik wou ze héél graag onder de aandacht brengen van onze lezers.

Ik ken Thea of de uitgeverij niet persoonlijk en ik heb verder geen enkel belang bij deze boeken, behalve dat ik er zeker van ben dat méér mensen net als ik heel graag deze 3 boeken zullen willen lezen!
Onderaan deze mail vindt u de verwijzingen naar verdere informatie.

Liefs,
Veerle

Als u meer wilt weten over Thea, ga dan eens kijken op www.theaterlouw.nl

De boeken zijn ook verkrijgbaar als E-book.

Als u de volledige serie in één keer bestelt, dan bespaart u ongeveer 15 euro. Verdere info vindt u op de website van de uitgever: www.obeliskboeken.nl. Het kortingsaanbod vindt u op hun ‘home’ pagina.

De boeken kunt u bestellen bij uw vertrouwde boekwinkel, maar ik wil u dit ter overweging meegeven: als u rechtstreeks besteld bij de uitgever (verzending naar België is mogelijk), dan ontvangt Thea een iets grotere financiële vergoeding.
Zo kunt ook u een steentje bijdragen aan haar Lichtwerk 😉