27 oktober 2022

Lieve mensen,

we naderen weer een soort van ‘stroomversnelling’ … er staan de komende paar weken in Energetisch opzicht een aantal belangrijke dingen te gebeuren (of misschien ook niet?).

In dit blog wil ik met jullie de informatie delen die ik zelf heb opgezocht of de voorbije dagen heb gelezen in de diverse (meestal Engelstalige) kanalen die ik volg op Telegram.

Niets van dit alles staat in steen gebeiteld – het verloop ervan en of het zal plaatsvinden is afhankelijk van een heel proces dat zijn beloop moet hebben.

Liefs,
Veerle

Samhain komt eraan, een tijd waarin de Sluier tussen onze wereld en de onzichtbare rijken dun is. Samhain is dit jaar op 7 november en het valt samen met een volledige maansverduistering boven Washington DC.

Op 8 november moeten de Midterms (de tussentijdse verkiezingen) in Amerika worden gehouden. Maar nogal wat bronnen en channels hebben aangegeven dat die waarschijnlijk niet zullen doorgaan.

De regering van Biden heeft al gemeld dat er ’twijfels zijn over de nationale veiligheid’ aangaande die verkiezingen.
Als ze die ’twijfels’ voldoende kunnen onderbouwen dan kan dat een reden zijn tot uitstel/afstel ervan.
Uiteraard is er geen sprake van enige bedreiging voor de ‘nationale’ veiligheid, alleen voor de veiligheid van de cabal …
Ze weten donders goed dat – als ze de verkiezingen laten doorgaan – (de leden van) de Witte Alliantie het voor het zeggen krijgt in de Senaat en het Congres, en dat betekent het einde van hun macht. Dat is de feitelijke reden waarom ze de Midterms willen uitstellen of afgelasten.

Verschillende bronnen berichten erover dat er tussen 28 oktober en de eerste weken van november een goede kans is dat de grote opruiming van de cabal gaat beginnen: dan zouden alle treinen, openbaar vervoer en vliegverkeer worden stilgelegd, moet iedereen verplicht thuis (of in elk geval BINNEN) blijven, zal het noodsignaal worden uitgezonden naar alle gsm’s en zullen wereldwijd alle tv zenders worden overgenomen door de Witte Alliantie, zodat aan de wereldbevolking de Waarheid kan worden onthuld over de cabal en hun duistere praktijken.

Al het internetverkeer zou ook (voor korte tijd?) worden uitgeschakeld, om de overgang naar een zuiver en betrouwbaar internet mogelijk te maken.

In Nederland is er in de pers “een grootschalige militaire oefening aangekondigd tussen 28 oktober en 18 november. Dit is een samenwerking met een aantal NAVO landen, en hierdoor kunnen er militaire voertuigen en soldaten in het straatbeeld verschijnen. Ze dragen dan ook wapens, maar tijdens de oefeningen wordt er geschoten met ‘blanks’ ofwel ‘lege kogels’ “…

Naar mijn mening zullen water, gas en elektriciteit niet of slechts korte tijd onderbroken worden. De Witte Alliantie heeft altijd gezegd dat ze de overgang voor iedereen zo soepel mogelijk willen/zullen maken. Daar horen dagenlange stroomonderbrekingen, in de kou zitten en geen toegang tot veilig water niet bij, denk ik – er ook rekening mee houdend dat in grote delen van de wereld de winter toch echt in aantocht is.

Onderstaande tekst kreeg ik op één van de informatiekanalen die ik volg. De algemene strekking ervan wordt de laatste dagen door heel veel andere kanalen ook uitgebracht. Maar dit is een redelijk gedetailleerd bericht en daarom wil ik het toevoegen aan dit blog.

Het is (niet door mij) vertaald vanuit het Engels.
Als je dit leest, onthoud dan vooral de vermelding ‘Zoals je weet is dit ‘gebeurtenis gestuurd’, dus geen data.’
Dat wil zeggen dat de tijdsaanduiding geen vast gegeven is, omdat alles afhankelijk is van hoe de gebeurtenissen verlopen. Maar DAT dit gaat gebeuren is onvermijdelijk, en een gewaarschuwd mens telt voor 2!!

NDA staat voor Non Disclosure Agreement. Het is de Engelse afkorting voor een ‘overeenkomst tot zwijgplicht’. Mensen die op hoog niveau bij zulke planning betrokken zijn, beloven daarmee dat ze geen (gevoelige) informatie zullen vrijgeven zolang dat niet is toegestaan.

EBS staat voor Emergency Broadcasting System. Hiermee kunnen nooduitzendingen worden verzorgd naar alle mobiele telefoons, wereldwijd.

Dit is de originele (vertaalde) tekst:

***
Ik heb net een tweede bevestigingsbrief ontvangen van mijn vriend, over komende lockdowns en EBS. 

Ik geef door wat er gestuurd is.

Gisteravond was ik bij de bijeenkomst van de Common Law aan de Gold Coast.

Graham Duck sprak over de gebeurtenissen die wereldwijd gaan plaatsvinden, zowel financieel als militair.
Hij is betrokken op topniveau en kon alleen delen wat hij kon onder zijn NDA.

Dus hier is een kort overzicht van de informatie die hij deelde.
 
Dus hier gaan we…
Een wereldwijde lockdown zal plaatsvinden vanaf nu.
Graham gaf aan, mogelijk vanaf 28 of 30 oktober.
Dit alles moet geïmplementeerd zijn vóór 8 november om Gesara/Nesara te laten plaatsvinden.

Je zult een sms of e-mail ontvangen met het advies om binnen 3 uur thuis te zijn.
Als u niet thuis kunt komen, moet u accommodatie, hotel, motel ect. vinden.

Alle vluchten, treinen, binnenlandse en buitenlandse reizen zullen worden stopgezet.

Voor onze veiligheid adviseert hij om ons huis niet te verlaten, tot het leger ons zegt dat het veilig is. Dit zal ongeveer 10 dagen duren, maar dit hangt af van de operatie.

Dus wees voorbereid!
Voedsel, toiletartikelen, mogelijk wat water, voorzieningen voor stroom, zonne-energie, gas om te koken, wat geld! Alle banken zullen failliet gaan, sommige zijn dat al.

Het leger zal mogelijk ook helpen met wat basisvoorraden.

Hij adviseerde dat op dit moment de rest van de wereld wordt opgeruimd, dus er zullen gewapende militairen in onze straten zijn. Dit is voor onze bescherming.
Het leger zal operaties uitvoeren die hij niet kan onthullen.
Dus dit is alleen voor onze veiligheid.

Alle politici, politie, ziekenhuispersoneel zullen moeten aftreden voor Nesara/Gesara, en iedereen die kwaad in de zin heeft zal worden gearresteerd. Er is niets te vrezen.

Wees gewoon het licht voor anderen en blijf in je hoogste vibratie.
DE TOEKOMST IS WERKELIJK SCHITTEREND!

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link van onze website kopiëren en overnemen op uw website of social media.
Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Instagram: spiritueellezen
Telegram: Spiritueel Lezen