3 mei 2020

Lieve mensen,

we leven in spannende, maar ook onzekere tijden.
Er doen veel verhalen de ronde … sommige zijn overduidelijk onzin maar andere zijn de moeite waard om misschien eens over na te denken.

Dat laatste gevoel heb ik zeker bij deze interviews met David Icke (spreek Icke uit als Aaick – V), die ik onlangs heb vertaald.
Deel 1 duurt ongeveer 45 minuten (althans het deel dat vrij te beluisteren is). Deel 2 duurt 2 uur en 30 minuten.

Er hebben duizenden mensen live naar gekeken en ze werden ook uitgebracht op openbare platforms zoals YouTube. Het filmpje van het tweede interview werd binnen een uur na plaatsing al verwijderd van vrijwel alle openbare platforms.
Schijnbaar vond ‘men’ de inhoud ervan toch te explosief … of te dicht bij de Waarheid, zo u wilt.

Als u de video’s wilt bekijken – en dat raad ik zeker aan! – vindt u deze hier:

https://londonreal.tv/the-truth-behind-the-coronavirus-pandemic-covid-19-lockdown-the-economic-crash-david-icke/ (deel 1),

https://londonreal.tv/the-coronavirus-conspiracy-how-covid-19-will-seize-your-rights-destroy-our-economy-david-icke/ (deel 2)

https://londonreal.tv/1000000-fighting-for-freedom/ (deel 3).

U moet daar wel uw mailadres invullen, daaronder het vierkantje aanklikken en daaronder op de groene balk klikken.

De info die David Icke geeft is duidelijk, de feiten kunt u gewoon op Google  opzoeken en zijn méér dan 30 jaren ervaring met opzoekwerk naar alles wat de niet Lichtkrachten al eeuwenlang bedenken, plannen en uitvoeren, maken hem tot iemand met enorme parate kennis.

Deel 3 duurt ruim 3 uur. U zult begrijpen dat zulk een lang gesprek ook een lang bericht oplevert, maar ik vond het alwéér de moeite waard om er mijn tijd en het werk aan te besteden, om het met u te delen.

Dit gesprek werd uitgezonden op 3 mei 2020. Het moest plaatsvinden op een geheime locatie, aangezien de censuur van de wereldleiders anders beslist had kunnen leiden tot een inval en het stopzetten van het gesprek en de opname – wellicht zelfs met gerechtelijke vervolging voor Brian Rose (interviewer), David Icke en andere betrokkenen.

Zoals Brian Rose aan het begin van het interview zegt:
‘Ik ben het misschien niet altijd eens ben met wat jij vertelt, maar ik zal tot het uiterste gaan voor de bescherming van jouw recht om je uit te spreken.

Daar ben ik het volledig mee eens en daarom heb ik mijn uiterste best gedaan om deel 3 van het interview op tijd in handen te krijgen en te vertalen.

Het kan zijn dat dit alles u niets zegt en dat is ook prima.

Maar als dit onderwerp uw interesse heeft, dan stel ik voor dat u een grote pot thee of koffie zet, een rustig plekje opzoekt, er eventueel de video bij opzet en er uitgebreid de tijd voor neemt om te lezen wat voor inzichten David Icke met ons deelt.

Liefs,
Veerle

David Icke interview met LondonReal deel 3

3 mei 2020 – gesprek duurt ruim 3 uur
Link naar de video op LondonReal

Dit is een transcript. Alles wat wordt besproken zal worden weergegeven (tenzij anders aangegeven), maar het is geen letterlijke overname van het  gesprek. – V

Brian: Dit is LondonReal, ik ben Brian Rose. Mijn gast vandaag is David Icke, de Engelse schrijver, filmmaker en openbaar spreker die sinds de jaren ‘90 bekend staat als een complottheorie-onderzoeker. Je noemt jezelf een fulltime onderzoeker naar hoe en wie de wereld regeert. Je bent de schrijver van meer dan 20 boeken en hebt gesproken in meer dan 25 landen. Je bent hier om te spreken over de C19 pandemie en wereldwijde lockdown, de dreigende economische recessie, gevaarlijke technologische ontwikkelingen, mogelijk verplichte vaccinaties en het verlies van ons recht op vrijheid van meningsuiting. David, welkom terug bij LondonReal!

David: Dank je, Brian.

Brian: Om te beginnen wil ik vertellen dat wij nu uitzenden vanaf ons nieuw digitaal Freedom Platform. Dit is een onafhankelijk, ongecensureerd uitzendsysteem van/door/voor het volk, en het is uitsluitend beschikbaar via onze website op LondonReal.tv. Kan iedereen die nu kijkt alstublieft deze link delen via de knoppen aan de zijkant in beeld, naar zoveel mogelijk mediakanalen. Ik herhaal: kan iedereen die nu kijkt alstublieft deze link delen via de knoppen aan de zijkant in beeld, naar zoveel mogelijk mediakanalen? Dit is belangrijk. Vraag gewoon aan uw vrienden en familie om ons 15 minuten te geven, daarna kunnen ze beslissen.

David, aan jou en iedereen die nu kijkt, beloof ik plechtig dat niets van dit gesprek zal worden gecensureerd, bewerkt, verplaatst of verbannen. Iedereen in de wereld kan deze uitzending gratis bekijken op LondonReal.tv/live, dankzij de gulle donaties van meer dan 25 000 mensen van over de hele wereld, ook bekend als ‘de LondonReal Army’ (het ‘leger’ van supporters van LondonReal – V). Wie ook grondlegger wil worden van dit digitale platform, kan gaan naar www.londonreal.tv/freedom en daar een donatie doen en met ons in de voorste linie vechten voor de bescherming van onze mensenrechten. Hier bij LondonReal zijn wij een platform voor vrije meningsuiting geweest sinds 2011.

David, ik vind het geweldig dat jij vandaag hier bent! Ik wil iedereen op de hoogte brengen van de recente gebeurtenissen, laat me daar dus mee beginnen: 46 dagen geleden, op 18 maart, brachten we Rose/Icke I uit, dat was ons eerste gesprek in 2020. Daarin vroeg ik jou om duidelijkheid te brengen over de begindagen van de corona-pandemie en de wereldwijde beurscrash. Het VK was toen nog niet in volledige lockdown. Jij sprak toen over jouw concept van probleem-reactie-oplossing, je twijfelde aan de motieven van de WHO en je waarschuwde voor de dreigende Hongerspelen-maatschappij. Deze aflevering ging onmiddellijk ‘viral’ (kreeg wereldwijd in korte tijd enorm veel aandacht – V), hij werd meer dan 10 miljoen keer bekeken door mensen uit de hele wereld, die op zoek waren naar een andere invalshoek dan die van de MSM (grote nieuwskanalen – V) en de regeringen.

Dan, 27 dagen geleden, maakten we de tweede aflevering – Rose/Icke II – welke werd uitgezonden op YouTube (YT – V). Het werd die dag de één na grootste livestream (rechtstreekse uitzending – V) TER WERELD, op de tweede plek na de persconferentie van president Trump.

Met 65 000 kijkers tegelijk en bijna 4 keer de voorgaande livestream was de verwachting dat deze aflevering 40 miljoen keer bekeken zou worden. Daarmee zou het de grootste video-opname in de geschiedenis van de mensheid worden. Dertig minuten later werd die live-uitzending gewist en verbannen van YT, zonder verdere uitleg of overleg. In die aflevering sprak jij over de foute diagnose van C19, de foute vermelding van overlijdens, de gevaarlijke doorvoering van technologieën, de vaccinatie-agenda en het economische totalitarisme en het gebruik van angst als wapen.

De volgende dag bracht een BBC-artikel het nieuws waarin de woordvoerders van YT JOU ervan beschuldigden dat je een C19 ‘ontkenner’ bent, waarna ze vervolgens een tiental video’s van jou en persoonlijke vlogs (video-berichten – V) van mij hebben weggehaald van ons YT-kanaal.

Instagram, Facebook en Dropbox volgden kort daarna met het weghalen en verbannen van nog méér video’s van ons, en LondonReal werd volledig verwijderd van LinkedIn en Vimeo – zonder enige uitleg.

Maar wij vochten terug, en beide afleveringen (Rose/Icke I en Rose/Icke II) bleven beschikbaar op onze website voor miljoenen mensen … ook vandaag is dat nog zo. We ondervonden ook sluwe en weldoordachte aanvallen op ons technologieplatform. Vervolgens heeft de toezichthouder op uitzendingen – OfCom, die ook verantwoordelijk is voor de verdeling van de 5G rechten – de uitzending gecensureerd van Rose/Icke I op London Live … een televisiekanaal waar wij al vele jaren regelmatig opnames voor leveren. OfCom zei letterlijk: ‘Er bestond groot risico op fysiek letsel bij kijkers’.

Op dat moment had ik er genoeg van. Ik geloof in het fundamentele recht op vrijheid van meningsuiting, dus ik besloot dat we niet langer konden vertrouwen op derden voor onze uitzendingen.

Daarom begon ik 11 dagen geleden met een crowdfunding (geldinzameling via internet – V) om een digitaal platform te kunnen bouwen. Er is al meer dan 1 miljoen dollar bijeengebracht, door meer dan 25 000 mensen van over de hele wereld die vechten voor vrijheid van meningsuiting en persvrijheid. Dit is een onvoorstelbare blijk van vertrouwen in hetgeen wij doen.

Dan twee dagen geleden, op 1 mei, werd jij volledig verwijderd van Facebook. De reden die FB daarvoor gaf: ‘het plaatsen van gezondheidsinformatie die kan leiden tot fysiek letsel’ … Jouw antwoord was: ‘Het leuke aan fascisme is, dat het zo voorspelbaar is’.

Gisteren, op 2 mei, werd jij volledig verwijderd van YT met als reden: ‘YT heeft duidelijke richtlijnen aangaande het plaatsen van inhoud die het bestaan of de verspreiding van C19 in twijfel stelt, zoals beschreven door de WHO en de NHS (Nationale Gezondheidsdienst in het VK – V). Jouw YT kanaal had op dat moment méér dan 900 000 abonnees …

Dat brengt ons bij vandaag; Rose/Icke III dat momenteel wordt gelivestreamd naar méér dan 1 miljoen mensen op ons nieuwe digitaal platform. Nogmaals, aan iedereen die kijkt, neem even de tijd en stuur deze link naar zoveel mogelijk mensen via social media. Vraag hen of ze 15 minuten willen kijken, daarna kunnen ze zelf beslissen (of ze verder kijken of niet – V).

David, ik zal eerlijk zijn … de voorbije drie weken zijn de meest uitdagende van mijn leven geweest. Mijn reputatie is in vraag gesteld, mijn bedrijf wordt bedreigd, en mijn mensenrechten worden elke dag opnieuw weer van mij afgepakt. Maar het is ook de meest bekrachtigende tijd van mijn leven geweest. Ik heb de steun gekregen van miljoenen mensen over heel de wereld die hun stem hebben laten horen als steun, en ik moet zeggen dat ik nog nooit zo vastberaden ben geweest in mijn overtuiging, omtrent de fundamentele rechten van vrijheid van meningsuiting en persvrijheid. Daarom maken wij vandaag deze uitzending.

David, ik wil je bedanken voor 30 jaren onvermoeibaar werken, voor jouw overtuiging om te blijven vechten, en nu heb ik één vraag voor jou: waar beginnen we?

David: Wel, welkom in mijn wereld, Brian! En voordat ik ga praten, wil ik zeggen dat wat jij en je team hebben gedaan echt onvoorstelbaar is. Want deze omstandigheden – en dat weet ik omdat ik er al 30 jaar mee te maken heb – vormen een erg eenzame plek … je bevindt je op de speerpunt en daar is maar weinig plaats. En om dat te doen, om daar te zijn … moet je om te beginnen voortdurend openstaan voor informatie, maar je moet ook een ruggengraat hebben. Een ruggengraat die niet buigt maar die zegt: ik zal opkomen voor datgene waarvan ik geloof dat het het juiste is, en het maakt niet uit wat ze me aandoen … ik zal blijven opkomen voor wat ik geloof dat het juiste is. Ik ga hier niet blijven zitten en mijzelf verdedigen … ‘dit mag je niet over mij zeggen, zo mag je niet over mij praten …’. Het interesseert me geen bal wat je over mij zegt.

BOEM … BOEM … BOEM … (David doet de stappen na van iemand die doorzet en zich niet laat afremmen – V).
Laat ze zich maar zorgen maken over mij. Dertig jaren van mijn leven hebben eigenlijk geleid tot dit punt – of in elk geval tot dit ogenblik …

Ik heb jou in ons laatste interview gezegd … en sommige mensen hebben wellicht gedacht dat het grootspraak was … maar ik zei ‘ik ben machtiger dan zij … en dat wéten ze’. En binnen de kortste keren nadat het interview was afgelopen bewezen ze, hoezeer ik gelijk had. Daar zijn ze dan … die cult, die ik nog zal verduidelijken … die de MSM controleren – is het ooit zo duidelijk geweest als in de voorbije weken? – ze controleren Silicon Valley, of beter ze BEZITTEN Silicon Valley … ze bezitten de bedrijven, het systeem van de banken …

En toch, één interview met één man en deze alomaanwezige ‘wij-controleren-alles’ alvermogende, allesomvattende Macht … rent rondjes alsof de boel in brand staat: ‘haal hem hier weg, verwijder hem daar’ …
Maar wat zeggen ze daarmee, Brian? Ze zeggen daarmee: ‘Jij, één man, bent machtiger dan wij zijn, en daarom moeten wij voorkomen dat jouw woorden de mensen bereiken. Omdat wij de gevolgen kennen die dat voor ons zal hebben, als dat gebeurt’.

En weet je, alles is een frequentie … mijn stem is een frequentie; maar leugenachtigheid, misleiding en bedrog zijn ook een frequentie. Waarheid is een frequentie, een veel krachtiger frequentie … en zij kennen de Kracht van de Waarheid zodra die bekend raakt, en mensen zich daarop afstemmen. Als ze dus willen doorzetten waarmee ze nu bezig zijn met wat wij nu meemaken – en ze miljarden mensen gaan controleren – dan moeten ze de controle houden over de waarneming van al die mensen. Dat moeten ze wel.

Wij bevinden ons in deze huidige omstandigheden vanwege een massale, menselijke benadering. Een deel van die benadering is: ‘er is een gevaarlijk virus, dus ik moet binnenblijven, want de autoriteiten hebben het beste met mij voor en zij hebben mij gezegd dat dat nodig is. En als ik toch naar buiten ga dan kan ik ziek worden … o god, we gaan allemaal dood!’.

En die benadering zorgt ervoor dat grote aantallen mensen hun uniek-zijn, hun vrijheid, afgeven. Ze zitten thuis – onder huisarrest – en een handjevol mensen vertelt hen wat ze moeten doen. De andere aanpak is: ‘ik zie wel dat er hier iets niet klopt, maar wat zijn de gevolgen voor mij als ik dit uitspreek of als ik het naar buiten breng?’.
En die aanpak van ‘wat zijn de gevolgen voor mij’ betekent dat heel wat mensen die wel inzien dat het niet klopt – en het klopt echt helemaal niet, maar daar komen we nog op terug – óók onder huisarrest staan.

Die twee manieren van aanpak zijn de reden dat dit plaatsvindt. Want als je kijkt naar het aantal mensen dat achter dit alles zit – in elk land en wereldwijd – dan is dat een héél klein aantal … ik zal zo meteen uitleggen hoe dat kan … en toch beslissen die voor 8 miljard mensen!

In het VK leven 66 miljoen mensen, het aantal mensen die het VK op slot hebben gegooid is maar heel klein. Het is de benadering en de angst voor de gevolgen, die ervoor zorgen dat dit mogelijk is … en dat de onafhankelijke inkomsten van miljarden mensen worden vernietigd. En de grootste vorm van controle is … afhankelijkheid!

‘Jij hebt dit nodig om te overleven, en vanwege deze economische ondergang die wij hebben geschapen zijn wij de enige manier waarop je dat kunt krijgen. En om het te krijgen, moet je precies doen wat wij zeggen’.

En dat is de situatie waarin wij in slechts enkele weken zijn beland. Wij moeten uit onze ontkenning stappen, en beseffen dat wij nu leven in een wereldwijde versie van nazi-Duitsland. Nee, ze hebben geen legerlaarzen aan en nee, ze hebben geen raar snorretje … maar de opbouw is hetzelfde. Slechts een klein groepje mensen bepaalt alle anderen.

Er zullen vandaag heel veel mensen kijken, Brian, die hier nog niet mee bekend zijn. Maar ik bevind me nu in de positie waarin ik een opeenvolging kan bekijken van gebeurtenissen en manipulatie op de achtergrond, waardoor ik in heel eenvoudige bewoordingen kan verklaren hoe een klein groepje mensen een onechte pandemie konden opzetten – zonder virus – en hoe zij enorme aantallen mensen ervan konden overtuigen dat er wél een virus is, dat ze gevaar lopen, en dat het opgeven van hun vrijheid essentieel is om te kunnen overleven.

Brian: Maar de meeste mensen hebben er moeite mee om te bevatten dat er geen virus is, omdat ze de beelden en de foto’s zien van New York City, van de Intensive Care Units (ICU’s – V), ze zien de enorme aantallen in de kranten, ze zien de president erover praten … Dus de meeste mensen zullen toch zeggen: ‘David, er moet toch IETS gaande zijn?’.

David: Er is zeer zeker iets gaande … en er gaan ook mensen dood! Maar hun schokreactie op ‘WAT heeft hij gezegd???’ kan worden uitgelegd, en dat zal ik vandaag ook doen. Maar even wat korte achtergrondinfo voor mensen die hier niet mee bekend zijn: deze achtergrond is essentieel om te kunnen begrijpen hoe ze dit voor mekaar hebben gekregen.

Ten eerste heb ik in de afgelopen dertig jaren in mijn boeken duidelijk gemaakt dat er een … ik noem het ‘de cult’ … is; er is een wereldwijd netwerk dat werkt via geheime genootschappen en LETTERLIJK satanische groeperingen. Zij hebben een structuur opgebouwd die ik zo meteen zal uitleggen. Het is heel eenvoudig … dat moet ook wel, anders zou het niet werken … om vanuit één centraal punt tot zelfs in de kleine gemeenschappen alles te bepalen.

Het eerste wat ik moet duidelijk maken … en terwijl ik dit uitleg zullen de huidige gebeurtenissen héél duidelijk worden, ten aanzien van WAAROM ze plaatsvinden … is WAARHEEN wil deze cult de mensen/de maatschappij brengen? Dit is niet iets van de laatste weken, dit gaat een héél lange tijd terug. Daarom konden Otis Huxley in ‘Brave New World’ en George Orwell in ‘1984’ de huidige gebeurtenissen voorspellen: omdat dit al zo lang gepland was.

Wanneer je dus toegang hebt tot dat innerlijke … innerlijke heiligdom, zeg maar … waarvandaan dit plan wordt aangestuurd, dan kun je heel gemakkelijk de toekomst voorspellen. Want als het plan voor de transformatie en de richting voor de mensheid niet wordt verstoord … als er geen tussenkomst is van de mensen om het te stoppen … dan zal het zo plaatsvinden.

Door dus het plan te voorspellen, voorspel je de toekomst. Omdat het plan zal worden uitgevoerd – tenzij wij tussenkomen … en het wordt nu uitgevoerd, en wat er nu gebeurt geeft hen een enorme voorsprong bij het uitvoeren ervan.

Waar willen ze naartoe met de Wereld? Ik beschrijf dit al een hele lange tijd als ‘de Hongerspelen-maatschappij’, die naam is natuurlijk ontleend aan de filmtrilogie. De reden waarom ik die benaming heb gekozen is omdat … waar zij de wereld naartoe willen brengen … en ik wil nogmaals benadrukken dat ik dit niet pas zeg sinds de lockdown en de pandemie-hoax … ik zeg dit al tientallen jaren, ik schrijf er al tientallen jaren over, dat dit het plan is. De Hongerspelen-maatschappij is opgebouwd … als je denkt aan een piramide … om een paar mensen aan de top te hebben – we noemen ze nu ‘de 1%’ – en onderaan staat dan nagenoeg de rest van de mensheid: ze zijn afhankelijk, er zijn tekorten, er is armoede en – heel belangrijk hierbij is het feit dat ze AFHANKELIJK zijn van de 1%, om te kunnen overleven. Tussen de 1% en de rest van de bevolking in deze Hongerspelen-maatschappij … heb je een … want wat ze uiteindelijk willen bereiken is een politie/militie-staat – dus een samengaan van die twee – heb je dus een politie/militie-staat die de wil van die 1% oplegt aan de overige bevolking, en die voorkomt dat de bevolking de 1% in vraag stelt/uitdaagt.

Ik heb al die jaren al gezegd, dat dat het punt is waar ze ons willen brengen. Een ander niveau – zoals ik ook al heel lang heb gezegd – is dat deze Hongerspelen-maatschappij beheerst zal worden met technologie. We hebben het nu dus over een fascistische/globalistische maatschappij, die bovendien wordt beheerst via technologie – dit wordt een technocratie genoemd. Dat is de juiste term voor een maatschappij die niet wordt geleid door verkozen politieke leiders – want daar willen ze het liefst helemaal van af – maar door technocraten, bureaucraten, wetenschappers, medische bureaucraten en technocraten, door ingenieurs en dergelijke …

We begeven ons nu heel duidelijk in die richting, maar wat heb je het allermeeste nodig, als je die (piramide)maatschappij tot stand wilt brengen? Daarvoor moet je de onafhankelijke inkomsten vernietigen van enorme aantallen van de bevolking. Want terwijl zij hun zaken afhandelen en mensen te werk stellen, en onafhankelijk hun gang kunnen gaan met het verdienen van geld en het uitbetalen van hun werknemers … dan krijg je de mensheid ALS GEHEEL niet in die onderste laag van de piramide, waar ze afhankelijk zijn, tekorten ervaren en in armoede leven – volledig overgeleverd aan die paar (mensen aan de top – V).

Deze nep-pandemie – dit leg ik later nog uit – is de wereld ingestuurd om verschillende redenen, maar de hoofdreden is dat er een lockdown moest zijn van handel- en zakenwereld, met name de kleinere bedrijven die zeer waarschijnlijk in grote aantallen NIET zullen overleven … de grote bedrijven kunnen dat wel … en die lockdown moest lang genoeg duren om de onafhankelijke inkomsten te vernietigen, van een héél groot deel van de menselijke bevolking.

Aan het einde van ons eerste interview vroeg jij me, Brian, ‘hoe gaat het nu verder?’. En ik zei: ‘Wat ze gaan doen, is dat ze dit gaan volhouden tot ze het punt bereiken waarop ze denken dat ze ver genoeg zijn gekomen met het transformeren van de mensenmaatschappij, dat ze de onafhankelijke inkomsten van ontelbaar veel mensen hebben vernietigd … en dat is onomkeerbaar!

Dat is waar ze naartoe werken, en wat je zult gaan zien is dat ze een klein beetje ervan zullen terugdraaien – niet méér dan strikt noodzakelijk – en daarna plannen ze nieuwe golven van ‘het virus’ … waardoor ze wéér een lockdown kunnen plaatsen. Het andere deel van dit plan is, dat ze de GEHELE bevolking – alle mensen – gevaccineerd willen hebben. Daar kom ik later nog op terug, evenals op de bijna onvoorstelbare mate van psychopathie die we terugzien in Bill Gates.

Maar daarom willen ze dus die Hongerspelen-maatschappij.

Brian: Oké, maar laat me jou even een vraag stellen: waarom zou iemand die lid is van de 1%, die … neem bijvoorbeeld Gates, die honderden miljarden dollars bezit … ze hebben bezittingen, ze hebben vliegtuigen … waarom zouden ze nog méér willen?

David: Wel, omdat … ik denk dat we hier later nog dieper op in moeten gaan, omdat ik het wel kan uitleggen … maar zie je, dit gaat niet om geld. Dit gaat om controle, dit gaat om een volledige overname … niet enkel van de mensen in de fysieke betekenis van dat woord … maar ze willen hun BREIN overnemen, en uiteindelijk onze waarneming beïnvloeden door ons brein te verbinden met AI (Kunstmatige Intelligentie – V). Daar hebben ze het al enige tijd over, en ze hebben ons ook een tijdschema gegeven daarvoor: ze spreken over 2030. Alles wat er nu gaande is, zijn opstapjes daar naartoe.

Brian: Waarom willen ze dat dan? Wat is … WAAROM?

David: Dat is een groter plaatje, dat wellicht beter iets later aan bod komt, als ik meer uitleg kan geven over wie deze mensen zijn en waarom ze dit doen. Want dit gaat héél erg diep. Ze kapen … ze kapen nu gewoon het menselijk ras … en later in dit gesprek zullen we daarop ingaan. Het lijkt misschien vergezocht … maar steeds minder vergezocht nu we het kunnen afzetten tegen ‘we dachten nooit dat DIT zou gebeuren’, en nu gebeurt het dus toch.

Maar we hadden het over waar ze heen willen … Hoe krijgen ze ons dan daar? Laat ons eens kijken naar de structuur, de opbouw, waarmee ze ons in deze lockcdown, deze nep-pandemie zoals ik het noem, hebben gekregen.

Als je denkt aan een trans-nationaal bedrijf, een corporatie, dan is de opbouw nagenoeg
hetzelfde. Behalve dat er in plaats van vestigingen in verschillende landen, er een netwerk is van geheime groepen en familie/bloedlijnen. Je hebt dus een centraal punt, noem het ‘het hoofdkwartier’ van deze cult … die is werkzaam in de schaduwen/het verborgene, en die stuurt alles aan vanuit dat centrum. In elk land zijn er dan ondergeschikte netwerken van deze cult, en het is hun taak om in elk van die landen de controle te nemen over de politiek, de regering, de regeringsambtenaren, de geheime diensten, het leger, en zo meer. Ik schrijf er al tientallen jaren over, maar nu heeft het ook een naam: het wordt de Deep State genoemd.

Je hebt dus die netwerken die de politiek, de regering, de ambtenaren, de grote bedrijven, de bank- en financieringswereld moeten controleren … en natuurlijk ook de media, ze bezitten de media om onze waarneming te kunnen beïnvloeden, door hun invloed op de informatie.

En een deel van deze grip van de piramide, met de cult helemaal bovenaan, bestaat ook uit controle over de medische instellingen in elk land: controle over gezondheidszorg, over de farmaceutische industrie, het veld van de algemene geneeskunde. Dit gebeurt in elk land, met het centrale punt – ik noem het ‘de spin’ – die dicteert, net als een internationaal moederbedrijf naar zijn vestigingen, en die werken allemaal voor dezelfde agenda, dezelfde blauwdruk.

Er zijn twee grootschalige mind control … mind manipulatie-methodes, die deze cult gebruikt om zijn agenda door te voeren. De ene heb ik al eerder genoemd: probleem-reactie-oplossing, waar je stiekem een probleem schept, de media brengt dat groot in het nieuws – hebben we dat de voorbije weken niet duidelijk kunnen zien? – om het publiek het verhaal te vertellen dat jij hen wilt doen geloven, want je wilt dat het publiek vanuit angst en onrust of boosheid gaat eisen dat er ‘iets moet gebeuren’, ‘wat gaan ze hieraan doen’? Zij die dat probleem hebben gemaakt en de gewenste reactie hebben gekregen, bieden dan openlijk de oplossing aan voor het door hen – in het geheim – gemaakte probleem, waar ze meestal iemand anders de schuld van geven …

Maar er is nog een tweede variant op dit verhaal. Ik noem het de ‘geen probleem-reactie-oplossing’. Hierbij heb je geen echt probleem nodig, je hoeft alleen maar HET DENKBEELD te scheppen van een probleem: massa vernietigingswapens in Irak, dat was een ‘geen probleem-reactie-oplossing’ om de inval in Irak te rechtvaardigen met alle gevolgen vandien, die wij nu nog steeds ondervinden. Een ander voorbeeld van een ‘geen probleem-reactie-oplossing’ is deze: de mensen veroorzaken het klimaatprobleem. Terwijl, wanneer je kijkt naar de echte feiten en niet naar de propaganda, dit een ABSOLUUT NIET TE ONDERBOUWEN stelling is.

Dat brengt ons bij de huidige gebeurtenissen en de enorme, nooit eerder voorgekomen, onvoorstelbaar kolossale ‘geen probleem-reactie-oplossing’: de wereldwijde pandemie.

Dus tegen die achtergrond … hoe hebben ze dat voor mekaar gekregen? Wel, ik ga terug naar het feit dat elk land zijn eigen netwerk heeft dat ondergeschikt is aan de cult, en die als taak heeft om de wil van de cult uit te voeren, zoals die centraal wordt uitgevaardigd. Daardoor kunnen al die afzonderlijke netwerken opereren als één geheel, terwijl voor het publieke oog er verschillende landen zijn, met grenzen, verschillende rassen, andere politieke stromingen …

Maar op het niveau van de cult BESTAAN ER GEEN GRENZEN! Dat moeten we echt héél goed begrijpen!

Iets anders wat ik ook al tientallen jaren zeg, dus voordat dit alles begon: de blauwdruk voor de wereldwijde Orwelliaanse, fascistische maatschappij – de technocratie – dat is China. Wat zij doen en gedaan hebben – dit staat al jarenlang in mijn boeken – zij hebben een krachtige, strenge en strikte dictatuur in China, al heel lang.
Dit betekent, dat in tegenstelling tot voor kort in het Westen – maar inmiddels dus niet meer – waar ze nog de schijn hadden van democratie en dergelijke, het er in China zo aan toegaat: alles wat wij willen doen wij, en gebeurt ook.

Zij zijn dus in staat, door eenvoudigweg te dwingen, om de maatschappij te bouwen en vorm te geven die deze cult wereldwijd wil invoeren. En China is een technocratie. Het wordt geleid door technologie en door technocraten, zelfs in dusdanige mate dat er miljoenen gezichtsherkenningscamera’s zijn in Chinese steden, en er zijn gedocumenteerde bewijzen dat ze gelijk wie in een paar minuten kunnen terugvinden/opsporen via deze camera’s. Hoe het er nu aan toegaat in China, zo willen zij dat het overal ter wereld zal zijn.

Dan stelt zich de vraag: Wat is er van het Westen geworden, sinds deze pandemie is losgelaten? Het lijkt steeds méér op … China … Dat is altijd al hun plan geweest! En waar begon deze pandemie ook alweer? O ja, in China!

Laat ons dus daar beginnen. We zijn in Wuhan. Wuhan is net als Noord-Italië – waar in Europa de grootste uitbraak is geweest – berucht om de hoge niveaus van gifstoffen in de lucht. Als gevolg daarvan heeft het grote aantallen mensen met ademhalings- of longziekten. Ze ademen dat spul in!

Plotseling worden er dus mensen ziek, net geen 200 mensen waren het in Wuhan. Eerst werd er verband gelegd met een vismarkt en de rare dingen die ze eten, maar zoals dr. Andrew Kaufmann – die jij laatst ook hebt geïnterviewd en waar ik al lange tijd dingen van overneem en doorgeef – een absoluut geweldige medisch forensisch onderzoeker, die echt op zoek gaat naar de oorspronkelijke documenten en die bestudeert, in plaats van zich te verlaten op tweedehands informatie … zoals hij dus aangaf, hebben de Chinese autoriteiten – ik zeg dan: dit netwerk van de cult – gekeken naar die mensen die ziek waren, en ze hebben besloten … zonder onderzoek, zonder medisch bewijs … dat deze mensen het virus hadden. En toen hebben ze vloeistof genomen uit de longen van – ik denk – zeven mensen, en dat hebben ze onderzocht of ze er iets in konden vinden.

Ze vonden een genetische code, wat ze een RNA noemen, dus een genetische code maar … GÉÉN VIRUS!
Zoals Kaufmann uitlegt is dit genetisch materiaal op geen enkel ogenblik ‘gezuiverd’ geworden. Dit is een proces waarbij al het overige materiaal uit de code wordt weggehaald waarna dan alleen het virus overblijft, waarvan zij zeggen dat het deze ‘ziekte’ veroorzaakt, zoals zij het brengen.

Dit hadden ze gewoon kunnen doen, via een proces van filtratie … maar ze deden het niet. En het punt met dit genetisch materiaal is dat het terug te vinden is in enorm veel mensen. Toen ze daar dus op begonnen te testen met deze PCR test – die ze inmiddels wereldwijd gebruiken om ‘C19’ op te sporen … en er zijn een paar dokters die de moed hadden om dit naar buiten te brengen – ZE TESTEN HELEMAAL NIET OP C19! Ze testen op het genetisch materiaal dat de meeste mensen in hun lichaam dragen. Daarom testen zoveel mensen ook positief! Dat is niet op het virus …

Wat er gebeurde in China – fase 1 – is dat ze in de eerste plaats dit nieuwe ‘virus’ – dat ze nog niet hebben gezuiverd en waarvan ze dus het bestaan niet kunnen bewijzen – gingen diagnostiseren aan de hand van symptomen. En in Wuhan zou het natuurlijk behoorlijk moeilijk zijn om mensen te vinden met ademhalingsklachten, nietwaar (sarcastisch lachje van David – V) … net als overal, trouwens.

Dus ze beginnen te zeggen, dat die longklachten die je in Wuhan overal tegenkomt, nu ineens komen door dit nieuwe virus. Zonder enig bewijs … De aantallen lopen dan op en vervolgens brengen ze een test uit, die niet eens test op het virus maar op genetisch materiaal dat heel veel mensen al in hun lichaam hebben, en dus testen die mensen positief. Maar herinner je je nog dat er een enorme hype ontstond? Ze bouwden in sneltempo ziekenhuizen; want o, o, o, er stond wat te gebeuren en we zouden allemaal doodgaan …

Maar als we nu naar de aantallen kijken, de mensen in China die echt overleden zijn aan de gevolgen hiervan, zijn véél minder dan men ons wilde doen geloven. Dan begint de media mee te doen om het hele gedoe op te blazen: ‘let op, dit kan naar het Westen overwaaien, het Westen kan het ook krijgen …’ en de aantallen in China liepen nog hoger op … ‘o, we gaan allemaal dood’ … En toen kwam het naar het Westen … en dit is de sleutel om het allemaal te begrijpen, dit is de sleutel tot het hele bedrog: de Chinese reactie op dit ‘virus’ was een draconische, genadeloze lockdown! De mensen werden opgesloten in hun huizen, waar ze naar verluid omkwamen van de honger … de mensen werden van de straat geplukt … er was een draconische lockdown … en wat gebeurde er toen? Ineens begonnen de aantallen af te nemen!

Net als dat ding naar het Westen komt – althans, dat vertelden ze ons – daalden in China de aantallen. Als er geen virus is, maar je doet alsof het er wel is door diagnose te stellen aan de hand van symptomen, en een test die compleet onbruikbaar is en niet eens test op dat virus … dan kun je de aantallen manipuleren.

De mensen in de alternatieve media hebben mij gezegd: waarom zou er geen virus zijn? Waarom zouden ze niet gewoon een biowapen loslaten? Maar als je een virus loslaat, een écht virus dat dodelijk is, dan verlies je de controle erover op het moment dat je het loslaat. Dan loop je het risico dat je mensen verliest die je niet wilde verliezen. Want hoewel er maar een klein aantal mensen tot de kerngroep behoren, zijn ze toch afhankelijk van heel veel volgelingen in het systeem, om je wil op te leggen aan de maatschappij … die mogen niet doodgaan.

Maar als je de ILLUSIE schept van een virus, door aantallen en symptomen van andere ziekten, en door een test die positief test op genetisch materiaal dat veel mensen bij zich dragen en niet op een virus … en als je de indruk wekt dat er veel mensen sterven door dit virus, omdat je aan de dokters opdracht geeft – daar komen we zo nog op terug, en bovendien hebben heel wat dokters dit ook toegegeven – dat iedereen die positief test op C19, maar dus eigenlijk op dit genetisch materiaal dat zo wijdverspreid aanwezig is, dan MOET C19 als doodsoorzaak op de overlijdensakte komen. Ook al is de patiënt overleden aan hartfalen of stomweg van de trap is gevallen.

Mensen die dit voor het eerst horen zullen het niet geloven, maar het is toch écht zo, en er zijn moedige dokters die dit naar buiten hebben gebracht. Je ziet het ook in de wet- en regelgeving. Bijvoorbeeld in Schotland: daar is het verplicht, dat wanneer iemand positief test op C19 – dus op dit genetisch materiaal en niet op het virus – en ze overlijden binnen 28 dagen daarna, dan moet er C19 op de overlijdensakte komen. Zo bedriegen ze ons dus!

Brian: We zien ook getuigenissen van artsen in Amerika, die onder druk worden gezet om op een autopsierapport dingen weg te laten of toe te voegen. Dit hebben zij nog nooit eerder meegemaakt in hun hele carrière. Zij zeggen ‘normaal schrijf je de feiten op’, maar nu zijn er dokters in Californië en New York City die zeggen dat ze die regels moeten volgen om tot die diagnose te komen.

David: Dit is een rechtstreekse vraag: als er een écht virus was, waarom moet je dan de cijfers manipuleren op de ongelooflijk grote schaal zoals ze dat nu doen? Dat hoeft dan niet! Je moet de aantallen manipuleren, wanneer er bedrog in het spel is.

Daarom komt er in de kwestie van het klimaatveranderingbedrog zo vaak aan het licht dat er met de data is geknoeid. Ze hebben geen écht probleem, dus moeten ze de cijfers aanpassen om de indruk te wekken dat er een probleem is, net zoals ze nu geen echt virus hebben en moeten sjoemelen met de cijfers om het idee te geven dat het er toch is.

Maar terug naar China: het was dus cruciaal – de reden daarvoor zal zo wel duidelijk worden – dat toen dit alles begon in China, het Chinese model van aanpak hiervan, een draconische lockdown, de blauwdruk zou worden voor het omgaan met deze pandemie.

Maar het ging vrijwel meteen van start met onvoorstelbaar duivelse maatregelen van die ‘fascistische’ leiders in de Chinese regering, en ook vrijwel onmiddellijk kwam de WHO naar buiten en die Thedros – de directeur-generaal, die al heel lang op de loonlijst staat van Bill Gates – zei ‘dat China heeft getoond, hoe hiermee moet worden omgegaan’. En de WHO is eigendom van Bill Gates, hij is hun grootste sponsor, op de tweede plaats na de VS.

Als je dan denkt aan dit wereldwijde web met al zijn vertakkingen, dan is de WHO één van de boegbeelden van deze cult. De WHO werd opgericht door de Rockefeller familie maar wordt nu geleid door Bill Gates, het is zijn project en hij leidt het namens de cult. Hij is een zaakwaarnemer voor hen, en dit web is ook eigenaar van Silicon Valley. Het is eigenaar van Facebook en YouTube, en ook Google dat officieel de eigenaar is van YouTube.

Laat ons dus eens kijken naar die onderlinge verbanden: daar is de WHO die vanaf het begin verkondigt , dat de Chinese aanpak de beste manier is om met dit virus om te gaan.

Brian: Omdat zij hun aantal besmettingen en overlijdens heel snel tot bijna nul hebben teruggebracht.

David: Belachelijk snel, Brian, als het een écht virus was geweest. Je hebt daar die ziekenhuizen, in sneltempo van een paar dagen gebouwd … o, we gaan allemaal dood – oh nee, we sluiten ze maar weer …

Brian: Maar de aantallen zijn ook niet logisch …

David: Totaal onlogisch …

Brian: Ook statistisch gezien, en dit is zelfs in vraag gesteld door de staf van president Trump: statistisch gezien is het niet mogelijk om zoveel gevallen, zoveel doden in zo korte tijd terug te brengen … dit is gewoon niet mogelijk.

David: Kan ook niet, maar als er is gesjoemeld met de cijfers om ze op te krikken, dan is er ook gesjoemeld om ze weer omlaag te krijgen. Eerst registreer je al deze ademhalingsziekten en grote aantallen longontstekingen onder de noemer van ‘dit nieuwe virus’, en dan verander je de manier waarop wordt geteld of de wijze van diagnose stellen, en ineens gaan die cijfers omlaag …

De WHO zegt dus ‘de draconische Chinese maatregelen van een lockdown zijn de beste aanpak’, en diezelfde WHO – en daar zijn ze voor opgericht – bepaalt dan wereldwijd hoe de landen moeten omgaan met het virus, en hun blauwdruk is dat de Chinese draconische lockdown de beste manier is.

Intussen, in Silicon Valley, wat doet YouTube? Ze hebben mij verwijderd! Wat zegt Facebook? Wij zullen alles weghalen wat ingaat tegen de officiële versie omtrent het virus, zoals die gegeven is door DE WERELD GEZONDHEID ORGANISATIE!
De WHO had dus al meteen de teugels in handen voor het omgaan met dit virus, en dat de manier waarop de Chinezen het aanpakten de beste was, maar dan komt daar nog eens Silicon Valley bij die in handen is van de cult, en die zeggen: wij gaan iedereen censureren die de werkwijze van de WHO in vraag stelt … zo werkt deze cult! ER ZIJN GÉÉN GRENZEN!

Dus ineens … herinner je wat ik heb gezegd over die onderafdelingen in elk land? Wel, de manier waarop zij in elk land één zo’n hiërarchische piramide aansturen, is via het medisch stelsel. Laat me dit benadrukken: je hoeft maar héél weinig mensen rechststreeks aan te sturen, om die piramiden te kunnen aansturen. Je hoeft alleen maar de mensen aan te sturen die zich in de positie bevinden om te bepalen wat het beleid in de piramide gaat zijn. Je hoeft geen bewuste controle te hebben over grote groepen mensen, je hebt alleen de mensen in sleutelposities nodig.

Zo is het bijvoorbeeld geen toeval dat de mensen rond Boris Johnson – allemaal in donker pak … en ze hebben in hun hele leven nog nooit op een kieslijst gestaan – die de lockdowns hebben geregeld en gezegd hebben dat Engeland die lockdowns nodig had … op wellicht 1 of 2 na, allemaal financieel verbonden zijn met/aan Bill Gates.
Fauci en Birx in Amerika, die mede advies uitbrengen omtrent het virus aan president Trump, hebben HELE VETTE financiële banden met Bill Gates! En je zult dit terugzien in al die verschillende landen. Bill Gates – en verderop in het gesprek zullen we uitleggen waarom dat zo is – Bill Gates heeft het hele, wereldwijde medisch stelsel OPGEKOCHT, grotendeels door/via de WHO dat hij bezit.

Dus deze piramides, in verschillende landen … Amerika, het VK, Canada en zo meer … hun hiërarchie, zeg maar, hun ‘vertegenwoordigers’ zeggen aan de medische professionals, dus de dokters, de verpleegkundigen en de overige medische staf … dat de diagnose altijd ‘Covid 19’ moest zijn … ook al is het nooit geïsoleerd om aan te tonen dat het bestaat – aan de hand van symptomen. Dat was het eerste.

Dus plotseling kregen mensen die ademhalingsproblemen of de griep hadden, iets wat in die tijd van het jaar altijd de ronde doet, als diagnose ‘C19’ aan de hand van de symptomen. En wat zegden ze, dat de symptomen voor C19 waren? GRIEPACHTIGE SYMPTOMEN, waarvoor een heel scala aan mogelijke oorzaken bestaat … maar nu is het ineens allemaal C19 …

Maar het grote gebied … terwijl dit naar de andere westerse landen oprukte … dat iedereen de stuipen op het lijf joeg … was wat er gebeurde in Noord-Italië. Wel, Noord-Italië staat bekend om zijn giftige lucht en zijn longziekten – net als Wuhan! Het aantal overlijdens in dat deel van Italië, in vergelijking met andere delen van Italië, zijn enorm hoog: het laatste cijfer dat ik zag voor Lombardije, dus die streek … en ik geloof dat het over 2018 ging … was op een paar honderd na bijna 100 000 overlijdens in één jaar! De tweede streek in Italië, als het gaat om overlijdens per jaar, is Lazio met 75 000.

Je ziet dus dat er véél zieke mensen zijn in Noord-Italië. Plotseling werden, wat voorheen long/ademhalingsklachten en longontsteking waren, ineens ‘C19’ … maar naderhand, temidden van de hysterie in de media ‘kijk die aantallen! En het komt ook naar ons! Aaa-aah …’ hebben de autoriteiten in Italië toegegeven dat hun vermeldingen van ‘C19’ op overlijdensaktes ‘aan de ruime kant waren geweest’ zoals zij het zegden. Dat is dus héél iets anders!

De Italiaanse autoriteiten hebben óók toegegeven – maar dit vindt je wereldwijd … dat in Italië 99% van de mensen die zogenaamd zijn overleden aan ‘C19’ minimaal 1, 2, 3, 4 of zelfs méér onderliggende gezondheidsklachten hadden … met andere woorden: mogelijke doodsoorzaken.

Dat gebied in Italië had dus een nagenoeg onbeperkt potentieel om te komen tot het schrijven van de diagnose van ‘C19’ op de overlijdensakte, zoals dokters van over de hele wereld nu vertellen dat ze ertoe verplicht werden … terwijl de mensen in feite overleden aan andere ziekten/klachten. Dit brengt me bij het volgende … wat ze doen – en dit is een groot deel van het bedrog – is dat ze op de overlijdensakte ‘C19’ toewijzen aan mensen die aan heel iets anders zijn overleden … soms zelfs niet eens verband houdend met … heel vaak, lijkt het wel … niet eens aan iets dat verband houdt met longklachten. Maar nu komt de vraag … dit is wat ze ons vertellen: ‘dit virus doodt oude mensen, zij zijn het meest kwetsbaar, terwijl jonge mensen niet zoveel gevaar lopen’.
Oké … ‘we gaan dus het volgende doen: we gaan de oude mensen en de risicogroepen beschermen’ … Wie zijn die risicogroepen? Mensen met bestaande gezondheidsklachten wiens immuunsysteem al verzwakt is, en die ook klachten hebben waardoor ze kunnen sterven.

‘Dus, die moeten we beschermen! Er moet een lockdown komen’. We vernietigen de economie en de levens van miljarden mensen, om de zwakkeren te beschermen. Waarom is het zo dat oudere mensen in véél grotere aantallen – het zijn bijna alléén maar ouderen – sterven aan dit nep-virus, en jonge mensen niet?

Heel eenvoudig: oudere mensen hebben veel meer andere problemen en klachten die hun leven bedreigen. Jonge mensen hebben dat niet. Als je dus, zoals zij doen, de illusie wilt scheppen van een virus … als je wilt zeggen dat het ‘C19’ is terwijl het iets anders is … dan heb je daar bij oudere mensen oneindig veel meer mogelijkheden voor. Maar jonge mensen hebben die problemen niet. Hoe ga je dan verklaren dat ze zijn overleden aan C19, als ze helemaal nergens aan doodgaan? Vandaar die opsplitsing, waardoor alles herleid wordt tot oudere mensen, vanwege de grotere kans om een onjuiste diagnose op hun overlijdensakte te zetten. En dat doen ze systematisch!

Ik zal je een ander voorbeeld geven … en dit is aan het licht gekomen, dit is géén theorie: niet alleen verplichten ze dit aan de medische staf, maar als iemand getest wordt met die PCR test, die niet eens test op C19 maar op genetisch materiaal dat bijna iedereen bij zich draagt en waardoor bijna iedereen ook positief test, en die persoon test positief maar overlijdt aan een andere oorzaak, dan moet er toch C19 op de overlijdensakte komen te staan. Daar komen die hoge aantallen vandaan! Ze zijn verzonnen!

In Amerika heb je – naast dit bevel om het zo te doen – ook nog een Medicare systeem (soort van ziekenkas/zorgverzekering – V) en dit is naar buiten gebracht door een Senator van de staat Minnesota. Hij heet Scott Jensen en hij is ook arts. Hij zei: wat ze nu doen met Medicare is het volgende … ze vertellen aan de ziekenhuizen dat ze een nieuw vergoedingenstelsel hebben. Als in een ziekenhuis een patiënt de diagnose ‘gewone longontsteking’ krijgt, dan ontvangt het ziekenhuis daar 4600 dollar voor. Als ze diezelfde patiënt de diagnose ‘C19 longontsteking’ geven, krijgt het ziekenhuis daar 13 000 dollar voor. En als een patiënt ‘C19’ heeft toegewezen gekregen, en ze leggen hem aan een beademingsapparaat, dan krijgt het ziekenhuis 39 000 dollar.
Dit verklaart waarom een ziekenhuisarts – zoals velen al hebben gedaan – een video op YouTube heeft geplaatst waarin hij in het ziekenhuis is in een soort van opslagruimte … en achter hem staan machines … en hij vertelt dat ze verplicht zijn om ‘C19’ op de overlijdensaktes te zetten ook al zijn de mensen aan iets heel anders gestorven, en die machines achter hem – de meeste hadden stofhoezen eroverheen – dat het eerstegraads zuurstofapparaten zijn, het soort dat werkt met een masker.

Als een patiënt zuurstof nodig heeft, dan gebruiken ze deze niet-belastende machines en krijgt hij een masker/kapje over neus en mond. Maar toen dit hele C19 begon, werd ons opgedragen dat wij deze machines NIET MOCHTEN GEBRUIKEN, maar dat we – en dit zijn zijn eigen woorden – de patiënt moeten laten ‘crashen’ en dan meteen aan de beademing leggen. Dat zijn dus weer 39 000 dollar.

Het punt is, dat er niet alleen regels zijn en bevelen aan de dokters om overal maar ‘C19’ op te plakken – ook als het dat niet is – maar dat er ook nog een financiële beloning is om dat te doen … op enorm grote schaal: tienduizenden dollars per patiënt!

Ze hebben dus dit nep-virus naar het Westen overgebracht op dezelfde manier als ze het in China hebben gemaakt: ten eerste door de symptomen, en dan kwamen ze met die PCR test die test op genetisch materiaal en niet op een virus – daarom testen zoveel mensen positief …

Maar even tussendoor, want ze zeggen nog iets anders: ‘het lijkt erop, dat de mensen geen immuniteit opbouwen tegen dit virus’. Dat heeft twee gevolgen: dat betekent dat zodra we het Gates vaccin hebben, iedereen gevaccineerd moet worden. Ook de mensen die al ziek zijn geweest, want ze hebben zogenaamd geen immuniteit opgebouwd.

Waarom bouwen de mensen geen immuniteit op voor een ziekte? OMDAT ER GEEN ZIEKTE IS! Hoe kan je immuunsysteem er immuniteit voor opbouwen, als het niet bestaat? Dus testen ze die mensen opnieuw … en wéér testen ze positief … LOGISCH, TOCH? Er wordt getest op genetisch materiaal dat je in je lichaam hebt – NIET OP EEN VIRUS!

Maar ze hadden een probleem: ze MOESTEN het Chinese model van de lockdown kunnen invoeren, om de onafhankelijke inkomsten van ontelbaar veel mensen te kunnen vernietigen. Maar omdat het virus niet bestaat, waren er niet voldoende mensen die eraan overleden. Daarom heeft het gedurende deze zogenoemde ‘pandemie’ zo lang geduurd eer de cijfers omhoog gingen, omdat al de mensen stierven vanwege de lockdown, en niet aan C19. De cijfers waren hetzelfde als voorgaande jaren, maar ze riepen ‘C19! C19!’.

Maar er is nog iets … ik zag een hele mooie grafiek waarop de C19 overlijdensaantallen stegen, maar tegelijk alle andere oorzaken van overlijdens – in voorgaande jaren – gingen dit jaar omlaag! (lacht) Het is dus overduidelijk wat hier gaande was: het herschrijven van de diagnose! Maar ze konden niet voldoende sterfgevallen naar buiten brengen om te bewijzen dat dit een dodelijke ziekte was. Wat ze dus deden – en wat ze ook gedaan hebben met ‘de mensheid is verantwoordelijk voor de klimaatverandering’, waar deze hele onzin op gebaseerd is – is het maken van computermodellen. En de computermodellen worden gemaakt door een – naar mijn mening – BERUCHTE organisatie, namelijk het Imperial College in Londen, en een man met de naam professor Neil Ferguson … en hij … weet je, je praat met mensen die hebben gewerkt met/aan computermodellen maken, en je hoort wat zij vertellen op het internet en dergelijke over die materie. En zij zeggen: ‘het is zo eenvoudig om daarin te manipuleren, wat je invoert wordt omgezet naar de uitkomst’.

Als je dus bepaalde data invoert, dan zal de computer die verwerken en komen tot een projectie die niet CORRECT is, maar voortkomt uit de data die jij zelf hebt ingevoerd!

Daarom bestaan de ijskappen nog steeds en daarom hoeven de mensen in New York niet te zwemmen op Madison Avenue … dat komt doordat al die voorspellingen gebaseerd zijn op computermodellen, die precies weergaven wat nodig was om hun wil op te leggen aan de maatschappij, en daar kun je voor zorgen door de gegevens die je invoert. Ditzelfde bedrog heeft plaatsgevonden met deze ‘pandemie’. Ze hadden niet voldoende overlijdens om dit virus als ‘dodelijk’ te bestempelen, dus wat deden ze? Ze zegden: ‘Nee, nee, NU sterven ze nog niet … maar DAT GAAT NOG KOMEN’! En dus maken ze computermodellen. Dit is … als je je nog herinnert, Brian, Johnson – die nu volledig is ‘overgenomen’ door die mensen – maar op dat moment bood hij nog tegenstand …

Brian: Je bedoelt Boris Johnson, onze eerste minister.

David: Ja, onze eerste minister. Hij gaf tegengas, hij wilde helemaal niet alle scholen sluiten. Hij heeft ook niet het voetbal, de voetbalcompetitie, gesloten … dat hebben de clubs zélf gedaan, niet Johnson! Maar dan komt professor Neil Ferguson, die een ONVOORSTELBAAR lange lijst heeft van gevallen waarin hij het VOLKOMEN FOUT had … naar buiten met een uitdraai van zijn computermodel – drukt op ‘Enter’ … waaruit bleek dat er 500 000 mensen konden overlijden aan dit virus …

Brian: Dat weet ik nog. Dat joeg iedereen de stuipen op het lijf.

David: En dat er tot wel twee miljoen mensen konden overlijden in Amerika, want die modellen van Ferguson werden niet alleen hier in het VK gebruikt, maar over de hele wereld. Johnson heeft toen meteen maatregelen afgekondigd, aangezien ze natuurlijk tegen hem hebben gezegd: ‘Mijnheer de eerste minister, de enige manier van aanpak hiervoor is … het Chinese model! Dat heeft gewerkt in China, dus we moeten net als China een lockdown opleggen om dit te voorkomen. Want als u dat niet doet, mijnheer de eerste minister, dan bent u verantwoordelijk voor al die doden’.

Diezelfde druk is ook uitgeoefend op Trump in Amerika. Er is nog veel méér te vertellen over Trump, trouwens …
Dus we kregen een lockdown. Deze werd in fasen uitgevoerd, telkens een beetje strenger … maar die lockdown moest er komen. Zo bereikten ze dus precies hun doel, zijnde twee belangrijke dingen: het eerste is het vernietigen van de onafhankelijke inkomsten van miljarden mensen, en het tweede is de lockdown in enige vorm zo lang mogelijk laten aanhouden, om daarna aan de mensen te vertellen – zoals Gates al heeft aangekondigd – … ik heb nog niet eerder gezegd dat Gates een psychopaat is, toch? … ‘we kunnen niet terugkeren naar een normale manier van leven, TENZIJ de hele wereld gevaccineerd is’.

Dat zijn dus de twee belangrijkste doelstellingen. Hoe dan ook …

Brian: Ik wil je een vraag stellen, David. Sommige mensen zeggen ‘er zijn in het VK 30 000 mensen gestorven, in Italië ook 30 000, in Amerika 100 000 … Boris Johnson heeft C19 gekregen …’.

David: Nee hoor, dat is niet zo. Hij is ZIEK geweest.

Brian: ‘Mijn grootmoeder heeft het gehad, 14 buschauffeurs hebben het gekregen, je hoort overal de boosheid van de mensen … iedereen heeft wel een verhaal en vaak is dat een droevig verhaal over mensen die gestorven zijn’.

David: En dan zijn er nog al die andere verhalen van woedende nabestaanden die WETEN waaraan hun dierbaren zijn overleden, maar dan op de overlijdensakte toch weer C19 zien staan. Het punt is dus …

Brian: Maar ze testen niet. Ze testen de overleden personen niet, ze gaan alleen maar af op de symptomen. Dat is het enige waarop ze worden ingedeeld.

David: Wat ze ook doen, is dat ze wél overleden mensen testen, en als ze C19 zijn dan wordt dat op de overlijdensakte gezet. Als je kijkt naar de aantallen dan moet je niet in paniek raken … adem eens diep door … waar komen al die aantallen vandaan? Die zijn er gekomen doordat andere doodsoorzaken worden vermeld als C19. En ik zal je nog iets anders vertellen: wie houdt wereldwijd al die aantallen bij, zodat de media ze kan verkondigen? Daar vertel ik zo meteen nog iets méér over. Dat wordt gedaan door een organisatie in Amerika, genaamd de Johns Hopkins Universiteit, zij zijn een medische instelling.

Zes weken voordat dit alles in China losbrak, hebben Bill Gates, de Bill en Melinda Gates Foundation, het Wereld Economisch Forum (dat zijn de 1%) én de Johns Hopkins Organisatie een ‘simulatie’ gehouden – zes weken vóór de uitbraak! – een simulatie over hoe de wereld zou moeten reageren op een ‘coronavirus-pandemie’. Je kunt dit terugvinden op het internet, er is uren aan info te vinden. Eén van de belangrijke punten waarover werd gesproken tijdens deze ‘simulatie’ – zoek het maar op, op het internet …

Brian: Dat was Event 201.

David: Event 201, ja. … dat ging om wat wij moeten doen in het geval van deze ‘pandemie’, waar niemand het op dat ogenblik over had … we moeten het verhaal in de hand houden wat naar buiten wordt gebracht, we moeten de anti-vaxxers (mensen die tegen vaccinaties zijn – V), we moeten voorkomen dat mensen informatie naar buiten brengen die ingaat tégen wat de WHO vertelt … Dat hebben ze daar allemaal besproken! Omdat het een voorbereiding was op hetgeen er te gebeuren stond, en de hoofdrolspelers in dat spel wisten donders goed dat het bijna zover was.

Je hebt dus de lockdown en die laat je zo lang mogelijk duren, zodat je de onafhankelijke inkomsten van de mensen vernietigt– met welk gevolg? Ze worden afhankelijk – AFHANKELIJK! – van de staat. Ik schrijf – nogmaals – al jarenlang in mijn boeken, dat het plan voor deze Hongerspelen-maatschappij draait om het veroorzaken van massale afhankelijkheid door de mensen, die tegen die tijd geen enkele andere bron van inkomsten hebben, een zogenaamd ‘gegarandeerd inkomen’ te geven. Dat zou slechts een aalmoes zijn, net genoeg om te overleven, maar aan dat gegarandeerd inkomen … en hier hebben we het al eerder over gehad … zouden voorwaarden verbonden zijn. ‘Je krijgt van ons dat inkomen, maar je doet zoals de staat je opdraagt, anders krijg je het niet’. En hoe wil je anders aan geld geraken, aangezien er geen werk te vinden is?

Dan hebben we daar de paus. De paus is – met uitzondering van één: paus Johannes Paulus I in 1978, die wel een fijne man leek … hij wilde de Vrijmetselarij verwijderen uit het Vaticaan, maar hij overleed al na 33 dagen. Een heel belangrijk getal in de Vrijmetselarij trouwens – maar al de andere pausen en dus ook deze, zijn cult-pausen. Deze Paus Franciscus spreekt nu ook over een gegarandeerd inkomen, en dat maakt allemaal deel uit van deze Hongerspelen-maatschappij, en met deze pandemie komt dit veel dichterbij.

Door het manipuleren van die cijfers, en overigens heeft de Johns Hopkins Universiteit daar ook aan meegedaan, hebben ze dus een behoorlijk profetisch model kunnen maken, vlak voordat dit alles van start ging. Eén en dezelfde organisatie verzamelt alle cijfers over het aantal besmettingen en het aantal overlijdens.

BEDROG! Dit hele gedoe is bedrog!

Brian: Maar het maakt iedereen bang. Het veroorzaakt angst …

David: Ja, precies. Dit alles is oneerlijk …

Brian: Ik las een week geleden een artikel waarin stond dat er in het VK iemand naar buiten was getreden en gezegd had: ‘We hebben de angst te groot gemaakt. We krijgen de mensen nu niet meer uit hun huis. Ook al hebben ze geen geld meer en gaan hun bedrijven failliet … we krijgen ze nog steeds niet uit hun huizen, we hebben ze te bang gemaakt’.

David: Dat komt doordat er een overlevingsmechanisme is in het brein … het reptielenbrein, achteraan in de schedel, de hersenstam … en dat is ontzettend belangrijk in dit hele gebeuren. Zodra dat overlevingsmechanisme eenmaal geactiveerd is, verdwijnen alle logische gedachten. Er blijft maar één gedachte over: ‘ik moet overleven’. Als ik kan overleven door in mijn huis binnen te blijven, en mijn hele leven in rook te zien opgaan … dan moet ik dat doen. Als het mij kan helpen overleven, zal ik akkoord gaan met elke draconische maatregel die mij wordt opgelegd, zolang ik maar denk dat het mij zal helpen overleven’. Dit is het overlevingsmechanisme, en deze mensen maken daar met hun manipulaties genadeloos misbruik van.

Brian: Men zegt zelfs dat de mensen zo bang zijn dat ze doodgaan terwijl ze in huis opgesloten zitten, in plaats van medische hulp te zoeken.

David: Ja, en dat brengt me bij dit punt: de media – zonder wie dit nooit had kunnen gebeuren – zijn méér dan verwerpelijk, en ik zou héél graag willen dat al die leden van de MSM over heel de wereld naar hun kinderen of kleinkinderen toe zouden gaan, hen recht in de ogen kijken en zien of ze het zelfrespect hebben om dat te doen. Want wat jullie doen is het VERNIETIGEN van HUN toekomst, door wat jullie hebben gedaan. Door het publiek voor te liegen, door de officiële versie van dit alles over te nemen en te publiceren als ‘de Waarheid’ zonder vragen te stellen, en die staan te juichen wanneer mensen zoals ik en zoals jij, Brian, worden verwijderd (van social media – V). Die staan te joelen ‘weg ermee …’.

Dit zou niet mogelijk zijn zonder hen. En wat we hebben gehad, als je je dat nog herinnert, en het is nog steeds in toenemende mate gaande … is het nieuws ‘We hebben een lockdown, die is nodig om ervoor te zorgen dat de zorgverleners/ziekenhuizen niet overbelast geraken met al die patiënten. Weet je wat we gaan doen? We gaan operaties laten vervallen, we gaan afspraken afzeggen, we gaan diagnoses uitstellen en iedereen moet weg uit het ziekenhuis en thuis in huisarrest gaan zitten … om ‘de zorg te ontlasten’’.

Wij, op davidicke.com en artsen over de hele wereld, zijn overspoeld door mensen die in ziekenhuizen zijn geweest … sommigen van hen zijn verpleegkundigen en zij zeggen … Ik kwam iemand tegen op straat, hij werkt in het ziekenhuis op de IC en zei tegen me: ‘je hebt helemaal gelijk over wat er gaande is. In het ziekenhuis is het nog nooit zo rustig geweest. Er staan hele verdiepingen leeg, afdelingen zijn gesloten, de verpleegkundingen worden ontslagen’ … dat is toch ongelooflijk! Maar waarom zou het niet zo gaan, als eerst alle operaties, ingrepen en afspraken worden afgelast – met als gevolg dat heel veel mensen die anders in leven waren gebleven, nu zullen overlijden vanwege de lockdown. Artsen vertellen dat nu ook. Oncologen bijvoorbeeld, afgelopen week zei een oncoloog in het VK nog dat ‘het verlies aan levens gaat immens zijn, vanwege deze lockdown’. Ik zag een dokter in een televisieprogramma in Amerika, die zei dat 80% van de hersenoperaties in Amerika waren stilgelegd, vanwege de ‘pandemie’. En omdat dus de ziekenhuizen zo goed als léég zijn, worden er overal in de wereld artsen ontslagen, onder andere in Amerika.

Daardoor zie je filmpjes opduiken van verpleegkundigen en medisch personeel, die dansen in de lege gangen van hun ziekenhuis … omdat ze niks te doen hebben! Ga maar kijken op YouTube, als je zo nodig moet … ga maar kijken naar de filmpjes van medisch personeel dat niks te doen heeft en dus maar gaat dansen.
En intussen heeft de media het over ‘oorlogstoestanden in de ziekenhuizen …’ Hier in het VK is er een man die met zijn telefooncamera opnamen heeft gemaakt van het lege ziekenhuis. Die is in de gevangenis beland omdat hij dat gefilmd heeft!

En dat is de échte reden waarom er, ééns per week, door de Britse regering een ‘applausmoment’ is ingesteld, waarbij het publiek massaal gaat applaudisseren voor het medisch personeel. Dat is niet opgezet – want het is allemaal een psychologisch spel – als eerbetoon voor het medisch personeel! Het wordt opgezet om de illusie in stand te houden, dat ziekenhuizen ‘oorlogsgebied’ zijn. Ga maar eens naar een ziekenhuis. Die zijn omringd door beveiliging. Er worden geen bezoekers toegestaan.

Er zijn kinderen geweest, kleine kindjes, die helemaal alléén zijn gestorven. Zonder hun papa of mama bij hen, omdat die niet bij hun stervende kind mochten zijn, vanwege de ‘regels omtrent C19’. Als ik ooit een voorbeeld heb gezien van de psychopathie in zijn zuiverste vorm, dan is het dit wel … en waarom willen ze geen bezoekers?
Omdat die zouden zien dat het bedrog is. De ziekenhuizen zijn gewoon léég! En terwijl ze leegstaan, zitten de mensen – die daar zouden moeten liggen voor verzorging en behandeling – thuis … en dat zullen ze met hun leven moeten bekopen!

Het meest dichtbij dat een bron op MSM ooit gekomen is om hierover te berichten – maar daarna maakte hij dat weer ongedaan door in het artikel te zeggen dat de openbare ziekenhuizen ‘overspoeld’ waren, zoals je in Amerika ook altijd hoort – was de Daily Mail of de Mail online, die een verhaal bracht over het feit dat de Britse regering via de Gezondheidszorg honderden miljoenen ponden had uitgegeven aan het overnemen van privé-ziekenhuizen. Dit was dus een verhaal van artsen in een privé-kliniek. Eén van hen zei: ‘wij behandelen geen patiënten. Wij zitten hier alleen maar duimen te draaien, we hebben niks te doen’. Een andere zei: ‘Ik moet patiënten wegsturen’. Toen vertelde hij over een patiënt met artritis, die zich elke nacht in slaap huilde van de pijn … en die hij naar huis moest sturen met het advies om dan maar pijnstillers te nemen. Er zijn GRUWELIJKE taferelen gaande achter die gesloten deuren, en de échte moordenaar van mensen – op grote schaal over de hele wereld – zal niet ‘C19’ zijn want ER IS GÉÉN COVID19 … het zal de lockdown zijn, en de gevolgen daarvan.

En weet je, de manier waarop … ik ehm … ik … ik zal proberen het duidelijk te krijgen … en dat wordt echt ‘proberen’ … Wat ze gaan zeggen is: ‘deze computermodellen-projecties’ die tot de lockdown hebben geleid, (hetgeen echt de ALLERGROOTSTE ONZIN was en dat kon iedereen met ook maar een halve werkzame hersencel zien) die cijfers zijn niet uitgekomen, VANWEGE DE LOCKDOWN. Want zo werkt dat bedrog.

Maar mijnheer Ferguson, hoe zit het dan met Zweden? Daar hadden ze geen lockdown. Hoe zit het met Wit-Rusland? Met Tokio? Kijk eens naar hun aantallen, zelfs met een doorgeslagen, volkomen fout BEDROG! En vertel me dan eens, waarom wij die lockdown moesten hebben, als je die cijfers vergelijkt met die paar landen die het niet hebben gehad? De lockdown is nooit noodzakelijk geweest, behalve voor twee dingen: ten eerste het vernietigen van de inkomsten van miljoenen mensen, zodat ze afhankelijk worden en onder controle komen van de staat, en ten tweede om te kunnen zeggen ‘als je weer een normaal leven wilt, moet je gevaccineerd worden’.

O en trouwens, mijnheer Gates, een vraag voor u: als u het virus niet heeft geïsoleerd en uitgezuiverd om te bewijzen dat er een virus IS, en u vervolgens niet – zoals dat hoort volgens de juiste medische procedures – dat geïsoleerde virus heeft ingebracht bij een levende gastheer zodat deze de ziekte kreeg, precies zoals u zegt dat die door het virus wordt veroorzaakt … naast nog een paar andere zaken, die geen van alle zijn uitgevoerd met betrekking tot C19 … dan heeft u dus niet dat virus geïsoleerd, mijnheer Gates! Hoe kun je er dan een vaccin voor vinden? En nog een vraag: als u het virus niet heeft geïsoleerd, hoe kunt u er dan op testen?

Het antwoord op beide vragen is: DAT KUN JE NIET. En ik heb jou gezegd, Brian, ik denk dat het in het eerste interview was … toen we het hadden over het vaccin … toen zei ik ‘dat vaccin bestaat al’. Het vaccin bestaat al! En al dat gedoe van ‘we trachten een vaccin te vinden, we werken eraan’ … Wat zei die Hancock, de staatssecretaris voor Gezondheidszaken ook alweer, een paar dagen geleden? ‘We testen het vaccin nu op mensen, en we hebben in een paar weken gedaan wat normaal jaren duurt’.

Wat ze moesten doen – aangezien ze vanaf het begin al een vaccin hadden – en het is niet gezegd dat mensen als een Matt Hancock dat ook weten, want Hancock is slechts een marionet … maar de cult weet dat het bestaat. Gates weet ook … Gates weet héél beslist dat het bestaat! Maar omdat het jaren duurt om een vaccin te ontwikkelen, zelfs één dat enorme schade toebrengt aan de mensen … dan heb je een probleem met de geloofwaardigheid. Je kunt er niet te snel mee naar buiten treden, want dan zouden zelfs de mensen die akkoord gaan met vaccinatie zich toch gaan afvragen of dat niet héél erg snel is gegaan. Je moet er dus wel wat – maar zo min mogelijk – tijd overheen laten gaan, voordat je met dat vaccin komt. Wat er in dat vaccin zit is al lang geleden voorbereid, want je kunt niet zomaar een vaccin maken – ik geloof sowieso niet in vaccins – maar je kunt die niet maken voor iets wat je nog niet hebt geïsoleerd.

Dus als dit een zwendel is, om datgene wat er in dat vaccin zit in te brengen bij elke man, vrouw en kind op de planeet … dan hoef je geen vaccin te ontwikkelen voor een virus. Want dat is niet de bedoeling van het vaccin! De bedoeling van dat vaccin is om bij de mensen datgene in te brengen, wat al héél lang de bedoeling is geweest.

Brain: Moeten we het over 5G hebben, voordat we overgaan naar de vaccins?

David: Ja. Weet je, 5G … wij hebben het hierover gehad en natuurlijk gaan de MSM dat dan helemaal verdraaien. Natuurlijk doen ze dat, dat is hun werk! Maar ook veel mensen in de alternatieve media hebben niet correct overgebracht wat ik heb gezegd.

Ik hoor dat ik gezegd zou hebben, dat 5G de oorzaak is van het virus. Maar dat wordt dan moeilijk, nietwaar, als ik steeds weer zeg dat er geen virus is! Hoe kan ik dan zeggen dat het wordt veroorzaakt door 5G? Wees toch geen idioot! Wat ik heb gezegd in ons eerdere gesprek over 5G – en schijnbaar heeft OfCom dat wél goed opgepikt – …

Brian: Want dat was de reden waarom ze ons hebben verbannen. Dat was in elk geval wat de BBC meldde, dat YouTube had gedaan. Dat zegden ze, dat wij het verband hadden gelegd tussen 5G en het coronavirus. Dat ZEGDEN ZE. Dat is ook waarom ze LondonReal live en onze uitzendingen hebben gecensureerd. Dat is trouwens het enige onderwerp waarop/waarvoor ze mensen censureren.

David: Ja, zoiets … maar ze hebben ons vorige gesprek gecensureerd, en de rode lijn doorheen dat hele interview was dat er geen C19 bestaat … en dat hebben ze weggehaald. Maar er was ook een interview met Andrew Kaufmann, dat mijn zoon Jamie deed, en dat op YouTube werd geplaatst. Hierin zei dokter Kaufmann ook dat C19 niet bestaat, dat het nooit is geïsoleerd en het bestaan ervan dus nooit is bewezen. YouTube heeft ook dat gesprek weggehaald, nadat het iets van 300 000 keer was bekeken. Wat onze video en die van dokter Kaufmann gemeen hadden, was C19. Want de dokter heeft helemaal niet gesproken over 5G.

Als je kijkt naar OfCom, dat is de bedrieger van regeringswege, het is de waakhond van de regering – met aan het hoofd een ambtenaar die Melanie Dawes heet – voor alle Britse uitzendingen van de MSM. OfCom is ook de grote promoter van 5G EN ze verdelen de licenties voor de zenderrechten ervan. En terwijl ze 5G promoten zegt ze tegen de MSM in het VK: ‘Jullie mogen geen enkele vorm van discussie hebben over het verband tussen 5G en C19′. Daarmee vertellen ze ons eigenlijk dat er wel een verband moet zijn. Maar het is niet dat 5G het virus veroorzaakt, aangezien ik zeg dat er geen virus is. Dat is nu net het bedrog.

Wat ik over 5G heb gezegd, is dat het symptomen kan veroorzaken die lijken op wat men zegt dat de symptomen van C19 zijn. Maar belangrijker nog – en het is goed om dat nog eens te benadrukken – is wat 5G doet op een sterkte van 60Gh. Het werkt in op de zuurstofmoleculen. Die nemen de 5G op en daarmee verandert de structuur van die moleculen de manier waarop de elektronen draaien, en zo meer. Het gevolg daarvan voor de mensheid is, dat het lichaam – wanneer 5G op 60Gh in de nabije omgeving aanstaat – niet meer in staat is om hetzelfde volume aan zuurstof op te nemen, als het normaal gesproken zou kunnen opnemen.

Ik heb pas een boek voltooid, letterlijk twee dagen geleden … het had niet op een betere tijd kunnen uitkomen … en daarin haal ik de woorden aan van mevrouw Leon. Zij is een Amerikaanse wetenschapper die onderzoek doet naar het milieu en werkt voor een aantal organisaties. Zij raakte erg geïnteresseerd in de negatieve invloed van de elektromagnetische velden van al de ‘G’s, niet alleen maar 5G want er zijn nog andere (1G, 2G, 3G, 4G – V), omdat ons lichaam bestaat uit een aantal elektromagnetische velden: ons brein heeft een elektromagnetisch veld, het ontvangt en verwerkt informatie via elektriciteit, het communiceert met de rest van ons lichaam via elektrische impulsen … dus alles wat dat verstoort, zal van invloed zijn op zowel onze fysieke gezondheid als onze mentale gezondheid.

De Federale Commissie voor Communicatie in Amerika, de FCC, die eigendom is van de cult – dat is ook de reden waarom 5G kan worden uitgerold zonder enige regelgeving of testprocedures – zij hebben dit … ik meen in 2016 … aangekondigd … en het hoofd van de FCC was toentertijd iemand die altijd had gelobbyd voor de zenders en de uitzendgemachtigden … dus het was opmerkelijk dat hij nu dan ineens verondersteld werd om hen te controleren via de FCC … Maar ongeveer een jaar later, in 2017, werd Leon Phu benaderd door een ouder van een school in Texas, omdat de leerlingen en het personeel een vreemde ziekte hadden gekregen. Het was overduidelijk dat het te maken moest hebben met de school, want zodra ze de school verlieten voelden ze zich beter. Het was zelfs zo erg dat de leerkrachten dan maar buiten les gingen geven, omdat de mensen zich in het schoolgebouw ziek gingen voelen.

Dus heeft zij dat langere tijd bestudeerd en toen ging ze naar de Facebook-pagina van de school, op zoek naar foto’s die haar misschien een aanwijzing konden geven van apparatuur die daar aanwezig was en iets uitstuurde. Ze zag een wifi-router/zender, die anders was dan ze eerder had gezien. Deze had ook een groter rooster, en daardoor wist ze dat dit wel eens een 5G zender kon zijn, die daar stond als experiment voordat het zou worden uitgerold. 5G wekt namelijk méér warmte op en heeft dus méér luchttoevoer nodig voor de koeling. Ze vertelde dat ze de foto’s had opgeslagen en dat was maar goed ook, want toen ze de volgende dag ging kijken waren alle foto’s verdwenen. Er was niks meer van te vinden.

Toen stuitte ze op een soort van expo van Samsung, waar ze hun nieuwe producten tonen. En daar zag ze iets gelijkaardigs, een nieuw uitziende wifi-router. Ze kon een foto bemachtigen van het binnenwerk van dat apparaat, en in plaats van de twee chips die er normaal in zaten, zei ze dat er in deze 3 chips zaten. Eén chip had een vermogen van 2,45Gh, de tweede van 5,8Gh en op de derde chip stond … 60Gh. 60Gh, de frequentie die van invloed is en veranderingen aanbrengt in de structuur van zuurstof.

Nu, de telecommunicatie-industrie praat openlijk over deze inwerking van 60Gh op zuurstof. Niet in de zin dat het ons ervan weerhoudt om de optimale hoeveelheid zuurstof op te nemen in ons lichaam en ons bloed, maar vanwege het voordeel dat ze – om één of andere reden – wanneer ze deze 5G frequenties uitzenden, dan zorgt het niveau van de interactie met zuurstof ervoor dat ze heel veel verschillende stralen/frequenties kunnen uitsturen, die elkaar niet storen. Voor hen is dit ideaal, want zo kunnen veel mensen bij elkaar allemaal hun toestellen gebruiken, zonder dat er storing optreedt.

Maar voor de cult telt de uitwisseling en de invloed van de hoeveelheid zuurstof die de mensen kunnen inademen, want daarmee krijgen ze enorme macht om de gezondheid van de bevolking te beïnvloeden.

Er was een arts in New York, één van de vele, en zoals ik heb begrepen werkt hij daar nu niet meer omdat hij dit heeft verteld … en hij heeft deze video gemaakt uit wanhoop. Hij heeft die op YouTube geplaatst en YouTube heeft die er weer vanaf gehaald, maar veel mensen hadden hem toen al gedownload. Hij vertelde: ‘wij kregen te horen dat we ons moesten voorbereiden op deze besmettelijke ziekte, deze C19, maar wat wij zien is geen besmettelijke ziekte. Dit is iets wat ik nog nooit eerder heb gezien. Ik zie bij mensen longen die je zou verwachten te zien wanneer iemand op 10 km hoog in een vliegtuig zit, waar dan plotseling de luchtdruk wegvalt zodat er geen zuurstof meer is’ … of het andere voorbeeld dat hij gaf: als iemand naar de top van de Mount Everest klimt zonder zuurstofmasker … en dus zonder zuurstof. Bij zulke gevallen kun je dit beeld van de longen verwachten, door het zuurstoftekort. En ik heb dit nog van andere mensen gehoord.

Brian: Ja, ik sprak deze week met dr. Buttar en die zei precies hetzelfde. Het lijkt op blootstelling aan extreme hoogte.

David: Precies! Extreme hoogte … wat krijg je dan? ZUURSTOFTEKORT in het lichaam! Wat ik zei tijdens het vorige gesprek is, dat er – gezien de invloed op en de uitwisseling met de opname van zuurstof en zuurstofmoleculen, en de invloed op de zuurstofopname in het menselijk lichaam wanneer je je in een 60Gh omgeving bevindt – dan MOET je dit in overweging nemen als een mogelijkheid, waardoor op dit ogenblik nog slechts een klein aantal mensen deze buitengewone symptomen van zuurstoftekort vertonen … waar artsen geen verklaring voor hebben.

En ik wil dit verder doortrekken naar … ik zeg dus beslist NIET dat 5G het virus veroorzaakt – ik zeg dat er helemaal GÉÉN VIRUS IS! – maar ik zeg wél dat er serieus moet worden gekeken naar 5G in verband met deze vorm van zuurstoftekort, die de artsen zien.

Maar wat is er gebeurd tijdens de lockdown? Dit is trouwens nog een reden, waarom ze niet willen dat mensen praten over 5G … terwijl de mensen onder huisarrest stonden en te horen kregen dat hun bedrijf niet ‘essentieel’ was … lijkt het erop dat het wereldwijd onvoorstelbaar essentieel is geweest om 24 uur per dag te werken aan het uitrollen van nog méér 5G masten. De satellieten van Elon Musk gingen de ruimte in, om vanaf korte afstand 5G omlaag te sturen naar de Aarde … uiteindelijk wil hij er 42 000 omhoog sturen, hij heeft nu al vergunning voor tientallen duizenden.

Dus terwijl deze 5G zich uitbreidt … en nog een punt over 5G en dit ‘smart systeem’ in het algemeen, is dat er momenteel nog relatief weinig apparaten in gebruik zijn die op 5G kunnen werken. Dat is heel belangrijk, want hoe méér apparaten er in gebruik komen, des te méér ‘verbindingsstralen’ er zullen komen, waardoor onze leefomgeving steeds méér doorweven raakt met die 5G frequenties. En dat zal een ingrijpende invloed hebben op de mentale gezondheid en onze psyche. Maar omdat 5G niet ver draagt en niet doorheen dikke of dichte materialen kan gaan, moeten de antennes die 5G uitzenden vrij dicht bij elkaar staan. In elke straat moeten de satellieten ontvangen kunnen worden.

Wat ze dus plannen is om deze lockdown terug te draaien, maar niet méér dan strikt noodzakelijk, en daarna willen ze nieuwe ‘golven’ van dit virus binnenbrengen. ‘O kijk, het is terug!’ … en omdat er al een voorgaande is geweest, hoeven ze geen stapsgewijze lockdown meer in te voeren, maar kunnen ze meteen overgaan op een volledige lockdown.

Tot nu toe hebben ze het volgens mij voor mekaar gekregen, door het bedrog omtrent de diagnoses en de overlijdensakten en de tests, maar naarmate 5G méér in beeld komt, des te méér invloed zal dat hebben op de gezondheid van de mensen … ze zullen méér toestellen gaan gebruiken, en hoe méér deze 5G frequenties in onze leefomgeving komen, is dat weer een andere manier waarop mensen ziek zullen worden, en dan zullen ze (de cult) zeggen dat het een nieuwe ‘golf’ of een nieuw virus is en dan zijn ze het volgende van plan: ze willen andere golven binnenbrengen en met name vlak voordat het ‘vaccin’ klaar is, omdat ze dan kunnen stellen dat het gevaar zo groot is, dat iedereen verplicht het vaccin moet krijgen. En als we niet iedereen daartoe kunnen dwingen – de wetten hiervoor zijn in het VK al ingevoerd, om de mensen te dwingen zich te laten vaccineren – dan kun je niet uit de lockdown komen, tenzij je gevaccineerd bent. Dat is het idee.

Brian: Maar wat moeten mensen doen met 5G? Ik krijg elke dag mail van mensen die zeggen ‘Brian, ik maak me hier zorgen om maar ik weet niet wat ik kan doen’. Wat kunnen mensen doen?

David: Wel, het beste zou zijn als een groot aantal mensen zou samenkomen en zeggen ‘we pikken het niet, zet het maar af’. Want de cult zit hierachter … één van de dingen die ik al jaren probeer duidelijk te maken is het volgende: ik noemde datgene wat zij van plan waren een ‘technologische subrealiteit’, maar nu hebben ze er zelf een naam aan gegeven: ze noemen het het ‘smart netwerk’. En dat is iets waar alles onderling verbonden is met het internet, en uiteindelijk zal ook het menselijk brein daarmee verbonden zijn via AI – in de niet eens zo verre toekomst, als je de mensen in Silicon Valley moet geloven. Zij werken voor de cult en ze spreken al over 2030.

Het idee is dat ze iets scheppen … ze hebben er zelfs een toepasselijke naam voor: de Cloud (de Wolk – V), een technologische Wolk rondom de planeet, en daar willen ze ons mee verbinden. Dat is in elk geval wat de grote mannen bij Google ons vertellen. Wij zouden dus feitelijk verbonden worden met AI, AI zou ons proces van denken en emoties overnemen … ook dat zeggen ze … mensen zoals Kurt Woeller die zeggen, dat zodra AI eenmaal verbonden is met het menselijk brein – en dan heeft hij het over 2030 – dan zou AI steeds méér gaan overnemen van het menselijk denken, tot het menselijk denken nagenoeg te verwaarlozen is. Dit zijn zijn eigen woorden.

Dus al die satellieten gaan de lucht in, van Elon Musk en andere bedrijven, maar hij is wel de grootste daarvan …

Brian: Gisteren stuurde hij nog een tweet uit: we moeten weer aan het werk kunnen!

David: Ja … wel, of we nu terug aan het werk gaan of niet, die 5G frequenties van hem zullen toch blijven uitstralen naar de Aarde … omdat, als je deze Wolk – deze technologisch gemaakte wifi Wolk-wereld, die feitelijk zou bestaan uit 5G omdat ze minimaal 5G nodig hebben om dit ding te laten werken – daarom wordt dit nu uitgerold zonder dat het getest is … want ze weten, dat als ze het openlijk testen en uitproberen, ze het nooit zullen mogen uitrollen omdat het dodelijk is … in elk geval na enige tijd van opeenstapeling.

Als je dus die Wolk wilt vormen en je wilt iedereen daarop aansluiten, dan zul je 5G moeten hebben tot in elke kleinste uithoek van de planeet. Daarom gaan al die duizenden satellieten de lucht in. En zodra dat een feit is, zal het menselijk denken zoals wij dat nu kennen, voorbij zijn. Omdat AI het zal overnemen. Tot nu toe hebben ze de informatie moeten controleren en manipuleren om onze waarneming te manipuleren, om ons gedrag te manipuleren. Gedrag komt voort uit waarneming, waarneming komt voort uit informatie die wij ontvangen. Vandaar ook de censuur, zodat zij de berichtgeving kunnen aansturen: ze hebben controle over de informatie, de waarneming en het gedrag … zoals we heel duidelijk hebben kunnen zien tijdens deze lockdown.

Maar het idee, het ‘Eindspel’ zal zijn, dat ze onze waarneming niet meer hoeven te beïnvloeden. Die komt dan rechtstreeks via AI. En wat ze doen, is ons voorbereiden – en dit hangt nauw samen met de lockdown, ik vertel zo meteen waarom – ze bereiden de mensen psychologisch voor op het samenleven met machines! Dit houdt trouwens ook verband met de vaccins, daar kom ik ook zo nog op terug. Ze wennen ons aan het omgaan met machines, want wat is AI die verbonden wordt met het menselijk brein? Ze laten je samengaan met machines … Wat zij willen is een mens/machine relatie en geen mens/mens relatie meer. Waar ze nu mee bezig zijn, en dit is allemaal één groot psychologisch spel als je begrijpt hoe zij het spelen … die apparaten als Echo en Siri, de ‘persoonlijke assistenten’ en de technologie daarachter … ze gaan nu ook ‘persoonlijke assistenten’ in auto’s aanbrengen … de poppen waar kinderen mee spelen, maar die verbonden zijn met het internet … wat doen ze (de cult)? Ze wennen ons aan het omgaan met machines, alsof die menselijk zijn! De mensen praten tegen deze Echo’s en persoonlijke assistenten, alsof het mensen zijn. En steeds méér zie je deze gewenning, maar als je een fysieke gewenning wilt bereiken moet je eigenlijk eerst een psychologische gewenning hebben, dat maakt het makkelijker. En daarom willen ze deze omgang met machines en met AI, alsof die menselijk zijn.

En natuurlijk is het ook zo dat de meeste jonge mensen heden ten dage geen relaties meer hebben met een mens, maar met hun gsm – met AI – en dat leidt tot verslaving, want deze mensen zijn psychopaten … veel erger nog dan psychopaten zelfs …

Maar wat is er nu gebeurd tijdens de lockdown? De mensen zijn uit elkaar gehaald. De mensen krijgen te horen dat ze bang moeten zijn voor elkaar. Wat is de achterliggende rode draad van de klimaat-cult en de ‘redders van de planeet’ en al die mensen … met de grote leugen, dat de mensen verantwoordelijk zijn voor de klimaatverandering? Het is: ‘Mensen zijn gevaarlijk! Mensen zijn vreselijk’!

Dus nu, met deze lockdown en het afstand houden … ‘mensen zijn gevaarlijk … o, zou die het hebben?’ … Een paar dagen geleden kwam er een academicus in beeld van de Trent Universiteit in Nottingham, en hij is een academicus bij een organisatie die advies geeft aan de regering, via een andere organisatie met betrekking tot de lockdown en de wetenschap daarover. En hij zei: ‘weet je, dat afstand houden … 1,5 meter of 2 meter … – en dit zijn zijn eigen woorden! – zijn nergens op gebaseerd … niets wetenschappelijks’.

Vanaf zijn plekje op de piramide kan het lijken alsof dat op niets is gebaseerd, maar dat is niet zo. Net zoals het bewaren van 1,5 of 2 meter afstand houden niet alleen in het VK gebeurt. Het gebeurt ook in India en in de rest van de wereld. Omdat het centraal is opgelegd! En dat is niet gebeurd om de mensen te beschermen tegen een stom virus … ze weten best dat er geen virus is … maar om de mensen uit elkaar te houden.

En in jouw interview met dr. Kaufmann had hij het over de gezichtsmaskers.

Brian: Ja.

David: Maar die maskers zijn zo grof in vergelijking met de virale deeltjes, dat het wat mij betreft net zoiets is als trachten een golf water tegen te houden met een zeef … Dat gaat er gewoon doorheen! Dat is dus onzin!

Maar (houdt zijn handen voor zijn mond) wat doet dat? Als jij een masker draagt en ik ook … dan is er geen gelaatsuitdrukking meer zichtbaar.

Brian: Dat klopt.

David: Dan is er geen menselijke uitwisseling meer. En dat is één reden waarom ze de lockdown zo lang mogelijk willen voortzetten: ze willen de mensen uit elkaar drijven. Waarom hebben ze de café’s en dergelijke gesloten? In Zweden hebben ze dat niet gedaan! En waarom zeggen ze dat het – zelfs nadat de lockdown wordt opgeheven – nog niet zeker is dat café’s weer open mogen? Omdat de mensen daar elkaar konden ontmoeten! En zij willen de mensen juist uit elkaar houden. Dit is echt helemaal een psychologisch spel, het is allemaal gebaseerd op psychologie.

Maar laten we terugkomen bij het vaccin … ik heb de vorige keer gezegd dat er in dat vaccin andere dingen zullen zitten die slecht zijn voor onze gezondheid, en die zullen worden gebruikt om ons nog meer onder controle te krijgen, maar het allerbelangrijkste – en dat is waarom ze echt IEDEREEN gevaccineerd willen hebben – dit is héél belangrijk … er zullen nano-technologie chips in zitten – of niet echt chips zoals de microchips die wij kennen – deze worden ‘smartdust/smartstof’ of ‘nanobots’ genoemd. Dit zijn hele kleine nano-machines, niet gewoon maar chips maar MACHINES, en het is de bedoeling om dat in het lichaam te brengen, waarna de nano-machines zich gaan vermenigvuldigen en het lichaam gaan veranderen van het biologisch lichaam zoals wij dat gewend zijn, naar een steeds meer synthetisch lichaam.

Daar draait ook het hele gedoe met ‘transgender’ om. Omdat deze synthetische mens – en dit willen ze bereiken in de volgende fase – zich niet meer zal kunnen voortplanten. Daarom dalen over de hele wereld ook de zaadcellen in het sperma, dat wordt heel systematisch gedaan. Daarom worden mannen ook steeds minder belangrijk … er is straks geen behoefte meer aan mannen. Ook niet aan vrouwen, in de fase die na deze gaat komen. Want de volgende mens die ze willen scheppen, zal een synthetisch-biologische mens zijn, die zich niet zal kunnen voortplanten en die niet mannelijk noch vrouwelijk is.

Wat ze nu doen, met name met de kinderen, is hen hierop voorbereiden. Daarom is het fenomeen ‘transgender’ ineens vanuit het niets overal opgedoken. En je mag er niks over zeggen, want dit is hun plan: het wennen aan transgender. Hoeveel kinderen zijn er tegenwoordig niet verward over hun sexe? Dat was eerder nooit! Gemengde gevoelens over hun sexe … gemengd over hun sexe … gemengde sexe! En dat is de hele opzet hiervan. Dit is dus allemaal onderling verbonden. Nadat ik dat tegen jou zei in ons vorige gesprek, kwam ik een interview tegen met mevrouw Celeste Solem, en Celeste Solem is een klokkenluider die heeft gewerkt voor FEMA, het Federaal Agentschap voor Management van Noodtoestanden in Amerika. Dit is voor de volle 100% in handen van de cult. Wanneer dan de Amerikaans president een ‘noodtoestand’ afkondigt – en dit schreef ik heel lang geleden al in mijn boeken – dan worden er een reeks dingen in gang gezet, waardoor FEMA enorm véél macht krijgt om de zaken in handen te nemen. Dat doen ze nu in Amerika, achter de schermen is alles in handen van FEMA. Zij hebben de leiding over de medische aanpak, over alles.

Maar goed, zij werkte dus voor FEMA en één van haar projecten was het voorbereiden van pandemiën. Zij kwam uit dit interview, je kunt dat terugvinden op het internet – of beter nog: ik heb op mijn website davidicke.com een lijst samengesteld voor de kijkers van LondonReal, met daarin heel veel informatie over de dingen waarover ik spreek. Zij staat daar ook tussen. Zij praat over wat er in dit vaccin zal zitten. En het was verbazend, want zij vertelde hetzelfde als ik tegen jou, in ons vorige gesprek. Ze zei dat ze van plan zijn om er nano-chips in te doen, die omhuld zijn met wat zij een ‘gel’ noemde – dit is dus echt op nano-schaal, dus héél erg klein – en zij beschreef die als een ‘DARPA’ gel. Nu is DARPA iets wat ik al tientallen jaren naar buiten heb gebracht. DARPA is de afdeling voor technologische ontwikkeling van het Pentagon! Zij betalen al de technologie bedrijven in Silicon Valley om technologieën te ontwikkelen die de agenda van de cult vooruithelpen, om controle over de mensheid te krijgen.

De CIA heeft ook zoiets, dat heet IQT of InQTel, en ook zij betalen technologiebedrijven. Zij zijn dus de mensen achter Silicon Valley – en natuurlijk heeft ook Israël daar een dikke vinger in de pap – maar zij zitten achter Silicon Valley. Zo komt het dat zij allemaal als één geheel werken en censuur toepassen op de mensen die te dicht bij de waarheid komen. Omdat ze slechts een verlengde zijn van dit militaire complex, uiteindelijk vallen zij onder dit militaire spionage complex. Daarom worden de bewaking en de informatie van mensen over de hele wereld op de voet gevolgd en verwerkt door Silicon Valley, en gaat het via Silicon Valley rechtstreeks naar DARPA, het Pentagon en al die spionage diensten. Het is allemaal verbonden, het is één groot web.

Zij (Celeste Solem) vertelde dat die ‘gel’ microchips zou bevatten, en dat deze zodra ze eenmaal waren ingebracht zich zouden vermenigvuldigen. De bedoeling hiervan is, dat ze de structuur van het lichaam gaan veranderen door zich steeds te blijven vermenigvuldigen. Daarom willen ze dit ‘vaccin’ inspuiten bij elke man, vrouw en kind op deze planeet. Want één specifieke eigenschap van deze nanobots in ons lichaam is, dat ze ons kunnen/zullen verbinden met de technologische subrealiteit, deze Wolk. Wij zouden daar dan letterlijk ‘werkstations’ van worden. En tijdens deze lockdown heeft Elon Musk toestemming gekregen van de Federale Commissie voor Communicatie, om in Amerika 1 miljoen grondantennes te plaatsen. Deze gaan samenwerken met de satellieten die hij in de lucht heeft gebracht om 5G naar de Aarde uit te sturen. Deze nanobots in ons lichaam zullen precies hetzelfde doen: ze zullen daar verbinding mee gaan maken en zodoende onder controle komen van dit smart netwerk, dat niet enkel werkt met 5G – ze praten nu al over 6G en 7G.

Wij bevinden ons nu in een situatie waar we een paar dingen onder ogen moeten zien … Ik tracht nu al meer dan 30 jaar om dit duidelijk te maken. Ik ben uitgelachen en uitgescholden … en dat maakt me niet uit … want weet je, ik wilde alleen maar de Waarheid bekendmaken, zodat mijn kinderen en kleinkinderen niet hoeven te leven in de wereld die wij nu – uur na uur – zien ontvouwen. Ik heb echt geprobeerd dit bekend te maken … wij moeten nu echt een keer volwassen gaan worden, en we moeten de situatie waarin we ons nu bevinden onder ogen zien.

Wij leven momenteel in een wereldwijde versie van nazi-Duitsland! Wij leven in een staat van fascisme. Wat YouTube en Facebook en al die mensen zoals ook Google nu doen … het verwijderen van (berichten van) mensen, om geen andere reden dan dat deze de officiële berichtgeving van de cult in vraag stellen – waar zij de vertegenwoordigers van zijn – dat gebeurt alléén onder fascistische of communistische regimes.

Er zijn artsen geweest, twee Californische artsen, maar het is ook bij anderen gebeurd… die naar buiten traden, ze spraken op een persconferentie die werd gefilmd door de MSM en ze vertelden dat de aantallen niet klopten. Zelfs als je ervan uitging dat er een virus was, dan nog klopten de cijfers niet voor wat betreft de overlijdensaantallen. De kans om te overlijden aan C19 – zelfs als je beseft dat C19 op al die overlijdensaktes wordt gezet – was in Californië iets van 0,03%. Heel laag, dus.

Dus wat ze zegden, was dat de lockdown dat niet verklaarde. Nee, dat klopt. De lockdown diende alleen maar om de inkomsten van de mensen weg te nemen, zodat ze allemaal afhankelijk worden! Heel kort daarna was dit al 5 miljoen keer bekeken, omdat dit geloofwaardige, intelligente, rationele mensen waren. En YouTube heeft het weggehaald. Om geen andere reden, dan dat hier een ander verhaal werd verteld. Dit gebeurt uitsluitend en alléén onder fascistische en communistische regimes.

Dus, Susan Wojcicki, het hoofd van YouTube; Sergei Brin en Larry Paige, die Google leiden; Mark Zuckerberg die leiding geeft … god, hoe is het mogelijk dat hij iets ‘leidt’ … Facebook: JULLIE ZIJN VERTEGENWOORDIGERS VAN HET FASCISME. Jullie helpen het fascisme! En wij moeten deze mensen ter verantwoording roepen, want dat is wat zij zijn/doen!

We moeten onder ogen zien dat dat nu onze toestand is, en we moeten onszelf het volgende voorhouden: wij zijn met bijna 8 miljard en zij zijn slechts met een paar. In dit land (het VK) zijn er 66 miljoen mensen zoals wij die onderdrukt worden, en er is een klein groepje dat ons onderdrukt. In Amerika, hoeveel? 325 miljoen? Slechts een paar mensen onderdrukken 325 miljoen mensen!

En ik zie wel een uitweg! Maar alléén wanneer iedereen stopt met TOEGEVEN aan deze psychopaten en gaat zeggen ‘wij pikken het niet en wij gaan ons leven leiden zoals WIJ dat willen – niet zoals jullie ons willen opleggen’. In Schotland is er een idioot mens, ze heet Nicola Sturgeon – ik zou haar nog geen Lego-huis toevertrouwen – maar zij dicteert de mensen in Schotland of ze wel of niet naar buiten mogen, of iets wel of niet is toegestaan, of de lockdown zal worden doorgezet of niet … Wie is die vrouw? Ik hoor dat de Schotten een onafhankelijk volk zijn. Oké, waar is die onafhankelijkheid dan? Waar is die dan, wanneer jullie je laten dicteren door deze vrouw?

En tenzij wij ertoe bereid zijn om te zeggen ‘ik laat me niet langer meer opsluiten vanwege mogelijke gevolgen … ik ga me niet laten weerhouden van te doen wat voor mij juist voelt, alleen vanwege de gevolgen die dat kan hebben’ … tenzij we dat gaan doen, zal de wereld waar onze kinderen en kleinkinderen in zullen leven – of erger nog: waar de mensen van een hogere leeftijd in zullen moeten leven – en zal het wereldbeeld dat Orwell schetste, nog ‘mild’ zijn in vergelijking met de wereld die zij (de cult) ons willen geven …

Ik heb al die jaren gesproken en geschreven … en ik ben daarvoor belachelijk gemaakt … over het feit dat deze wereld geïnfiltreerd is door een niet-menselijke macht. Sla er de oude culturen en de oude geschriften van heel veel verschillende culturen er maar eens op na, net zoals ik heb gedaan: je zult daar overal terugvinden, dat er een niet-menselijke macht is die de mensen manipuleert. Dit zijn verschillende culturen, die ontstaan zijn zonder – in het verre verleden – met elkaar in contact te komen … ze hebben allemaal hetzelfde verhaal.

Ik heb gepraat met sjamanen, met de Aboriginals in Australië, met oorspronkelijke Amerikanen, en nog veel meer andere mensen van oude culturen. Ze vertellen het allemaal. Ze geven deze macht andere namen, natuurlijk doen ze dat, maar ze hebben het over dezelfde macht! Kijk maar naar de versie bij de Islam, daar noemen ze het de Djinn. In de Gnostische leer worden ze Archon genoemd, maar ze beschrijven exact dezelfde verborgen macht die de maatschappij van de mensen manipuleert. En wat ze hebben gedaan … omdat ze werken buiten de bandbreedte van onze frequentie … onze frequentiebreedte is zo ontzettend smal … als je kijkt naar wat wij kunnen waarnemen tegenover wat er daarbuiten allemaal is, dan is het eigenlijk belachelijk … wij leven echt in een héél beperkt tv-kanaal, maar zij werken daarbuiten en daarom kunnen wij hen niet zien.

‘Als ze echt daarbuiten zijn, waarom zien wij ze dan niet?’. Wel, als je radio is afgestemd op Radio 1, waarom kun je dan Radio 2 niet horen? ‘Ja, maar die zit op een andere frequentie’. Precies, daarom kunnen wij hen dus niet zien. Maar ze hebben wel een netwerk in die frequentiebreedte die wij kunnen waarnemen en waar wij mee in contact staan … hetgeen wij ‘de wereld der mensen’ noemen. En het is hun taak om de mensenwereld naar een ‘einde’ te manipuleren, namens die macht die zich ophoudt buiten onze frequentiebreedte en dus buiten ons gezichtsveld.

En die bloedlijnen die deels niet menselijk en deels menselijk zijn, dit zijn hybride mensen … zij krijgen uitsluitend nakomelingen door onderlinge incest, omdat zij die informatie-’code’ willen behouden, en als zij zouden …
Beschouw het als een software programma: als je twee programma’s samenvoegt, dan horen die gelijkaardig/gelijkwaardig te zijn, maar als je zulk een programma samenvoegt met iets heel anders – in ons verhaal zou dat de mens zijn – dan zou dat oorspronkelijke programma als het ware ‘verdund’ worden en zou het feitelijk verdwijnen.

Wat je dan doet … laat ons de technologische vergelijking nog even volgen … je voegt je software alléén samen met gelijkaardige software. Daar komt dat hele ‘onder elkaar trouwen’ vandaan. Hier komt het ‘blauw bloed’ vandaan … het hele ‘blauw bloed’-verhaal … De ‘koninklijke’ bloedlijnen, de ‘goddelijke’ bloedlijnen, het goddelijk recht om te heersen … al die onzin komt voort uit het feit dat die bloedlijnen in onze wereld de afgevaardigden zijn van deze niet-menselijke macht. Gedurende heel lange tijd was dat overduidelijk en zichtbaar, want wij kenden koninklijke families en de adelstand die zegden en toonden ‘Wij zijn anders’. Ja, dat zijn jullie ook! Maar toen de mensen die koninklijke overheersing gingen afwijzen, gingen die bloedlijnen over naar de wereld van de ‘zwarte pakken’, de politiek, de bankwereld, de media, de zakenwereld en zo meer … maar zij, die onderling trouwende bloedlijnen, vormen de kern.

De Bijbel – en ik ben niet Christelijk of zo – maar de Bijbel en dan met name het Oude Testament beschrijft ook deze ‘macht’, op dezelfde manier als die andere culturen dat doen. Het OT noemt deze hybride bloedlijnen ‘de Nephilim’ en ze hebben het ook over de ‘gevallen Engelen’ … dat zijn symbolische termen voor dit netwerk, dat namens een niet-menselijke macht de volledige controle wil krijgen over de mensheid. Dit is al heel lang gaande en wij bereiken nu ‘het Eindspel’. Het was altijd al duidelijk dat het Eindspel technologisch zou zijn, omdat je alléén zo de volledige controle krijgt over de mensen.

De kern van deze netwerken, deze cult, wordt dus gevormd door deze bloedlijnen die in dienst zijn van een niet-menselijke macht. Wanneer dus al die verhalen naar buiten komen over die rijke, beroemde mensen die betrokken zijn bij satanische rituelen en pedofilie en kindermisbruik … tot op de dag van vandaag offeren zij letterlijk nog steeds kinderen aan de goden! De reden daarvoor leg ik uit in mijn boeken. Als je ver genoeg teruggaat in de tijd, konden ze dit gewoon openlijk doen. De rituelen, de rituele offerandes, vonden openlijk plaats, maar naarmate de mensheid meer inzicht kreeg … werd dat niet meer aanvaard en dus vindt het nu ondergronds plaats. Daarom heb ik in mijn boeken zoveel mensen genoemd die hierbij betrokken waren … waaronder trouwens ook de Britse koninklijke familie.

Brian: En Gates is hier ook bij betrokken, of wordt door hen aangestuurd. En Trump dan?

David: Wel, ik wil het heel graag over Gates hebben. Als ik naar Gates kijk … en ik wil de mensen vragen om eens wat beelden van hem op te zoeken … en kijk dan eens naar zijn ogen: die leven niet … zijn ogen zijn dood, zijn ogen glimlachen ook nooit. Elke keer als ik naar Gates kijk, dan denk ik altijd ‘biologische AI’ … omdat hij geen menselijke energie heeft … het is net een robot en zijn ogen zijn dood. Er is geen leven, geen Licht, geen Liefde in die ogen. En ik weet ook waarom: omdat hij een vreselijke psychopaat is! Ik zal uitleggen waarom … het werkt als volgt: in de ondergrondse basissen, wat ze de DUMBS noemen (Diepe Ondergrondse Militaire Basissen) zijn er nog andere, absoluut nog méér dan supergeheime ‘kerk-voorzieningen’. De technologie die nodig is om de mensen gevangen te krijgen in technologie wordt dáár ontwikkeld, en zij lopen altijd véél méér vooruit dan alles wat wij hier te zien krijgen. Echt véél méér vooruit.

Zodoende kon Otis Huxley in 1932 in zijn ‘Brave New World’ ook al dingen beschrijven die toen nog niet eens mogelijk waren. Hierdoor kon George Orwell al in 1948 in zijn boek ‘1984’ de technologie beschrijven van televisieschermen in onze woonkamer, waarmee wij voortdurend worden gefilmd. Dat heet nu ‘smart tv’ en wij hebben nu pas de eerste versies daarvan. Ze konden die dingen beschrijven, omdat die technologie altijd véél verder vooruit is buiten ons gezichtsveld, dan in onze wereld.

Ik haal mensen aan in mijn boeken, zoals in 1969 een insider van de Rockefellers, die heel gedetailleerd beschreef hoe de wereld zou veranderen, en hij heeft in alle opzichten en details volledig gelijk gekregen. In 1969 beschreef hij al het internet. Het internet, al in 1969! Dat werd pas uitgevonden – zo heeft men ons verteld – ergens in de jaren ‘80, nietwaar?

Het loopt dus altijd vér vooruit op ons. Waarom? Omdat, naargelang het proces zich ontvouwt van steeds méér technologie die wordt uitgerold, zoals nu aan een enorm hoog tempo, om een systeem van volledige controle over de mensheid tot stand te brengen … dan mogen er geen hiaten vallen. Let er maar eens op: er is nooit uitstel, er zijn nooit hiaten, het komt nooit voor dat wij, de mensen, met onze duimen zitten te draaien in afwachting van één of andere nerd in een garage, die het volgende niveau van controle moet bedenken. Het wordt gewoon schijnbaar naadloos uitgerold. En waarom? Omdat het al die tijd al klaar was, het lag te wachten tot het werd uitgebracht … schijnbaar naadloos.

Komen we terug bij Gates … omdat deze technologie niet afkomstig is van nerds in garages … of misschien een deel ervan wel, het kleinere spul … maar ik heb het over alles wat echt controle geeft over ons … dat komt vanuit die geheime, ondergrondse militaire basissen en andere geheime projecten … zij hebben een goed verhaal nodig, en een gezicht bij dat verhaal … om uit te leggen waar dat allemaal vandaan komt.

Daarvoor hebben zij hun medewerkers, ik noem ze ‘Mollen’ … het zijn ook allemaal Mollen, maar sommige zijn méér Mol dan andere … en zij brengen dan die verschillende dingen naar buiten. Ik heb het nu over de belangrijkste technologie, die echt van levensbelang is voor het controlesysteem. Als dat boegbeeld – man of vrouw – worden zij heel erg rijk. Maar daar zijn voorwaarden aan verbonden. Jij mag het voortouw nemen bij het uitrollen van deze technologie, alsof dat vanzelfsprekend is, en je zult ontzettend rijk worden daarmee. Maar: hele grote sommen van die rijkdom moeten worden besteed aan het uitvoeren van de agenda van de cult, in de vorm van liefdadigheid.

Daarom zie je deze harteloze, psychopatische miljardairs ‘Foundations’ opzetten. Dan zeggen de mensen: ‘Die Bill Gates is toch een fijne man, kijk: hij heeft een foundation opgericht en geeft geld aan liefdadigheid!’. Maar kijk eens wat beter naar die liefdadigheidsinstellingen en wat ze precies doen … dan zul je zien dat hij de agenda van de cult uitvoert en betaalt. Of het nu Monsanto is of iets anders. En zijn voornaamste specialisatie – want ze krijgen allemaal een andere rol toebedeeld – zijn voornaamste rol is ‘vaccinaties’ en de manipulatie van de gezondheidszorg. Maar vooral vaccinaties. Daartoe heeft hij ook de organisatie ‘GAVI’ opgezet: de Vaccine Alliantie, met een startkapitaal van 750 miljoen dollar, om vaccinaties te promoten. Hier kom ik zo meteen nog op terug, met betrekking tot dit ‘Gates vaccin’ dat hij wil gaan opdringen aan de hele wereldbevolking.

Dan zijn er nog mensen zoals George Soros, die onmetelijk rijk is geworden omdat hij geldverstrekker is. Dit is jouw wereld, Brian, of dat was het … dus jij weet hier alles van. Hoe intelligent moet je zijn om héél veel geld te verdienen, als je vooraf weet wanneer de beurzen omhoog of omlaag gaan – omdat degenen die ervoor zorgen dat ze omhoog of omlaag gaan, jou dat op tijd vertellen? Daar hoef je helemaal niet slim voor te zijn, en toch verdien je kapitalen.

Soros heeft dus kapitalen verdiend, maar ook voor hem gelden voorwaarden: ‘jij mag heel veel geld verdienen, maar je moet een heel groot deel ervan besteden aan het uitvoeren van onze agenda’. Hij heeft de ‘Open Society Foundation Network’ (Netwerk van de Stichting voor een Open Maatschappij – V) opgericht, en toen ik laatst keek had hij daar al 32 MILJARD dollar naar overgemaakt! Deze Foundation manipuleert voor een bevolking een revolutie die geen echte revolutie is; hij is heel nauw betrokken bij het financieel ondersteunen van grootschalige immigratie, hetgeen ook een belangrijk onderdeel is van hun agenda; hij financiert het volledige ‘WOKE’ circus rondom de transgenders, politieke correctheid, klimaatverandering en zo meer … dat is zijn specialisme. Zo werkt dat dus.

Maar het specialisme van Gates, voor de cult, is ‘het vaccineren van de wereld’. En niet gewoon maar vaccineren, maar ze ook gechipt krijgen. En dit GAVI, waar hij achter zit, en Thedros – het hoofd van de WHO die ook eigendom is van Bill Gates – zat in de Raad van Bestuur bij GAVI, dat dus wordt geleid door Bill Gates en …

In het boek dat ik net voltooid heb en waarvan 85% al geschreven was vóórdat de pandemie en de lockdown plaatsvonden … als de mensen dat lezen, zullen ze geschokt zijn, want alles waarvan ik zei dat de cult het wilde, hebben ze gekregen vanwege deze pandemie! Het is echt onvoorstelbaar, hoezeer daardoor alles versneld is geworden.

Dit GAVI en Gates hebben iets ontwikkeld, het wordt een ‘quantum tatoeage’ genoemd. Ik had hier in het begin van het boek al over geschreven, ik zei toen: ‘ze willen elk kind een soort van etiket/label geven – net als in de derde wereld – als digitaal bewijs of ze al dan niet gevaccineerd zijn’. Wel, vanwege deze pandemie en dit nep-virus zeggen ze nu ‘o ja, dit moeten we doen! We zullen toch moeten weten wie er gevaccineerd is’. En het idee is, dat ze een technologie hebben die – als je niet gevaccineerd bent – kan worden uitgelezen door hun apparatuur of technologie … dat is het idee. Gates vertelt ons dat ook. Daar is dus Bill Gates – en ik noem de mensen niet zomaar ‘psychopaat’, ik noem ze zo omdat ze dat ook écht zijn!

Deze Gates wéét wat er speelt, hij wéét dat er geen virus is. Maar hij vindt het helemaal prima dat hij wereldwijd de – hier gaan we weer! – Chinese aanpak van het virus heeft kunnen opleggen en zelfs afdwingen, welke letterlijk dood en vernieling heeft gebracht – en we hebben wat betreft overlijdens nog niks gezien, vanwege de lockdown – dat vindt hij helemaal prima, want psychopaten hebben geen empathie, en dus heeft hij geen moeite met de gevolgen van wat hij doet.

Daarom kan hij nu zeggen, wat hij zegt: ‘deze lockdown kan pas ophouden, als iedereen in de wereld gevaccineerd is’. Dat zijn zijn eigen woorden! En wie is er deze week weer naar buiten gekomen met nieuwe computermodellen, die ook zeggen ‘de lockdown moet duren totdat we een vaccin hebben?’. Professor Neil Ferguson, wiens modellen de aanleiding waren voor de lockdown … een man die het geld voor veel van zijn projecten grotendeels ontvangt van Bill Gates. Deze man is dus echt letterlijk een psychopaat.

Maar laten we ons eens het volgende afvragen: deze man heeft geleurd met software, hij is een technocraat. Hij is ontzettend rijk geworden met al dat Microsoft spul, héél belangrijk voor deze hele technologische wereld waar we het over hebben … en plotseling leidt hij de volledige, wereldwijde Gezondheidszorg! Wat???

Hij zegt tegen de mensen ‘jullie kunnen niet je normale leven hernemen, tenzij jullie het vaccin hebben gekregen waarvan ik zeg dat jullie het moeten hebben!´.

MENSEN! JULLIE ZIJN MET MILJARDEN!! WAAR ZIJN JULLIE MEE BEZIG? Jullie worden door deze man gedwongen! En wie is hij eigenlijk? Hij is een niet-verkozen TECHNOCRAAT. Dat is precies de opzet voor hoe de Hongerspelen-maatschappij zal worden bestuurd: door niet-verkozen mensen, door technocratische dictators …
Wat ik net heb beschreven met betrekking tot Bill Gates … is er een betere omschrijving voor een technocratische dictator, dan deze?

Wat mensen zouden moeten doen …

Brian: Want dat is de vraag: wat moeten we doen?

David: Wat mensen om te beginnen zouden moeten doen – met betrekking tot Gates – is zichzelf afvragen, hoe het kan dat deze man in staat is om aan miljarden mensen zijn wil op te leggen, zoals hij nu doet. En het vervolgens NIET PIKKEN. En er zijn bijzonder bemoedigende signalen … aangezien ik en andere mensen dit soort verhalen over Gates al heel veel hebben naar buiten gebracht … en dat heeft toch zijn uitwerking gehad, als hij nu iets op het internet plaatst dan krijgt hij toch reacties. De mensen hebben deze man nu door. Maar wij moeten blijven volhouden dat onze levens niet zullen worden gedicteerd door deze psychopatische technocraat, Bill Gates.

Lieve lezer, als u nog niet het videogesprek volgt, dan raad ik u aan om dat vanaf dit punt (ongeveer 2.46 u) in elk geval wél te doen. Veel van wat David Icke overbrengt ligt niet in zijn woorden, maar in zijn lichaamstaal en handgebaren. Het is heel moeilijk om die in woorden te vatten … hoewel ik mijn uiterste best zal doen …

Maar wat wij kunnen/zouden moeten doen … dit klinkt misschien wat esotherisch, maar dat geeft niet … maar … weet je … dit is een proces waar ik doorheen ben gegaan en ik kan alleen maar mijn eigen ervaring beschrijven … als je alles verwerkt in je hoofd en je buik (je emoties) dan zul je in de eerste plaats enorm onderhevig zijn aan angst en door angst bevries je, door angst ‘geef je toe’, en het zal je alle redenen geven waarom je NIET zou moeten handelen.

Je hoofd vraagt zich namelijk af: wat zijn de gevolgen voor MIJ, als ik dit doe? Er komt hier nog iets bij kijken, dat samenhangt met waarneming. Ik heb het gehad over het feit … dit is trouwens doodgewone wetenschap … dat wij leven op een hele smalle frequentiebandbreedte, die ‘zichtbaar licht’ wordt genoemd. Die is zo nauw en smal, dat het bijna lachwekkend is. Maar zichtbaar licht is de enige frequentie die wij kunnen zien, onze hele zichtbare wereld bevindt zich in die smalle bandbreedte. En daarbuiten is de Oneindigheid. Oneindigheid van Bewustzijn, van Werkelijkheid, het is allemaal daarbuiten. Maar wij zitten vast hier in dit éne tv-kanaal.

Ons brein is verbonden met dit kanaal. Ons brein neemt alles waar, via de vijf zintuigen. En de vijf zintuigen zijn verbonden met dit kanaal. Als je dus alleen maar leeft vanuit de vijf zintuigen, dan is dit kanaal het enige wat je ooit zult zien, en is dat je enige bron van informatie over de wereld. En dat hoort bij het spel, de cult heeft dit zo opgezet, want het is allemaal psychologisch. Ze hebben de mensen dusdanig gemanipuleerd, dat ze alléén nog dingen waarnemen via de vijf zintuigen – in principe dus het hoofd/brein.

Om onze waarneming te beperken tot deze smalle frequentiebandbreedte, en vervolgens de informatie te controleren die wij ontvangen binnen die frequentie … door het aansturen van de media, van Silicon Valley en zo meer … controle van het onderwijs, hetgeen indoctrinatie is … daarmee isoleren ze ons bewustzijn in deze nauwe bandbreedte, en programmeren dan dat geïsoleerde bewustzijn met de waarneming van ‘werkelijkheid’: de wereld der mensen!

En vanwege de programmering van deze waarneming zijn de mensen – niet allemaal en er is al veel verandering – maar de meerderheid is zo voorspelbaar! Ik noem ze ‘press Enter’ mensen. Ik kom overal in de wereld – tot voor kort althans – en ik zie verschillende culturen, maar onder bepaalde omstandigheden zie je de mensen overal op dezelfde manier reageren. Alsof ze geprogrammeerd zijn … en weet je, het is ook een software programma.

Maar DIT hier (wijst op zijn hart) is een punt van … het is een vortex, wat ze in het Oosten een chakra noemen: een Wiel van Licht, waar het op een energetisch niveau ook daadwerkelijk op lijkt … en DIT (wijst op zijn hart) is het ware, Spirituele Hart. Het is van invloed op het fysieke hart, maar dit is het Ware Hart.

Je kent het verband dat mensen leggen tussen Liefde en hun hart. Dat komt niet vanuit het fysieke hart, ook al maken ze vaker dat teken (vingers van beide handen tegen elkaar gezet om een hart te vormen), maar het komt eigenlijk HIER vandaan (hartchakra wijd open).

En wat is Liefde? Mensen denken dat Liefde gelijk staat aan ‘ik hou van je, schat’ … en dat is ook wel een niveau ervan … maar Liefde gaat veel verder. Liefde zal ALTIJD datgene doen waarvan het wéét dat het juist is. Ongeacht … sterker nog: daar dénkt het niet eens aan … de gevolgen. Want als je de gevolgen gaat afwegen, dan overwéég je dus eigenlijk om niet datgene te doen, waarvan je weet dat het juist is. En het Hart, deze Liefdesverbinding die je UIT deze wereld van de vijf zintuigen haalt, naar waar je andere niveaus van waarneming kunt bereiken, en waar je een heel ander beeld krijgt over de werkelijkheid die je ervaart …

Wanneer je leeft vanuit de vijf zintuigen, dan leef je IN deze wereld en behoor je TOT deze wereld.
Wanneer je leeft van hieruit (wijst op hartchakra) dan ben je wel fysiek in deze wereld, maar je behoort tot een veel grotere wereld wat betreft jouw waarneming van de wereld zoals jij die ervaart. Als mensen dus doorheen het proces zijn gegaan van het openen van hun Hart, dan ziet de wereld waarin ze altijd al hebben geleefd er ineens totaal anders uit!

Jij hebt dat meegemaakt, ik heb het meegemaakt! Dan denk je: dit is niet dezelfde wereld als waar ik voorheen in heb geleefd! Omdat je WAARNEMING, JE BLIK OP DE WERELD, nu verruimd is ten aanzien van alles wat je ziet. En dus …

Brian: Dus, David, Liefde is het antwoord!

David: Ja, als je DIT (wijst op hartchakra) opent, dan is dat niet de liefde zoals mensen die kennen, want dat soort liefde is echt volledig ontkracht geworden … je moet het dan al hebben over ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE, als je er qua beschrijving zelfs maar in de buurt wilt komen. Je zult naar een situatie kijken en jezelf afvragen: wat zou hier het juiste zijn om te doen, … en dan doe je dat. De vraag ‘welke gevolgen heeft dat voor mij?’ komt niet in je op, want als je die vraag stelt, dan overweeg je dus om niet datgene te doen waarvan je wéét dat het juist is. En Liefde – in de ware betekenis – zou dat nooit doen.

In de voorbije 30 jaren … wat ik ook naar mijn hoofd kreeg geslingerd … en ik zeg niet dat ik daarin heel bijzonder ben of zo, want iederéén kan dit doen … we zijn immers allemaal uitingen van elkaar, en we hebben dus allemaal hetzelfde potentieel. Ik heb nog nooit naar een omstandigheid gekeken en gedacht: ‘wel, ik ga worden uitgescholden als ik dit zeg’ of ‘ze gaan me belachelijk maken als ik dit zeg’ … omdat DIT (wijst op hartchakra) zegt: ‘geloof jij dat het juist is, om te zeggen wat je zegt en te schrijven wat je schrijft? Ja? Wel, doe het dan!´.

Als we kijken naar de huidige situatie, dan gaat DIT (wijst op hartchakra) niet door het proces van zich af te vragen ‘wat zijn de gevolgen daarvan voor mij?’. Het zou zeggen: ‘wat wéét ik, dat ik zou moeten doen?’. En dan doet het dat. En ik kan zeggen, vanuit mijn inmiddels ruime ervaring, dat doen waarvan je weet dat het juist is … helemaal niet zo moeilijk is als je zou denken.

Toen ik nog doelman was, als professionele voetbalspeler, was het voor mij het moeilijkste om in de kleedkamer te zitten, in afwachting van de wedstrijd. Omdat dan alles wat er mis kon gaan, door je hoofd speelde. En meestal ging je dan het veld op en ging alles goed. En ik heb gemerkt … weet je, het bezorgd zijn over de gevolgen is precies datgene wat ons gevangen houdt, wat ons tot slaven maakt. En ze WILLEN dat je bang bent voor de gevolgen, zodat je NIET zult doen wat juist is. Maar door het gewoon te DOEN, besef je dat het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is als je had verwacht. En daaruit haal je onvoorstelbaar veel genoegdoening en zelfrespect, omdat JIJ bepaalt hoe je je leven leidt, hoe je wereld eruit ziet, wat je doet … Er is dan geen ‘donker pak’, geen psychopaat of idioot die alles voor jou bepaalt.

Nu zitten we hier met barre omstandigheden, waar we deze zuivere keuze kunnen maken: laten we deze idioten en psychopaten – want die combinatie leidt nu de wereld – verder ons leven bepalen, tot het punt waarop onze inkomsten worden vernietigd? Hoeveel mensen zullen hun huis verliezen omdat ze de hypotheek of de huur niet kunnen betalen? Hoelang gaan we hier nog mee door?
Het antwoord HIERVAN (wijst op hartchakra) zou zijn: ‘niet één enkele seconde meer! Dit is onzin, dit is belachelijk!´. MAAR WAAROM DOEN WE HET DAN NOG? Omwille van wat ik aan het begin heb gezegd: angst voor het virus … dat niet bestaat … of angst voor de gevolgen, wanneer je tot het besef komt dat er een bedrog gaande is. DIT (hartchakra wijd open) zou met ze allebei afrekenen. Dat weet ik uit eigen ervaring.

En weet je … om dit in een positieve benadering te plaatsen … Ik leidde gewoon mijn leven, in de jaren ‘80. Ik was een presentator voor de televisie, bij de BBC, ik was ook nog korte tijd de woordvoerder voor de Britse Groene Partij … en toen begonnen er mij hele vreemde dingen te overkomen, paranormale dingen.

Ik trachtte erachter te komen wat er in vredesnaam met mij aan de hand was, en dat bracht mij bij een helderziende. Lang verhaal in het kort: Haar naam was Betty Shine. Ik ben daar in totaal 4 keer geweest. De eerste en tweede keer waren niet zo bijzonder, maar de derde keer ging ze in een soort van trance en zei ze tegen mij – dit was in maart 1990: ‘ik moet jou vertellen dat je op een wereldpodium zult gaan staan en grote geheimen zult onthullen. Eén man kan niet de wereld veranderen, maar één man kan wel de boodschap uitdragen die de wereld zal veranderen. En jij zult enorme tegenstand ondervinden, maar Zij (wijst naar boven) zullen er altijd zijn om je te beschermen´.

Ze vertelde nog veel meer van zulke dingen, en die zijn allemaal uitgekomen. Ze zei ook nog: ‘vanaf dit ogenblik zul je naar Kennis worden geleid en er zal je ook Kennis worden ingegeven’. Dit was in maart 1990. Iets HIER, echt letterlijk HIER (wijst op hartchakra) zei: ‘dit moet je volgen, dit moet je echt volgen’. En een deel van mij zei: ‘Wat?´.

Vanaf toen is er heel synchroon … wat mensen ook wel een samenloop van omstandigheden noemen … informatie op mijn pad gekomen op heel veel verschillende manieren … mensen, documenten, persoonlijke ervaringen, boeken … Het was alsof een onzichtbare macht mij de puzzelstukjes aangaf om ze samen te brengen. Dat is hoe ik aan mijn informatie kom, op deze onvoorstelbaar synchronistische manier.

Toen werd mij ook verteld dat er een transformatie zou komen van het menselijk bewustzijn. Het eerste boek dat ik schreef ging hierover en ik noemde het ‘Truth Vibrations’ (Trillingen van Waarheid – V). Er werd mij verteld dat er een energetische verandering in Trilling op komst was. En die zou twee grote invloeden hebben: ten eerste zou die de mensen doen ontwaken uit de coma waarin ze – opzettelijk – werden gehouden. Zij, die al het meest ontwaakt waren, zouden er het eerst door worden geraakt, maar uiteindelijk zouden zelfs de mensen die het diepst in coma waren óók ontwaken, en ze zouden allemaal gaan inzien dat de wereld, de werkelijkheid, hoe zij dachten dat het was … niet klopte. Het tweede gevolg, zo werd mij verteld, dat zou voortkomen uit deze verandering van Trilling en daarom noemde ik het boek ook ‘Truth Vibrations’ is, dat ALLES wat voor ons verborgen werd gehouden aan de oppervlakte zou komen, zodat wij het konden zien.

Als ik terugdenk aan de wereld in maart 1991, dan was er toen geen enkele aanwijzing dat wie dan ook zou ontwaken tot wat dan ook … en al helemaal niet dat alles wat verborgen werd gehouden, naar buiten zou komen. En kijk ons nu eens!

Ik heb in de voorbije 30 jaren, maar vooral de laatste 10 jaren, de laatste 5 jaren en zeker de laatste 2 jaren … steeds meer mensen zien wakker worden. Ze krijgen een nieuwe kijk op de wereld, ze schatten de wereld opnieuw in, ze stellen vragen die ze voorheen nooit zouden hebben gesteld … en wat er met de mensen – die mensen – gebeurt, is dat hun bewustzijn verschuift. Het wordt groter. En naarmate het groter wordt, begeeft het zich buiten de gevangenis van de vijf zintuigen, en krijgt het toegang tot een besef van Bewustzijn BUITEN deze wereld.

En dat kan leiden tot het in werking treden van een intuïtief ‘weten’ … een gevoel dat er iets niet klopt … of een gevoel dat hetgeen ons verteld wordt, niet juist is. De mensen gaan vragen stellen … en als je dit systeem waarin wij leven in vraag gaat stellen, verliest het meteen aan kracht. Het kan alléén overleven als de mensen het niet in vraag stellen. En ik zie dit bij steeds méér mensen … hun bewustzijn wordt groter en ze zien de dingen in een ander licht …

En de sleutel daarvoor is het openstellen van DIT (beweging hartchakra wijd open). Want DIT (hartchakra wijd open) is onze verbinding met dat uitgebreide, vergrote Bewustzijn. Als je DIT (wijst op hartchakra) opent, dan open je niet alleen je intuïtie en je inspiratie en dergelijke … maar dan raak je de angst kwijt, die de mensen gevangen houdt.

Want Liefde kent geen angst. Liefde is de afwezigheid van angst.
Zoals het Kwade de afwezigheid is van Liefde.

DIT (hartchakra wijd open) geeft je een buitengewone Vrijheid, waardoor je datgene doet waarvan je wéét dat het juist is. En je zegt dan gewoon datgene waarvan je wéét dat het juist is.
DIT (wijst op hoofd/brein) zou in de voorbije weken hebben gezegd: ‘David, als jij zegt wat jij weet dat juist is, als jij zover gaat … dan zul je worden verwijderd van YouTube! Dan wordt je verwijderd van Facebook … en al de rest’.

DIT (hartchakra wijd open) zegt: ‘jij zegt en jij doet, wat jij wéét dat juist is’. En dat heb ik ook gedaan – en daardoor hebben ze me nu verbannen. Ikzelf ben waarschijnlijk nog het minst verbaasd, dat dit is gebeurd.
Maar … DIT (wijst op hartchakra) heeft een kracht van zichzelf en ‘verbannen worden van Facebook’ (wuift met zijn hand), ‘verbannen worden van YouTube’ (wuift met zijn hand) … dat stelt niks voor in vergelijking met DIT (wijst op hartchakra).
DIT (hartchakra wijd open) heeft het vermogen om de wereld te veranderen.
Terwijl DIT (hoofd/brein, duikt bang weg) ons in deze ellende heeft gebracht, want als je DIT (wijst op hartchakra) sluit – en de angst doet dat – dan gaat de energie en de manier van waarnemen onmiddellijk HIERHEEN (hoofd/brein) of DAARHEEN (buik/emotie).

Dan raak je gevangen in die bubbel van de vijf zintuigen. Als je DIT (wijst op hartchakra) opent, dan verandert alles. Als ik zeg, dat ik méér macht heb dan die mensen, dan komt dat dáárdoor. Want zij hebben DAT (wijst op hartchakra) niet. Psychopaten hebben geen open hart, zij zijn HARTELOOS. Daarom kunnen zij doen wat ze doen. Omdat niets van wat zij doen, voor hen emotionele gevolgen heeft. Er is ook geen grens aan hoever zij zullen gaan. Kijk maar naar Bill Gates.

Wat ik zoveel jaren geleden, in 1990, te horen kreeg was: dit Ontwaken van de mensheid is geen ‘misschien’. Het is een vaststaand feit. Het is enkel een kwestie van het proces op te starten. En deze lockdown, hoe gruwelijk die ook is, heeft héél veel mensen helpen ontwaken tot het feit dat de wereld niet is zoals zij dachten dat hij was … en dat de krachten die hem besturen óók niet zijn, zoals zij dachten.

In dat opzicht heeft dit alles bijgedragen aan dit ontwaken, aan deze bewustwording dat wij zijn voorgelogen … niet slechts over een paar dingen, maar over ALLES in onze wereld, over ALLES omtrent wie wij zijn, over ALLES aangaande de wereld waarin wij leven … Dit massale ontwaken tot deze inzichten heeft kunnen plaatsvinden op enorm grote schaal – door deze lockdown. En nu moeten we dat gaan vorm geven, vanuit een concept, een waarneming tot een ‘wij pikken dit niet meer’.

Want DIT (wijst op hartchakra) weet dat wij allemaal een brandpunt van inzicht zijn, binnen een Oneindige Stroom van Bewustzijn. Sommige mensen noemen het God, maar de naam maakt niet uit … het is wat het is: een Oneindige Stroom van Bewustzijn.

En als wij daarnaar leven, naar dit ‘ik ben het Alles dat Is, Was en altijd zal Zijn, dat een tijdelijke ervaring beleeft, genaamd David Icke’, dan zal dat niveau van Bewustzijn ten eerste al nergens bang voor zijn, omdat het wéét dat dit slechts een korte belevenis is binnen een Oneindige reeks van Ervaringen; maar het zal ook geen ‘donker pak’ hebben zoals een Matt Hancock, de minister van Gezondheid in het VK, of een aan Gates gerelateerde psychopaat zoals Fauci in Amerika … het HEN (de cult) niet laten bepalen wat DIT (wijst op hartchakra) met zijn leven moet doen, en of hij de rest van zijn leven opgesloten moet zitten in zijn huis. Want DIT (wijst op hartchakra) PIKT DAT NIET! DIT (hoofd/brein) zou het accepteren … maar DIT (hartchakra wijd open) niet!

En de macht … zie je, ongeveer een jaar nadat ik bij die helderziende was geweest, kreeg ik door deelname aan een televisieprogramma ‘the Wogan show’ ineens een ongekende stortvloed van spot en hoon over me heen. Ik kon in dit land nergens meer op straat lopen zonder te worden uitgelachen, te worden nagewezen, nageroepen en belachelijk gemaakt. Naar een café gaan? Vergeet het maar!

En nu zit ik hier bij jou, 29 jaar later, met enorme aantallen mensen die luisteren naar wat ik zeg en denken: ‘hé, eigenlijk … wat die man vertelt klinkt wel logisch’. En ik ben van de ene kant … van enorm bespot te worden – een cabaretier hoefde alleen maar mijn naam te noemen om de mensen aan het lachen te krijgen … hij hoefde er niet eens een grap bij te bedenken – naar de andere kant gegaan: nu ben ik hier en ik heb alléén maar gedaan, waarvan ik wéét dat het juist is. BOEM, BOEM, BOEM (maakt reuzenstappen met zijn handen tot vuisten gebald) … ‘Jij bent dit, en dat en daar en ginds …’ (werd er naar hem geroepen – V) … BOEM, BOEM, BOEM …

En zo doe je dat. Je doet datgene waarvan je wéét dat het juist is, en daarin ligt een kracht die bergen kan verzetten, die dingen kan scheppen die je niet voor mogelijk hield.

Als jij in 1991, toen de vele jaren van hoon en spot begonnen, tegen de mensen had gezegd ‘wat denk jij over die man, die David Icke?’ … dan hadden ze gezegd: ‘die heeft geen leven meer! Dit komt hij nooit meer te boven. Hij is gek geworden!’ Maar kijk nu eens … en waarom? BOEM, BOEM … ik ben blijven doen, wat ik wéét dat juist is.

En hoe geraken we nu uit deze hele toestand? Hoe geraken wij uit dit fascisme? Door datgene te doen wat wij weten dat juist is. En als er voldoende mensen dat gaan doen, dan zullen de fascisten die hier achter zitten, en die alléén maar macht hebben als wij ze die macht geven … dan zal het afgelopen zijn. Want HUN macht komt voort uit ons TOEGEVEN … méér is het niet. Kijk toch eens naar Bill Gates: wat een niet-indrukwekkend persoon is dat! Waarom heeft hij dan toch de leiding over de WHO en de Gezondheidszorg, wereldwijd? Omdat WIJ HEM DIE MACHT GEVEN.

DIT (hartchakra wijd open) pikt het niet meer. En als WIJ het niet meer pikken en wij hebben geen … zie je, hun macht is gelegen in angst … DIT (wijst op hartchakra) heeft geen angst. ‘Ik zal je dit aandoen’ – doe maar. ‘Ik ga dat zeggen’ – zeg maar … Ik ga doen wat ik wéét dat juist is. DAT (wijst op hartchakra) is een niet te stoppen kracht. Zonder geweld! Wat we écht niet nodig hebben, is geweld. DIT (wijst op hartchakra) doet niet aan geweld.

Maar, de macht van te wéten dat je het juiste doet en NOOIT zelfs maar te overwegen om het niet te doen … als voldoende mensen dat gaan doen, dan nemen wij de controle over onze maatschappij terug van een klein groepje psychopaten, die het van ons hebben gestolen. Wij zullen een maatschappij erven, die HIEROP (wijst op hartchakra) is gebaseerd en niet op angst, waar onze maatschappij sinds mensenheugenis door werd gecontroleerd.

En weet je, ik heb een boodschap voor deze cult, terwijl ik hier zit … verwijderd (van social media – V)…

Ik heb jullie door. En nu ga ik met jullie afrekenen. Het kan nog even duren, maar het komt eraan. Ik ben hierheen gekomen (op Aarde, in dit leven – V) om met jullie af te rekenen – dat zal ik ook.

Wordt vervolgd … (glimlach)

Brian: (lacht) Wel, David, ik had 26 dagen geleden een ervaring, na onze vorige aflevering, waarin ik mijn hart openstelde en gewoon zei: ‘Vanuit Liefde kunnen wij maar één ding doen, en dat is zeggen ‘neen, we pikken dit niet meer’. Mijn brein zei toen: ‘dat is een héél slecht idee, Brian’ (lacht) en mijn buik zei vanuit emotie: ‘je maakt een grote fout’.

David: Precies!

Brian: Maar toen ik het doorzette, kreeg ik alléén maar reacties van andere mensen in de wereld – inmiddels zijn het er miljoenen – die hun hart openstelden en zegden: ‘Ja, ja, wij voelen het ook zo’ en dat heeft het hele spel volledig veranderd, en alles waar ik bang voor was … is niet gebeurd … omdat …

David: Wel, jij beschrijft met jouw recente ervaring precies waar ik het over had. Zodra je DIT (hartchakra wijd open) openstelt en de angst verdwijnt, omdat je doet wat je wéét dat juist is … dan is er een GEVOEL van … noem het maar OPLUCHTING … het lijkt wel alsof de last van je schouders valt … want al die angsten ‘wat gebeurt er daar, waar is het gevaar, wat gaat er gebeuren … ?’ … (diepe zucht) vallen plotseling van je af en ze zijn weg!

Ik doe wat ik wéét dat het juiste is! En die frequentie, als je die gaat uiten op een niveau waarop je erin lééft en niet alleen maar eraan dénkt … zal alles naar jou toetrekken wat jij nodig hebt, om te bereiken wat jij wéét dat juist is.

Weet je, doorheen mijn hele leven – de laatste dertig jaren – dat lijkt wel mijn hele leven, als ik er zo op terugkijk … maar de laatste dertig jaren … elke keer als ik iets nodig had, als het leek alsof alles verloren was … dan verscheen er toch weer iets, telkens weer. En dan kom je op een punt … en dat is de reden waarom ik zo rustig blijf onder alles wat er nu weer op me afkomt, dat gaat echt het éne oor in en het andere oor uit – niets daarvan blijft hangen … dat komt omdat ik dertig jaar aan ervaring heb in het wéten dat als ik iets nodig heb, dat op mijn weg zal komen precies wanneer ik het nodig heb. Zo gaat dat echt.

Dit gebeurt er, als je angst loslaat, als je niet meer vraagt ‘wat zijn de gevolgen?, want die houden je gevangen.
Het leven … je begint dan te Leven en je wordt niet langer geleefd! Dat is wat er dan gebeurt! Dus kijk maar wat je me wilt aandoen, mevrouw Wojcicki en al die anderen … Mijnheer Gates, val me maar aan … dan zal ik het wegwimpelen … BOEM, BOEM, BOEM …

Brain: En kijk naar wat je hebt bereikt!

David: Wel, maar je moet je eigen macht kennen. En deze hele cult is er juist op gericht om jou je hele leven lang te vertellen dat jij geen macht hebt. Ik ben machtiger dan zij zijn. En ik zal met ze afrekenen – ik ga hier niet weg voordat ik daarmee klaar ben. Dus, val me gerust aan, jullie psychopaten … dat zal het resultaat niet veranderen.

Brian: Kijk maar eens naar wat er gebeurd is, op 26 dagen tijd. Door alles naar buiten te brengen en je hart open te stellen, zenden wij nu uit naar méér dan 1 miljoen mensen overal ter wereld, zonder dat iemand ons censureert … en dat zou nooit gebeurd zijn als wij hier niet aan waren begonnen en hadden doorgezet. En nu al ondervinden we de resultaten daarvan.

David: Al die oude verhalen hebben toch een kern van waarheid. Eén daarvan is: achter de wolken schijnt altijd de zon. Alles wat er nu gebeurt kun je beschouwen als een wolk. Had ik dan moeten zeggen: ‘kijk toch eens wat YouTube heeft gedaan, ik ben een martelaar …?´. Ik ben geen martelaar, (lacht) ik ben de baas over mijn eigen werkelijkheid, oké? Waar is dan die zon, achter die wolk? Want die is er. Die is er altijd. En jij hebt net die zon beschreven! We zijn een andere richting ingeslagen en die zal vorm gaan krijgen. En dat is niet enkel een nieuwe manier van communicatie, maar een communicatievorm die – voor zover dat in deze wereld mogelijk is – niet is overgeleverd aan de grillen van de cult, zoals Facebook en YouTube dat zijn.

Gaan ze ons vandaag verwijderen? Daar hoeven we niet meer over na te denken.
Dus: geen Facebook, geen YouTube, misschien binnenkort ook geen Twitter meer, dat kan ook nog …

Waar is dan die zon in dit verhaal? Oké, gewoon doorgaan! En zo gaat dat. Gedurende de voorbije dertig jaren heb ik voor enorme uitdagingen gestaan, maar altijd scheen daar toch die zon achter de wolken. Er gaat iets mis en meteen duikt er iets anders/beters op. Zo wordt het leven een avontuur, in plaats van een sleur. En ik zit heus niet met mijn benen gekruist ergens op een berg. Iedereen kan dit doen. Het is onze natuurlijke staat van zijn.

Deze cult heeft ons in een ONNATUURLIJKE staat gemanipuleerd, met alleen maar waarnemingen binnen de wereld van onze vijf zintuigen. Wij zijn méér dan dat. En zodra we ons dat herinneren … ik heb het me al lang geleden herinnerd … het enige verschil tussen mij en ieder ander is, dat ik me heb herinnerd wie ik ben: een punt van inzicht, binnen een oneindige Bewustzijnsstaat, die kortstondig de identiteit aanneemt van de kleine levensvorm die David Icke heet. Andere mensen hebben zich dat nog niet herinnerd. Die denken nog steeds dat ze Ethel zijn, die aan de kassa zit of Bill, de buschauffeur. Maar dit is hun ERVARING, het is niet wie ze ZIJN.

Ze zijn het ALLES DAT WAS, IS EN OOIT ZAL ZIJN, dat een korte ervaring beleeft. En zodra ze zich herinneren wie ze zijn kunnen ze andere ervaringen gaan beleven, en kunnen ze hun Leven gaan leven in plaats van dat ze geleefd worden. Want dat moet er gebeuren, zodat deze cult kan heersen over deze wereld. Ze moeten de mensheid zover krijgen, dat die haar macht overdraagt aan hen.

Dat weiger ik, dat zal ik NIET doen. Niks ervan, lieve schat, daar doe ik NIET aan mee!

Brian: Ik hoop dat iedereen hier dit advies aanneemt en zijn hart openstelt, en écht op zoek gaat naar wat er nodig is, wat zij moeten doen … vanuit Liefde, zodat ze de angst kunnen zien verdampen en gaan zien dat alles waar ze bang voor waren dat ‘zou kunnen gebeuren’ nooit zal gebeuren, maar zich in plaats daarvan zullen voegen bij al die mensen die samen met jou aan deze missie beginnen.

David: Dat is nog zoiets: zodra je DIT (hartchakra wijd open) openstelt, dan besef je dat iemand in een ander lichaam, met een andere huidskleur, gewoon een ander punt van inzicht is – net als jij dat bent, van hetzelfde Bewustzijn als waar jij toe behoort – die een andere ervaring heeft. Maar de cult moet ons verdeeld houden, aangezien zij met zo weinig zijn en wij met zovelen. Daar komen de rassenverschillen vandaan. Dit hele, door Soros gefinancierde ‘WOKE’ heeft te maken met de opdeling in rassen, en seksisme en zo meer. Die (foundation) wordt er letterlijk voor BETAALD om over ons te heersen en ons te verdelen in steeds kleinere groepen, die met elkaar in conflict worden gedreven.

Als je DIT (hartchakra wijd open) openstelt dan wéét je, dan ga je inzien dat wij allemaal een andere vormgeving, verschillende unieke punten van inzicht zijn van/in hetzelfde Bewustzijn. Ik ben jou, jij bent mij. Je bent alleen een ander punt van inzicht en je hebt een andere insteek dan ik, maar we behoren allemaal tot hetzelfde Bewustzijn!

Rascisme is dus WAANZIN! Het is enkel maar een andere ervaring, méér is het niet. Wij zijn allemaal elkaar! En zodra je dat kunt beseffen en inzien, dan neemt het potentieel van ‘verdeel en heers’ af en uiteindelijk verdwijnt het helemaal. Want ik ga jou niet veroordelen voor jouw ras of je sexe of iets dergelijks. Het is immers enkel maar een ervaring, dat is alles. Een korte ervaring: ik ben jou, jij bent mij, wij zijn allemaal elkaar.
(David kucht even en maakt een grapje over C19)

Maar wanneer je uitsluitend de wereld van de vijf zintuigen waarneemt dan BEN jij je ras, dan BEN jij je sexe, dan BEN jij je etiket … een hele reeks van etiketten, en het ‘verdeel en heers’ wordt dan wel héél eenvoudig. Als je inziet dat die etiketten enkel maar ERVARINGEN zijn, dat ze niet bepalen wie wij ZIJN … maar alleen een ervaring … David Icke is een ervaring die mijn bewustzijn, mijn Oneindig bewustzijn, momenteel beleeft.
Dat is alles. En als ik dit lichaam achterlaat, dan laat ik David Icke achter en ga ik mijn Bewustzijn op andere manieren vorm geven. Maar ook dan ben en blijf ik nog steeds hetzelfde Bewustzijn als iedereen, alleen vanuit een ander standpunt. En we moeten ons uniek-zijn waarderen, we moeten beslist al die verschillende standpunten waarderen, want zij maken deel uit van de oneindige verscheidenheid in de Oneindige Werkelijkheid. Maar het is maar een ervaring, het is niet wie wij ZIJN.

En als je jezelf alleen maar ziet als jouw etiketten, hoe zie jij jezelf dan? ‘Ik kan niet …’ beperking, ik ben machteloos … arme kleine ik … Dan HEEFT de cult jou!

Maar als je DIT (hartchakra wijd open) openstelt … IK BEN ALLES DAT WAS, IS EN OOIT ZAL ZIJN. Ik beleef een ervaring en ik zal niet één of andere pestkop in een donker pak mijn leven voor mij laten bepalen, dank u zeer.
DIT (hartchakra) pikt het niet.

Brian: David, ik wil leven in zulk een wereld, waarin iedereen zijn hart openstelt, ik wil daar wonen, het klinkt als een geweldige plek.

David: Het is ook een geweldige plek.

Brian: En dan konden al deze problemen in een paar uur opgelost zijn, als iedereen dat zou doen.

David: DAT (hoofd/brein) is het probleem … DAT (hartchakra wijd open) is de oplossing. Zo eenvoudig is het écht. DAT (hartchakra) zou NOOIT in zijn huis onder huisarrest blijven. Want nog iets wat er gebeurt wanneer je je hart openstelt is, dat je toegang krijgt … niet tot ‘aangeleerde’ intelligentie, maar tot AANGEBOREN intelligentie, de intelligentie van een groter, uitgebreider Bewustzijn en een groter Bewustzijn zou naar deze toestand kijken … wat een grote hoop ONZIN!!! … Jaaaaa! Oké … maar IK PIK HET NIET!

Ik zeg altijd: als je je overgeeft aan domheid, wordt je zelf oliedom. Ik geef me niet over aan domheid, deze lockdown is onzin. Er is geen enkele wetenschappelijke onderbouwing voor en is alleen maar bedoeld om het inkomen van miljoenen mensen te vernietigen, om zo veel mensen onder controle te brengen van slechts een kleine groep. Dat is alles waar het om draait. En ik pik het niet. En als méér/steeds méér mensen het niet meer pikken, wat willen ze dan gaan doen? Komen ze dan vanuit Downing Street (werkwoning van de premier van Engeland), of uit het Witte Huis en zeggen: ‘we hebben het nog eens overlegd, en zo gaan we het doen?´.

En dan zeggen er voldoende mensen: ‘Dat gaan we niet doen’. Waar is hun macht dan? Dan hebben ze geen macht meer. Gewoon maar: ‘Dat gaan we niet doen’. Hun macht bestaat uit: ‘nou ja, ik vind het niet leuk en ik ben het er niet mee eens, maar ik zal het wel doen …’. Dat is het verschil tussen Vrijheid en slavernij.

Brian: Ik wil vragen aan iedereen die nu naar ons kijkt of luistert, om even een kwartiertje de tijd te nemen … ga een blokje om of zo … en denk erover na, hoe jij je hart kunt openstellen. Neem een beslissing om iets te gaan doen vanuit onvoorwaardelijke Liefde en niet vanuit angst. Mediteer hierover de komende dagen … en doe er iets mee.

David: Ik zou dit willen zeggen – en probeer dit eens gedurende een maand: hou op met jezelf te zien als je etiketten. ‘Ik ben een … mens’ zoals ik ze noem. Ik ben een … ‘dit’, ik ben een … ‘dat’ … en vereenzelvig je nu eens als een punt van inzicht in een Oneindige Bewustzijnsstaat. En omdat je een punt van inzicht bent in een Oneindige Bewustzijnsstaat, kun je een Bewustzijnsstaat hebben die zo groot is (toont afstand tussen wijsvinger en duim) of een Bewustzijnsstaat die … potentieel gezien … oneindig is (armen wijd gespreid). Het enige verschil tussen die twee is WAARNEMING, en méér nog dan dat: het is WETEN WIE JE BENT.

‘Ik ben een …’ geeft altijd aan ‘Ik ben beperkt. Ik heb grenzen. Ik ben een … etiket’.
DIT (hartchakra) zegt: ‘ik ben oneindig. Ik heb toegang tot een Bewustzijn dat feitelijk Oneindig is. Ik ben niet mijn naam, ik ben niet mijn werk … dat zijn maar ervaringen. Ik ben ALLES DAT WAS, IS EN OOIT ZAL ZIJN’.
Doe het maar, leef maar eens een maand lang vanuit het idee, het standpunt, de vereenzelviging ‘ik ben een punt van inzicht in een Oneindige Bewustzijnsstaat die een ervaring beleeft als … (vul je naam, je werk en je etiketten in). Ik ben niet mijn etiketten, dat zijn slechts ervaringen. Ik ben het Bewustzijn, dat die ervaringen beleeft’.

Probeer het maar eens een maand. Binnen die maand, tegen het einde van die maand en waarschijnlijk al eerder, ken je jezelf niet meer terug. Dan ben je een ander mens, omdat je aandacht is vergroot en verschoven, en de wereld zal er nooit meer hetzelfde uitzien.

Brian: David, ik voer dit soort gesprekken nu al 9 jaar, maar wat vrijwel altijd gebeurt tegen het einde van het gesprek, bij veel van de Verlichte Wezens is, dat we tot dezelfde conclusie komen: dat wij allemaal één zijn. We zijn allemaal één Energie … Ik heb dat gehoord van verschillende mensen in verschillende bewoordingen, mensen van verschillende rassen, sexe en religies, maar telkens komt het daar op neer, omdat we het gewoon allemaal weten, het is een diepe Waarheid binnenin ons, mensen, en jij hebt het daarnet weer maar eens heel duidelijk verwoord.

Ik heb het misschien al voor de honderdste keer gehoord, maar dit is een trend, dit is de meest belangrijke boodschap die wij aan de wereld kunnen brengen. Dus ik hoop dat iedereen dit bekijkt en dat ze het delen met zoveel mogelijk mensen. Dit is de boodschap die we zouden moeten uitsturen via al die satellieten boven ons hoofd (lacht) want wat is belangrijk, waar draait het allemaal om bij/voor ons, als mensen? Dit! Dit is zulk een belangrijk iets. Ik hoop dat de mensen dit oppikken en meedragen.

David: Wij zijn Liefde. Dat is wat wij zijn. Al het andere is alles waarvoor wij geprogrammeerd zijn om te ontvangen als ‘beeld van wie wij zijn’ … en dat is de slavernij … Daarom willen ze dat DIT (hartchakra) gesloten blijft. Want zodra DIT (hartchakra) zich opent, dan verandert de wereld. Ik zal je vertellen hoezeer verdraaid en hoe waanzinnig deze wereld is: je hebt gehoord wat ik net heb gezegd over wie wij zijn. Ik zeg dit al dertig jaren … en ik word een racist genoemd. Zo gek is deze wereld.

Ik heb nog nooit een groep gezien die zichzelf ‘anti-haat’ noemde, waar haat niet de boventoon voerde. Hoe ironisch is het dan dat ze juist die persoon een racist noemen die zegt: ‘wij zijn allemaal elkaar, en de indelingen volgens ras en huidskleur, herkomst en sexualiteit zijn maar illusies, korte ervaringen … wij zijn elkaar … en tracht hierin maar te ‘verdelen en heersen’ …

Brian: Wat ik grappig vind, is dat wij het de laatste 30 minuten alleen maar over Liefde hebben gehad. En dat willen ze verbannen en voorkomen dat de mensen dit horen (lacht). En dat is onze conclusie.

David: Ze weten dat DIT (hartchakra wijd open) hen ten val zal brengen. Daarom willen ze niet dat wij hierover praten. Ze hebben liever dat we bekvechten en ruziemaken en tegen elkaar schreeuwen. Ze willen DIT (hartchakra) niet. Het is hun ergste nachtmerrie. Daarom is het laatste half uur veel gevaarlijker geweest dan de eerste twee uren (lacht).

Brian: Dat is zo, en dat is er zo mooi aan. David, dank je. Het is altijd heel fijn om je hier te hebben en we eindigen altijd met vrijwel dezelfde boodschap. Het is een boodschap van Liefde, van onze angsten tegemoettreden, de boodschap dat wij de macht zijn en dat wij deze hele toestand kunnen beëindigen, als we er maar voor kiezen om die kant op te gaan. Dus dankjewel daarvoor, ik stel het zeer op prijs.

David: Graag gedaan!

Brian: Dankjewel ook aan iedereen die heeft gekeken, ik vraag jullie nog eens om dit alstublieft te delen met vrienden en familie op social media, zeg dat ze ons in elk geval 15 minuten een kans moeten geven … of ga meteen naar de laatste 30 minuten (lacht) … wat je ook maar wilt, maar kijk of ze hiervoor willen openstaan, want dit is wat het verschil zal gaan maken: gesprekken zoals deze waar de mensen over gaan nadenken, en nogmaals, het gaat niet om revolutie en geweld maar om Liefde, want dat zal ons uiteindelijk bij ons einddoel brengen.

David: Maar ook bedankt voor alles wat jij doet, want jij bent de voorbije weken echt geweldig geweest. Want we hebben mensen nodig die het voortouw nemen, die de draak recht in de ogen kijken en wachten tot de draak zijn ogen neerslaat … want dat zal gebeuren!

Brian: Ja, dat heeft hij net al gedaan. Ik wil ook nog dankjewel zeggen aan die 25 000 mensen over de hele wereld, die vanuit Liefde het juiste hebben gedaan en ik weet zeker, nu met de lockdown, dat er krachten zijn die hen vertellen dat ze beter niets kunnen doen, maar zij hebben geld gegeven zodat wij vandaag dit gesprek konden uitzenden. Dus hartelijk dank aan onze founding members, dank u dat u deze eerste live-uitzending van het digitaal platform vandaag in al zijn glorie heeft mogelijk gemaakt.

Deze aflevering zal hier ongecensureerd, onbewerkt en ongewijzigd beschikbaar blijven, tot ik er niet meer ben (lacht). David, nogmaals bedankt.

*****

Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link kopiëren en deze op uw website of social media plakken.
Dank u voor uw steun aan ons werk!
Vertaling: www.spiritueellezen.org
Instagram: spiritueellezen
Facebook: Spiritueel Lezen