Lieve mensen,

we leven in spannende, maar ook onzekere tijden.
Er doen veel verhalen de ronde … sommige zijn overduidelijk onzin, maar andere zijn de moeite waard om misschien eens over na te denken.

Dat laatste gevoel heb ik zeker bij de twee interviews met David Icke (spreek Icke uit als Aaick – V), die ik onlangs heb vertaald.
Deel 1 duurt ongeveer 45 minuten (althans het deel dat vrij te beluisteren is). Deel 2 duurt 2 uur en 30 minuten.

Er hebben duizenden mensen live naar gekeken, en ze werden ook uitgebracht op openbare platforms zoals Youtube. Het filmpje van het tweede interview werd binnen een uur na plaatsing al verwijderd van vrijwel alle openbare platforms.
Schijnbaar vond ‘men’ de inhoud ervan toch te explosief … of te dicht bij de Waarheid, zo u wilt.

Als u de video’s wilt bekijken – en dat raad ik zeker aan! – vindt u deze hier:
https://londonreal.tv/the-truth-behind-the-coronavirus-pandemic-covid-19-lockdown-the-economic-crash-david-icke/ (deel 1),
op https://londonreal.tv/the-coronavirus-conspiracy-how-covid-19-will-seize-your-rights-destroy-our-economy-david-icke/ (deel 2)
en https://londonreal.tv/1000000-fighting-for-freedom/ (deel 3).
U moet daar wel uw mailadres invullen, daaronder het vierkantje aanklikken en daaronder op de groene balk klikken.

De info die David Icke geeft is duidelijk, de feiten kunt u gewoon op Google opzoeken, en zijn méér dan 30 jaren ervaring met opzoekwerk naar alles wat de niet-Lichtkrachten al eeuwenlang bedenken, plannen en uitvoeren, maken hem tot iemand met enorme parate kennis.

U zult begrijpen dat een gesprek van ruim 2 uur en half ook een lang bericht oplevert, maar we vonden het de moeite waard om er onze tijd en het werk aan te besteden, om het met u te delen.

Deel 3 van de reeks werd onlangs aangekondigd en staat gepland voor 3 mei 2020. Dit gesprek zal moeten plaatsvinden op een geheime locatie, aangezien de censuur van de wereldleiders anders beslist zou leiden tot een inval, en het stopzetten van het gesprek en de opname – wellicht zelfs met gerechtelijke vervolging voor Brian Rose (interviewer), David Icke en andere betrokkenen.

Zoals Brian Rose aan het begin van het interview zegt:
‘Ik ben het misschien niet altijd eens met wat jij vertelt, maar ik zal tot het uiterste gaan voor de bescherming van jouw recht om je uit te spreken.’

Daar ben ik het volledig mee eens, en daarom zal ik mijn uiterste best doen om deel 3 van het interview op tijd in handen te krijgen en te vertalen.

Het kan zijn dat dit alles u niets zegt en dat is ook prima.

Maar als dit onderwerp uw interesse heeft, dan stel ik voor dat u een grote pot thee of koffie zet, een rustig plekje opzoekt en er uitgebreid de tijd voor neemt om te lezen welke inzichten David Icke met ons deelt.

Liefs,
Veerle

David Icke interview met LondonReal deel 2

4 april 2020 – gesprek duurt ongeveer 2 en half uur
Link naar de video op LondonReal

Dit is een transcript. Alles wat wordt besproken zal worden weergegeven (tenzij anders aangegeven), maar het is geen letterlijke overname van het  gesprek. – V

Brian: Dit is LondonReal, ik ben Brian Rose en mijn gast vandaag is David Icke. David Icke heeft onder andere 21 boeken geschreven, 10 dvd’s gemaakt en lezingen gegeven in meer dan 20 landen.
Dit is het tweede interview over de pandemie omtrent Covid19 (of C19) en de wereldwijde lockdown, de dreigende economische recessie, de invloed van de 5G technologie en het inperken van onze rechten en onze vrijheid van meningsuiting. David, welkom!

David: Dank je, Brian.

Brian: Het is 19 dagen geleden dat je het eerste interview gaf. Sindsdien hebben we vernomen dat er wereldwijd miljoenen mensen zijn besmet met deze ziekte en dat er bijna 100 000 doden zijn. Drie miljard mensen zitten thuis in isolatie, de beurzen zijn met 30 procent gedaald en er dreigt een wereldwijde recessie. Ons vorige gesprek is ‘viraal’ gegaan; er keken voor zover wij weten 7 miljoen mensen naar, en we hebben nog nooit zoveel reacties gehad op een uitzending.

Dat maakt één ding heel duidelijk: de mensen stellen prijs op jouw mening en ze willen de Waarheid horen.
Je weet dat ik het misschien niet altijd eens ben met wat jij vertelt, maar ik zal tot het uiterste gaan voor de bescherming van jouw recht om je uit te spreken.

Dat er in tijden als deze een censuur is op de media, en er niet mag worden gesproken over de ‘5G-coronavirus’ complottheorie baart mij grote zorgen. Er zijn mensen die mij hebben aangeraden om dit interview vandaag niet te doen, maar ik kom uit Amerika en daar is de eerste regel in de grondwet; het recht op vrijheid van meningsuiting en persvrijheid. Deze beide regels worden momenteel overtreden.

George Orwell zei in zijn boek ‘1984’: ‘in tijden van universeel bedrog is het spreken van de Waarheid een revolutionaire daad’ … en David, dat is wat wij vandaag gaan doen. Eerlijk gezegd was ik niet zeker dat we zover zouden komen, ik had gedacht dat ze het zouden stopzetten. Waar beginnen we … Is er een virus?

David: Sinds ons laatste gesprek heb ik al mijn tijd besteed aan het verslinden van informatie van virologen, specialisten en artsen van over de hele wereld: in Amerika, in Duitsland, in Oostenrijk, Italië … die nooit toegang zouden hebben gekregen tot de BBC of CNN, omdat ze het officiële verhaal omtrent deze hoax onderuithalen. En als mensen na deze uitzending naar www.davidicke.com gaan, dan zal ik daar onder de titel ‘voor kijkers van LondonReal’ een lijst plaatsen van een serie video’s door deze artsen en anderen … die op hun eigen manier alles ondersteunen wat ik vandaag ga zeggen.

Dit is dus niet iets wat ik verzin, want wat voor zin zou dat hebben? Ofwel vertel je de feiten en volg je wat de deskundigen zeggen, of niet. Dit is dus de hoofdlijn om mee te beginnen – en vele mensen zullen hierdoor echt geschokt zijn.

ER IS GEEN C19! Het bestaat niet!

En ik zal vandaag uitleggen waarom dat zo is, en hoe er dan toch een idee van een pandemie kon worden gewekt. Eén van de artsen waar ik naar heb gekeken is Andrew Kaufman, hij is een medisch arts en hij werkt in Amerika als psychiater. Net als al die andere artsen die je nooit op NBC zult zien, is ook hij gaan kijken naar deze reeks van gebeurtenissen die ons tot hier hebben gebracht.

En dit is hoe het is gegaan: In Wuhan, China zijn er mensen ziek geworden. Door wat dan ook. En de Chinese autoriteiten hebben genetisch materiaal genomen van de vloeistof in de longen van de mensen – het waren er maar een paar – die ziek zijn geworden. Daarin vonden ze iets wat wij ‘genetisch materiaal’ zouden noemen.
Het was geen apart virus, het was genetisch materiaal dat daar aanwezig kon zijn vanwege een lange lijst aan oorzaken, waaronder trouwens ook longkanker.

Toen besloten ze dat die mensen ziek waren geworden door een virus, dat de naam C19 kreeg. Maar op geen enkel ogenblik hebben ze dat ‘zogenoemde’ virus kunnen isoleren uit het genetisch materiaal, waarvan een groot deel kan worden teruggevonden in het lichaam van de meeste mensen.

Ze begonnen dus … voordat ze gingen testen … met bij de mensen de diagnose te stellen aan de hand van symptomen. U heeft vast ook alle berichten gehoord over de symptomen van het coronavirus – of C19, want er zijn véél coronavirussen en telkens weer hoor je ‘griepachtige symptomen’. Maar griepachtige symptomen kunnen worden voortgebracht door heel véél verschillende oorzaken. Maar zij besloten – aan de hand van symptomen die veel verschillende oorzaken konden hebben – dat dit C19 moest zijn.

Dus als je griepsymptomen had, had je C19. Als je kuchte? C19! En dus werden de aantallen steeds hoger.
Maar wanneer je dan bij 5G komt – er komt hier nog een ander element bij kijken waarover ik het ook wil hebben in verband met China, maar ook in verband met het Westen … maar toen hebben ze een test ontwikkeld – of liever: die zijn ze gaan gebruiken – om te testen op C19. Dit is een RTPCR-test en … let op: die test NIET op C19!
Die test op het genetisch materiaal waarvan de inhoud bestaat, uit heel veel verschillende dingen met heel veel verschillende oorzaken. En als je positief test op dat genetisch materiaal – dat dus géén Covid 19 is – dan krijg je als diagnose C19, en als je dan overlijdt wordt er gezegd dat je overleden bent aan C19.

Laat ons nu eens kijken naar die RTPCR-test: die werd ontwikkeld/bedacht door een man met de naam Kary Mullis, een biochemicus in Amerika in 1984, en het werd gebruikt om véél dingen te testen. Hij werd gebruikt om te testen op longkanker … dezelfde test dus waarmee gezegd wordt dat je C19 hebt.

Wat zei deze Kary Mullis, de uitvinder van deze test, die aan iedereen werd opgedrongen als testmethode voor C19? De uitvinder van deze test zei: deze test zou niet moeten worden gebruikt om infectieziekten te diagnostiseren. De uitvinder zei dat!

Wat doen ze, om ons te vertellen wie wel of niet C19 heeft? De test, waarvan de uitvinder zegt dat hij daar niet voor zou moeten worden gebruikt! Je test dus positief op dit genetisch materiaal en dan heb je C19. Maar er komt nog iets bij kijken. Wat deze test doet is het volgende: het vermeerdert het materiaal, het maakt het groter – om het eenvoudig te stellen. En naarmate het groter wordt, wordt datgene wat je als ziekmaker hebt aangeduid dus ook groter en het wordt duidelijker zichtbaar – of dat zeggen ze, maar daar kom ik zo op terug.
Maar al de andere inhoud van het genetisch materiaal wordt ook vermeerderd en heel veel van dat genetisch materiaal bevindt zich al in het lichaam van bijna iedereen. En zo werkt die test: je kunt de uitkomst ervan zo gemakkelijk manipuleren.

Als je 30 of 35 cycli van vermeerdering hebt, dan ga je op dat niveau een heel aantal van de genetische inhoud zien. Je zult dus een aantal positieven krijgen – dit zullen we C19 noemen – maar je zult ook een aantal negatieven zien, omdat je niet al dat materiaal in het testproces hebt ingebracht. Maar als je dat genetisch materiaal bijvoorbeeld 60 keer versterkt, dan heb je zóveel genetisch materiaal ingebracht in de test, dat op dat niveau vrijwel IEDEREEN positief zal testen! Omdat al het genetisch materiaal dat iedereen in zijn lichaam heeft, positief zal zijn bij de test, vanwege die vermeerdering.

Het aantal cycli van vermeerdering – en dat verschilt per land – bepaalt hoeveel positieve testresultaten je krijgt.
Dus je hoeft alleen maar de cycli van vermeerdering te verhogen, en je krijgt véél meer mensen die positief testen op iets wat je dan ‘Covid19’ noemt.

Brian: De vermeerdering bepaalt dus hoe gevoelig de test is?

David: Stel je voor dat je een speldenknop hebt, die is zo klein dat je er bijna niks van ziet. Maar als je het uitvergroot, dan zie je veel méér.

Brian: Dus zo werken die tests.

David: Ja, die vergroot. In 1890 was er een bacterioloog en scheikundige, zijn naam was Robert Koch, die de Koch postulaat ontwikkelde. Die omvatte de vier criteria waaraan een ‘stof’, een infectueuze stof, moet voldoen om te bepalen of dat de oorzaak is van wat jij denkt. Dit houdt in, dat iedereen die ermee besmet is dezelfde symptomen moet hebben. Dat je die stof – een virus of bacterie – hebt geïsoleerd, zodat er geen ander materiaal is dat de test kan besmetten of verstoren. Wanneer je die stof dan bijvoorbeeld injecteert bij iemand, een ‘gastheer’ genoemd, dan moet die dezelfde ziekte/symptomen krijgen. Als ze die stof weer terughalen uit het lichaam van de gastheer en ze inbrengen bij iemand anders, dan moet ook die persoon hetzelfde ziektebeeld krijgen.

Bij C19 is er niet één enkele van die vier criteria vervuld, welke al sinds 1890 wereldwijd worden toegepast om te bewijzen dat dit echt de oorzaak is van de infecties. Niet één enkele. Dit brengt ons bij iets anders wat Andrew Kaufman heeft ontdekt. Dit is een heel belangrijke vondst en onderzoek, je kunt het zien in zijn video op mijn website.

Wanneer een cel vergiftigd wordt, scheidt deze iets uit wat exosomen wordt genoemd. Dit is de reactie van het immuunsysteem op vergiftigde cellen. Deze exosomen worden enkel maar vrijgemaakt als de cel vergiftigd is, en dit kan verschillende redenen hebben. Het kan komen door vergif … of, let op, door stress en angst … stel je de stress en angst eens voor die nu heersen op de wereld, tijdens deze isolatie … het kan worden veroorzaakt door ziekte of infectie en door elektromagnetische velden, dit is iets wat heel belangrijk zal blijken wanneer we bij het onderwerp van 5G komen.

Deze exosomen worden dus vrijgegeven, en één van hun taken is het waarschuwen van andere cellen: ‘we hebben een probleem, let goed op!’. Het enige wat je dus nodig hebt om exosomen vrij te laten, zijn deze vergiftigde cellen.

Kaufman is gaan kijken naar afbeeldingen van hoe exosomen eruitzien onder de microscoop. En dan is hij gaan kijken naar een afbeelding van hoe een ‘zogeheten’ C19 eruit ziet onder een microscoop; deze twee waren precies hetzelfde. Toen is hij de exosomen, die je kunt vinden in de longvloeistof van mensen met longklachten – omdat de problemen leiden tot het vrijkomen van de exosomen – gaan vergelijken met de genetische opbouw van wat C19 wordt genoemd.

ZE ZIJN IN IEDER OPZICHT EXACT HETZELFDE!

Het exosoom en C19 sluiten zelfs aan op precies dezelfde ontvanger in de cel! Ze zijn dus, zoals Kaufman duidelijk heeft aangetoond, één en hetzelfde.

Wat is er hier nu gaande: ze hebben een natuurlijke reactie van het immuunsysteem van het lichaam op giftige cellen genomen, en dat hebben ze C19 genoemd. Dit genetisch materiaal dat ze hebben weggenomen uit de longen van mensen, en wat aan de basis ligt van deze test, zal dus altijd die exosomen bevatten. Ze vinden dus een natuurlijke immuunreactie van het lichaam, en dat noemen ze C19.

En omdat bijna iedereen wel enig niveau van vergiftiging in zijn cellen heeft en dus exosomen afgeeft, zullen ook veel mensen positief testen. En dan wordt er gezegd … ‘C19 is een pandemie!!’ … en dat kunnen ze eindeloos volhouden.

Wat er dus gebeurd is, is dat er in China besloten is (en ik hoop dat we hier later nog dieper op in kunnen gaan over het waarom hiervan) dat deze wereldwijde cult – die ik al meer dan 30 jaar in de openbaarheid probeer te brengen, die de wereld naar een Orwelliaanse/globalistische staat wil brengen en wat ik al 30 jaar voorspel – geen grenzen kent. Het is in de schaduw werkzaam in ieder land. Politici komen en gaan, maar zij zijn er altijd.
China is één van de grootste centra, tezamen met Amerika, Israël, Groot-Brittanië, Duitsland, Italië … probeer dit even te volgen … In China hebben ze al redelijk vroeg besloten – en dit sluit ook aan op het 5G onderwerp waar we later op terugkomen – dat het een virus was, en dat virus hebben ze niet geïsoleerd maar ze hebben het vastgesteld aan de hand van symptomen, en zijn het dan gaan testen met een test die zich richt op genetisch materiaal, niet op C19.

Dan verspreidt het zich naar het Westen, en westerse artsen, verpleegkundigen en mensen in de medische beroepen krijgen te horen dat dit C19 zich verspreidt. De WHO spreekt van een pandemie (we komen later nog terug op wie of wat de WHO is) en dit zijn de symptomen!

Wat gaan ze dan doen? Iedereen met griepklachten krijgt als diagnose C19, enkel gebaseerd op SYMPTOMEN! Dan stijgen dus de aantallen. Het probleem is dat dit een dodelijk virus had moeten zijn, maar er sterven niet voldoende mensen om die omschrijving te rechtvaardigen. Daarom gaan ze het volgende doen: iedereen die ziek wordt, om welke reden ook, al is het iemand die van de trap valt en naar het ziekenhuis moet … wordt getest op C19. En aangezien die test zich richt op genetisch materiaal, krijgen ze veel positieve testen.

En hoewel ze in het ziekenhuis zijn voor terminale kanker, hartziekten of hartfalen of griepklachten met een andere oorzaak … als ze positief testen op C19 en overlijden, dan wordt de officiële doodsoorzaak ‘C19’.
Daarom zijn er steeds méér mensen, nabestaanden van die patiënten, die nu zeggen ‘mijn familie/dierbare is niet gestorven aan C19 maar aan een heel andere oorzaak, die al jarenlang bestond’.

Eddie Large was een beroemde komiek, die in een duo meespeelde in een komisch programma. Nu schijnt het dat hij al heel lang hartpatiënt was. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht met hartfalen en krijgt de diagnose C19, omdat hij getest werd. Toen hij stierf werd in de berichtgeving in de pers gezegd dat hij in het ziekenhuis stierf, nadat hij positief werd getest op C19. Hij stierf aan een hartkwaal, maar staat geregistreerd als C19 dode, en zo blijven de aantallen stijgen.

Brian: U zegt dat het totale aantal overledenen in de wereld niet noemenswaardig is toegenomen, maar dat we ze anders zijn gaan indelen omwille van C19. En hun woordkeuze is interessant, want ze zeggen niet ‘hij is GESTORVEN aan C19’, maar ‘hij is gestorven NADAT HIJ POSITIEF WAS GETEST op C19’.

David: Dit is belangrijk. Ik heb dit de voorbije dagen steeds onder de aandacht gebracht: let op de woordkeuze in de pers, zoals na het overlijden van Eddie Large. Ze zeggen vrijwel nooit dat deze of gene ‘OVERLEDEN is aan C19’ … het is ook moeilijk om dood te gaan aan iets waarvan niet bewezen kan worden dat het bestaat. Het gaat dus om hoe ze het brengen en telkens weer herhalen: ‘overleden na positief getest voor C19’, maar dat wordt opgepikt als ‘overleden aan C19’.

Zo beheers je de aantallen door de manier waarop je symptomen van een andere oorzaak overzet naar C19; de manier van testen (niet op C19, maar op genetisch materiaal) en je manipuleert de cijfers van de tests, door overlijdens vanwege andere oorzaken toch onder te brengen bij C19.

Er zijn mensen ingedeeld als overleden aan C19, terwijl ze gestorven zijn aan terminale kanker. Hier is nog een cijfer, Brian, dit is een cijfer van de Gezondheidsdienst in Italië: 99% van mensen die gestorven zijn aan ‘C19’ hadden 1, soms 2 of zelfs méér onderliggende gezondheidsklachten, waarvoor ze in het ziekenhuis waren.
Het is zo eenvoudig om mensen die in het ziekenhuis overlijden aan andere oorzaken, in te delen bij de C19 doden. Daarmee wil ik niet zeggen dat alle artsen en verpleegkundigen hierbij betrokken zijn. Je hoeft alleen maar een leidinggevende te hebben, die zegt dat ze het op die manier moeten doen, en zo werkt dat.

Maar daarnet zei je iets belangrijks, Brian. De laatste keer dat ik ernaar keek, waren de overlijdensaantallen van ALLE oorzaken in heel Europa en het Verenigd Koninkrijk – vergeleken met dezelfde periode vorig jaar – bijna niet toegenomen, en al helemaal niet in een mate die overeen zou komen met de C19 cijfers die ons worden verteld.

En de reden daarvoor is – en dit kan nog veranderen wanneer we komen bij de redenen die ik zal noemen in verband met 5G – maar de reden daarvoor is, dat er veel méér mensen NIET doodgaan. Ze worden wel bij C19 ingedeeld, maar dat is niet de echte doodsoorzaak. Laat ons nu eens kijken naar Lombardije, het centrum van de virusuitbraak in Italië, en de regio die voortdurend wordt aangehaald als afschrikwekkend voorbeeld voor andere landen. Lombardije, waar Milaan ook bijhoort, staat wereldwijd bekend om zijn giftige luchtvervuiling, net als Wuhan en China dat zijn. Daarom gaan er daar ieder jaar veel méér mensen dood aan longklachten dan in de rest van Italië. De laatste cijfers die ik zag, slechts een paar honderd minder dan 100 000 mensen sterven er jaarlijks, alleen in Lombardije. Op de tweede plaats staat de Latzio regio met 57 000 doden.

Er is dus een regio in Italië waar altijd al veel mensen overlijden aan longziekten. Daarom heb je daar een enorm potentieel om die overlijdens toe te schrijven aan C19, ook al klopt dat niet met de werkelijkheid. Zo kun je de cijfers sturen, en je kunt op een bepaalde manier testen en diagnoses stellen zodat de cijfers omhoog gaan. En als je dan anders gaat testen, bijvoorbeeld door het aantal cycli van vermeerdering kleiner te maken, dan gaan die cijfers omlaag.

Heb je niet opgemerkt dat we in China een volledige isolatie hadden, en dat ze in 1 of 2 weken tijd complete nieuwe ziekenhuizen bouwden, om tegemoet te komen aan de verwoesting die deze crisis zou brengen? En binnen de kortste keren – gezien de ernst van de toestand waarin Wuhan zich bevond – werden die ziekenhuizen alweer gesloten! De aantallen doken omlaag, zegden ze. Ze laten weer vliegtuigen toe, de mensen gaan weer de straat op en aan het werk … Wat? Wat is er gebeurd dat dit zo plotseling veranderde? Want het was plotseling …

Als je mensen op één bepaalde manier test en diagnostiseert (en we komen straks nog terug op 5G) en je verandert die manier van testen en diagnose stellen … dan duiken die cijfers enorm omlaag! Een ander aspect hiervan, wat onvoorstelbaar ziek is … maar ik heb betrouwbare informatie dat het klopt … is dat ‘ze’ (hiermee bedoel ik die cult) zoveel mogelijk doden willen die ingedeeld kunnen worden bij C19 en deze hele pandemie.

Brian: Over waarom dat zo is, gaan we het straks nog hebben.

David: Jazeker, en ook over het waarom van de isolatie/lockdown. Maar wat er duidelijk aan de hand is, is dat oude mensen, die om welke reden dan ook in het ziekenhuis belanden, meteen worden getest op C19. Ik heb al uitgelegd dat ze dan positief testen vanwege de aard van de test en de aanwezigheid van genetisch materiaal.
Vervolgens gaan ze dan naar die mensen toe – hun nabestaanden kregen van de verpleegkundigen te horen dat dit voorgeschreven was door de regering – en proberen om die oudjes … en weet je nog, dat de isolatie bedoeld was om oude en zwakkere mensen te beschermen? … ze willen dat die oudjes een verklaring ondertekenen dat ze niet gereanimeerd willen worden. Zo kunnen ze hen laten sterven, zonder ze te reanimeren. En als ze dan sterven omdat ze niet gereanimeerd werden, worden ze genoteerd als C19 slachtoffer. Dit begint nu langzaam naar buiten toe bekend te raken … Er wordt gezegd ‘we moeten misschien keuzes maken’ …

Brian: Ja, de ‘triage’ …

David: … Maar ze laten oudere mensen die verklaring tekenen, dat ze niet gereanimeerd willen worden! Ze maken dus op afschuwelijke wijze misbruik van de oudere mensen, waarvan ze zeggen dat deze lockdown er is om ze te beschermen.

Eén van de familieleden die mij contacteerde, vertelde dat haar grootmoeder in het ziekenhuis was voor een orthopedische behandeling … niet één of ander virus … en de dokters kwamen bij haar en wilden dat zij een ‘niet reanimeren verklaring’ tekende! Ze had een orthopedische klacht! Gelukkig was deze vrouw slim genoeg en heeft ze niet getekend. Maar veel mensen doen dat gewoon wél, omdat ze niet alles begrijpen.

Brian: Ze willen dus die verklaring getekend hebben, omdat ze dan andere mensen kunnen redden …

David: Dat zeggen ze … maar het is Orwelliaanse taal, Brian. Daarbij moet je alles omdraaien. Ze willen die verklaring, zodat ze de mensen kunnen laten sterven. Ze willen dat ze doodgaan. Want elke dode draagt bij aan het dodental van C19. Dat is het bedrog dat gaande is. Dit betekent dat zij de cijfers manipuleren: door de manier van testen, diagnose stellen en hoe ze de overlijdens registreren. En zo kunnen de cijfers steeds verder stijgen en blijft de lockdown noodzakelijk.

Zoals ik zei aan het einde van ons vorige gesprek: wanneer zal dit voorbij zijn? Het zal voorbij zijn – in elk geval relatief, daar kom ik later op terug – wanneer zij denken dat ze het punt hebben bereikt waarop alles wat ze hiermee WILDEN bereiken; namelijk het volledig vernietigen van de wereldeconomie, enorme aantallen mensen die hun onafhankelijke inkomsten kwijt zijn, en dus afhankelijk zijn van de staat zodat ze verplicht zijn om te doen wat de staat hen oplegt, dan zullen ze hier een eind aan maken. De cijfers zullen dan omlaag worden gebracht en ze zullen zeggen dat de curve is afgevlakt, wanneer zij denken dat ze er alles hebben uitgehaald wat er voor hen te halen viel. Kijk naar China, die hebben precies hetzelfde gedaan: zomaar ineens van ‘o, het is zo vreselijk erg’ naar ’zo, nu is het weg’ …

Brian: Hoe kan het ‘weg’ zijn? Dat kan toch nooit … zoveel mensen die besmet waren.

David: Dat kan inderdaad helemaal niet. Maar toch gaan de grenzen weer open, de mensen gaan weer de straat op en er mogen weer vliegtuigen binnen. Maar het punt is gewoon dat de overheid de cijfers manipuleert, en zodoende kunnen zij bepalen wanneer het weer afzwakt. Gewoon door de manier van testen.

Kijk nu eens naar het verloop … ze kregen niet genoeg doden door dit virus, om te kunnen bevestigen dat het dodelijk was. De enorme, overweldigende meerderheid van de mensen heeft géén of milde klachten. Maar voordat ik hierop verderga, eerst nog even dit: deze RTPCR test kan nooit testen hoeveel van het ‘virus’ jij in je hebt. Wij kunnen hier tegenover elkaar zitten, en wij kunnen allemaal verschillende – wat mensen ‘virussen’ noemen – hebben, ook al maken die onderdeel uit van het algemene immuunsysteem. We dragen we die dus bij ons, maar de hoeveelheden daarvan zijn zo laag, dat wij er niet ziek van worden. Daarom kunnen die tests ook positief zijn zonder dat we er ziek van worden, omdat de aantallen zo laag zijn. Je immuunsysteem kan dat wel aan.

Wat je met deze test niet kunt, is testen hoeveel je van zo’n ‘virus’ in je hebt. Volgens een viroloog moet je er enorme aantallen van in je lichaam hebben, om er ziek van te worden. Niemand kan dus zeggen dat een virus de oorzaak is van jouw ziek zijn, tenzij ze kunnen testen hoeveel je hiervan in je lichaam hebt. En deze test doet dat niet.

Er zijn dus niet voldoende dode mensen om te bewijzen dat dit dodelijk is. Maar je wilt wel die lockdown doorvoeren. Je wilt die lockdown om nog veel méér, verschillende redenen … daar kom ik straks op terug …
Ze zeggen dus ‘oké, er zijn nog niet zoveel mensen overleden, maar wacht maar af, want ‘de grote klap’ moet nog komen …’. Overal ter wereld hoor je dat ‘de klap’ nog zal gaan komen. Wel, die ‘klap’ kan er dus inderdaad komen op ieder door hen gewenst ogenblik, zodra ze de manier van testen en diagnose stellen gaan veranderen.
Ze kunnen dus gemakkelijk een schijnbare ‘klap’ veroorzaken. Maar dat ligt in de toekomst … en onder andere in Amerika, maar ook in andere landen waaronder Groot-Brittanië – en Boris Johnson, de Britse premier, zei nog dat sportwedstrijden en markten nog gewoon konden doorgaan – duikt nu het Imperial College op. Het Imperial College specialiseert zich in het opstellen van absoluut waardeloze computermodellen. Ze hebben daar echt een gruwelijk slechte reputatie in, al jarenlang. Ken je de computermodellen die zeggen dat de ijskappen smelten en nu eigenlijk al verdwenen hadden moeten zijn? Of dat we allemaal zullen sterven door de opwarming van de Aarde. Als je dan vraagt hoe ze dat weten, zeggen ze ‘mijn computermodel zegt dat’.

Zij hebben C19 dus in een computermodel gezet. Dat is gedaan door ene professor Neil Ferguson, een man die nooit, absoluut echt helemaal NOOIT ooit nog één enkele regering zou mogen adviseren! En hij zegt: Mijnheer Johnson, 250 000 tot een half miljoen mensen zouden in Groot-Brittanië kunnen overlijden aan dit ‘virus’. Dus Johnson schrikt zich wezenloos. Want hier zijn mensen die hem vertellen wat er zou kunnen gebeuren als hij geen lockdown afkondigt en geen maatregelen neemt. En dan geeft iedereen hém de schuld! Dus verandert hij volledig zijn aanpak en is er ineens een lockdown.

En wat ze nu wereldwijd doen … ze doen het in kleine stapjes, het bouwt steeds een beetje verder op. Ze hadden dit, als wij het toestaan – ook daar kom ik nog op terug – zelfs nog veel extremer willen hebben.

Als dan de lockdown erdoor is en iedereen huisarrest heeft, dan zegt die Ferguson dat er 1 of 2 miljoen Amerikanen hieraan zouden kunnen sterven …

Brian: 2,1 miljoen Amerikanen en 500 000 in het VK.

David: Ja, precies. En dan ineens draait hij alles terug en zijn het er ‘minder dan 20 000’. Iemand anders van het Imperial College, dat overigens nauwe banden heeft met de Vrijmetselarij … en daarbij ontvangt het onderdeel van het College, waar Ferguson werkt, donaties van de Bill en Melinda Gates Foundation … waar we het straks ook nog over gaan hebben. Want Gates is absoluut een mol … weliswaar een rijke mol … van deze cult. Hij is rechtstreeks hierbij betrokken, zoals ik straks zal uitleggen.

Dus nu draait hij alles terug, en iemand anders van het Imperial College zegt nu dat er misschien maar 7500 mensen zullen sterven.

Brian: Of nog minder. Ik hoorde zelfs 5700.

David: Maar de lockdowns zijn een feit, en ze zijn afgekondigd op de voorspelling dat het 250 000 tot een half miljoen konden zijn. Kun je je dan voorstellen, Brian, dat er weer een andere computermodellen-maker opduikt. Een adviseur van de regering, die zegt: ‘mijn model zegt dat zoiets helemaal niet gaat gebeuren. Nee, nee, we hoeven niks plat te leggen!’. Ik zou ook best wel een regeringsadviseur willen zijn … voor 30 seconden!

Ze krijgen wat ze willen … om te doen wat ze willen. En dus zitten we nu in deze lockdown en binnen enkele dagen, hooguit weken, gaan we over van wat voor de mensen een ‘vrije wereld’ leek … naar wereldwijd fascisme, wereldwijde tirannie, waarbij een heel klein handjevol mensen dan miljarden mensen – de halve wereldbevolking – onder huisarrest heeft geplaatst. En dat is hen gelukt door dit hele bedrog omtrent Covid19 …

Dit brengt me bij 5G …

Brian: Voordat we naar 5G gaan, heb ik een vraag voor je. Ik heb de persconferenties gevolgd die Trump elke avond live geeft, en daar zijn meestal ook dokter Fauci en dokter Birx bij aanwezig. Zijn zij op de hoogte van het feit dat deze test niet nauwkeurig is, horen zij erbij of kijken zij alleen maar naar de cijfers in het kader van ‘o, jij bent positief getest en dus ben je een C19 dode’. Maken zij hier deel van uit of reageren zij enkel maar als medische professionals?

David: Je zou diepgaand onderzoek naar hen beiden moeten doen, om die vraag te beantwoorden. Maar dit is hoe het werkt: je hebt een piramide, zo werkt deze cult. Aan de top staat de leiding ervan, die wereldwijd de leiding heeft. Naarmate je vanaf de top naar beneden gaat, kom je steeds méér mensen tegen die steeds minder afweten van wat de leiding of de bovenliggende lagen weten. De enige manier waarop een paar mensen de wereld kunnen manipuleren zoals zij dat doen, is door heel strenge afscheiding aan te brengen. De mensen komen enkel te weten wat zij MOETEN weten om hun bijdrage te kunnen leveren, zonder dat ze weten hoe hun bijdrage samenhangt met die van anderen, helemaal tot aan de top, waar een heel ander beeld bestaat dan datgene wat de lagergeplaatsten denken.

De top van de piramide weet natuurlijk wel dat ze manipuleren, en dat het allemaal bedrog is. Maar jij bent medicus en jij krijgt te horen dat dit de symptomen zijn, en als je die symptomen ziet dan stel jij de diagnose ‘C19’. Als er iemand naar het ziekenhuis komt, dan test je op C19. Als ze overlijden – wat daarvan ook de oorzaak is – dan zet je ‘C19’ op de overlijdensakte.

Wat is het overbekende antwoord, wanneer gelijk welke tirannie ten einde komt? ‘Ik volgde alleen maar bevelen op’ … zo werkt dat. Maar sommige verpleegkundigen en artsen – ik kom daar dadelijk nog op terug bij 5G – zijn wél naar buiten getreden en hebben gezegd dat dit onzin is.
A. we geven C19 als doodsoorzaak aan mensen die daar helemaal niet aan overleden zijn.
B. wij hebben opdracht om mensen een ‘verklaring van niet-reanimeren’ te laten tekenen.
Sommigen hebben dat naar buiten gebracht, maar de meesten van hen houden zich stil. Ze klagen misschien onderling, maar ze sluiten de rangen voor de buitenwereld.

Dan heb je nog de WHO (de Wereld Gezondheid Organisatie – V). Wie is de één na grootste sponsor van de WHO, vlak na de VS? Bill Gates! Hij is de baas van de WHO. En Ted Ross, een man uit Ethiopië, die minister van Gezondheid was in de marxistische, bevolking uitmoordende regering van Ethiopië, en die tot drie keer toe betrapt werd op het stilhouden van cholera-epidemieën … hij is hoofd van de WHO, om geen enkele andere reden dan dat hij doet wat hem wordt opgedragen. De WHO volgt dus deze politiek … de WHO is trouwens opgericht door de Rockefellers …

Brian: Hij neemt de voorbije weken ook steeds de verkeerde beslissingen …

David: Het zijn de JUISTE beslissingen voor de WHO … maar de verkeerde beslissingen voor de mensheid. Vanuit de WHO heb je dus die richtlijnen en adviezen en die volg je. Je volgt gewoon hun protocol – ook weer méér daarover als we bij 5G aankomen.

En omdat China die smerige, draconische lockdown heeft doorgevoerd – en de cijfers daarna daalden … was er een voorgaande geschapen, zodat de andere landen dat voorbeeld zouden volgen – want in China had het immers ook geholpen? Het is één groot bedrog en deze cult heeft de touwtjes in handen.

Ik heb de voorbije twee weken een afbeelding op internet geplaatst. Het is een afbeelding van de Aarde met daarin de tekst: ‘Overheersd door psychopaten, geregeerd door idioten’. En die dynamiek is hoe het werkt. Op de achtergrond heb je de psychopaten die alles aansturen, en daaronder heb je de mensen – onder andere in de politiek – die nergens iets van weten en het allemaal niet snappen. En zij reageren op wat ze te horen krijgen … er is een pandemie, we zullen allemaal doodgaan … terwijl ze totaal géén idee hebben van wat er werkelijk gaande is.

Brian: Maar ik denk niet dat Trump en Boris Johnson deel uitmaken van dat grote bedrog. Je ziet ze reageren op een toestand, en ze proberen het land en misschien ook wel de bevolking te redden van deze beperkingen of overtuigingen.

David: Als je kijkt naar Boris Johnson – die momenteel in het ziekenhuis ligt … ze hebben hem aan de kant geschoven – is het niet raar dat al die mensen bij elk van die persconferenties over Covid19 en lockdown, allemaal tegelijk Covid19 hebben gekregen? Dat is toch vreemd … Hoe dan ook, je kijkt naar het gezicht van Boris Johnson en dan zie je een overrompelde, verbaasde man. Want hij is niet de baas! Hij zal er de schuld van krijgen, maar hij is niet de baas. Zijn adviseurs bepalen wat er gebeurt; vanuit de schaduwen worden de richtlijnen bepaald. Daarom heeft ieder land dezelfde aanpak, omdat het feitelijk wereldwijd wordt voorgeschreven.

En Trump – ik heb grote moeite met Trump – maar in het openbaar heeft hij het laten lijken alsof hij tegengas gaf, omdat ze beiden weten dat hun carrières als premier en president volledig vernietigd zullen worden door dit economische armageddon dat gaat volgen op deze lockdowns … en gebaseerd … waarop? Halfslachtige computermodellen en een stom virus, dat niet eens bewezen is!

Ze hebben dus wel tegengas gegeven, maar kijk eens naar de druk die wordt uitgeoefend … Mijnheer Trump, twee miljoen Amerikanen zullen sterven als je het land niet op slot gooit!

Als we dan naar 5G gaan … het is wel grappig, want de eerste keer dat wij elkaar hier spraken, ergens in 2018 geloof ik … ging een deel van dat gesprek over mijn mening aangaande 5G. Sommige mensen hebben dat nu zelfs weer op het internet geplaatst. Ik gaf toen al aan, dat 5G een véél groter vermogen had aan elektromagnetische energie dan we ooit eerder hadden gezien. Het gaat niet om ‘ietsjes méér’ dan bij 4G. En 4G was al erg genoeg … zelfs 3G was al erg … het gaat om een heel ander gebied van het elektromagnetisch spectrum en -golven. En het is immens krachtiger dan we ooit hebben gekend.

Het menselijk lichaam is een elektromagnetisch veld. Ons brein communiceert met de rest van ons lichaam en met onze cellen, via elektriciteit. Onze gedachten en informatie worden elektrisch verwerkt. Wij zijn een level 1 elektrisch en elektromagnetisch organisme/entiteit.

Als dat elektromagnetisch veld in evenwicht is, dan zijn we gezond.
Als het uit evenwicht of in disharmonie is, dan worden we ziek.
Dat uit zich als fysieke ongemakken, maar ook psychisch, vanwege de verstoring in de wijze waarop het brein informatie verwerkt. Wij worden nu dag en nacht gebombardeerd met de technologisch opgewekte elektromagnetische velden van WiFi, en in de aanloop naar dit ‘virus’ hadden we op steeds méér plaatsen de uitrol van 5G.

Er bestaat een boek ‘De onzichtbare regenboog’ door Arthur Furstenberg. Deze man heeft lange tijd onderzoek gedaan naar de invloed van technologisch opgewekte, elektromagnetische velden op onze gezondheid. In dit boek documenteert hij, dat elke keer wanneer we een grote ‘epidemie’ hadden – te beginnen met de Spaanse griep in 1917, die overigens niks te maken had met Spanje, maar voortkwam uit militaire kampen – heel vaak met griepachtige klachten, ging die vooraf aan de introductie van een nieuw/hoger niveau van het vermogen van technologisch opgewekte straling. Furstenburg zei in 2018, nog voor 5G en C19, dat elke grote toename van elektromagnetische straling – welke ook van invloed is op het elektromagnetisch veld van onze Aarde waarmee wij voortdurend in verbinding staan – heeft gezorgd voor enorme gezondheidsproblemen bij de bevolking. Dat zei hij al in 2018.

In 2019 werd 5G aangekondigd. Waarop wij en met ons héél veel artsen gevraagd hebben om het stop te zetten, omdat het nooit getest was – en dat gaven ze ook toe – wat betreft zijn werking op de psyche en de gezondheid van de mensen.

Brian: Is er nooit een onafhankelijk onderzoek naar gedaan?

David: Nooit. De enige onafhankelijke test, die gedaan werd door mensen buiten de telecommunicatie-industrie, leidde ertoe dat mensen zegden dat dit rampzalig zou zijn voor de volksgezondheid. Ze vroegen dan ook om het stop te zetten. Artsen en wetenschappers uit 41 landen hebben brieven geschreven om het te stoppen. Maar natuurlijk gebeurde dat niet, en de reden waarom dit wordt uitgerold zonder te testen – hetgeen ze hebben toegegeven – op Capitol Hill was er een senator die aan de mensen van de telecom bedrijven vroeg … dit was vorig jaar … hoeveel tests heeft u uitgevoerd, hoeveel geld heeft u besteed aan het testen van de invloed van 5G op de gezondheid van de mensen? En zij zegden: nul.

De reden daarvoor is, dat als ze dat wel hadden gedaan en de testresultaten waren bekend gemaakt, dan had 5G nooit toestemming gekregen.

Brian: De telecombedrijven willen ons geen kwaad doen met 5G? Dat is niet hun doel?

David: We nemen weer even de piramide erbij. De telecom-industrie is in handen van die cult. Want alles wat de telecom-industrie doet met hun ‘smart-technologie’ en hun satellieten (daar komen we later nog op terug) die 5G uitstralen naar elke vierkante centimeter van de Aarde, is absoluut onontbeerlijk voor totale controle over de mensheid, via AI (Artificial Intelligence – Kunstmatige Intelligentie – V).

In de piramide van de telecom-industrie zullen er veel mensen zijn die geen idee hebben over de invloed ervan, en die dat ook niet willen weten vanwege het geld dat erbij betrokken is. Maar als je hogerop gaat in de telecomwereld, naar de mensen die de leiding hebben … die weten absoluut wél wat dit gaat doen, en WAAROM ze dit willen doorvoeren. Omdat ze juist die invloed op de mensen WILLEN hebben, ze willen dat de mensheid psychologisch gemanipuleerd kan worden.

Ze zouden bijvoorbeeld een massa oproep kunnen doen, via 5G. Maar wat doet 5G dan? Alles wat 4G doet, maar dan nog sterker. Het vergiftigt de cellen! Die raken vergiftigd door technologisch elektromagnetische velden. De cellen raken vergiftigd. Ze geven exosomen af, als immuunreactie en dan testen ze op C19. Welke was de eerste Chinese stad die 5G kreeg, vlak voordat het ‘virus’ uitbrak? Wuhan.

Hier is nog een scenario waar de mensen misschien over willen nadenken. Maar voordat ik dat geef, nog even dit: terwijl deze lockdown gaande is – en dit weet ik omdat het mij is doorgegeven via mijn website en van alle reacties op het internet, niet alleen in Groot-Brittannië maar ook in Amerika – worden er aan hoog tempo overal 5G masten geplaatst. Sinds het begin van deze lockdown is er in wéér 21 steden en dorpen in Groot-Brittannië 5G van start gegaan. 5G wordt wereldwijd aan hoog tempo doorgevoerd.

Brian: Dit is een periode waarin eigenlijk alles tot stilstand moest komen. En toch bouwen ze torens en masten, vaak binnen één dag.

David: Ja. Want dat wordt beschouwd als vitaal werk. En voor de cult IS het dat ook. Want het is van het grootste belang dat er overal 5G komt. Maar terwijl er over de hele wereld deze torens en masten worden geplaatst … en natuurlijk kunnen de mensen daar niet tegen protesteren, want ze zitten in isolatie en onder huisarrest … daarom doen ze dit zo.

Elon Musk die een … ik wil niet zeggen dat hij psychopaat is, want dat doet hem tekort … hij is een superpsychopaat en hij WÉÉT wat de gevolgen hiervan gaan zijn, en hij brengt week na week satellieten in de lucht – op lage hoogtes – die onafgebroken 5G uitzenden naar de Aarde. Hij heeft nu al toestemming voor 10 000 van die dingen, en hij werkt er hard aan om dat doel te behalen. Maar hij wil er 42 000. Terwijl met wat er nu al daarboven hangt, klaagt de gemeenschap van astrologen al dat ze de nachtelijke hemel niet meer kunnen zien!

En terwijl deze lockdown gaande is, heeft hij toestemming van de Federale Commissie voor Communicatie – die dat hele 5G gedoe heeft toegestaan zonder dat het getest werd, omdat ook zij tot de cult behoren – om 1 miljoen antennes te plaatsen, op de grond, in Amerika, wiens 5G elektromagnetische velden dan contact zullen maken met die satellieten. Hierdoor scheppen ze – en ik schrijf dat al tientallen jaren – een technologische subrealiteit van 5G, dit noemen ze het ‘smart netwerk’ dat de Aarde omringt via de satellieten, en zo die straling laten binnenstromen. Ze maken zo een subrealiteit waar het menselijk brein mee verbonden zal zijn via AI. Ze geven zelfs een tijdlijn daarvoor: dit moet in 2030 helemaal klaar zijn en van start gaan. Dat is een jaar dat steeds weer genoemd wordt, voor heel veel dingen. Maar dat is er dus gaande.

Brian: Hij kreeg die toestemming tijdens de lockdown?

David: Ja! Tijdens de lockdown. Laat ons eens kijken naar een Chinees scenario … Maar laat me eerst dit nog zeggen: 5G is een heel gamma van frequenties, het is niet slechts één frequentie. Ze beginnen dichtbij, maar ze willen héél ver gaan. En ze kunnen daar ook al geraken, en dat heeft ernstige gevolgen die ik zo zal beschrijven.

Als mensen op mijn website gaan kijken naar de lijst met filmpjes die ik zal plaatsen, dan zullen ze daar een dokter zien uit New York. Deze dokter was zó verontwaardigd, dat hij een video heeft opgenomen. Hij is dus echt naar voren getreden, en hij heeft gewerkt op de Spoedeisende/Intensive Care afdeling van een ziekenhuis in New York.

In deze video zegt hij: ‘Luister, dit is niet C19. Het is niet wat men ons vertelt! Wij kregen te horen dat wij patiënten met longklachten die bij ons binnenkwamen, moesten behandelen als patiënten met deze besmettelijke ziekte die Covid 19 heet. Dat is NIET wat wij zien. Ik heb nog nooit zoiets gezien als wat ik nu zie in de longen van deze mensen, en waar deze mensen aan lijden en overlijden. Hun longen lijken op die van iemand die op 10 km hoogte in een vliegtuig zit, waar dan ineens de druk in de cabine wegvalt en de zuurstof verdwijnt. Ze sterven langzaam aan een tekort aan zuurstof. Hun longen zien eruit zoals je kunt verwachten wanneer iemand zonder enige voorbereiding gedropt wordt op de top van de Mount Everest, zonder zuurstof. Ik weet niet wat hier gaande is, maar dit is géén longziekte, het is niet C19 en ik heb nog nooit zoiets gezien!’

En dit wordt toegegeven door de telecom-industrie. Door 5G aan 60 Ghz, dat is de sterkte waar ze naartoe willen, en volgens mij hebben ze dat in het geheim al bereikt … stopt het menselijk lichaam en het bloed met het opnemen van zuurstof. Als iemand geraakt wordt met frequenties van 60 Ghz aan 5G, kunnen ze niet meer voldoende zuurstof opnemen, dan storten ze gewoon neer op straat. En die symptomen, die gevolgen … zijn helemaal wat die dokter uit New York beschrijft dat hij ziet.

Maar weet je … zij hebben niet voldoende overlijdens gehad, ondanks dat ze de cijfers manipuleren en dergelijke, om bewezen te krijgen dat C19 echt zo besmettelijk en dodelijk is.

Maar tegelijkertijd … hoewel de sterftecijfers niet snel genoeg omhoog gaan, om diverse redenen … worden er wel méér mortuaria gebouwd. In heel veel landen bouwen ze voetbalstadions om tot mortuaria! Ze treffen voorbereidingen voor heel veel doden. Dat klopt niet! Tenzij … enkel het aanpassen van de cijfers kan niet voor méér doden zorgen. Maar als ze die grote mortuaria bouwen en de cijfers gaan dalen, zoals in China met hun ‘o, het is weg’ … dan staan ze compleet voor gek. Dus waarom doen ze het dan?

Wel … ik zeg niet dat dit zal gaan gebeuren. Maar het is wel iets waarvan ik zeg: hier moeten we voor uitkijken … Hoe méér – en daarom worden nu al die masten en satellieten geplaatst … hoe méér ze 5G uitbreiden, des te méér zal 5G invloed gaan krijgen op de gezondheid van de mensen, en des te méér kunnen zij zeggen dat het door C19 komt. En zodra zij 5G gaan uitzenden op 60 Ghz, dan zullen er héél veel mensen zijn die gaan omkiepen, omdat ze geen zuurstof meer binnenkrijgen. Als ze dat dus gaan doen, dan krijgen ze die mortuaria wel vol. En dan kunnen ze zeggen: ‘kijk maar, dit is wat C19 doet. We moeten nog veel strenger en langer de lockdown aanhouden …’ en zo kunnen ze nog lang doorgaan.

Daar moeten we voor opletten, want gezien de aantallen die we tot nu toe hebben gezien … zodra er waar dan ook ter wereld de mensen in groten getale gaan sterven in gebieden met 5G … en dus in die mortuaria terechtkomen … dan moeten we massaal vragen gaan stellen en onze conclusie trekken. Want als dat zichtbaar wordt op de aantallen tot nu toe, dan valt dat niet te verklaren … tenzij … ze de zuurstof weghalen uit onze atmosfeer. En dat kan gebeuren in een héél klein gebied. Je kunt bijvoorbeeld 5G richten op een bejaardenhuis en daar heel gericht de zuurstofopname verminderen. Dan sterven de mensen en kun je zeggen dat het C19 was.

En weet je wat er nu gebeurt? Ze worden burgerjournalisten genoemd: mensen die er op uit trekken met hun camera of gsm, en die foto’s nemen van wat er allemaal gebeurt. Nu de scholen dicht zijn, nu de mensen binnen moeten blijven … plaatsen ze 5G in de schoolgebouwen. En weet je waar nog? In ziekenhuizen. Overal waar ze kunnen, wordt 5G geplaatst. En als dit eenmaal is opgezet, dan hebben zij de mogelijkheid om de mensen fysiek en psychologisch te manipuleren. En dit alles leidt tot – in elk geval gedeeltelijk – het vaccin.

Brian: Voordat we bij het vaccin komen … er zijn ziekenhuizen die gewoon léég staan. Dat hebben we gezien, dat er afdelingen voor spoedeisende hulp echt leeg staan. Maar we hebben ook al gehoord dat een aantal van de grafieken aan het ‘afzwakken’ zijn. Dat betekent dus, zoals jij al zei, dat die afdelingen niet gebruikt zullen worden. En daarmee lijkt het alsof er op dit alles véél te heftig is gereageerd, en dat de kracht van de lockdowns met gemak kan worden teruggedraaid.

David: Ja, precies. Maar de vraag is: gaan ze dat toestaan? Want daar gaat het om … dit is het bedrog … wanneer de cijfers, die het Imperial College en die kwiebus van een Neil Ferguson hebben bedacht, zich niet gaan voordoen … wat gaan ze dan zeggen? De lockdown heeft gewerkt! Dus eigenlijk kunnen ze nooit verliezen. Maar de lockdown in Italië is ingegaan op 9 maart en daar zijn de cijfers week na week blijven stijgen, terwijl ze in China pijlsnel omlaag gingen.

Zullen ze de cijfers dus laten dalen en het daarbij laten? Of bouwen ze nu die zwaar overdreven, enorme mortuaria toch met een reden? Want je hebt helemaal gelijk, de media vertellen ons – en met ‘media’ bedoel ik trouwens niet de journalisten … het zullen nooit de journalisten zijn – ze hebben het over ziekenhuizen in oorlogsgebied. Maar als ze eenmaal beginnen met 5G aan 60 Ghz uit te stralen naar de mensen, zodat die geen zuurstof meer krijgen … dan kunnen het héél snel ziekenhuizen in oorlogsgebieden worden! Maar zoals het nu is, zijn ze dat nog niet. De mensen hebben echt overal in de wereld de ziekenhuizen bezocht en ze staan leeg! Ze staan gewoon léég!

Eén man ging naar een ziekenhuis in Spoke, Mandeville. Hij heeft daar 2 uren rondgelopen. Geen mens te bekennen, helemaal niemand. Maar toen hij vroeg waarom het daar zo leeg was, terwijl overal werd gesproken over ‘oorlogstoestanden’, hebben ze hem gevangen gezet! Alleen maar omdat hij daar was.

Maar je hebt daarstraks iets heel zinnigs gezegd. Wij hebben in dit land een departement van de regering – de censuur van de regering, zeg maar – genaamd OfCom (Office of Communications). Dit is de toezichthouder op alles wat wordt uitgezonden. Zij hebben gezegd, bij monde van een dame die Melanie Doors heet – we moeten deze namen bijhouden in een lijst, dames en heren, en als we hier eindelijk enigszins doorheen zijn geraakt, dan moeten we deze mensen ter verantwoording roepen – het is nu zover dat deze mevrouw en haar organisatie, dat dus een departement is van de regering en dat alle Britse radio- en televisiezenders controleert … en natuurlijk hebben die zoals altijd volkomen ruggegraatloos daarin toegestemd … dat ze ernstige straffen kunnen verwachten, als ze ook maar iemand toestaan om via hun zender te spreken over enig verband tussen 5G en het zogeheten Covid19.

De Britse regering heeft via die andere idioot Matt Hancock – de staatssecretaris voor Gezondheid – gezorgd dat iedereen daar maar thuis bang zit te zijn … 66 miljoen mensen in dit land doen wat hen wordt opgedragen, omdat deze man – die je nog niet de leiding over een lego-huisje zou toevertrouwen – die Hancock zegt dat iedereen dat moet doen.
Waar zijn we mee bezig?

Maar mensen zoals hij zeggen nu tegen de grootmachten van Silicon Valley … Zuckerberg, Facebook, Brins, Google, You Tube enzovoort … dat ze mensen moeten verbannen die het verband leggen tussen 5G en deze Covid-crisis. Dat geeft ten eerste al aan dat ze totaal niks geven om onze vrijheid, en onze vrijheid van meningsuiting en -uitwisseling. Daardoor hebben ze geen enkel recht om in de regering te zitten en geen recht om censuur uit te oefenen op de uitzendingen. Maar het zegt ons nog iets. Het zegt ons dat er een verband is tussen 5G en deze gezondheidscrisis, of C19 zoals ze het noemen.

Er is een verband! Er is maar één reden waarom ze niet willen dat het besproken wordt: omdat er een link is! En wie is de grote promotor van 5G en het uitrollen ervan? Wie gaat er over de licensies voor 5G? OfCom! Diezelfde vrouw!! Dus er is een verband tussen 5G en Covid19, deze zogenaamde crisis waar we nu in zitten. Daarom willen ze ons het zwijgen opleggen.

‘Als je een debat niet kunt winnen – en dat kunnen ze niet – voer het dan niet!’
Dat is het motto van elke tirannie die we ooit in onze geschiedenis hebben gekend.

Brian: Dit is ook het enige waarover ze willen dat er wordt gezwegen. Niet over de vaccins of iets anders … alleen maar over dit éne onderwerp. Als wij een radio- of televisiezender waren, dan waren ze allang binnengevallen en hadden ze de boel stilgelegd. Maar dat zijn we niet, en we behoren niet toe aan de regering … nog niet, in elk geval.

David: Nog niet. Want zij willen dat die censuur zich véél verder uitbreidt, omdat ze … zie je, als jouw samenzwering gaat over controle over de opvattingen en het gedrag. Het IDEE dat er een virus is, heeft geleid tot GEHOORZAAMHEID in gedrag; de mensen blijven thuis.

Als de mensen gaan inzien dat er geen virus is, dat het allemaal één groot bedrog is, dan is de kans dat ze zich nog naar de opgelegde regels gaan voegen veel kleiner. Omdat hun idee van ‘gevaar’ veel minder wordt, verandert hun gedrag. Waar komt een idee dan vandaan? Uit informatie. Daarom willen ze dat onder controle krijgen.

Laat ons deze vraag eens stellen. Neem even aan dat er geen enkel verband bestaat tussen 5G en deze zogenaamde pandemie … neem dat even aan. Wat kan het dan voor kwaad om er in een radio- of tv programma over te praten OF dat verband er misschien is?

Geen enkele! De reden waarom ze niet willen dat het besproken wordt, is dus dat er wel degelijk een verband is. En het feit dat de zenders ‘ja en amen’ knikken op die censuur, geeft aan dat ze vrijwel nutteloos zijn. Het zijn websites zoals die van mij en LondonReal en nog een paar anderen in de wereld waar het echte journalisme nog bestaat, en er nog echt informatie wordt gebracht aan de mensen.

Want je moet niet verwachten dat de pers je die dingen zal vertellen. De BBC is geen nieuwsdienst, het is een departement van de regering. Wat zij journalisten noemen zijn eigenlijk ambtenaren die zichzelf journalisten noemen. Maar dat zijn ze niet. Neem gelijk welke gebeurtenissen, en de BBC zal zich volledig houden aan de richtlijnen van de overheid en niet toestaan dat deze ooit in vraag worden gesteld. Nooit. De BBC is allang het punt voorbij waarop het nog nuttig was voor wie dan ook, behalve de regering. Dus zo komen we bij het vaccin.

Brian: Nog even dit … In Dublin bijvoorbeeld zijn er een aantal 5G masten in brand gestoken, omdat de mensen deze informatie te weten kwamen. Wat vind jij daarvan? Want aan het einde van ons gesprek ga je ons vertellen welke stappen we kunnen nemen, maar wat vind je van deze actie?

David: Het is niet aan mij om iemand te vertellen wat ze moeten doen, want die keuze is aan hen. Maar je kijkt naar de toestand, en als 5G verdergaat en tot het punt wordt gebracht waarop zij het willen brengen … dan zal ons leven als mensen, zoals wij dat hebben gekend … voorbij zijn. Ik zeg dit al zo lang en kreeg te horen dat ik gek was … Oké dan … maar nu lach je niet meer, hè?

Dus mensen moeten voor zichzelf beslissen. Persoonlijk ben ik absoluut TEGEN geweld tegen mensen, want volgens mij leidt geweld tegen mensen helemaal nergens toe. Als je geweld gebruikt tegen mensen, in de naam van … iets waarvan jij denkt dat het goed is … dan ben je enkel maar een spiegel van datgene waartegen je wilt vechten. Waar je tegen vecht, dat WORDT je … wat je haat, dat WORDT je. Maar de mensen moeten daarin zélf hun keuze maken. Het enige wat ik hierin wil zeggen is, dat als 5G wordt doorgezet en de uitrol ervan verdergaat … dan is het voorbij.

Dus wat mensen daar omtrent willen doen, is aan hen. Maar het is heel duidelijk dat wat er nu gaande is, is dat de mensen onder huisarrest zijn geplaatst – onder deze valse voorwendselen – zodat er geen samenkomsten zijn, geen mogelijkheid om te protesteren, en dus hebben ze alle vrijheid om die 5G heel vlot en snel uit te rollen, terwijl zoveel mensen hun werk zijn verloren, hun zaak zijn kwijtgeraakt … omdat de regering hen ‘niet essentieel’ vond … terwijl het snel opzetten van 5G masten met al hun gevaarlijk, psychologisch potentieel … wél als ‘essentieel werk’ wordt beschouwd.

Als je dat allemaal samenvoegt, en je ziet dat er een enorme samenzwering gaande is om 5G te kunnen doorvoeren zonder tegenstand … dan is dat niet goed voor de mensheid.

En Elon Musk is die beroemdheid uit Silicon Valley – O, kijk, het is Elon Musk!!! – maar … hij is net als iedereen die hierbij betrokken is: een super psychopaat. Hij zou voor de rest van zijn leven in de gevangenis moeten zitten! En ik hoop dat ze hem dan in de cel zetten bij Bill Gates, want die twee verdienen mekaar.

Hij brengt steeds méér satellieten rondom de Aarde, die hun gruwelijk vernietigende 5G straling omlaag sturen naar de Aarde. Want wanneer je een technologische subrealiteit bouwt, waaraan ieder mens met zijn brein verbonden is via AI … dan moet je een omstandigheid scheppen waarin als het ware een WiFi veld aanwezig is, op elke centimeter van de planeet.

De enige manier om dat te bereiken, is vanuit de ruimte. En dat is wat ze nu doen. Elon Musk wéét dat – en daarom is hij een psychopaat. Nu we het daar toch over hebben, komen we uit bij Bill Gates.

Brian: Je ging ook nog vertellen over de psychologie van wat dit alles met ons doet.

David: Jazeker. Dit alles moet leiden tot een vaccin. En in dat vaccin zal veel genetisch materiaal zitten. Stoffen die onze cellen vergiftigen, waardoor we exosomen aanmaken en dan … ‘o kijk, een virus!’ Maar in dat vaccin zullen ook nano-technologische micro-chips zitten. Ik heb al aangehaald – een paar minuten geleden – dat Elon Musk toestemming heeft gekregen voor het plaatsen van 1 miljoen antennes op de grond, die gaan samenwerken met die satellieten. Deze nano micro-chips – die op véél meer manieren geïmplanteerd kunnen worden, maar laten we het voor nu even bij de vaccins houden – zijn véél te klein om met het blote oog te worden waargenomen. Daarom heten ze ook ‘nano’. Ze staan ook bekend als ‘smart dust’ (smart stof – V) – ja natuurlijk, ze zetten overal ‘smart’ voor – nano-bots, neuro-bots (bot staat voor robot – V) … ze geven er verschillende namen aan. Maar smart dust volstaat. En het idee is om ze in het lichaam te brengen, en dan zullen ze in de mensen werken zoals de antennes van Musk dat op de grond doen. Ze verbinden de mensen met dit netwerk, deze technologische subrealiteit, die wordt gecontroleerd door AI. Wij worden dus eigenlijk niet méér dan computers, dat is het plan. Ik zal u een kort verhaal vertellen, dat mij terug zal brengen tot de nano-chips.

Aan het einde van de jaren 1990 werd ik gevraagd om te gaan praten met een CIA wetenschapper in Californië. Hij wilde dingen naar buiten brengen, maar dat kon hij niet om redenen die iedereen duidelijk zullen zijn. Ik ben dus naar hem toegegaan en zijn gezin was daar, zijn kinderen … we aten wat en hebben lang gepraat.
Hij wilde me vertellen wat er allemaal gaande was, omdat hij het zelf niet kon.

Hij was bij de CIA gegaan als wetenschapper, omdat hij dacht dat hij zijn land zou dienen.
Maar toen hij daar eenmaal werkte, besefte hij dat deze samenzwering – waar ik het al jaren over had – daadwerkelijk gaande was. Daarom wou hij mij spreken!

En hij vertelde me: ik doe het niet. Ik wil hier niks mee te maken hebben! En hij liep naar buiten. Toen hij was weggelopen ging hij naar huis. En van toen af ontbreekt er een stuk in zijn herinnering. Er is een stuk tijd kwijt. Het eerste wat hij zich weer herinnerde, was dat hij wakker werd op een soort van dokterstafel. Hij was helemaal alleen, en terwijl hij weer wat helderder werd voelde hij iets op zijn borst. Hij deed zijn hemd open terwijl hij me dat vertelde. Dat had ik echt niet verwacht, maar hij toonde wat er gebeurd was. Op zijn borst was een soort van doorzichtig zakje, zoals een proefzakje van shampoo of zo. Daarin zat een oranje vloeistof en hij zei … want voordat hij dit toonde had ik hem gevraagd waarom hij het nog deed, hoewel ik dat natuurlijk al wist maar ik wilde het hem horen zeggen. Hij antwoordde: omwille hiervan … Bij de CIA noemen ze dit pleisters. Iemand wordt ‘gepleisterd’. En wat er dus gebeurd was in dat stukje tijd dat hij mist, is dat ze het lichaam van de mensen manipuleren. In de jaren ‘90 werd dit veel gedaan. En hij zei dat ze je lichaam dan dusdanig manipuleren, dat je verslaafd raakt aan de drugs die in dat zakje zitten. Hij zei: dit zakje moet elke 72 uur worden vervangen. Als je dat niet doet, dan sterf je een heel akelige dood. Ik heb het een keer uitgeprobeerd, maar het is echt zo. Als hij dus niet meewerkt en niet zijn expertise inzet om de CIA te helpen bij hun diensten aan de cult en zijn bedrog en samenzweringen … dan gaat hij dood. En hij zei nog: ik hou een deel van de kennis die ik heb, achter voor hen. En dat laat ik hen ook weten. Ik geef ze niet alles wat ik ken en weet. Want als ze denken dat ze alles van je hebben gekregen, ben je voor hen niet meer waardevol en maken ze je dood. Zodat je niemand iets kunt vertellen over wat ze doen.

Ik heb het nu over eind jaren 90 … 1997 of zo. Niemand had het toen over nano-technologie, dat was toen nog niet bekend. Het bestond natuurlijk al wel. Nu zit het overal in, zelfs in ons eten! Hij zei: wat zij doen is het injecteren van mensen met hele kleine micro-chips die je niet kunt zien, in vaccinatie-programma’s. Hij vertelde me ook waar die chips voor waren. Dit is dus eind jaren 90.

Deze vaccins die worden gesponsord door Bill Gates, en die als geen ander door Bill Gates worden aangeprezen via een organisatie die Gavi heet … dus Bill Gates en Gavi willen iedereen vaccineren. Maar ze willen nog iets anders, Bill Gates en de Gavi-organisatie die hij is opgestart. Ze willen – en dit is de naam die zij eraan hebben gegeven – een quantum tatoeage geven aan iedereen die gevaccineerd is. Zo weten ze wie er wel en wie geen vaccin heeft gekregen.

Waar dit toe leidt, met dit hele bedrog rond Covid19, is dat uiteindelijk de cijfers van de dodentallen zullen gaan dalen, maar waar zij op rekenen zijn de golven. En nu er eenmaal een voorgaande is geschapen met de lockdown, zullen er bij een komende virus-golf geen problemen zijn om meteen weer een lockdown in te stellen. Daar gaat het om, en daar worden de mensen nu al psychologisch op voorbereid. Uiteindelijk zullen ze dan zeggen dat, als je het vaccin hebt … en momenteel schijnen er zeven vaccins in ontwikkeling te zijn tegen Covid19 – maar elk daarvan wordt betaald door Bill Gates – dit is dezelfde Bill Gates die met zijn Bill en Melinda Gates Foundation betrokken was bij Gebeurtenis 201. Dit was een gesimuleerde uitbraak van de coronavirus-pandemie, en hoe de overheden zouden reageren (precies zoals ze ook gedaan hebben), die plaatsvond precies zes weken voordat de virusuitbraak in Wuhan bij het publiek bekend raakte.

Deze simulatie van een coronavirus-pandemie, Gebeurtenis 201, werd ook geleid door het Wereld Economisch Forum, waar Gates ook bij betrokken is. Dit is die 1% en een organisatie die … wel, de Johns Hopkins University Medical Operations in Amerika … ook Johnson&Johnson, die nu ook werken aan een vaccin. De Johns Hopkins Operatie nam deel aan die simulatie – die dus precies verliep zoals de echte crisis verloopt – maar heeft ook deelgenomen aan een andere simulatie in 2018, die ongeveer hetzelfde verliep. Maar wie was er verantwoordelijk voor het opschalen van de cijfers omtrent bevestigde besmettingen en dodentallen, zoals die door de pers naar buiten werden gebracht? De Johns Hopkins Operatie was betrokken bij die simulaties!

Nu zeggen ze dus dat als je in een lockdown zit en je wilt daar uit komen, en er niet weer in belanden … dan moet je dus dat vaccin laten inspuiten, zodat je geen gevaar meer vormt voor de rest van de maatschappij …

Brian: En dan krijg je ‘rechten’! Dat is dat paspoort waar Bill Gates het over heeft.

David: Ja. Bill Gates is één van de meest duistere personen op deze planeet. En bedenk je dan met wie hij vergeleken wordt! Stel je dus een situatie voor – en daar gaan we naartoe – dat je een vaccin hebt dat afgeladen vol zit met de grootste rotzooi, waarmee we jou kunnen controleren en je gezondheid kunnen ondermijnen, zodat we nog méér pandemieën kunnen creeëren OF je kunt niet omgaan met je medemensen, je mag niet vliegen en zo meer.

Dit is de échte reden waarom Gates en Gavi, dit vaccinatie-verbond, deze quantum-tatoeage hebben bedacht. Zodat ze kunnen zien wie wel en niet gevaccineerd is, en er zal technologie komen waar ze je in het langskomen mee kunnen scannen. Dus als je in een vliegtuig wilt stappen en je hebt die tatoeage niet, dan mag je niet mee.

Brian: Zit er dan een chip in?

David: Ja, heel simpel gezegd komt het daar wel op neer. Hoe en wat precies is nog niet te zeggen, maar dat is het idee. Als je nu doorheen bepaalde poorten komt, wordt je temperatuur gemeten. We hebben nu al … wat we moeten begrijpen is het volgende: de mensen die de baas zijn in Silicon Valley zijn hele lieve mensen … ze zijn oprecht begaan met het welzijn van de mensheid … wat ze dus als eerste gaan doen, en Google heeft dat net uitgebracht, is dat ze jou via je mobiele telefoon volgen en die info doorgeven aan de regering. De regering kan dus zien of er tijdens de lockdown geen mensen bijeenkomen.

Brian: Ja, er waren een aantal kinderen die tijdens de voorjaarsvakantie samen kwamen op het strand. Er waren 70 kinderen en die hebben ze kunnen herleiden tot 40 verschillende staten in Amerika. Ik dacht dat het bij wet verboden was om die data verder te geven. Maar ze doen het toch.

David: Maar als je eenmaal in lockdown zit en je hebt de democratie opzij gezet – en dat is wat ze gedaan hebben … en je komt onder een tirannie die alleen maar omschreven kan worden als fascistisch … dan is er geen wettigheid meer voor de mensen. Want dan doet de regering wat ze wil. En dat zijn niet de politici, want die hebben geen idee … Het zijn de zwarte pakken ACHTER de regering, die leiden de boel.

Dat is maar één stap verwijderd van de micro-chip waar ze naartoe willen. Dan kunnen ze je volgen waar je ook gaat, en ze zullen zeggen dat bijvoorbeeld slechts zoveel mensen bij elkaar mogen komen … ze willen geen grote groepen bij mekaar want ze willen geen protesten … en ze zullen weten of je dat toch doet, want ze volgen je.

Kijk maar eens naar China. Ik zeg het al jaren en ik heb het ook in mijn boeken geschreven: als je wilt weten hoe ze het hier willen gaan regelen moet je naar China kijken. In China is het nu al zo, dat er overal camera’s hangen met gezichtsherkenning. De politie van Londen heeft ze ook net overal gehangen. In China heb je een open tirannie. Daar wordt gezegd ‘Zo moet het gebeuren’. Hier in het Westen gaat het meer van ‘nee, het is geen tirannie. We doen het echt voor jullie goed!’ Ze moesten het hier dus langzaam doorvoeren. Maar nu hebben ze de democratie aan de kant gezet en nu kunnen ze veel sneller werken. Kijk maar naar de 5G … In China heb je dus miljoenen camera’s met gezichtsherkenning die je op de voet volgen. Je bent een nummer, net zoals bijvoorbeeld George Orwell het schreef.
En ik heb documentaires gezien, waarin ze iemand in China de straat op stuurden om te kijken hoe lang het zou duren voordat ze hem konden vinden. Binnen een paar minuten!

Wat deze camera’s overal doen, is via AI jouw gedrag volgen. En je kunt sociale voordelen krijgen, als beloning wanneer je je gedraagt zoals de regering dat wil. Als je dat niet doet raak je voordelen kwijt, en als dat te veel of te vaak gebeurt dan heeft dat gevolgen. Er zijn miljoenen mensen in China die zich niet gedragen zoals de regering dat wil, en die nu niet meer mogen vliegen of de trein mogen nemen.

Dit is het echte plan: volledige en totale controle. En dit hele bedrog rond Covid19 is bedoeld om in héél korte tijd te komen tot een wereldwijde centralisatie van macht, precies zoals ik al meer dan 30 jaar heb voorspeld.

Hoe ik dat wist? Omdat, als je bereid bent om de tijd en het werk op te brengen om dag na dag met een open geest deze informatie door te spitten, dan kom je vanzelf op deze samenzwering en kun je erachter komen wat er gepland staat. Want dit is niet iets van dagen of zelfs decennia … Vraag: hoe kon Otis Huxley – schrijver van The Brave Old World in 1902 – hoe kon hij zo precies voorspellen wat er nu gaande is? Hoe kon George Orwell zo goed voorspellen hoe onze wereld nu zou zijn, terwijl zijn boek ‘1984’ werd uitgebracht in 1948? Hij beschreef, net als Huxley in zijn tijd, dingen van nu. Zoals lichtschermen, wat nu onze televisies zijn – al lijken onze smart tv’s in niets meer op de eerste televisies van toen – hoe konden die mensen dit weten, als die toen nog niet bestonden. Hoe kon een man, genaamd Richard Day, die een bestuurslid was bij de Rockefeller Foundation’s ‘Planned Parenthood’, welke voortkwam uit de Eugenics beweging … hoe kon hij weten – in 1969 – dat het internet eraan kwam?

Kijk naar wat die dokter Richard Day vertelde op een bijeenkomst van kinderartsen in Pennsylvania in 1969, over wat er in de wereld te gebeuren stond. En niet slechts in grote lijnen, maar tot in detail. Eén van de dingen die hij die avond zei was ‘we gaan jongens en meisjes hetzelfde maken’. Niets daarvan is toevallig, het is allemaal zo uitgedacht. Hij beschreef het internet – dat pas bekend raakte in 1996 al in 1969! Hij had het over grote groepen immigranten die massaal naar Europa zouden komen. Waarom?

Hoe wisten ze dit? Omdat er een reeds héél lang geplande agenda is voor de toekomst van de mensheid. Deze leidt tot volledige controle van het menselijk brein via AI en misleiding, en die wordt stap voor stap uitgevoerd. Ik noem het de totalitaire hinkelbaan. Het gaat met kleine stapjes, en elke stap is verbonden met de volgende, maar dat zie je pas als je aan het einde ervan bent gekomen.

Dan kijk je terug waar al die schijnbaar los van elkaar staande stappen je hebben gebracht. Dus als je een insider bent, zoals dokter Day – en voordat ik verder ga wil ik nog dit vertellen: hij werkte bij Planned Parenthood dat voortkwam uit de Eugenics beweging en werd opgericht door de Rockefellers. De vader van Bill Gates was hoofd bij Planned Parenthood en een supporter van Melthos, de eugenicist … net als volgens eigen zeggen ‘in zijn jongere jaren’ (jaja …) ook Bill Gates was.

Deze organisaties duiken steeds weer op in verband met die mensen, omdat ze allemaal onderling verbonden zijn. Maar als je dus zoals Day een insider bent, dan wéét je wat er gaat komen. En als je héél hard werkt om het te ontdekken, dan kun je voorspellen wat er gaat komen. Daarom zijn mijn boeken in de voorbije 30 jaren – en de mensen gaan dat nu pas inzien – zo buitengewoon profetisch ten aanzien van wat er nu gebeurt. Maar als er een ver vooruit geplande agenda is voor de wereld, en als er niets gebeurt om dat te stoppen – hetgeen al mijn hele leven mijn doel is om dat te bewerkstelligen – dan zal dat gebeuren, en als je dan die agenda kunt blootleggen en er gebeurt niets om het te verhinderen … dan heb je dus de toekomst voorspeld!

De reden waarom mijn boeken zo nauwkeurig zijn in het onthullen van de toekomst is, omdat ze alleen maar onthullen wat het plan is. De Chinezen hebben een woord dat zowel ‘gevaar’ als ‘kans’ betekent.

Wij, dames en heren van het mensenras, staan nu op de kruising van ‘gevaar’ en ‘kans’. Als iedereen op zijn luie stoel blijft zitten en braaf gehoorzaamt … als de mensen denken dat het nu al erg is … wel, we zijn nog niet eens BEGONNEN!

Ik heb de voorbije dertig jaren tegen de mensen gezegd – en ik werd in mijn gezicht uitgelachen – ‘Jij kunt je kinderen en je kleinkinderen recht in de ogen kijken, en verantwoording afleggen voor het feit dat jij niks deed!’

Want als jij denkt dat het erg is voor jou, denk dan maar eens na over hoe het zal zijn in een wereld van totale, volledige controle – een distopia – waar jouw kinderen en je kleinkinderen in zullen moeten leven. En jij gaat mij vertellen dat je niet bereid bent om uit je luie stoel te komen en te gaan nadenken over de gevolgen? Ik zal je de gevolgen vertellen over waar wij naar op weg zijn, als we niets doen’.

‘Ja, maar wat heeft dat voor gevolgen voor mij?’. Wat zijn de gevolgen voor jou, als je het niet doet? We moeten ophouden met gehoorzamen aan deze cult. Laat het me in perspectief plaatsen: wij hebben een staatssecretaris van Gezondheid die zo dom is … nou ja, ik zie geen bewijs dat hij ook maar twee hersencellen ter beschikking heeft … en uiteindelijk zal hij wel staatssecretaris van iets anders worden … maar hij heeft niets te vertellen, hij is maar een spreekpop voor de echte machthebbers op de achtergrond, de adviseurs en dergelijke. Maar Matt Hancock zegt ‘dit moeten jullie doen’, en 66 miljoen mensen denken nergens bij na en doen het gewoon!

Wij wonen en koken in de steeds verder uitbreidende 5G … die gaat naar 60Ghz en we kunnen niet eens meer ademen … en de mensen zitten daar maar … we mogen niks, zegt de regering. Wij bevinden ons LETTERLIJK op een keerpunt in de geschiedenis van de mensheid. Want er zal geen mensenras meer zijn, niet zoals wij het kennen, als wij niet uit onze luie stoel komen en aan de slag gaan … wereldwijd.

In al die jaren hebben de mensen altijd tegen mij gezegd: een paar mensen kunnen de wereld niet veranderen, dat is gewoon belachelijk! Ze hebben verdorie de halve wereld in lockdown en onder huisarrest, in tijd van een paar weken … door slechts een paar mensen!

Hoezo kan dat niet? Ze doen het toch! Dus … hoe lang gaan wij dit nog pikken? Want de volgende stap zal zijn, dat ze ons voedsel gaan bepalen. Wat kan de mensen nog méér afhankelijk maken, dan wanneer de staat hun voedsel bepaalt? Ik zal je zeggen waar dit heen gaat: we gaan uiteindelijk naar een toestand waarin het voedsel zoals wij dat nu kennen, niet meer zal bestaan. We zullen synthetisch voedsel krijgen. Al die aanvallen op vlees en andere soorten voedsel … het zijn kleine stapjes. Het is de totalitaire hinkelbaan … welke bedrijven zijn er het meest geraakt door deze lockdown? Restaurants en dergelijke. Maar die waren nooit bedoeld om langdurig te blijven bestaan. Want als zij je voedsel controleren, dan controleren ze jou. ‘Als je niet doet wat wij zeggen, dan krijg je geen eten’. Dit is waar we naar op weg zijn. En uiteindelijk ook de AI in ons brein, waarbij we niet eens meer onze eigen gedachten denken. AI zal het denken doen voor ons.

Brain: Is dat met die nano-technologie?

David. Ja. Maar Brian, ze vertellen het ons! Die Ray Kurzweil, nog zo’n psychopaat, een Google werknemer in Silicon Valley zegt dat in 2030 de mensen hun brein verbonden zal worden met AI. En dit zijn zijn woorden, niet de mijne: mettertijd zal AI steeds meer het denken van de mensen gaan overnemen, tot uiteindelijk de mensen helemaal niet meer denken.

Nu hebben we nog een man, Elon Musk … ik had nog niet verteld dat hij een psychopaat is, toch? Maar hij kwam een paar jaar geleden met de uitspraak ‘AI kan het einde van de mensheid betekenen’. Ja, echt waar! En jij … jij wéét het. Dus wat doet hij? Hij begint een bedrijf dat Neurolink heet … om ons brein te verbinden met computers. Hij heeft ook de SpaceX organisatie die al die satellieten lanceert, maar hij heeft ook autobedrijf Tesla, die maken elektrische auto’s. Maar waarom willen ze af van benzine- en dieselauto’s? Omdat waar zij heengaan, er zelfrijdende auto’s zullen zijn. Daar bepaalt een computer dan, waar je heen mag/kan gaan. Bij een auto op brandstof stap je in en rijdt jij waar je heen wilt. Als je in een zelfrijdende auto zit, bepaalt de computer in de auto waar jij heen gaat. En die computer is dusdanig geprogrammeerd, dat jij nergens heen kunt waar de regering niet wilt dat je heen gaat.

Nu dan, die zelfrijdende auto’s … Je weet dat ze ‘slimme’ autowegen bouwen in Groot-Brittannië? Het zijn ‘slimme’ autowegen, maar ze zijn heel gevaarlijk. Er sterven veel mensen, maar dat maakt hen niet uit. Het zijn psychopaten … Maar die slimme autowegen zijn er dus voor zelfrijdende auto’s. En Uber, ook een bedrijf uit Silicon Valley, verliest overal ter wereld heel veel geld met hun taxibedrijf, maar dat maakt hen niks uit, want geld speelt geen rol.

Geld speelde ook geen rol bij Amazon toen het geld stak in het verkrijgen van een monopolie positie, en nu met deze lockdown zullen die aandelen wel enorm gaan stijgen. Het zakenmodel van Uber is ‘zelfrijdende auto’s, zelfrijdende taxi’s’, en daar wordt al dat geld in gestoken. Wat ze doen om daarin een monopolie positie te krijgen? Overal ter wereld vernietigen ze de taxi bedrijven! Zo hebben zij het monopolie. Het is een ramp voor de taxibedrijven! Maar niet voor Uber.

Je kunt geen zelfrijdende auto’s hebben, naast brandstof auto’s. Dus die moeten verdwijnen. Nu zijn ze dan met het waanzinnige idee gekomen, dat de mensen de oorzaak zijn van klimaatverandering. Ook dat is weer zo’n 1% hoax, gebouwd op de computer-modellen van dezelfde mensen die ook de modellen voor het zogeheten virus hebben gemaakt.

De zelfrijdende auto’s gebruiken elektriciteit. Dus al die elektrische auto’s – zogenaamd om het milieu te redden – zijn slechts de opstapjes naar elektrische, zelfrijdende voertuigen. En Musk wéét dit. Ik heb de maatschappij, zoals die nu heel snel vorm krijgt, omschreven als de maatschappij van de Hongerspelen (the Hunger Games is een computerspel en een film – V).

Aan de top heb je slechts een paar mensen, de 1%, met alle touwtjes in handen, en onderaan is de rest van de bevolking die dienstbaar is aan en afhankelijk is van die 1%.

Wat heeft deze wereldwijde lockdown gedaan? Precies dat! Opzettelijk natuurlijk, daarvoor hebben ze dit bedacht.

En in het middendeel is er een politie/militaire staat, die ervoor moet zorgen dat alles ook zo blijft.

Brian: Je zult even moeten uitleggen hoe zich dat in economisch opzicht vertaalt.

David: Zie je, die Hongerspelen-maatschappij die ik net heb beschreven, kan er niet komen zolang de mensen zelf een inkomen hebben. Je kunt de mensen niet onderdrukken in deze uitgehongerde, gedeprimeerde massa zoals zij de maatschappij graag zien, als mensen zelf voor hun inkomen kunnen zorgen. Als ze een eigen bedrijf hebben en dergelijke. Dus wat hebben ze gedaan? Ze hebben al die bedrijven en al die werkgelegenheid vernietigd – veel bedrijven zullen nooit meer opengaan – en wat hebben ze gedaan? Ze hebben enorme, wereldwijde afhankelijkheid van de staat geschapen. En als je al die staten bekijkt en dan het volgende niveau vindt, dan kom je uit bij de cult … zij sturen dit hele plan aan.

Brian: De steunpakketten en dergelijke … ze hebben er pas één goedgekeurd in Amerika en ze spreken al over de volgende …

David: Wat hierdoor gaat gebeuren, is de economische vernietiging van de regeringen. En dan kunnen ze zeggen dat het economisch systeem niet langer in stand kan worden gehouden, dat het niet langer levensvatbaar is en dat ze dus … omdat ze zo begaan zijn met de mensheid … een heel nieuw economisch systeem gaan opzetten, dat gebaseerd is op cryptovaluta. Ik heb dit al jarenlang voorspeld in mijn boeken.

Alles wat je dan doet en aankoopt zullen ze weten, en ze zullen kunnen bepalen of je het wel kunt/mag kopen.
Als je nu een winkel binnenstapt … oké, nu misschien wat minder dan een paar weken geleden … maar als je een creditcard geeft en die wordt geweigerd, dan wil je contant betalen. Maar als er geen contant geld is … dit bedrog met het virus is echt op ieder punt precies wat de cult wou … omdat ze zeggen dat geld gevaarlijk is voor je, want daar zou het virus op kunnen zitten. Onzin natuurlijk … maar de bedrijven die vroeger nog contant geld accepteerden, weigeren dat nu … omwille van het virus.

Een paar dagen geleden hoorde ik mensen van een bedrijf dat pinautomaten verzorgt nog zeggen, dat er tegen het einde van de zomer waarschijnlijk geen contant geld meer in omloop zal zijn.

Brian: Misschien zullen ze dan plastic contant geld gaan maken. Daar blijft het virus langer op zitten.

David: Dit gaat helemaal niet om onze gezondheid. Het gaat om macht en controle. Als er dus geen contant geld meer is, en alleen nog maar digitaal geld … en zo gaat het stapsgewijs naar betalen met je chip … je kunt nu al met je telefoon betalen – die telefoon is dus als een micro-chip – als je dan in een winkel betaalt met je telefoon of je chip, en ze zeggen ‘sorry, ons betaalsysteem neemt uw betaling niet aan’. Wat ga je dan doen? Dan kun je niks kopen.

De rebellen binnen het systeem – waarvan ik er beslist één zal zijn, zolang ik leef – zullen heel snel verdwijnen uit het Boek van Sinterklaas, waar alle brave kindertjes in staan. Het gaat allemaal om volledige controle.

Brian: Zoals ze nu al in China doen.

David: Precies. En zoals ik al zei: deze Hongerspelen maatschappij … het is fascisme/communisme … dat zijn twee namen voor hetzelfde – ze gaan beiden om het centraliseren van de macht over velen, in de handen van slechts enkelen – maar de vormgeving is anders. Ze bouwen een technocratie. Een wereldwijde technocratie.

De betekenis hiervan is: een maatschappij die wordt geleid door bureaucraten – géén verkozen politici, want die moeten helemaal verdwijnen. Hoe méér ze politici in diskrediet kunnen brengen, hoe liever ze dat hebben – door wetenschappers, ingenieurs en technische mensen … en die zitten allemaal in Silicon Valley.

En nu al hebben de technocraten van Silicon Valley – en we mogen Israël niet vergeten, want dat is de tweede Silicon Valley van de wereld, zoek het maar op – veel macht. De meeste politici hebben geen flauw idee wat er gebeurt in Silicon Valley.

De technocraten hebben al grotendeels de touwtjes in handen. Gates leidt de vaccinatie-organisaties en de WHO. Snap je? En hoe méér je overgaat naar die technologische, technocratische maatschappij, des te meer worden politici overbodig. Wiens grootvader was er hoofd van de technocratische partij van Canada, in de jaren ‘30? Die campagne voerde voor precies zulk een maatschappij? Elon Musk!

Het bestaat gewoonweg niet, dat hij ‘toevallig’ is gaan doen wat hij doet. En hij wéét waar hij mee bezig is! Maar deze mensen moeten nog niet gaan feesten, de Gates en Musk en Bezos – nog zo één – en de Brins en de Pages bij Google en de Wichauwskis bij YouTube. Die verdienen geen feestje! Ze moeten ter verantwoording worden geroepen! Ze moeten komen uitleggen wat ze doen: het bouwen van een technocratische nachtmerrie van een maatschappij gebaseerd op AI, en totale censuur van gelijk welk standpunt of informatie die niet overeenkomt met de officiële richtlijnen.

En daarom zijn het OfCom en die vreselijke Melanie Doors die een ban hebben gelegd op het bespreken van het verband tussen 5G en Covid19 op de Britse radio en televisie.

En laat mij dit zeggen, Brian. Laat me dit zeggen tegen alle zenders en tegen iedereen die dit maar gewoon aanvaardt … laat het me zeggen tegen de politie: ‘papa, wat deed jij toen de fascistische staat werd ingevoerd, en het economisch systeem vernietigd werd, en wij nu alles moeten doen wat de staat ons zegt omdat we anders geen eten krijgen aan het einde van de maand? Wat deed jij toen, papa?’.
De gewone man: ‘Ik zat er gewoon maar bij, schatje’.
De journalisten: ‘Ik heb geholpen om het door te voeren, schatje, door te liegen tegen de mensen’.
De politiemensen: ‘Ik hielp om de mensen ertoe te dwingen, schatje’.

Veel geluk met dat gesprek met je kinderen en kleinkinderen, wanneer je te maken krijgt met de feiten en de gevolgen van wat er nu gaande is.

En weet je, ik zeg dit tegen de politie … er zijn heel veel intelligente, fijne, goede mensen bij de politie. Maar er zijn er tegelijk ook die grote stomkoppen zijn … en zware psychopaten. Die vinden dit geweldig. De politie van Derbyshire geniet hier van, om de mensen te dwingen tot gehoorzaamheid. Zwarte verf in het blauwe water van een toeristische trekpleister, zodat de mensen er niet heen zouden gaan! Tegen mijn zoon Jamie zeggen, dat ze hem in de gaten houden, omdat hij met zijn hond is gaan wandelen – midden in het open veld waar geen mens te zien was – omdat dat geen ‘essentiële verplaatsing’ was. De politie van Derbyshire wordt geleid door een agent, ik geloof dat hij Peter Gordon heet, die zo buitengewoon intelligent is, dat hij het mannenkoor van de politie van Derby heeft losgekoppeld van de politie. Omdat ze geen vrouwelijke leden wilden aannemen. Sorry, maar … een MANNENKOOR!!!! En hij heeft de leiding over de Derbyshire politie, die deze lockdown tot in het extreme afdwingt. Ik zeg tegen de nette, intelligente, goede politiemensen in dit land: jullie kinderen en kleinkinderen zullen moeten leven in de wereld die jullie ons nu opleggen.

Hetzelfde geldt voor het leger … ‘Kom en vecht voor jullie land! Intussen laten we jullie gezinnen en familie wonen in de sloppen van Engeland, in armoede en ellende. Omdat we zoveel om jullie geven!’.

Jullie voeren wetten uit die NIET het volk dienen, maar die de wil verdedigen en opleggen van een cult die psychopaten laat lijken op Moeder Theresa. Wat doen jullie toch? Kijk je kinderen en je kleinkinderen recht in de ogen en zeg mij dan, dat jij verder zult gaan met het met geweld opleggen van een tirannie, die diezelfde kinderen gaat verstikken. Trek dat uniform uit, ga weg uit het leger, en vertel me dan eens hoe je nú denkt over wat je eerder deed … nu jij onderworpen bent aan wat jij zelf eerder deed. Je kunt geen beroep doen op de psychopaten, of op de idioten in uniform. Maar we kunnen wel een beroep doen op al die fatsoenlijke, zorgzame mensen bij de politie. Waar ben je mee bezig, met fascisme op te leggen aan de mensen? We staan voor een kruispunt.

Brian: Wat kunnen we doen, David?

David: Het is niet aan mij om de mensen te vertellen wat ze moeten doen. Het is aan mij om te wijzen op de gevolgen wanneer wij niks doen, en een handjevol psychopaten en idioten – want dat zijn ze – jouw toekomst, je inkomsten, de toekomst van je kinderen en kleinkinderen laten vernietigen. Als jij niks doet, is het absoluut zeker dat dit gaat gebeuren.

Wat heb je te verliezen? De meeste mensen zijn toch al alles kwijt. Wat heb je nog te verliezen dan? Weet je … als je tegenover een leger staat, dat naar jou toe komt – leger staat nu symbool voor de machthebbers – dan zul je proberen te vluchten. Maar als je in een canyon staat en er is maar één uitweg, en daar vandaan komt dat leger jouw richting uit … wat doe je dan? Dan hou je stand en je vecht. Dan zeg je ‘dit pikken we niet’. Jij wilt dat ik van alles ga doen? Ik doe het niet! Want weet je … als je nergens meer naartoe kunt … dan heb je ook niks te verliezen.

Weet je wat het resultaat gaat zijn van deze lockdown? De mensheid kan geen kant meer op. Dus wat ga je doen? Ga je het aanvaarden? Ga je accepteren dat slechts een handjevol mensen jou dit aandoen? Of ga je zeggen: neen, ik doe niet mee?

Ik zal je zeggen wat ik ga doen. Ik ga naar buiten als en wanneer ik daar zin in heb. En ik ga niet dicht bij iemand staan. Want hoewel ik niet geloof in hun monumentale LEUGEN, respecteer ik het wel als iemand anders gelooft dat er gevaar is, dus ik ga niet dicht bij mensen staan. Ik kan ook heel goed met mezelf alleen zijn, dus ik loop naar buiten uit mijn huis en stap in mijn auto – ik alleen – ik rijd naar het platteland en maak een wandeling …. daar is ook niemand en dan ga ik terug, ik stap in mijn auto en rijd naar huis. Ik stap uit en ga naar binnen. Al die tijd heb ik niemand gezien. Ik mag dat doen, volgens die psychopaten en idioten. Eén keer per dag mag het. Ik heb tegen hen gezegd: stuur mij een uniform, kies zelf maar uit welk pak je wilt sturen. Stuur mij een ambtenaar, en als zij mij kunnen uitleggen waarom ik datgene wat ik net heb beschreven niet 10 keer per dag kan doen en dat ik daar niemand schade mee kan berokkenen, ook al zou jullie leugen echt waar zijn … dan zal ik het niet meer doen. Maar dat zullen ze nooit kunnen doen, omdat het complete onzin is. En het feit dat het onzin is, dat het niet uitmaakt of je één keer of 10 keer per dag helemaal in je eentje buiten gaat wandelen … maar het mag maar één keer.

Dat zegt dus genoeg. Het gaat niet om gezondheid. Het gaat om controle. En het gaat om een controle agenda, die héél ver teruggaat in de tijd en die nu zijn voleinding nadert. Het staat allemaal in mijn boeken. Dit is namelijk niet nieuw. Dit is iets wat nu in de eindfase is gekomen.

Bijna 8 miljard mensen, 66 miljoen in Groot-Brittannië … allemaal in lockdown vanwege een héél klein groepje mensen … Ik zie wel een uitweg hieruit.

Brian: Wat is die uitweg, David? Dat wij een keuze maken op basis van ons eigen onderzoek, onze eigen inzichten en ons eigen aanvoelen van wat het juiste is?

David: Laat me dit zeggen: we zijn in deze puinhoop beland, door volgzame gehoorzaamheid aan Macht. De meeste, al die Macht … is enkel ons idéé dat ze macht hebben. 66 miljoen mensen tegenover een handjevol … ik denk niet dat ze echt macht hebben. Als we hier in zijn beland door gehoorzaamheid aan de ILLUSIE van macht … wat is dan het antwoord? Het is niet zo moeilijk. En dan zullen we zien, waar de echte macht ligt. En dat is niet bij dat kleine groepje.

Brian: David, hoe voelt het om te kijken naar jouw werk van 30 jaren, en hoe dat nu allemaal vorm krijgt en bevestigd wordt? Hoe voelt dat?

David: Ik geef mezelf niet de tijd om gefrustreerd te zijn. Dat is verspilde energie en tijd. Ik ga gewoon verder met wat ik doe. Maar ik zie wel een zilveren randje rond elke wolk. Ik ben mij er in die 30 jaren, ondanks dat ik werd uitgelachen, gekleineerd, belachelijk gemaakt en uitgescholden … altijd van bewust geweest dat het wel héél slecht moest worden, voordat er voldoende mensen zouden gaan beseffen dat deze wereld niet is zoals zij dachten, en dat die niet wordt geleid zoals zij dat dachten. Daarom zie ik dit niet enkel als een gevaar … want dat is het zeker … maar ik zie het als een mooie kans, omdat de mensen – niet allemaal natuurlijk, want er zijn er altijd die zichzelf niet toestaan om voor zichzelf te denken – maar er zijn heel veel mensen wiens wereldbeeld in de voorbije weken veranderd is. Zij zijn gaan inzien dat ze niet langer het idee kunnen wegwuiven, dat er een kleine groep mensen is die kwaadwillend zijn, en die de wereld willen overheersen. Ze zien het voor hun ogen gebeuren.

We zullen in de komende weken gaan zien, welke impact dat massale besef heeft waar we mee te maken hebben en wat deze wereld is, en hoe dat van invloed zal zijn op wat de mensen gaan doen, en of ze zullen stoppen met gehoorzamen en de macht terug zullen nemen … of het idee van macht, want méér is het niet.

Wij bevinden ons nu op het keerpunt, waar de mensheid eindelijk uit zijn knielende houding opstaat.

Brian: Ongeveer 7 miljoen mensen hebben onze vorige uitzending bekeken, David. Ik weet zeker dat er nu wel 10 miljoen mensen gekeken hebben. Schijnbaar zal onze laatste aflevering worden uitgezonden door een tv-station in dit land, en zal het worden aangekondigd in een bekend dagblad, waardoor miljoenen mensen het zullen weten. De mensen luisteren, ze stemmen af op onze uitzending. Geeft dat je hoop?

David: Ja, natuurlijk. En het gaat niet om mij. Het gaat om de informatie en om het besef van de wereld zoals wij die ervaren, achter de rookgordijnen en illusies die ons worden getoond en verteld.

Op de oude, gele klinkerstraat in de Tovenaar van Oz lijkt het alsof ze te maken hebben met een hele oude, sterke Macht. Maar als ze achter het gordijn kijken, dan zien ze een oude man zonder enige macht.

Deze cult toont zijn macht, door hun beoogde doelwit – de bevolking – te laten geloven dat ze de macht hebben. Hun macht ligt in onze gehoorzaamheid aan de illusie van hun macht. Wij hebben nu de kans om de betovering te verbreken, om de betovering van onze geest te verbreken en achter het gordijn te kijken. En wat we daar zullen vinden is iets wat helemaal geen macht heeft, zodra wij er niet meer aan gehoorzamen. En dat is mijn … dat is waar … het is waar ik wil dat dit heen gaat, maar het is ook waar ik wéét dat dit heen kan gaan.

Omdat in de voorbije weken die betovering – wereldwijd – is verbroken en dit keer heeft deze cult zich blootgegeven. Ze heeft zich aan ons getoond en weet je wat er gebeurd is? De deur is achter hen in het slot gevallen! Het spel is nu veranderd.

En ik zeg je dit: ik heb deze mensen, deze cult gedurende 40 jaren gevolgd. Ik heb gezien wat ze doen en hoe ze handelen, en ik heb hun onvoorstelbare, schokkerende niveaus van psychopathie gezien … en weet je wat? Ik ben totaal niet in het minste bang voor hen. Omdat IK machtiger ben dan zij zijn. En ZIJ WETEN HET! Ik ben niet hierheen gekomen om te falen. En dat zal ik ook niet.

Brian: Waarom ben jij machtiger dan zij, David? Waarom?

David: Omdat ik een mate van Bewustzijn heb … en iedereen die dit bekijkt heeft diezelfde mate van Bewustzijn – of kan die hebben, als ze zich er maar voor willen openstellen – het behoort hen toe, het is van hen, het is hun WARE ZELF!

Terwijl deze cult zo beperkt is in zijn ideeën, in zijn vermogen om dingen tot stand te brengen … zie je … wat zij hebben gedaan, omdat ze zo beperkt zijn – echt waar, ze zijn enorm beperkt in wat ze kunnen – om de mensheid te kunnen overheersen hebben ze de mensheid in een kleinere ruimte gezet dan waar zij in zitten. Zo hebben ze het gedaan.

En als de mensheid uit die ruimte stapt en gaat beseffen wat haar ware identiteit is – hetgeen een staat is van oneindig Bewustzijn, wat deze cult NIET is … dan zitten zij in die ruimte en zijn wij een toegenomen Bewustzijn BUITEN die ruimte, en zij worden daardoor machteloos.

Zij moesten ons in een kleinere ruimte zetten, om macht over ons te hebben. En dat hebben ze ook gedaan. Anders was het hen niet gelukt. Zodra wij eenmaal ons brein, onze ogen, ons hart openstellen, zullen de muren van onze gevangenis, onze bubbel, die ruimte of hoe je het noemen wilt … gewoon verdwijnen. Dan WORDEN wij de Macht. Dat zijn we allemaal altijd al geweest … Ieder van ons! Ja, jij ook, sufkop aan de kassa, jij ook! Wij allemaal!

De manier waarop ze ons onder controle hebben gehouden, is door het tegenhouden van de uitbreiding van ons Ware Zelf, en door ons opgesloten te houden in een bubbel waar we alles uitsluitend konden waarnemen met onze vijf zintuigen. Wij hebben bepaald wie wij waren aan de hand van etiketten, ons levensverhaal, onze seksualiteit, ons ras en zo meer. Het zijn allemaal maar ervaringen, en die hielden ons in die bubbel. Wij waren dus in die kleine bubbel en zij in een grotere. Zo hielden ze ons onder controle.

Wanneer wij eenmaal gaan beseffen wie en wat wij zijn: Bewustzijn … eeuwig ontdekkend en groter wordend Bewustzijn … dat een korte ervaring opdoet als mens … en wij sluiten aan op die oneindige Scheppingskracht en we stellen ons hart open voor liefde, niet de menselijke liefde maar échte Liefde … in oneindige, onvoorwaardelijke zin … wat je dan doet is je aansluiten op een niveau van Bewustzijn waar één ding ontbreekt, en dat is de basis van de menselijke controle: het kent geen angst.

Ik ben dus een unieke uitingsvorm van alles dat was, is en ooit zal zijn … ik zal voor altijd verder blijven onderzoeken, dit is enkel een korte ervaring. Wat is er om bang voor te zijn? Niets. En als je de angst kwijtraakt, dan doe je wat je doen moet op de juiste manier, zonder te vragen – want het is de angst die je dat doet vragen – ‘ik weet dat ik dit moet doen, maar … wat heeft dat voor gevolgen voor mij?’ Je vraagt naar de gevolgen, maar het is angst die die vraag oproept, en dat brengt mensen ertoe om NIET te doen wat juist is.

Als je eenmaal je hart opent en je voorbij de angst gaat, dan vraag je niet meer naar de gevolgen. Je doet dan gewoon wat je wéét dat goed is.

En ik kan je vertellen dat deze cult daar DOODSBANG voor is!

Ze is doodsbang voor mensen zonder angst, omdat angst hun machtsmiddel is. Als mensen niet meer bang zijn, dan hebben ze geen macht meer over hen. En daarom ben ik machtiger dan zij zijn. Want zij worden verteerd door angst.

En hun grootste angst – want dan is hun spel voorbij – is dat de mensheid zal ontwaken en ontdekken wat er in vredesnaam écht aan de hand is en wie écht de macht heeft. Zij hebben enkel maar de macht zolang hun beoogde onderdanen daar onwetend over blijven. Als we eenmaal tot dat besef komen, dan is hun spel voorbij.

En daarom heb ik méér macht dan zij. En dat weten ze. Wij allemaal hebben méér macht dan zij. Als we allemaal stoppen met te vragen naar de gevolgen, dan zullen we snel merken waar de échte macht ligt. En dat is niet bij die psychopaten.

Brian: Het klinkt zo duidelijk, het is zo helder, zoals jij het zegt, David. Maar angst verlamt nog zoveel mensen, omdat ze zich zorgen maken over allerlei zaken. Er zijn zoveel redenen waarom ze nog niet doen wat ze moeten doen. Maar ze zijn zo dicht bij het Ontwaken. Zo héél dicht er bij.

David: Zo dichtbij.

Brian: Dan zullen ze hun ogen openen en zien dat er niets is om bang voor te zijn. Dan kunnen ze zeggen: ‘Hier ben ik, ik ben een Wezen met oneindig Bewustzijn, dus laat het maar komen’. En dan zullen we beseffen dat zij geen macht hebben.

David: Stel één vraag, als je dat nodig vindt. Angst zal die vraag wel stellen: ‘Wat zijn de gevolgen als ik deze onzin niet meer accepteer?’. Stel nog een vraag: ‘Wat zijn de gevolgen als ik het gewoon blijf accepteren?’.

En geloof mij: de gevolgen daarvan zijn oneindig veel ernstiger dan het niet meer accepteren. Als mensen dus de angst loslaten, met name de angst voor de dood die zoveel mensen verlamd – welke dood? er is geen dood – het is enkel maar een verleggen van je aandachtspunt. Wij zijn een oneindig Bewustzijn!

Als je de angst eenmaal hebt losgelaten, wat kan je dan nog weerhouden? Wat kan jou nog zijn wil opleggen? Dat kan alleen door angst, en jij hebt geen angst meer. Dus dat is niet meer mogelijk.

Laat het dus maar komen. Mij maak je niet bang. En … luister je? Mij zul je nooit meer bang maken!

Brian: Om één of andere reden moet ik terugdenken aan een oude aflevering van Star Trek, David. De originele serie, met William Shatner. Er was een buitenaardse entiteit aan boord van hun ruimteschip, de Enterprise, en dat voedde zich met hun gevoelens van haat en angst voor/naar elkaar. En aan het einde van de aflevering zei Captain Kirk ‘o, dus daar voedden ze zich mee’ en iedereen was weer blij en vriendelijk. En dat wezen stierf daardoor, vlak voor hun ogen. Het veranderde in allemaal kleine insectjes, die snel wegrenden.

David: Wel, als je mijn boeken leest over het diepere niveau van wat er achter deze cult zit … dat ligt zo dicht bij de Waarheid … bij wat er gaande is. Het is – op diepere niveaus – echt precies zo.

En naast angst is het belangrijk dat ze ons verdeeld houden, om over ons te kunnen heersen. Ze hebben ons dus verdeeld door ras en seksualiteit en politiek en zo meer. Als wij gewoon de vrede konden vinden om vrede te hebben met het feit dat anderen een andere mening hebben dan wij … dan zouden die lijnen van verdeeldheid wegvallen en wij zouden gaan inzien dat, of je nou een Jood bent of een moslim of een transgender of zwart of wit … dit enkel maar verschillende ervaringen zijn van dezelfde oneindige staat van Bewustzijn. Het zijn slechts verschillende aandachtspunten van dezelfde staat van Bewustzijn. Wij zijn elkaar!

De sleutel hiertoe is deze: jij bent wat jij wil geloven MAAR dring dat niet op aan iemand anders! Mij maakt het niet uit wat mensen geloven, het maakt niet uit wat ze denken of wat hun standpunt is. Het maakt mij alleen iets uit, wanneer ze die trachten op te dringen aan andere mensen. Want daarmee beginnen de problemen. Waarom kan ik niet bij een Moslim, een Jood, een Christen en een Hindoe zitten en het niet eens zijn met wat ieder van hen gelooft … want ik geloof in geen ervan … en dan toch een leuk gesprek hebben? Er is geen reden voor een conflict of om ruzie te maken.

‘Ik ben het niet met je eens. Wat je zegt is heel interessant, er zijn ook wel een paar dingen bij waar ik het mee eens kan zijn, maar ik geloof niet in alles wat jouw geloof verkondigt.’ Maar goed, we kunnen toch praten bij een kopje thee? Leuk je ontmoet te hebben, misschien tot ziens!’. Er is helemaal geen reden tot conflict. Conflict ontstaat door verdeeldheid. Wanneer ieder van hen probeert om zijn eigen geloof op te dringen aan de anderen of aan mij, dan komt er conflict.

Het mooiste dat kan gebeuren – en dat is nodig als wij elkaar nader willen komen – is dat de mensen er vrede mee kunnen hebben, dat andere mensen anders denken dan zijzelf.

Want wij zijn uitingen van alles wat er is en ooit zal zijn. Wat bedoel ik daarmee? Wij zijn uitingen van elke en alle mogelijkheden! Waarom willen wij dan toch steeds dat iedereen hetzelfde idee heeft als wij hebben, over die oneindige mogelijkheden? Wij beschikken over alle mogelijkheden! Wij zouden moeten feestvieren! ECHTE verscheidenheid, niet dat slappe afkooksel waar we mee waren opgezadeld.

We zouden de ECHTE verscheidenheid moeten vieren, en het unieke en de spontaniteit en de verschillende manieren en invalshoeken om naar de dingen te kijken. Dat zouden we moeten vieren! Zodat we van elkaar leren.

Maar als je denkt ‘IK HEB GELIJK’ … dat is trouwens de mentaliteit van de 1% en daardoor worden zij gesteund door de miljardairs. Maar als IK GELIJK HEB, Brian … en jij zegt iets anders dan mij, dan kan het niet anders
dan dat JIJ DUS ONGELIJK HEBT … Dus wat doet dat ertoe, als je toch geen recht hebt op vrije meningsuiting? Je hebt toch ongelijk!

Maar als we zeggen dat iedereen recht heeft op zijn mening, op zijn standpunt … en niemand heeft volledig gelijk en niemand heeft volledig ongelijk. Het is maar hoe je het bekijkt … dan kunnen we dat heel vreedzaam zeggen. Wij zijn in vrede met de wereld en in volmaakte harmonie met elkaar. Want wat ook onze etiketten waren en volgens welke lijnen we verdeeld waren … deze cult heeft ieder van ons in het vizier. Zie je dat niet? Hindoes, Joden en Christenen … ze zitten allemaal in lockdown! Hallo!?

Laat dit de tijd zijn waarin we de valsheid en de onzin inzien van het feit dat we ons laten verdelen, doordat ieder van ons vindt dat hij gelijk heeft en de anderen ongelijk. Want dat is hoe de cult ons in zijn macht houdt. Ze spelen groepen tegen elkaar uit, ze zetten ons tegen elkaar op … maar als we gewoon eens omhoog zouden kijken, dan zouden we zien dat hetzelfde paar handen ALLE touwtjes bedient, terwijl wij hier beneden vechten.

Laat ons dus samenkomen en gaan beseffen wat er gaande is en waar ons dat gaat brengen, en laat ons ophouden met verdeeld te zijn. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje en we zullen hier samen doorheen komen.

Brian: Mijn favoriete deel van ons vorige gesprek, was wat je bijna op het einde zei. Je zei: ‘iedereen moet voor zichzelf beslissen en doen wat zij voelen.’ Dat is precies het tegenovergestelde van wat wie dan ook met bijbedoelingen, gelijk welke cult of groot bedrijf, zou zeggen. Ze zeggen je allemaal wat je MOET doen. Je MOET dit of dat doen, omdat ik het zeg en IK HEB GELIJK. En jij, David Icke, zegt: doe wat je hart je ingeeft.

David: Je moet doen wat goed is. Wat jij wéét wat goed is. Zo lever jij jouw unieke bijdrage – want we zijn allemaal uniek – jouw bijdrage om hieruit te geraken. Maar gehoorzaamheid is geen optie, want het is door gehoorzaamheid dat we hierin verzeild zijn geraakt.

Brian: Afgelopen week vroeg iemand mij ‘hoe is David Icke eigenlijk’. En ik zei: ‘David is een geweldige man’ en jij bent echt een geweldige man, David.

David: Dat is heel vriendelijk van je. Maar we zijn allemaal geweldig. Alleen zijn de meeste mensen dat vergeten. Ze denken dat ze enkel maar die sufkop bij de kassa zijn, die eindeloos klanten bedient. Nee, vriend, dat is alleen maar jouw ervaring. Jij bent alles dat Was, Is en Ooit Zal Zijn. En al dat Vermogen en die Creativiteit en die Inzichten, al die Kennis wacht daar op jou, tot jij je ervoor wilt openstellen en uit de bubbel wilt breken van de illusie van de vijf zintuigen, en gaat beseffen dat jij nooit die sufkop aan de kassa bent geweest.

En dan zal de wereld veranderen, op een manier die wij ons niet eens kunnen voorstellen.

Brian: Ik denk dat dàt precies is waar we het voor nu bij willen laten, David.

David: Ik ga jou de hand schudden. En WAAG het niet om mij Covid19 te geven – wat toch niet bestaat …

Brian: Dat is symbolisch! David, blijf alsjeblieft veilig en blijf doen wat je doet. Als mensen die lijst willen vinden met al die filmpjes, dan gaan ze naar davidicke.com en als ze onze vier vorige gesprekken willen terugkijken gaan ze naar londenreal tv. Zoals ik al zei, let goed op jezelf en blijf je berichten plaatsen.

David: Ik zou niet anders kunnen. Ze zullen me moeten buiten dragen en dan nog zal ik het zeggen. Niemand kan mij doen zwijgen.

Brian: Nog een laatste gedachte?

David: Wel, alleen dit: dit is een geweldige kans voor ons om te kijken naar de onzin om ons heen. En wij hoeven dat alleen maar om te keren, om hieruit te geraken. Zie je, de mensen vragen ‘wat is de oplossing’, maar we verzuipen in de oplossingen, en oplossingen leiden alleen maar tot méér problemen. De beste manier om problemen op te lossen, is door de oorzaak ervan weg te halen. Je kunt de oplossing vinden voor een probleem en dan komt er wel een ander probleem … of je kunt kijken naar de reden waardoor het probleem ontstaat en dan haal je die oorzaak weg. Dan kan het niet anders, dan dat het probleem verdwijnt. Dat MOET wel, want de oorzaak is weg!

En gehoorzaamheid aan macht – de illusie van macht – heeft ons hier gebracht. De oplossing is niet ‘doe dit, doe dat, vecht hiertegen, vecht daartegen’ … maar stop met gehoorzamen aan die illusie van macht, en stop met te luisteren naar wat je moet doen terwijl je wéét dat dat niet het juiste is. Dan verdwijnt de illusie van macht – en daarmee ook het probleem.

En dan verandert de wereld. Want onze huidige wereld is een manifestatie van gehoorzaamheid aan macht. Meer is het niet. Nu meer extreem dan ooit voorheen.

Haal die oorzaak weg, en het probleem verdwijnt.
En dan is het de cult, die wc-papier gaat hamsteren!

Brian: Dat is iets waar ik naar uitkijk! David, tot de volgende keer. Dank je wel!

Dit is het tweede deel in een reeks van drie interviews. Deel 1 staat ook op onze website. Deel 3 wordt gehouden op 3 mei en zullen wij ook trachten te vertalen. – V

 

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.
OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, en deze op uw website of social media plakken.
Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Instagram: spiritueellezen
Facebook: Spiritueel Lezen