2 maart 2023

Lieve mensen,

met dit blog wil ik jullie laten weten dat ik in de toekomst niet langer de berichten van Blossom kan vertalen.

Sinds de burn-out, die mij begin 2022 kwam plagen, is mijn gezondheid niet meer optimaal. Met name energie en concentratievermogen zijn niet meer zoals vroeger, en dat heeft zijn weerslag op veel aspecten van mijn leven – waaronder ook het vertaalwerk.

Na 42 jaar vertaalwerk valt op dat gebied voor mij nu het doek …
Ik kijk terug op een bijzondere tijd van mooie samenwerking en verstandhouding, niet alleen met mijn DreamTeam maar ook met een heel aantal channelers en auteurs.

Natuurlijk voel ik bij dit besluit een beetje weemoed, maar er is vooral oprechte Dankbaarheid en intense Vreugde voor alles wat ik heb mogen ontvangen, leren en doorgeven.

Wat betekent dit nu concreet voor de website?
De berichten van Blossom zullen niet meer worden geplaatst.
Ik hoop oprecht dat http://galacticchannelings.com/nederlands/index.php (de officiële vertaalwebsite waar onze vertalingen ook op worden/werden geplaatst) iemand zal vinden die met evenveel bezieling de vertalingen op zich zal nemen.

Als ik een tekst of onderwerp tegenkom dat geschikt is voor onze website dan zullen we dat plaatsen. Wellicht komt er ook af en toe nog een blog …
In dat geval zullen we u op de hoogte houden via onze nieuwsbrief – mits u daarvoor bent aangemeld (aanmelden kan nog altijd op veerle@spiritueellezen.org).
Ook op Telegram en Instagram zullen deze berichten dan geplaatst worden.
Op Telegram zal ik wel nog berichtjes blijven plaatsen die ik belangrijk, interessant of mooi vind. Als u de Telegram app heeft dan zijn te vinden op Spiritueel Lezen

Onze website bevat een enorme rijkdom aan teksten, en zolang het financieel mogelijk is zal ik de kosten daarvoor blijven dragen, zodat die waardevolle erfenis zo lang als mogelijk toegankelijk kan blijven voor iedereen die daar behoefte aan heeft.
Vragen kunnen altijd nog via mail worden ingestuurd, het zou niet de eerste keer zijn dat het beantwoorden ervan tot een nieuwe blog leidt!

Voor mij opent er zich nu een ander pad, een andere wijze om het Licht te blijven dienen en verspreiden. Tot nu toe was dat altijd op een manier die naar buiten was gericht, de vertalingen moesten worden uitgedragen naar zoveel mogelijk mensen.
Nu me dat niet meer lukt zal ik meer vanuit de Stilte gaan werken, even krachtig en met evenveel Liefde, maar gewoon … anders.
Ik ben van plan om dat te doen zolang het kan … tot we met ons allen die prachtige Regenboogbrug bereiken – en kunnen oversteken!
Ik dank ieder van u voor het trouwe volgen van onze website, voor uw vragen, voor uw woorden van waardering of uw financiële steun.

Dankbaar voor wat geweest is wil ik mij nu richten op het heden, om te helpen bij de overgang naar de Nieuwe Wereld van onze Toekomst.

Liefs,
Veerle

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link van onze website kopiëren en overnemen op uw website of social media.
Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Instagram: spiritueellezen
Telegram: Spiritueel Lezen