via Blossom Goodchild

16 augustus 2021

Transcript

Veel liefs en hartelijk dank voor het kijken.
Het is altijd het beste om een hoofdtelefoon te gebruiken, om de helende klank van White Cloud’s stem te laten doorkomen in het diepst van uw hart.

Blossom: Oké. Hallo allemaal, ik hoop dat ik hiermee een korte update kan geven want ik voorzie niet dat ik in de komende drie weken een channeling zal kunnen doen, vanwege alles wat hier gaande is.

Daarom wilde ik White Cloud laten doorkomen, om ons wat woorden van bemoediging te geven, want dat is ook alweer langer dan een maand geleden. Ik dacht dat het dus wel fijn zou zijn om dat te doen nu ik even de kans ervoor heb.

De update: zoals velen van u weten is er bij mijn echtgenoot Goody een hersentumor ontdekt. Dat is inmiddels al vier maanden geleden … vier maanden! Hij is geopereerd en op dit moment gaat het niet zo heel goed met hem. Al uw gebeden en helende gedachten worden zeer, zéér op prijs gesteld.

Dit is echt een achtbaan zoals ik nog nooit in mijn leven heb meegemaakt, en ik dacht dat ik toch wel al één en ander had doorstaan (lacht). Maar wat kun je eraan doen? Je kunt niet anders dan dag na dag je uiterste best doen, zoals met alles.

Ik wilde ook een beetje vreugdevol nieuws delen: één van de zonen van Goody woont in Engeland en hij wilde graag hierheen komen in deze periode, omdat zijn tweede kindje in oktober wordt verwacht en het eerste kindje negen weken te vroeg werd geboren. Daarom wilde hij dus nu komen om zijn vader te bezoeken. Maar vanwege bepaalde dingen die nu gaande zijn in de wereld, was de prijs voor een vliegticket 10 000 Engelse Pond, plus de quarantaine die 3500 Australische dollars kost en het feit dat hij nu niet werkt … dat alles heeft ertoe geleid dat zijn zuster die hier in Brisbane woont, een geldinzameling is gestart bij GoFundMe, met als einddoel 15 000 Engelse Pond. Ze schreef daar een hele mooie tekst voor, waarin ze zei dat Goody of Dominic je misschien ooit hadden thuisgebracht, of naar buiten hadden gereden om in het zonnetje te zitten hier in Australië, je muren hadden geverfd, je hadden getrakteerd op een biertje … dan is het nu het moment om deze legendarische mannen uw waardering te tonen, als u dat wenst. Ze legde vervolgens ook uit waarom ze daar nu om vroeg. En binnen de drie dagen – drie dagen maar! – we vroegen om 15 000 pond en binnen drie dagen kwamen er 20 000 pond binnen voor Dominic. Hij kon dus binnen de vijf dagen naar ons toe komen! Hij is nu in quarantaine in Brisbane en zal maandag naar ons mogen komen, voor twee weken. Daarom zal ik in die tijd niet veel kunnen channelen. Mijn stiefdochter uit Brisbane komt ook hierheen met haar gezin, dus het wordt hier echt wel druk.

Goody, de schat, slaapt ontzettend veel dus daar houden we ook rekening mee. Maar de vriendelijkheid van de mensen … 20 000 pond! Sommige mensen doneerden wel 1000 pond! In drie dagen, drie en halve dag 20 000 pond! We hebben gehuild en het was zo mooi … dat wilde ik met u delen, want … denk niet te slecht over de mensheid, want ze zijn echt heel behulpzaam en heel lief!

Er is verder niet zoveel wat ik nu kan zeggen, ik zal ook niet doorratelen maar ik wilde dit wel delen – en ik geloof dat ik dat ook al had gezegd (lacht). Ik weet dezer dagen soms echt niet meer wat ik aan het doen ben … maar het gaat verder wel goed met mij.

Wel nog even iets melden wat te maken heeft met mijn laatste channeling met de Federatie. We hadden het toen over de Monolieten en de Kristallen en zo meer en dat is allemaal geweldig en fantastisch en heel opwindend, maar met alles wat er nu in mijn leven gebeurt om dan ineens over te schakelen naar een channeling … het is pas 10 dagen geleden, maar dan weet ik niet meer precies waar het toen over ging … omdat ik nu hele andere dingen aan mijn hoofd heb, zoals u zich wel kunt voorstellen.

Ik hoop dus … wacht, eerst even heel, héél hartelijk ‘dank’ zeggen aan u allemaal. In alle mails die ik krijg staat telkens: we sturen nog altijd veel liefs en al het goede voor jou en Goody, voor heling en dergelijke, dus dank u wel daarvoor want het helpt. Het helpt ons echt, ons allebei. God zegene u daarvoor en dank u wel.

Ik ga nu trachten om White Cloud te laten doorkomen. De arme … ik wou bijna zeggen ‘arme sloeber’ (lacht) … zit nu al een hele tijd ‘opgesloten’ … mensen vragen me wel eens ‘maar vraag je dan niet aan White Cloud of de Federatie wat er gaat gebeuren met je echtgenoot?’ en dan zeg ik ‘neen, neen dat doe ik niet. Ik vind dat niet gepast, en eigenlijk wil ik het ook niet weten’. Maar goed, White Cloud heeft dus niet meer zoveel van zich laten horen, en als hij al mijn Hoger Zelf zou zijn dan wéét ik al wat hij gaat zeggen. Hij zou dingen zeggen als ‘alles is zoals het moet zijn’ aangaande deze hele kwestie.

Het zou dus niet zijn, zoals u zou denken dat het zou zijn … wat het ook is dat u denkt … (op fluistertoon) ik ben aan het babbelen … ik ga hem laten doorkomen. Althans, dat ga ik proberen en kijken wat hij te vertellen heeft. Het zal misschien geen lang gesprek zijn, maar iets is altijd beter dan niets. Blossom, zwijg!

Blossom stemt zich af …

White Cloud: Een heel warm welkom, aan u allen. Mijn Blossom heeft gelijk, het is het beste als ik enigszins op de achtergrond blijf, ook al ben ik altijd wel ‘hier’ … maar ik ben heel blij dat ik vandaag kan spreken, nu deze kans zich voordoet.

Wat is het dan, dat ik zou willen zeggen om u … te bemoedigen als u terneergeslagen bent, om u nog blijer te maken als u al gelukkig bent, welke woorden zou ik spreken?

Ik zou zeggen … zoals ook de Federatie heeft gezegd: VIND UW VREUGDE!
Dat is beslist mijn motto voor vandaag: VIND UW VREUGDE! En wees DANKBAAR voor uw Vreugde. Want met alles wat er nu gaande is in de wereld en alles wat u in zekere zin wordt ‘opgedrongen’ om in u op te nemen wat betreft nieuwsberichten en dergelijke … alleen al met alle Energieën die er nu in uw wereld rondgaan, is het ESSENTIEEL dat u in uw Vreugde blijft.

Dat is niet altijd gemakkelijk, maar kijk eens naar een bloem. Buig u eroverheen en kijk naar de schoonheid ervan.

… De reden waarom wij nu aarzelen is omdat … vanwege … eh …

Blossom: O help, alles liep in het honderd en ik moest stoppen. Het ziet er veel rommeliger uit dan gisteren. Opname 2!

Hallo maar weer. Een andere dag, maar ik heb hetzelfde jurkje aangetrokken, zodat het beeld wel hetzelfde is. Wat er gebeurde is dat ik Goody naar buiten had gebracht en hij lag te slapen, maar ik kon hem zien door het raam terwijl ik de video opnam. Terwijl White Cloud aan het praten was, zag ik dat Goody wilde opstaan, maar zijn evenwicht is helemaal niet goed en hij loopt met een stok. Maar toen hij opstond, duwde hij met die stok de tafel omver en vloog alles door de lucht, dus mijn reactie was ‘aaaah’ en dat was het einde van de video voor die dag.

Maar ik ben er nu weer, gewoon om te kijken … even kijken of White Cloud kan doorkomen. Of hij wel zal kunnen doorkomen, maar om te horen of hij een korte boodschap heeft voor ons om deze video te voltooien, zodat ik in elk geval iets online kan zetten. Omdat ik, zoals ik al zei, waarschijnlijk een paar weken niet zal kunnen channelen.

Ik ga het gewoon proberen, jongens … (lacht) o lieve, lieve help … de tijden veranderen … maar goed, ik hou op en ga White Cloud erbij halen en kijken of we dit kunnen afronden! Dat zou heel fijn zijn. Oké dan …

Blossom stemt zich af …

White Cloud: Opnieuw een warm welkom! Blossom wilde mij heel snel laten doorkomen, maar ik zei tegen haar ‘rustig aan … rustig aan!’ Toen glimlachte ze en ging akkoord.

Liefste Vrienden daarbuiten, op Planeet Aarde. Hoe zorgelijk zijn deze tijden, hoezeer staat alles op zijn kop, hoeveel onzekerheid is er … en bovenop alles wat er op wereldvlak en in het algemeen gaande is, hebben zovelen van u ook te maken met persoonlijke kwesties die heel intens zijn, zoals voor Blossom en – zoals zij weet – ook voor veel mensen in haar omgeving en voor de mensen die haar schrijven.

Er is dus véél waar jullie, Prachtige Zielen, mee te maken hebben … maar u KUNT het, u DOET het … en alles ZAL GOED KOMEN!

Vóór het kleine voorval van gisteren had ik het over ’trachten in uw Vreugde te blijven’, en inderdaad, wanneer uw gedachten zo benomen en zo verward zijn … dan is dat niet zo eenvoudig om te doen.

Maar U bent de Sterksten onder de Sterken … en hoewel het misschien niet eenvoudig is, het is wél doenbaar. En als u het dan doet, hoe blij bent u dan dat u het heeft gedaan! Omdat het uw Trilling verandert, het verandert uw gedachtegang, van afglijdend naar opklimmend.

En ook al voelt u bij momenten dat u er niet voor in de stemming bent, dat uw omstandigheden het niet toelaten om vreugdevol te zijn … verander dan die instelling naar ‘als ik even een paar minuten neem om iets te vinden’ om – zoals ik eerder al zei, kijk naar een bloem en ZIE, zie alles wat het in zich heeft aan schoonheid … – en wees daar, in uw hart, dankbaar voor. DAT zal u Vreugde geven! Een gevoel van Dankbaarheid ervaren brengt u Vreugde, dat kan niet anders. Kijk dus om u heen en WEES DANKBAAR voor wat u kunt vinden … de zon, als die schijnt … het geluid van een kind dat lacht … maak uzelf aan het lachen, vertel uzelf een leuke grap en wees vreugdevol op dat ogenblik, en doe dus uw best om daarin te blijven.

Het is gemakkelijk om, als alles in het honderd loopt, uw gedachten te laten afglijden in de verkeerde richting … maar u bent slimme mensen, u bent Ontwaakt, u bent Bewust …

In plaats van u – met respect – onder te dompelen in die afglijdende gedachten … STOP uzelf en herken dat gedachtepatroon … en draai het om. Denk anders. Ieder van u heeft in zich dat vermogen om de ogen te sluiten en te zeggen … denk aan de oceaan, denk aan dolfijnen en walvissen, denk aan de natuur en konijntjes … denk aan zoveel dingen die u Vreugde kunnen schenken en die uw Trilling zullen veranderen, want zoals u weet, mijn Vrienden, naarmate u zich méér richt op iets – en de Trilling daarvan – des te méér zal het Universum zeggen ‘o, hij/zij wil daar méér van ontvangen’ en dus krijgt u dat toegezonden.

En u wilt niet méér van de afglijdende energie, toch? U wilt die Vreugde, u wilt in uw hart die Vreugde die u kent … iedereen kent wel momenten van Vreugde in zijn/haar leven. VIND DIE! Laat ze in u blijven, want het is in deze tijden – toen wij u hebben gezegd dat u de Sterksten onder de Sterken moest zijn … en ja, ik herhaal en ik herhaal en ik herhaal, en de Federatie van Licht herhaalt en herhaalt en herhaalt … U BENT DE STERKSTEN ONDER DE STERKEN, ANDERS WAS U NU NIET HIER OM DATGENE TE DOEN WAARVOOR U BENT GEKOMEN.

U, die naar deze woorden luistert wéét diep vanbinnen, nietwaar, u wéét … ergens diep vanbinnen dat … hoe waanzinnig uw wereld zich ook voordoet of ‘lijkt’ te zijn … u wéét, nietwaar, dat er iets nog in Vrede is, er verandert iets … er staat iets te gebeuren … u wéét diep vanbinnen, dat wij geen sprookjes vertellen.
U weet nog dat u – jaren geleden – het gevoel had ‘nu gaat er iets gebeuren’ – maar als u kijkt naar wat er NU gaande is … dan wéét u dat de dingen MOETEN veranderen. En dat zullen ze.

Hoe méér u uw Trilling HOOG kunt houden, des te méér kan dat Licht afdalen om deze Veranderingen tot stand te brengen.

U wéét dat u LIEFDE bent, u wéét dat u LICHT en WAARHEID bent – dat wéét u, omdat u het VOELT.

NIETS kan dat wegnemen van uw Wezen, uit uw besef daarvan. En in dat besef wéét u het. Begrijpt u wat ik wil zeggen? In het BESEF dat u Liefde en Licht en Waarheid bent, wéét u dat er iets gaat veranderen … ten goede … voor de hele mensheid.

Als u dat écht kunt voelen en wéten, laat dan alles los wat u wordt voorgeschoteld en blijf in de VREUGDE van het besef dat de verandering op komst is, en hoe geweldig dat zal zijn!

Maak u geen zorgen over allerlei dingen … er zijn nu veel mensen die vragen stellen als ‘hebben we extra water of méér voedsel nodig, hebben we een generator nodig, en zo meer …’

U bent geen … dit woord komt door en Blossom is geschokt (glimlacht) … maar u bent geen onnozelaars. … Ja, ze is echt geschokt! …

U beschikt over een gezond verstand. Wat kan het voor kwaad? Het ergste dat er kan gebeuren, zoals Blossom al heeft voorgehad, is dat voedsel soms over de houdbaarheidsdatum kan gaan. Wat is daarvan het probleem? Het is beter om voorbereidingen te treffen ‘voor het geval dat’.

De dingen die gaan plaatsvinden kunnen niet gaan … als ik zeg ‘volgens plan’ … dan bedoel ik dat als het ‘in gang schiet’ afhankelijk is van hoe iedereen zich gedraagt en opstelt, wat de volgende stap zal zijn. Wij kunnen niet, van waar wij ons bevinden, u vertellen dat de stappen 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 zo zullen verlopen. Dat kan ik niet omdat u Wezens bent met een Vrije Wil, en hoe u reageert op wat er gebeurt, zal bepalend zijn voor de volgende stap.

Maar wat wij wél weten, is dat diegenen onder u die Ontwaakt en Bewust en Klaar zijn … er zozeer Klaar voor zijn … als de tijd aanbreekt zullen weten wat ze moeten doen.
U zult weten hoe u al uw Liefde en al uw Begrip moet geven aan hen die niet gaan weten wat hen overkomt.
U bent erop voorbereid, u bent er klaar voor – dat bent u al heel lang …

Blossom weet dat ik op het punt sta om te zeggen ‘zet u schrap’ … ze zegt ‘ja, ja’ … en de reden waarom zij het niet zelf zegt … aangezien wij in staat zijn om met elkaar van plaats te wisselen … is dat dit enige inspanning vergt, en zij zegt (haalt de schouders op en lacht) dat ze een beetje moe is om dat te doen … en ik begrijp dat, zoals ik weet dat u het ook zult begrijpen.

Ik voel dat wij nu toch wel iets hebben kunnen maken om u aan te bieden. Het is niet lang vanwege de omstandigheden, maar u wéét dat mijn Liefde …

(… White Cloud kijkt in de camera, kijk hem in de ogen en ontvang zijn Liefde en zijn Energie … – V)

mijn Liefde … … mijn Liefde … naar u toe komt, binnenkomt in uw Wezen en u vult met Kracht en Vastbeslotenheid om vol te houden.

Daarom voor nu … en ook al is het kort, maar zoals we zegden ‘het is beter dan niets’ … Blossom en ik zullen heel beslist nog opnieuw bij u komen, maar het is nu voor Blossom even afwachten wanneer het voor haar mogelijk is, wanneer ze haar gedachten en haar hele Wezen op de juiste afstemming kan krijgen om contact te maken met u en met mij, voor u.

Wij houden van u … zo héél veel. Wij weten dat u kunt volhouden, ook al denkt u van niet. Wij weten dat u het kunt, zult en doet.

Laat ons nog even, voordat we afsluiten, drie keer samen de Mantra uitspreken.

Ik ben het Licht. Ik ben de Liefde. Ik ben de Waarheid. I AM.
Ik ben het Licht. Ik ben de Liefde. Ik ben de Waarheid. I AM.
Ik ben het Licht. Ik ben de Liefde. Ik ben de Waarheid. I AM.

Tot de volgende keer. Adieu, mijn Vrienden, adieu.

Blossom keert terug …

Blossom: Wel, goed … dit kan ik ook weer afstrepen op mijn lijstje voor vandaag, en ik zal het online zetten zodra ik kan. Ik wilde iets minder vriendelijk zeggen, maar daar is dit niet het juiste moment voor (lacht).

Nogmaals heel veel liefs aan u allen en ik zal … wel, ik weet dat u ook kunt overleven zonder mij, dat bedoel ik ook niet, maar ik krijg hele fijne e-mails die me vertellen dat ze de Federatie en White Cloud en mij missen (lacht) omdat het niet meer zo regelmatig is als voorheen, maar dit is beter dan niets.

Het is ook iets in mijzelf dat ik wil doen, wanneer ik kan … ik weet wel dat het niet MOET, dat ik niet verantwoordelijk ben, dat het niet mijn plicht is … maar voor mij is het ook, door dit te kunnen doen onder deze omstandigheden, geeft het een vervulling voor mijn Ziel en een zekere ‘erkenning’ van mezelf, als u me begrijpt.

Goed dan mensen … oeps, even een momentje (lacht) … blijf sterk, blijf sterk en zoals ‘Zij’ altijd zeggen: wij kunnen dit. We zullen dan ook blijven volhouden met blijven volhouden, want daarvoor zijn wij hier!

Heel veel liefs voor u allemaal en heel hartelijk dank voor uw steun, voor uw helende gedachten en voor uw Liefde. Dag!

 

Maak van elke dag een BLIJ MENS DAG!
http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be
Herlees/beluister nog eens de Aanroeping ‘We are the Game Changers’, wanneer u er behoefte aan heeft … om de Energie zo HOOG mogelijk te houden.
Voor de video http://youtu.be/MYeqbshjgmA
**Het begeleidend bericht en de tekst van de Aanroeping ‘Wij zijn het, die het Spel veranderen’ waar Blossom bij elk van haar berichten naar verwijst – The Invocation ‘We are the Game Changers’ – kunt u terugvinden op
http://spiritueellezen.org/bg-wij-veranderen-het-spel-zodat-de-lichtshow-kan-plaatsvinden/
Voor de link naar al mijn YouTubes http://www.youtube.com/user/isjaabmo
Website: https://blossomgoodchild.com/
*****
OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link van onze website kopiëren en overnemen op uw website of social media.
Dank u voor uw steun aan ons werk!
Vertaling: www.spiritueellezen.org
Instagram: spiritueellezen
Telegram: Spiritueel Lezen