Door de video te beluisteren via een koptelefoon, kunt u de Energie van White Cloud’s stem beter ontvangen.

2 april 2021

Transcript

Blossom: Een hele fijne Pasen aan u allemaal. Moge u gezegend zijn, moge uw Licht stralen doorheen deze waanzin. Ik had deze video twee dagen geleden willen opnemen, maar ik was er gewoonweg niet voor in de stemming. Ik weet ook niet zeker of ik er vandaag voor in de stemming ben (lacht) … Maar ik zal het toch moeten proberen want anders krijg ik het nooit meer op tijd uitgebracht vóór Pasen.

Van leven in mijn ‘bubbel’ zonder ook maar één mondmasker in de buurt, moesten wij natuurlijk toch óók een keer aan de beurt komen! Dus een paar dagen geleden – ik geloof dat het maandag was – en het is nu Goede Vrijdag … al weet ik niet wat er zo ‘Goed’ aan is … (lacht) … Ach, Blossom, wat ben je toch weer goedgehumeurd! …

Brisbane ligt op ongeveer twee uur rijden ten zuiden van waar ik woon, en daar zijn ze weer in lockdown gegaan. Maar deze keer gaat, omwille van contactonderzoek, de hele staat Queensland – en die is echt bijna net zo groot als de wereld (lacht), Australië is echt enorm groot! – over naar verplicht mondmaskers dragen.

Blossom wijst naar zichzelf ‘Nee… Nee!’ Blossom heeft moeite met ademen en slikken.

Alleen al de gedachte eraan … dan kan ik niet ademen. Als ik het om me heen zie gebeuren, hoe iedereen een masker draagt … dan word ik echt letterlijk claustrofobisch.

Heel lang geleden – dit kunt u lezen op mijn website – had ik gedurende 17 jaren lang ‘aanvallen’ waarbij ik ging hyperventileren, en uiteindelijk bewusteloos op de grond viel. Daarom ga ik dus niet … en uit principe. Laat ik daar eerlijk over zijn: voornamelijk uit principe! Ik zal er dus géén dragen.

En om maar te zeggen … zoek het alstublieft maar eens op: deze mondmaskers die vanuit C-H-I-N-A komen … waarom moet ik eigenlijk meedoen aan al dat code-gedoe? Ik weet het niet … maar ze komen dus daar vandaan, en zoek maar eens op hoe twijfelachtig die kunnen zijn! Daar komt nu veel info over naar buiten.

Dus, eh … waar was ik … zie je, ik ben zo verward dat ik duizelig word van alles waar ik aan denk (lacht) … Eerst zou die maatregel maar voor drie dagen zijn, maar toen werd de lockdown opgeheven in Brisbane, waar we naartoe zouden gaan om mijn dochter te bezoeken. Maar we durfden er toch niet heen te gaan voor het geval ze de lockdown weer zouden instellen, en we daar voor 14 dagen zouden vastzitten. Maar de maskerplicht bleef van kracht … O, help!

Dus ik heb gesproken met een paar vrienden en hoorde dat je gewoon kunt zeggen ‘ik heb een medische vrijstelling’, en dan mag wettelijk gezien niemand dat in twijfel trekken. Hoe dan ook, vanwege mijn voorgeschiedenis en mijn astma, waar ik een puffer voor heb … die ik al in ik-weet-niet-hoe-lang niet meer heb gebruikt … dacht ik dat ik toch beter een medisch vrijstellingsbewijs kon gaan halen.

Dus daar zat ik dan, in de wachtkamer bij de dokter. Ik had een sjaal over mijn neus, zover wilde ik dan wel gaan. Ze boden mij ook een masker aan, maar ik zei ‘nee, dank je. Ik ben hier om een vrijstelling te krijgen voor die dingen’. Vanuit de wachtkamer kon je ook de apotheek zien, en iedereen daar was aan het werk met een masker op … ik kreeg het er benauwd van.

Toen kwam ik bij de dokter, die ik nog nooit had gezien omdat ik nooit naar een dokter ga. Tenzij ik doodziek ben en waarschijnlijk zelfs dan niet. Dan ga ik alsnog op zoek naar een alternatief. Ze riep me naar binnen en deed mijn sjaal af en zij zei meteen ‘wilt u een masker?’. Ik zei ‘nee, ik ben hier om een vrijstellingsbewijs te krijgen’, maar zij stond erop dat ik dan die sjaal weer om moest doen. Dus ik dacht ‘o jee, die is echt niet blij!’.

Ze vroeg waar ik voor kwam en ik legde uit dat ik astma heb en al een paar keer longontsteking heb gehad, en dat ik in het verleden vaker hyperventileerde tijdens paniekaanvallen … zo omschreef ik het, want ik bedacht me dat het niet zo slim zou zijn om te vertellen dat ik gedurende 17 jaren aanvallen had; terwijl de Energie van een Oude Indiaan en andere Wezens mijn lichaam voorbereidden … (lacht). Ik dacht niet dat zou helpen om mijn vrijstellingsbewijs te krijgen (lacht).

Toen zei ze me ‘wel, niet voor astma – dat klopt trouwens niet – maar wij allemaal moeten die dragen en niemand van ons vindt dat aangenaam!’. Ik zat daar en ik weet niet hoe het me gelukt is om niet te antwoorden met ‘misschien moet u dan voor uzelf eens zo’n vrijstellingsbewijs uitschrijven’ (lacht).

Maar ik begrijp volkomen dat zij daar in dat kleine kantoortje zit, de hele dag met dat masker op en patiënten ziet die ook een masker dragen … niet zo gek dan, dat ze onvriendelijk is! Ik heb haar maar wat Licht gestuurd, want o mijn god … echt …

Ik moest dus praten met echt een hele dunne sjaal voor mijn mond en ik had al moeite met ademhalen! Het is echt gewoon waanzin! Maar ze heeft me toch dat bewijs uitgeschreven. Dat was gisteren, in de namiddag … en vandaag is het zoals ik al zei Goede Vrijdag, dus de winkels zijn niet open. We mogen wel zonder masker naar buiten om te wandelen – mits we de anderhalve meter afstand aanhouden – maar eenmaal binnen, zoals in winkels, dan moeten ze op. Ik moet dus nog gaan ondervinden wat ik allemaal ga meemaken, want dit gaat nog minstens ‘veertien dagen’ duren en het wordt een interessante reis!

Ik weet wel dat velen van u nu luisteren en zeggen ‘Blossom, je moet dit eens een jaar of langer proberen!’ en dat snap ik. Dat snap ik ècht! Dat is ook wat wij hier zeggen: dit is nieuw voor ons, wij zijn nog maar ‘beginners’ hierin … terwijl er mensen zijn die daar al zo lang in zitten … maar voor ons is het heel vreemd en het is ook heel … omdat ik andere mensen ken die – geheel terecht – voor zichzelf beslissen dat ze het ding dan wel opzetten als ze naar een winkel gaan, gewoon omdat ze er geen gedoe over willen … dat is hun keuze en dat begrijp ik volkomen … maar niet voor mij. Op heel, heel, héél veel niveaus: ‘NEE’! Ik doe het niet. Ik doe het niet en het zal heel interessant worden als ik de komende weken in de winkels kom, en hoe ik dan benaderd of niet benaderd zal worden.

Ik weet, uit gesprekken met mensen, dat je niet eens een geschreven bewijs nodig hebt. Dat je gewoon kunt zeggen dat je een medische vrijstelling hebt en dat ze dan volgens de wet daar geen verdere vragen over mogen stellen. Maar ik zal waarschijnlijk meteen vragen ‘wilt u mijn briefje zien, van mijn blije dokter?’ lacht … En daar gaan we dan!

Maar doet dit alles je niets … weet je … brengt het je niet in een staat van ‘wat is er in vredesnaam aan de hand?’ Dit geldt misschien niet voor u, het is niet zo dat ik het voorbije jaar alleen maar in deze bubbel van ‘Liefde, Licht en Vrolijkheid’ heb gezeten … ik krijg duizenden mails, die mij vertellen hoe het eraan toe gaat voor ieder van u in die grote wijde wereld … ik ben me er dus echt wel van bewust, het is niet dat het nu zomaar ineens vanuit het niets over me heen komt … maar het heeft een ander niveau bereikt.

Maar het lijkt … ik denk, aan de hand van de mails … dat hetgeen waar de mensen het moeilijk mee hebben … de waanzin is. Deze waanzin, en wanneer gaat daar een einde aan komen? Het is de waanzin waar we middenin zitten, en het niet weten wat waar en niet waar is … en in ons hoofd, in onze onderbuik VOELEN we de behoefte dat er … IETS … moet gaan gebeuren.

Ik krijg ook best wel eens vervelende mails van mensen … één daarvan – en ik weet niet of die mevrouw nu luistert, maar zo ja ‘hallo’ Blossom zwaait – die mij schreef dat ik ‘onuitstaanbaar beschamend’ ben (lacht) … o, lieve help … door steeds maar te zeuren bij de Federatie, en dat zij waarschijnlijk hun ‘lagere in rang’ sturen om met mij te praten omdat mijn niveau zo laag is (lacht), en ik alleen maar zeur en klaag.

Maar weet je … ja, ja, ik ben mens! Ik zal zeker mijn beklag doen over de stand van zaken, en natuurlijk Straal ik mijn Licht en Ben ik mijn Licht en Ben ik Blij en Vreugdevol! Maar tegelijkertijd vind ik het allemaal ook heel moeilijk en zo is het voor ons allemaal, zo blijkt uit de mails die ik krijg.

En als u één van die Gezegende, heilige mensen bent die dit alles over zich heen kan laten komen en kan zeggen ‘dit is waarvoor ik hierheen ben gekomen! Ik ben het Licht, ik ben de Liefde, ik ben de Waarheid, I AM’ … GOED ZO! (Blossom steekt de duim op en applaudisseert) Ik méén het echt! Dank u wel daarvoor, want u bent overduidelijk een heel stuk hoger dan de energie waarin ik mij momenteel bevind.

Maar wat kunnen we doen? Ik denk dat dit voor veel mensen geldt, maar zeker voor mijzelf … Ik gebruik nooit het woord ‘beloften’ … en dan heb ik het niet enkel over de Federatie, want ik ga niet alle ‘schuld’ op hen schuiven … maar over iedereen … of het nu het leger is, of de klokkenluiders of andere channelers … die allemaal de nadruk leggen op ‘heel gauw, heel binnenkort’ zal dit alles allemaal veranderen. En dus doorstaan we deze maand, en dan de volgende maand en dan weer een volgende maand … en wat mij betreft, ik luister naar geen enkele info over een datum, omdat ik letterlijk … zoals u weet … ik zeg alleen maar ‘afwachten en we zien het wel’ … gewoon afwachten …

Ik wil het ook even kort hebben over de … (Blossom maakt de beweging naar de bovenarm en lacht), waar ik het al eerder over heb gehad. Want veel mensen schrijven mij en stellen daar vragen over. De laatste tijd zijn er nogal wat vragen binnengekomen met betrekking tot het feit dat ze er eerst géén wilden, toen van gedachten zijn veranderd en die toch hebben genomen, en nu eigenlijk wensten dat ze het niet hadden gedaan. En ze vragen zich af, of dat van invloed is op hun ‘Lichtwerker zijn’.

Ik wéét, en ik … dit is het punt, mensen, zonder dat ik nu belerend wil overkomen … mijn standpunt hierin is als volgt: er wordt wel eens gezegd dat, indien u die heeft gekregen – en er zijn heel veel mensen die dit vanuit hun Waarheid vinden – dit uw overgang naar 5D zal verhinderen, en dat uw Licht zal worden afgezwakt omdat ze juist daarvoor bedoeld zijn. Als u ERVOOR KIEST om dat te geloven, dan zal dat zeker ook gebeuren. Als u tot in het diepste van uw Wezen wéét dat uw Licht zoveel helderder en krachtiger is dan ‘dat’ (beweging naar de bovenarm) en u kunt …

Weet je, iemand vroeg ‘Ben ik dan niet langer een Lichtwerker?’

Maar natuurlijk bent u dat wel! Natuurlijk wel! Het is uw intentie!

… Geloof me alstublieft, ik zeg hier niet dat u er één moet gaan halen! Ik zal dat zeker niet doen!

Maar het is de intentie van uw Liefde en uw Licht die telt, en of het nu waarheid is of niet … wat maakt het uit? Wie zal het zeggen? U zult het vanzelf gaan merken. Want ofwel zult u vertrekken (lacht) en de pijp aan Maarten geven of … of wat dan ook … of dat de helft van ons zal overgaan naar 5D, hetgeen ik niet geloof … want waarom zou de rest dan worden achtergelaten, alleen daardoor? Is de Goddelijke Bron dan zo ‘wreed’ en verdelend?

Ik weet niet echt wat ik hier vertel (lacht), ik laat het maar doorkomen.

Weet je, als het zo is dat je die gehad hebt, hou u dan verre van alles wat u leest of hoort, over dat daardoor uw Trilling omlaag gaat – want dat brengt pas écht uw Trilling omlaag!

Of het klopt of niet? Wie zal het zeggen? Wie kan er dezer dagen iets – letterlijk wat dan ook – zeggen over dit alles? Wie weet wat er waarheid is en wat niet?

Enkel hierbinnen – in uw Hart – wéét u wat UW Waarheid is. En als UW Waarheid … logisch is … als iets logisch is en goed voelt voor U … ga daar dan in mee. Ook al is dat totaal anders dan die van uw moeder, uw vader, uw echtgenoot of wie dan ook.

Volg … er is iets binnenin … zoals met mij en het dragen van een masker: binnenin mij is er iets dat het niet zal doen. Ik zal me er gewoonweg NIET aan onderwerpen. Andere mensen hebben er geen problemen mee en als dat HUN Waarheid is, prima dan, zet het maar op. Zet het gewoon op, als dat is wat u wilt. Maar ik? NEE!

Dit is wat ik wéét, dat MIJN Waarheid is.

Dus, zoals met alles, omdat we het niet WÉTEN, omdat er nu zoveel naar buiten wordt gebracht en we gewoonweg niet wéten wat er gaat gebeuren … moeten we gewoon afwachten.

En tijdens dat afwachten moeten we – wel, je MOET niks, je kunt ook op de bank gaan zitten ongelukkig wezen zoals ik soms doe – of je kunt ook je best doen om (Blossom zingt) ‘Forget your troubles, come on get happy!’ (Vergeet je zorgen, kom op, wees blij! – V) … weet je wel?

Probeer je best te doen, op ieder moment … totdat er IETS gebeurt waardoor wij zeggen ‘oké, we gaan van start! (Blossom salueert)! Tuttutuutu, we zijn vertrokken!’ (lacht).

Doe dan je rugzak om en laat ons gaan marcheren. Laat ons dan aan het werk gaan.

Maar in deze tijd van wachten wéten we het domweg niet … waarom zouden we ons dan zorgen gaan maken? En ik maak me daar ook schuldig aan, uiteraard. Ik kon twee dagen geleden niet eens mijn video opnemen daardoor, ik was veel te ongelukkig. Ik kon moeilijk op camera gaan en zeggen ‘hallo, ik voel me diep ongelukkig’ … (Blossom hoest) Zie je, ik moet steeds hoesten, ik kan geen masker dragen, dat gaat echt niet! (lacht)

Maar dat is wat ik wilde zeggen: laat ons gewoon ons best doen, op ieder moment. En als we eens een dag niet zo ons best doen en we merken dat … wat dan nog? Wat dan nog? Ik weet zeker dat de Goddelijke Bron het zal begrijpen (lacht). Het zal ons vergeven worden!

O God … zie je wel, ik geloof dat ik doordraai door dit alles! (lacht)

Ik denk dat het tijd is dat ik mijn Vriend laat doorkomen. Ik denk dat ik wel genoeg heb gezegd. Dus dat zal ik doen. Ik weet niet wat hij gaat vertellen … voordat ik hieraan begon vroeg ik me af ‘wat ga ik vertellen? Wat voor nieuws kan ik brengen?’. Maar ik wilde wel iets doen voor Pasen. Ik weet dat het geen verplichting is, ik weet wel dat ik niks ‘MOET’ … maar ik wou het graag doen … om strijdbaar te blijven, om de moed erin te houden.

De Sterksten onder de Sterken en zo …

Onlangs liep ik naar buiten zonder dat ding op mijn gezicht en mijn echtgenoot, de schat … hij krijgt best veel aandacht de laatste tijd, ik heb hem ook al genoemd in de channeling … maar terwijl ik de deur uitging, zei hij ‘De Dapperste onder de Dapperen, de Sterksten onder de Sterken, dat is mijn meisje!’ en daar ging ik (doet trots marcheren na).

Dat moeten we ons blijven herinneren. En ja, ik ga u zo meteen aan hem overdragen … maar toen ik naar de dokter ging voor mijn afspraak maakte ik me toch wel wat ongerust, al weet ik niet waarom, maar het was wel zo … en dus heb ik onderweg de hele tijd herhaald ‘Ik ben het Licht. Ik ben de Liefde. Ik ben de Waarheid. I AM.’

Vergeet dat alstublieft niet! In gelijk welke omstandigheden, op gelijk welk ogenblik van de dag … spreek het gewoon uit! Natuurlijk alleen als het ook goed voelt voor u, anders niet. Voor mij – en ik weet voor velen – het helpt je er gewoon doorheen. Onthoud dat altijd!

Oké … O ja, (lacht). Ga weg, Blossom, ga wég, boeoeoe (lacht). Ik had gezegd ‘zullen we een video doen? Want ik weet niet wat ik zou vertellen, en heb jij wat te zeggen? Heb jij iets nieuw te vertellen, wat de mensen zal boeien?’ Maar ik kreeg geen antwoord … Hij was te druk met zijn haren te kammen voor de spiegel en zich klaar te maken voor zijn Grote Optreden (lacht). En zelfs nu blijf ik praten …

Ik was eens op een bijeenkomst aan het huilen, omdat het te moeilijk was – dit is een eeuwigheid geleden – maar ik had het heel moeilijk dus we zaten nog wat te praten, en daarna zei ik ‘ik ga me weer afstemmen’ en onmiddellijk toonde White Cloud mij een beeld van hemzelf, met een duikbril, snorkel en zwemvliezen en een hele duikuitrusting aan. Dus ik vroeg wat dat betekende en hij zei ‘ik moet doorheen jouw tranen kunnen zwemmen’ … hij heeft een heel goed gevoel voor humor! Dat heeft hij vast van mij (lacht).

Zo … kom op Blossom … oké … geniet van zijn Wijsheid!

Blossom laat White Cloud doorkomen

White Cloud: Welkom mijn Vrienden. Ik dacht dat ze nooit zou weggaan (lacht). Velen van u weten dat er twee dingen zijn die wij tot dusver niet kunnen doen. Dat is lachen (ik klink als een knorrend varkentje) en zingen. Dat komt door de verandering van de stembanden, en dat lukt ons niet … op dit ogenblik althans, wie weet of het ooit wel zal lukken. Ik heb het een aantal keren geprobeerd, om iemand een gelukkige verjaardag toe te zingen, het klinkt gruwelijk (lacht) maar het maakt mensen aan het lachen, en daarom blijf ik het toch proberen.

Wat kan ik u vertellen? Mijn verlangen, wanneer ik op deze manier spreek, is om u bij te staan … in het voelen van de Liefde binnenin u. In deze tijden, nu alles om u heen doordraait, is het heel waardevol om uzelf lief te hebben. Sla uw armen om uzelf heen, en zeg ‘Ik hou van je. Ik hou van je. Ik hou van je.’ en doe dat zodat het voelt alsof je iemand anders vasthoudt, waar je veel van houdt. Doe dit voor/bij jezelf. ‘Ik hou van je. Ik hou van je. Ik hou van je.’

Als u dat een paar keer per dag doet, zult u onmiddellijk het verschil merken. Want met dit alles raakt u al snel dusdanig verstrikt in vragen als ‘is dit waar, of is dit waar, wat gaat er gebeuren of niet gebeuren?’, dat u vergeet om uzelf lief te hebben.

En hoe kunt u enorme hoeveelheden Liefde uitdelen, als u er niet eerst zelf mee vervuld bent? Velen van u zullen mij dit al eerder hebben horen zeggen: u kunt geen dag zonder dat u de batterij van uw telefoon moet opladen. Daar kunt u niet zonder! Laad eerst uzelf op! Onthoud om uzelf aan te sluiten op iets ‘Daarboven’ en kijk naar het niveau van uw batterij. Sluit uw ogen en vraag uzelf af ‘hoe staat het met mijn batterijniveau’? Dan zal het u getoond worden: of het maar een beetje is of bijna vol. Steek dan de stekker in, op snelle modus als u dat wenst of op langzame modus als u gaat slapen. Sta uzelf toe om te worden opgeladen. Dat is een heel waardevol hulpmiddel. Visualisatie is één van de meest krachtige hulpmiddelen die u ter beschikking staan.

Uw Wezen kan feitelijk geen onderscheid maken tussen hetgeen waar u naar kijkt in de zogeheten ‘buitenwereld’ of hetgeen waar u naar kijkt in uw innerlijk.

Daarom moet u in tijden zoals deze juist denken aan de goede tijden … speel muziek, dans! Zing! Werk in uw tuin … doe wat u Vreugde brengt! En als dat op enig moment niet mogelijk is, doe het dan in gedachten. Of denk terug aan een tijd waarin u samen was met vrienden of familie en waar u kon lachen … gebruik die hulpmiddelen in deze tijden … VISUALISEER, om uw Energie hoog te houden. Want ik begrijp, ik begrijp écht, hoe gemakkelijk uw Trilling kan worden omlaag gedrukt. Het lijkt soms alsof er een grote machine is, die uw schouders steeds méér en méér omlaag drukt … en daartegen moet u TERUGVECHTEN! Met uw geest, met uw hele Wezen … omhoog, omhoog, OMHOOG!

U kunt dit, mijn Vrienden! Daarvoor bent u hier! Daarvoor bent u gekomen, daarom bent u gekozen: omdat u STERK GENOEG BENT OM DIT TE DOEN.

Enkel omdat u nu merkt dat u er middenin zit, en dat er nog méér op komst is … sta niet toe dat deze druk uw Trilling omlaag brengt. Wees waakzaam, wees sterk en zeg tegen uzelf: ‘dit is waarvoor ik ben gekomen! OMHOOG! OMHOOG! OMHOOG!’. Zing een liedje! Jammer genoeg kan ik dat niet (lacht) maar u wel … iedereen kan dat!

Doe dingen … hoezeer u zich ook ellendig voelt … u heeft het vermogen, de geestkracht om dingen te veranderen. Maar wees ook niet te hard voor uzelf, als u een keertje niet die kracht kunt opbrengen.

Verpak uzelf in Licht … VOEL het Licht en de Liefde …

(White Cloud kijkt recht in de camera. Kijk hem in de ogen en verbind zo uw Ziel met de Zijne – V) … die u BENT.

Terwijl ik met u praat, kunt u het dan voelen? Voelt u het? Zitten sommigen van u nu daar en zeggen ‘ja, ik voel het. Ik voel het echt’ … en zitten anderen daar en zeggen ze ‘nee, ik voel het niet. Ik voel het niet en ik heb er genoeg van, ik kan dit niet langer meer aan’.

Waarvoor kiest u? Welke keuze heeft u? U kunt uzelf verwijderen van de Planeet, als u dat wenst. Maar ik kan u vertellen dat, indien u dat doet, wanneer u ‘daar’ aankomt, u wellicht spijt zult krijgen. Omdat u dan zult beseffen dat u uitverkoren was om juist op Aarde te zijn, om deze opdracht te voltooien.

Het is zwaar, en ik heb gezegd dat het nog zwaarder zal worden, maar op een manier die u nu misschien nog niet ziet … het ZAL zwaarder worden, maar in die wereld die op zijn kop staat zult u STERKER WORDEN, u zult als het ware uw nieuwe harnas aantrekken. Omdat u voor uzelf duidelijker zult gaan zien, wat u te doen staat.

Momenteel bent u nog aan het wachten, wachten, wachten op het treinstation. U kijkt, maar de trein heeft weer vertraging, dat ziet u op het bord. O nee … wachten, wachten, wachten … (maakt gebaar van eten) … o nee, wéér een vertraging …

Terwijl u daar zit te wachten in het treinstation kunt u denken ‘nu is alles te laat’ en afglijden naar depressie en negativiteit OF u kunt daar zitten en om u heen kijken en denken ‘wat een mooie boom is dat!’ en ‘hoorde ik daar een vogel zingen?’ … Het is uw keuze, terwijl u wacht. Hou uw Trilling zo hoog mogelijk!

Ik weet, mijn Vrienden, ik wéét dat u zo moe bent van dit alles. Zo moe van wachten en uw Energie te hebben afgetapt door alles wat er in beroering is gebracht.

De Energieën rondom uw Planeet zijn … zoals u het noemt … waanzinnig, in deze tijden. Ze trekken u omlaag, en u vraagt zich af of alles ooit nog zal veranderen, of dat u zich alleen maar wijsmaakt dat alles beter zal worden om de moed erin te houden.

… Gelooft u, dat deze Nieuwe Tijd, deze Nieuwe Wereld, deze Nieuwe Hogere Energie, gelooft u … WÉÉT u dat die eraan komt?

Gelooft u dat? … Ik wél! (glimlacht). En ik verlang ernaar, met iedere vezel, dat u in uw Wezen zult WÉTEN dat dit de Waarheid is. Dat u zult WÉTEN, dat u hier bent om te ervaren en te beseffen dat u deel uitmaakt van deze Grote Transformatie. Wéét dit in uw Hart, mijn Vrienden, omdat ik ERVOOR KIES om u te vertellen dat het de Waarheid is!

En hoewel het op dit ogenblik in de verste verte daar niet op lijkt … hou vol!

Hoort u mij? … HOU VOL!

Omdat het eraan komt. Ik kan niet zeggen wanneer. Maar WÉÉT – en voor nu zal dat moeten volstaan – WÉÉT dat de tijden die vóór u liggen … zo glorieus zullen zijn, zo Vreugdevol! Omdat u zult verblijven in een Energie van de diepste Liefde, Licht, Vreugde, Blijdschap, Vrede, Tevredenheid …

Het is allemaal voor u en het is daar allemaal, heel dichtbij wacht het op u …

Ik heb net bij Blossom de gedachte doen opkomen van datgene waarmee ik wil afsluiten (glimlacht).

En zij zegt (heel twijfelend) ‘echt waar, White Cloud?’

Blossom: Dat klopt. Ik zeg ‘Weet je dat heel zeker, kameraad?’.

White Cloud: Ja, ik weet het zeker. Ik ga een kort liedje zingen om uw dag wat op te vrolijken.

Blossom: (kijkt twijfelend) Veel geluk hiermee! (lacht) Zie je, ik weet wat er gaat komen! Ga uw gang, Maestro! O, ga ik dit echt in het openbaar doen? Ga JIJ dit in het openbaar doen?

White Cloud: Maar ik weet dat het op zijn minst een glimlach zal brengen … Zijn we er klaar voor? Dit vergt ook van Blossom heel wat concentratie, want het is een heel andere werkwijze voor de stem.

Blossom: Begin maar gewoon (lacht). Hij lijkt op mij, houdt maar niet op … (lacht).

White Cloud: zingt op de melodie van ‘Happy Birthday to you’:
Happy Easter to you, Happy Easter to you,
Happy Easter to Everyone, Happy Easter to you!

Diepe buiging

(Vrolijk Pasen voor u, Vrolijk Pasen voor u,

Vrolijk Pasen allemaal, Vrolijk Pasen voor u!)

Blossom: (lacht) O lieve help, zou ik dit eruit knippen? Neen. Neen, dat zal ik niet doen. Ik hoop dat u erom kunt lachen. Hij zegt dat hij nog niet klaar was met spreken. Al goed, al goed … (lacht)

White Cloud: Mijn Vrienden, u weet dat ik heb gezegd, dat ik zeg, dat ik altijd zal zeggen ‘u bent NIET alléén!’. U hebt Engelen, Lichtwezens, Gidsen, familie en vrienden die al zijn overgegaan door de Sluier, zij zijn bij u in deze Opdracht. Ze sturen u Liefde, en als u zich terneergeslagen voelt visualiseer dan hoe u de deur opent … en laat een hele groep mensen toe die zingen en dansen en Liefde sturen naar U, die zij zo liefhebben, die zij bemoedigen, die zij kracht willen geven … al die Wezens, al die Zielen zijn dáár … enkel maar voor U!

Duw ze niet weg! Laat ze binnen, in uw hart en VOEL … HUN Licht, HUN Liefde en HUN Waarheid … IK HOU VAN U! ZO DIEP, VAN IEDER VAN U.

Adieu, mijn Vrienden, tot de volgende keer. Adieu!

Blossom: Hou vol. Dat kunnen we. Dat zullen we. We hebben geen keuze. Ooit op een dag zullen we elkaar misschien ontmoeten en elkaar omhelzen zoals we onszelf moeten omhelzen en zeggen ‘het is ons gelukt! Het is ons verdorie gelukt!’

Al mijn Liefde voor u, dank u voor uw steun … doorheen al die jaren, en het gaat maar door … en sommigen van u hobbelen al met mij mee vanaf het begin (lacht), sommigen zijn nieuw en dank u wel dat u bij deze prachtige groep hoort, ik voel me zo gezegend en vereerd.

Ik ben het Licht, ik ben de Liefde, ik ben de Waarheid, I AM.

Mijn hond meldt zich.

(hond blaft)

Tijd om te gaan. Vrolijk Pasen, allemaal! Hartelijk dank.

Dag! (hond blaft) Dit is een mooi einde. Dag!

Maak van elke dag een BLIJ MENS DAG!
http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be
Herlees/beluister nog eens de Aanroeping ‘We are the Game Changers’, wanneer u er behoefte aan heeft … om de Energie zo HOOG mogelijk te houden.
Voor de video
http://youtu.be/MYeqbshjgmA

**Het begeleidend bericht en de tekst van de Aanroeping ‘Wij zijn het, die het Spel veranderen’ waar Blossom bij elk van haar berichten naar verwijst – The Invocation ‘We are the Game Changers’ – kunt u terugvinden op
http://spiritueellezen.org/bg-wij-veranderen-het-spel-zodat-de-lichtshow-kan-plaatsvinden/

Voor de link naar al mijn YouTubes http://www.youtube.com/user/isjaabmo

Website: https://blossomgoodchild.com/

*****

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link van onze website kopiëren en overnemen op uw website of social media.
Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Instagram: spiritueellezen
Telegram: Spiritueel Lezen