via Blossom Goodchild

28 maart 2020
Transcript

White Cloud biedt bemoediging in deze tijden.

Blossom: Hallo, mijn naam is Blossom Goodchild en ik ben in zelf-afzondering … Haha, ja echt, ik ben in zelf-afzondering na mijn verblijf in Hawaii, waar het geweldig was.

De dolfijnen hebben ons omringd in het water, en als we op de boot waren werden we omringd door walvissen. Het was alsof al het leven in zee rond onze boot kwam en ons Licht voelde. Zelfs hamerhaaien! Ben ik bij hen in het water gegaan? … Neen. Maar veel van onze deelnemers hebben dat wel gedaan en het was geweldig. Er waren iets van 40 van die haaien en we konden hun vinnen zien, u weet wel * Blossom zingt de filmmuziek van Jaws *.

Twee van de deelnemers waren een beetje verder af van de groep en er kwam een haai naar hen toe, gewoon om hallo te zeggen of misschien om hen zijn Licht of codering door te geven.
Er waren vijf mensen in de boot, en de bemanning zei dat ze dit nog nooit hadden gezien, dat er twee haaien langszij kwamen en echt kwamen bovendrijven zodat we ze volledig konden zien, en er bestond geen twijfel over dat ze enkel maar hun Licht aan ons wilden geven, ook al … Had ik ooit hamerhaaien beschouwd als Lichtwezens? Neen! Maar nu dus wel. Het was geweldig om één te worden met het water, en dat White Cloud en de Federatie in de namiddag bij ons waren was beslist verLichtend voor ons allemaal. Het was ook een voorbereiding voor onze terugkeer, naar deze afzondering.

Dit is mijn zevende dag, maar weet u … het is goed zo, we moeten er maar gewoon het beste van maken. Dat ik nu deze video maak, komt doordat ik toch nog veel e-mails krijg van mensen die … in angst leven. Daarom dacht ik dat het fijn zou zijn als White Cloud kon doorkomen om met de mensen te praten, om diegenen die angst voelen te helpen bij het loslaten ervan. Ik weet dat velen van u die nu kijken NIET in angst leven, en dat wij weten waarom wij hier zijn en wat er gaande is. Het is bezig … het IS BEZIG, mensen … eindelijk! Al die tijd hebben wij gewacht en gewacht … ik heb de voorbije jaren zoveel e-mails gehad van mensen die zegden ‘Blossom Goodchild, wanneer gaat het nu gebeuren? Ik ben het wachten BEU! Ga ik het nog meemaken, in dit leven?’

Het doet me plezier om nu te kunnen zeggen: het is begonnen! Ik wéét dit in mijn hart: de VERANDERING IS HIER! Vele mensen vragen ‘is dit Het Gebeuren’? We zullen zo meteen horen wat White Cloud daarover te zeggen heeft, maar naar mijn mening is dit … de … de voorbereiding … de aanloop naar … de Verandering … naar dat prachtige Licht aan de hemelen, naar die grote Golf van Liefde … ik weet niet WANNEER die gaat komen, dat weet niemand … maar ik denk niet dat het nu nog tien jaren gaat duren (lacht).

Maar ik ga stoppen met praten en nu White Cloud laten doorkomen, zodat hij zijn Wijsheid met u kan delen. Misschien kom ik er af en toe wel even tussen, gewoon als interactie wanneer ik dat nodig acht … daarnaast is het mijn intentie dat hij na afloop een korte meditatie kan geven, om mensen te helpen bij zichzelf te blijven en in hun Licht en hun Kracht te blijven. Maar dat zal dan waarschijnlijk in een aparte video komen. Genoeg gebabbeld nu, over naar White Cloud.

White Cloud: Welkom mijn vrienden, ook ik wil graag met u babbelen … niets méér dan dat. Zoals u weet hou ik ervan om te lachen, maar ik kan niet zingen en ik kan niet lachen wanneer ik gebruik maak van Blossom’s stem.
Dat is één van die dingen die we nog niet meester zijn geworden. Maar welbeschouwd, in de bijna 21 jaar dat we samenwerken … toen ik de eerste keren doorkwam, kon ik nog niet haar ogen openen en sprak ik bijna een octaaf lager … zo waren er nog dingen … ik zat als het ware in een harnas, omdat ik niets kon. Terwijl ik nu, ik mag wel zeggen DANKZIJ BLOSSOM, zelfs heb kunnen zwemmen in het water, met een snorkel en duikbril, en ik heb in mijn eigen taal kunnen spreken met de dolfijnen … Dit was echt een spectaculaire ervaring voor mij, ik had dit nog nooit meegemaakt.

Er was nog een keer dat ik in het water was en een vriend een gelukkige verjaardag wenste, maar dat was in het Engels en toen dreven we in het water. Ik kon toen niet lang blijven, want hoewel Blossom helemaal in orde was … werd ik zeeziek!

Mijn Vrienden, u wist … u WIST dat deze tijd zou komen. U heeft erover gehoord, u bent erop voorbereid geworden … u heeft uw Wezen versterkt in Licht en in Kennis … zodat nu de tijd aangebroken is, u degene bent die uw Licht zal stralen naar de Planeet.

Het is zo belangrijk dat u dit dagelijks doet. Want door dat te doen, door het besef van het Licht van Liefde dat u bent … wanneer u dat Licht uitstuurt, helpt u … niet alleen alles wat er gaande is en alles wat er te gebeuren staat, maar u helpt ook de mensen die angstig zijn. U kent vast wel iemand die angst ervaart … De angst is zoveel méér besmettelijk dan het virus! Dat is de echte ziekte! Want het is door de angst dat het wordt geactiveerd en dat u er de symptomen van ervaart.

Maar zij die gewoon wéten dat ze immuun zijn, dat hun Licht uitstraalt en dat het virus hen niet kan raken … zij zijn het die, zoals ik nu tot u spreek, zullen helpen … door uw Licht uit te stralen naar hen die nog steeds nergens iets van afweten. Blossom krijgt e-mails waarin mensen zeggen ‘hoewel ze dit en dat weten en ze alle channellings hebben gelezen … het toch moeilijk is om geen angst te voelen’.

Maar mijn Vrienden … laat de angst los! Laat het los … Is dit niet waarvoor u hierheen bent gekomen? Precies voor deze tijd, voor dit ogenblik … dit is waarvoor u gekomen bent: de Sterksten onder de Sterken … de zwakkeren konden niet worden toegelaten om in deze tijd hier te zijn, omwille van wat er komen gaat.

Ik wil u niet bang maken, dat is niet mijn standpunt … maar ik zeg u: dit is pas het begin. Dit is als het ware fase 1 … en wat komen gaat zal – zoals de Federatie van Licht zegt – nog véél ernstiger en veel méér beangstigend worden … niet vanwege het virus – het virus zal weggaan, het zal zijn tijd uitdienen en na bewezen diensten zal het verdwijnen.

Dat wat er nog gaat komen, zal het lichaam beïnvloeden … niet door ziekte, maar door schok … voor velen!
Want datgene wat MOET worden verteld, wat nu eindelijk MOET worden onthuld omtrent uw Planeet … zal van invloed zijn op het menselijk Wezen. Daarom praat ik vandaag met u: om u te vertellen dat u STERK MOET BLIJVEN! Hoelang, hoelang heeft u hierop gewacht?

Zovelen van u zeggen: ik weet niet waarom ik hier ben, wat moet ik eigenlijk doen? Wel, geloof mij … naarmate de tijd verstrijkt zult u het weten! U zult kalmte en vrede moeten uitdragen in uw wereld, hetzij door meditatie of naar de mensen waarmee u moet praten.

U moet iedereen laten weten dat NA AFLOOP van dit alles, het Licht ZO HELDER ZAL STRALEN.
Velen van uw zullen het hebben meegemaakt, dat u het Licht door u heen voelt stromen en u zich in de wolken waant … dat is het Licht, het niveau van Licht, dat u niet kunt voelen in een wereld die ten prooi is aan duisternis.

Stel u nu eens voor, stel het u voor … hoe dat Licht ZAL en KAN worden uitgedragen naar u, via u, door u en ALS U … wanneer het duister uw planeet heeft verlaten … WANNEER HET DUISTER … UW PLANEET HEEFT VERLATEN …

Zulk een Vreugde, zoveel gelach, zoveel vriendelijkheid, zoveel gulheid … elk woord wat u maar kunt bedenken … dat het Hoogste Goed dient.
Dit alles komt uw kant op, maar op een niveau dat u nooit eerder heeft gekend … in dit leven of in uw vele vorige levens. Omdat het duister heerste over uw Planeet … hoe bijzonder is de komende tijd … hoe onvoorstelbaar!

Het zal voelen alsof u herboren bent, en in zekere zin … zonder teveel details te vertellen, opdat u niet overdonderd raakt … zult u ook … herboren worden!

Blossom: Ik denk dat ik daar véél mailtjes op ga krijgen … (lacht) … Ik moest dit even met mijn eigen stem zeggen, anders kon ik me niet concentreren (lacht).

White Cloud: Toch is het zo … wanneer u zich voelt zoals ik u nu vertel, zult u precies weten wat ik bedoel. Vrijheid … Vrijheid … van uw Zielen, en die bevrijding van het duister dat u omringde … daardoor zult u leven in het Licht en de Liefde, als nooit voorheen.

Dus in de komende tijd – en wij kunnen u niet vertellen hoe lang het zal duren voordat dit alles is afgelopen … maar in de komende tijd, wanneer u voelt dat het allemaal tevéél wordt om te verwerken … sta uzelf dan toe om te huilen, sta uzelf toe om boos te zijn, sta uzelf toe om alles los te laten wat nodig is … maar daarna … weet … WÉÉT … dat de Vreugde die u wacht … in niets zal lijken op wat u ooit eerder heeft ervaren op Aarde …

Blossom: Ik wist natuurlijk dat wij hierna een meditatie zullen doen, maar ik voel echt op dit ogenblik dat dit alles is wat White Cloud wilde vertellen. En dat hij nu graag wil overgaan tot de meditatie. Laten we dat dus maar doen.

White Cloud: Blossom heeft gelijk. Maar u weet dat wij dit afsluiten in de zin van … u wéét … u WÉÉT wie u bent …u herinnert zich nu WIE U BENT … en naarmate de duisternis verdwijnt zult u zich steeds méér van uw WARE ZELF gaan herinneren … en door u heen Stralen.

De tijd is aangebroken! Aan het einde van de Regenboog zult u zien, waarom deze fase moest worden geopenbaard … en het zal zo gruwelijk zijn … ik wil u voorbereiden en waarschuwen … veel gruwelijker dan u zich waarschijnlijk/mogelijkerwijs kunt voorstellen … Zelfs voor diegenen die dachten dat ze al veel hadden onderzocht … er zal nog véél naar buiten komen dat een schok is voor hen die dachten dat ze ‘het al wisten’ …
Stel u dus voor, hoe het zal zijn voor diegenen die geen idee … geen enkele notie … hebben van wat er gaat komen …

Daar ligt uw taak, mijn Vrienden … dan treedt u naar voren … dit is waarvoor u bent gekomen … en u zult de Liefde dienen, in de Allerhoogste mate …

Zie jezelf veranderen … en sterker worden en meer wetend … herken het gevoel van ‘dit is het, dit is wat ons werd verteld, dit is waarvoor ik hier ben’!
U zult het VOELEN … u zult zich met elkaar VERBINDEN, op andere niveaus …

Tot slot nog dit: LACH … LACH … LACH … vind uw LACH … er is al veel gelachen tijdens deze tijd van ‘binnen opgesloten zitten’, nietwaar?
Blijf lachen, want dat is de hoogste Genezer.

En zo is het … en hiermee wil ik afsluiten.
We gaan een meditatie doen …

Make every day a HAPPY HUMAN DAY! klik HIER
Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.
klik HIER

**Het begeleidend bericht en de tekst van de Aanroeping ‘Wij zijn het, die het Spel veranderen’  waar Blossom bij elk van haar berichten naar verwijst – The Invocation ‘We are the Game Changers’ – kunt u terugvinden op onze website onder de titel ‘BG: Wij veranderen het Spel, zodat de Lichtshow kan plaatsvinden’, geplaatst op 9 november 2018. – V**

The link to be able to access all my YouTubes is klik HIER

Website: Blossom Goodchild

*****

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Instagram: spiritueellezen