door de Federatie van Licht, via Blossom Goodchild

12 januari 2018

BG: Een hele goede morgen! De Energieën – zoals die zich nu vestigen op deze Planeet VOELEN ZO GOED … wanneer we ervoor kiezen om de tijd te nemen om ze te erkennen. Een mevrouw schreef me om te zeggen dat zij, na het beluisteren van de GAME CHANGER video, plotseling … besefte/voelde … wat een persoonlijke/universele … krachtbron de wervelkolom is! Als een ‘Stralende technologische Lichtbron.’ Ze vroeg of u hier misschien iets over kunt vertellen?

FVL: Een groet aan Eenieder. Wij herkennen de VERANDERING op uw Planeet, nu er steeds méér zielen ‘aanhaken’ bij de nieuwere, Hogere Energieën. Wij merken dat het Licht op uw Planeet helderder wordt en wij kunnen zien dat er een verheffing plaatsvindt. Wij kunnen de VERANDERING VOELEN en dat stemt ons heel erg blij. Wij staan nu zoveel verder dan we vroeger stonden, en het is goed voor uw ziel als u dit ook erkent. Want daardoor … schept u ook weer een verschuiving naar Hogerop.

DOOR DE KRACHT BINNENIN U TE HERKENNEN … ALLEEN AL DAARDOOR … VERHOOGT U DE TRILLING. WANT WIE U BENT – EN DAT OOK WETEN … MAAKT HET HELE VERSCHIL.
De mevrouw die het heeft over de wervelkolom ziet het inderdaad goed. Het is een baken … een antenne van Energie die uitstraalt, niet enkel in het geheel en de complexiteit van uw Wezen, maar het is ook een antenne die alles ‘oppikt’ wat het nodig heeft.

Het is daadwerkelijk de ‘ruggengraat’ van wie u bent. En toen deze mevrouw het had over een ‘Universele Krachtbron … dat zag ze ook goed. Het is namelijk een verbindingspoort.

In uw visualisaties stelt u zich voor hoe verschillende chakra’s oplichten in verschillende kleuren, hoe zij zich openen en in werking treden. Het zou heel ‘nuttig’ zijn als u hetzelfde zou doen met uw wervelkolom.

Wij vragen u om deze te zien als een geactiveerde antenne, die Licht en kleuren uitstuurt. Het is nuttig om hem te zien als een zuil van Licht die ‘Leeft’ en die niet alleen informatie uitstuurt maar deze ook ontvangt.

We zouden het ook een ‘Baken’ willen noemen.

BG: Kunt u dat toelichten?

FVL: Laat ons zeggen dat het een anker is … voor uw systeem. U voelt nu, Blossom, het beeld dat wij u tonen, maar we vinden het ‘moeilijk’ om het onder woorden te brengen.

BG: Ik krijg een beeld van een rode elektriciteitsmast, die oprijst tot heel hoog in de lucht.

FVL: En die kan alle Energieën om zich heen oppikken. Hij kan ook Energieën aantrekken van ‘Thuis’ – van uw Ware Thuis – en ze overbrengen in uw Wezen om ze daar zoals we reeds zegden, te verankeren.

BG: Ik ben een beetje in de war, want ik dacht dat dit gebeurde via ons Kruinchakra?

FVL: Dat klopt. Maar de wervelkolom … laat ons zeggen … helpt om deze Energieën te sturen, om ze ‘aan te trekken’ … te laten ‘doordringen’ … in uw persoonlijk energieveld. Het is een onlosmakelijk deel van het ‘energieveld’ dat u bewoont – en daarmee uiteraard ook van de gevoeligheid ervan.

Als u dit visualiseert als een ‘rechte lijn’ zonder bochten of kronkels, zult u dat als zeer bekrachtigend ervaren. Het is zo belangrijk, in zijn ontwerp om … niet enkel het lichaam, maar vooral ook het Licht dat u bent … te dienen.

U merkt nu, Blossom, dat wij het moeilijk vinden om precies te beschrijven wat het is. Maar mogen wij voorstellen dat de mensen zich ‘afstemmen’ op hun wervelkolom en toelaten dat hij u laat weten welke zijn relatie is met u … en waarom dat zo is?

Het is een drijvende kracht … en als u deze erkent dan kan u dat helpen … want dan kunt u zich ermee verbinden en het op een veel dieper niveau gaan begrijpen. Verbind u ermee … toon het uw Dankbaarheid en het zal u de geheimen tonen die het in zich bewaart … die erop wachten om ontdekt te worden.

BG: Geheimen?

FVL: Inderdaad! Lieve zielen, in deze Nieuwe Tijden … nu u allen meer ’tijd en zorg’ besteedt aan uzelf … zult u merken dat er in uw lichaam zoveel is, waarmee u ‘een praatje’ kunt maken. Ieder levend wezen heeft een mogelijkheid om te communiceren. Het is gewoon een kwestie van hun taal verstaan en begrijpen ‘vanuit welke hoek’ ze komen.

Het is een kwestie van ‘afstemmen’ … ‘gewend raken’ aan de Trilling van ‘dat/het’, om ermee in Vrede te zijn en ‘op gelijk niveau te komen’. Dit kan worden bereikt door erom te vragen en door te ademen …

BG: En met geduld?

FVL: Wij willen u herinneren aan het gezegde: ‘het gaat niet om het einddoel … het gaat om de reis daarheen!’

Geniet van het verkennen van nieuwe hoogten … nu u die heeft bereikt.
BEDENK U NU dat uw Trilling verhoogd is tot een veel Hogere, veel KRACHTIGERE Staat van Zijn. Daarom is dit Leuk … en het is Goed … om op verschillende manieren te experimenteren, zodat u deze NIEUWE, HOGERE U kunt ontdekken.

BG: Iemand vroeg het volgende: als wij een Hogere, Liefdevolle Plek van Trilling zouden in- en uitademen (waar u het over had in ons gesprek van 8 november vorig jaar) … zou dat onze frequentie dan op 7,8Hz brengen … en aangezien de eigen pulse/frequentie van de Aarde ook 7,8Hz is, zou dat ons dan de beste kans geven om eens te meer Wereldvrede te scheppen? (Zoals u weet, gaat dit mijn petje te boven!!)

FVL: Wij zouden zeggen dat de Frequentie van de Aarde – en ook die van ieder mens – voortdurend verandert … op ieder ogenblik. Stel dat die resoneerde op 7,8Hz, dan zijn er vele lagen van die Frequentie waarbinnen de Trilling danst.

Een ramp, neem bijvoorbeeld een bom … of de invloed van een vulkaanuitbarsting … kan het ‘evenwicht’ van die Frequentie veranderen en die tot het laagste punt brengen van de Frequentie waarin deze zich bevindt.

Op diezelfde manier zal een verpletterende omstandigheid voor een Mens ook een dergelijk effect hebben. Het is enkel door het bewust uitsturen van Liefde Licht van/uit/als het Hoogste WETEN dat iemand kan voortbrengen … dat het evenwicht kan worden hersteld tot de meest aangename positie.

BG: Ik begrijp niet zoveel van getallen, en daarom besef ik dat het moeilijk is om via mij te ‘spreken’ over waarden en Hz … (We hebben dit al eerder meegemaakt). Maar met betrekking tot de onthullingen van/over dit jaar en de gevolgen van de WAARHEDEN die zich ontvouwen … zal dat nog van invloed zijn op de ‘aanwezige frequentie’?

FVL: Vanzelfsprekend. Want datgene wat onthuld gaat worden, draagt in zich een verbondenheid van diepe schaamte … een verbondenheid met dingen waarvan de Energie voortkomt uit de donkerste wolken. De Waarheden die worden onthuld zullen velen in een diepe depressie brengen – en daardoor zullen ze het onevenwicht veroorzaken waarover wij net spraken.

Daarom hebben wij in ons vorige bericht gevraagd om ‘een tandje bij te steken’, zodat vanwege … vanuit/binnenin … uw kennis van WAT LICHT KAN DOEN … u in staat zult zijn om tegenwicht te bieden aan al die lagere energieën en gedachten en om de ENERGIEËN TE VERHOGEN tot de Trillingsfrequenties die nu, op dit ogenblik, in de stratosfeer/atmosfeer van uw Aarde zijn ingesteld.

Het zijn ‘onzalige’ scenario’s die ‘aan het Licht’ zullen komen. En dat kon niet eerder gebeuren, maar nu pas, nu de Energieën van uw Planeet deze bepaalde frequentie hebben bereikt … omdat de intense en ongelooflijke ontdekkingen die in de openbaarheid zullen komen, daadwerkelijk de Energie omlaag zullen halen. Daarom was het nodig dat uw Planeet eerst sterk genoeg zou zijn om deze komende gebeurtenissen het hoofd te bieden … en vanwege UW LICHT dat uitstraalt over deze Aarde … kan Zij (de Aarde) dit nu aan. U moet in staat zijn om HET LICHT te behouden ZOALS HET IS … om dan, nadat de rust is weergekeerd … verder te gaan met het verhogen van de Trilling en de Ziel-Geest, naar het Land van de Vrijheid!

Vallen de puzzelstukjes nu al wat méér op hun plek, lieve Zielen? Begint alles een beetje meer logisch te VOELEN?

VISUALISEER UZELF … ELKE DAG OPNIEUW … ALS EEN LICHT ENTITEIT … DUSDANIG MACHTIG … DUSDANIG KRACHTIG, DAT U ZONDER DE MINSTE TWIJFEL WÉÉT DAT U HET VERSCHIL MAAKT, DOOR TE ERKENNEN DAT U DAT BENT.

De VERANDERING IN ENERGIEËN, vanwege de VERANDERING IN UZELF, is niets minder dan buitengewoon. Dat kunt u toch zeker wel VOELEN?

BG: Wel, ik kan nog niet namens iedereen antwoorden, maar wat mij betreft … o ja, zeker wel! EEN WETENDE KRACHT binnenin VOELT zich zo verbonden met ALLE ANDEREN, die hetzelfde VOELEN. Heden ten dage is het zo vanzelfsprekend om een enorme Dankbaarheid te voelen omdat ik mag ZIJN, en DAAR GENIET IK VAN … Ik kan alleen maar zeggen: LAAT MAAR KOMEN/LAAT MAAR BINNEN … méér van hetzelfde!

FVL: Dat is geheel aan u. Wij voelen ons nederig bij de kracht van jullie, ‘Aardlingen’.

BG: Oh, is dat zo?

FVL: Want de moed en de kracht die u toont, zijn ongekend. WIJ HOUDEN VAN U.

BG: En WIJ HOUDEN VAN U! In Liefde en dankbaarheid voor uw vriendschap!

Make every day a HAPPY HUMAN DAY! klik HIER
Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can. klik HIER
The link to be able to access all my YouTubes is klik HIER

Website: Blossom Goodchild

*****

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Instagram: spiritueellezen
Met ingang van 2018 worden deze vertalingen ook gepubliceerd op Galactic Channelings