Door de Federatie van Licht, via Blossom Goodchild

3 januari 2021

Blossom: Wel … Gelukkig nieuwjaar, Iedereen! Het lijkt erop dat de bijeenkomst van 21 december om de I AM Mantra uit te spreken heel goed is gegaan, net als die hele dag, waarop veel mensen in grote groepen samenkwamen om te mediteren en zo meer. De Schumann Resonantie sloeg helemaal door. Zo zie je maar! Ik had het gevoel dat ik aan de plafondbalken zou gaan rondzwieren, van opwinding over al de gebeurtenissen die er zouden gaan plaatsvinden – misschien – in deze twee weken pauze. Maar niks … Ik heb niets gehoord, over niet één iets wat zou gaan gebeuren, dus hier gaan we weer … een ander jaar … en … hoe ziet u het verloop daarvan?

Federatie van Licht: Welkom aan u en U Allen, Blossom. Inderdaad, het chanten was betoverend. De Energie Verschuiving voor die datum vond plaats zoals vereist, en de verandering in de Resonantie zal blijvend zijn. Naarmate de Verschuiving beetje bij beetje op zijn plek valt, zal er méér als dusdanig worden herkend en de verschillen zullen duidelijk worden.

Blossom: Op welke manier?

Federatie van Licht: Een Lichthartiger benadering van alles.

Blossom: Heel erg nodig!

Federatie van Licht: Een beter begrijpen van het proces.

Blossom: Heel erg nodig!

Federatie van Licht: Een meer gedreven enthousiasme terwijl u zich ‘aansluit’ bij hoe de zaken verlopen.

Blossom: Heel erg nodig!

Federatie van Licht: Een triomfantelijk vertoon van Vreugde, wanneer de Waarheid eindelijk wordt vrijgegeven … (in fasen)

Blossom: Heel erg nodig!

Federatie van Licht: Een dieper inzicht van uw Zelf en uw Kennis.

Blossom: Heel erg nodig!

Federatie van Licht: Een wijzere, rustigere benadering van datgene wat zich achter de schermen heeft afgespeeld.

Blossom: Heel erg nodig!

Federatie van Licht: Een persoonlijk verschijnen.

Blossom: Heel erg no- … wat zegt u???? Door wie? Ik weet niet waarom ik dat vraag, aangezien ik wéét dat u dat niet kunt verklappen.

Federatie van Licht: Dat klopt.

Blossom: U weet toch ongetwijfeld wel, dat hiermee de verbeelding van de mensen op hol gaat slaan met verwachting? Dit kwam er nogal onverwacht tussendoor.

Federatie van Licht: Ja … dat weten we. Zullen we verdergaan?

Blossom: Oh! Laat mij u niet weerhouden!

Federatie van Licht: Dat wat verborgen is gehouden voor de mensen, moet naar buiten komen. Uw Planeet kan niet vooruitgaan naar haar Stralender Thuis, zonder het opruimen van de duistere werkwijzen.
Wij weten en begrijpen dat uw geduld tot het uiterste op de proef is gesteld.

Blossom: En daar voorbij … daar nog eens voorbij!

Federatie van Licht: Maar wanneer u ziet wat er komt kijken bij het onthullen van DE WAARHEID, opdat er geen sabotage kan plaatsvinden welke u zou verwarren en afleiden en ompraten, dan zult u zich misschien een beetje onnozel voelen over hoe u zich heeft opgesteld. Wij bedoelen dit niet kleinerend. Wij bedoelen slechts, dat naarmate het jaar vordert, er zoveel dingen logisch zullen blijken omtrent de noodzaak van het wachten.

Blossom: Ik hoop het. Ik zal me met plezier onnozel voelen, als dat het geval is. Want op dit ogenblik, als ik eerlijk ben, heb ik zelfs het verlangen verloren om zelfs maar op zoek te gaan naar mijn glimlach! Ik ben … in het algemeen … totaal NIET enthousiast. Ik kan alleen maar eerlijk zijn. Het is niet mijn gewoonte om ‘te doen alsof’ om ‘de schijn op te houden’. Er is ons zoveel hoop gegeven … enkel om die te zien vernietigd worden. Ik vraag me af of er iets, ooit, echt zal gaan gebeuren of dat ons alleen maar die spreekwoordelijke wortel wordt voorgehouden … telkens weer opnieuw.
U heeft gezegd dat sommigen van ons zich ‘terneergeslagen’ zouden voelen na de 21ste, door het opnemen en transmuteren van de Energieën. Misschien behoor ik tot die groep. Ik ken zo nog meer mensen. Voeg daar de Energie van de volle maan bij en Bingo … volle kaart!

Federatie van Licht: Blossom … DE VERANDERINGEN ZIJN AL GAANDE.

Blossom: En ik weet dat u nu wilt zeggen ‘U wéét het, of u weet het niet’.

Federatie van Licht: Wéét u het?

Blossom: Ik denk het.

Federatie van Licht: Denken is niet het antwoord … WÉÉT u dat ‘DE VERANDERING’ al gaande is?

Blossom: Ongetwijfeld gebeurt er wel iets. Het zou alleen ZOOOOOOOO bemoedigend zijn, als we een hapje van die wortel kregen. Iets … iets … iets om op te knabbelen. Het wordt onderhand tijd dat jullie ons een handje helpen, vindt u niet? Omdat het er beslist naar uitziet/voelt alsof we het nodig hebben.

Federatie van Licht: Denkt u dat wij dat niet doen?

Blossom: Het gaat niet om ‘denken’, mijn Vrienden … het gaat om het zien van bewijs. Ik zou zelfs zeggen om het ‘voelen’ van bewijs. Ik stel mij voor dat ik niet de enige ben die zich zo voelt, maar de kans is groot dat er veel mensen zijn die mijn woorden kinderachtig vinden, omdat zij ‘Opgeladen’ en startklaar zijn. Aan hen vraag ik … ‘Bewaak het fort voor ons, jongens. Wij zullen ooit ook zover geraken’. Ik voel ook dat u nu wilt zeggen ‘Wat hebt u weinig vertrouwen’.

Federatie van Licht: Niet op de manier zoals u denkt dat wij het zouden zeggen, Blossom. Is uw vertrouwen aan het afnemen?

Blossom: Vertrouwen waarin, precies?

Federatie van Licht: HET GODDELIJK PLAN.

Blossom: Op sommige momenten wel, op andere niet.

Federatie van Licht: Wij kunnen slechts bemoedigen.

Blossom: Heel graag, want ik denk dat we zo ongeveer alles hebben gehoord wat u maar had kunnen zeggen om ons te doen voortgaan …
en dus … blijven wij maar voortgaan en voortgaan … en … en … niets!
Ik heb het gesprek met u uitgesteld, in de hoop dat er een grote aankondiging zou zijn gekomen … en … en … niets! Wat is daar dan mee gebeurd?

Federatie van Licht: Dat is uitgesteld, vanwege wangedrag.

Blossom: Door wie?

Federatie van Licht: De duisteren, uiteraard.

Blossom: U zegt dus, dat het nog gaat komen?

Federatie van Licht: Inderdaad.

Blossom: Oké. Ik hou mijn ogen wel op die wortel! Hoe zit het met nieuws over de Monolieten? Er wordt gezegd dat het er nu 144 zijn … natuurlijk niet allemaal de ‘echte’, aangezien er zelfs één is gevonden die gemaakt was uit peperkoek!

Federatie van Licht: Zoals wij gezegd hebben, Blossom … wij maken ons absoluut geen zorgen over de namaak. Zij zorgen niet voor verstoring, maar ze helpen juist doordat de ECHTE zich daartussen bevinden. Deze bouwsels zullen intact blijven en zich kunnen vestigen. Ze werken op hun magische wijze, ook al zijn ze nog niet echt ‘aangezet’ … hoewel ze natuurlijk geen ‘aan/uit knop’ hebben. Wanneer ze worden ‘geactiveerd’ dan zal dat niet gebeuren door een druk op een knop. Zij zullen hun signaal krijgen van de sterren en de Universele aantrekking naar Hogere dimensies.

Blossom: Wat betekent dat?

Federatie van Licht: Zij hebben geen ‘binnenwerk’ dat de wetenschappers op Aarde kunnen begrijpen. Daarom zijn ze veilig en is er geen bemoeienis mogelijk. Ze zijn ver buiten het bereik van Aardse voorwendselen. Wanneer ze allemaal op hun plek zijn en het GODDELIJK TIJDSBESTEK breekt aan, dan zullen zij hun rol gaan spelen.

Blossom: En dat is?

Federatie van Licht: OM TE HELPEN BIJ HET VERHEFFEN VAN UW PLANEET EN ALLES EROP/ERIN/ERAAN, NAAR UW NIEUWE PLEK. Zij zijn onze/uw vrienden. Zij zijn, als het ware … DE SLAGROOM OP DE TAART.

Blossom: Ik voel dat u het wilt hebben over films en hun invloed, maar ik weet niet waar te beginnen.

Federatie van Licht: Dat klopt. Ziet u, Blossom … er zijn vele lagen en daardoor ontstaat er verwarring. Gedurende zo lange tijd was het ondenkbaar dat films als ‘Star Wars’ en ‘Off Planet’ werkelijkheid konden zijn. Veel mensen denken daar nu al anders over, maar er zijn er ook nog velen die dergelijke gebeurtenissen nog steeds beschouwen als fantasie, en zij lachen de mensen uit die daar anders over denken.

Wéér een manier van ‘verdeel en heers’.

Maar door dergelijke technische tovenarij … kunt u zich nu dan niet een beeld vormen van deze monumentale bouwsels uit zulke kostbare materialen … die Licht uitstralen … van/naar … elkaar … die zich verbinden met de hemel en een enorm portaal scheppen … een wormgat … dat alles verandert, van ‘Waar u bent’ naar ‘Wie u bent’?

Blossom: Whoa! Wacht eens heel even. Ja, ik kon mij dat precies zo voorstellen terwijl u dit overbracht. Maar u bedoelt toch zeker niet dat dit het is, wat er gaat plaatsvinden?

Federatie van Licht: Waarom niet?

Blossom: Waarom?

Federatie van Licht: OM HET PAD VAN UW BESTEMMING TE VOLGEN … OPDAT DE TOEKOMST VAN DE AARDE … TOT STAND KAN KOMEN.

Blossom: Heb ik daarstraks toen ik sliep misschien de laatste aflevering van Star Wars ingeslikt of zo? Dit is helemaal nieuw … en ik stel me voor dat dit niet zal gebeuren in de eerstkomende dagen?

Federatie van Licht: Dat klopt. Dit lijkt u heel onwaarschijnlijk, nietwaar Blossom?

Blossom: Mijn Vrienden, een Aankondiging … een Zuil van Licht … lijkt mij al onwaarschijnlijk, op dit ogenblik. Dus deze kleine donderslag staat nog even in de categorie van ‘Wat een goede film’.

Federatie van Licht: Dat is precies ons punt! Een dergelijk ‘Vergezocht’ idee …dat het WEL EEN FILM MOET ZIJN!

Waar komen die film ‘scripts’ vandaan, Blossom? Verbeelding?
Of worden ze doorgegeven, ter voorbereiding op ‘wat is’?

Blossom: Toch laat ons dat nog steeds geloven dat dergelijke dingen alleen gebeuren in de film.

Federatie van Licht: Het tweesnijdend zwaard.

Blossom: Op dit ogenblik zou ik eerder zeggen ‘een mooie droom’ … hoewel het niet onmogelijk is. Want Lieve God, ik moet zeggen dat de dingen die ik dit jaar heb ontdekt over de feitelijke werkelijkheid op deze Planeet echt mijn hart hebben gebroken. Het bedrog waaronder wij, de goede mensen, ‘onder geleefd hebben’ is nagenoeg niet te bevatten, en toch is daar EEN BESEF DAT HET WÁÁR IS. WIJ VERDIENEN BETER! LEVEN ALS SLAVEN VAN DE DUISTEREN IS NIET LANGER TOELAATBAAR!

Federatie van Licht: EN DIT, LIEVE BLOSSOM, IS WAAROM U ALLEN
– DIEP VANBINNEN – WÉÉT DAT DE WAARHEID NAAR BUITEN MOET KOMEN, EN DAT HET LICHT OPNIEUW ZIJN ZEGEVIERENDE PLEK ZAL INNEMEN OP UW PLANEET.

U BEZIT DE KRACHT.
U ZULT BLIJVEN STRALEN.
DIT JAAR ZAL VERDERGAAN MET NOG MÉÉR IMMENSE VERANDERINGEN TE BRENGEN IN UW SYSTEMEN.

In eerste instantie zal het lijken alsof het tegengesteld is aan wat u WÉÉT dat het zou moeten zijn. Maar er zal iets gaan gebeuren waardoor dit wordt omgedraaid, en als die deur eenmaal is geopend … dan zal de ‘Stroom van Waarheid’ … zoals wij hebben gezegd … uw zintuigen overdonderen en verbijsteren.

Dit zal een jaar zijn van veel strijd en verwarring … maar …

DOORDAT U UW LICHT KÉNT …
DOOR DE OVEREENKOMST DIE U BENT AANGEGAAN OM DE PLANEET AARDE TE BEVRIJDEN VAN HAAR PARASIETEN …
DOOR UW VASTHOUDENDHEID …
DOORDAT U WÉÉT WIE U BENT …
ZULT U HET LICHT AAN HET EINDE VAN DE TUNNEL VOELEN … VOORDAT HET ZICHTBAAR IS.
Het is ondenkbaar dat een dergelijk MEESTERPLAN in één nacht kan plaatsvinden. De transformatie moet plaatsvinden aan een tempo dat gevolgd kan worden op alle niveaus.
WANNEER U ALLES ONTDEKT WAT ER GEBEURD IS … ALLES WAT ER HEEFT PLAATSGEVONDEN IN NAAM VAN DE WAARHEID … DAN ZULT U ALLES BEGRIJPEN.

Blossom: Het punt is … dit gesprek met u HEEFT mij eens te meer opgebeurd en mijn WETEN verhoogd. Ik ga me er niet voor verontschuldigen dat ik een bang kind ben. Ik geef mijzelf de toestemming en het respect om het af en toe BEU te zijn … terwijl ik de Waarheid over de leugens in mij opneem. Maar ik moet zeggen … ik voel me wel weer opgeladen. Ik zal mijn wandelschoenen weer aantrekken … leren omgaan met de blaren … en zoals het liedje zegt … ‘Loop verder, loop verder, met hoop in je hart, dan zul je nooit alleen lopen’ … (uit ‘You’ll never walk alone’ van Hammerstein & Rodgers uit 1956, gezongen door vele artiesten en clublied van sommige voetbalclubs – V) … Lichtzwaard geheven naar de hemel … klaar om op te laden, ook als mijn oplaadsnelheid langzamer is dan gewoonlijk, in deze méér dan drukke tijden … en zij aan zij met mijn mede Spelers in Waarheid … zal ik geduldig wachten …

Federatie van Licht: Waarop? Dat er een aankondiging komt?

Blossom: Dat zou een mooi begin zijn.

Federatie van Licht: Dat is zeker zo. Op uw plaatsen … klaar …

Blossom: Daar ben ik al zo vaak in getrapt … maar ik heb nooit dat startschot gehoord!

Federatie van Licht: BAM!

Blossom: Mijn oren houden zich klaar en wachten … Hier komt een nieuw jaar … van? In Dankbaarheid. In Liefdevolle Dienstbaarheid. I AM … en ik wacht!

 

Maak van elke dag een BLIJ MENS DAG!
http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be
Herlees/beluister nog eens de Aanroeping ‘We are the Game Changers’, wanneer u er behoefte aan heeft … om de Energie zo HOOG mogelijk te houden.
Voor de video http://youtu.be/MYeqbshjgmA
**Het begeleidend bericht en de tekst van de Aanroeping ‘Wij zijn het, die het Spel veranderen’ waar Blossom bij elk van haar berichten naar verwijst – The Invocation ‘We are the Game Changers’ – kunt u terugvinden op
http://spiritueellezen.org/bg-wij-veranderen-het-spel-zodat-de-lichtshow-kan-plaatsvinden/

Voor de link naar al mijn YouTubes http://www.youtube.com/user/isjaabmo
Website: https://blossomgoodchild.com/

*****

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link van onze website kopiëren en overnemen op uw website of social media.
Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Instagram: spiritueellezen
Facebook: Spiritueel Lezen