door de Federatie van Licht, via Blossom Goodchild

15 mei 2016

Zodra ik me vandaag afstemde, wist ik dat de FVL wilde spreken.
Hier is de audio (in het Engels): https://youtu.be/3Vm6EplzMsU

De transcriptie.

En zo, lieve Vrienden, zijn wij klaar om dit gesprek te beginnen via de dame Blossom … zodat onze GEVOELENS – omgezet in gedachtevorm – u vandaag kunnen bereiken.

Mogen wij om te beginnen vragen dat u een aantal keren diep ademhaalt … om dichter te komen bij de Trilling die binnen in u leeft … en die het mogelijk maakt om gemakkelijker de Energie en de frequentie op te pikken van de Trilling waarin wij vandaag willen doorkomen.
Hierdoor zult u zich kunnen afsluiten van wat u kent als ‘normaal’ en aansluiten op hetgeen onbekend is voor wat u als ‘normaal’ als ‘de norm’ beschouwt …

Stem af op een Hogere Frequentie, wanneer u naar onze woorden luistert. Sluit misschien ook uw ogen en richt u op uw Hartruimte, stel u voor hoe die draait als een vortex. Zij opent zich … zij neemt u op … doorheen de tijd … naar een ruimte, diep binnen in uzelf.
VOEL de warmte. VOEL de Liefde daar. Ervaar de veiligheid. Een plek waar u als het ware kunt ontsnappen aan de drukke wereld rondom u … Sta geen tijd toe … tenzij u daarvoor kiest … om de tijd te maken … om naar deze heilige plek in uw Wezen te komen.

U BENT BIJ UZELF AANGEKOMEN.
Brengt dit een glimlach op uw gezicht? Laat dit u van oor tot oor stralen? Wanneer u deze warmte VOELT … dan ervaart u Licht. Het Witste Licht vult de ruimte achter uw ogen. Zij vult uw hele lichaam … met het meest warme, Helder Witte Licht … en in deze ruimte stellen wij u een vraag.
Wat is het waarvoor u hierheen kwam? Verwacht niet dat u onmiddellijk een antwoord zult horen of zien. Hoor gewoon onze vraag. Waarom verkoos u om planeet Aarde te ervaren in deze wonderbaarlijke, bijzondere tijd van haar evolutie? Waarom koos u ervoor om te komen?

Luister niet naar een antwoord. VOEL in plaats daarvan hoe het Witte Licht nog méér gaat stralen … zich nog verder uitbreidt, zodat het doorheen uw fysiek Wezen breekt … terwijl het toch verankerd blijft binnen in u en het zich verspreidt als zonneschijn … als een wolk die zichzelf oplost … zodat de zon kan doorbreken en OVERAL kan schijnen.
Ervaar dit ogenblik in het NU. Laat die wolk wegdrijven van uw Wezen en laat het Licht dat u bent, stralen … OVERAL … naar IEDEREEN … naar ALLES … en GLIMLACH GLIMLACH GLIMLACH terwijl u dat doet!
WANT UW GLIMLACH IS HET GROOTSTE GEBAAR VAN LIEFDE DAT GEGEVEN KAN WORDEN.
Zo eenvoudig. Zo effectief.
Dit is waarvoor u kwam. Dit is wat u moet doen.
Dit is hoe u uw doel bereikt.
Dit is hoe u uw opdracht volbrengt.
De rol voor het voetlicht … om door iedereen gezien te worden … is niet weggelegd voor iedereen. Maar de rol om te glimlachen en te allen tijde hun Licht te laten stralen, die rol is voorbehouden aan iedereen. Zo wordt het geen besmettelijke inspanning, maar wordt het vanzelfsprekend.

HET WORDT U … WANT HET IS U. UW WEZEN … IS LICHT.
En wanneer u merkt dat er weer wolken overtrekken … herken het dan … en blaas ze weg. Want U bent de baas. U heeft méér Macht over alles.
U … U heeft de macht. U heeft binnen in u de Grootste Macht om alles wat u verlangt tot stand te brengen.
Met alle respect willen wij zeggen … dat als u daar anders over denkt, dit slechts een excuus is. STA STERK. WANT DAT BENT U.

Er is niets, lieve Zielen, dat u niet kunt bereiken, als u ergens voor kiest.
Hoe gezegend. Hoe bevoorrecht. Hoe geëerd. Hoezeer bent u Geliefd. Nietwaar? Als kleine bijkomstigheid willen wij nog zeggen dat … door deze Liefde uit te sturen vanuit het diepste binnenste van uw Wezen … u dit Licht dat u bent gaat herkennen … u laat uzelf kennis maken met de Diepste Liefde VOOR uzelf.

Daar gaat niets boven.
Zelfs niet het grote lot in de loterij winnen. Niets gaat boven dit VOELEN van de Hoogste, Diepste, Sterkste, Zuiverste verbinding met UW BRON … waar vandaan de Hoogste, Zuiverste, Sterkste, meest Lichtende ervaring van Liefde komt.
En DAAR BENT U UIT GEMAAKT.
U kunt daar niet aan ontsnappen, ook al zou u willen. Maar, waarom zou u?

VOEL HET.
WEES HET.
HEB HET LIEF.
IN AL ZIJN VORMEN.
ALTIJD …
en kijk dan, lieve Zielen … ervaar dan terwijl u dit doet … terwijl u dit deel maakt van ALLES wat u bent … van ALLES wat u doet … kijk … kijk hoe uw wereld datgene wordt, wat u van hem verlangt – hoe hij samengaat met het Licht dat u bent. Zodat alles wat u ervaart van dezelfde Hoogste Trilling is, welke u verkozen heeft om te worden … om in te leven.
Alles wat u aanraakt. Alles wat u voelt. Iedereen die u ontmoet. Alles wat u ziet. Alles wat u hoort … zal van deze Hoogste Trilling zijn … via uw stem … ziet u?

Leg de schuld niet bij anderen, van wie u misschien denkt dat zij de macht hebben … en dat u daar niks aan kunt veranderen. U VOELT zich hulpeloos. U VOELT zich gedwongen. Het VOELT alsof zij de touwtjes in handen hebben … niet u. U zit fout als u zo denkt. U bent misleid. U wordt afgeleid … kunnen we wellicht stellen.
Want het enige wat u moet doen is uw Licht laten stralen op de meest krachtige manier die u maar kunt … om UW wereld tot de plek te maken die u wilt dat hij is.
Eenvoudig. Eenvoudig. Eenvoudig. Maar, u kiest er soms voor om het ingewikkeld te maken, nietwaar?

Stel u voor … stel u voor, Geliefden … elke ziel die zich dit idee eigen maakt en het doorvoert. Als dit zo zou zijn, dan zou u bij de Nieuwe Dageraad ontwaken in uw Nieuwe Wereld.

OVERAL.
ALLEEN MAAR LICHT.
ALLEEN MAAR LIEFDE.
ALLEEN MAAR VREUGDE.
ALLEEN MAAR DAT.

En het Grootste Geluk dat u ooit heeft ervaren …
Uw keuze, Geliefden. Uw keuze.
Te zijn of niet te zijn? Dat is de vraag.
Onze Liefde is altijd een deel van u. Want wij zijn Eén.

Einde van de sessie.

HAPPY HUMAN DAY. 20 juli. Wilt u in mijn video meedoen? klik HIER

Breng alstublieft nog eens een bezoekje aan de Aanroeping ‘Wij veranderen het Spel’, wanneer u zich daartoe geroepen voelt … om de Energie zo HOOG mogelijk te houden. klik HIER

De link voor toegang tot al mijn YouTubes is klik HIER

Website: Blossom Goodchild

Een audio versie van alle channelings van Blossom vindt u hier.

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen