Blossom Goodchild

28 april 2021

Transcript

Hallo allemaal!

Veel mensen hebben zich afgevraagd, waar ik gebleven ben. Ik heb wel een nieuwsbrief uitgestuurd maar ik heb niet beseft hoeveel duizenden mensen er mijn YouTube kanaal volgen, en zij begonnen nu te vragen of alles nog in orde was.

Vandaar dat ik een korte update wilde geven over wat er nu gaande is in mijn leven.

Een week geleden … of al bijna 10 dagen geleden … had mijn echtgenoot Goody een kort geheugenverlies. Hij vroeg me ‘Blossom, hoe zijn we hier gekomen?’ en ik dacht ‘wat bedoel je?’ want we zaten gewoon op de bank – en zou hij denken dat we daarheen ‘gebeamd’ waren? (Beamen of ‘gestraald worden’ komt uit de serie Star Trek, het is een manier om mensen van de ene plek naar de andere te brengen via een vorm van de-materialisatie – V)

Maar een vriend van ons zei dat we voorzichtig moesten zijn dat hij geen mini-beroerte had gehad, en toen ben ik ‘verlies van kortetermijngeheugen en mini-beroerte’ gaan opzoeken en daar stond dat dat een voorteken kon zijn voor een echte beroerte en dat er echt naar gekeken moest worden.

Dus de dag erna zijn we naar de medische post gegaan in onze woonplaats – hij was toen volledig in orde – en daar hebben ze uit voorzorg toch een scan gemaakt. Daar hebben ze dan tijdens die scan dat ‘ding’ gevonden, waar ze zich toch zorgen om maakten. Dus geen beroerte … en de volgende dag al – hoe snel is Australië in deze dingen, dat is echt wonderbaarlijk! – mochten we in onze eigen woonplaats al voor een MRI-scan gaan.

En daar vonden ze iets wat echt niet goed was: een hersentumor! Maar we wisten toen nog niet precies welke vorm ervan. Dus zijn we diezelfde avond nog naar Brisbane gereden en hebben Goody naar het ziekenhuis gebracht.

Mijn dochter … de zegeningen … de zegeningen die hebben plaatsgevonden in de voorbije 10 dagen zijn echt onvoorstelbaar! … mijn dochter, of eigenlijk mijn stiefdochter, de dochter van Goody … woont in Brisbane, op 20 minuten rijden van het ziekenhuis (waar Goody was). Dat had ook het andere ziekenhuis kunnen zijn, hetgeen een uur rijden doorheen druk stadsverkeer had betekend.

We kregen te horen dat die bedreigende tumor al op woensdag zou worden verwijderd! En dat is ook gebeurd. Dus binnen 5 dagen had hij scan en MRI gehad EN was de tumor verwijderd! En hij had geen pijn, helemaal niets!

Ik zag iemand in het bed tegenover hem en die had een enorme hechting over zijn hele hoofd, alsof hij auditie ging doen voor ‘Frankenstein, de musical’, en allebei de ogen helemaal blauw, het gezicht opgezwollen …

En Goody? Niets! Hij had een paar dagen lang een verband om zijn hoofd, dat vrij strak zat en hem wel wat hinderde maar waarover hij niet heeft geklaagd. En verder geen hoofdpijn of niets. Het verband is nu verwijderd, en vandaag gaan de hechtingen eruit.

Hij is echt onvoorstelbaar! Hij zat diezelfde avond nog rechtop in bed toen we hem gingen bezoeken na de ingreep, en hij zat domweg een kopje thee te drinken! (lacht). Wel nog wat wazig natuurlijk, maar echt ongelooflijk! We hebben zoveel zegeningen gehad, zoals ik al zei.

Het minder goede nieuws – want er zit nog een andere kant aan – is dat het een G … laat me dit even goed zeggen, want ik kan die afkorting nooit onthouden … een GBM type tumor is … en dat is, eerlijk gezegd, de minst goede.

Ga het maar niet Googelen, het is echt beter om dat niet te doen.

Het is mij een tijdlang gelukt om dat niet te doen, maar … hoe dan ook …

We zijn dus afgelopen vrijdag uit het ziekenhuis gekomen, en we verblijven nu al een weekje bij mijn stiefdochter totdat de hechtingen eruit mogen, en dan hebben we vrijdag een gesprek met de ‘geleerde artsen’ om het verdere verloop te bespreken.

Dat wordt nog moeilijk, in die zin … maar nee, laat me dat veranderen: het is niet moeilijk … we gaan gewoon luisteren naar wat ze gaan vertellen en we zullen overwegen wat ze ons gaan aanbieden.

We zijn ook gezegend met het feit dat we mensen hebben ontmoet die laat ons zeggen ‘olie gebruiken’ (dikke knipoog, Blossom lacht) … zeg maar ‘STERKE olie’ (dikke knipoog) en natuurlijk zullen we ook die weg gaan onderzoeken. Of die weg geschikt is, dat moet Goody beslissen, nadat we met de chirurg en de artsen hebben gesproken.

Dat is waar ik nu sta en dat is waarom ik geen channelings meer heb gedaan in de voorbije weken. Het is een beetje een roerige tijd geweest (lacht).

Maar alleen al het feit dat we hier kunnen zijn (bij de dochter – V) en onze hond erbij is, en we maar 20 minuten bij het ziekenhuis vandaan zijn … dat ik niet ergens alleen op een gehuurde kamer moet zitten …

En dat we zoveel steun en Liefde hebben gekregen van de mensen, nadat ik mijn nieuwsbrief had uitgestuurd … en een aantal bijzonder gulle donaties … lieve hemel, DANK U! Echt wonderbaarlijk.

Ik had zelfs … ik stond buiten het ziekenhuis te wachten op mijn zoon … en er kwam een non naar mij toe, gekleed in het witte habijt met de blauwe streep à la Moeder Theresa. Ze glimlachte en ik dacht ‘o help, nu ga ik een preek krijgen over Jezus of zo’, maar ze vroeg – uitgerekend aan mij, van alle mensen die daar stonden – me heel vriendelijk, of ze met mijn gsm ‘haar mensen’ mocht bellen om haar op te halen.

En ik zei ‘ja natuurlijk, wat is het nummer?’ en ze begon met vijf en nog een paar cijfers en toen ‘444’ en dat raakte me. Ik zei ‘je weet toch dat dat een teken is van de Engelen?’. Dat zei ik dus tegen een non, maar ik denk niet dat ze begreep waar ik het over had. En ik had zoiets van ‘oké, weer een teken! Wéér een teken!’.

Wij zijn zo … o, nog iets wat fout ging – behalve natuurlijk die tumor! – was dat ik op de parking mijn parkeerticket probeerde te krijgen, maar dat lukte niet. Dus uiteindelijk krijg je dan een man te spreken via dat apparaat en hij zei ‘ga maar naar de uitgang en piep me weer als je daar bent’ … want ik stond daar al 10 minuten. Dus ik reed naar de uitgang en ik piepte hem op en hij deed de slagboom open. Dat waren 30 dollar die ik niet hoefde te betalen! Zie je, elke wolk heeft wel een zilveren randje!

Nu we het toch over wolken hebben, ik weet niet of White Cloud gaat doorkomen om iets te zeggen op dit ogenblik. Mensen vragen me wel eens of ik White Cloud al iets heb gevraagd hierover. Maar nee, dat heb ik niet gedaan omdat dit mijn reis is. Wat kan hij zeggen? (lacht). Als het niet zulk goed nieuws was, zou je het me niet vertellen, toch?

Maar ik kan u niet vertellen hoeveel LIEFDE wij hebben gevoeld, van iedereen!

Ook voor mijn echtgenoot. Toen hij bijkwam zei hij ‘ik kan het voelen. Ik kan de Liefde van iedereen VOELEN! Hij is zo positief, hij is echt zo positief. We zijn allemaal positief, we zijn gewoon niet … natuurlijk hebben sommige van ons het even moeilijk gehad, en dat mocht ook, maar daarna was het van ‘nu is het klaar, we gaan onze gedachten vanaf nu alleen nog erop richten dat alles goed is, dat dit slechts een hobbel op onze weg is en dat alles in orde zal komen. We willen niks van negativiteit.

We hebben onze Mantra ook uitgebreid tot ‘Ik Ben het Licht. Ik ben de Liefde. Ik ben de Waarheid. I AM. … Ik geloof in Wonderen.’ (Blossom zingt ‘I believe in Miracles’) Dat is onze Mantra momenteel (lacht).

Niet de volgende regel ‘Where you from, you sexy thing’ (‘Waar kom je vandaan, jij sexy ding’ uit een liedje van Hot Chocolate – V) ik denk niet dat dat nu echt gepast is (lacht).

Dus dat is het zo’n beetje … hartelijk dank aan iedereen voor jullie Liefde, en de Liefde die jullie natuurlijk zullen blijven sturen, nietwaar?

Wat ik wel wil doen, en de tweede reden waarom ik deze video maak, is dat ik op het einde ervan een foto wil plaatsen van mijn lieve echtgenoot. Omdat ik echt denk dat het helpt als je een gezicht hebt waarop je je kunt richten … en als u zich geroepen voelt – natuurlijk hoeft u zich niet verplicht te voelen – maar als u zich ertoe geroepen voelt, stuur dan alstublieft zoveel mogelijk Helende Stralen opdat het Beste Resultaat bereikt kan worden, en dat alles zo mooi en vlot mag blijven verlopen als het nu doet.

Ik ga eens kijken of de ‘Oude Indiaan’ nog iets wil zeggen. Hij zegt dat hij dat wel wil. Ik ga hem even laten doorkomen en dan zie ik u daarna weer.

Blossom stemt zich af om White Cloud te laten doorkomen

White Cloud: Een warm welkom aan iedereen! Blossom heeft gelijk, ik heb er om verschillende redenen voor gekozen om mij op de achtergrond te houden, maar toch ben ik – en is al mijn Liefde heel sterk aanwezig op de voorgrond – bij mijn bijzondere echtpaar.

Wat ik wil zeggen is dat, ongeacht wat er gaande is op uw Planeet – en dat is echt héél veel en het is momenteel echt wel verontrustend – hetzelfde als wat er gebeurd is met mijn lieve Blossom en meneer Goody, is er ook gebeurd voor heel veel mensen.

Blossom weet uit alle e-mails dat andere mensen ook onvoorstelbare uitdagingen hebben meegemaakt … bovenop alles wat er verder nog gaande is.

Maar kijk eens naar … kijk naar HOE VER u bent gekomen! Als u tegenslag ondervindt, dan straalt uw Kracht.

Alles waar u zich aan vasthoudt, alles wat u heeft opgepikt uit de Berichten van de Federatie van Licht en van mijzelf en van zoveel andere channelers in de wereld … heeft u geholpen om in te zien dat, wat er ook gebeurt, u uw Trilling ZO HOOG MOGELIJK MOET HOUDEN, onder ALLE omstandigheden.

Want daardoor, in het volle besef dat WAT ER OOK GEBEURT, HET VOOR HET HOOGSTE GOED IS VOOR ALLEN … om dat in Vrede, in Overtuiging en in Waarheid te WETEN … binnenin uzelf … brengt Wonderen (lacht).

Natuurlijk zijn sommige mensen alleen – maar uiteraard nooit ècht ‘alléén’ – en hebben zij geen steun zoals Blossom dat wèl heeft.

Maar toch heeft het zin om het Best Mogelijke Resultaat te blijven visualiseren.

Mijn Vrienden, inderdaad: uw wereld staat op zijn kop en draait dóór … maar wij hier in de andere Rijken staan zozeer … in bewondering … voor de Kracht en het Licht en de Liefde welke u, die uitverkoren werd om nu hier op de Planeet te zijn, voortbrengt ……… u verandert de Trilling ervan, doordat u Wéét wie u Bent.

Er ligt zulk een Stralende toekomst vóór u … als het wasprogramma stopt (lacht) … misschien moet er dan nog een keer gespoeld en gecentrifugeerd worden …

Maar zoveel Licht … van het Leven/in het Leven/door het Leven wacht er op u, terwijl u deze reis vervolgt, welke u – als Strijders voor het Licht – heeft gekozen.

Zoals u weet zijn er Strijders voor het Licht die niet op uw Planeet verblijven, maar die onvermoeibaar naast u lopen.

Hou goede hoop, blijf beseffen dat ALLES IN ORDE KOMT. Ik wil niet te lang blijven vandaag, maar ik ben blij dat Blossom het mij toestond om even binnen te wippen en ‘dag’ te zeggen aan iedereen.

White Cloud kijkt recht in de camera. Kijk naar de ogen en verbind u met hem! – V

White Cloud: Voel de Liefde, die doorkomt via de ogen van Blossom, van mij uit.

Adieu, mijn Vrienden, voor nu. Heel veel dank. Ik ben het Licht. Ik ben de Liefde. Ik ben de Waarheid. I AM. … En ja, ik geloof in Wonderen! Adieu.

Blossom komt terug.

Blossom: Ik dacht heel even dat hij zou gaan zingen (lacht). Maar goed … Ik ben heel blij dat hij even doorkwam om de mensen een steuntje in de rug te geven!

Dank je wel aan iedereen, voor uw Liefde. Natuurlijk weet ik nu niet of/wanneer ik weer ga channelen en wat ik nog ga doen. Misschien krijg ik wel ineens de ingeving of de drang om een channeling of iets dergelijks te doen, maar dat moet ik echt afwachten. Er zijn nog heel veel dingen onbeslist maar uiteraard zult u weten wat ik doe, aangezien ik dan een video of iets dergelijks zal plaatsen.

Ik hoop dat u allen het goed stelt … met mij gaat het heel goed, echt waar. Mijn familie en mijn vrienden stellen het goed, we denken positief, alles is zoals het moet zijn en … laten we niet vergeten om wie het gaat: Goody (lacht) … hij is absoluut zo sterk als een rots. Hij is onvoorstelbaar. Geen negatief woord komt over zijn lippen … of over die van mij. En zo zal het blijven!

Heel veel dank, lieve mensen! Zorg goed voor uzelf! Dag!

Goody, vlak voor de ingreep!

Foto van Goody

Ik ben het Licht.

Ik ben de Liefde.

Ik ben de Waarheid.

I AM.

Ik geloof in Wonderen!

Maak van elke dag een BLIJ MENS DAG!
http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be
Herlees/beluister nog eens de Aanroeping ‘We are the Game Changers’, wanneer u er behoefte aan heeft … om de Energie zo HOOG mogelijk te houden.
Voor de video
http://youtu.be/MYeqbshjgmA

**Het begeleidend bericht en de tekst van de Aanroeping ‘Wij zijn het, die het Spel veranderen’ waar Blossom bij elk van haar berichten naar verwijst – The Invocation ‘We are the Game Changers’ – kunt u terugvinden op
http://spiritueellezen.org/bg-wij-veranderen-het-spel-zodat-de-lichtshow-kan-plaatsvinden/

Voor de link naar al mijn YouTubes http://www.youtube.com/user/isjaabmo

Website: https://blossomgoodchild.com/

*****

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link van onze website kopiëren en overnemen op uw website of social media.
Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Instagram: spiritueellezen
Telegram: Spiritueel Lezen