door de Federatie van Licht, via Blossom Goodchild

22 september 2018

BG: Goede morgen! Het is echt een hele fijne morgen in mijn wereld. Uw tip van vorige week, om diep adem te halen en tegelijkertijd te glimlachen is een hele goede! Met name wanneer ik er eigenlijk niet voor in de stemming ben … Het maakt echt een verschil. Dank u! Een brandende vraag over waarom er veel Zonne-observatoria over heel de wereld gesloten werden? Ik heb geen tijd gehad om er dieper op in te gaan, en bovendien houd ik er niet van om beïnvloed te zijn door vanalles te lezen, wanneer ik weet dat ik het toch aan u ga voorleggen. Uw gedachten hieromtrent, alstublieft?

FVL: Welkom, lieve Blossom. Wij kunnen u meteen al vertellen dat uw Trilling ‘buitengewoon’ is.

BG: Dat klopt. Ik ben in een buitengewoon goede stemming, vanmorgen.

FVL: Het onderwerp van de Zonne-observatoria heeft ervoor gezorgd dat uw internet zoemt van de vele speculaties. Niemand heeft echter echt een reden gegeven ‘waarom’ er over één specifiek geval zoveel ophef werd gemaakt.

BG: Kunt u dat nu wel?

FVL: Onze woorden zullen zorgvuldig worden afgewogen vanwege factoren als veiligheid en … zullen we zeggen … het principe van ‘zo weinig mogelijk moeten weten’.

Uw Zon … zoals velen zich bewust zijn … is niet enkel een heldere, ronde Lantaarn aan uw hemel. Het is veel méér dan dat! De Energetische frequenties die via de Zon worden uitgestuurd … hebben een breed scala aan doeleinden en zijn een aanwijzing voor de niveaus van wat er overal ‘gaande is’. Niet alleen op uw Aarde, maar ook op andere Planeten in uw universum.

De Zon wordt niet voor niets ‘Centrale Zon’ genoemd! Het is tot op heden ook één van de … eigenlijk moeten we zeggen … HET grootste Portaal in uw stratosfeer.

BG: Dus, het is een Portaal. Maar door wie/wat wordt het gebruikt? Want iedereen die er in de buurt komt wordt toch zeker gebraden?

FVL: Dat willen wij rechtzetten, Blossom. Want ‘Alles is niet wat het lijkt’. Ja, de stralen van de Zon geven levenskracht aan uw Planeet, in vele vormen. Maar, hij heeft vele lagen … op vele niveaus … binnen vele frequenties en Dimensies.

BG: Ik voel het al, dit wordt zo een gesprek waarbij ik wenste dat ik Tesla was, zodat ik u kon begrijpen.

FVL: Toch niet. Laat ons de informatie opdelen in kleinere stukjes. De Zon is inderdaad een Portaal naar andere Dimensies. Dezelfde Zon die u aan uw hemel ziet, verschijnt ook op andere Planeten in andere Dimensies.

BG: Hoe kan dat?

FVL: Vanwege zijn onvoorstelbare Energiebron. Vanwege wat hij is. Vanwege zijn magie! Hij bezit een Krachtbron die zijn gelijke niet kent. Hij kan ‘verschijnen’ waar hij nodig is, in ruimtes en op plekken die zijn Energie nodig hebben.

U heeft vaak verhalen gehoord of foto’s/video’s gezien van vele vloten van schepen, vergezeld van buitengewoon IMMENSE voertuigen, welke op camera werden opgenomen in de buurt van dit systeem. Dit komt door … bij gebrek aan een betere uitdrukking … omdat het een Universeel tankstation is. In die zin … dat voertuigen opgeladen worden door zijn Energie … gewoon door er op een bepaalde afstand bij in de buurt te zijn.

BG: Maar, ze verbranden dus niet?

FVL: Neen. Ze hebben ‘beschermende schilden’ die hen in ‘vorm’ houden. Maar ze hebben ook installaties die ervoor zorgen dat de ‘opbouw’ van de schepen de extreme Energie/Kracht kan opnemen, welke deze bol uitstraalt.

Dieper ingaan op dat ‘bijtanken/opladen’ zou nu te moeilijk zijn om uit te leggen, Blossom.

BG: Oké. Dan terug naar het sluiten van de observatoria. Waar ging dat over? Ik geloof dat ze nu weer open gaan?

FVL: Ja, dat klopt. Wij vermoeden dat bepaalde beelden op hun schermen zijn verschenen, waardoor de ‘heersende machten’ in paniek zijn geraakt.

BG: Beelden waarvan precies?

FVL: Ten eerste, een grotere bijeenkomst van schepen dan gebruikelijk … en dat zorgde al voor voldoende bezorgdheid omtrent de redenen daarvoor … en ook vanwege … hoe zeggen we dat? … de beweging van Stralende Energie die ‘opstijgt’ van het oppervlak.

BG: Oké. Aangezien ik geen wetenschapper ben, weet ik dat ik nu moet vragen naar wat er gezegd wordt over de Zon die op een bepaald moment een Zonnevlam zal uitsturen, iets waarvan veel mensen zeggen dat het zal samenvallen met HET GEBEUREN waarover u spreekt. Is dat wat u bedoelt?

FVL: Dat is juist. De Vlam die zal komen, is afkomstig vanuit het centrum van dit ‘station’. Het maakt deel uit van Het GEBEUREN … omdat de energie die HET GEBEUREN met zich meedraagt, afkomstig MOET zijn van diep binnenin dit ‘schip’.

BG: Schip? Station? Portaal? Nog meer?

FVL: O ja.

BG: Ik dacht al, dat u dat zou zeggen!!

FVL: Ziet u, Blossom … de Golf van Liefde die HET GEBEUREN met zich mee zal brengen … komt van de Ultieme Goddelijke Bron … Uw Echte Thuis. Daarom komt deze dus door het Portaal van DE ZON.

Maar zelfs dan wordt die nog gefilterd, vanwege zijn kracht. De volheid ervan zou teveel zijn op dit ogenblik, uw Planeet zou dat niet kunnen verdragen.

BG: Zoiets als wanneer we buiten zijn, in de zon … dat maakt dat we ons beter voelen. Komt dat door de Energie van Bron die wordt overgebracht?

FVL: Ja, inderdaad. Maar HET GEBEUREN gaat véél verder dan dat gevoel van ‘warmte en Liefde’ wat u tot dusver dagelijks heeft ontvangen.

BG: Zal die Zonnevlam dan de Energie van Liefde ‘bevatten’, welke over ons heen zal spoelen?

FVL: Ja. Hij is de drager van de Energie. Deze heeft ‘gereisd’ in een andere vorm … een meer compacte vorm … doorheen de Sterrenstelsels … doorheen Dimensies … doorheen eigenlijk zowat alles … noem het maar op … daar heeft het doorheen gereisd!

BG: Wacht even! Wat bedoelt u daarmee?

FVL: Deze Energie, die zichzelf vanaf de Zon zal lanceren … is begonnen bij de Bron. Maar, om te ZIJN wat het is … moest het dingen ‘verzamelen’ … informatie/data … teveel om op te noemen … voordat het klaar was om zichzelf te vertonen, via het Portaal. Toen het dat eenmaal had gedaan, moest het zich ‘mengen’ met de Energie van de Zon en zijn vorm weer ‘veranderen’ naar Licht … om daar te ‘blijven rondhangen’ terwijl het zijn veranderde vorm voorbereidde … om klaar te zijn voor ‘de Start’.

BG: Adem inhouden … wanneer zal dat zijn? Ik weet dat u het toch niet zult zeggen!

FVL: Dat kunnen we niet. Want nogmaals, Blossom … dit is geen ’tijdmachine’! Het zal gebeuren in afstemming op/met vele andere factoren … ontelbaar vele … die op elkaar moeten zijn afgestemd, zodat alles vlot kan verlopen.

BG: Ja, ik snap wel dat wij Aardemensen ons onmogelijk kunnen voorstellen wat dit inhoudt. Maar, wij WETEN WEL dat wij uitverkozen werden om hier beneden te zijn om de Liefde te verankeren, om de Liefde uit te stralen, terwijl dit allemaal in de startblokken staat … wachtend op het Startschot! Dus, hoe komt het dat de observatoria nu weer heropend worden?

FVL: Omdat er na veel onderzoek, niets ‘vast’ … (wij glimlachen bij deze ‘afwijkende’ woordkeuze) kan worden ‘vastgelegd’. Door de hele media hype … werden er ook teveel vragen gesteld … zonder dat er redelijke antwoorden … of in elk geval bevredigende antwoorden, konden worden gegeven.

BG: Maar zou u zeggen … ik gooi hier gewoon een balletje op … dat hetgeen er werd vastgelegd op camera … representatief was voor het feit dat die bepaalde Zonnevlam en alles wat daarbij hoort … tekenen vertoont om ‘van start te gaan’?

FVL: Wij zouden niet zo ver gaan om te spreken van ‘van start gaan’ … Nog niet. Wij zouden eerder zeggen ’tekenen van’ …

BG: Ik zie een beeld van grote, zware ketenen die worden losgemaakt van een enorm rond Licht, rondom de hele Zon.

FVL: Laat ons zeggen … dat er voorbereidingen worden getroffen.

BG: En met respect, laat mij zeggen … Ik ga er niet op wachten. Dit kan betekenen ’tussen nu en de eeuwigheid’!

FVL: Toch is het veel verder gevorderd dan u wellicht zou verwachten.

BG: Er lijken ook zoveel méér waarnemingen te zijn, u had ook al gezegd dat dat zou gebeuren. Er wordt nu zoveel vastgelegd op camera. Maar ik heb ECHT OPRECHT nu bij/voor/in mezelf begrepen dat … het nu hier beneden ZIJN … er om draait om NU HIER BENEDEN TE ZIJN! IN/ALS/VAN/DOOR onze Hoogste verwachtingen van onszelf. Leren te leven binnen de wetten van aantrekking … Leren om LIEFDE en LICHT TE ZIJN .. leren dat dit is wie wij zijn … dit is wat we hier moesten komen uitstralen. Omdat wij, al doende, de weg tonen … de weg vóórgaan … en anderen helpen bij hun Ontwaken. Hoe méér wij er klaar voor zijn om die Golf van Liefde te ontvangen, wanneer die komt, des te beter zal dat zijn voor het geheel. Zo velen lijken ‘vast te zitten’ in het wachten tot het gaat gebeuren … in plaats van Licht en Liefde te ZIJN.

FVL: Dat klopt helemaal, Blossom. Wij begrijpen dat er ‘omstandigheden’ zijn op uw Planeet, waardoor u diep wordt meegesleurd in een eentonig bestaan … maar …

U KWAM HIERHEEN OM DAT TE DOORSTAAN.

U KWAM HIERHEEN OM DAT TE DOORBREKEN.

U KWAM HIERHEEN OM UW LICHT TE STRALEN, HETGEEN UW NATUURLIJKE STAAT IS.

U KWAM HIERHEEN OM DE WERELD TE VERANDEREN.

U KWAM HIERHEEN OM DE ANDEREN OP UW PLANEET VOOR TE BEREIDEN OP DEZE VERANDERING.

HERINNER U. HERINNER U. HERINNER U … WAARVOOR U BENT GEKOMEN.

U KWAM NIET HIERHEEN OM TE WACHTEN TOT ER IETS ZOU GEBEUREN … OM DE WERELD TE KUNNEN VERANDEREN.

U KWAM HIERHEEN OM DE WERELD TE VERANDEREN … ZODAT ER IETS KON GEBEUREN!

WEES DEGENEN DIE HET SPEL VERANDEREN … STAP VOORUIT ALS ÉÉN LICHT, EN WÉÉT DAT ELKE STAP U DICHTER BIJ EEN GLORIERIJKE OVERWINNING BRENGT.

EEN WERELD VAN LIEFDE EN ENKEL MAAR LIEFDE LIGT ER VÓÓR U … KLAAR VOOR UW AANKOMST.

HOU VOL MET VOL HOUDEN, LIEVE VRIENDEN … WIJ STAAN AAN UW ZIJDE.

BG: Bedankt Jongens … zoals altijd. Zo verheffend en bemoedigend. In Dankbaarheid, in Liefdevolle dienstbaarheid … I AM.

Make every day a HAPPY HUMAN DAY! klik HIER
Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can. klik HIER
The link to be able to access all my YouTubes is klik HIER

Website: Blossom Goodchild

*****

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Instagram: spiritueellezen
Met ingang van 2018 worden deze vertalingen ook gepubliceerd op Galactic Channelings