Voortzetting van de pijnappelklier-reiniging

Begeleidend schrijven van Blossom Goodchild bij het bericht van 6 mei,
in aansluiting op de woorden van de FVL in de channeling van 28 april.

Een mijnheer stuurde mij de onderstaande link. Nadat ik zijn beschrijving had gelezen en er snel even naar had gekeken, VOEL ik dat dit zeker de moeite loont om te proberen.
Ik zal het ook doen, zodra het juiste ogenblik daarvoor zich aandient! Maar ik wou het alvast delen.

Hij schreef: Ik heb een video ontdekt die behulpzaam kan zijn bij het openbreken van de ‘walnootschil’ rondom onze pijnappelklier.

Het is een video van zes minuten op YouTube, met als titel ‘Sacred Geometry converted to Sound’ (Heilige Geometrie, omgezet in Klank – V). In de video gaat de aandacht naar de frequenties van de Heilige Geometrie, welke de bouwstenen vormen voor de Schepping.

Als achtergrond bij de frequentie-klanken, tonen ze hoe de klanken van invloed zijn op een waterige substantie – waarschijnlijk een magnetische vloeistof – en de symmetrische patronen die ontstaan door de verschillende frequenties. Het is betoverend en men kan zich voorstellen hoe de pijnappelklier in het midden van het beeld wordt gebaad en aangeraakt door de vloeistof.

Veel van de klanken zijn octaven van 720 Hz, die het kruinchakra activeren en zodoende kunt u uw hoofd voelen vibreren, gedurende en nog lange tijd na het bekijken van de video. Dat was/is bij mij in elk geval wel zo.

Uiteraard is het gebruik van een koptelefoon belangrijk, om de volledige werking te bekomen.

https://www.youtube.com/watch?v=MPInmI0vdGQ

Make every day a HAPPY HUMAN DAY! klik HIER
Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can. klik HIER
The link to be able to access all my YouTubes is klik HIER

Website: Blossom Goodchild

*****

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Instagram: spiritueellezen
Met ingang van 2018 worden deze vertalingen ook gepubliceerd op Galactic Channelings