via Blossom Goodchild

2 mei 2020

3 x diep en rustig ademhalen …

Wh. Cl.: Een bijzonder warm welkom aan eenieder … die in staat is om via mijn stem en via mijn woorden … in het diepste van hun hart de Liefde te voelen die niet alleen ik naar u stuur, maar de Liefde die IN DE LUCHT IS … de Liefde die IS.
Er zijn Wezens in andere Rijken, wiens enige doel het is om Liefde en Licht te sturen naar uw Planeet in deze tijd, om zodoende te verheffen en bij te staan.

Met deze gedachte vraag ik dat wij tezamen 3 keer diep ademhalen …

Adem Liefde in … en laat alle angsten, alle negativiteit los uit uw Energieveld, terwijl u uitademt.
Voel hoe uw Wezen, uw mentaal welzijn en uw fysiek welzijn zich ontspannen in uw Licht … zodat u niet langer zit of ligt op die plek, als uzelf … maar u ziet en u voelt hoe het Licht dat u bent, méér U wordt … uw fysiek lichaam overneemt … en voel en visualiseer uzelf als een Zuil van Licht … in gelijk welke vorm waarin die zich aandient, in het Licht van UW ZELF.
Blijf diep doorademen en zie het Licht steeds helderder worden … en VOEL de Liefde die u bent … de Liefde die vervat is in die Zuil van Licht … Voel het winnen aan Kracht … en terwijl u dat doet, wordt u zich ervan bewust hoeveel duizenden na duizenden na duizenden na duizenden … Zielen, net als u hier op de Planeet … er precies hetzelfde doen … die zich verbinden met de Waarheid van de Ziel …
Voel de KRACHT … HET VERMOGEN … EN DE WAARHEID … die binnenin u verblijven.
Dit BENT U. U BENT DIE KRACHT, DAT VERMOGEN, DIE WAARHEID.

En terwijl u voelt hoe dit ontstoken wordt, terwijl u die Vonk binnenin u steeds sterker voelt worden, WÉÉT dan, terwijl u dit doet, dat nooit eerder sinds mensenheugenis … dat HIER, NU, OP UW PLANEET … vanwege ieder van u … er een Licht en een Liefde zijn, en de Kracht en het Vermogen van deze Licht/Liefde winnen aan kracht …

Het Verlicht uw Planeet omdat u WÉÉT WIE U BENT, en dat WÉTEN dat u niet alléén bent … het WÉTEN dat ieder van u hier op de grond die deze missie kwamen volbrengen … nu in deze tijd de WAARHEID herkennen, over WAAROM u hierheen kwam.

En dat bouwt uw Kracht op; het doordringt uw Licht en het Straalt uit … naar ALLES DAT LEVEN IS.

Stel u uw Licht voor … stel u voor hoe het vanuit uw Wezen stroomt … zoals een boom die zijn wortels diep in de grond heeft … stel u voor hoe de wortels van uw Licht zich uitspreiden vanuit uw lichaam … het stroomt uit van u, duizenden wortels die afkomstig zijn van elke ziel afzonderlijk … en ze stromen uit … overal naartoe … en ze verbinden zich met de andere Lichtstromen, afkomstig van de andere Zielen die hetzelfde doen … die hun Licht uitstralen, en terwijl elk van die wortels zich verbindt met een andere, en een andere en een andere … over uw gehele Planeet … komt het geëlektriseerd … en terwijl het zich met elk ervan verbindt, als Eén … ziet u het Vermogen dat ieder van u bezit, als ÉÉN.

Voel het … voel de Kracht van Eenheid … ieder van u, die ermee heeft ingestemd om in deze tijd HIER TE ZIJN … Ieder van u is ontwaakt en bewust en alert … ieder van u!

En u doet waarvoor u hierheen bent gekomen. U voelt zich misschien hulpeloos en alsof u op dit ogenblik niet voldoende doet … maar er is niets wat u ervan kan weerhouden om u te verbinden met uw Hoger Licht, met elkaar, als uw Hoger Licht, als Eén … en uw Liefde te verspreiden, over uw hele wereld … en door die Kracht, mijn Vrienden, vindt uw Licht, vinden die wortels hun weg naar het hart en het brein van hen die nog slapen.

En zachtjes, héél zachtjes … dringen ze door in de andere Zielen die nog slapen. En zij voelen de elektriciteit, de energie, de vonk die is ontstoken. Hun eigen Vlam ontwaakt dan, zodat ook zij zich kunnen voegen bij dit verenigd front – dit Korps van Liefde – waartoe u wéét dat u behoort.

En terwijl u dit voelt, terwijl u dit visualiseert, terwijl u dit wéét … verandert u dat Licht dat u bent en dat u in iedereen visualiseert, en het Licht van de Wortels dat zich overal verspreidt … terwijl ik tot drie tel, verandert u na ‘3’ dat Licht naar Regenboogkleuren.

1 … en 2 … (diepe ademhaling) … en 3 … Laat de Regenboogkleurige Lichten doorheen uw Wezen stromen, doorheen die stromen gaan … in/als/door/naar elkaar, en stuur het dan uit naar hen die er klaar voor zijn om te ontwaken.

En als u dat Regenbooglicht voelt, visualiseer uzelf dan … uitstijgend boven uw Planeet … zovelen van u omringen uw Planeet … en sturen die Regenboogvloed van Licht/Liefde over uw hele Planeet. Zie hoe het helderder wordt, hoe het alles op uw Planeet omzet naar Regenboogliefde … Voel dat u hier bent … voel de emoties van Liefde … terwijl u die Vreugde brengt en op uw Planeet plaatst …

Er is zoveel Liefde, zoveel Verhoogde Aanwezigheid binnenin uzelf … dit is het WETEN waarover wij spreken … dit is het WETEN over WIE U BENT, ALS ÉÉN. De kracht, de intensiteit … van dit Regenbooglicht … dringt dóór in en doorheen de Energie van uw Planeet. Alle angsten, alle zorgen, alle twijfel … smelten dan gewoon weg … door de kracht van die Liefde, uw Liefde. Die weeft en zijn magie brengt … wij hebben het over fase 1.

Dit is fase 1 van het Goddelijk Plan van Licht: dat de Lichtspelers hun Regenbooglicht blijven stralen … Er zullen nog andere fasen volgen, in Goddelijke Timing … maar dat zijn niet uw fasen, want door te blijven werken op deze manier, zoals u beloofd heeft te doen … zal in uw Wezen de opbouw van deze Waarheid, van dit Weten … niet kunnen worden vernietigd of van u worden weggenomen.

Wanneer u uw Licht visualiseert, rondom uw wereld … visualiseer dan hoe ieder van u dit Lichtzwaard omhoog houdt en zie hoe ook zij geladen worden … niet langer met Wit Licht maar met Regenbooglicht … u zult steeds méér gaan zien, mijn Vrienden, dat Regenbogen aan de orde van de dag zijn.

En terwijl u deze Regenbogen visualiseert en tot stand brengt zullen zij op hun beurt, wanneer men ze ziet in uw lucht, een zaadje zijn dat wordt geplant in wéér een Ziel die nog slaapt, en merkt dat het ook voor hen nu de tijd is om te ontwaken in het Licht, waarvan zij altijd hebben geweten dat ZIJZELF HET WAREN … maar ze wisten niet, met respect, hoe ze dat Licht konden activeren.

Laat ons, voor slechts korte tijd, in Stilte samen zijn. (adem diep in en uit)
Mijn Vrienden, wéét dat er zovelen zijn die niet op uw Planeet zijn, maar die bij u zijn met hun Regenboogzwaarden van Licht, die samenkomen in kracht …

Liefde overwint ALLES!
En u, ieder van u, BENT DIE LIEFDE.

Wij danken u, wij eren u, wij sturen onze Zegens.

Adieu, mijn Vrienden, Adieu …

Diepe ademhaling.

Make every day a HAPPY HUMAN DAY! klik HIER
Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.
klik HIER

**Het begeleidend bericht en de tekst van de Aanroeping ‘Wij zijn het, die het Spel veranderen’  waar Blossom bij elk van haar berichten naar verwijst – The Invocation ‘We are the Game Changers’ – kunt u terugvinden op: ‘BG: Wij veranderen het Spel, zodat de Lichtshow kan plaatsvinden’ – V**

The link to be able to access all my YouTubes is klik HIER

Website: Blossom Goodchild

*****

Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

Indien u onze vertalingen – geheel of gedeeltelijk – wilt printen of wilt plaatsen op uw website of andere social media, dan kunt u ons daarover een mail sturen op info@spiritueellezen.org

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Instagram: spiritueellezen
Facebook: Spiritueel Lezen