Update van Blossom:
tot en met 30 november 2020 kon u uw video inzenden.

Inzendingen na deze datum worden niet meer verwerkt!

Oproep voor video Mantra

18 november 2020

Hallo iedereen.
Ik heb een idee … ik hoop dat u het leuk vindt en eraan mee wil doen!
Veel liefs en hartelijk dank.

Transcript (kijkt/luistert u ook naar de korte video?)

Blossom: Hallo! Eh, ik heb een idee! (lacht) …
Ongeveer 4 jaren geleden had ik een idee voor een video over ‘happy human day’ (‘Blij mens dag’- V) Daarvoor liet ik iedereen een filmpje insturen waarin ze zeggen ‘I am a happy human!’ (Ik ben een blij mens! – V)
Al die filmpjes heb ik toen samengebracht in een video.

Nu krijg ik heel veel berichtjes van mensen, die schrijven dat ze de Mantra zingen of uitspreken en het lijkt me heel mooi om een video te maken met mensen vanuit de hele wereld, die de Mantra uitspreken of zingen of gelijk welke uiting die zij fijn vinden … in hun eigen taal, schreeuwend van de daken of juist op een hele rustige plek … hoe u het voor uzelf het fijnste vindt.

Dan ga ik kijken om daar weer een video van te maken.
Geen idee hoe lang ik daarmee bezig zal zijn … maar ik wil gewoon de mensen laten weten dat ze niet alléén zijn, dat er over de hele wereld anderen zijn die óók deze mantra uitspreken.

Zoals de Federatie van Licht het in hun vorige bericht zei: het is als een groot koor dat zich opbouwt en de mantra is een code.

Dit lijkt me een leuk project om te maken! Als u zich dus geroepen voelt om een kort filmpje op te nemen – alstublieft geen opname van urenlang (lacht) – stuur het dan naar info@blossom.goodchild.com
Dan ga ik ermee aan de slag! Dus heeft u zin om mee te doen? Geweldig!

Ik wens u een fijne dag verder! Dag!
Blossom

Nuttige info:
Neem uw video op in mp4.
De mantra is:
IK BEN HET LICHT. IK BEN DE LIEFDE. IK BEN DE WAARHEID. I AM.
Graag insturen naar info@blossomgoodchild.com
DANK U!

Kijk nog eens bij de Happy Human video, dan krijgt u een indruk van de bedoeling.
https://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g

 

Maak van elke dag een BLIJ MENS DAG!
http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be
Herlees/beluister nog eens de Aanroeping ‘We are the Game Changers’, wanneer u er behoefte aan heeft … om de Energie zo HOOG mogelijk te houden.
Voor de video http://youtu.be/MYeqbshjgmA
**Het begeleidend bericht en de tekst van de Aanroeping ‘Wij zijn het, die het Spel veranderen’ waar Blossom bij elk van haar berichten naar verwijst – The Invocation ‘We are the Game Changers’ – kunt u terugvinden op
http://spiritueellezen.org/bg-wij-veranderen-het-spel-zodat-de-lichtshow-kan-plaatsvinden/

Voor de link naar al mijn YouTubes http://www.youtube.com/user/isjaabmo
Website: https://blossomgoodchild.com/

*****

Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.
OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link van onze website kopiëren en overnemen op uw website of social media.
Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Instagram: spiritueellezen
Facebook: Spiritueel Lezen