door de Federatie van Licht, via Blossom Goodchild

15 december 2016

BG: Hallo mijn vrienden. Hier op Aarde is het Kersttijd zoals u weet, en ik heb het gevoel dat dit onze laatste channeling van dit jaar gaat zijn … vanwege verplichtingen en minder tijd beschikbaar! Daarom wil ik deze gelegenheid benutten om u allen te bedanken voor alles wat u dit jaar heeft overgebracht, en voor het bijstaan van zo velen bij het verhogen van onze Trilling.
FVL: Lieve zielen die – ingevolge uw eigen keuze – op Planeet Aarde verblijven tijdens deze weergaloze dagen. Het is onze grootste vreugde om u onze woorden te brengen … die dan TEN VOLLE GEVOELD KUNNEN WORDEN DOOR HET ZELF … om te verhogen en te verheffen.

BG: Ik krijg steeds het woord ‘speculeren’ in mijn hoofd. Maar dat past niet in een zin.
FVL: Je bent ons vóór, Blossom. Wij speculeren inderdaad over de huidige toestand op uw Planeet – en wij voorzien dat die goed is. Hoewel sommigen dat misschien niet zo ervaren. Wij bieden u deze woorden met enige aandrang … opdat uw ziel ermee kan instemmen en het kan begrijpen.

Breng nu uw grootste gaven naar voren. Laat ze uitstralen van uw wezen als een Baken van Licht over woelige zeeën.

U heeft nu zo dapper een mijlpaal bereikt, een keerpunt in uw transformatie – en iedereen die daarvoor kiest, zal nu met grote sprongen vooruitgaan.
De frequentie die bereikt is maakt dit mogelijk … waarbij … de wonderen vanuit uzelf nu méér en beter beschikbaar komen.

Vind moed in het WETEN dat de strijd beslecht is.

HET LICHT SCHIJNT NU DÓÓR ALS NOOIT TEVOREN.

U moet dit WETEN en toestaan dat het wordt opgenomen doorheen uw hele lichaam. Het zal u bekrachtigen en zoveel hoop bieden voor uw Planeet en de hele mensheid.

U zult zich niet langer bedreigd voelen … want in de LIEFDE die u wéét dat u bent … bestaat geen dreiging. Niets of niemand kan u kwaad doen … en laat uzelf nooit iets anders geloven.

U … LIEVE ZIELEN VAN DE AARDE … BENT MACHTIGE WEZENS VAN LIEFDELICHT.
U BENT HIER OM TE STRALEN – en uw Trilling, naarmate die verhoogt tot zachter, vriendelijker, meer breder begrijpen … richt uw blik op Hogere mogelijkheden, waardoor u kunt opstijgen.

VOEL GROTE VREUGDE EN BLIJDSCHAP, IN DEZE TIJD VAN HET JAAR. Nu uw kalender opnieuw tot het einde komt van een Tijdperk/hoofdstuk … laat uw gedachten genieten van een dergelijke Helderheid van karakter.

Er is inderdaad alweer een jaar voor u voorbij gevlogen. Maar het lijkt alsof alles wat er dit jaar gebeurd is, alweer eeuwen geleden is. Dit komt doordat u steeds meer in het NU gaat leven. De huidige tijd in elk van uw dagen verbindt u met Hoger Trillende inzichten, en daardoor lijkt datgene wat u een week geleden heeft ervaren, nu reeds jaren geleden … omdat elke gedachte … elke ademhaling u vooruitbrengt … naar een nieuwe tijdzone waarin enkel het NU belangrijk is – en uw verstand begrijpt dat nu een beetje beter.
Uw komende dagen die zullen uitmonden in deze nieuwe Dageraad, brengen veranderingen van een omvang die nooit eerder werd gezien.

Het domino-effect van bepaalde oproer en Waarheden, die nu naar buiten komen, zullen de bal aan het rollen brengen … richting uw NIEUWE WERELD.

Er zullen gemengde GEVOELENS en emoties zijn, wanneer de Waarheden worden onthuld … maar toch, onthoud goed … voor alles wat er gebeurt, is er een tegenhanger … raak dus niet ontmoedigd.

Wanneer de Waarheden uitkomen … zult u kracht vinden in alles wat u heeft geleerd. U zult een aanvaarding vinden … want ook al zeggen wij dat velen in schok zullen zijn … toch is het allemaal al bekend, op collectief niveau.

ALLES HEEFT AL PLAATSGEVONDEN … ALLES. Het is enkel een kwestie van aansluiten op wat er gaat volgen, vanaf dit ogenblik in deze tijd.
Alle scenario’s liggen vóór u … en toch WEET U NU, als collectief … dat het begrepen en aanvaard is, dat het nu tijd is om verder te gaan.
Tijd om deze oude manier van denken achter u te laten en een nieuwe toestand binnen te treden, waar u de werkelijkheid die u wordt voorgesteld kunt begrijpen en ernaar kunt handelen, op een manier waarin de Goddelijke Bron steeds méér wordt gevoeld door/via/als uw eigen Goddelijkheid.

Adem nu diep in …
En adem uit …
Haal nog eens diep adem en VOEL doorheen uw hele WEZEN wie en wat u bent.
Hierdoor bent u slechts één ademtocht verwijderd van het verbinden met ONS … van bij ons te ZIJN.

Méér en méér van u … naarmate de Trillingen verhogen … zullen onze aanwezigheid gaan BESEFFEN, op een veel tastbaarder manier. U zult merken dat u onze ‘schepen’ bezoekt en dat u zich daarbij heel gemakkelijk voelt. U heeft een positie bereikt waarop u de ‘downloads’ zult herkennen die bij u binnenkomen en u zult ze aanvaarden … zelfs als u op dat ogenblik niet weet wat ze inhouden.
Steeds sterker zal ieder van u zich Verlicht voelen vanuit zichzelf – en u zult zich vereerd voelen dat u zoiets kunt ervaren.

Wij benadrukken nogmaals …
U BENT MACHTIGE WEZENS VAN LICHT.
TWIJFEL HIER NOOIT AAN.
GROEI NAAR DEZE WAARHEID TOE.

Lieve zielen, onze innig geliefde vrienden … u heeft zoveel Lichtenergie verankerd in uw Planeet … Wezens van andere werelden kijken naar alles wat er gaande is en zij prijzen u voor uw LICHTWERK.
U kwam naar uw Planeet om daar grote veranderingen aan te brengen en het is overduidelijk – voor wie er op Energetisch niveau naar kijkt – dat door volharding … de taak volbracht werd.

Er staat u nog veel te wachten, maar dat is slechts de laatste afwerking die wordt uitgevoerd … ONTHOUD DIT … voor wanneer het anders zou lijken!

Er liggen zulke opwindende tijden vóór u en daarom zijn wij samen met u zo verwachtingsvol. Want het resultaat van deze veranderingen is ongelooflijk … onvoorstelbaar. Toch, wanneer u volledig lééft in en met die resultaten … hoezeer zult u dan Vrede kennen … door te weten dat elke stap die werd gezet … elke terugval … elke inspanning die u volledig uitgeput achterliet … de moeite waard was – en u zou het keer op keer wéér opnieuw doen, als dat nodig was … om een dergelijk niveau van Zelf te bereiken.
Maar wees gerust … er zal geen terugkeer zijn.

U zult uw vleugels spreiden en vliegen … en in zekere zin … bedoelen we dit letterlijk.

BG: In zekere zin? Maar dan letterlijk?
FVL: Wij bedoelen dat Alles mogelijk is, als u maar BESEFT dat het mogelijk is. Daarom, ZODRA u wéét dat u kunt vliegen (want doen niet velen van u dit nu reeds, in wat u ‘dromen’ noemt?) dan zult u ook vliegen. U heeft geen vleugels nodig … want uw ziel is vrij om te gaan waar zij maar wil … en dit kan ook worden gedaan in/met een fysiek lichaam … naarmate het Zelf in grotere mate wordt begrepen.

Neem tijdens deze feestdagen af en toe de tijd om uw LICHT te geven aan ALLEN die het gevoel hebben dat hun Licht dusdanig is afgenomen, dat het hen vrijwel heeft verlaten. Geef Liefde aan iedereen op uw Planeet, die zich zo verloren en alleen voelt. Wiens gedachten van wanhoop ertoe leiden dat hun hart de weg omlaag neemt. Neem hen in uw gedachten bij de hand … en leid hen naar de Verlichte lanen van Liefde. Bied hen grote troost … omring hen … omarm hen met uw kennis van Licht-Liefde en laat het hen opnemen in hun Wezen … sta hen toe om het te VOELEN … om het te worden … en om nooit nog een blik te werpen op de duistere paden.
U BENT ÉÉN ENERGIE.
U BENT ÉÉN LIEFDE.

Dus, bent u ons … wij zijn u … wij zijn allemaal elkaar … en te leven met deze kennis, brengt het HOOGSTE GOED VOOR ALLEN.
Wij zullen onze gesprekken met u hernemen in het nieuwe jaar. Maar, wij verlaten u nooit … niemand van u … want wij zijn ÉÉN ENERGIE.

WEES VREUGDEVOL EN OPGEWEKT … WEES VAN/IN/ALS/DOOR LIEFDE.

Oprechte dank, lieve Blossom.

BG: Nee, nee! … Dank U … In zulk een diepe Liefde voor u … naar u. En zo is het
FVL: En zo is het.

Maak elke dag een Happy Human Day: klik HIER

Breng alstublieft nog eens een bezoekje aan de Aanroeping ‘Wij veranderen het Spel’, wanneer u zich daartoe geroepen voelt … om de Energie zo HOOG mogelijk te houden.
klik HIER

De link voor toegang tot al mijn YouTubes: klik HIER

Website: Blossom Goodchild

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen