door de Federatie van Licht via Blossom Goodchild

6 augustus 2016

BG: Goedemorgen. Vandaag zit ik met een dilemma. Gisteravond kreeg ik een video toegezonden van een groot Moederschip, dat verscheen boven Columbia.
(dit is de link klik HIER )
1. Ziet er indrukwekkend uit.
2. Dit gebeurde einde juni. Hoezo is dit niet de hele wereld over gegaan?
3. Iemand anders maakte een video die stelt dat dit een hologram/false flag/valse buitenaardse invasie was.
4. Waarom laat mijn hart mij niet de WAARHEID WETEN?
5. Daarom dus … niet omdat ik angst wil zaaien, maar ik wil dit gewoon uitzoeken … wat zijn jullie inzichten ten aanzien van false flags enz.? En als ik DE WAARHEID NIET KAN VOELEN … hoe moet ik dit dan allemaal zien uit te vissen?
6. Ik ben niet terneergeslagen … noem mij gewoon maar Mevr. Verward uit Noosa!
FVL: Wij zijn ons ervan bewust, lieve Ziel, dat u de intentie heeft uitgestuurd om enkel de Hoogste Waarheid uit te dragen, zoals u dat altijd doet voordat u in contact treedt met ons. Maar er zijn bepaalde kwesties die gewoon niet goed zouden zijn om te bespreken – en dit is er één van.

BG: Waarom?
FVL: Vanwege de gevoeligheid ervan.

BG: Maar is het niet belangrijk voor ons, mensen, om de WAARHEID te weten?
FVL: Juist wel … maar, uw veiligheid moet ook worden meegerekend.

BG: De mijne, voor het channelen van de informatie of de veiligheid van iedereen?
FVL: De uwe, voor het channelen van de WAARHEID.

BG: Toch is het heel frustrerend … ik bedoel, was dat echt een Moederschip in die video of was het een hologram?
FVL: Dat was een Echt Schip. Hoewel het groot is, zouden wij het geen Moederschip noemen.

BG: Hoe komt het dan dat velen van ons hier nog nooit over gehoord hebben? Dit gebeurde méér dan een maand geleden.
FVL: Dat is niet onze afdeling. Wij gaan niet over uw media en hoe de informatie wordt verspreid. Wij glimlachen met oprecht mededogen voor hoe u zich nu voelt. Wij vragen u dringend om al uw bezorgdheid los te laten … want is het niet zo dat wij gezegd hebben – tezamen met onze vertrouweling die u kent als White Cloud … dat ALLES IS ZOALS HET MOET ZIJN?
Wij glimlachen ook, want het is best grappig dat u zo lang aan ons vraagt wanneer het nu eens ‘gaat beginnen’ … ‘Wanneer gaan jullie die show nu vertonen?’, zo vraagt u … en zodra we u iets geven als openingsact, stelt u het in vraag en gaat u twijfelen!

BG: Ik weet het. Dat is grappig … maar toch, ook al hebben jullie bevestigd dat het geen hologram is, dat het dus echt is … toch voel ik nog wat twijfel. Kunnen we het daar even over hebben? Twijfel is geen goed gevoel – en toch twijfel ik er niet aan dat ik contact heb met JULLIE … DE FEDERATIE VAN LICHT … dus denk ik dat het vooral aan mij ligt! Ik veronderstel dat dit terug te leiden is tot het feit dat dit nu oud nieuws is en ik denk dat het raar is dat een dergelijk fenomeen niet méér ‘bekendheid’ kreeg … EN … als duizenden mensen dit hebben gezien, zoals gezegd wordt, waren er toen dan maar een paar mensen met een gsm?
FVL: Met het diepste respect, die kwestie verandert niets aan het feit dat wij zeggen dat het WAAR is, dat het dus niet misschien een illusie was die werd geschapen door hen die precies DAT willen opwekken … Verwarring! Met of zonder gsm!

BG: Goed punt. Het is ongebruikelijk voor mij om hier zo diep in te duiken, maar af en toe voel ik dat het nodig is. Zoals ik al zei: IK WIL DE WAARHEID … en zeg nu alstublieft niet zoals in de film ‘U KUNT DE WAARHEID NIET AAN’.
FVL: Het is niet zozeer dat u de Waarheid niet aankunt. Helemaal niet zelfs. Het is eerder zo dat VEEL van DE WAARHEID er nog niet klaar voor is om te worden onthuld/bekend gemaakt.
Wij VOELEN de behoefte om u gerust te stellen en de teleurstelling weg te nemen uit uw gedachten met betrekking tot de toekomst, en om u een voorproefje te geven ten aanzien van UW WEZEN.
DUS … AAN IEDEREEN DIE ZIJN HART HEEFT GEVOLGD EN DIE DIT LEEST … ONTHOUD …
U BENT NAAR DEZE PLANEET AFGEDAALD OM HAAR TE REDDEN.
U FAALT NIET, IN GEEN ENKEL OPZICHT.
U WAS ZICH BEWUST VAN WAT U HIER OP DEZE PLANEET TE WACHTEN KON STAAN … U VERVULDE UW OPDRACHT EN NAARMATE DE WAARHEID ZICH ONTVOUWDE … HERINNERT U ZICH … UW ZIEL … UW WAARHEID.
Het lijkt wel wat op een déjà vu. U heeft er een vage herinnering aan dat ‘dit’ eerder heeft plaatsgevonden. Zo herkent u uw WAARHEID.

BG: Oké … ik ga me even van de domme houden … maar stel nu … dat er een Groots Spektakel in de lucht zou zijn … kunnen we onszelf dan voldoende vertrouwen om te weten of het al dan niet ‘Jullie’ zijn … de Goeden … of kunnen we misleid worden door hologrammen en dergelijke?
FVL: Wij voelen de behoefte om u in een warme deken te wikkelen en u te wiegen … als een kind dat net een ‘eng verhaal’ heeft gehoord en nu bang is in het donker.

BG: Dit voorbeeld bevalt me wel.
FVL: Deze WAARHEID bevalt ons.
ZIELEN VAN DE AARDE … WANNEER WIJ ONS AAN U TONEN … WANNEER WIJ FYSIEK VERSCHIJNEN VLAK VOOR UW OGEN … AAN UW MEEST BLAUWE HEMEL … DAN ZULT U WETEN DAT WIJ HET ZIJN … EN WIJ ZEGGEN MET HUMOR … WIJ BENADRUKKEN ‘HUMOR’ … DAT ALS WE ENIGE VORM VAN WAPENS TONEN … DAN ZIJN WIJ HET NIET!
Laat ons u verder geruststellen. Gelooft u OPRECHT, Blossom, dat wij ons niet bewust zouden zijn van zoiets … dat wij het niet zouden weten?
WIJ BEHEERSEN DIT.
Denkt u dat, indien er zich een false flag zou aandienen … een hologram … iets wat dus niet echt is … Denkt u dan niet dat wij zouden WETEN hoe wij dat kunnen ontmaskeren? Zou onze technologische kennis daarvan niet in staat zijn om een dergelijk bedrog ’te doen verdampen’?
WIJ VRAGEN U NU OM HEEL DIEP NAAR BINNEN IN UW HART TE GAAN … wanneer wij zeggen … Zielen van Waarheid … Zielen van Eer … wanneer wij het volmaakte ogenblik kiezen om openlijk uw atmosfeer te betreden … dan zal er geen twijfel zijn aan ONZE WAARHEID. U ZULT DIE VOELEN.

BG: Jammer dat ik u moet onderbreken terwijl het net zo goed gaat … maar, als dat het geval is … hoe komt het dan dat ik dat niet VOELDE toen ik die video bekeek?
FVL: Omdat uw twijfels uit eerdere ervaringen al in de afweer-modus waren. Is het niet zo, Blossom, dat u extra waakzaam bent, nadat u zoveel heeft geleerd in al die jaren?

BG: O zeker! Heel zeker! Maar wie zegt dat dit me niet zal gebeuren wanneer het GROTE SPEKTAKEL aanbreekt?
FVL: Het zal onmogelijk zijn om te twijfelen … OF OM BANG TE ZIJN!
Mogen wij opmerken … enkel om u te helpen … DAT U SCHROMELIJK ONDERSCHAT WIE WIJ ZIJN!

BG: Ik kan uw humor voelen! En tegelijk ook een overweldigend gevoel van LIEFDE die … zoals al zo vaak … mij onmiddellijk tot tranen bracht. Waarom huil ik soms op deze manier? Ik VOEL dat ik plotseling overspoeld wordt met LIEFDE en WAARHEID, en mijn hart WEET DIT en laat het me merken door op deze manier te reageren. Toch is het ook een gevoel van verbondenheid met jullie en dat u zo nabij voelt en tegelijk zo veraf!
FVL: Wij begrijpen hoe u zich voelt. Maar het geeft ons grote Vreugde om te horen dat u ons KUNT VOELEN … dat wij u KUNNEN BEREIKEN … ook al zijn we zo nabij en tegelijk zo veraf!

BG: Ik vraag me toch af, waarom ik niet helemaal opgewonden geraakte over die video … of hebben jullie dat al beantwoord?
FVL: Dat hebben we. Kijk verder dan de misleiding … in die zin … dat er doorheen de jaren heel veel bedacht is om u zich zo te laten voelen … vol twijfel en in verwarring.
DIT ZIJN BELANGRIJKE ZAKEN WAAR WIJ MEE BEZIG ZIJN, BLOSSOM GOODCHILD!

BG: O, ehm!
FVL: U moest binnen in uw WEZEN tot een herkenning komen dat WIJ ZIJN WIE WIJ ZIJN … en dat niets u daar nu nog van afbrengt. Niets.
WANT U HEEFT DE WAARHEID VAN HET WETEN. Maar, met alle respect … is het niet een hobbelige rit geweest, met veel obstakels onderweg?

BG: Ja. Voor ons allemaal! Want er zijn velen die met mij mee wandelen … die WISTEN dat u vanuit de WAARHEID sprak … vaak zelfs al voordat ik het wist!
FVL: En is het niet zo dat uw VERTROUWEN in uzelf is gegroeid … en dat u, NU de ‘GEBEURTENISSEN’ steeds dichterbij komen … u elke bocht en kronkel van uw denken kunt RECHTVAARDIGEN … welke u gebracht hebben tot het BESEF NU van … DE WAARHEID VOELT DIE U NU VOELT … dat het niet meer veraf is … DEZE ENORME VERANDERING …

BG: Ehm … om nog eens te onderbreken … ik maak me een beetje zorgen omdat ik weet dat u op het punt stond om te zeggen ‘DEZE WAARSCHUWING’ … hallo?
FVL: En u aarzelde om het op te schrijven, omdat het voor u voelde als een negatief voorstel, nietwaar?

BG: Dat ook, maar het is een woord dat u niet snel gebruikt; Maar ik wéét dat u het bent, daar ben ik heel zeker van.
FVL: Die ‘waarschuwing’ staat ook meer voor ‘Let op’ … ‘Wees opmerkzaam’ … De grote verandering is op komst, zoals we al zegden. Hoogmoed komt vóór de val … en zij die zichzelf groot hebben gewaand met dingen die NIET DIENSTBAAR ZIJN AAN ALLEN … zullen heel zeker omlaag tuimelen.
En die tuimeling zal hen zwaar vallen … hetgeen zal leiden tot massale/grote verwarring over ‘wat er precies gaande is’. Dus zullen velen van uw soort terechtkomen op een plek waar zij volledig overweldigd zijn, omdat ze zijn blijven slapen … totdat het onweer hen met een klap wakker maakte.
DAN … DAN … DAN … STRIJDERS VOOR HET LICHT … zoals wij al eerder hebben gezegd … DAN ZULT U NAAR VOREN TREDEN!
U ZULT ZICH VERENIGEN … U ZULT DE KRACHT VAN ELKE STRIJDER VOELEN … HART AAN HART OVER DE HELE WERELD … U ZULT SAMENKOMEN … ZICH VERENIGEN … UW ‘ZELF’ TER HAND NEMEN EN ANDEREN LEIDEN … OVER DIE BRUG, DIERBARE ZIELEN … OVER DIE BRUG NAAR HET BELOOFDE LAND.

BG: Lieve help! Dat was nogal dramatisch! Ik kon bijna de filmmuziek erbij horen! Ik zal het daarbij laten, want het theatermens in mij weet dat dit een mooie afsluiting is!
O HEMELTJELIEF! Het is nu 9 uur … ik denk dat ik me best eens ga omkleden en ‘verder ga doen’. Wat een grappig leven leiden wij. Als iemand me vraagt ‘hoe was uw dag vandaag?’ dan zal ik zeggen ‘Wel goed, en de uwe?’
Weten zij veel dat ik eerder deze morgen dit gesprek had met Buitenaardsen!
Ik hou van jullie en ECHT WAAR, ook al maak ik er grapjes over … ik ben zo Dankbaar voor onze vriendschap.
FVL: Wij kunnen enkel zeggen dat wij helemaal instemmen met uw gedachten. Dit zal nooit ophouden met HET VERLICHTEN VAN ONS WEZEN, zoals wij ook bij u lijken te doen.

BG: Dat doet u zeker. Dat doet u zeker mijn vrienden. Begrepen … Over en sluiten!!

Nadat ze vertrokken waren … moest ik glimlachen, omdat ze in het begin hadden gezegd dat er bepaalde kwesties waren die we beter niet konden bespreken, om dan vervolgens daarop door te gaan en ze toch te behandelen. Ik VERTROUW erop dat ze WETEN hoeveel er kan worden ‘onthuld’ en dat ze zeker niet dieper zijn ingegaan op false flags en dergelijke.
Vergeet Happy Human Day niet, 20 juli. Doe alstublieft mee in mijn video: klik HIER

Breng alstublieft nog eens een bezoekje aan de Aanroeping ‘Wij veranderen het Spel’, wanneer u zich daartoe geroepen voelt … om de Energie zo HOOG mogelijk te houden. klik HIER

De link voor toegang tot al mijn YouTubes: klik HIER

Website: Blossom Goodchild

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopieëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen