door de Federatie van Licht, via Blossom Goodchild

22 mei 2022

Blossom: Goede morgen! Wel, er zijn nogal wat apenstreken aan de gang! Veel mensen schrijven om te vragen of deze recente ‘apenpokken’ die de ronde doen, misschien Zwammie de Zwam in vermomming is? Wat zijn uw gedachten daarover?

Federatie van Licht: En een Stralende Goede Morgen aan u, Blossom, en iedereen.

Blossom: Het is nauwelijks stralend hier rondom mijn huis, aangezien de regen nog steeds zorgt voor overlast hier in Queensland. Maar dat is een ander verhaal.

Federatie van Licht: Wat betreft uw vraag. Onze gedachten daaromtrent kunnen afwijken van anderen, maar wij zouden zeggen dat dit meer een hype is, die even snel zal afnemen en verdwijnen als ze is opgedoken.
Veel van wat er in uw wereld heeft plaatsgevonden de voorbije jaren, heeft veel lessen geleerd aan vele Zielen. U hoeft niet langer enkel maar te aanvaarden wat u krijgt voorgeschoteld, en u herkent de leugens binnen de propaganda.

Blossom: Kunt u bevestigen dat deze ‘apenziekte’ ons niet allemaal in lockdown zal voeren, terwijl we met onze armen zwaaien en onder onze oksels krabben?

Federatie van Licht: Dat kunnen wij niet garanderen, Blossom. Maar als wij ‘in de kaarten’ zouden kijken, dan zeggen die momenteel ‘Nee. Dit is geen aanleiding tot lockdown’.
Bedenk dat hetgeen er naar buiten wordt gebracht op uw internet zich onmiddellijk wereldwijd verspreidt … Waarheid of niet … en dat is veel dodelijker dan een virus … als we het zo mogen stellen.

Blossom: Dat mag u. Ik ben blij dat Zwammie zich nog niet heeft gemeld, althans niet hier in Australië en ik denk ook niet in andere delen van de wereld … maar door de aanhoudende regen ontstaat er wel veel schimmel en zoals we weten … kunnen mensen daar heel erg ziek van worden.

Federatie van Licht: Laat ons daar dan eens naar kijken. Deze regens zijn inderdaad onnatuurlijk van aard. Het is zelfs zo – als u kijkt naar wat er over de hele wereld aan de hand is met het weer – dat het nu voor veel mensen duidelijk is dat er iets niet klopt met de bizarre toestand van uw hemel en de zon, wind, regen en sneeuw.

Blossom: Ja, ik denk dat velen van ons weten dat het weer wordt aangestuurd, en hier in Queensland zorgt de regen echt voor grote onrust bij de mensen. Wat is daar het doel van?

Federatie van Licht: Om te beginnen, Blossom, zouden wij dit beslist geen ‘schoonmakende regen’ noemen. We zouden het zelfs ‘vuile regen’ noemen. Datgene wat er wordt ingebracht in uw atmosfeer bevat veel chemicaliën en ‘gezondheid-wapens’ die bedoeld zijn om oogsten, dieren en zelfs de mensen te verminken, zowel fysiek als mentaal.

Blossom: ‘Verminken’ is nogal een sterke uitdrukking.

Federatie van Licht: Maar toepasselijk. Toch is er nog een andere reden waarom de regens aanhouden en schade en vernieling toebrengen.

Blossom: Voor de lezer kan dit onverwacht komen, maar we lijken problemen te hebben met de vlotheid van ons gesprek, zowel vandaag als gisteren? Enig idee hoe dat komt?

Federatie van Licht: Misschien is dit niet het juiste onderwerp.

Blossom: Wat is dan wel juist?

Federatie van Licht: VERHEFFING.

Blossom: Oh, oké. Ga uw gang. Verhef maar.

Federatie van Licht: Blossom … wij vragen u om er rekening mee te houden dat onze rol, tezamen met de uwe, precies dat is.
OM DE ZIELEN VAN DE AARDE TE VERHEFFEN EN HEN BIJ TE STAAN, OM HENZELF EN ANDEREN DIE VERDWAALD ZIJN … NAAR EEN STRALENDER DAG TE LEIDEN.
Zij die ervoor kiezen om te ‘vragen’ naar andere dingen … kunnen aan die behoefte voldoen bij anderen, die wel deze informatie overbrengen.

Blossom: Maar zoals ik al eerder heb gezegd, hebben jullie ook al gesproken over lockdowns en dergelijke. Ik snap dus niet zo goed waarom wij het daar niet gewoon opnieuw over kunnen hebben. Neem nu bijvoorbeeld die apenstreken.

Federatie van Licht: Hebben wij uw vraag daarover niet beantwoord?

Blossom: Ja. Ik denk het wel. Maar het leek alsof de boel vastliep nadat u had gezegd dat er andere redenen waren voor de regens. Voor de tweede keer deze week, had ik het gevoel dat ik het gesprek voor die dag moest verbreken omdat het niet ‘stroomde’.

Federatie van Licht: De reden dat de kwestie rondom de regens stopte, was dat het ons zou brengen bij zaken die niet in afstemming zijn met ons doel.
Blossom, wij vragen u om te begrijpen … om te aanvaarden, dat wij niet willen ingaan op dingen die niet nuttig zijn voor Het Geheel.

Blossom: Wat is het vandaag toch moeilijk. Het lukt niet. Ik zal het hierbij laten en misschien morgen weer proberen. Best wel vervelend, eerlijk gezegd, want ik had het willen afwerken. Maar goed … Ik probeer het morgen opnieuw. Toch bedankt.

Oké. Het is nu morgen. Goede morgen! Steeds méér mensen schrijven me in verband met de ‘Apenstreken’, voornamelijk omdat huidproblemen één van de symptomen daarvan zou zijn, en u gezegd heeft dat huiduitslag één van de symptomen is van Zwammie de Zwam. Ik zeg het alleen maar …

Federatie van Licht: En, lieve Blossom, wij zeggen alleen maar dat wij ons zegje hierover hebben gedaan. Laten we verdergaan.

Blossom: Laten we dat maar doen!

Federatie van Licht: In uw hart, Blossom, en in de harten van vele mensen, is er een verlangen om ‘uit te voeren’ wat u hier kwam doen. Een groot deel van die ‘opdracht’ is gebaseerd op een WETEN van binnenuit.

Blossom: En zoals ik al vaak heb gezegd, weten wij niet wat dat Weten wéét … maar we weten dat we het weten. Hoe belachelijk dat ook klinkt.

Federatie van Licht: Helemaal niet, Blossom. De opbouw van die zin is aannemelijk. Want dit WETEN dat u WÉÉT maar niet weet, komt vanuit een plek die veel dieper gaat dan het ‘dagelijks’ Weten … dat u hier bent met een reden.
Naarmate de ‘tijd’ verstrijkt in/door deze komende ‘tijden’ zal dat WETEN Sterker worden. Niet dat u zult WETEN … maar het GEVOEL van WETEN zal zorgen voor méér inzicht in uw opdracht.

Blossom: Op welk punt zullen we dan wél WETEN?

Federatie van Licht: Wij gaan u verwarren door te zeggen ‘U wéét het al’.

Blossom: Ja! Nu ben ik verward.

Federatie van Licht: Ziet u, lieve Blossom, lieve Zielen, die worden aangetrokken tot onze vriendschap als verenigde Wezens in Eénheid …
HET WETEN IS HET VOELEN.
Zovelen van u hebben dit gevoel al, en naarmate Ieder van u zich méér bewust wordt van het Goddelijk ZielZelf dat u bent … des te duidelijker wordt dat gevoel van WETEN … en toch zal er niet ‘één ogenblik’ zijn waarop u ‘iets’ WÉÉT. Het zal niet zo zijn dat u het ineens ‘snapt’ … omdat u het altijd al snapte.
HET ZAL EEN DIEPER INZICHT ZIJN VAN WIE U BENT EN WAAROM U HIER BENT … EN DAT … IS HET WETEN.

Blossom: Oké. U heeft dus al heel vaak gezegd ‘Als u het snapt’ … maar u zegt nu dat dat niet het geval zal zijn.

Federatie van Licht: Omdat het ‘Snappen’ … het gevoel is … en dat snapt u.

Blossom: Ik wil geen verwarring brengen, maar hoewel dit bijvoorbeeld geen gevalletje is van ‘ik snap het nu’ … snap ik het ergens wel. Maar ‘snappen’ lijkt te veranderen qua diepte van inzicht, naarmate ik verander qua MIJN diepte van inzicht … als u dat begrijpt? Wat een vreemd gesprek … maar op één of andere manier kan ik het wel volgen.

Federatie van Licht: U volgt het, net als de anderen die samen met u deze Aarde-reis maken, Blossom Goodchild.

Blossom: Waarom doet u dat? Het is raar als ineens dat ‘Goodchild’ doorkomt.

Federatie van Licht: Wij doen dat omwille van de frequenties die gecodeerd zijn in uw naam.

Blossom: Dat klinkt logisch. Het is maar zelden, wanneer iemand naar mijn naam vraagt, dat ze dan niet zeggen … ‘Blossom Goodchild, wat een prachtige naam’. Waarop ik altijd antwoord ‘Dank u wel, het heeft me een paar huwelijken gekost om hem te krijgen’. Maar ik dwaal af … terug naar het WETEN dat we niet weten!

Federatie van Licht: O, lieve Zielen, als wij een toverstaf hadden en één wens konden doen, dan zou het zijn dat Ieder van u … zou kunnen WETEN … HERKENNEN … VOLLEDIG BEVATTEN …
HET ECHTE ZELF.
HET WARE ZELF.
HET ZIELZELF.
Het Wezen dat u bent … dat van ver weg komt.
Het Wezen dat zich vrijwillig heeft aangemeld en werd uitverkozen om op Planeet Aarde te zijn tijdens DE GROOTSTE TRANSFORMATIEVE ERVARING.
Want als dat NU zou plaatsvinden … niet in de komende dagen maar NU … VOOR ÉÉN VAN GOD GEGEVEN OGENBLIK … hoezeer zou uw hele LEVEN onmiddellijk veranderen.

Blossom: Vertel me nu niet dat u die toverstaf in uw andere handtas heeft gelaten! O, help! Ik heb mijzelf aan het lachen gemaakt met dit kleine pareltje!

Federatie van Licht: Niet enkel uzelf, Blossom, maar velen … en dat is de Vreugde die ‘U’ brengt.

Blossom: Dat is lief. Een mooi compliment. Het geeft mij Vreugde, als ik anderen kan laten lachen. Ik beschouw dat als een Gezegende Gave. Maar we dwalen weer af. Zou u dus dat WETEN van ons Ware Zelf vergelijken met datgene wat iemand ervaart tijdens een bijna-doodervaring?

Federatie van Licht: Absoluut. Maar, u hoeft echt niet te ‘sterven’ zoals velen in uw wereld het noemen … om dat te ervaren.
Wij willen zelfs zo ver gaan om te zeggen … dat u moet ‘leven’ om het te kunnen doen.
U HEEFT EEN ERVARING.
EEN GROOTSE ERVARING WAARDOOR ‘ALLES WAT IS’ NOG GROTER WORDT GEMAAKT …
U kunt kiezen hoe u deze ervaring vormgeeft, op een manier die al dan niet nuttig is. Dat is het prachtige aan die ervaring. Want Elke Ziel moet zijn eigen ‘Weg naar huis’ vinden.

Blossom: Grappig! Ik kreeg vanmorgen een videolink toegestuurd met precies die titel, en tot mijn verbazing was ik daarin te zien! Ik zal de link onderaan plaatsen. Is dat dan het ‘WETEN’? De Ware Erkenning van het ZielZelf?

Federatie van Licht: Ja. Want in die erkenning, binnenin het WARE ZELF … ligt ALLE KENNIS.

Blossom: Ik probeer echt niet vervelend te doen door hierover door te vragen, maar zegt u dan dat wij NIET HET VOLLEDIGE BESEF KUNNEN KRIJGEN voordat WE HET WARE ZELF KENNEN?

Federatie van Licht: Dat klopt.

Blossom: Maar ik heb het gevoel dat het WARE ZELF niet kan worden ‘waargenomen’ op Planeet Aarde … niet ten volle.

Federatie van Licht: Dit moeten wij rechtzetten. Uw fysiek lichaam is slechts een andere ervaring, welke uw WARE ZELF beleeft. Wij begrijpen dat u BESEFT dat de dichtheid in/op/rondom uw Aarde het aanvoelen van het WARE zelf kan onderdrukken.
MAAR, HET WARE ZELF … DAT BENT U.
HET KAN NIET NIET U ZIJN,
U BENT UW WARE ZELF.

Blossom: Ja, maar … hier op Aarde … ben ik hier mijn VOLLEDIGE Ware Zelf?

Federatie van Licht: U bent een uitbreiding van uw WARE ZELF.
Om af te ronden …
U KUNT NIET ZIJN, WAT U NIET BENT.
MAAR … U BENT ALLES DAT IS!

Blossom: Perfect moment om af te sluiten, aangezien mijn brein dit niet zou kunnen of willen weerleggen. Wel, hiep hiep hoera! Drie keer is scheepsrecht, zoals ze zeggen. Het is ons gelukt! Ik heb hier erg van genoten! In Dankbaarheid. In Liefdevolle dienstbaarheid. I AM.

Maak van elke dag een BLIJ MENS DAG!
http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be
Herlees/beluister nog eens de Aanroeping ‘We are the Game Changers’, wanneer u er behoefte aan heeft … om de Energie zo HOOG mogelijk te houden.
Voor de video http://youtu.be/MYeqbshjgmA
**Het begeleidend bericht en de tekst van de Aanroeping ‘Wij zijn het, die het Spel veranderen’ waar Blossom bij elk van haar berichten naar verwijst – The Invocation ‘We are the Game Changers’ – kunt u terugvinden op
http://spiritueellezen.org/bg-wij-veranderen-het-spel-zodat-de-lichtshow-kan-plaatsvinden/

Voor de link naar al mijn YouTubes http://www.youtube.com/user/isjaabmo
Website: https://blossomgoodchild.com/

*****

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link van onze website kopiëren en overnemen op uw website of social media.
Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Instagram: spiritueellezen
Telegram: Spiritueel Lezen